Diari Berahi Yasmeen

Monday, June 25, 2007

kejadian yg bakal berulang :p

Filed under: Diari Kehidupan, Suratan Atau Kebetulan! — Yasmeen @ 7:48 am

Malam tu Tiara call aku. Dia sendiri pun gelabah antara nak pegi dengan tak pegi. Nak pegi takut, tak pegi rase rugi pulak. Aku pun tak berani nak cakap. Aku pun bukan kenal Kapten Kamil tu. Aku tak sure Tiara pegi jumpe dia ke tak, sehinggalah pagi tu dia datang bilik aku bagitau gosip terbaru tu :p

Dia kate malam tu dia jumpe Kapten Kamil kat tempat hari tu. Kat Zouk la. Tapi situ kan susah sikit nak borak sebab bising nak mampus! So, diorang keluar minum kat tempat lain.

“laki ko mana?” aku tanye Tiara.

“ade! aku cakap aku keluar dengan boss hehehe” Tiara sengih.

Tiara kate dia borak² dengan kapten tu sampai dekat pukul 2 pagi. kapten tu dah kahwin, ada anak 4 orang. Wife dia seorang pegawai tinggi kerajaan dan aktif dalam aktiviti kemasyarakatan apalagi yg melibatkan hal ehwal semasa wanita di Malaysia.

Tiara kata, dia terperangkap dengan soalan-soalan kapten kamil. Dia tanye Tiara, kalaulah Tiara tu betul isteri orang, ada anak 2 dan bahagia, apa sebabnya Tiara setuju keluar dengan dia? Tiara tergamam tak tau nak jawab apa. Bila soalan tu dipulangkan balik pada kamil kompot tu, dia jawab, biasalah bagi lelaki nak berkawan, cari teman, tempat bercerita apalagi bila wife dia sibuk dan tak ada untuk dia.

Huh! lelaki… mmg takde alasan lain. Balik-balik salahkan bini. Tiara terfikir, entah² laki dia pun camtu gak. Tapi tak tau la. Laki dia tu memang gile keje. Hidup dia asyik pada kerja. Dulu cuti kawen pun dua hari je. hari ketiga dah start keje. Tapi itulah lelaki idaman Tiara. Kuat bekerja, focus dan pandai cari duit :p

Berbalik pada kisah Tiara dan Kapten Kamil tadi, malam tu takde la berlaku apa² kejadian yang melibatkan keterlanjuran suami dan isteri orang :p tapi Tiara akui yg dia tertarik dengan Kapten Kamil tu sebab mamat tu jujur dan terus terang. Tiara kata, malam ni pun dia ada date lagi dengan kapten tu.

“Jangan selalu sangat, nanti laki ko tau!” aku plak yg beriya-iya risau. Aku jadi ketakutan dan berdebar-debar sebab aku sendiri pun penah buat keje mcm tu dulu hehehe tapi takde la rase takut sampai mcm ni sekali. Tapi kalau nak dibandingkan dengan kejadian kantoi aku dengan Van Zack mase kat Hongkong dulu memang mengerikan hehehe…

Memang aku pelik, entah apa yg Tiara cari sedangkan dia selalu cakap yg baik² pasal laki dia. walaupun aku tak penah jumep laki dia, tapi dari cerita dia tu, aku bayangkan laki dia tu memang lelaki yg hebat. Tiara pun cerita yg hebat² je pasal laki dia. Kalau boleh aku tak nak masuk campur. Tapi dah dia citer, aku dengar jelah :p

Tiara tanye aku, penah tak aku projek dengan lelaki lain selain dari suami aku. Aku senyum je. Malas nak jawab! Dia pun senyum.

18 Comments »

  1. mungkin Tiara tak pernah puas dengan apa yg dia ada. pompuan macam ni kalau kena bontot bagus ni, kasi dia serik sikit. kene pulak konek negro itam tu, serentak depan belakang kena sodok, baru dia boleh puas agaknye

    Yasmeen : mane ko tau kene sodok depan belakang boleh puas? ko dah try ke? hahaha

    Comment by tungau — Monday, June 25, 2007 @ 8:24 am

  2. isk bahaya ni… nanti kantoi dgn laki dia. aku tak suke baca citer suspen camni!!!

    Yasmeen : yg ko takot apsal? kalau takut tutup tv la :p

    Comment by Sleeping Beauty — Monday, June 25, 2007 @ 8:24 am

  3. huhuuhuuhh….tunggu Meen lak jumpe n **** ngan Kamil tue…..

    Yasmeen : owhhhh tidakkkk!!!

    Comment by Ameer77 — Monday, June 25, 2007 @ 9:35 am

  4. I LIKE THOSE “bANANA SHAKE”

    Yasmeen : banana punye shake-shake aku suke la…

    Comment by Ameer77 — Monday, June 25, 2007 @ 9:36 am

  5. cepat la habiskan citer ni. terkemut-kemut aku tahan gelora ni kak meen

    Yasmeen : ko ni mmg gedik la Dila. Ko habiskan citer ko tu dulu la…

    Comment by Dila — Monday, June 25, 2007 @ 11:05 am

  6. “””Aku jadi ketakutan dan berdebar-debar sebab aku sendiri pun penah buat keje mcm tu dulu hehehe tapi takde la rase takut sampai mcm ni sekali.”””
    meen penah buat keja mcm tu baru baru ni…dan selalu…bukan dulu…kekeke
    kau jadi takut mungkin kapt hj ni ada kena mengena ngan sepol…kau tak kenal sedara mara si sepol tu kan???

    Yasmeen : takde kene mengena langsung! pepandai je ko nih!

    Comment by kompot — Monday, June 25, 2007 @ 11:25 am

  7. “Tiara tanye aku, penah tak aku projek dengan lelaki lain selain dari suami aku. Aku senyum je. Malas nak jawab! Dia pun senyum.”
    Meen…kau kan dah mmg masak kongkek dgn jantan lain yg bkn laki kau..muda kau penah…tue pun kau penah pe…so kau guide je dia the dos and donts masa Tiara nak kena pacak Kapten tue tu laa…mula2 kau jadi fotografer mcm aritu..pastu if ada selera kau 3some je laa…hehehehhe….

    Yasmeen : takmo! aku takmo ajor dia! bior dia buat sendiri, nanti kalo kantoi takde la dia heret aku skali, gitau laki dia aku plak yg ajar kang

    Comment by eddievh — Monday, June 25, 2007 @ 11:40 am

  8. Mcm hampeh je si Tiara tu. Laki org anak 4, mula2 takut lepas tu naik sedap plak dia nak jumpa lagik. Heran lah Meen, dah hj tapi masih gi zouk??
    Tiara crita hebat psl laki dia.. jeng3.. ni mesti Meen akan cuba plak dgn suami org yg anak 2 tu.. hehehee..
    Apa yg Tiara cari? Mungkin selalu kena dgn btg yg cantik..sekali2 mesti mau try dgn btg yg HAMPEH & SELEBET (Btol tak ni meen?)

    Yasmeen : mane ko tau aku nak citer batang kompot tu selebet? wakakaka… ok aku lantik ko jadi pengarah citer topik tiara ngan kompot ni thahaha…

    Comment by TIARA — Monday, June 25, 2007 @ 1:36 pm

  9. HUhuhu… pelakon “cum” pengarah TIARA!!!!

    Yasmeen : ko jadik lightman! kasi terang!

    Comment by Ameer77 — Monday, June 25, 2007 @ 1:53 pm

  10. Wah makin critical citer ni, bini orang main dgn laki org.
    Tapi situasi macam ni memang selalu berlaku sekrg ni, sebab selera masing-masing heheheheeee.
    Aku paling suka bini orang, senang banyak experience hehehheee. Sekali tolak terus baring hheheheheheheheheeeee……

    Yasmeen : masalahnye ko tu laki orang ke? wakakaka…

    Comment by Geraldton — Monday, June 25, 2007 @ 3:33 pm

  11. Salamz,
    Apa yg di request sblm nie hmpr sparuh dipenuhi xcpt sumbangmhram & interacial sex, ada harapan x terjadi?🙂 Masa dok belek2 catatan berahi lama, ada gak citer di tarah jantan Aussie(?), Nicholas@Nick, tp cuma ringkasan jer…

    Comment by Peaze2KcgPeaze — Monday, June 25, 2007 @ 4:44 pm

  12. wah…
    berdenyut2 btg aku bila baca dan pikirkan apa yg bakal terjadi pasni..
    plak tu tiara mcm best jek..aku x tahan dah..
    meen..jgn lama sgt nak update..jgn dera kami..(aku dan “adikku”) ini..

    pastu plak ko ngan tiara kerjakan laki si tiara tu..huh..x dan simpan seminggu gak air aku ni jawabnye…..

    Comment by shipudein — Monday, June 25, 2007 @ 9:02 pm

  13. “Yasmeen : ko jadik lightman! kasi terang!”
    yehhaaaaaa…At least dapek gak nengok live orang berasmara… TQ Meen!!!! Litemen pun lite men ler…….

    Yasmeen : memula ko tgk org, pastu org lak tgk ko hehahaha

    Comment by Ameer77 — Tuesday, June 26, 2007 @ 6:56 am

  14. “Yasmeen : banana punye shake-shake aku suke la…”
    hehehehehee….memang kesukaan kau…ahaks

    Yasmeen : disebabkan ko tau ape yg aku suke, aku akan bagi ape yg ko suke… cakap je ko suke ape… aku leh bagi :p

    Comment by rezd — Tuesday, June 26, 2007 @ 7:16 am

  15. “Yasmeen : disebabkan ko tau ape yg aku suke, aku akan bagi ape yg ko suke… cakap je ko suke ape… aku leh bagi :p”
    ye ke meen?…kau leh bagikan?aku suka kau…hah macam mane?leh bagi?keh3…

    Yasmeen : suke aku ke?

    Comment by rezd — Tuesday, June 26, 2007 @ 11:18 am

  16. “Yasmeen : suke aku ke?”
    suke…hik3…hah apelagi…kate nak kasi…

    Yasmeen : kasi punye tapi cam aku cakap tadi la… kalo dari jauh aku tengok ko tak ensem dan tak menyelerakan, aku terus off enpon tau, pastu ko paham² sendiri ekk?

    Comment by rezd — Wednesday, June 27, 2007 @ 6:29 am

  17. huishh kau ni…ntah ye ntah tidak nak on projek…kekekekekeke….ye la2…dah tentu kau empunya badan..kalo xde selera buat ape nak layan kan..haku kalo kau off…aku layan ajela adik angkat aku tu alang2 sampai shah alam..

    Yasmeen : yer la… selera pompuan lain². kalao adik angkat ko selera kat ko, tak semestinya pompuan lain pun selera gak. tengok la nanti camne hiks

    Comment by rezd — Wednesday, June 27, 2007 @ 7:42 am

  18. hehehehe…aku tak kesot…

    Comment by rezd — Wednesday, June 27, 2007 @ 1:39 pm


RSS feed for comments on this post.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: