Diari Berahi Yasmeen

Monday, June 11, 2007

mari kite enjoy!!!

Filed under: Berahi — Yasmeen @ 10:44 pm

Pagi tu aku ckp kat mak aku, aku ke JB jumpe client baru. Mak aku tak kasi aku drive. Sebenarnya aku dah plan dgn zamri nak suruh dia offer diri utk hantar aku ke JB atas alasan bahaya kalo aku drive sendiri :p tp mak aku plak cam paham² je tak kasi aku drive sendirik :p so zamri pun kononnyer hantar aku ke JB la nih. Saiful cam berat hati je. Dia suruh aku pegi dengan Faizal. Dan aku pun call Faizal, pesan kat dia, kalo Saiful tanye, ckp je aku ke JB.

JB tu kat mane? Kat shah alam je sebenarnye :p kat rumah aku ler… shima ade, izaida ade, Elly ade… Elly dah boring gile kat umah tu. Sejak aku ambik dia hari tu, dia terperuk je kat umah, dah jln sorang tak tau jln, nak ajak org, org plak sibuk xleh nak layan dia. Sian dia kan? :p So hari ni kite kasi dia enjoy abis².

Dpt bayangkan bila seorang lelaki dikerumuni 4 wanita? Ahahaha… by the way, Zamri ade kejutan utk kami. Sebenarnya takde la kami rancang semua ni. Cuma aku yg gatal membayangkan sesuatu yg extreme mcm ni. Mula² mmg la kami sekadar nak berhibur. Kami bwk Elly jln² sekitar KL. Ade la dia membeli belah utk family makcik dia kat Tulsa. Dia kate, baru hari ni kepala dia lapang. Kalau tak asyik mengadap tv dan dvd lucah je kat hall shima tu. Ekekeke takde org taut u semua dvd aku dulu. Shima yg dpt nama wakaka padan muke dia.

Mlm plak kami ke club. Minum sampai masing² dah mabuk. Mase tu aku hepi gile. Enjoy dan semua tu mengembalikan ingatan aku pada zaman remaja. Zaman² aku menggedik dulu. Habis secawan, perut aku panas, telinga aku panas. Baru aku ingat yg aku ni mengandung. Diorang pun baru terperasan yg aku mengandung. Mase start minum semua org lupa, laju je yamseng bile air sampai.

Aku stop takat satu gelas jelah. Aku dpt rasa anak aku bergerak. Perut aku panas kat dlm tak tau kenapa. Tapi ok. Takde ape b’laku. Mlm tu diorang semua mabuk sampai terhuyung haying cakap pun dah merapu. Ala-ala keling mabuk satu tong gitu! Sudahnye aku yg kene drive bawak balik kereta sebab aku tak mabuk.

Balik rumah tu Izaida muntah² sbb dia la yg paling byk sekali minum. zamri romen² dgn elly kat sofa. Kiss² berbunyi² buat panas telinga je. Si shima pulak dtg kepala gila dia terus bukak baju, bogel dan join zamri n elly. Handphone zamri berdering² byk kali. Dia biarkan handphone dia bunyi kuat sakit telinga aku. Aku dok bz gosok² belakang izaida yg termuntah² bagaikan org mengandung tu. Aku lari raba² poket seluar zamri nak cari hp dia. Aku jwb phone dia.

“aku tak lepas masuk rumah sepupu ko tu la zam!” suara lelaki tetiba serang aku kat corong tepon.

“ni sepupu zamri” aku bersuara.

“yasmeen ke? Ni denial. Kawan zam. Dia suruh dtg tp aku tak lepas masuk la, guard tahan”

Aku suruh dia parking je tepi jalan luar tu pastu jln kaki masuk dlm. Kalo masuk pun bukan ade parking hehehe. Dia pun terpaksa la jln kaki hahaha. Aku curah air atas kepala izaida abis baju dia basah. Pastu aku kuar sambut kwn zamri kat pintu masuk depan lift. Denial masuk. Dia terus pegi kat zamri yg tengah syok layan gomol dengan shima n elly kat sofa.

Aku sambung balik keje aku mandikan izaida yg busuk dengan muntah semua habis kene kat baju tu. Dia meracau pastu simbah aku pakai air sampai aku pun basah sekali. Izaida pecahkan cermin bilik air. Denial terkejut dan masuk bilik air.

“apsal pulak ni?” dia tanye aku.

Aku suruh denial tolong aku pegang izaida sebab aku nak tanggalkan baju dia. So aku dan denial tanggalkan baju dia dan mandikan dia. Susah sikit la pasal dia tak reti duk diam duk meracau. Kejap marah² kejap menyanyi. Dia sorang je minum dekat 2 jug. Pastu kami bawak izaida masuk bilik dia. Baringkan dia atas katil dan selimutkan dia. Denial balut rambut dia dan keringkan pakai towel. Izaida kelihatan tenang sikit la selepas dimandikan.

“boleh tahan jugak body dia ni” denial senyum kat aku. Aku senyum balik. Pastu aku kate “ko tido la sini, bilik lain dha penuh” denial senyum je bile aku ckp camtu. Pastu aku kuar, turn aku plak nak mandi, abis aku skali basah dikerjakan keganasan si izaida. Sementara zamri dengan 2 gundiknya tadi terus bergembira smapai dah turun ke lantai, bergomol atas karpet plak.

Lepas mandi. Aku kuar bilik  nak join dorang bergembira. Lalu depan bilik izaida yg pintunye terbuka luas tu, aku nampak satu kehebatan yg maha hebat. Denial melutut di lantai. Izaida dibaringkan dihujung katil. Jilatan lidah denial yg panjang tu buat izaida yg separuh sedar tu meramas-ramas breast dia penuh nafsu. Mulut dia yg tadi merepek dan bertukar kepada bunyi mengerang yg mengasyikkan sampai aku pun nak sedap. Denial kangkangkan izaida dan menjilat dari lubang bawah naik ke lubang atas. Denial jolok² lubang izaida dengan lidah panjang dia tu. Izaida mengerang meramas-ramas breast dia sambil pejam mata.

Aku masuk bilik izaida. “ambik gambo eh?” aku senyum.

“jangan  nampak muke tau” denial sempat berkata sambil meneruskan jilatan. Dia urut² ramas² peha izaida sampai merengek² budak tu dikerjakan. Yg aku pulak tah ape tebiat duk ambik gambo org. mmg aku focus kat tempat² yg syok je. Gambo lidah denial yg sedang menerok amasuk dlm lubang izaida. Gambo tangan izaida yg sedang meramas breast dia sendiri. Gambar punggung denial yg sedang menunduk sikit mase menjilat izaida, gambar izaida yg sedang mengangkang. Semuanya tak nampak muka seperti yg denial pesan tu :p

Dan aku ke ruang tamu plak. Mereka bertiga sedang berseronok. Aku pulak jadi seronok ambik gambar bagaikan sedang dalam penggambaran sebuah majalah porno hahaha… beruk bertiga yg sedang mabuk tu, lagi nampak flash camera lagi la berposing sakan hahaha…

Bersambung…

30 Comments »

  1. waaaaaaa meeeeeeeennnnnnnnnnnnn…………
    mesti esok berdesup je masuk komen nanti.
    huhu,
    jalan cerita makin menarik,
    harapnya janganlah gambar tu tersebar kat internet.
    naya kan depa berlima tu..ekekeke
    apepon, best cite kali nie

    Comment by meenDbest — Tuesday, June 12, 2007 @ 12:11 am

  2. Yeah aku 1st…sambung meen..jgn la lambat sangat nak update.hehe tertunggu-tunggu kiter..

    Comment by MrJoe — Tuesday, June 12, 2007 @ 1:37 am

  3. wah.. meen dah mai dah…

    Comment by Amir — Tuesday, June 12, 2007 @ 5:56 am

  4. wah.. best… porno film.. bila nak terbit video lucah tue meen.. nak booking 1 boleh…

    Comment by Amir — Tuesday, June 12, 2007 @ 6:03 am

  5. lepas ni ada la masuk surat khabar…

    ‘perempuan mengandung didakwa menyebarkan gambar lucah di internet’.

    kekekeke…lagi meen lagi..

    Comment by kompot — Tuesday, June 12, 2007 @ 6:15 am

  6. seronoknya aku baca…make sure sambung ye…

    Comment by saint — Tuesday, June 12, 2007 @ 6:26 am

  7. Wow… and just when I thought that your writing had somewhat become more mellow…

    Cayalah Meen…

    BTW, apsal hari tu blog ni tak boleh masuk eh?

    Abang Hensem

    Comment by abanghensem1973 — Tuesday, June 12, 2007 @ 6:42 am

  8. hehehe…kire dah insaf lah nie…tak join the club kan…. takat camera women jerrrr…..keep going Meen….

    Comment by ameer77 — Tuesday, June 12, 2007 @ 7:56 am

  9. haha meen nk insap ke kita tgk je laa nnt keke hmm dh dh jgn kacau aku tgk syok dgn denial ni hihi

    Yasmeen : jangan riso, aku kasi ko ngan zamri la weeda!

    Comment by Izaida — Tuesday, June 12, 2007 @ 8:12 am

  10. waaa….sudah tukar ka…hik3…mula2 jer ambil gambar tu…pastu mula la join kawan2 dia..

    Yasmeen : mane tau ni?

    Comment by rezd — Tuesday, June 12, 2007 @ 8:21 am

  11. kali ni aku rasa mcm tak sedap ati je baca citer ko,… ada perasaan bercelaru skit kat ati nie…. maybe jeles kot zambri gan org lain klu gan ko aku bleh terima lagi meen…. nape aku jadi tak keruan nie….

    Yasmeen : cinta, hantar je biodata ko ngan gambo ko kat aku pastu nati aku imagine ko ngan zamri berdua je tanpa gangguan orang lain… :p

    Comment by cinta — Tuesday, June 12, 2007 @ 8:53 am

  12. OK GAK MEEN…SESEKALI KO TUKAR ANGIN JD CAMERANG WOMANG…HUARGH HUARGH HUARGH

    Comment by NEMO — Tuesday, June 12, 2007 @ 10:08 am

  13. cinta aku pun cam ko lah.. aku tak boleh take it zamri with others pompuan… zamri tu utk ko je meen…

    Comment by thebluesgang — Tuesday, June 12, 2007 @ 10:10 am

  14. nasib baik ko pakai amik gambar je meen kan????/ eh camera tu bleh jadik cam gak kan??? sure ada la nak kasik skill baru nih..

    Comment by kompot — Tuesday, June 12, 2007 @ 11:25 am

  15. hah!!…tak best lagi…kerringggggggggggggg!…kompot ko suka la part2 camnih..!

    Comment by takhensemmmm — Tuesday, June 12, 2007 @ 1:05 pm

  16. kering..kering…kering..keringg…kering…

    Comment by takhensemmmm — Tuesday, June 12, 2007 @ 1:13 pm

  17. hahahaha…. takhensemmmm kekeringan tue Meen!!!!! ketandusan modal kah wei????

    ketandusan kasih sayang benonye aku ni meer… atas bawah ketandusan hehehe

    Comment by ameer77 — Tuesday, June 12, 2007 @ 1:17 pm

  18. kompott..bg idea skett nak bagi basah camana…hehehehe

    Comment by takhensemmmm — Tuesday, June 12, 2007 @ 1:28 pm

  19. “””””kompott..bg idea skett nak bagi basah camana””””

    taknsmmm…aku nak kata kau buduh kau tu dah beranak pinak…kalau nak basah kau gi la bilik air…..mandi….basahlaaaaaa……

    Comment by kompot — Tuesday, June 12, 2007 @ 2:45 pm

  20. bagussssssssss….ko mmg bijakkk la pott….nih case byk sedut air la nihh…aku dah cakap…sedut tu berpada2…jangan main tonggang jerr…

    Comment by takhensemmmm — Tuesday, June 12, 2007 @ 3:14 pm

  21. ameerr77….tengahari jemaat nih..snooker..set???..kekekkek

    Comment by takhensemmmm — Tuesday, June 12, 2007 @ 3:33 pm

  22. nak joinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

    Comment by pu3_giena — Tuesday, June 12, 2007 @ 4:18 pm

  23. emm aku harap sambungan cite ni ko join depa… emm br nk steem cite dh smbg… x best la… emm klu 4lwn 2ok gak.. 6org 1 game ok gak

    Comment by azie — Tuesday, June 12, 2007 @ 6:20 pm

  24. perghh…stim..
    aku dah imagine aku duk watak denial..hihi..

    Yasmeen : aku pun teringin nak panjat denial tu :p

    Comment by shipudein — Tuesday, June 12, 2007 @ 6:27 pm

  25. perghh..nice giler citer nie..meen jadi produser plak..hehe..klu nk lightman ngan director blh laa pggil2 kiteorg nie..haha

    Yasmeen : nak cari pelakon tambahan sebagai anak-anak ikan je….

    Comment by hafreze — Tuesday, June 12, 2007 @ 8:26 pm

  26. Meen….. time ngandung masih kuattt gakk nafsuu ko ekk..
    aku niii nyiluu skittt nak main ngan org ngandung nii…
    takutt senak sampai nak terberanak..

    Comment by campro6 — Tuesday, June 12, 2007 @ 10:45 pm

  27. ”’takutt senak sampai nak terberanak..”’

    tu pasal bini kau teberanak teberanak teberanak teberanak…kekekek

    meen masa kau join ngan dorng pasni…jgn denial jolok cpap kau ngan lense camera tu dah…ni digital camera 10x zoom kan???

    Comment by kompot — Wednesday, June 13, 2007 @ 6:50 am

  28. Pot.. part ni yg aku suka ni:
    “taknsmmm…aku nak kata kau buduh kau tu dah beranak pinak…kalau nak basah kau gi la bilik air…..mandi….basahlaaaaaa……”
    tu pasal aku ermm u more tu!

    Comment by Tiara — Wednesday, June 13, 2007 @ 8:50 pm

  29. ni mcm amik suntikan dari filem homemade jer meen?…

    Yasmeen : tul ke? camne citer dia?

    Comment by cilired — Thursday, June 14, 2007 @ 12:52 pm

  30. haha shit!! the best gangbang from ko meen .. jgn lupa tgk gangstarz mlm ni …

    Comment by van_zack — Saturday, June 16, 2007 @ 3:18 pm


RSS feed for comments on this post.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: