Diari Berahi Yasmeen

Friday, May 25, 2007

perkembangan terkini!

Filed under: Diari Kehidupan — Yasmeen @ 8:45 am

semalam hari pertama aku balik semula kerumah Saiful. Aku balik pun kerana mak mertua aku. Mak mertua aku datang merayu mintak aku balik pada Saiful dan dia nak rumahtangga kami pulih semula. Dia mintak aku maafkan Saiful atas kesilapan lalu dan mak mertua aku kate dia yakin yg Saiful dah berubah.

Saiful boleh bergerak sendiri, dia boleh bangun cari makanan di dapur, boleh ke toilet, semuanya boleh dilakukan sendiri. cuma dia tak boleh berpeluh sebab nanti luka² dan tompok² kat badan dia tu nanti jadi berair. ishhh… aku tak boleh tgk semua tu. geli! kadang² aku kesian, kadang² aku menyampah. tapi dia tak la susahkan aku sgt. nak ke toilet pun dia pegi sendiri, nak makan, nak minum semua dia buat sendiri.

aku bagitau mak aku pasal hal ni. mak aku sudi nak datang tengok menantu dia. Aku pun layan jelah. Sementara settlekan semua keje-keje yg patut kat opis. Aku takde la buat ape sangat kat opis tu. Aku tak kisah la mcm mana staff aku buat keje, lantak la tapi aku nak, semuanya settle. Asalkan bile aku masuk meeting ngan lembaga pengarah lain, semuanya line clear. Dengan dibantu Faizal, semuanya lebih jadi lebih mudah. dia mmg dah biase bertahun-tahun dgn Saiful. Kalau ikut pengetahuan dan pengalaman memang dia lebih layak dari aku :p

Tadi Shima call aku. Ade surat Urusan Seri Paduka Baginda untuk aku. Aku tak tau lagi bile nak kesana sebab baru je pindah balik rumah ni. So, aku suruh la Shima bukak je surat tu. Konvo! Hahaha… aku hampir terlupa yg aku dulu pernah menjadi seorang student dan baru ni la nak konvo. Terus aku teringat Zaki. Lelaki tua yang kutip aku mase aku jadi GRO dan tanggung aku belajar.

Abang long aku la yg paling tergedik-gedik nak datang sangat² kat KL ni konon nak ikut mak aku tengok Saiful. Sebenarnya aku tau niat dia. Korang pun tau kan? Pagi ni aku plan nak singgah ambik surat aku tu kat shah alam. Tapi shima dah takde. terbang ke US 4 hari. khabarnye Elly nak datang dari Tulsa dlm seminggu dua. Shima mintak tolong aku ambik dia kat KLIA lusa, sebab mase tu shima masih kat US lagi. Terkejar-kejar gak aku, dgn mak aku nak datang, Elly nak datang. Shima balik nanti mesti Izaida ade sekali. So kalau Izaida ade, Elly ade, Abang aku ade, dan kalau aku panggil Zamri sekali, boleh teka ape yg akan jadi? :p

42 Comments »

  1. nice…keep it meen..

    Comment by Amir — Friday, May 25, 2007 @ 8:46 am

  2. apa lagi meen.. aku nak sgt tgk aksi ko kena ratah oleh abg kandung ko sendiri… lepas tue kena gang beng ngan abg ko and zamri.. mesti best…
    meen.. ko tunjukkan la sikit belas ehsan ko kat saiful tue…

    Comment by Amir — Friday, May 25, 2007 @ 8:51 am

  3. meen… gang beng… tak sabar nie…

    Comment by Amir — Friday, May 25, 2007 @ 8:52 am

  4. “Elly nak datang. Shima balik nanti mesti Izaida ade sekali. So kalau Izaida ade, Elly ade, Abang aku ade, dan kalau aku panggil Zamri sekali, boleh teka ape yg akan jadi? :p”

    meen…ur citer ni makin twisted laa…tp sure makin gempak kan…nampaknya everyone is in town…u go girl!!!

    Comment by Eddie Van Halen — Friday, May 25, 2007 @ 8:52 am

  5. wah lajunye komen! tak sampai seminit settle :p

    Comment by Yasmeen — Friday, May 25, 2007 @ 8:55 am

  6. nak jugak la masuk gangbang tu. aku teringin nak try kak meen plssss….

    Comment by Dila — Friday, May 25, 2007 @ 9:07 am

  7. ape tu….aku tak tahu la…kehkehkehkeh….

    Comment by rezd — Friday, May 25, 2007 @ 9:34 am

  8. Dila sayang…. kalo nak sangat gang beng tu ngko call aku!!!

    Comment by Tombo — Friday, May 25, 2007 @ 9:56 am

  9. kau belum story lagi aku dah nak terpancut nih meeennn….. haiyaaa… nih boleh jadik Sex Olympic… hehehehe bestnyerrrrr… tulis lah cepat meen….. tapi kalau lambat pun takpa kan….. sure pala kotey semua kekerasan menunggu… hahahaha penantian itu satu nikmat…….

    Comment by Bojourn — Friday, May 25, 2007 @ 10:03 am

  10. sabar menanti babak seterusnyer

    Comment by Rid — Friday, May 25, 2007 @ 11:45 am

  11. mak ai…ghamai nyer nak berkompol tue Meen!!!! Ron JEremy pun kalah wooo nanti!!!!!

    Comment by Testosteron — Friday, May 25, 2007 @ 1:53 pm

  12. aku terase cam ade kote je tersumbat kat lubang aku ni kak meen. cepat la update tak tahan ni :p

    Yasmeen : sabar… kalo tak athan sumbat la ape² dulu. dildo ke, lobak ke, terung ke

    Comment by Dila — Friday, May 25, 2007 @ 3:05 pm

  13. ko dila…ni mesti jenis nafas mendesah kuat ni ko ni…lek dila….mase banyak lagi ni…

    Comment by rezd — Friday, May 25, 2007 @ 3:08 pm

  14. ooii cik dila … awk tu cikgu .. perangai mak ai..nafsu kuat thehe … redz bila nk buat gangbang ni? tu meen dg bg signal tu dlm blog.. dila dh set dgn ko .. aku dgn meen .. meen? u ni mmg tolak rezeki betulla.. kang I tk bg kang.. meleleh je pantat u nnt .. meen cik lois mana? lama tk nmpk .. nk main geli2 dgn cik lois ..

    Comment by van_zack — Friday, May 25, 2007 @ 3:25 pm

  15. Cam best jer gangbang tue. Nak joint boleh??
    Meen, pas nie buat citer best2 tau sbb I nk gi out station kat kuantan pastu sambung cuti 1 mggu ni. Balik nanti I smbg baca, ekk. Bye..

    Comment by RED — Friday, May 25, 2007 @ 4:02 pm

  16. bleh aku teka dak??…sure korang main acara beregu congkak niii…tak pun…main zero point cam budak2 dulu….tak pun main polis sentri ker…tak pun…main guli ker…tak pun..main jongkang jungkit….haaaaaaa…btul dakk???

    pesal la ko buat citer dah takder feel skang ni…
    “ohhh tidakkkkkkkk….yasmeen masih dara”

    Comment by takhensemmmm — Friday, May 25, 2007 @ 4:14 pm

  17. yea..keer meen masih dara..cam xcaya jerk

    Comment by jerung — Friday, May 25, 2007 @ 5:18 pm

  18. Eekekekkeke ko dilla…. mcm di sumbat2 ekk…
    tamponn kot kat dalam lubang ko tuu dilla..
    A’ah la meen… apa kabar dia org semua tu ek? zaki,ustaz rohcee,hadi,zamri dan aku skaliii…

    Yasmeen : zaki dah mati, hadi dah blah dah. zamri ade kat kuantan… ko? ko nape? sape name ko?

    Comment by campro6 — Friday, May 25, 2007 @ 7:08 pm

  19. kak meen… mcm tak cukup korum jek.. pompuan 3 org.. tuh pon cikgudila nak join.. takkan kak meen nak hampakan harapan teman baik kots.. pastu lak lelaki ada 2 jeks.. mcm tak cukop ahli laa… silap2 lelaki2 yg di bang2 oleh kalian berempat

    Yasmeen : cukup la tu. sikit sama dirasa

    Comment by naif — Friday, May 25, 2007 @ 7:36 pm

  20. tak sabar nak dengar citer ngko org semua berkumpul nanti.. mesti tak ido mlm kan…

    Comment by adzhar — Friday, May 25, 2007 @ 9:28 pm

  21. tak sabar nak dengar citer ngko org semua berkumpul nanti.. mesti best kan…rasanye tak tido mlm ngko org suma…

    Comment by adzhar — Friday, May 25, 2007 @ 9:28 pm

  22. aku tau apa akan terjadi…kau akan di kongkek beramai ramai…betul tak….???

    Comment by abg_pd — Saturday, May 26, 2007 @ 8:32 am

  23. dila, meh contact number ke apa tuh, aku tolong hilangkan dahaga nko nak gang bang, ramai geng kat sini yang nak nih

    Comment by harpoon — Saturday, May 26, 2007 @ 9:38 am

  24. huarggghhhhh.. bosan!!! buatla si meen tu ambik pistol tmbk trus je si saiful. senang cerita. bosan thp gila dah cerita ni

    Comment by kerandutkacak — Saturday, May 26, 2007 @ 7:05 pm

  25. aku tau meen…. adengan 3some hari tu akan bersambung kembali… tapi pastikan story yg lebih detail yer meen sayang, baru semua people kat sini berair… hahaha.. lebih2 lg wat cikgu dilla tu… lom aper2 dah rase mcm ader batang kat dalam… kalau detail tambah ngan metafora ko tu meen pasti menarik tu… anyway, good luck dear…

    Yasmeen : dila tu lain la. dia tu kan memang gedik hehehe

    Comment by cilired — Sunday, May 27, 2007 @ 1:13 am

  26. hi yasmeen..ur story seems so real..🙂

    Comment by danish — Sunday, May 27, 2007 @ 1:44 am

  27. Meen sayang.. ko hati2 skit pah nii coz ko nyier blog SKMM ngah pantau… Metro Ahad 27/05/2007
    Web lucah buatan Malaysia
    KUALA LUMPUR: Mungkinkah wujud beberapa laman web lucah ‘buatan Malaysia’ yang menggunakan lokasi Protokol Internet (IP) tempatan dan alamat internet .my atau secara teknikalnya disebut domain? Lagi… KETERANGAN LANJUT—>
    http://www.hmetro.com.my/Current_News/HM/Section/indexm_html?mysec=Setempat

    Comment by campro6 — Sunday, May 27, 2007 @ 11:27 am

  28. Meen sayang.. ko hati2 skit pah nii coz ko nyier blog SKMM ngah pantau… Metro Ahad 27/05/2007 Muka Surat/16
    Web lucah buatan Malaysia
    KUALA LUMPUR: Mungkinkah wujud beberapa laman web lucah ‘buatan Malaysia’ yang menggunakan lokasi Protokol Internet (IP) tempatan dan alamat internet .my atau secara teknikalnya disebut domain? Lagi… KETERANGAN LANJUT—>
    http://www.hmetro.com.my/Current_News/HM/Section/indexm_html?mysec=Setempat

    Yasmeen : blog aku bukan blog lucah. sopan je blog aku ni takde pon gambo bugil thehehe… nak berhati-hati camne? blog ni sesapa pon leh bukak, mane leh cover² :p

    Comment by campro6 — Sunday, May 27, 2007 @ 11:30 am

  29. aku rasa mcm tau jek laman apa.. cuba korg search videokita.net kat situ bersepah aksi dr melesie n indon.. tp kene bayo

    Comment by naif — Sunday, May 27, 2007 @ 5:25 pm

  30. sbb kena bayo la kantoi …cube free…hehehehehe…meen n dila sayang…i luv both of u…muhahahahaha….muaaaaahhhhh

    Yasmeen : tamak haloba ko neh la!

    Comment by rezd — Monday, May 28, 2007 @ 7:46 am

  31. kak meen aku dah cuti bile boleh gangbang dgn kwn2 ko ni kak?

    Comment by Dila — Monday, May 28, 2007 @ 10:21 am

  32. huiss…jadi ke dila…hihihihihihi….ala meen…aku takdela tamak sangat….skit jer tu….

    Comment by rezd — Monday, May 28, 2007 @ 10:27 am

  33. dila dh cuti ke? theheh … apa lg redz .. nyam2 ..asah senjata tu thehe … meen n dila syg ..jgn lupa contact haku sekali thehe … meen mana lois punye ym ? bebulu aku tunggu

    Comment by van_zack — Monday, May 28, 2007 @ 2:21 pm

  34. takda la.. aku baca metro ahad smalam.. blog U bertajuk “aku dan azrai” ada kat paper tuu
    aku tegur je
    buakan apaaa.. nanti kena blog.. ciannn hakuu.. tak leh nak lepak g sini

    Yasmeen : hadoi kalo kantoi mmg le kene block… abis nak buat camne, bukan leh sembunyi² lagi… kalo aku buat paswed untuk pembaca tertentu je nanti yg lain sian plak :p takk an nak sian kat ko sorang je

    Comment by campro6 — Monday, May 28, 2007 @ 3:41 pm

  35. meenn… mcm besttt jeeee dgrr.. tumpang skalii boleh?

    Comment by campro6 — Monday, May 28, 2007 @ 3:44 pm

  36. Meen…this time story ko dah x sebut psl baby ko dalam perut…

    Yasmeen : ade jelah yg tak kene bagi korang

    Comment by thickdix — Tuesday, May 29, 2007 @ 7:38 am

  37. aku ingat baik ko carialternatif side takut2 yg ni kena palam…kalau blh guna yg luar negara punya… ko kan ader ami punyer email… email jer untuk info laman terkni… aper la susahnyer kan… kalu yg oversea depa bukan dapat nak buat aper2 pon..

    Comment by cilired — Tuesday, May 29, 2007 @ 1:00 pm

  38. aku ingat lg… yg perlaburan internet tu…dah berjuta rakyat malaysia terkena baru depa nak pantau tu pon tak leh wat aper gak…

    Comment by cilired — Tuesday, May 29, 2007 @ 1:01 pm

  39. yeayyy im back hee😉

    Comment by Izaida — Tuesday, May 29, 2007 @ 2:14 pm

  40. izaida…. apa khabar….

    Comment by harpoon — Tuesday, May 29, 2007 @ 2:58 pm

  41. dila tu mmg tetek nko ker dila….

    Comment by NN — Tuesday, May 29, 2007 @ 3:02 pm

  42. meen, citer gangbang ko nie memang best,tapi kalo ko nak tahu meen, lain kali kalo ko nak gangbang ajak dila, izaida atau mane-mane awek lagi, biaor aku sorang jer yg layan, pasti kenikmatan berlipat kali ganda, aku ader experience maso blajo kat uk.

    Yasmeen : ko sorang nak makan berapa ramai serentak? cakap je…

    Comment by joe sandora — Monday, June 18, 2007 @ 10:32 am


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: