Diari Berahi Yasmeen

Wednesday, June 27, 2007

Ehemmmm!

Filed under: Berahi — Yasmeen @ 3:01 pm

Tiara duk sibuk nak cari rumah lain. Apartment sekarang ni dia sewa dengan perabot sekali, sebulan RM2,300.00 Dia nak beli rumah terus kat sini. Aku pulak duk janji² nak temankan dia cari rumah tapi aku bz sehari dua ni. Rupanya dia dah pegi cari rumah dengan Kapten Kamil Kompot tu. Yelah… Orang dah ade Abang Kapten sekarang ni :p

Tiara kate dia nak beli rumah kat area rumah kapten tu. Kat section 10. Hmmm… boleh tahan besar jugak la rumah-rumah kat situ. Kawasan perumahan 2 tingkat, tapi situ memang kawasan rumah orang-orang besar :p kalau tak silap aku harga rumah area situ hampir RM250k lol! Huh! Aku sendiri memang tak mampu. tapi ye jugak walaupun si Wandy (husband Tiara) mampu bayar RM2.3k untuk apartment sekarang ni, rasanya berbaloi la kalau beli je rumah berharga suku juta tu. Lagipun untuk keselesaan diorang jugak. Diorang selesa dan mampu, beli jelah kan? Ape susah :p

So, insiden yang berlaku masa hari kejadian tu Tiara citer kat aku, dia dah buat satu silap besar hari tu. tapi dia akui bahawa kesilapan itu satu kesedapan hehehe… Kapten bawak Tiara jalan-jalan area rumah dia. pastu Tiara cam berminat nak beli rumah kat area situ. Tiara pun nak tengok la camne bentuk dalaman umah tu. So, kapten kate, tunggu lepas kul 2 petang sebab wife dia ade menyuarat wanita UMNO kul 2 petang, lepas wife dia blah, leh la kapten tunjuk camne rupe dalam rumah tu, lagipun bentuk dalaman rumah kawasan semuanya same je.Tiara masuk rumah tu. Kapten kate dia kena buat air sendiri la sebab maid dia takde. Maid dia datang kemas rumah je pastu balik, tak duk situ.

So, Tiara duduk kat meja makan, dok kat kerusi sambil² tengok susun atur perabot rumah tu. Tak lama lepas tu kapten keluar terus menuju kat Tiara. Tangan kosong tak de air pun. Cume dia ngan boxers dia jer. Jeng jeng jeng! Aku berdebar-debar tunggu Tiara habiskan cerita.Tanpa membuang waktu, dia terus headed to bijik kelentit. Gosok² hujung jari kat luar spender Tiara. Mula² Tiara ketawa manja je.. tapi dia bukak spender dia memberi ruang hingga tahap kangkang dia jadi luas :p kapten pun bermain lah lidah dia kat situ.. dgn mata dia tertutup… tangkap stim lah gitu.. Tiara pun letak kaki dia kat bahu kapten. Kepala Tiara sandar kat kerusi… Tiara kate dia memang tangkap stim habis mase tu sampai lupa anak dan suami. Sambil tu tangan Tiara run thru his hair… lagi satu tangan tolong bukak kan cipap sebab dia nak tgk bijik pink tu jadi kilat… heheheee… he looked up, Tiara berikan dia senyuman yg paling manja, then he moved up, Tiara pull down his boxers.. dah tegang adik dia… Berbulu beb! Lebat!Tiara belai lah perlahan-kahan namun Tiara harus berhati-hati sebab takut kuku Tiara yang panjang tu tersangkut kat bulu-bulu lebat tu :p Kapten pun dah mula ah..ah..ah.. lagi stim Tiara dibuatnya…

Aku sendiri naik stim dengar cerita dia, tak sabar² nak suruh dia cerita cepat!So, Tiara start lah kolom dia, ramas buah dia… yg dia plak ramas tetek Tiara… time Tiara kolom, tgn sebelah dia asyik guide kepala Tiara lagi rapat kat btg keras dia. Tiara hampir lemas disumbat batang besar yang banyak bulu tu. Kapten plak bukak terus boxers dia… Tiara pun berdiri… Kapten rapatkan diri kat dia… peluk, ramas dan gentel Tiara… pastu pelan² dia bukak butang baju Tiara. Lagi stim dia bila nampak tahi lalat betul² kat tetek sebelah kiri… Pastu dorang start cemolot ler! Lidah Tiara kat dlm mulut dia, lidah dia dlm mulut Tiara… Last² Tiara berjaya letak lidah dia kat dlm mulut Kapten. Kapten plak dok kat kerusi. Tiara plak dok atas Kapten. Mula² pelan je Tiara henjut. Dua² kaki Tiara letak kat tempat mana yang ada ruang kat kerusi tu. Kapten pun angkat dua² kaki Tiara kat lengan dia. Ahhh… nikmat aku rasa. (Aku lak yg tak tahan hehehe) kapten pun sambil henjut, sambil membantu Tiara menghenjut.Tiara kate Kapten meraung tak tahan nak tujah Tiara. Pastu diorang tukar posisi kapten suruh Tiara pegang kerusi dan kapten plak nak tujah Tiara dari belakang (tapi sasaran tetap lubang depan arh kan hehehe ).

So, mula² dorang main berdiri. Tiara membelakangkan Kapten. Bila kaki dah lenguh kangkang mcm tu, Tiara pun angkat kaki kanan naik atas kerusi. Tangan Tiara pegang kat kepala kerusi. Lagi sebelah tangan Tiara ramas manja buah kerandut Kapten. Kapten continue dgn tujahan dia. Tiara start mengerang kesedapan. Kapten mula smack bontot kanan… pastu Tiara angkat kaki kiri dia kat kerusi, dah dua² kaki kat kerusi (doggie). Kapten masih tujah Tiara lagi. Huh! Kemain ganas lagi tujahan dia. Mcm lama tak dapat pun ada. Maklom la bini bz hiks! Kedua² belah tangan kapten berada kat pinggang Tiara. Kapten guide Tiara lagi supaya Tiara yang rejam dia kuat².

Tiara kate mcm² bunyi kuar. Bunyi suara dia, suara kapten, bunyi air berahi Tiara dgn konek dia, bunyi peha Kapten against bontot dia, Bunyi kerusi bergerak sikit bergesel atas lantai pun ade hahaha! Dia smack lagi bontot Tiara, Tiara mengerang kesedapan lagi, sambil menujah kapten basahkan jari dia, pastu tu, jari tu jugak dia main bijik pink Tiara.(pink la sangat :p) pastu Tiada bangkitkan kepala dia so that posisi dia skarang mcm melutut, tapi still kat kerusi.Ahhhh… bestnya … Aku bagai nak gila dengar cerita Tiara. Aku tersenyum je, pasal aku pun tgh stim dengar cerita Tiara. Tapi tak kan aku nak bagitau aku tengah stim plak hehehe… Tak guna punye Tiara, dah la laki aku tu rentung, mane aku nak cari konek malam ni???  

Posisi tadi buat lobang Tiara ketat, Kapten henjut kuat, dia hentak kedalam. Tiara tau dia dah tak tahan.. Tiara pun bangun. Konek dia terkeluar dari lubang pantat Tiara yg dibasahi dgn air berahi. Pastu Tiara berjalan ke sofa (saje je dia buat mcm rumah sendiri sebab dia kompiden wife org tu tak kan balik time sekarang ni hahaha) Kapten ikut Tiara ke sofa. Tiara suruh dia duduk. Tiara duduk atas dia. henjut²… henjut²… Lama gak dia menghenjut. Sambil tu ada aksi gelek-gelek. Tiara dah tak tahan dah.

Tiara bangun, dia terus letak kan pantat dia kat muka Kapten Kompot. Pak Haji tu pun jilat dan mengorek sepuas-puasnya. Aku memang tak tahan sangat. Stim semacam. Setan tul Tiara ni bikin citer lucah kat opis aku. Tiara tolong dia by moving up and down side to side. Yeahhh… Tiara finally came. Aku ingat lagi ayat Tiara “It was so damn good”. Tiara pun turun ke bawah. Dok kat konek Kapten. Puting tetek dah keras. Tiara mulakan lagi. Sesi henjut². Sambil dia henjut, tetek dia tergoyang². Goyangan yg membuat aksi dorang lagi berahi. Dan aku yang tukang tulis cerita Tiara ni pun dah naik basah dari tadi.

Kapten pun mulalah nak nyonyot tetek Tiara. Walaupun goyangan terlalu laju, tapi dapat jugak dia menyonyot tetek yg sedang bergoncang sakan tuh thehehe… Tiara duduk dan tekan dlm² kat konek Kapten. Mase tetek dia kat mulut Kapten, dia dah mula mengerang bagai nak gila! Lobang dah ketat gaknyer Tiara duk kemut² lepas tu dia terus angkat Tiara bangun. Mase Kapten lancap kasi kuar, Tiara cemolot dgn dia. Tiara kate nak terjerit dia bila lidah dia dikerjakan Kapten sedut terlalu kuat.

Pastu dia terbaring di sofa. Tiara pun kasi betul skirt dan baju dia. Capai spender bawah kerusi meja makan tadi, masuk lam handbag. Ambik jacket terus keluar dari umah tinggalkan Kapten tertidur bogel atas sofa rumah dia Hehehe…

49 Comments »

  1. Citer sumbangan dari Tiara sendiri. sorry la panjang sangat, aku tambah² lagi nak kasi leleh…

    Comment by Yasmeen — Wednesday, June 27, 2007 @ 3:07 pm

  2. POWERRRRR !!!!!!!!!!
    T..adakah ini crita betol..kau tak bilang aku pon…..sial kau….meen kau bilang……

    Yasmeen : sabar leia, jangan stress

    Comment by PRINCESS LEIA — Wednesday, June 27, 2007 @ 3:18 pm

  3. eleh Leia..kau eksen tak tahu plak..padahal smlm kau jugak yg tolong karangkan sikit2 kan..
    meen, kau nie basah betol2 ker basah main2..lain kali, kalau kau ade appt nak jumpa gynae kau, aku nak ikot sekali buat pap smear..takot Pak HAji bawak penyakit..nasib baik kau bilang aku kat opis tadi, ade bulu terselit kat celah gigi..malu siol…..

    Yasmeen : dah tau mamat tu berbulu lebat, lenkali kolom tu berpada-pada

    Comment by TIARA — Wednesday, June 27, 2007 @ 3:23 pm

  4. citer dari tiara la…sumbangan ikhlas…kuang3….rentung pun rentungla meen…layan ajela…mihahahahaha

    Yasmeen : layannnn!

    Comment by rezd — Wednesday, June 27, 2007 @ 3:24 pm

  5. “dah la laki aku tu rentung, mane aku nak cari konek malam ni???”
    ko cari konek malam jerk? Ingatkn mcm mkn ubat…3 kali sehari selepas makan..:p

    Yasmeen : biase malam je… mintak injet ubat tidur :p

    Comment by thickdix — Wednesday, June 27, 2007 @ 3:31 pm

  6. fuh! boleh tahan stimnya…nak kena cari tempat nak buang nih…

    Yasmeen : kredit to Tiara la. Dia karang sendiri citer ni, aku tambah sikit² je… Aku tak penah citer detail gile camni ape… huahuahua!

    Comment by saint — Wednesday, June 27, 2007 @ 3:31 pm

  7. Meen..mmg panjang laa action kali ni tp from the start aku mmg dpt rasa ni bukan tulisan kau laa…
    TIARA…kau mmg ada talent gak laa…not bad…

    Yasmeen : so, pasni ko masuk blog Tiara jelah ye? kehkehkeh…

    Comment by eddievh — Wednesday, June 27, 2007 @ 3:51 pm

  8. Wat Giler la weh…..dah lame wat keje… Tiarra, ni lu pnyer experiance ker… bleh tahan gak gaya penyampaian n penceritaan lu ek… keras beb…. tapi story ni panjang nak mampushsss da… k1k pon sekejap keras sekejap lembek… terseksa seh…. dah la pakai ‘sluar jin’ pembesaran terbantot hehehe….

    Yasmeen : lenkali gi opis pakai kain pelekat la

    Comment by Ghost Rider — Wednesday, June 27, 2007 @ 4:37 pm

  9. PRINCESS LEIA, ape lagi kite try wat cam dlm citer Tiara ni nak takkkkk….. hehehe….

    Comment by Ghost Rider — Wednesday, June 27, 2007 @ 4:39 pm

  10. Ghost..kite kan pernah buat…nie kan crite kite…u lupe???

    Yasmeen : patut la ko beriya-iya tolong Tiara mengarang citer thehehe

    Comment by PRINCESS LEIA — Wednesday, June 27, 2007 @ 4:41 pm

  11. Oooo… ye ker i lupe seh…,u ni pon… tak leh nak wat wayeang siket la… kite wat skill baru pelik tapi benar nyer ok tak

    Comment by Ghost Rider — Wednesday, June 27, 2007 @ 4:47 pm

  12. PRINCESS LEIA, u tak alek lagi ker..,dah pukol bape seh…. i tunggu u pat umah ni dah maciam owang giler seh… cepat la balek sayang…..

    Comment by Ghost Rider — Wednesday, June 27, 2007 @ 4:50 pm

  13. nak balik lah nie…seblom mi sampai umah..u cuci n shave lah pape yg patot k..mi tak nak jadik cam Tiara tu…bulu terselit kat celah gigi..Meen jugak yg kena sound die……hehehee……

    Comment by PRINCESS LEIA — Wednesday, June 27, 2007 @ 4:53 pm

  14. Okie dokie…. no problem sayang.., tapi u balek nanti kite mandi sesame k… pastu u shave i den i shave u…. u klau balek keje buchuk seh!!!!
    Nasib baik trselit celah gigi… klau tersimpol dalam apam…. sape nak jawab beb…..

    Comment by Ghost Rider — Wednesday, June 27, 2007 @ 5:00 pm

  15. buchuk2 nie lah yg u suke kan….hehee….
    kalu dah terselit pat apam..apalagi..u tarik kluar pakai gigi lah..lagi mau tanye…cam tak biase plak…..

    Comment by PRINCESS LEIA — Wednesday, June 27, 2007 @ 5:04 pm

  16. PRINCESS LEIA Oei…., klau dah tersimpol…. nak tarik pakai gigi cam ne seh SB la u ni…. haizs…..
    Sayang… u ni tak cover la… nanti ade plak owang gi keje tak mandi pagi kang….

    Comment by Ghost Rider — Wednesday, June 27, 2007 @ 5:12 pm

  17. Selenge Bacin yg nie jugak u cari kan..sampai kalu 1 hari tak tepon..u tak tido lena kan….

    tak lah..kebanyakkan owang2 kat sini kena mandi jugak…MANDI JUNOB….

    Comment by PRINCESS LEIA — Wednesday, June 27, 2007 @ 5:20 pm

  18. SB tu SAYANG BUCHUK da… bukan SELENGER BACIN!!! u ni pon… emotional sangat…,
    cakap owang cari dia, macamlah dia tu tak carik owang,
    bukan ke u yg tak tido lena klau tak dengar suara i 1 ari heh….
    jangan kate 1 ari beberape jam tak dengar suara i pon jiwa u beh kacau kan… tak tenteram gitu..,
    U mandi JUNOB ngan i lah sayang bleh tak hehehe…..

    Comment by Ghost Rider — Wednesday, June 27, 2007 @ 5:31 pm

  19. PRINCESS LEIA ac2ally i pon x leh klau tak dengar suara u 1 hari…
    nanti WINDUE GILER plak i kat u
    same lah kite….🙂

    Comment by Ghost Rider — Wednesday, June 27, 2007 @ 5:33 pm

  20. ermmmm…… mengganas semula kekerasan aku nih meen…… cinabeng punya pc nih baru baik dari virus… kau tanya apa? Kamil ek? id email tuh both are first name….. anyway…. nak sambung memaku jap

    Comment by Bojourn — Wednesday, June 27, 2007 @ 5:35 pm

  21. LAO PO,
    i nak balek dulu lah dah lame i kat pc ni…., nanti ade mase kite typing lagi lorr.
    LUV U MY DEAR… bye….

    Trademark:
    SELALU-SELALU INGAT……..🙂

    Comment by Ghost Rider — Wednesday, June 27, 2007 @ 5:38 pm

  22. Jangan salah paku PONTIANAK dah la…

    Comment by Ghost Rider — Wednesday, June 27, 2007 @ 5:44 pm

  23. hahahaha jijik laaa konek berbuluss… tetibe rasa jijiks…

    Comment by naif — Wednesday, June 27, 2007 @ 6:07 pm

  24. Ghost – ni crita rekaan je xde kena mengena dgn yg idup dan yg dah mati! Lu mau try kaper.. lu mesti mau brani je babe.. Lu dah beli blom minyak cobra yg gua sruh lu beli?? jadi leh tahan lama skit bila main dgn leia.. Leia tu nampak je descent.. tapi.. gua rasa lu find out sendiri sua..
    Slamat mencuba!!!

    Comment by Tiara — Wednesday, June 27, 2007 @ 7:45 pm

  25. adehh..tewas lg mlm ni…
    kena bgn awai plak sok..huhu..
    syabas..

    Comment by shipudein — Wednesday, June 27, 2007 @ 10:19 pm

  26. wah meja makan & sofa sekali
    power kepten tuh

    Yasmeen : yang aku risau tompok² yg dia tinggal atas sofa tu je :p

    Comment by eyemorez — Wednesday, June 27, 2007 @ 10:40 pm

  27. Ti, nak aku cite kan plak kesah lepas istiadat raja bersiram…masa kau pakai baju kebaya tu tak??

    “””Lu dah beli blom minyak cobra yg gua sruh lu beli?? “”””

    kau ajar la budak baru tumbuh bulu ni macam2!!! Gos…g amik lesen dulu!!!!!

    Comment by kompot — Thursday, June 28, 2007 @ 5:56 am

  28. Tahniah Tiara!!! Anda berjaya!!!! Meen pun tahniah gak ler… A-Z stim siorrrr…memang sah ko basah kat opis nieh Meen!!!!! balik tak pakai panties lah pulak ko Meen!!!wakakakaka

    Yasmeen : cam biase la meer… kalo basah sangat balik tak pakai spender la aku :p

    Comment by Ameer77 — Thursday, June 28, 2007 @ 6:02 am

  29. mihahahahaha….macam tetahu lak si ameer ni…

    Comment by rezd — Thursday, June 28, 2007 @ 6:41 am

  30. misti lah tahu Redz…hhehehee…by experience maaaa….muahahahhaa

    Comment by Ameer77 — Thursday, June 28, 2007 @ 6:47 am

  31. tiara, ko nak 3some dengan akak tak? mintak kat meen sampai sekarang takde jawapan, sian kat laki akak tu

    Comment by Rozzie — Thursday, June 28, 2007 @ 9:56 am

  32. hallo..
    semua sihat ke??
    i am the very the bz..baru je sempat melepak..

    Yasmeen : ko ni asyik ilang je? ko gi makan goreng pisang ekk?

    Comment by LoisLane — Thursday, June 28, 2007 @ 10:21 am

  33. “Yasmeen : so, pasni ko masuk blog Tiara jelah ye? kehkehkeh…”

    Haah kalau mmg wujud blog tu sure aku masuk laa.. tp blog Yasmeen ni takkan ku lupakan..teringat awek aku je selalu ni tau…kihkihkihkih….

    Comment by eddievh — Thursday, June 28, 2007 @ 11:55 am

  34. Dila memang taknak update blog dah ker wei???

    Comment by ameer77 — Thursday, June 28, 2007 @ 11:58 am

  35. banana shake dah rase…biler pulak nak rase papaya squeeze erk???huhuhuh

    Yasmeen : pat la reply e-mail aku meer, member aku dah tanye banyak kali nih, aku rimas!

    Comment by ameer77 — Thursday, June 28, 2007 @ 1:50 pm

  36. aku dah bebulu betul ngan tiara nie, chat ngan aku layan baguih punya,tengok2 kompot dah belasah dier.aku yg gigit real doll yg aku beli kat us.

    Yasmeen : huhuhu pity youuu…

    Comment by joe sandora — Thursday, June 28, 2007 @ 2:22 pm

  37. “Yasmeen : pat la reply e-mail aku meer, member aku dah tanye banyak kali nih, aku rimas!”
    huhuhu…replied …hoping so that the friend of yours is trustworthy ya Meen….

    Yasmeen : dia nak kawan-kawan jer, dia stim tgk gambo kawen ko :p

    Comment by ameer77 — Thursday, June 28, 2007 @ 3:11 pm

  38. MEEN…
    goreng pisang mkan ptg2 ni sedap kan..
    aku bz…kerja luar ler heheheeh

    Yasmeen : pagi petang siang malam sedap, tak kire mase :p

    Comment by LoisLane — Thursday, June 28, 2007 @ 3:12 pm

  39. apa blog tiara??? meen sambung la criter ni ko cari konek nak lepas nafsu plak..

    Comment by MrJ — Thursday, June 28, 2007 @ 3:28 pm

  40. Salamz,
    … citer dr sexperience owg len x besh ler, nk Meen pnyer gak!😀

    FYI, wilayah KOMPOT kat kemboja nun, tiara merasa la pisang geng pol pot!

    Comment by Pez2KcgPeaze — Thursday, June 28, 2007 @ 5:30 pm

  41. hampeh kena delete..

    Comment by shipudein — Thursday, June 28, 2007 @ 6:05 pm

  42. “Yasmeen : so, pasni ko masuk blog Tiara jelah ye? kehkehkeh…”
    Meen, blog aku kena reject.. bab dia kata terlalu menganas.. tak sesuai.. hehehe

    “Ti, nak aku cite kan plak kesah lepas istiadat raja bersiram…masa kau pakai baju kebaya tu tak??” Jangan pot, tu sesi 5 jam! sedangkan sesi 30minit ni je ramai yg complain panjang sgt

    Joe Sandoro – Sekali lagi aku tanya .. sejak bila yg aku pernah chat dgn kau ni??

    Comment by Tiara — Thursday, June 28, 2007 @ 10:43 pm

  43. Meen,
    Citer pasal tiara jer…
    Ngko takder citer baru ke….
    Kan member ngko tgh ader tu….
    Selalunyer kalau dorang ader meriah ngko…

    Yasmeen : aku bz menunaikan permintaan kawan-kawan buat mase ni

    Comment by adzhar — Friday, June 29, 2007 @ 8:03 am

  44. Meen,
    Tolong tanyakan kat Cikgu Dilla…
    Apa jadi dgn blog dia tu…
    Knp tak boleh masuk dah…
    Tolong yer meen…

    Yasmeen : dia kate takmo tulis lagi dah ler…

    Comment by adzhar — Friday, June 29, 2007 @ 10:45 am

  45. Hi Meen
    Kali ni citer u ni best sangat! Memberahikan, terasa teruja untuk melampiaskan nafsu kat abang setiap waktu! Hehe…lagi2 bila part u tulis pasal posisi “berdiri” dan “duduk”. Posisi-posisi feveret i lahh!! :p

    Yasmeen : berdiri dan duduk tu macam mana? citer la sikit :p

    Comment by Lia — Friday, June 29, 2007 @ 12:18 pm

  46. pttla jln cerita lain skit je … klu citer meen ..slow motion je … yg cerita ni cm tergopoh gapah … penghabisan pn cm tergoph gapah haha … tp satu pujian utk Tiara .krn cerita Datin dpt lari dpd bayangan Meen cheh wahh.. .. kira ..cm main kt kerusi .. kt meja makan ruang tamu ni .. meen tk pnh buat…. dh mcm filem JAcky Chan menggunakan kerusi utk beraksi … Datin Tiara.. Sg.. kt bahagian mana?

    Comment by van_zack — Friday, June 29, 2007 @ 5:03 pm

  47. bagus la crita mcm ni…
    ala…korang anggap je lah c tiara ni sbg contributor kat sini…yg penting cerita dia sedap menegangkan…hahaha

    Comment by MrJ — Sunday, July 1, 2007 @ 12:15 pm

  48. leh kenal x rozzie n princess leia x?

    Comment by rezal — Thursday, July 19, 2007 @ 2:11 pm

  49. kak menn..just change for urself..lia harap sgt

    Yasmeen : apa maksud lia? my real life or blog fantasy ni punye story?

    Comment by Iera Julia — Wednesday, August 15, 2007 @ 6:35 pm


RSS feed for comments on this post.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: