Diari Berahi Yasmeen

Monday, April 16, 2007

Kisah Ashraff Dan Kehidupannya!

Filed under: Suratan Atau Kebetulan! — Yasmeen @ 8:15 am

Kisahnye si Ashraff ni seorang yang tidak berkemampuan yang beristerikan seorang pompuan yang mata duitan dan pisau cukur. Dulu Ashraff ni boleh la tahan. Keje pon leh tahan. Masyuk pun masyuk. Sehinggalah mereka bercinta, mendirikan rumahtangga dan dikurniakan cahayamata. Sebelum anak mereka dilahirkan, bisnes Ashraff lingkup. Company tutup dan bungkus! Sampai bini bersalin pun hutang merata nak bayar bil hospital. Keadaan berterusan sampai la beberapa bulan selepas itu. 2-3 bulan lepas pantang, Kamalia mula ada scandal ngan Saiful kat opis. Scandal P.A ngan Bos, biaselah kan! haks! Menurut kata Faizal, mula² je cover, lepas tu dah tak boleh nak cover. Dah bebas romen² dengan bos kat bilik bos. Keluar pun dah tak sembunyik² lagi, takat peluk² depan staff lain tu dah biase sangat la.

Satu hari Ashraff datang mengamuk kat opis bile dapat tau bini dia ade hubungan sulit ngan bos. Maka mengamuk sakan la si Ashraff dengan gagah perkasanya menuntut semula si isteri durjana itu. Tapi sumpah seranah yang dia dapat. Mase tu aku blom jadik bodyguard Saiful. Mase tu bodyguard dia abang ketul² yang kental hehehe. Dan biru lebam la si Ashraff kene blasah sebab buat kaco kat opis. Yang sadisnye, si Kamalia cuma tengok je laki dia kene pukul, takde pun rase kesian, apelagi rase bersalah kerana berkelakuan curang! Cisss!!!

Satu hari, anak mereka tenat sebab kena jangkitan kat paru-paru. Paru-paru tersumbat. Si Ashraff datang merayu jumpe bini dia suruh balik tengok anak. Mase tu la Saiful ambik kesempatan diatas desakan hidup yang Ashraff alami. Dia bagi Ashraff duit untuk biaya perubatan anak dan mintak Ashraff lepaskan Kamalia sebab dia nak Kamalia.

Ashraff lepaskan Kamalia, mendayuskan diri dan merelakan segalanya kerana perlukan sangat duit untuk anak dia walaupun pada mulanya bukanlah tujuan Ashraff nak datang mintak duit. Dia datang nak Kamalia balik, tengok anak sakit, nak kamalia sama² bertanggungjawab. Tapi hati dia luruh dengan duit Saiful sebab kenangkan anak dia yang sakit dan perlukan sangat duit, apalagi ketika dia tak kerja mase tu.

Mungkin ketika tu bagi Ashraff, dia tak nak kehilangan anak mereka setelah dia kehilangan isteri. Ashraff berlalu pergi dengan cheque ditangan. Walaupun dia terpaksa pilih antara isteri dan anak, tapi dia tetap makan hati. Tak kan dia boleh lupa semua tu dalam sekelip mata.

Dan Faizal tanye aku, apsal aku sibuk nak tau pasal Ashraff dan Kamalia. Aku pun cerita kat Faizal pasal pertemuan aku dengan Ashraff kat hospital tu.

Hari ni Ashraff setuju jumpe aku. Entah kenapa aku nak tau sangat tentang perkembangan Ashraff. Anak Ashraff tinggal dengan mak Ashraff buat masa ni. Dia pun dah keje dah sekarang. Dulu ade company sendiri, buat bengkel komputer kecil-kecilan. Kecil-kecilan pun masyuk la gak sampai Kamalia kejor nak buat laki. Skarang cuma sebagai IT Engineer kat sebuah syarikat area KL. Boleh la takat nak mulakan kehidupan baru. Tak la melarat macam dulu. Sejak anak dia dah sihat sikit ni, boleh la dia tinggalkan kat mak dia, dan dia pun boleh keluar cari keje.

Kamalia masih hilangkan diri. Tak tau kemana dia lari. Dan sepanjang hari aku hanya mendengar luahan hati Ashraff yang mengikuti perkembangan Saiful setiap masa. Dia ingat kalo Saiful dah kawen, semuanya dah settle. Mungkin kamalia akan kembali pada dia. (entah nape dia sayang beno kat bini dia yg curang tu). Ternyata mereka berdua memang takleh dipisahkan. beberapa lepas aku kawen ngan Saiful, rupanya dorang dah start masuk hotel. Ah! aku tak peduli pun. Cuma aku rase teruja sikit sebab Ashraff lebih tau dari aku sedangkan aku yg paling dekat dengan Saiful. Aku tau Saiful masih bersama Kamalia pun mase aku dating ngan Van Zack kat The Curve dan terserempak ngan Saiful dan Kamalia mase dorang nak keluar lift hari tu. Sedangkan sebelum tu sikit pun aku tak syak langsung!

63 Comments »

  1. hmmm…takde part romen2 lah…tak basah..hehhe

    Yasmeen : kene tunggu ujan la kalo nak basah!

    Comment by ely — Monday, April 16, 2007 @ 8:27 am

  2. drama samarenda. aku dah biase ngan skrip. lepas ni ko akan rapat ngan ashraff ngan anak dia ngan family dia, pastu ko akan kawen ngan dia dan mulakan hidup baru kan?

    Yasmeen : ermmm leh gune gak idea tu. tapi tak gitu kot hehehe…

    Comment by Sleeping Beauty — Monday, April 16, 2007 @ 8:29 am

  3. lepas tu, tamat cerita ni dengan penuh keinsafan kan? hehehe

    Comment by Dila — Monday, April 16, 2007 @ 8:29 am

  4. betui la aku pun rase camtu la… kalo tak pon, dorang akan ade hubungan serious, projek dan menjadi sepasang kekasih. mungkin ye mungkin tidak! :p

    Comment by Sleeping Beauty — Monday, April 16, 2007 @ 8:30 am

  5. hi yasmeen, lama tak masuk sini. u bz ke? biase kalau bz memang la takde mood nak tulis cerita basah hehehe. tapi citer basah u memang best la. memang classss habis. i mewakili golongan maknyah, respek habis cerita ni. bye!

    Yasmeen : respek gak kat nyah! hihihi…

    Comment by Lana — Monday, April 16, 2007 @ 8:33 am

  6. pusing-pusing cam cerita terbitan kuasatek production. Tah² u nak buat filem kot, test market kat blog dulu ke… tapi memang best la. memang puas hati!

    Comment by Lekuk Hitam — Monday, April 16, 2007 @ 8:35 am

  7. Peh…. gile kentangggggg!!!!
    Kalau bagi kat Rosyam, dah tentu dia buat drama bersiri… kih… kih… kih…

    ely,
    tul le… takde crita romen2, tak syiok wo.
    Dila,
    tak syiok le kalau abis awal…..

    Yasmeen : giler kentanggg!!! aku pun teringin nak buat adegan tonggeng balik haks

    Comment by sogo — Monday, April 16, 2007 @ 8:54 am

  8. meen ni potong stim tul… baru nak layan tergantung… thumb’s up….

    Yasmeen : mane ade gantung². jap lagik settle la nih!

    Comment by NN — Monday, April 16, 2007 @ 9:12 am

  9. tiba2 sedih baca kisah asyraff..hehe…ko tak kesian kat dia ke meen?? erm..ko ada tak rasa teringin nak try ngan dia???hensem ke asyraff ni meen??hehe…banyak kan soklan aku..ampun donk..

    Yasmeen : sian tu sian la gak sesikit. pastu kalo sian naper? kene ajak dia main ker? thehehe

    Comment by LoisLane — Monday, April 16, 2007 @ 9:41 am

  10. ceriter kau memang best ler meen, ader romen, basah dan kehidupan, mana kau dapat idea best ni…..

    Comment by Geraldton — Monday, April 16, 2007 @ 10:15 am

  11. NN kau curi add YM aku yer lepas tu takut nak layan aku heeeeheeeeheee
    marilah kita phone sex ker, chat ker….

    Comment by Geraldton — Monday, April 16, 2007 @ 10:16 am

  12. ehek… crite bapa mithali minggu nie… ade hari bapa ke dlm masa terdekat?? anyway… good sinambungan…. nie yg buat aku rindu kat anak aku nie….. hehehehhehe

    Comment by dex — Monday, April 16, 2007 @ 10:25 am

  13. hai meen, cerita u kali nie flat jer, piching tak bagus sebab tiada klimaks, kita tengok undian sms ler cam ner…

    Comment by joe sandora — Monday, April 16, 2007 @ 10:40 am

  14. kecewa aku kat ko meen…….. kering lagi kerandut aku.

    Comment by kerandutkacak — Monday, April 16, 2007 @ 10:52 am

  15. {{Ah! aku tak peduli pun. Cuma aku rase teruja ……………..}}}

    dari ayat ko tu meen…..maka pasni kita tunggu saat yang penuh mengujakan…membasahkan…menegangkan…..

    Yasmeen : wah! kompiden sungguh ko yer…

    Comment by kompot — Monday, April 16, 2007 @ 11:04 am

  16. meen..tak sangka kau nie ade perikemanusiaan jugak eh…….hahaa….

    kerandot..kau nie tak abis2 nak basah jer lah….2nggu musim ujan lah nanti……

    Comment by PRINCESS LEIA — Monday, April 16, 2007 @ 11:14 am

  17. Yasmeen : respek gak kat nyah! hihihi…

    Ade story wt nyah tak????

    Comment by Ameer — Monday, April 16, 2007 @ 11:20 am

  18. jgn kawin dgn ashraff meen sbb nanti dia akan lebih terluka. Jgn tambah lagi penderitaan lelaki itu… cian kat dia.

    Comment by haris — Monday, April 16, 2007 @ 11:55 am

  19. Meen – Jln crita yg menarik. Kecian si ashraff.. kau bagi lah asraff keje kat company saiful tu.. kasi dia pangkat tinggi.. baru si kamalia nak balik dgn dia. Korang dua take over the company tinggalkan si saiful 1 sen je. Padan muka dia.. tell ashraff jgn amek balik si kamalia tu.. pompan jijik.. Ibu apa yg sikit tak de rasa simpati kat anak dia sendiri.. si saiful tu kau panjangkan sikit character dia.. kau torture dia habis2san..

    Yasmeen : ko sambong la citer nih aku takde mood lar tiara jaqueline!

    Comment by TIARA — Monday, April 16, 2007 @ 12:07 pm

  20. makin tak terduga la citer u meen…
    tapi nak kata saspen tak saspen pun..
    Boleh pandang belakang tak….???

    Comment by sunyi — Monday, April 16, 2007 @ 12:55 pm

  21. meen..u cun tak?😀

    Comment by rei — Monday, April 16, 2007 @ 1:03 pm

  22. Ibu yang tak sayang anak layak jadi ibu ayam,heehhehehehehehe

    Comment by Geraldton — Monday, April 16, 2007 @ 1:09 pm

  23. Hiii.. all…
    aku suka jalan citerr mcm nii..
    ahhahahahhahaha….. Tahniahhh meen…

    Comment by campro6 — Monday, April 16, 2007 @ 1:30 pm

  24. hai meen,hai liea…best juga cete kau meen

    Comment by pie76 — Monday, April 16, 2007 @ 1:40 pm

  25. ahhhh campro6 membodek je tau… kipas bontot. crita meen skrg ni cam dah khbsn idea je. bosan la x der adegan basah membasah.

    Comment by kerandutkacak — Monday, April 16, 2007 @ 1:48 pm

  26. hi pie76…..wats down dude……..

    Comment by PRINCESS LEIA — Monday, April 16, 2007 @ 2:00 pm

  27. laa….aku bukak bodekkk erkk!!!!
    tapii jln citerr okk..
    kejap sejuk.. kejap panas… kejap sjuk…. syikk panasss jee… enjin ponn leh jammed..

    Comment by campro6 — Monday, April 16, 2007 @ 2:12 pm

  28. (NN kau curi add YM aku yer lepas tu takut nak layan aku heeeeheeeeheee
    marilah kita phone sex ker, chat ker….)

    Geraldton… aku ym pun tak tau.. tak pernah guna pun camner aku nak curi add… sesuka nko jer serkap jarang yerk….

    Comment by NN — Monday, April 16, 2007 @ 2:23 pm

  29. (NN kau curi add YM aku yer lepas tu takut nak layan aku heeeeheeeeheee
    marilah kita phone sex ker, chat ker….)

    geraldton, aku ym pun x tau… pakai pun tak pernah… sesuka ati nko jer nak serkap jarang…

    Comment by NN — Monday, April 16, 2007 @ 2:27 pm

  30. emmm…aku lagi suka citer camgini aaa dari part romen2 tuh…cam real lak…

    Comment by nothandsome — Monday, April 16, 2007 @ 2:57 pm

  31. tolll tu nothandsome …..
    Tp kwn kiterr si kerandutkacak tuuu syikkk nakkk basahhh jeee..
    nii kira basahhh gakk nehhh…
    Basahhh BULU MATA….
    ekekekekekkekeke

    Comment by campro6 — Monday, April 16, 2007 @ 3:11 pm

  32. dan basah bulu ketiak, hheehehehehehehe

    Comment by Geraldton — Monday, April 16, 2007 @ 3:22 pm

  33. mana semua org niii…
    dah balikkkk kee semua

    Comment by campro6 — Monday, April 16, 2007 @ 3:37 pm

  34. Asik basah je.. Penat buah kerandut nak proses sperma bro…

    Comment by The Greats — Monday, April 16, 2007 @ 4:30 pm

  35. cerita yg penuh keinsafan tuk semua…moral of the story…kalau ada anak jaga lah ia sebaik mungkin…hiks… *yo o o je aku kan*

    lagi satu…per jadik ngan zack ek..lama tak dengar cita dia..dia tak contact ko lagi ke meen..kalau ada..kim salam..up skit cita dia..haha

    Yasmeen : nanti aku up siket!

    Comment by LoisLane — Monday, April 16, 2007 @ 4:53 pm

  36. ish ish payah nak comment ni… tp aku tetap setia menanti klimaksnya meen…

    Comment by cilired — Monday, April 16, 2007 @ 7:08 pm

  37. aku tahu ni..ko nak memantat ngn ashraff plak ni…

    Comment by bolong — Monday, April 16, 2007 @ 7:48 pm

  38. aku ader story buat nyah. pengalaman nyah hisap dan sedut kerandut aku…sedap…

    Comment by joe sandora — Tuesday, April 17, 2007 @ 6:26 am

  39. meen nko tak approve aku punyer komen ker….

    Yasmeen : mane? ko pakai nick ape? kalo ko pakai nick NN ni takyah tunggu approval, lain la kalo ko nyamar gune nick lain hiks!

    Comment by NN — Tuesday, April 17, 2007 @ 6:51 am

  40. bila nak kongkek ashraff?

    Comment by dram — Tuesday, April 17, 2007 @ 9:37 am

  41. bile nak projek ni?

    Comment by Lekuk Hitam — Tuesday, April 17, 2007 @ 10:01 am

  42. WALANEHH…… ITAMM NYIER…..
    BARUU KE NEHHHH…

    Comment by campro6 — Tuesday, April 17, 2007 @ 10:31 am

  43. Meennn… napaa itam macam nehh ekk…
    aku suka blog yang lama tuuu…
    clear skitt..

    Comment by campro6 — Tuesday, April 17, 2007 @ 10:36 am

  44. MANA SI GHOST NII EK…
    WEYYY GHOST… SMALAM KO ADA TENET KAT 8TV TAK?

    Comment by campro6 — Tuesday, April 17, 2007 @ 10:53 am

  45. {{{{Ah! aku tak peduli pun. Cuma aku rase teruja ……………..}}}

    dari ayat ko tu meen…..maka pasni kita tunggu saat yang penuh mengujakan…membasahkan…menegangkan…..

    Yasmeen : wah! kompiden sungguh ko yer…}}

    aku mengagak je…..sebab aku nuggu part ko kena tujah je….. yang part camni camni…aku baca skali lalu je la….. kekeke

    Comment by kompot — Tuesday, April 17, 2007 @ 11:44 am

  46. wah hitam lak page ko ni meeen…….. tak pe hita mtu menawan

    Comment by kompot — Tuesday, April 17, 2007 @ 11:47 am

  47. sabar la. kak meen kan ade strategi hehehe kak meen, kalau nak buat kisah projek, masuk kan nama aku kongkek dengan ashraff tau

    Comment by Dila — Tuesday, April 17, 2007 @ 12:07 pm

  48. ello…
    best lah meen u punye citer ni. semakin unpredictable , semakin suspens. tu yg buat kite orang asyik masuk kat lelaman blog ni, tertunggu2 citer seterus nya. keep it up meen!

    Comment by Lia — Tuesday, April 17, 2007 @ 12:37 pm

  49. erm.. meen..citer u ni makin lama..makin menarik plak plot dier…?? sian gak tgk ashraff tu…?? sanggup dier jd dayus yerk sbb nk slamatkan anak dier… utk next plot.. pe kata u story plak psl kamalia & saiful.. lama gak dah tak interframe 2 ekor lahanat tu….
    shima pun jarang dah dgr…huhu…. takkan trus senyap tanpa “projek” kot…

    Comment by guesslady.. — Tuesday, April 17, 2007 @ 12:51 pm

  50. hai all..apa kabar..

    hai campro….sihat ke??

    Comment by LoisLane — Tuesday, April 17, 2007 @ 12:51 pm

  51. Alamak sakit mata ku……………………
    tapi camner pun besttttttttttttttttttttttttttttttttpewitttttttttttttttttttttttt

    Comment by Geraldton — Tuesday, April 17, 2007 @ 1:05 pm

  52. wah…terang giler blog ni skrg…tp best..teratur skit..senang skit nk baca..

    Comment by 4en4ang — Tuesday, April 17, 2007 @ 1:10 pm

  53. ok jugak terang ni..tak la terlanggar sana sini masa menaip n membaca …kan kan…

    Comment by LoisLane — Tuesday, April 17, 2007 @ 1:19 pm

  54. meen, update2 gak template tuh.. tp n3 kasilah masuk

    Comment by thebluesgang — Tuesday, April 17, 2007 @ 1:52 pm

  55. best la cite u.. i suke…

    Comment by yana — Tuesday, April 17, 2007 @ 2:35 pm

  56. nice layout la meen….mana ko dpt gambar2 tu sumua aa???…buat sendiri ka?

    Comment by nothandsome — Tuesday, April 17, 2007 @ 3:27 pm

  57. meeen….terangnyeee…..

    Comment by kompot — Wednesday, April 18, 2007 @ 7:05 am

  58. sekius mi..tat wld b Datin Tiara Jacquelina..
    aku..’Seri Paduka Baginda Yang Di Pertuan Agong Yang Maha Mulia Tiara Imelda’ ok….hehehee….
    niari aku takde ilham lah meen..aku tgh semangat berkobar2 nak main ngan kompot nie..sesiapa yg nak tompang stim bule lah masok kat cbox kau..

    Yasmeen : ko main dulu ngan kompot pastu ko citer kat aku, nanti aku update kat sini wakakaka…

    Comment by TIARA — Wednesday, April 18, 2007 @ 7:44 am

  59. wau…..ni gang starz ni!!!!! kekeke

    Comment by kompot — Wednesday, April 18, 2007 @ 8:02 am

  60. jadi..set..
    sounds lyke a plan..

    Comment by TIARA — Wednesday, April 18, 2007 @ 10:01 am

  61. mak aih…. pengakuan terbuka..

    Comment by NN — Wednesday, April 18, 2007 @ 10:02 am

  62. nn :- kite pat sini takde selindong2…kalu nak masok jer lah…….hahaaa…..

    Meen :- so kau nantikan jer lah crite2 dari kami eh……heheheheeee….jeng..jeng..jeng………..

    Comment by PRINCESS LEIA — Wednesday, April 18, 2007 @ 10:21 am

  63. pot :- ni bukan gang starz lah……nie gangbang……auwww……aaahhhhhh…….i lyke…………

    Comment by PRINCESS LEIA — Wednesday, April 18, 2007 @ 12:30 pm


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: