Diari Berahi Yasmeen

Monday, April 23, 2007

Kisah Aku, Zack dan Shima!

Filed under: Berahi, I'm Happy Today! — Yasmeen @ 9:25 am

Lepas aku keluar dengan Ashraff sekali, dia asyik nak ajak keluar lagi. Aku selalu mengelak. Kadang² dia suruh anak dia yg cakap dengan aku, konon rindu nak jumpa aku. Aku tak berminat nak rapatkan diri dengan dia. Aku cuma nak tau kisah sebenar kenapa dia marah² Saiful kat hospital hari tu je. Dan kisah dia tu bukanlah sebab untuk aku bersimpati kat dia, atau mungkin menjadi galang ganti kerana Saiful pernah ambik bini dia yg durjana dan sundal tu. Adatlah tu! Kalau dia nak bini dia balik, just jadi orang kaya jelah. Camtu je cara nak dapatkan balik bini mata duitan. Senang kan?

Berbalik pada kisah Zack. Malam tu dia datang seperti yang dijanjikan. Tengah aku romen-romen depan tv atas sofa dengan keadaan separuh bogel, tapi Zack tak bukak boxer dia lagi. Tiba-tiba ada orang bukak pintu. Shima balik. Huh! terkejut aku. Berdebar-debar jantung. Ingatkan sape tadi.

Shima senyum, lepas tu terus masuk bilik dia. Aku plak dah terbantut akibat terkejut tadi, terus sambung tengok tv lentok atas bahu Zack. Tak jadi nak romen-romen. Tak lama lepas tu Shima keluar, kasi hadiah kiriman dari Elly kat US. Ingat plak minah tu kat aku. Pastu Shima ajak kami keluar makan. Aku ngan Zack dah makan tadi tapi temankan gak la Shima gi makan, minah tu baru balik tak makan lagi.

Makan kat gazebo subang, dia bedal ansi lemak ayam berempah, Zack makan roti telur je temankan Shima, nak makan dah tak larat. Aku plak minom teh tarik je. Kenyang gile takleh nak sumbat ape dah.

Balik makan, Zack terus terkam aku. Shima sengih² terus tumpang sekaki. wah! Jadi raja Zack malam tu. Sedang asyik kene kolom ngan si Shima, kami bercumbuan, main-main lidah sket thehehe…

Ade peluang la aku merasa tetek bengkak Shima. Zack memacak Shima, aku ambik kesempatan isap tetek Shima. tengah aku menonggeng isap tetek Shima yg tengah baring tu, sambil pacak Shima, Zack kasi finger fuck kat aku. Kami sama-sama menikmati.

Aku tonggeng, dah lama tak rase doggie, Zack pacak dari blakang dan Shima berdiri kangkang depan muka Zack tunggu jilatan kat sekitar bibir faraj dia. Zack tak menang tangan, semuanya berlaku dengan pantas. Zack berusaha memuaskan serakah kami berdua. Sekurang-kurangnya Zack nak jugak tunjuk yang dia hebat. Aku tak pasti dia ade pengalaman 3some ke tak, tapi dia cam faham, bile dia pacak aku, dia tak lupakan Shima. Dia akan nyonyot Shima, gentel kelentit Shima atau sekadar main lidah berkucupan. Begitu juga ketika dia memacak Shima, dia akan kasi finger fuck kat aku atau apa saja yg membuatkan aku rase tak terabai. Pendek kata, sedap sama dirasa.

kami berdua berbaring bagaikan menunggu giliran. Aku dan Shima sama-sama banjir. Saling bantu membantu. Shima turut meramas breast aku dan aku pun turut mengusap punggung dia masa Zack pacak dia. Zack duduk, kiri kanan dia kasi finger fuck untuk memuaskan kami berdua. Bagi kami memang tak cukup satu lelaki la hehehe sedangkan one by one pun susah nak puas, inikan plak tenaga Zack sorang nak kene layan 2 pompuan yg besar nafsu serakahnye hehehe…

Air aku dan air Shima dah bercampur-campur. Takde rase geli lagi sebab sedap nak mampos. Zack merapatkan tubuh kami berdua. Breast aku berlaga dengan breast Shima. Zack semakin ghairah melihat keadaan itu dan dia bergilir-gilir nyonyot tetek aku dan Shima kiri dan kanan.

Zack menujah aku sambil memberi finger fuck kepada Shima yg baring disebelah aku. kemudian dia bertukar memacu konek kedalam lubang pantat Shima pulak. Dia menujah Shima hingga Shima terjerit² menahan senak dan memegang perutnya. Dia kembali beralih untuk memacak aku. Aku mengangkang kesedapan sebab ketika Zack menujah aku, Shima berpaling dan nyonyot tetek aku sambil mejilat-jilat disekitar puting. Sesekali lidahnya bermain dengan puting aku. Zack menujah sekuat hati hingga aku tertolak keatas. Dia mencabut koneknya dari pantat aku dan memancutkan kedalam mulut Shima.

Kami bertiga tersadai keletihan. Shima tertidur kat bilik aku dan Zack lena sampai pagi diapit 2 wanita bogel hehehe…

63 Comments »

  1. perrghhhh 3some sehhh… giler la… style idaman aku ni hehehe… tapi tak gamak plak nak tengok laki aku tujah pompuan lain depan mata aku :p

    Yasmeen : setiap kejayaan perlukan pengorbanan hehehe

    Comment by Sleeping Beauty — Monday, April 23, 2007 @ 9:35 am

  2. hai meen..
    sekali ade adegan pacak2 memacak..sampai 3 some..huhuh
    tapi ada masyyukl!!!

    Yasmeen : nape tak suke ekk adegan pacak memacak?

    Comment by 69_tab — Monday, April 23, 2007 @ 9:39 am

  3. ni baru aku suke gile. style fav aku gak ni SB hehehe tapi aku penah dapat real. cuma nak ajak meen je dia tak sudi. maklumlah laki aku dah tua hehehe dia nak batang muda je, ye tak meen?

    Yasmeen : aku suke batang yang bergetah kak, getah plak mesti pekat dan likat hehehe

    Comment by Rozzie — Monday, April 23, 2007 @ 10:26 am

  4. m,een send la aku ape2 menarik lg.pemint ni

    Comment by zek — Monday, April 23, 2007 @ 10:34 am

  5. besssssssstttttttt…. terus terpacak mr john aku baca citer ni meenn….. yessssssss i’m alive…. heheheheh bravo bravo

    Comment by Bojourn — Monday, April 23, 2007 @ 10:49 am

  6. takkan dua awek tu tak puas malam tadi? at least zack kena buat something or at least meen n shima sambung lepas zack dah lepak…. baru layan…

    anyhow nice write up meen, keep it up, the dick n all hehehe

    Yasmeen : ko tulis novel la nanti aku beli

    Comment by harpoon — Monday, April 23, 2007 @ 10:57 am

  7. tabik kat u la meennn…….. make my adik bangun all the way uppppp!!! Nasib baik dua2 u and shima puass…..

    Comment by kompot — Monday, April 23, 2007 @ 11:22 am

  8. pehh memg havoc cite kali ni…

    Comment by elly — Monday, April 23, 2007 @ 11:55 am

  9. Memang pawar root betullah episod kali nie…

    Comment by abanghensem — Monday, April 23, 2007 @ 12:08 pm

  10. kalau la aku….meen dan shima….
    memang sampai pagi aku kerjakan ngko org berdua ni…
    bagi betul2 puas nyer….
    meen…try sekali nak….????

    Yasmeen : larat ke ko?

    Comment by sunyi — Monday, April 23, 2007 @ 12:24 pm

  11. fuh…..jeles nyer kat c Van Zack tu. Sampai 6 lubang dia boleh choose…. aku memang teringin sesgt nak try 3some nih…. tapi tinggal imagine jer la, sambil gosok konek yg dah basah nie….

    Comment by sam — Monday, April 23, 2007 @ 12:48 pm

  12. arhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh…….. mmmmmmmmmmmmmhhhhhhhhhhh……….wahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh…..
    akhirnya bsh jgk kerandut aku yg kekeringan slama ini. terima kasih meen….. ko dah mengembalikan kebasahan kerandut aku. aku nak gi toilet jap. melancap. bye…..

    Comment by kerandutkacak — Monday, April 23, 2007 @ 1:00 pm

  13. huhuhuhu….sonok lah tue erk!!!! Tahniah Meen….Skill lamer masih di tahap sama walaupun sudah timbul kesedaran / keinsafan….. Saipol gak yg terleleh meleleh kat Spital!!!!

    Yasmeen : hiks terlupe kat Saiful hihihi

    Comment by Meera77 — Monday, April 23, 2007 @ 1:25 pm

  14. ehek…. not bad… shima mmg player yg best… mcm tuh laaa saling pinjam meminjam…. bile lagi nak 2 guys lak… ecehh…

    Comment by dex — Monday, April 23, 2007 @ 1:42 pm

  15. kak meen, penat je ko blajar tinggi², patutnye lepas spm ko terus tulsi citer lucah pastu jual hehehe laku siakkkk!!!

    yasmeen : ye ke laku?

    Comment by Dila — Monday, April 23, 2007 @ 3:08 pm

  16. meen tukarkan nama zack tu kepada aku. teringin gak nak merasa hahaha…

    Yasmeen : sian… meh hantar resume

    Comment by Jeffery — Monday, April 23, 2007 @ 3:15 pm

  17. aik? kurang plak komen? selalunya time cenggini dah berpuluh komen masuk…semuanya tgh dilamun angan angan ke?

    Yasmeen : banyak komen sangkut kat junk la. komen ko pun sangkut tadik…

    Comment by Duck — Monday, April 23, 2007 @ 3:25 pm

  18. meen, jangan plak nak marah kat aku… hehehe

    btw, lama betul ko tak buat kerja2 amal nih, baru skang start balik lepak shima balik dari fly ke tu??

    teruskan usaha dengan keja amal yang banyak dan panjang… kalo nak ajak aku join sekali pun boleh

    Comment by harpoon — Monday, April 23, 2007 @ 3:43 pm

  19. fuhhhhh dh lama aku tggu kali nie baru kerassssss!!!!!! skit hahahahaha

    Comment by shahrilkgpandan — Monday, April 23, 2007 @ 4:22 pm

  20. Ahkirnya Hujan turun jua mencurah-curah ekkk..
    bukan satu
    bukan dua
    Tapi TIGAAAA UUUUUU….
    PERGHHHH!!!!! kerandutkacak MESTI suka nehhh

    Comment by campro6 — Monday, April 23, 2007 @ 4:24 pm

  21. laaa shima tak bawak balik izaida sekali ke ???

    Comment by Rid — Monday, April 23, 2007 @ 5:17 pm

  22. Patut la KL dan kawasan2 yg sewaktu dengannya hujan lebat mencurah2 diikuti dengan ribut badai yang kencang petang td.

    Comment by route66 — Monday, April 23, 2007 @ 6:16 pm

  23. i nak jugak..teringin nk act like wut u write…anyone?hehe (*i’m not kidding)

    Comment by she — Monday, April 23, 2007 @ 11:20 pm

  24. ko0 ni Rid beragak la skit si van zack tu bkn nyer power sgt, dah dpt meen ngan shima ko nk tam ngan izaida lak…tu la ko nie x menghayati dari apa yg aku baca van zack nie x ckp power so xpyh la bwk izaida tu hahahahah….
    izaida pass je kat aku heheheh

    Yasmeen : izaida demam la. nanti aku tanye dia kalo dia nak hiks. benonye aku tunggu time Elly balik Malaysia nih hiks…

    Comment by shahrilkgpandan — Tuesday, April 24, 2007 @ 12:26 am

  25. ngeh2..i’m in unknownmode…

    Comment by she — Tuesday, April 24, 2007 @ 12:32 am

  26. hahaha ….

    Comment by Rid — Tuesday, April 24, 2007 @ 4:44 am

  27. meen…
    nak tanya sikit bleh….???
    setakat hari ni ngko dah main dgn brape ramai laki…???
    maksudnye, ngko dah merasa brape banyak batang…??
    Dalam banyak2 tu, batang sape yg paling best….??

    Yasmeen : ko tanye Yasmeen ke ko tanye penulis cerita Yasmeen nih? hiks

    Comment by sunyi — Tuesday, April 24, 2007 @ 6:31 am

  28. Yezzz…
    Akhirnya kebengangan & kebosanan mu terlepas jua..
    Layannnn…

    Yasmeen : pasni nak rehat jap la yatie… letih mengongkek hihihi…

    Comment by RED — Tuesday, April 24, 2007 @ 7:31 am

  29. HAHAHAHAHA…. Cian ko SUNYI….
    tu aku rasa ko kena baca dr part satu sampai laaaa episod skang ni…
    ko pon tau… si MEEN tuuu kalu dah kemarukk… Budak skolah kat bus stop punnn disapunyier…
    Tol tak meen..
    ekekekkekee…

    Yasmeen : yer btol tu! tepat sekali!

    Comment by campro6 — Tuesday, April 24, 2007 @ 8:05 am

  30. budak sekolah kat bus stop tu jugak la yang tujah kilang kunyit meen…muahahahaha..

    Comment by Duck — Tuesday, April 24, 2007 @ 9:36 am

  31. kilang kunyit tu ape?

    Comment by Jeffery — Tuesday, April 24, 2007 @ 10:02 am

  32. kau ni Jeff..kilang kunyit pon tak tahu ape…..gi blajar balik……

    tapi kan Duck…..kilang kunyit tu ape har………aku pon nak tahu jugak………hehee…….

    Comment by PRINCESS LEIA — Tuesday, April 24, 2007 @ 10:21 am

  33. haah lah aku pun nak tahu gak kilang kunyit tu ape..

    Comment by elly — Tuesday, April 24, 2007 @ 10:40 am

  34. “””kilang kunyit tu ape har””” ape la Lya…… kilang tu kat celah kangkang ko tu…..

    Comment by kompot — Tuesday, April 24, 2007 @ 10:46 am

  35. tapi pot..mane ade kaler kuning cam kunyit kat celah kangkang tu……setahu aku nye kaler merah2 pink cam oyster……

    Comment by PRINCESS LEIA — Tuesday, April 24, 2007 @ 10:54 am

  36. hai salam perkenalan.. saya dah lama ikuti kisah meen.. sejak meen ader suger daddy tue lagi hingga la meen ‘terkawin’ ngan saipol… masukan la lagi adegan meen kena gang bang… anywhere.. good fantasy need good SEX….

    Comment by Amir — Tuesday, April 24, 2007 @ 11:09 am

  37. kunyit production waktu pagi lerrr…. haiyaaaa lagi mau tanya itu kunyit punya hal… heheheheh

    aku pernah tenguk satu movie tu… member tengah tala tetiba kunyit meleleh keluar… makan cabai lebih kot…. hahahahahaha

    Comment by Bojourn — Tuesday, April 24, 2007 @ 11:45 am

  38. “Yasmeen : ko tanye Yasmeen ke ko tanye penulis cerita Yasmeen nih? hiks”

    Sayer nak tahu dedue skali….huhuhuhuh

    Comment by Meera77 — Tuesday, April 24, 2007 @ 11:46 am

  39. celah kangkang nape panggil kunyit? warna kuning ke? aku tak paham la… kan ke celah kangkang tu warna kemerahan ataupun bagi yg bohsia warna kelebaman hehehe

    Comment by Jeffery — Tuesday, April 24, 2007 @ 12:50 pm

  40. oittt…Kilang kunyit punyer pasai pun mau gado ka!!!apa daaaaa!!!!

    Comment by Meera77 — Tuesday, April 24, 2007 @ 1:57 pm

  41. hOi… ape ni citer pasal kilang kunyit??? ilang stim aku nak tulis episod baru… haper daaa korang nih!

    Comment by berahi — Tuesday, April 24, 2007 @ 2:05 pm

  42. Kilang kunyit=store kunyit=lubang bontot=asshole….

    Meen: “ilang stim aku nak tulis episod baru… haper daaa korang nih!”

    …hai meen…hilang stim konon…thought the ‘kunyiting’ was inside a few of your earlier write ups…..hu3

    Yasmeen : kilang kunyit no hal. tapi bile bayangkan kunyit tu yg aku tak tahan tuh

    Comment by thickdix — Tuesday, April 24, 2007 @ 2:39 pm

  43. hahaha..kilang kunyit tu rupenyer…
    meen cepat2 lah update blog ni..
    tak saba wehhhh

    Comment by elly — Tuesday, April 24, 2007 @ 2:49 pm

  44. ” hOi… ape ni citer pasal kilang kunyit??? ilang stim aku nak tulis episod baru… haper daaa korang nih!”

    jgn mare ar meen..tapi cam tak senonok plak kalu tak tahu meaning die ape……….

    Yasmeen : bukan marah ar… tapi selepas tau maksudnyer terus aku geli geleman hiks. yg tukang bagi penjelasan tu plak cerita siap ngan gaya eyucks! bluwekkk!

    Comment by PRINCESS LEIA — Tuesday, April 24, 2007 @ 3:03 pm

  45. ” hOi… ape ni citer pasal kilang kunyit??? ilang stim aku nak tulis episod baru… haper daaa korang nih!”

    tu la korang kan meen dah marah…uhuk2 jgn marah meen…aku tlg tukar tuk jeffery kilang kunyit ditukarkan menjadi ‘kilang getah’ hahahaha

    Comment by shahrilkgpandan — Tuesday, April 24, 2007 @ 3:38 pm

  46. Come on bloggers semua….jgn laa potong stim Yasmeen tu laa…

    Yes Meen!!! I can see the fantastic foursome is coming our way!!! Bring it on Yasmeen….!!! Who could it be???

    Comment by Eddie Van Halen — Tuesday, April 24, 2007 @ 4:58 pm

  47. Ehh Meen, yer ker penat mengongkek tue. Taktau lak I. Kalau penat knapa U cakap sedap. Kalau I penat sikit jer dah komplen. :p

    Yasmeen : kire cam sedap tapi penat la thehehe…

    Comment by RED — Tuesday, April 24, 2007 @ 5:41 pm

  48. aahh!!!.. ahhh!!! come on meen!!!! come on!!!! arghhh!!!!! uh!! uh!!! uishh!!! argh!!! … say my name meeen!!!! (sambil pukul punggung meen) … arghh… yeah … I am fucking U!!! arhhh…!!!!!! sedap tk meen..??!!! henjut lagi yang…!!!!! hiyah…!! hiyah..!!! mama jahat…. mama jahat !!! gile2. ..!!! thaha I am coming meen … coming ….!!! (pancut) AAARRRGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!! … ahhh…. ahh …..ahh…… pantat u mmg sedap meen .. pandai u kemut .. (isap puting meen…. sambil tu meen meghabiskan saki baki air mani yg melekat kt koteku.. abis dia jilat smpai kenyang)…..

    thanks meen …….. kensalam kt shima sekali .. nnt kita 3 some lg thehe

    Comment by van_zack — Tuesday, April 24, 2007 @ 8:10 pm

  49. Salamz, byk beno mat2 kunyit skrg, jgn x cuci ‘palam’ kunyit 2 dah ler😀
    Finally some action, tp kalo heronya mat itam negro Shima angkut balik baghu kena dgn 3some cmtu, power balun sampai subuh😀
    Lastly, x payah jaga tatabahasa sgt, bahasa market dah ckup, x la kjap2 bibir faraj, last2 dah stim sgt kuar gak ayat pantat, amenda laa..😀
    MAY D KUNYIT B WIT U!

    Yasmeen : bibir faraj ngan pantat lain definisi nyer…

    Comment by Peaze2KcgPez — Tuesday, April 24, 2007 @ 8:20 pm

  50. van_zack ko nak 3some lagik? errr meen ko tak teringin ke nak buat cam fantasy sexs ala ning baizura… hehehehe sure dasat gila wa cakap lu… ko kumpulkan le si van, zamri, kamal gendut tu ke, errr sapa lagik yek? ramai beno aku pun dah lupa jantan keberet mana 1

    Yasmeen : blom pk gitu lagik!

    Comment by thebluesgang — Wednesday, April 25, 2007 @ 6:03 am

  51. “””” hOi… ape ni citer pasal kilang kunyit??? ilang stim aku nak tulis episod baru… haper daaa korang nih!”

    jgn mare ar meen..tapi cam tak senonok plak kalu tak tahu meaning die ape……….”””

    ko nye pasal le Lya…..nengok meen tak stim lagi dah…..

    tapi kenapa tetap basah?????

    Comment by kompot — Wednesday, April 25, 2007 @ 6:09 am

  52. kunyit2 campur madu jadi power lah heeehehehhehehehe. Best lah episod 3some kau ni meen. tak ader 4some plak masukkan dgn asraff tu sekali baru boleh double pound.heehehehhe

    Comment by Geraldton — Wednesday, April 25, 2007 @ 7:13 am

  53. Laa Meen. Bila la hang nk sambung citernie. Boring la dah brape kali nengok asyik takde lagi. Dah la diorang ni asyik dok citer pasal “Kunyit” jerr. Entah2 I tersalah bukak blog kot..??

    Yasmeen : jap arrr yatie, on the way ni

    Comment by RED — Wednesday, April 25, 2007 @ 7:48 am

  54. betul lah RED..
    meen tgh cari idea best nak bg sume “kebasahan” tu bile bace blog die..
    asik cite kilang kunyit jek…

    Comment by elly — Wednesday, April 25, 2007 @ 8:00 am

  55. 3 somebeb… fuhhh best giler tu meen…

    Comment by cilired — Wednesday, April 25, 2007 @ 8:16 am

  56. alangkahh besttnyer kalau aku yg jadik mamat tuh…leai…tiara…jom kita mengongkekk..heheheh

    Comment by takhensemmmm — Wednesday, April 25, 2007 @ 9:17 am

  57. ko pikirkan le skrg meen… aku dah lama teringin nak ala2 fantasy ning tu…
    hehehe

    Yasmeen : aku bukan takmo buat. tapi kalo boleh aku nak tulis cerita yang nampak logik je lain la kalo aku tulis kisah pelacuran ke leh la buat cam fantasi ning tuh

    Comment by thebluesgang — Wednesday, April 25, 2007 @ 9:32 am

  58. heheheehe asyik cite kunyit jer boring ar.. yg aku tahu kunyit tu untuk masak gulai lemak cili padi jer.. benda lain aku tak tau lah pulak.. err kalau buleh ko bagi le tips ke nak bertahan lama..

    Comment by thebluesgang — Wednesday, April 25, 2007 @ 9:33 am

  59. nak tanye… poc yg u display tu, pic u ker?

    Comment by acha — Wednesday, April 25, 2007 @ 12:03 pm

  60. sory, pic…

    Comment by acha — Wednesday, April 25, 2007 @ 12:04 pm

  61. kak meen….cite nie…cmner leh timbul ekk issue nak dpt idea nie….fuh boleh tahan ekk kak meen nie???

    Comment by yerkerr — Sunday, April 29, 2007 @ 9:36 am

  62. meen klu blh cite la ko kene tidai ngan abg ko… yg dia tibai ko dulu aku x baca la.. aku blh baca dr yg disember 2006.. yg 1st episod aku x leh nk baca.. ko cite la abg ko tetibai ko.. cam dia terjilat ko ni..

    Yasmeen : takde TER TER… semuanya memang diSENGAJAkan :p

    Comment by azie — Monday, May 14, 2007 @ 7:15 pm

  63. wah..nampaknya ada juga pompuan yg suka 3some ni.lama dah carik tak jumpa pun.masih aada lagi ke yang berminat,perempuan saja ok

    Comment by 3som3 — Sunday, September 23, 2007 @ 11:54 pm


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: