Diari Berahi Yasmeen

Tuesday, June 12, 2007

fucking time!

Filed under: Berahi — Yasmeen @ 11:12 pm

si izaida, kalo bab kongkek, mabuk pun jadi tak mabuk. Aku berbalik ke bilik dia, aku tgk dia pulak tgh panjat denial. Tak cukup dgn tu, dia menjilat habis seluruh tubuh denial. Semua nak digigitnye. Aku tgk dada denial penuh tompok² merah disedut si izaida. Izaida gelek selamba sampai denial taksub dgn kesedapan digelek. Denial mengerang dan izaida terjerit-jerit mengawal kesedapan setiap kali dia menghayun gelekkan diatas tubuh denial. Tgh aku syok² ambik gambo izaida dan denial, zamri masuk bilik izaida, dia terus tarik aku tolak aku atas katil dan aku terbaring sebelah denial.

“denial, dia mabuk. Aku tak boleh…” aku dah mula pejam mate ngeri. Takut zamri tujah aku kuat². Dia dah la tgh mabuk. Busuk pulak tu hehehe… Denial terus baringkan izaida pastu terus beralih pada aku. Zamri cam bengong jap. Pastu dia terus panjat izaida. Seperti yg aku jangka, dia mmg tujah izaida ikut suke hati dia sampai budak tu terjerit² mcm kena rogol. Aku naik ngeri. Izaida jerit² “no! no! pls don’t!” tapi zamri terus henyak izaida bertalu-talu. Dia angkat dua² kaki izaida keatas bahu dia dan tujah izaida. Aku nampak dia tekan konek dia dalam² sampai izaida pegang² perut dia, mungkin senak.

“jangan tengok…” denial tutup mata aku lepas tu terus kiss aku. Lidah dia bermain-main kat bibir aku. Kami beradu lidah dan aku mula merasa kenikmatannya bila dia mula nyonyot² breast aku dan menjilat sekitar dada dan leher aku. Aku terus tenggelam dalam belaian denial walaupun diganggu bunyi bising disebelah. “first time aku main dgn pompuan mengandung… sexy” denial senyum. Dia baring mengiring disebelah aku. Dia kangkangkan aku, naikkan sebelah kaki aku ke atas peha dia dan mula mengusap kelentit aku perlahan-lahan. Makin lama makin sedap, dan kelentit aku makin mengembang dan mengeras. Denial menggosok-gosok kelentit aku yg mula basah dan membengkak. Denial memasukkan jarinya sebelum dia cuba menujah aku dengan batang keras dia.

Aku terus tenggelam dalam kesedapan dan suara jeritan izaida tak lagi kedengaran. Izaida dah tido :p zamri turut terbaring sebelah izaida dihujung katil sebelah sana. Sekarang giliran aku dgn denial pulak. Denial pacak aku perlahan. Sedikit demi sedikit dan dia meramas breast aku den sesekali menggigit lembut puting aku yg timbul tegang tu. Shima masuk. Aku lihat shima kolom konek zamri yg tengah tido. Zamri mengerang dah akhirnya membuka mata. Dia mengusap perlahan kepala shima yg sedang kolom konek dia dengan juntaian rambut panjangnya. Konek zamri hidup semula. Zamri bangun dan memusing shima kebelakang. Shima menonggeng dan zamri menghenjut shima bagaikan memacu seekor kuda. Zamri menepuk-nepuk punggung shima yg sedang menonggeng hingga kemerah-merahan punggung budak tu dikerjakan. Denial nampak cam geram dgn perlakuan shima dan zamri disebelah kami. Dia mula menujah aku dengan lebih laju lagi. Sambil menujah, dia menggentel kelentit aku dengan hujung jari. Aku merasakan kesedapan dua kali ganda diperlakukan begitu.

Shima terjerit-jerit setiap kali zamri menampar punggungnya. Zamri menghayun shima dengan memegang kedua-dua pinggang shima dan menekan-nekan punggung shima kuat hingga konek dia tenggelam kedasar. Denial menjilat abis satu badan aku. Lagi dia geram, lagi laju dia henjut, jilat dan meramas. Aku tak ingat bila denial pancut, bila shima dan zamri habis. Yg aku tau, aku bangun tidur, aku dah ade dalam bilik aku, zamri telanjang bogel tidur sebelah aku. Bile aku keluar, aku tengok denial tidur atas sofa memeluk erat elly. Manakala shima dan izaida tidur atas katil izaida berdua dalam keadaan bogel.

47 Comments »

  1. best giler…dok kene tujah menujah jerk..arghh..tegang giler dh nie..mau aku bantai kazen aku sat lg nih..

    Yasmeen : jangan… tak baik taw!!!

    Comment by hafreze — Tuesday, June 12, 2007 @ 11:32 pm

  2. lepas geram nampak…

    Yasmeen : aku balun je selamba

    Comment by adzhar — Tuesday, June 12, 2007 @ 11:39 pm

  3. yerlaa meen..dh lame aku ikuti blog ko..sejak dolu2 kala lagi..tp entry nie laa yg wat aku cam..tegang jerk..hhaha..gud post..trus kan meen..hehe..(tgh ayat2 kazen ku..)

    Yasmeen : aku kate JANGAN… jangan tak buat!

    Comment by hafreze — Tuesday, June 12, 2007 @ 11:45 pm

  4. kak meen diam2 sekali keluar gempak la ko kak! cayalah. aku stim terus call abg tak nak dtg plak dia kate ngantuk mls nak drive dtg umah aku… gentel bijik la aku jwbnye mlm ni hahaha

    Yasmeen : gentel jelah bijik ko tuh nak buat camne hahaha…

    Comment by Dila — Tuesday, June 12, 2007 @ 11:47 pm

  5. baru je komen page u dila..tetibe muncul u kat sini erk..aik..tkkan gentel sowang2 jerk..ajak laa pakcik umah seblah..haha

    Comment by hafreze — Tuesday, June 12, 2007 @ 11:51 pm

  6. WAH MEEN… bila nak terbit vcd aksi kawan2 hang meen

    Yasmeen : never!

    Comment by Amir — Wednesday, June 13, 2007 @ 5:40 am

  7. pergh! cayalah meen…teruskan…stim betul…pandai betul kau main dengan fantasi…

    Yasmeen : dah tak dapat main dengan orang, main dgn fantasi jelah

    Comment by saint — Wednesday, June 13, 2007 @ 8:00 am

  8. waaaa….untung la ekk zamri ngan daniel tu…sure tido sambil senyum ni …hik3…

    Yasmeen : yasmeen pun rase untung pernah dipacak dua lelaki tu :p

    Comment by rezd — Wednesday, June 13, 2007 @ 10:38 am

  9. fuhhh letih hihi

    Yasmeen : keletihan sungguh ko nampaknye ye?

    Comment by Izaida — Wednesday, June 13, 2007 @ 12:05 pm

  10. WAH WAH..PENIN AKU BACA MEEN…HAHAHHAHAHHAA

    Yasmeen : pening ke sedap?

    Comment by NEMO — Wednesday, June 13, 2007 @ 3:19 pm

  11. pening2 sedap kekerasan kepancutan alahai nemo…. hahahaha

    Comment by Bojourn — Wednesday, June 13, 2007 @ 3:32 pm

  12. aduiii…keras lagi ari ni..
    nak p lepas hajat la plak pas ni..
    urhhmmm…

    Yasmeen : selalu lepas kat toilet je ke? bazir je u ni :p

    Comment by shipudein — Wednesday, June 13, 2007 @ 7:01 pm

  13. MEEN….akhirnya…berjaya jugak ko buat cerita basah..basah..basah..basahhh….nih yg aku suka nih…

    Comment by takhensemmmm — Thursday, June 14, 2007 @ 6:36 am

  14. basah..basah..basah…basahhhhhh!!!!!!!!!!!!!!

    Yasmeen : manjang la basah… bile nak keringnyer?

    Comment by takhensemmmm — Thursday, June 14, 2007 @ 6:37 am

  15. WOWWW…
    Dasat & best betul citer ko ni Meen.
    Bayangkan kalau jadi betul2. Huhhh.. Pengsan…

    Yasmeen : leh pengsan ke yatie? bukan ke tu yg kite semua idam² kan? hiks

    Comment by RED — Thursday, June 14, 2007 @ 8:39 am

  16. “Izaida gelek selamba sampai denial taksub dgn kesedapan digelek. Denial mengerang dan izaida terjerit-jerit mengawal kesedapan setiap kali dia menghayun gelekkan diatas tubuh denial.”
    Aku pun taksub giler ler dgn part ni tau..mmg aku pun penah dpt rasa laa lazat giler dpt position camni…. best siut!!! hehehehe…

    Yasmeen : lazat sangat² ker?

    Comment by eddievh — Thursday, June 14, 2007 @ 8:42 am

  17. mcm pesta erk….

    Yasmeen : yeah party!!!

    Comment by cilired — Thursday, June 14, 2007 @ 12:55 pm

  18. “Aku merasakan kesedapan dua kali ganda diperlakukan begitu”
    Meen…pas nie wat citer yg kesedapan 3X ganda punyer…k :p

    Yasmeen : mane ade lelaki hebat sangat dalam malaysia ni smapai boleh bagi 3 kali ganda kesedapan. purata kesedapan yang lelaki hebat dalam malaysia ni boleh bagi sama rata je… tak banyak beza :p

    Comment by thickdix — Thursday, June 14, 2007 @ 2:57 pm

  19. weiiii x thn ni… aku sdg mengentel ni…

    Yasmeen : jangan kerja keras sangat nanti melecet :p

    Comment by azie — Friday, June 15, 2007 @ 12:07 am

  20. Azie,
    Jgn gentel sorang…ajaklah kengkawan yang lain…

    Comment by saint — Friday, June 15, 2007 @ 6:28 am

  21. azie…meh aku gentelkan….hik3

    Comment by rezd — Friday, June 15, 2007 @ 6:29 am

  22. saint & rezd….,
    korang ni… azie tu gentel tahi hidung pun korang nak joint ke??!!!…
    azie… ko tolong le perjelaskan!!!

    Yasmeen : laaa taik idong ker?

    Comment by Tombo — Friday, June 15, 2007 @ 2:10 pm

  23. Haah Meen mmg lazat sgt2 tau kena gelek arab…mmg untung giler laa dpt pompuan yg boleh kemut ganas2 tau….hehehehee….

    Yasmeen : lemak berkrim disukai ramai

    Comment by eddievh — Saturday, June 16, 2007 @ 2:42 pm

  24. gile meen.. ko dh mmbuatkan fan2 ko yg fanatik ni gile wakaka!! bak kata cikgu porn tu .. dlm diam2 meen berisi ..klua2 je klua dgn karya yg gempak …cayala meen !! bape lama bertapa nk buat karya cmni ni thehe …. klu korg sume ada masa .. pg download citer korea .(The) Untold Scandal .. best gile layan.. bkn citer blue tau .. cerita blue dlm satu cerita .. scandal purba dahulu kala mmg best 2 konek up utk ko meen!!

    Yasmeen : 2 konek? satu konek ko, satu lagi sape punye?

    Comment by van_zack — Saturday, June 16, 2007 @ 3:25 pm

  25. ko tak kenal aku mmg ko kata lelaki malaysia semua mcm tu meen… aku ni budak kpg jer dari kecik datuk (TUKANG URUT BATIN) aku ajar aku makan madu sampai skrang ni… awek2 aku kata aku ok jer… tak tau ler kot2 belakon plak…

    Yasmeen : zzzz..zz..zz….

    Comment by cilired — Saturday, June 16, 2007 @ 10:46 pm

  26. awek2 aku kata aku ok jer… tak tau ler kot2 belakon plak…

    Kalau takat Ok jer blm Ok lagi tu, dia mesti excellent baru power.

    Comment by Geraldton — Sunday, June 17, 2007 @ 12:25 pm

  27. Meen,
    citer kau kali ni betul2 membuatkan aku tak keruan ni, jap lagi kena kuar cari mangsa ni hhehehehehhehehehhhheeeeeeee.
    pompuan poompuan yg mengidam di pacak…….

    Yasmeen : kalo boleh jgn le sumbang mahram… carik yg rela, jgn paksa²… dosa biar bersama jgn ko sorang je :p

    Comment by Geraldton — Sunday, June 17, 2007 @ 12:26 pm

  28. tiap kali i bca blog u mesti i ramas2 breast i..best nyer kalo dpt kena isap skrang ni..arghh..heheh

    Yasmeen : kalo breast u labuh boleh le isap sendiri… kehkehkeh ape nak buat… carilah org tolong isap giena!!!

    Comment by pu3_giena — Sunday, June 17, 2007 @ 2:49 pm

  29. kat sini ramai yg boleh tlg isap, ramas, you name it pu3_giena

    Comment by cilired — Sunday, June 17, 2007 @ 7:27 pm

  30. jom cilired…u ajak sape2 kt sini kita 3s..

    Comment by pu3_giena — Sunday, June 17, 2007 @ 11:53 pm

  31. zamri jugak yang untunggggg……
    apa la meen..aku ingat kau kena DP….daniel tujah depan zamri tujah jubo..sambil mengiring…

    Yasmeen : Eeee takutnye…

    Comment by kompot — Monday, June 18, 2007 @ 7:24 am

  32. van…cikgu porn ekk…wakakakkakaa…layan jerla…pasni leh la meen masukkan citer dila sekali ade dalam life meen…

    Yasmeen : dila hangat² taik ayam je, tak penah serious un :p

    Comment by rezd — Monday, June 18, 2007 @ 9:11 am

  33. haiii, keras gilerrr, macam tugu negara kerasnya, sesapa nak gangbang ngan aku cakap jer, anytime, anywhere, anygirl..just call me..sure dapat kepuasan yg maksimum.

    Yasmeen : ye ler tu Johari… maksimum la sangat!

    Comment by joe sandora — Monday, June 18, 2007 @ 10:39 am

  34. hahahaha…. jangan la marah meen… kang cepat tua tau…

    aku sajer jer tu wat lawak… takkan marah kot meen sayang… hahahahaha…

    Comment by cilired — Monday, June 18, 2007 @ 8:38 pm

  35. jom cilired…u ajak sape2 kt sini kita 3s..

    jom, dah bertiga nih, cukup quorum dah tuh…. hehehe

    Comment by harpoon — Monday, June 18, 2007 @ 10:13 pm

  36. zamri jugak yang untunggggg……
    apa la meen..aku ingat kau kena DP….daniel tujah depan zamri tujah jubo..sambil mengiring…
    “””Yasmeen : Eeee takutnye…”””
    eee….maunyeeeeee….(dlm hati kau kan meen??)

    Yasmeen : silap tu! bukan semua orang suke DP ok… setiap orang lain kesukaannyer :p

    Comment by kompot — Tuesday, June 19, 2007 @ 6:47 am

  37. “Yasmeen : mane ade lelaki hebat sangat dalam malaysia ni smapai boleh bagi 3 kali ganda kesedapan. purata kesedapan yang lelaki hebat dalam malaysia ni boleh bagi sama rata je”

    ramai lelaki Malaya yg tercabar nie..:p.

    meen…ko nie mcm firma researh utk lelaki lak…ala2 standard & poors..

    Comment by thickdix — Tuesday, June 19, 2007 @ 7:47 am

  38. kak meen cepat update, lame dah ko tak cuci plug. kaberator berkarat nanti lama2 :p

    Comment by Dila — Tuesday, June 19, 2007 @ 9:06 am

  39. ala meen….ade org tu same gak…hangat2 taik ayam gak…puas aku nunggu ni ntah bila nak jadi…hik3…

    Yasmeen : sape? sape?

    Comment by rezd — Tuesday, June 19, 2007 @ 12:29 pm

  40. meen, jom ler kita buat vcd…ada producer nak taja….

    Yasmeen : no, thanks!

    Comment by joe sandora — Tuesday, June 19, 2007 @ 1:03 pm

  41. meen, hope when u sambung citer pagi pulak, pesta sex continue… 4 on 2..

    Yasmeen : no more pesta sex :p

    Comment by Long — Tuesday, June 19, 2007 @ 1:30 pm

  42. tul ker ko nak ni pu3_giena…..

    Comment by cilired — Tuesday, June 19, 2007 @ 8:12 pm

  43. ade brani giena? tapi ko kene pilih elok² la… lelaki² dlm ni semua bukan betul sgt… ade yg laki menyamar pompuan, ade yg pompuan menyamar jadi lelaki hihihihihi

    p/s : meen, update laju sikit la. dah lebih seminggu ni. kalau malas sgt pun seminggu sekali pun jadi la…

    Comment by Sleeping Beauty — Wednesday, June 20, 2007 @ 6:16 am

  44. ape la kak meen tiru background aku… berlambak background lain la…

    Comment by Dila — Wednesday, June 20, 2007 @ 6:28 am

  45. ko la tukar background lain, dah lama ko pakai yg tu… wordpress ni background dah la ciput, yang tu jugak yg ko nak rebut dari aku!

    Comment by Yasmeen — Wednesday, June 20, 2007 @ 6:32 am

  46. ala meen…buat2 tak tahu pulak…hik3…

    Comment by rezd — Wednesday, June 20, 2007 @ 7:21 am

  47. Ak dh lme j0in bl0g nie..tp ary nie bwu nk try usya..kak meen tlg add eh kt ym..kayour89@yahoo.com…plez

    Comment by Merpati — Saturday, May 31, 2008 @ 6:19 pm


RSS feed for comments on this post.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: