Diari Berahi Yasmeen

Wednesday, June 20, 2007

staff baru xxx

Filed under: Diari Kehidupan — Yasmeen @ 8:31 am

hari ni aku masuk opis. ade awek tergedik² borak dengan Faizal. skirt pendek, dengan dada terdedah nampak lurah. aku rasa ukuran dada dia 38 kot. tah la nampak bonjol² je. kaki cantik betis gebu peha gebu. rambut pun perang cam penyapu. mate pun siap biru, same kaler dengan baju biru dia. kasut tinggi takyah cakap la. kalau jalan lentik².

mase aku lalu depan meja Faizal nak masuk bilik aku, Faizal kenalkan aku dengan dia. “Puan, ini arkitek baru kite, tiara emelda dari singapore” (dah lama tak dengar si Faizal cover line panggil aku puan hehehe) aku bersalam dengan Tiara. Lepas tu aku terus blah. Sape ambik arkitek seksi mcm tu? Kalau turun site, habis semua pekerja buruh indon tu terjun bangunan.

Faizal masuk bilik aku. “bile kite kekurangan arkitek plak ni?” aku terus tanye lepas nampak muke Faizal muncul kat pintu bilik aku. “dia apply tahun lepas dah ni, yg kite iklankan kat the star, tp mase tu tak jadi nak ambik arkitek baru. sekarang ni projek manager kesayangan u tu kate, kite dapat projek shopping complex kat shah alam” Faizal terangkan satu persatu kat aku.

“shopping complex? tak tau ke shah alam tu berlambak shopping complex?” aku kerut dahi memikirkan lokasi shopping complex tu. mane diorang nak buat ni?

“yg ni baik punye boss, siap ade cinema dan karaoke” Faizal senyum. “karaoke? dapat lesen ke? banyak nak kene suap gov ni…” aku mula sakit kepala. “tak payah pk pasal tu la meen, diorang sub kat kite buat je, kite bukan pemaju nak settle sampai terjual semua lot, nak dptkan lesen ke ape, kite buat dapat duit, settle… tu je” aku angguk² walaupun aku tak tau sgt sebenarnye hehehe…

“takpelah, ko panggil arkitek baru tu masuk jap”

Aku borak² dengan Tiara kejap. Dia dari Bukit Panjang, Singapore. Actually husband dia dah setahun lebih ulang alik kat Malaysia, keje sini sebab tu sejak tahun lepas dia try apply keje kat KL ni. Anak dia pun dah 2 tapi mcm tak caye la kalau tengok badan solid dia tu, lentik sane sini, mantol sana mantol sini.

malam ni aku plan ajak Tiara jalan² kat KL. Lagipun dia baru kat sini. Husband dia sibuk dgn kerja, lupe plak aku nak tanye husband dia keje kat mane, dia cuma ckp husband dia engineer. Maybe dua² tu ambik civil kot, dah dua² sangkut kat construction company.

45 Comments »

  1. arkitek baru. Tiara Emelda. macam penah dengar nama tu :p

    Yasmeen : kan dah biase dengar :p

    Comment by Jeffery — Wednesday, June 20, 2007 @ 8:37 am

  2. tiara???

    Yasmeen : yer! Tiara!

    Comment by Sleeping Beauty — Wednesday, June 20, 2007 @ 8:38 am

  3. tiara emelda, cantik sekali namanya

    Yasmeen : iya donggg thehehe…

    Comment by Bung Anang — Wednesday, June 20, 2007 @ 8:40 am

  4. skirt pendek, dengan dada terdedah nampak lurah. aku rasa ukuran dada dia 38 kot. tah la nampak bonjol² je. kaki cantik betis gebu peha gebu. rambut pun perang cam penyapu. mate pun siap biru, same kaler dengan baju biru dia. kasut tinggi takyah cakap la. kalau jalan lentik²….
    wowwww!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Yasmeen : wow ke? :p

    Comment by tungau — Wednesday, June 20, 2007 @ 8:40 am

  5. montok ker yasmeenn??..takder ker part2 kembang ???
    Tiara….terer btul ko make over…heheheheheehhehe

    Comment by takhensemmmm — Wednesday, June 20, 2007 @ 8:59 am

  6. Meen, saiz dada 38 tu nothing… 38 apa? C ke??? D ke???

    Comment by abanghensem1973 — Wednesday, June 20, 2007 @ 9:36 am

  7. aku tolong jawab utk tiara…in between 38D and 38F…..errr…F ada ker?

    Comment by takhensemmmm — Wednesday, June 20, 2007 @ 9:40 am

  8. Meen, sejak bila si tiara jadi arkitek..

    Yasmeen : aku hentam je sebab aku nak carik jalan supaya dia datang keje kat opis Yasmeen tu thehehe

    Comment by Happy~Valley — Wednesday, June 20, 2007 @ 9:43 am

  9. nama dia pun sudah mendatangkan berahi…. kalau di balun… aduhhhhh… terkemut2 lubang tahi menahan sedap…. hahahahahaha

    Comment by Bojourn — Wednesday, June 20, 2007 @ 9:53 am

  10. babak baru bakal menyusul……

    Comment by Rid — Wednesday, June 20, 2007 @ 10:00 am

  11. ye yehh..hehehe lagi2.. (“,)

    Comment by pu3_giena — Wednesday, June 20, 2007 @ 10:10 am

  12. wahahah! ni mcm nak menjurus ke satu senario yg baru lagi menarik ni. hehehe! cool!

    Comment by boetaque — Wednesday, June 20, 2007 @ 10:57 am

  13. pasnih…part kompot lak menyusull….muahahahahah >:)

    Yasmeen : mane tau nih?

    Comment by takhensemmmm — Wednesday, June 20, 2007 @ 11:01 am

  14. ” Maybe dua² tu ambik civil kot, dah dua² sangkut kat construction company.”
    meen, civil tu aper….
    lagi satu nie…..si T tu bukan dari Pasir Panjang der….BUKIT Panjang lah…..
    tapi style jugak idea kau nie kan……cepat siak kau dapat idea…..aku rasa2 kau interbiu die baru pagi tadi kan……hahahaaa…….
    yg PASTI..1st jantan yg die kongkek MEZTI KOMPOT kan……

    Yasmeen : aku pun tak tau pasal civil gak, aku bedal je, aku tak sure tu pasal aku guna MAYBE wakakaka

    Comment by PRINCESS LEIA — Wednesday, June 20, 2007 @ 1:48 pm

  15. siot aje abghensem…hehehehehehe

    Comment by rezd — Wednesday, June 20, 2007 @ 1:52 pm

  16. eh kena tunggu ni sambungan ni meen……
    lea..kau ingat kat blog tu si kompot bleh main ngan ti ke???? dia gigit jari je laaaa…..
    lea tangsi baru kat clinic aku tak guna lagi tu…bila nak datang stich???

    Yasmeen : benonye aku nak kasi Tiara main ngan Faizal, Saiful rentung dan banyak lagi balak² Yasmeen yang lain, tapi Tiara nak kompot jugak! aku pun tak paham :p

    Comment by kompot — Wednesday, June 20, 2007 @ 2:05 pm

  17. meen…utk pengetahuan ko, kat Shah Alam x bleh ada karaoke….tp yg nie citer punyer psl ok lar…
    leia…civil means awam…kejuruteraan awam yg sangkut paut dgn building, jalan dan jugak keje2 piling…
    meen..company ko ada keje kosong utk engineer mechanical x? :p

    Yasmeen : disebabkan ni citer aku, kalo aku nak boh kedai TOTO kat shah alam pon takde hal… pastu nak tekankan skali la, kalo nak buat gak, jangan kate gov, jabatan agama islam pon kalo dibayar sure tutup mulut punye :p malas panjang citer la, buat panas blog aku je korang ni

    Comment by thickdix — Wednesday, June 20, 2007 @ 2:21 pm

  18. PRINCESS LEIA civil tu engineering in planning, design, construction, maintenance and infrastructure la

    Comment by rid — Wednesday, June 20, 2007 @ 2:27 pm

  19. TIARA EMELDA ADIK TIRI PD TIARA JACKLINA…DN SEPUPU SEPIPIT GAN EMELDA MARCOS…HUARGH HUARGH HUARGH..

    Comment by NEMO — Wednesday, June 20, 2007 @ 3:18 pm

  20. Abanghensem1973 :- nampak jer 38…sebenar2nye….36D…..kekadang 36DD……..wakakakahkahkahhhh………..

    Pot :- kau jgn ‘tempek’ranjat….dlm blog 2..aku gerenti kau mozti dapat main ngan T punye…..hahahaahahaaaa…….
    fasal tangsi tu…kau slalu bz pat umah T jer….asal aku go clinic kau..asyik tutop jerrrkkkk…fed x aku..eh salah..fed up aku………..

    thickdix & rid :- tima kasih 4 ‘e enlightenment…hamba ‘budak’ baru blajar….tulun2 lah ‘tunjuk’kan…….heheeee……

    nemo :- kau sakit ati kape….si Tiara Emelda tu adik tiri pada tiara jacquelina..dah tu..sepupu sepipit ngan emelda marcos plak tu……suka ati mak bapak tiri dia ar………

    Comment by PRINCESS LEIA — Wednesday, June 20, 2007 @ 3:42 pm

  21. kalau akitek, akitek la. camne pulak ambik civil. civil lain langsung ngan akitek. memang la sama bidang construction. apa la lu sumer. nak kelentong pasal akitek tapi jangan kelentong aku

    Yasmeen : oh ye ke? rasenye takde la aku citer detail sgt pon sebab mmg aku tak tau. by the way semua yg aku citer aku banyak guna ‘MAYBE’ lol! ko ni penyibuk la! haram jadah tul. lagi skali ko kaco, ko jgn mimpi nak ade kat sini lagi!

    Comment by farizzet — Wednesday, June 20, 2007 @ 3:45 pm

  22. farizzet :- hey bro..jgn ar mara….diaorg cume nak enlighten aku per….ape kata kau yg men’enlighten’kan aku plak……….

    Comment by PRINCESS LEIA — Wednesday, June 20, 2007 @ 3:49 pm

  23. kau org ni kecoh tak tentu hala apasal…
    kan ni cuma citer fantasi je…
    mcm citer fantasy island tu..
    bukan realiti pun….
    so, biarlah si meen tu nak buat citer apa pun…
    hanya sekadar fantasi…..
    fantasi sex meen……

    Comment by adzhar — Wednesday, June 20, 2007 @ 4:20 pm

  24. eh xensem, kau ni mcm pernah tgk nenen aku yg btol je.. tak serik2 kau kena spanish kick dgn aku. meen dah bagi 38, cup dia kowang imagine lah sendiri. part kembang mengembang ni.. cuma cipap aku yg slalu mengembang.
    Lantak lah.. arkitek ker, doktor ke, bepok siam ke.. ni kan crita fantasi.. kowang ni banyak songgeh.. tak kasi tompang stim baru tau..
    Yg kutuk2 nama aku tu.. nanti aku bilang mak bapak aku eh.. sebab salah dorang yg letak nama aku mcm tu.. eh kirakan nama NEMO tu style ah padahal dia lah CLOWN FISH
    Meen kau kan dah tgk kehebatan aku & kompot kat DVD sampai kau ngeri nak tengok kasi habis… kan aku dah bilang kat kau.. hajat susah nak tercapai main laki org!! hehee
    Leia..tak kisahlah Pasir Panjang ke Bukit Panjang ke.. janji ada PANJANG kira dah cukup bagos.. kau mmg kawan dunia akhirat.. kau tunggu je.. silap nama kau pun terkeluar kat blog fantasi ni.. hahhahaha

    Yasmeen : ok Tiara, pasni aku taruh ko habis-habis ngan watak lain lak… ko cakap je nak jantan mane…

    Comment by Tiara — Wednesday, June 20, 2007 @ 4:28 pm

  25. ape laaa korang nie pasal kerjaya watak dlm crite si meen nie pon nak gaduh ke? hmmm aku rasa tertarik gak dgn jln crite cam nie… pengaruh isteri org ke kancah maksiat…. wekkekekekeke… ape² pon good job…

    Yasmeen : oleh itu… jagalah isteri masing²

    Comment by dex — Wednesday, June 20, 2007 @ 5:21 pm

  26. Meen,
    kompeni kau tak involved dengan Oil and Gas ker ? Kalau tak boleh gak masukkan watak aku mencari gali minyak ni hehehehehehehehehe.

    Yasmeen : kalo ko nak masuk, ko kene jadik kawan Zamri la… konon ko keje petronas gak ler thahaha

    Comment by Geraldton — Wednesday, June 20, 2007 @ 5:48 pm

  27. 😛 cerdik

    Comment by farizzet — Wednesday, June 20, 2007 @ 9:32 pm

  28. wah3….suma mamat engine dah kuar….pasni ada la mamat electrical engineer, biomedical engineer, chemical engineer, design and manufacture engineer, mechanical engineer…..haa….geraldton..kau tu kalu kau carik oil and gas..chemical la tuu…kalu buat dia nye pipe yg nak start kan kena la ada mamat design lak…pastu bejangkit2 laa…..
    farizzet….camna nak sexplain aku nye job description nih????kau akitek kan???? kompot ni cikgu sekolah agama…ngajar subjek moral… tapi dia doctor yg ada private clinic…. tapi kena guide tourist….kengkadang jadik event manager…..pastu jadik gak legal advisor….kakkakakaak…..(jgn hangin frzet ooiii….)

    Yasmeen : tapi aku rase nak jadikkan ko pilot la pot…

    Comment by kompot — Thursday, June 21, 2007 @ 7:22 am

  29. “buat panas blog aku je korang ni”..dun worry meen…blog ko dah mmg ‘PANAS’…..:p

    Leia: U tgh cr org utk men’enlighten’kan u? Kat sini mmg byk ‘piling’ engineer…

    Comment by thickdix — Thursday, June 21, 2007 @ 9:06 am

  30. senang citer..kompot nyer role tu..tukang mantat laaa….abis citerr….takyah susah2 ko nak explain pot..aku buat summary karangan ko tadi….

    Comment by takhensemmmm — Thursday, June 21, 2007 @ 9:11 am

  31. Meen….kau ni mmg terror create jln citer laa…kau nak ajar tiara tu buat affair ehh…or kau nak bedal gak laki dia…..ntah2 diaorang dah lagi advance kot….heheheheheee…..

    Yasmeen : benonye aku nak 3some ngan dia tapi aku blom ckp kat dia lagi… tak tau la dia kasi green light aku leh panjat laki dia ke tak thihihihi

    Comment by eddievh — Thursday, June 21, 2007 @ 9:24 am

  32. agreed with meen. BLOG ni dia punya! STORY LINE idea dia! WATAK pun idea dia! so what the fucking hell yg ‘korang’ sibuk kalau dia buat fakta salah?

    Lain le kalu dia nak novel kan or filem kan cite ni

    Comment by thebluesgang — Thursday, June 21, 2007 @ 10:09 am

  33. xensem – Ait..cara kau ckp mcm kau jeles jer..biarlah si kompot 2 nak memantat dgn sesiapa dia nak..yg untong pon dia..yg rasa sedap pon dia..kau ckp mcm nie..apa untong kau dpt ?? buat sakitkan konek kau jer……

    Comment by TIARA — Thursday, June 21, 2007 @ 12:53 pm

  34. thickdix :- kau cube sexplain kan aku ape makna ‘piling’ engineer..yg aku tahu cume ‘piling sexzos’ jer….tu pon cume org2 tertentu jer yg bule sexplain kan kat aku……

    Comment by PRINCESS LEIA — Thursday, June 21, 2007 @ 12:58 pm

  35. ye la tuh ske hati ngkorang lah. aku sebenarnya malas nak komen, tapi bile kuar perkataan akitek ni aku teruja sket, bukan ape tapi ni la keje aku, keje yg tak glamer pon. tak penah pun jumpe gadis akitek seksi. tahap tak logik la.
    kompot: ngko la patut bagi nama kerje ko, apsal lak aku? tak relevan seh.
    leia: nak tau maksed piling engineer yg sebener ke yg fantasi? orang tertentu jer bole sexplain!

    Yasmeen : disebabkan ko tak penah jumpe arkitek pompuan yg seksi, so citer aku ni terus ko anggap tak logik la? wakakakaka…

    Comment by farizzet — Thursday, June 21, 2007 @ 1:28 pm

  36. farizzet :- moztilah maksod yg sebenar selenge….adakah kau orang yg berkenaan yg bule sexplain kat aku……

    Comment by PRINCESS LEIA — Thursday, June 21, 2007 @ 2:11 pm

  37. ye la bole. seperti aku cakap tadi, malas nak explain bende tak relevan kat sini. nanti kene poddah pulak. heh…

    Comment by farizzet — Thursday, June 21, 2007 @ 3:08 pm

  38. meen…
    takder citer baru ke pasal staff xxx baru tu…
    Mcm budak baik jer dia tu…

    Yasmeen : sebenarnya dia mmg baik la bagi aku, sebab walaupun dia seksi dan gedik, dia buat dosa pun lantak antara dia ngan tuhan dia… asalkan dia tak busuk hati, busybody nyusahkan orang… haks… ko stuju tak adzhar?

    Comment by adzhar — Thursday, June 21, 2007 @ 3:20 pm

  39. adzhar :- kau ckp Tiara Emelda 2 baik…huh..kau blom kenal die lagi….2nggu episod seterosnye….mezti tonggang langgang meen nye blog nie….hahahahahaaa………

    Comment by PRINCESS LEIA — Thursday, June 21, 2007 @ 3:41 pm

  40. piling engineer tu jurutera yang mengawasi kerja2 menanam cerucuk sebelum bangunan dibina. cerucuk pula ada 2 jenis, guna kayu bakau atau guna konkrit. cara nak menanam cerucuk ada beberapa, 1 guna hammer, yg bising gile pastu gegar habis sekampung, 1 lagi ‘insertion’, tekan je cerucuk tu, semua cara menanam cerucuk mesti pakai mesin menanam cerucuk. nak tau kedalaman cerucuk pula… blablabla…

    Comment by farizzet — Thursday, June 21, 2007 @ 4:10 pm

  41. meen ada keje arkitek kosong lg tk? nk mohon =P … jd cleaner pn ok gak .. janji dpt skodeng tiara saiz 38 tu .. tk pn skodeng g-string ko pn ok gak

    Comment by van_zack — Thursday, June 21, 2007 @ 4:10 pm

  42. cerucuk ker…. piling ker…. yang penting kepala takuk kena tenggelam dalam puki…. engineer ker… doktor ker yang penting itu kotey ader keras jugak….. orelse lu punya jarum and lu punya kayu bakau tara guna bro…. kalau mau hentak style hammer.. make sure itu bilik soundproof jugak… hehehehe

    Comment by Bojourn — Thursday, June 21, 2007 @ 4:39 pm

  43. ni dah tahap high level engineer dah ni….
    ko bagi jer depa masuk kat citer ko guna nama depa meen taklah depa gaduh2… tambah lg banyak pelakon dan watak senang ko nak kembangkan citer ko ni meen…

    Yasmeen : dah satu hal aku nak study pasal bidang dorang la plak!

    Comment by cilired — Thursday, June 21, 2007 @ 8:08 pm

  44. van…takkan takat skodeng….kerja2 piling ko taknak buat ke ngan tiara tu…wakakakakaka…

    Comment by rezd — Friday, June 22, 2007 @ 6:59 am

  45. “””Yasmeen : dah satu hal aku nak study pasal bidang dorang la plak!”””
    punya la ramai laki main ngan meen tu…takyah study laaa…..kau citer part dorang skandal je dah laaaa……

    Yasmeen : ye aku juga akan pastikan 10 tahun akan datang, anak-anak ko ngan anak-anak Tiara sama-sama baca blog aku ni :p

    Comment by kompot — Friday, June 22, 2007 @ 7:53 am


RSS feed for comments on this post.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: