Diari Berahi Yasmeen

Wednesday, April 25, 2007

Yasmeen Tetap Yasmeen!

Filed under: Diari Kehidupan — Yasmeen @ 12:56 pm

Pagi-pagi datang opis dengan semangat waja. Maklumlah baru buang air yg sejak sekian lama simpan lam kepala. Hari ni pakai gaun pendek. Seluar boleh masuk lagi tapi bila duduk dah rase ketat dan tak selesa. Perut dah besar sikit.

Dapat fax dari office Aie. Dia akan datang next week lepas labour day untuk tengok projek bandar baru sepang tu. Sakit kepala aku balik sebab aku tak penah ambik tau pasal projek tu pun. Aku tau la projek tu hasil usahasama company dia ngan saiful, tapi aku tak penah ambik tau perkembangan projek tu. macam biase Faizal la jadi mangsa tempat rujukan aku. Lagipun dia seketeri saiful, tak kan la dia tak tau.

Terkenang si Aie, rindu plak rasenye. Terbayang batang panjang dia. Kulit dia yang sawo matang tu dengan kumis nipis dia. bau BVLgari kat badan dia tu buat aku rindu sangat² kat dia. kami terputus hubungan beberapa bulan. maybe sibuk ngan keje dan gf dia kot. Hari ni sebelum balik keje aku ziarah Saiful. Perkembangan terkini dia dah sedar, boleh bercakap dah tapi suara slow sangat takleh nak dengar. Dah tak makan bubur pakai tiub, mak mertua aku dah suap dia makan.

“project manager u yang sengal tu, kalau kite tak mintak report jangan harap la dia nak bagi” Faizal membebel. Aku diam je sementara tunggu Project Manager sengal tu jawab call.

“Joe, u kat mane?” aku buat suara garang sket. sket je :p

“i kat sepang ni bos, ade ape?”

“suruh budak u hantar report dari january sampai skarang hari ni jugak, ***** corporation nak datang tengok site next week”

“report dah siap bos, tapi i tak check lagi. nanti i balik, check i hantar kat u” Johari menyusun ayat bunga bahasa.

“hari ni tau. before 5pm” aku letak phone. Faizal mencebik.

“ye je kat sepang tu, tah² kat rumah kongkek bini” Faizal jeling.

“ko ni pandai² je. Blakang dia dengar suasana site la” Aku geleng pala.

“ala tv je tu…” Faizal mencebik lagi. Aku senyum je tak tau ape problem staff. Lantak la. Skarang ni aku ade masalah yang lagi besar dari tu. Aku sepatutnye ambik tau semua benda. nasib baik ***** corporation warning awal. Kalo dia main serbu je datang mampus aku.

Lepas lepak tengok Saiful, Faizal call aku bagitau report dah sampai. macam jauh sangat je bunyi. Jam dekat kul 7. Esok cuti, jumaat keje, sabtu ahad cuti lagi, isnin keje, selasa rabu cuti lagi. memang dah takde mase dah ni. Ade mase hari ni, jumaat ngan next monday je. Next thursday dorang dah nak datang.

So aku kene balik opis dengar ceramah Faizal supaya bile aku ngan dorang nanti tau la gak ape perkembangan projek tu.

Malam tu aku berdua dengan Faizal kat opis aku duk belek satu-satu perjalanan pembinaan projek tu dari mula sampai skarang. yang penting aku mesti tau perkembangan 4 bulan kebelakangan ni. Tu pun dah cukup baik la.

“ko ni sexy la plak ngan dress pendek, perut pun dah naik” Faizal sengih. Jantung aku berdegup kencang. Ni la first time lelaki cakap camtu kat aku sejak aku mengandung ni. Tapi aku buat tak tau je. Aku terus tumpukan perhatian pada semua kertas kerja dan plan yg bergulung² depan mata.

Aku minum air yg Faizal buatkan. Milo panas. memang sedap betul minum air panas dalam cuaca sejuk ni. (tak ujan pun, aircon je :p). Sementara Faizal berkemas, aku habiskan dulu milo panas tu, aku lontarkan pandangan jauh ke luar jendela terkenangkan keadaan aku yg mengandung entah anak sape ni, suami plak kat hospital, aku plak tak peduli kat dia, kongkek merata-rata, ape nak jadi la aku ni. Aku mengeluh panjang.

Tiba-tiba ada tangan peluk aku dari belakang. Dia mengalihkan rambut aku ke bahu kanan dan mengucup leher aku belah kiri. Aku pejam mata. Genggaman cawan ditangan terasa longgar. Lemah seluruh badan.

“rindu…” Faizal bisik lembut dan perlahan kat telinga aku. Bersambung…

26 Comments »

  1. aku pun semangat waja jugak bile ade entry baru, bace sampai ending hampeh je rase!

    Comment by Jeffery — Wednesday, April 25, 2007 @ 12:59 pm

  2. cis! terkena lagi aku! tapi aku memang tak sabar kali ni kak meen, kongkek ngan Faizal kat opis wow! wow! wow!

    Comment by Dila — Wednesday, April 25, 2007 @ 1:00 pm

  3. aku nak entry izaida la meen, tolong laaa… hehehe… izaida mane? lame tak nampak?

    Yasmeen : izaida seram ngan ko SB, pastu dia tanye laki ko ensem tak? thehehe…

    Comment by Sleeping Beauty — Wednesday, April 25, 2007 @ 1:03 pm

  4. ensem sikit la dari bopren mat saleh celop ko tu meen hehahaha moerrkekkk!

    Yasmeen : kalo gitu kire ensem sangat la tu SB wakakaka

    Comment by Sleeping Beauty — Wednesday, April 25, 2007 @ 1:35 pm

  5. nak kate ensem tu tak tau la kak meen, tapi batang dia confirm la ensem hehehe… kalo tak, takkan SB tak nak test laki lain hehehe…

    Yasmeen : kalo gitu bior aku try la. tapi takleh 3some la aku segan hiks. kasi one by one dulu. boleh SB?

    Comment by Dila — Wednesday, April 25, 2007 @ 1:36 pm

  6. aku bukan tak nak la dila, aku tak tergamak, tak lalu nak makan kalau ingat nanti aku nangis sorang² menyesal ngan ape aku dah buat. baik aku menyesal sebelum buat, takde la menyesal sangat thehehe…

    Yasmeen : bagus… sesal dahulu pendapatan…

    Comment by Sleeping Beauty — Wednesday, April 25, 2007 @ 1:41 pm

  7. aku sokong ko SB… morekerk…

    Yasmeen : sejak bile ko jadik penyokong dia ni?

    Comment by NN — Wednesday, April 25, 2007 @ 2:22 pm

  8. meen… sambung la cecepat skit. esok cuti, takkan abis takat ni jer

    Yasmeen : takper… gi la cuti dulu thehehe

    Comment by harpoon — Wednesday, April 25, 2007 @ 2:50 pm

  9. meen….meen….
    sambungan nanti mesti projek dgn faizal…
    merasa batang lagi……
    batang yg ke berapa yek…????

    Comment by sunyi — Wednesday, April 25, 2007 @ 3:16 pm

  10. ala meen….napa stop kat situ…

    aku tau lepas ni sure suasana romentik ngan faizal…hujan lak tu kat luar…sejuk2…pastu dah nak dekat malam..

    perghhhhh…

    sambung cepat tau meen….baru nak feel bersambung…adoi la

    Yasmeen : kat luar nak ujan ke yg dalam dah nak ujan?

    Comment by LoisLane — Wednesday, April 25, 2007 @ 3:44 pm

  11. relax laa guys…manman….Meen nye mmg style camni laa…lagi buat steam tau…gereks tu!!!…hehehehe…tp knp twosome je Meen…? Haah maybe nanti kau nak ajak Faizal ni foursome kot….hehehehe….

    Yasmeen : antara 3some ngan 4some lebih suke 3some la

    Comment by Eddie Van Halen — Wednesday, April 25, 2007 @ 4:10 pm

  12. a’ah la meen br aku ter ‘imagine’ lak mlm td sblm tdo,best gak kan kalo 4some hehehe eeeeeiiiii bila nie meen nk mencanak nie

    Comment by shahrilkgpandan — Wednesday, April 25, 2007 @ 5:31 pm

  13. well meen..i mmg dr dulu rasa pregnant women ni sexy…i rasa u sexy

    Yasmeen : yer la aku pun terasa cam aku sexy wakakaka

    Comment by rei — Wednesday, April 25, 2007 @ 10:01 pm

  14. agak2, buntut org pregnent nie camne ek?

    Yasmeen : mase bini ko ngandung apsal ko tak belek buntut dia?

    Comment by Cik Kiah Karen — Thursday, April 26, 2007 @ 12:28 am

  15. aku sokong SB sejak SB cakap morekerk….

    Comment by NN — Thursday, April 26, 2007 @ 7:01 am

  16. alahai meen ko ni suka bebenar stim tergantung… baru nak feel dah kena cantas…
    agung tu dah tentu ditabalkan hari nih.. tp takkan ko nak cuti gak… sambung le meen.. minggu depan aku dah tak seminggu…

    Comment by thebluesgang — Thursday, April 26, 2007 @ 7:17 am

  17. silap *tak ada seminggu*

    Comment by thebluesgang — Thursday, April 26, 2007 @ 7:18 am

  18. Meen, Faizal rindu pasal kote die dah lama tak pacak kat pepek ko.

    Cik Kiah Karen: apa slama ni ko tak penah tgk buntut org pregnant ke….

    Comment by Taurus75 — Thursday, April 26, 2007 @ 7:48 am

  19. Satu lagi crita yg menarik. Hmmm.. siapa agaknya bapak anak Yasmeen? (Silap anaknya Larry Birkhead atau Howard K Stern) Rupa dia pun mcm mane gaknya.. jgn baby kluar muka mcm kepala butoh sudah.. hehhee.. tapi kalau ikut muka Yasmeen mesti power punya..

    Comment by TIARA — Thursday, April 26, 2007 @ 8:00 am

  20. potong stim tul ler ………….hari hujan memang sedap mengongkek, alamat dari atas kerusi ofis ke atas meja lah jawabnya. Meen tapi doggy style sambil pegang meja sodap tu heeeehee.

    Yasmeen : cam sedap je bunyik

    Comment by Geraldton — Thursday, April 26, 2007 @ 8:32 am

  21. Geraldton… U referring to urself ke…… Geraldton ko pompuan ke lelaki

    Tiara, aku dah send no. aku kat email ko dpt tak dpt ko bilang aku

    Comment by Taurus75 — Thursday, April 26, 2007 @ 9:11 am

  22. ahhhhhhhh….lega….

    Comment by dael — Thursday, April 26, 2007 @ 10:34 am

  23. “”Genggaman cawan ditangan terasa longgar. Lemah seluruh badan.”””

    lpas ni memang byk yang terus terlonggar…… yng lemah terus jadi keras….. kita tungguuuu…..

    Comment by kompot — Thursday, April 26, 2007 @ 11:21 am

  24. okeh kongkek time!

    Comment by berahi — Thursday, April 26, 2007 @ 1:35 pm

  25. cepat la tak sabar!

    Comment by Dila — Thursday, April 26, 2007 @ 1:36 pm

  26. emm kt ne ek nk cari cite2 melayu yg best cam ni kn

    Comment by azie — Monday, May 14, 2007 @ 3:58 pm


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: