Diari Berahi Yasmeen

Monday, May 14, 2007

sebuah kerinduan

Filed under: Berahi, Diari Kehidupan — Yasmeen @ 8:39 am

kembali dari cuti yg panjang. puas aku berehat. tinggalkan ofis dan kehidupan realiti. aku kesatu tempat yg jauh dari orang. disebuah pulau yg sunyi dan masih dara. tiada pencemaran dan penerokaan pembangunan. mesti ada yg tertanya-tanya kenapa aku bercuti untuk jangkamasa yang terlalu lama. sebenarnya mak mertua aku dah uruskan rumah kami yang terbakar tu. selama 3 minggu rumah itu dibaik pulih, akhirnya kembali seperti sediakala. cuma beberapa perabot dan set bilik tidur yang dah tak ada dan kena beli baru. Saiful dah keluar dari hospital. sepatutnya kami balik ke rumah kami tapi aku beritahu mak mertua aku, aku ke johor bahru selama seminggu dan hari ni dah dekat 2 minggu baru aku muncul kat opis.

2 minggu lepas Aie datang dengan bos dia, lawat tapak Bandar Baru Sepang yg aku cakap hari tu. Lepas tu aku terus ikut Aie bercuti. So, tiada lagi teka teki. Aku sebenarnya bercuti dengan Aie selama hampir 2 minggu. Bagaikan ada satu kekuatan baru ketika aku bersama dengan Aie. Sekian lama dia hilangkan diri dan kami tidak lagi berhubung (selalunye aku creta terus dgn bos dia pasal projek) walaupun banyak cara untuk kami terus berhubung.

Kadang-kadang aku rasa anak ini menyusahkan. Segala perbuatan dan perilaku aku terbatas kerana anak ini. Adakala aku bencikan anak ini. Lebih² lagi aku baru dapat tau anak ni adalah perempuan. Aku risaukan masa depan anak ini kerana dia berjantinakan perempuan.

Malam pertama aku bersama Aie, kami banyak berbual demi masa depan. Tentang penyesalan dia kerana aku tergesa-gesa membuat keputusan menikahi Saiful. Dia begitu yakin bahawa anak ini anak dia sedangkan kami sama-sama tak pasti. Tapi dia kata dia turut merasakan impak ketika aku membawa anak ini bersama dalam kehidupan aku. Kadangkala dia terasa loya, terasa sakit pinggang dan sering keletihan. Dia terasa rindu dan selalu pening kepala.

Aku kembali terasa bernafas seperti dulu. Aku terasa tenang dengan kehadiran Aie. Ketika dia mengucup bibir aku dengan penuh kelembutan, jantung aku berdebar kuat seolah-olah baru pertama kali aku disentuhi lelaki. Ketika dia selak baju tidur aku keatas menyerlahkan bengkak buah dada aku, aku memejam mata dan merelakan apa saja yang bakal dilakukan oleh Aie. Saat Air mengisap lidah dan menggigit halus bibir aku, aku terasa seluruh tubuh aku longgar dan tenang bagai berada di spa disaluti aromaterapi yg sangat harum dan segar.

Aie membuka kangkang aku. Kebasahan itu semakin menjadi-jadi disaat Aie meletakkan jari telunjuknya dia celah rekahan kemaluan aku yg basah dan licin itu. Aie mengusik-usik kelentit bengkak aku perlahan-lahan dengan hujung jarinya. Aku menikmati usikan itu dan merasakan kucupan bibir Aie disekitar breast, dada dan leher. Aku hampir mengerang hanya dengan sentuhan ringkas begitu.

Aku mendesah penuh nikmat disaat Aie mula melutut, membengkokkan lutut aku dalam keadaan aku sedang berbaring. Aie menggosok lembut kepala takuknya yg bengkak ke luar lubang kemaluan aku. Licin dan mendebarkan. Kepala takuk Aie dihala dan menggesel di sekitar bibir faraj aku. Sesekali Aie menyiksa aku, memasukkan sedikit kepala takuknya dan mengeluarkannya semula. Aku hanya mampu mendesah disiksa begitu sedangkan aku mengharapkan satu pacakan yg dalam.

Kami berkucupan penuh kehangatan. Aie mengucup aku didahi, pipi, leher, bibir, dada breast, perut, pinggang dan hampir kesemuanya. Aku cukup tak tahan bila Aie mencium betis aku dan menggigit halus jari kaki aku (tak caye try la, sedap giler :p).

Disaat Aie menujah dengan penuh tertib dan sopan santun, aku mengerang bagaikan tersusuk lembing yang panjang. Aie menghenjut perlahan menarik keluar koneknya dan memasukkannya semula. Aku mendesah penuh nikmat. Setiap kali batang panjang yg sedang mengeras bengkak itu tenggelam didalam lubang keramat aku, aku mendesah dan terus mendesah. Sesekali aku mengerang kuat dan Aie mengucup bibir aku untuk hentikan jeritan dari mulut aku. Aku tenggelam dalam kucupan Aie. Lidah Aie mengelus masuk mencari lidah aku dan dia gagah menyedut lidah dan bibir aku hingga aku benar² lemas dan terus tenggelam menikmati kucupan dan tujahan dicelah kangkang.

Aie menujah dengan perlahan. Mungkin kerana size perut aku yg dah besar sikit, dia mengawal goncangan agar tidak terlalu kuat. Hayunan Aie sangat memberahikan aku, pantat aku terus basah dan semakin berair hingga mengeluarkan bunyi setiap kali konek Aie tenggelam. Aie menekan batangnya hingga terbenam. Breast aku turut terhayun perlahan, terliuk lentuk ke kiri kanan, atas dan bawah mengikut alunan goncangan Aie.

Sehingga saat Aie mula terasa pelurunya ingin meletus, dia mengeluarkan senjata padunya itu dan menghala ke atas perut aku. Aku tertembak hingga ke bawah dagu. rambut aku yang terjuntai dibahu turut menerima habuannya. Lepas projek, kami mandi bersama. Aie syampookan rambut aku yg terkena percikan air mani tadi. Dia menggosok seluruh badan aku mengunakan span lembut dengan shower gel yg sangat harum. Aku sangat selesa dan bahagia dalam keadaan begitu. Aie melayan aku bagaikan permaisuri. Dan hari tu berakhir dengan projek didalam pondok ditepi pantai. Nanti aku akan ceritakan. Bye!

70 Comments »

  1. AKU NO SATU!!!!

    Comment by thebluesgang — Monday, May 14, 2007 @ 8:50 am

  2. aie nampak macam serasi utk kau….hik3…yela tu…aku rasa aie la anak yang kau kendong tu…kalau dah sampai macam tu aie muntah pening bagai….ahakz

    Comment by rezd — Monday, May 14, 2007 @ 8:59 am

  3. huh basah meen basah… merenjis-renjis dipilissss….

    Comment by Sleeping Beauty — Monday, May 14, 2007 @ 9:00 am

  4. la kebetulan aku masuk hari ni ko update meen, aku ingat aku dah banyak tertinggal hihihi… cerita kali ni aku kasi 5 bintang! yeayyyy!

    Comment by Rozzie — Monday, May 14, 2007 @ 9:02 am

  5. Toll tuuuu S/B.. hik hik hik dulu aku ingat S/B ni Sendirianm Berhad ke… SillyBallon Yg kat Tv8 tu ke.. kekekek… Aku ingat2 laaa Meen.. sure membuak2 air ko keluar kali nehh…… perghh!!! leh bayangkan…
    mmg bestt giler Meen kaluu kalu isap ibu jari kaki toll.. toll.. kalu tak cayer suh patner U all tryy..
    PEERRGGHH!!! hikh ik hik hik…
    tapi G best kalu patner aku isap tolo tuuu sambil jilat lubang jambam haku skali… kalu U all tak cayerrr .. Ko tanya Kompot tuuu,,
    Toll tak kompot…
    ekekekkekekeke….

    Comment by campro6 — Monday, May 14, 2007 @ 9:58 am

  6. besttttttttttttt….. pepagi john dah keras dan mencacak….
    mengigit halus kat jari tuh yang tak tahan tuh… silap2 kotey kena kepit denngan ibu jari kaki lagi tak tahan…… pulau tuh tak bergegar ker meen masa aie menghenjut kau…. hehehhe… longgar pasak pulau sebagaiman longgar pala lutut lepas projek….. hehehe

    Comment by Bojourn — Monday, May 14, 2007 @ 9:59 am

  7. “Sehingga saat Aie mula terasa pelurunya ingin meletus, dia mengeluarkan senjata padunya itu dan menghala ke atas perut aku…”

    Meen!! You are back in your element laa….tp aku pelik ckit knp Aie tak pancut je kat dlm pantat kau…kau kan dah pregnant so tak perlu risau laa..sure kau climax to the max kalau dia tujah abis kat dlm tau….ni experience laa babe….hehehehe…

    Comment by Eddie Van Halen — Monday, May 14, 2007 @ 10:18 am

  8. makin best ..w/pun aku baru join blog ni..(ye la, dah lama kerja , ni baru dapat internet)

    sepanjang minggu lepas, aku rasa dah abih baca ..dan kena beli extra stayfree bulan nih..cuma konpius gak , ni memang fantasi aja atau betul2..

    sebab aku ada gak tanya akak sorang nih (payah nak tanya benda secret nih), dia kata buat aksi yg mcm2 tu sakit..dia layan yg mcm biasa aja..hubby atas, dia bawah …

    dia kata porn video tu bukan leh caya sgt ..mcm wrestling la ..berlakon aja

    so, any comment ..

    Comment by bayu — Monday, May 14, 2007 @ 10:21 am

  9. bayu…. U buat je apa yang U rasa sedap dan selesa..
    kalu nak petua tuu ko tanya je ngan MENN tuu.. sure dia tak kedekut ILMU…

    Comment by campro6 — Monday, May 14, 2007 @ 10:25 am

  10. Wahh.. best giler..huhuhhu Meeen tak rindu kat abg ker.. Bila nak kena pacak ngan Abg lagi nih….heheh 6 bintang.

    Comment by Abg Navy — Monday, May 14, 2007 @ 11:03 am

  11. kak meen skill slow motion ni mmg buat org stim la kalau baca. meleleh dah ni. nak beronani pun tak sempat dah ni pukul 2 ade kelas tambahan

    Comment by Dila — Monday, May 14, 2007 @ 11:39 am

  12. meen & dila ke moderator blog nih? sebab diorang aja yang ada gambar ..

    Comment by bayu — Monday, May 14, 2007 @ 11:53 am

  13. Bayu…. nak kenal U… U ada gmail kan?

    Comment by campro6 — Monday, May 14, 2007 @ 12:43 pm

  14. AKHIRNYA setelah lama ku tunggu…

    BTW… nice design lah meen, keep it up…

    Comment by abang hensem — Monday, May 14, 2007 @ 1:06 pm

  15. ehehehe..
    siap nak kena beli stayfree lebih bulan nih tuh….dasyat penangan cik meen kita ek

    Comment by captjoe — Monday, May 14, 2007 @ 2:18 pm

  16. huhuhu….Meen!! tahniah!!! keep it up gurl…. things changes ya…. insaf yer…huhuhu…

    Comment by Ameer — Monday, May 14, 2007 @ 2:35 pm

  17. asal Fernando Alonso jadik pilihan ko Meen???

    Comment by Ameer — Monday, May 14, 2007 @ 2:37 pm

  18. Saipol nyer cite hanging lah Meen!!! hope to get info on wot happenned to him on the next round…hehehehe

    Comment by Ameer — Monday, May 14, 2007 @ 2:38 pm

  19. Bayu, yang gambo bole kuar tu rasanya if commentor pun member of webpress. Tuanpunya badan je bole jawab, btoi tak dila?

    Comment by Thorntoy — Monday, May 14, 2007 @ 3:15 pm

  20. budak ceppool tuh tengah repair kotey dia yang terbakar tuh….. hahahaha

    Comment by Bojourn — Monday, May 14, 2007 @ 3:43 pm

  21. HAhahaha… kongkek & terus kongkek. Bagi air selusuh tu bebanyak… jang membazir… Kepada kote rentung tu, Kasihan. Meen. Semoga tetap suksees dgn kongkek2 yg sewterusnye,…

    Comment by The Greats — Monday, May 14, 2007 @ 3:53 pm

  22. hahaha dah lama tak dengar pasal si kote rentung tuh.. agak2 dah putih balik ke? err si rentung tu punya warna putih kan? aku dah lupa ar..

    Comment by thebluesgang — Monday, May 14, 2007 @ 5:16 pm

  23. emm sambil baca blh lak aku raba biji aku.. apa ni… berair ko… meen hebat la… klu cite ni rekaan tp aku rase skill ni ko penah buat kot ngan sape2 kot

    Comment by azie — Monday, May 14, 2007 @ 6:33 pm

  24. Wow terpancut-pancut, tegang2, cayalah meen. Tapi kenape tak pancut dalam jer?

    Comment by Geraldton — Monday, May 14, 2007 @ 8:56 pm

  25. fuhhhh…kuar bunga api mcm super power…lama dah duk peram..

    Comment by boodark_nuckall — Tuesday, May 15, 2007 @ 6:23 am

  26. “”Aku cukup tak tahan bila Aie mencium betis aku dan menggigit halus jari kaki aku (tak caye try la, sedap giler :p).””

    Eh Ti…..meen pun main sama skill la ngan kita……main gigit2 kolom toe…

    Comment by kompot — Tuesday, May 15, 2007 @ 6:35 am

  27. “””Sehingga saat Aie mula terasa pelurunya ingin meletus, dia mengeluarkan senjata padunya itu dan menghala ke atas perut aku. Aku tertembak hingga ke bawah dagu. “””
    this part should be pancut dalam la meen..kau dah ngandung..ape nak risau lagi..dua2 bleh kejang sesedapan dila terkemut kat dalam…..
    BTW….pepagi ni dah stim lak ni!!!

    Yasmeen : best hape tengok airmani ketul-ketul pekat atas perut wakakaka

    Comment by kompot — Tuesday, May 15, 2007 @ 6:35 am

  28. “””tapi G best kalu patner aku isap tolo tuuu sambil jilat lubang jambam haku skali… kalu U all tak cayerrr .. Ko tanya Kompot tuuu,,
    Toll tak kompot…
    ekekekkekekeke….”””

    apa ni camp……ishk..kau ni…buat malu aku je…..

    Comment by kompot — Tuesday, May 15, 2007 @ 6:39 am

  29. fuhh best skit citer meen kali ni… atau aku rindu ngan citer fantasi mu… lama gak baru hari ni aku dapat masuk kat laman k meen… anyway its a good start…

    Yasmeen : mane la ko pegi slama nih cili oi?

    Comment by cilired — Tuesday, May 15, 2007 @ 6:59 am

  30. nampaknye meen dah kembali pulih dari tekanan. meen kembali dengan semangat baru kali ni.
    to bayu : –> sape yg ade wordpress je yg boleh letak gambar masing²

    Yasmeen : aku lebih tertekan bile nampak nick ko Jeff

    Comment by Jeffery — Tuesday, May 15, 2007 @ 7:25 am

  31. apa add. wordpress dila .?

    Yasmeen : cikgudila.wordpress.com

    Comment by bayu — Tuesday, May 15, 2007 @ 8:40 am

  32. nice… meen dah lama bercuti… dtg ngan aksi sedap ye… nak..nak..nak… lagi…come on meen… banyakl kan lagi..

    Comment by Amir — Tuesday, May 15, 2007 @ 9:57 am

  33. hai all…

    wah meen besh….at last u back with aie…ada kimia tuh….bravo..hikss

    Comment by LoisLane — Tuesday, May 15, 2007 @ 9:57 am

  34. “””Yasmeen : best hape tengok airmani ketul-ketul pekat atas perut wakakaka”””

    salah satu kesukaan kau le tu meen…..takpe…..janji puas masa main…jangan tengok ketul2 pekat dia tepancut cepat sudah…..pastu jadila cara kau tengok tu, tengok geram pulak!!!!

    Comment by kompot — Tuesday, May 15, 2007 @ 11:44 am

  35. kak meen.. your story mempengaruhi my sex life laa… skrg baru saya tau kemut tu apa.. hikss..
    n if u ols berminat nak tgk org melesie buat video porn sendiri silalah lawati http://3gpvideo.blogspot.com
    tapi rasa2 ramai yg tau pasal blog ni kan..

    Yasmeen : kalo boleh nak tengok video u la naif :p

    Comment by naif — Tuesday, May 15, 2007 @ 12:40 pm

  36. MEEN! U boleh karangkan cerita u kena gang bang..err cam u accident ke then dua mamat hendsome selamatkan u lepas tu u goda dia orang.biarpun dia nampak cool asalnya.then they kongkek u with slow and passion. camnor idea saya?????

    Comment by tok wan — Tuesday, May 15, 2007 @ 3:28 pm

  37. game yang penuh tertib dan sopan santun tu, cukup minat gaya macam tu, plus bila dah betul-betul basah baru hayun speed yang mantap….

    meen, sambung cepat citer seterusnya dengan aie nih….basah dah ni tak tahan

    Comment by harpoon — Tuesday, May 15, 2007 @ 7:26 pm

  38. Mbooiiiiiii…. ko nehh Kompottt malu2 taik Kucing lak dahhh….
    Ko tau la kan.. taik Kucing dr Jauh dah tauuu bauuu dia tauu…
    Walkakakakkaka…

    Comment by campro6 — Tuesday, May 15, 2007 @ 8:15 pm

  39. mana sambungan dalam pondok tepi pantai ni? tak sabar nak bace! kak meen!

    Comment by Dila — Wednesday, May 16, 2007 @ 6:55 am

  40. camp…ngko nih..kan ke aku ni pemalu…tak pecaya tanya Ti ngan Lea…..dorang tau…

    harpoon ni laki ke pempuan??? kalu laki2 heran gan aku..basah lak dia….

    Comment by kompot — Wednesday, May 16, 2007 @ 7:05 am

  41. agaknya kompot dia dua alam kot ..hahaha..
    tetiba ajer rasa kelakar pagi nie …

    dah baca blog cikgu dila ..ala-ala cerpen remaja gitu ..
    SELAMAT HARI GURU …

    Comment by bayu — Wednesday, May 16, 2007 @ 7:29 am

  42. Ade sorang budak bagi komen maki hamun tertekan dengan penulisan blog ni. mungkin dia letih sebab selalu kene handjob sendiri wakakaka… dia nak aku approve komen dia dan publish kat sini. siap cabar, dia ckp kalo aku berani publishkan la komen dia kat sini. so what?
    dia pakai nck KO BABI. kepada KO BABI, ko memang babi. dan kalo ko lak berani, letak la e-mail sebenar, baru la leh cabar keberanian aku wakakaka… sendiri pun tak berani, baling batu sembunyi tangan wakakakaka…
    nick pun KO BABI…. kesian tak?

    Comment by Yasmeen — Wednesday, May 16, 2007 @ 8:08 am

  43. kak meen..saya bdk baru baligh.. hikss tak berani nak buat video sendiri…:(

    Comment by naif — Wednesday, May 16, 2007 @ 8:13 am

  44. die maki hamu ko ker maki hamun web wei Meen???

    Comment by Ameer — Wednesday, May 16, 2007 @ 11:05 am

  45. mana lagi best zambri @ aie….? dah teruja ni

    Yasmeen : Zamri :p

    Comment by chenta — Wednesday, May 16, 2007 @ 11:09 am

  46. MEEN….. BIARRRRRRKANNN… BIARRRRKANN… SI LUNCAI TERJUN DGN LABU-LABUNYIERRRRRRR…

    Comment by campro6 — Wednesday, May 16, 2007 @ 11:26 am

  47. ala cam tak biase lak layan peminat fanatik kak meen. layan kan aje la nick Ko BABI tu hahahaha… mungkin dia mmg jenis babi ke… takpe la nak buat camne hahahaha…

    Comment by Dila — Wednesday, May 16, 2007 @ 11:36 am

  48. Cikgu Dilla… cuti skolah nanti ko takder buat MOTIBASI ke…

    Comment by campro6 — Wednesday, May 16, 2007 @ 11:55 am

  49. ekekek…
    la ni aku hari2 masuk sini bukan nak baca karya meen…tapi baca komen2 korang…best plak layan..eheheh
    seronok ek sex life korang suma…korang nih hepi2 je slalu kan

    Comment by captjoe — Wednesday, May 16, 2007 @ 12:12 pm

  50. halu…
    apa cerita….sekali meen update…semua horny ek hiks….
    update lagik tau meen

    Yasmeen : Lois, si van tu mintak email ko kat aku. leh tak aku bagi? kang kul 11 ko online g-talk ko tu tau nanti aku buzz :p

    Comment by LoisLane — Wednesday, May 16, 2007 @ 1:52 pm

  51. meen wahhh masa pegnant pun kongkek gile babi.. mcm kena sawan ada gak wakaka!!! apa2 pn dr 5 bintang aku bg 7 wakaka…. mesti pantat yasmeen dh rabak gila babikan? yela asyik konkek je thaha… tp yasmeen yg sebenar tu masih ketat lg hehe… bila nk belanja?

    Comment by van_zack — Wednesday, May 16, 2007 @ 2:49 pm

  52. hmm my cherries keras dan tegang.. aaaaaaaah!

    Comment by cherry — Wednesday, May 16, 2007 @ 10:23 pm

  53. “Comment by kompot on Wednesday, May 16, 2007 7:05 am
    harpoon ni laki ke pempuan??? kalu laki2 heran gan aku..basah lak dia….”

    aku lelaki la, dah kuar air mazi bila baca citer…. kira basah la tu kan… hehehe

    btw, tengok mani ketul2 tu maknanya dah berminggu tak pancut, sian kat aie tu, takde lubang nak tadah kat dia,

    cherry ni lak laki ke pompuan???

    Comment by harpoon — Thursday, May 17, 2007 @ 6:01 am

  54. cepat! cepat! cerita pondok tepi pantai! cepat kak meen!!!!

    Comment by Dila — Thursday, May 17, 2007 @ 8:25 am

  55. slamat hari guru cikgu dila

    Comment by naif — Thursday, May 17, 2007 @ 8:30 am

  56. Hepi Teacher’s Day Cik Dila!!!!

    Comment by Ameer — Thursday, May 17, 2007 @ 9:17 am

  57. tengkiu hehehe

    Comment by Dila — Thursday, May 17, 2007 @ 9:41 am

  58. Cik Dila senyum jer memanjang….Posing serious takde ka???

    Comment by Ameer — Thursday, May 17, 2007 @ 10:01 am

  59. Salamx meen,
    Mintak ko add YM aku leh? or email aku ke.. Nak kenal ko.. nak ‘berkawan’ ngan ko.. kalau ko ada akak akak or kengkawan yg gersang tu leh pass pass kontek jugak =).
    p/s: YM id aku ******** lagi satu rasanya tak payah post comment aku nih.. lepas baca ko del jer.. tak sabar nak bersembang ngan ko.. apa apa ko email aku ok?

    Edited by Yasmeen

    Comment by Akrapovic — Thursday, May 17, 2007 @ 10:42 am

  60. Dila nak kenal leh?

    Comment by Akrapovic — Thursday, May 17, 2007 @ 11:03 am

  61. 1st time accidentally entered…. good job dear…

    Comment by ms_sho — Thursday, May 17, 2007 @ 11:04 am

  62. ” Eh Ti?..meen pun main sama skill la ngan kita??main gigit2 kolom toe?”
    terperanjat girl2 jap.. aku ingat kau crita kan hal dlm kelambu kita kat org..

    Pot – ” this part should be pancut dalam la meen..kau dah ngandung..ape nak risau lagi..dua2 bleh kejang sesedapan dila terkemut kat dalam?..”
    Meen punya sukalah.. ni kan crita dia.. Tapi meen lain kali biar lepaskan aje di dlm..

    Meen – jgn layan si KO BABI tu.. tu babi hutan yg terlepas dari zoo. Watever komen from the babi tu kau jgn hiraukan.. dia lagi bingit kalau kau tak layan cabaran dia.. Pedulikan dia.. Si babi tu not worth our time.. so rilek ah meen.. Dah mmg namanya pun babi kan.

    Comment by TIARA — Thursday, May 17, 2007 @ 12:08 pm

  63. betol tu tiara aku sokong hahahah! pesan kat leia cbox aku tu jaga jgn nak ponteng² potong bonus tahun ni baru tau! kalo dia malas, aku hantar department lain kang!

    Comment by Yasmeen — Thursday, May 17, 2007 @ 12:54 pm

  64. hmm… jantan ke pompan..? jantan ke pompan? harap2 apa ek?

    Comment by cherry — Thursday, May 17, 2007 @ 7:05 pm

  65. meen apa yg ko nak tengok video si naif tu….. budak kecik baru setahun dua lepas “sunat” bulu pon belum tumbuh lagi…… hehheheheeheh
    kalu kiter lain ler….. keras, tegang lagi mengancam…… “tongkat_ali” kan…

    Comment by tongkat_ali — Thursday, May 17, 2007 @ 9:01 pm

  66. “””terperanjat girl2 jap.. aku ingat kau crita kan hal dlm kelambu kita kat org..”””

    eh kan ke selama ni kita tidur takpenah pakai kelambu….ngko tu bila ngan aku, selimut pun duk bawah katil…..ehem…

    “””kalu kiter lain ler….. keras, tegang lagi mengancam…… “tongkat_ali” kan…”””
    jgn sexegerate laaa tongkat….kot2 cam akar kayu tongkat ali tu pulak nanti HALUSSSSS jeee …kekekke

    Comment by kompot — Friday, May 18, 2007 @ 6:46 am

  67. mana lg sambungannya ni meen sayang….. aku balik ke canada 2 weeks… jumpa parent… rindu ler kat coretan ko meen… ni dah 3 kali aku baca episod ni…. upload ler yg terbaru meen yer…

    Comment by cilired — Friday, May 18, 2007 @ 7:01 am

  68. Hai Meen, bila la ko nak sambung balik citer nih. Tak sabo2 dah rasanye.
    *(Pasal email ari tue, i just nk mintk pendapat u jerr..) Bye..

    Comment by RED — Friday, May 18, 2007 @ 8:05 am

  69. Meen – So aku ni informer kau lah.. jadi informer ni entitled to bonus jugak tak?? Kalau iye baru aku inform dia.. kalau tak kau pecat sudah dia. ehehee

    Comment by TIARA — Friday, May 18, 2007 @ 8:44 am

  70. 🙂

    Comment by kaydevil — Thursday, May 24, 2007 @ 3:04 pm


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: