Diari Berahi Yasmeen

Wednesday, April 18, 2007

Ashraff dan Kebosanan!

Filed under: Diari Kehidupan — Yasmeen @ 7:39 am

semalam kuar ngan Ashraff, hari ni pun. Pagi-pagi lagi Ashraff dah call ajak breakfast. Lepas tu aku terasa cam nak tengok Saiful kat hospital. Entah kenapa kalau aku bersama Ashraff, aku rase makin dekat plak aku ngan Saiful. Asyik teringat Saiful dan nak sangat tau pasal perkembangan dia kat sane.

Petang nanti Ashraff ajak aku kuar. Kali ni dengan Azra sekali. Azra? Anak dia dan Kamalia. Dengan keadaan perut aku yang dah nampak besar ni, nak masuk 5 bulan dah. Takleh pakai jeans lagi. Rasenye baru je 2-3 minggu lepas aku leh pakai jeans. Hari ni plak dah tak lepas nak pakai. So, bayangkanlah pengalaman pertama aku dating dengan bertemankan seorang kanak-kanak kecil. Huhuhu… tak penah aku buat seumur hidup aku!

Dan mase aku duk menggelupur menuju ke parking kereta, Van Zack tiba-tiba muncul dan memanggil aku.

“hah! lame tak nampak” aku sengih.

“camne nak nampak kalo dah sibuk pandang orang lain. u bz ke?” Van Zack sandar kat pintu kereta aku.

Borak punye borak, Zack ajak minum.

“takleh lame ni, ade janji ngan member” aku mengelak. Memang ade janji pun.

“malam ni free? banyak projek nak deal ngan u ni” Zack sengih lagi.

“u datang umah lama i la malam ni. I dah tak duduk dengan Saiful lagi” Van tercengang.

“nape?” dia tetap tercengang.

“panjang cerita la, malam ni i citer ok. i dah lambat ni, nak kene balik dulu” aku sengih lagi. Memang susah nak mengelak ngan dia ni. Dia jenis banyak topik, ade je yg nak dibualkan.

“oklah malam ni i call u”

korang pun tau aku ni kalo lekat ngan lelaki aku nak kesenangan, bukan kesusahan. walaupun aku ni prihatin dan ade peri kemanusiaan, tapi tak mungkin aku nak menjebak diri, offer diri untuk menjadi ibu tiri kepada seorang kanak-kanak kecil yang merimaskan. Anak aku sendiri ni pun aku dah mula rasa risau, tak tau camne nak handle.

Keadaan Saiful macam biasa. Sekarang ni dia dah boleh bukak mata tapi masih tak bergerak. Ada tanda-tanda nak bergerak la. Kadang² jari-jari tangan dia cam gerak sesikit. Setiap kali dia nampak aku dia akan nangis. Mak mertua aku pun cakap, kalo aku takde, takde plak si Saiful nak meleleh airmata. Mungkin ade sesuatu dia nak sampaikan pada aku.

Aku biarkan je kes aku ngan Saiful tergantung. takde mood aku nak layan semua tu. Sementara topik perbualan aku dengan Ashraff asyik bertemakan dendam si Ashraff terhadap Saiful. Marah benar Ashraff nampaknya. Tapi bila aku tanya tentang penerimaan dia terhadap Kamalia sekiranya pompuan gile itu kembali, dia kata dia dah takleh nak terima Kamalia lagi. Kalo mase susah dulu, mungkin dia berharap sangat Kamalia balik, tapi sekarang dah tak lagi. So, kenapa tak padamkan saja dendam dia?

Mungkin senang bagi aku bercakap sebab semua tu tak kena kat batang idong aku. Habis kenapa aku berbaik dengan Ashraff setelah aku tau kisah sebenar? Malah aku dah mendalami jiwa Ashraff, takdelah bahaya sangat. Cuma mase dia datang hospital maki hamun Saiful tu, mungkin dia diambang kebencian sangat².

Lagak kami bagaikan satu keluarga. Aku dengan perut aku, dan Ashraff memimpin tangan Azra. Seperti sebuah keluarga. Aku merasakan kebosanannya. Tak dapat aku bayangkan andai semua ini benar-benar reality kehidupanku. isk! rimasnye… dengan gelagat Azra yang adakala menjengkelkan. Nak itu nak ini, nak dukung. Aku cuba berlagak selamba, bersikap keibuan dan cover line habis. Hahaha…

48 Comments »

  1. Sure havoc giler kalau anak si Ashraff panggil kau mama..hehehe

    Comment by Shah — Wednesday, April 18, 2007 @ 7:50 am

  2. arghhhh!!!!!!!! knp x der lagi ksh kebashan kerandut ni!!!!!!

    Comment by kerandutkacak — Wednesday, April 18, 2007 @ 8:01 am

  3. eh!!!! aku 1st! yay! yay! yay!

    Comment by kerandutkacak — Wednesday, April 18, 2007 @ 8:01 am

  4. {{{Tapi bila aku tanya tentang penerimaan dia terhadap Kamalia sekiranya pompuan gile itu kembali, dia kata dia dah takleh nak terima Kamalia lagi.}}}}

    jeng jeng jeng……phrase yang membuka peluang kepada meeenn membasahkan yang kering …menegangkan yang layu…..

    Comment by kompot — Wednesday, April 18, 2007 @ 8:07 am

  5. Ko nie kerandut asyik nak kebasahan aje……

    Kalau buat drama swasta nie menarik gak meen

    Yasmeen : kais basah kerandut rendam lam laut la, bior masin terus

    Comment by opensky — Wednesday, April 18, 2007 @ 8:37 am

  6. Hahahahahhaa…….. heppi sakannn kerandutkacak
    tuuuu no…

    Comment by campro6 — Wednesday, April 18, 2007 @ 8:38 am

  7. To kerandutkacak…kalu ko nak basah.. aku rasa ptg ni sure basah kot…
    ko la skang tiap2 ptg ujan.. erk!! ko ada bwk spender spare ke kerandutkacak…..?

    Comment by campro6 — Wednesday, April 18, 2007 @ 8:45 am

  8. Hi Loislane.. ko tak on mail ko ke lois..

    Comment by campro6 — Wednesday, April 18, 2007 @ 8:45 am

  9. hmmm… my komen satu jek… dulu u marah i bab guna something without permission… nie u guna lak without permission…

    Yasmeen : ini yg dinamakan balas dendam

    Comment by dex — Wednesday, April 18, 2007 @ 9:47 am

  10. aku rasa tak lama lagi adengan basah membasah akan timbul………….peeewiiiiiiiiiiiiiieeeeeetttttttttttttttt

    Comment by Geraldton — Wednesday, April 18, 2007 @ 1:13 pm

  11. Asraff mesti nak rasa isteri musuh dia, macam saiful belasah isteri dier dulu heehehhehehehhe

    Comment by Geraldton — Wednesday, April 18, 2007 @ 1:16 pm

  12. meen….pehal update diari ni 2-3 hari skali? kalu evryday kan best….

    anyway, looking forward to adegan seks u wiv Ashraff…

    Yasmeen : plan memang nak kongkek ngan ashraff tapi rupa dia tak seberapa, aku cam bayangkan dia lelaki dayus yg lembik bagaikan bapok lak… buang kejantanan sebab duit, tetiba rase takde mood nak buat adegan kongkek ngan dia, camne hah? nak masuk watak baru ker?

    Comment by sam — Wednesday, April 18, 2007 @ 1:16 pm

  13. meen dah kene pakai seluar kanggaro……dah tak leh pakai jean lagiii

    Comment by Rid — Wednesday, April 18, 2007 @ 1:22 pm

  14. huhuhuhuh….need more input!!!!!

    Comment by Ameer — Wednesday, April 18, 2007 @ 2:15 pm

  15. hehe..bile nak kongkeknye ni meen..lame dah tak kongkek..tak gian ke😛

    Yasmeen : takde mood la nak kongkek. nak buat tapi malas giler siot!

    Comment by bojan-muda — Wednesday, April 18, 2007 @ 3:05 pm

  16. dah jadi drama swasta lak….
    siap dengan naluri keibuan lagi…
    Agaknye u ni meen kena tebiat pembawak budak ni…
    sebab tu mcm tak teringin jer nak basah2…
    Nampak gaya, kena tunggu u bersalin dulu la yer baru u nak basah2 balik..
    Ishh…lamanye nak tunggu….4 bulan lagi ooiii….

    Comment by sunyi — Wednesday, April 18, 2007 @ 4:07 pm

  17. aiseyyy meen bila nak part yang horny2 nih….
    gersang dah tunggu citer hang….
    dah dua episode tak dapat nak lancap hahahaahha

    kenot imagine lah perut dah buyut kena henjut style sujud kaw-kaw punya dengan si zack tuh…. hahahahha silap2 asraff lak yang megidam nak toron hang…. haiyaaaaaa

    Comment by Bojourn — Wednesday, April 18, 2007 @ 6:51 pm

  18. meen…ko nak tau teknik main org ngandung tak???? aku ngan taurus banyk pengalamn…………

    Comment by kompot — Thursday, April 19, 2007 @ 6:19 am

  19. meen ni mcm seorg pompuan yg betul2 mengandung ler….dari jalan cita dan emosi yg ko terapkan jauh di lubuk hati ku dapat kurasa macam ko tengah mengalaminya….. kalau yer pun jgn ler ko abaikan anak yg akan ko abaikan meen sayang, seks tu indah, menarik dan penuh keseronokkan tp kaau ditambah dgn cahaya mata akan bertambah meriah lah kehidupan yg dibina.. kepuasan seks yg membuahkan cahaya mata melambangkan kepuasan yg tak terkata…. bila la aku nak dapat bini….. ish ish ish….

    Yasmeen : saje nak buktikan yg blog ni cuma ramai peminat dari segi sex je… hikhikhik…

    Comment by cilired — Thursday, April 19, 2007 @ 6:23 am

  20. hahahaha korang ni mcm2lah… tpkan meen ko skrg ni aku rasa dah tak rajin mcm zaman kat blog lama ko tu… kenapa yek?

    Comment by thebluesgang — Thursday, April 19, 2007 @ 6:28 am

  21. {{{Yasmeen : saje nak buktikan yg blog ni cuma ramai peminat dari segi sex je… hikhikhik…}}}

    memang dah terbukti sejak dulu lagi……..

    Comment by kompot — Thursday, April 19, 2007 @ 7:24 am

  22. ehek…. marah betoi ko dgn kerektor ko nie meen…. lepak laaa meen… aku berani pertaruhkan bulu hidung aku laaa kalo ade peminat blog nie tak minat sex….. ehek…

    Comment by dex — Thursday, April 19, 2007 @ 8:20 am

  23. arghh 2nd plak …. cis!!!! meen aku bg byngn rupa ashraff….. gemuk, tinggi, boroi, bibir tebal, muka bulat, pastu bibir asik menganga je, pastu pakai spek, pastu rambut krinting cam org asli, pastu, x suka pakai deodoran dan kaki cagu.

    Yasmeen : wakakaka aku pon bayangkan cenggitu thahaha

    Comment by kerandutkacak — Thursday, April 19, 2007 @ 8:38 am

  24. aku cadangkan ko takyah main ngan ashraff tu geli la plak aku rase. sebelum ko menyesal main dgn lelaki low class baik ko jangan main kak

    Comment by Dila — Thursday, April 19, 2007 @ 8:40 am

  25. kalo dendam punye kes, kene balas 2 kali ganda la meen. baru syok! kalo ade ape-ape lagi benda yg boleh dikeluarkan lagi cantekkk hehehe….

    Yasmeen : ade… ade lagi 2-3 point aku nak hentam thehehe…

    Comment by Sleeping Beauty — Thursday, April 19, 2007 @ 8:44 am

  26. Yasmeen : plan memang nak kongkek ngan ashraff tapi rupa dia tak seberapa, aku cam bayangkan dia lelaki dayus yg lembik bagaikan bapok lak… buang kejantanan sebab duit, tetiba rase takde mood nak buat adegan kongkek ngan dia, camne hah? nak masuk watak baru ker?

    Comment by campro6 — Thursday, April 19, 2007 @ 10:58 am

  27. Toll ke MEEN?
    ko ingat tak member zamri yang ko dirogol dlm jamban dulu tuu?
    nampak je gemokk mcm katak kan?? tapi menutuh……
    PERGHHH!!!! tuhn je tau … erk!!! ituuu ko yang cakap dulu.. aku je..
    ehehehehheeh JGN MARAH…
    Anyway keep in on dear..MUAHS!!!!!!

    Yasmeen : sokong! (sokong versi malas nak layan)

    Comment by campro6 — Thursday, April 19, 2007 @ 11:02 am

  28. PEMBETULAN:
    Toll ke MEEN?
    ko ingat tak member zamri yang ko ditutuh mcm dirogol dlm jamban dulu tuu?
    nampak je gemokk mcm katak kan?? tapi menutuh……
    PERGHHH!!!! tuhan je tau … erk!!! ituuu ko yang cakap dulu.. aku sampaikan je..
    ehehehehheeh JGN MARAH…
    Anyway keep in on dear..MUAHS!!!!!!

    Comment by campro6 — Thursday, April 19, 2007 @ 11:08 am

  29. ko nyer citer dah banyak orang recycle la……. tadi baru jumpa se lagi url, memang sejibik cut & paste. ko gi kat url nih

    http://blog.myspace.com/index.cfm?fuseaction=blog.view&friendID=141136967&blogID=242080019&Mytoken=6FDD80AE-EF4A-46CB-843D456259334EA357068393

    Comment by mat browsing — Thursday, April 19, 2007 @ 11:59 am

  30. ko nyer citer dah banyak orang recycle la……. tadi baru jumpa se lagi url, memang sejibik cut & paste. ko gi kat url nih

    http://blog.myspace.com/index.cfm?fuseaction=blog.view&friendID=141136967&blogID=242080019&Mytoken=6FDD80AE-EF4A-46CB-843D456259334EA357068393

    Yasmeen : mekasih atas maklumat anda. aku dah banyak jumpe entry aku dimerata-rata tempat hiks… tak larat dah nak layan muahahaha…

    Comment by tohn thoy — Thursday, April 19, 2007 @ 12:00 pm

  31. Risau betul si saiful, asal nampak meen je, menangis. Mengapa dia menangis.. pilih 1 antara 2:

    1: Dia nangis nampak meen sebab ‘adik’ die dah tak leh bangun walaupun meen mengandung Meen tetap POWER

    2: Dia nangis sebab bila nampak meen ‘adik’ dia bangun.. terlalu pedih

    Meen – dua2 pun torture buat dia..

    Yasmeen : muahahaha jahat la ko neh!

    Comment by TIARA — Thursday, April 19, 2007 @ 12:15 pm

  32. Ha.ha.ha…
    Aku tak leh bayangkan muka kao Meen masa tgh jln ngan anak si Ashraf tu. Mesti bengkek semacam jer dlm hati dgn keletah budak tu. Dah la dgn bapak dia pun kao tak minat. Tapi takpe nanti jumpa si Vann Zack tu kao lepaskan la kebosanan tu kat dier…

    Yasmeen : tu la pasal. bak kate akak gebu, terjongket sane, terjongket sini thehehe… susunan tak teratur muahaha…

    Comment by RED — Thursday, April 19, 2007 @ 1:03 pm

  33. Yasmeen : takde mood la nak kongkek. nak buat tapi malas giler siot!

    Tanda-tanda keinsafan telah wujud dlm dirimu!!!!!

    Yasmeen : mungkin ya, mungkin tidak! hiks

    Comment by Ameer — Thursday, April 19, 2007 @ 2:52 pm

  34. women come n go..poligamy rocks!

    Comment by rei — Thursday, April 19, 2007 @ 4:48 pm

  35. yahoooooooooooooooooooooo!!! I am back!!!! akhirnya ko masukkn balik watak aku ye meen.. tima kasih cik lois lane..krn mmberi idea kt meen thehe…. nnt I belanja u lolipop LARGE size perisa vanilla eh?..

    bilala dpt rendam kote ku dlm pantat mu yg basah tu meen

    Comment by van_zack — Thursday, April 19, 2007 @ 7:49 pm

  36. basah selalu tuh yang best
    kau tau tak van zack….. itulah dia recycle water….. belum lagi yang meleleh dari fountain of youth…. hahahaha nih semua yang buat kotey aku nak memancut lagi nih…

    Comment by Bojourn — Friday, April 20, 2007 @ 11:42 am

  37. ko nyer citer dah banyak orang recycle la……. tadi baru jumpa se lagi url, memang sejibik cut & paste. ko gi kat url nih

    biasala tu nak menambahkan pelawat cara mudah

    Comment by opensky — Friday, April 20, 2007 @ 2:42 pm

  38. kena tapis la plak gua nyer comment pasal orang recycle citer kor……… url da kena delete la plak😉

    Comment by web visitor — Friday, April 20, 2007 @ 3:17 pm

  39. Hello meen cool jer suasana.

    Comment by Harry — Friday, April 20, 2007 @ 3:26 pm

  40. Ha aa laa Meen sebijik sebijot dia copy paste huh aku lak hangin

    Comment by Izaida — Friday, April 20, 2007 @ 4:35 pm

  41. aku rasa.. takda org lain ponnn.. member group ni gak laa yang paste story tu… apa2 ponn asal bahagia dah lerr..
    hai Izaidaaa…..

    Comment by campro6 — Friday, April 20, 2007 @ 5:59 pm

  42. Izida.. tak kisah laaa sebijik ke dua bijik ke.. yang penting skali…
    Bijik Meen tuuu lama takkk kena gentel… mesti lenjun habisss nanti

    Comment by campro6 — Saturday, April 21, 2007 @ 9:18 am

  43. Ha……. jangan pandang belakang…..hmm…. naz**** ash***** cetera kali ni cam flash back kat ashraff ek…. bagus…, cerita yang ada jiwa….

    Masa lalu masih berlegar menghampiri…, diwaktu itu, cinta.. kering dan layu, berguguran ketandusan tanpa cahaya cinta yg luka…. jatuh kehampaan.., tak mungkin ditempuhnya lagi..,segala kepahitan itu, walau pun dimasa ini masih ada ruang2 untuk cinta menyusur kembali….

    Comment by GHOST RIDER — Saturday, April 21, 2007 @ 3:56 pm

  44. Hai LEIA sayang…. hm… sambil2 amik doc yg ttinggal ni…. abg masuk jap blog ni… heheeh… skang ni hujan renyai2, cam ne nak blik ek….rainkot x de, redah je lah………. tapi semalam u betul lah… penat dan letih badan i ni… sampei bangun pun lambat…. syiok nyer… nak lagik…

    Comment by GHOST RIDER — Saturday, April 21, 2007 @ 4:06 pm

  45. Hai campro6..,harry..
    actually bro, wa ade problem jangka masa panjang… so wa tak leh nak layan blog ni cam selalu…. tapi wa ade perasan skit la… semenjak wa tak mengomen ni kan… pengomen2 dah kurang mengomen.. tak tau la perasaan wa ke…. kan.. hihihi perasan……

    Comment by GHOST RIDER — Saturday, April 21, 2007 @ 4:14 pm

  46. meen bila nak sambung nie……..sakittt aku tggu nie hehehehe

    Comment by shahrilkgpandan — Sunday, April 22, 2007 @ 8:59 pm

  47. GhostRider :- abg..takmo bilang2 orang lain lah…….ssshhhhhhhh……..u noe i noe dah lah……
    nak lagi eh……besh sgt ker…..u nye pon bestttttt…..hhmmmm..tgk ar..mlm nie ker……heheee…….

    Comment by PRINCESS LEIA — Monday, April 23, 2007 @ 7:39 am

  48. PERGHHHHH!!! KO PRINCESS LEIA….
    TERUJAAAA AKU WEHHHH!!!

    Comment by campro6 — Monday, April 23, 2007 @ 9:07 am


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: