Diari Berahi Yasmeen

Friday, May 18, 2007

kisah dipondok atap rumbia ditepi pantai

Filed under: Berahi — Yasmeen @ 10:43 am

satu petang yg indah kami menikmati matahari terbenam yg sangat indah. cahaya yg hanya tinggal suku wajah itu terselit di tengah-tengah celah bukit yang menggunung. suasana menjadi redup dan suram. bercahaya dan berseri namun ianya kelihatan kelam. aku menarik nafas menikmati panorama itu bersama hembusan bayu den deruan ombak yg sangat menenangkan.

Aie menguis-nguis pasir dikakinya. aku duduk bersantai dengan kaki yang terjuntai diatas sebuah pondok khas beratapkan rumbia sambil menikmati panorama indah itu. kelihatan beberapa bot mula kembali ke darat pada petang itu. 7.35 petang. hari semakin gelap. aku dan Aie berdiam diri. Masing-masing menikmati keindahan alam bertemankan air kelapa yg sejuk dan segar.

Aie duduk disebelah aku. Kami saling berkucupan dibawah atap rumbia bersama angin yg bertiup lembut sepoi-sepoi bahasa. Tangan Aie pantas menjamah seluruh tubuh aku. dress aku disingkapnya keatas tinggi hingga mampu memperlihatkan bra aku.

Aie menjamah sedikit buah dada aku yg mula mengeras stim. Puting aku digigit halus, dan jilatan perlahan itu sangat nikmat hingga bulu romaku semua naik dan meremang. Aku mula dibaringkang dan kami tidak peduli lagi sama ada tempat itu selesa atau tidak. Aku hanya berbaring tanpa mempedulikan rambut aku akan kotor, atau baju aku akan kotor berbaring disitu.

Aku berbaring dan Aie mula meneroka disetiap lembah yang ada. Baju aku ditanggalkan dan di amenikmati tubuh aku yg bertutupkan spender dengan bra je. Dia membelai perut buncit aku dan mengucupnya. Dia menggomol aku disetiap pelusuk. suasana sunyi. Yang kedengaran hanya kicauan burung, deruam ombak dan sesekali desiran angin yang meniup daun kelapa.

Aie memacak aku perlahan-lahan bila menyedari kebasahan aku sudah sampai ketahap maksimum. Aku mengerang sedap. Setiap kali batang panjang itu menusuk jauh terbenam, aku mendesah. Lagi ditekan lagi kuat aku mengerang. Tiada sesiapa disitu. tiada sesiapa yang tahu bahawa kami sedang meraikan cinta kami. Tiada sapa yang merasakan nikmat yg aku rasakan ketika itu.

Sedapnya tak terkata. Nikmatnya sungguh buat aku teruja. Aie menggoncang tanpa hala tuju. Buah dada aku meliuk lentuk. Aku mendesah dan mengerang tanpa dapat dikawal lagi. suara parau AIe yg turut mendesah ketika kesedapan membenamkan batang kerasnya turut meningkatkan rasa berahi yg kini aku rasakan.

Aku geram. AKu kemut dengan kuat. Aie mengerang. Entah sedap entah sakit. Tapi aku terus mengemut sekali sekala sambil menikmati hayunan hingga matahari tiada lagi. Hanya gelap yang menemani malam berahi kami. Aku rasa nak tertidur kat situ. Aingin bertiup, ombak menderu… segalanya terlalu indah untuk aku menulisnya semula… :p

73 Comments »

  1. no 1
    ……..pondok beratap rumbia berlantaikan?????? bot pun mula kembali tapi tidak berlabuh di jeti……

    tak kira la lantai apa…janji pondok tak roboh sewaktu aie membenamkan dan menggoncangkan….

    Comment by kompot — Friday, May 18, 2007 @ 10:54 am

  2. lantai mesti la papan ape la ko ni… buloh ke… tak kan mozek plak. aku pun nak try la projek tepi pantai kat pondok atap rumbia ni. tapi kat mana? ni cam kat bali je ni kak meen??? :p

    Comment by Dila — Friday, May 18, 2007 @ 11:17 am

  3. meen aku sah rasa cam kat bali tak pun phuket… err aku leh bayangkan betapa syoknya digomol begitu… meen tp nape bila part yg stim2 cite pendek jer.. kalu part yg stim tu ko buat le pjg2 sket

    Comment by thebluesgang — Friday, May 18, 2007 @ 12:08 pm

  4. “””lantai mesti la papan ape la ko ni… buloh ke… tak kan mozek plak”””

    tu pasal la nak tau lantai dia…there’re two types as you said…
    cikgu dila…main atas lantai buluh ngan main atas lantai papan lain tau!!! walaupun dua2nya main….but for meenn best la dapt main dalam pondok kat tepi pantai…..

    Comment by kompot — Friday, May 18, 2007 @ 12:23 pm

  5. tak payah phuket, kat pangkor laut pun ada ..mat skodeng pun tak ada..bayu tau la.. sebab kak sedara ada kerja kat sana..biasanya org m’sia kerja kat admin, ttp yg kat dlm bilik org siam la ..teringin nak pergi, tapi takut la..

    Comment by bayu — Friday, May 18, 2007 @ 1:00 pm

  6. rasa aku macam kat ulu yam je …. dila kalau nak rasa esok lusa boleh ni kite ke ulu yam!!!…

    Comment by Tombo — Friday, May 18, 2007 @ 1:47 pm

  7. ulu yam banyak mat skodeng…silap hari bulan ada muka yg diupload ke 3gp..muahahha..

    Comment by joe — Friday, May 18, 2007 @ 2:32 pm

  8. wahhhhh memang best aku de experienced camnie main kat tepi pantai nie fuhhhhh…fuhhhh.fuuuuhhh rasa angin tiup best siot…

    Comment by kg. pandan — Friday, May 18, 2007 @ 2:54 pm

  9. Meen, gua munkin silap… tapi cerita kali ni doesnt sound like you la.. ada assistant yg tolong karang ke or maybe yg dok bagi idea.. dia punya deskripsi tentang keadaan sekeliling, puyooo..
    Anyway, gua terhibur walaupun tak puas.. Meen tetap hebat

    Yasmeen : abis nak camne?

    Comment by randy — Friday, May 18, 2007 @ 2:54 pm

  10. meen… main time maghrib tu … sib baik tak lekat akekekekekek..

    Yasmeen : cuak gak kene tsunami :p

    Comment by matskodeng — Friday, May 18, 2007 @ 2:55 pm

  11. macam suasana kat kampung aku jer…. teringat jap kat kampung….. kat tg. jaga (kaki gunung jerai)
    best ooo lepak tepi laut waktu petang2…. tapi org tua aku selalu marah… sal byk hantu kuar waktu tu…

    Comment by tongkat_ali — Friday, May 18, 2007 @ 3:07 pm

  12. kalo meen r dila nak nantu aku bawak…. tempat tu sunyi………….. bila petang jer org dah tak lalu…..

    Comment by tongkat_ali — Friday, May 18, 2007 @ 3:08 pm

  13. kat belakang gunung jerai epan plak ngadap laut…. boleh lepak tepi laut r lepak atas gunung jerai…………….. dua2 best.

    Comment by tongkat_ali — Friday, May 18, 2007 @ 3:09 pm

  14. atau dlm hutan gunung jerai d tepi jeram/lata/sungai….. waktu malam jer berkabus…. sejuk…. semua nya dekat2 jer…. cuma wat piihan nak yg mner satu…tempat “main”

    Comment by tongkat_ali — Friday, May 18, 2007 @ 3:12 pm

  15. not sounds like your story laa meenn.. ni minah bunga neh…
    setau aku meen ni kalau menaip citer dia ada ganaih sket..
    Hehehehe Gud Job anyway…

    Comment by Druck7 — Friday, May 18, 2007 @ 3:49 pm

  16. cerita-cerita pendek nih yang buat lagi tak tahan nih….. boleh runtuh atap dengan lantai jadiknya…. gunung jerai banyak Miss PONTI tongkat weh

    Comment by Bojourn — Saturday, May 19, 2007 @ 2:45 am

  17. Comment by Dila on Friday, May 18, 2007 11:17 am
    aku pun nak try la projek tepi pantai kat pondok atap rumbia ni. tapi kat mana? ni cam kat bali je ni kak meen??? :p

    jom kita try sesama la dila, tak pernah lagi buat keja kat tepi pantai, dengan angin yang bertiup dan deru ombak yang mengkhayalkan… harus inzal cepat tu

    Comment by harpoon — Saturday, May 19, 2007 @ 7:07 am

  18. Wahhh Meen…. kemain g yerrrr.. meliuk lentuk… dek hayunan…
    jejaga skit….. bukan apa.. kat situ Mat Skodeng ramai .. kang tak pasal2 ada lak VCD “POMPUAN MENGANDUNG YG TERLAMPAU ” lak kanggg..
    huarrrr hahhahahhaa…

    Yasmeen : dapatkan dipasaran sementara stock masih ada

    Comment by campro6 — Saturday, May 19, 2007 @ 11:57 am

  19. dila apsal aku x leh msk blog ko?

    Comment by azie — Saturday, May 19, 2007 @ 12:52 pm

  20. sekolah tengah cutilah…. sebab tuh tak leh masuk azie…. hehehehe

    Comment by Bojourn — Sunday, May 20, 2007 @ 1:05 am

  21. aje giler koo meen.asik nak memantat jer..

    Comment by jerung — Sunday, May 20, 2007 @ 6:23 am

  22. dila..camne nak contak koo

    Comment by jerung — Sunday, May 20, 2007 @ 6:24 am

  23. siap nagan mettafora meen erk… bagus ler ko ni meen.. camner la sedap yg aie rase tu erk… tringin gak aku meen….

    Yasmeen : beratur dan tunggulah giliran anda. dilarang memotong! anda mampu mengubahnya!

    Comment by cilired — Sunday, May 20, 2007 @ 4:25 pm

  24. kat ulu yam pon bleh projek ke… ni mesti kat tioman.. kan kak meen kan??

    entry lepas si tongkat ali kutuk kiter.. amboi taw laa kiter ni bdk baru blajar… sampai ati kutuk kiter (T_T)

    Comment by naif — Sunday, May 20, 2007 @ 6:41 pm

  25. janganla sedih naif

    Comment by tongkat_ali — Sunday, May 20, 2007 @ 7:53 pm

  26. meen..bg arr id ym koo kat aku,nak gak aku chat ngan koo…

    Comment by jerung — Sunday, May 20, 2007 @ 10:41 pm

  27. “”Aingin bertiup, ombak menderu… segalanya terlalu indah untuk aku menulisnya semula… :p”””

    best phrase nih!!!

    Mana tak terlalu indah….pondok bergoncang2, tetek bergoyang2, sambil tujah tujahan..

    wei camp…mano kau g…lepas masuk hutan ni kurang plak ngarut kau kat ym aku tu…

    Comment by kompot — Monday, May 21, 2007 @ 6:40 am

  28. short n brief….. medium satisfaction…. need more input!!!!

    Comment by Ameer — Monday, May 21, 2007 @ 7:42 am

  29. yasmeen… tenang ke main kat pantai.. mana la tau ader kaki skodeng… tak pasal2 kuar VCD KONGKEK TEPI PANTAI…

    Comment by Amir — Monday, May 21, 2007 @ 8:46 am

  30. “Yasmeen : beratur dan tunggulah giliran anda. dilarang memotong! anda mampu mengubahnya!”
    aku baru masuk blog ni..mcm mana nak ambik nombor?

    Yasmeen : buat mase ni nombor abis. kene tunggu musim seterusnya yg tak tau tah bile lagi :p

    Comment by rifle — Monday, May 21, 2007 @ 8:53 am

  31. Aik… kongkek tepi pantai tak bayangkan Abg Navy ker…. nih yg abg sedih nih…

    Comment by Abg Navy — Monday, May 21, 2007 @ 8:57 am

  32. tuh laa…bahaya nak projek sesuka ati kat melesie.. byk org intai.. kang tak pasal2 jadik ngetop

    Comment by naif — Monday, May 21, 2007 @ 9:10 am

  33. hai all…lama nya tak lepak sini..semua sihat ke ??

    ada sambungan ke 2 ke kisah pondok tepi pantai ni meen???hehe

    Comment by LoisLane — Tuesday, May 22, 2007 @ 6:21 am

  34. hai

    Comment by dael — Tuesday, May 22, 2007 @ 9:20 am

  35. sambungan kedua…. Superman datang join sekali kot…. hehehehehe

    Comment by Bojourn — Tuesday, May 22, 2007 @ 10:32 am

  36. Ekeekekekeke.. kompot… bukann apa.. kita masuk tak sama cuaca laaa kompot..
    ko masuk siang aku masuk mlm.. mana nak jumpa nyier…

    Comment by campro6 — Tuesday, May 22, 2007 @ 11:19 am

  37. “Yasmeen : buat mase ni nombor abis. kene tunggu musim seterusnya yg tak tau tah bile lagi :p”

    Saham tengah naik…biase lah tue….nombor abis lah..itu lah …ini lah….. cube market down????hahahahha….jgn marah yer Cik Meen!!!!

    Comment by Ameer — Tuesday, May 22, 2007 @ 11:51 am

  38. “””””ko masuk siang aku masuk mlm..””””””””” silappppp….aku masuk kat tiara siang dan malam….kekeke

    Comment by kompot — Tuesday, May 22, 2007 @ 11:56 am

  39. YYYOOOOOOLAAAAAAAAAAAA… ske la koo yerrrr…
    siang malam masukk…

    Comment by campro6 — Tuesday, May 22, 2007 @ 12:13 pm

  40. Pot, tempat yg meen sebutkan ni.. mcm kita pergi last weekend je..
    Mmg tempat tu best meen.. tanya pot.. aku dia lanyak cukup2.. hehehee

    Yasmeen : ganas giler ko. jom la 3some dgn aku

    Comment by TIARA — Tuesday, May 22, 2007 @ 2:03 pm

  41. test…test….testing….123…testing test cube test…..test try cube try….
    test lagi…..

    Comment by Testosteron — Tuesday, May 22, 2007 @ 3:21 pm

  42. meen …!! bila nk kongkek dgn aku plk …? kesian van_zack tk dpt kongkek … ko ubah cite sikit … tajuk dia padan muka yasmeen …. kira van_zack terserempak ko dgn ayie .. pastu dia culik ko bwk pi mana pn tk kisah .. thailand pun ok gak … jgn memain van_zack drive EVO 9 tu … kira sebelum smpai kt sempadan thailand dia kongkek dan lanyak ko dlm evo dia… ha… aku rasa sblm ni yasmeen tk pnh kongkek dlm keta … van_zack plk dh lama tk bayar bil air .. dia lanyak ko mcm firaun …smpai kandungan ko gugur ..habis klua darah sume …dh cm filem horror la plk.. ha pastu ko smbg la..

    Yasmeen : Eeee takutnyer!

    Comment by van_zack — Tuesday, May 22, 2007 @ 3:34 pm

  43. meen cepat meen kisah seterusnya…..uhuk2 x tahan nie

    Comment by kg pandan — Tuesday, May 22, 2007 @ 4:13 pm

  44. aku respect le dgn bahasa kau meen..indah dan puitis..walau pun kau sedang di kongkek…kau masih boleh berbahasa indah…hehehehe…best le kau meen

    Comment by abg_pd — Tuesday, May 22, 2007 @ 6:27 pm

  45. Perrrgghhhhh!!!!! cam besttttt ko Tiara… Teruja aku dgr…
    Rasa2 macam aku nak p sana sana gak la…
    sapaaa ekkk aku nak ajakkk yerr

    Comment by campro6 — Tuesday, May 22, 2007 @ 6:48 pm

  46. makin bosan pulak crita ko ni……. ngantuk!!!!

    Edited by Yasmeen

    Comment by kerandutkacak — Tuesday, May 22, 2007 @ 8:42 pm

  47. Meen…cite van_zack tue saun interesting gak…tapi ko kene tacap pakai ayat2 ko lah kan…baru naik betoi2…huhuhuhuhu

    Yasmeen : wei apsal tukor nick. padan muke ko kene tunggu aku approve hahaha…

    Comment by Testosteron — Wednesday, May 23, 2007 @ 6:50 am

  48. jom tiara…ngan akulak…meh aku lanyak ko lak tiara…hehehehhe

    Yasmeen : slow² sket rezd. tiara tu anak dara sunti. kang koyak lak, sian dia :p

    Comment by rezd — Wednesday, May 23, 2007 @ 6:50 am

  49. letih dah kongkek ni wei kasi la aku rehat hehahaha…

    Comment by Yasmeen — Wednesday, May 23, 2007 @ 7:30 am

  50. dah dekat seminggu dah rehat ni kak meen. sudah2 la tu. bawak2 la kembali bertugas hihihi

    Comment by Dila — Wednesday, May 23, 2007 @ 7:56 am

  51. jgn risau meen….aku bukan ganas atau buas pun…lemah dan lembut aku layan perempuan…heheheheheh….hanya ade beberape part jer kalau aku rasa kena ganas…baru la aku ganas…hik3…

    Yasmeen : aku tak suke lemah lembut, aku suke yg ganas. tapi selalu dpt yg lemah lembut hahahaha

    Comment by rezd — Wednesday, May 23, 2007 @ 8:19 am

  52. “Yasmeen : wei apsal tukor nick. padan muke ko kene tunggu aku approve hahaha…”
    asyik name dak baik jer…..haku pun nak gak rase jadik ranggi wei Meen….hehehehe

    Yasmeen : ni kire dah abis ranggi la ni?

    Comment by Testosteron — Wednesday, May 23, 2007 @ 9:46 am

  53. “letih dah kongkek ni wei kasi la aku rehat hehahaha…”
    Ko kongkek ngan sapa nie meen? Setahu aku ko x kenal erti “letih” dlm bab2 kongkek nie kan… :p

    Yasmeen : binatang pun tau letih!

    Comment by thickdix — Wednesday, May 23, 2007 @ 10:03 am

  54. Thickdix : Si meen cube membawa fantasi nye ke alam nyata lah tue…..tue yang dah kenai erti letih tue…hehehhee…tol tak Meen???

    Comment by Testosteron — Wednesday, May 23, 2007 @ 10:52 am

  55. meen dah pergi check baby kat klinik ? dah berapa bulan tu ? kalau ok lagi, buat la siri baru ko dgn doktor kat klinik..kalau kat Kajang Medical Centre, doktor laki yang check..hensem kata kawan aku ..sanggup dia bersalin dgn disambut oleh doktor laki semata-mata kerana dr. tu hensem ..aku rasa ko pun spesis mcm tu jugak ..

    Yasmeen : tak! aku tak cenggitu!

    Comment by bayu — Wednesday, May 23, 2007 @ 1:01 pm

  56. kau tak try lagi yang lelain…banyak lagi yang ganas meen….hik3

    Comment by rezd — Wednesday, May 23, 2007 @ 3:31 pm

  57. redz … lama tk dgr citer ni aku Van dr warga forum thehe .. igt aku lg tk ?

    Yasmeen : aiiii gaya cam nak ngorat jer tu :p

    Comment by van_zack — Wednesday, May 23, 2007 @ 6:09 pm

  58. ingat…..hehehehe…van ape citer…projek baru ade ke?muhahahaha….

    Yasmeen : wahahaha bontot punye kaki :p

    Comment by rezd — Thursday, May 24, 2007 @ 6:37 am

  59. Satu suasana dan pemandangan yang amat indah dan mengasyikkan. Suasana yang amat ku rindukan. Belaian kasih dari sidia yg teramat kurindui. Bilakah semua keindahan ini akan berulang menjadi kenyataan… Aku merindui Mu…
    (Meen pas nie buat la gi kat tanah tinggi lak cam kat Cameron ker. Lagi best sejuk jer.. ha.ha.ha..)

    Yasmeen : sabo la yatie, sampai mase datang la dia tu :p silap² tak cukup time nak layan :p

    Comment by RED — Thursday, May 24, 2007 @ 7:36 am

  60. Ha ha ha…aku pun letih gak asyik kongkek jer…tambah lagi benda yg sama nak gak sesekali tuh..tukar selera……

    Comment by Harry — Thursday, May 24, 2007 @ 11:48 am

  61. red kalau tak tahan lepas la dulu kat mana². kumbang bukan seekor hehehe…

    Comment by Dila — Thursday, May 24, 2007 @ 12:26 pm

  62. Weis.. Ni kira dah pecah rekod neh…
    Ada 2 citer je dlm satu bulan…

    Comment by Druck7 — Thursday, May 24, 2007 @ 1:42 pm

  63. hehe🙂

    Comment by kaydevil — Thursday, May 24, 2007 @ 2:03 pm

  64. wah sape cik yati ni? … dara sunti lg ke? blh kah hamba menyunting dara cik yati? meen aku dgn redz bkn gay la.. kami pasangan gangbang .. tgh wat plan nk gangbang dgn ko,cikgu dila,cik yati ni,cik lois,datin tiara .. ha .. ada akak2 gersang yg nk join lg?

    Comment by van_zack — Thursday, May 24, 2007 @ 2:20 pm

  65. iyaaa…yezzaaa….betul tu van…kita buat baik punya projek…hah meen…van dah invite tu…dengan lelain…ada berani…hehehehehe…meowww….

    Comment by rezd — Thursday, May 24, 2007 @ 3:18 pm

  66. Berani tu memang la berani, tapi aku takut menyesal dikemudian hari, manelah tau korang tu indah khabar dari rupe je, letih je aku tunggu klimaks sudahnye tak sampai2 kang, buat letih je…hehehe…

    Comment by berahi — Friday, May 25, 2007 @ 7:02 am

  67. tapi kalau dgn rezd tu aku tak pk panjang kak meen, aku hentam je kasi kejung. puas tak puas belakang cerita janji aku dapat hahaha!!!

    Comment by Dila — Friday, May 25, 2007 @ 7:20 am

  68. hehehehe…betul gak ape yang kau fikirkan tu…tak salah pun….sbb empunya badan perlu tahu berbaloi ke tak…nyesal ke tak nanti….kalau nyesal pun paling kurang puas ke…takdela dah la nyesal….main takat 5 minit jer..heheheheheh…apepun aku tetap menunggu mu sayang…hik3…muaaahhhh….

    Comment by rezd — Friday, May 25, 2007 @ 7:22 am

  69. dila….betul ke ni…meh la kat aku dila…kasi kejung…hehehehehe…meen…leh ekk…tak luak pun…

    Comment by rezd — Friday, May 25, 2007 @ 7:24 am

  70. “Yasmeen : ni kire dah abis ranggi la ni?”

    cukup lah tue kut…ranggi lelebih pun buat letih jer maaaaa

    Comment by Testosteron — Friday, May 25, 2007 @ 7:32 am

  71. aper2 pon meen…. bila nak update ni meen sayang…. tak pt rase mcm aie pon takpe la meen… janji dapat baca cerita ko ni kira ok jer la….nak wat camner kan… nombor jauh lg..

    Comment by cilired — Friday, May 25, 2007 @ 7:48 am

  72. meen.cptla update koo punyer citer..xsabo nak tau apa yg terjadi pasnie…

    Comment by jerung — Friday, May 25, 2007 @ 8:00 am

  73. Dila: Memang kumbang bukan seekor, tapi kalau dpt kumbang busuk nk buat apa. Buat sakit idong jer..keh.keh.keh.
    Van_Zack: Nak kenal boleh tp nk sunting dara tak leh takut kena “CUTTT”…

    Comment by RED — Friday, May 25, 2007 @ 3:55 pm


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: