Diari Berahi Yasmeen

Friday, June 29, 2007

Hari-Hari yang Sibuk Bersama Saiful Dan Zamri

Filed under: Diari Kehidupan — Yasmeen @ 11:24 pm

2-3 hari ni aku sibuk dgn projek baru opis aku. Aku dapat banyak bantuan dari Faizal yg memang arif dgn tugas-tugas kat opis ni terutama sekali pasal projek sebab dia kan orang kuat Saiful. Cakap pasal Saiful, Faizal bagitau aku, baru-baru ni Saiful ada call dia tanya pasal prestasi aku dan tentulah Faizal akan jawab semuanya ok.

Dan aku pun mula rapat dgn Tiara sejak kali pertama aku keluar dengan dia ke Zouk. Walaupun aku takde masa bersama dia selalu, tapi dia rajin la lepak bilik aku dan borak-borak kosong atau cakap soal peribadi.

Tadi Tiara datang jumpe aku bagitau yang wife Kapten Kamil mengamuk sakan bila balik rumah nampak laki dia tidur bogel atas sofa, apa lagi bila nampak tompok-tompok putih atas sofa dan ade sikit kat karpet. Kapten gelabah, bagitau bini dia yg dia melancap sorang-sorang. Tapi ade love bite la pulak kat dada hahaha! Tiara kata dia lupa dia ada buat love bite. Dia memang tak perasan langsung sebab seingat dia, dia cuma gigit-gigit halus je kat puting tetek dan kawasan sekitar Kapten. Tak taulah aku, itu kata dia, bukannye aku nampak depan mata hehehe…

Dan Tiara kata, sekarang ni dia dalam bahaya sebab wife Kapten Kompot mmg hantar orang (atau mungkin dia sendiri yang mengintai laki dia). Contohnya pagi tadi Kapten kata dia makan dengan 3-4 orang budak-budak pramugari comel lote, pastu wife dia call jerit-jerit tanya yang mana satu pompuan jalang yg bagi pantat kat laki dia tu. Mase tu Kapten memang gelabah habis pandang kiri kanan cari kelibat bini dia sambil gigil-gigil pegang enpon dan jawab “mane ade sayang, abang dengan cabin krew la, makan ramai-ramai” hahaha cam kelakar la pulak kan?

Dan aku tak sempat nak borak panjang dengan Tiara sebab aku kene pegi ambik Zamri kat KLIA. Jam dah pukul 4.30 ptg, aku mmg betul-betul dah terlambat nak ambik Zamri sedangkan dia bertolak dari Kuantan pukul 3 ptg. Mesti dia dah tunggu aku.

Aku kelam kabut sikit sebab Zamri nak datang tapi aku tak dapat bawak dia tinggal kat umah aku lagi cam selalu coz Saiful dah nampak ape yg aku buat dgn Zamri. So, aku kena tumpangkan dia kat umah aku yg kat Shah Alam tu la. Aku tau mesti Zamri jadi habuan Shima kalau aku tumpangkan Zamri kat sana. Memang aku ade rase sikit jeles la, tapi ape nak buat, jeles atau tak, Zamri tetap bukan milik aku, aku pun bukan milik Zamri.

Pastu esok pagi aku kena hantar Saiful pegi buat rawatan kulit. Dia buat rawatan pengelupasan kulit dan akan tumbuh kulit baru. Rawatan yang dinamakan medema itu akan dilakukan selama 15 hari dan kulit dia akan beransur pulih secara berperingkat. kalau ikut kata pakar kulit tu, kulit dia akan jadi kemerah-merahan sebelum pulih seperti biasa. rawatan tu tak lama tapi ade la dekat sebulan jugak. Rawatan tu dijadualkan selama 27 hari. Aku tau itu penting untuk Saiful, untuk masa depan dan kerjaya dia. Dia tak boleh sabar lagi. Kalau nak tunggu kulit dia pulih secara semulajadi memang boleh tapi tak tau berapa lama dan kulit dia pun bukan boleh pulih 100% mcm biasa, kedut-kedut akan naik dan kulit akan jadi tak rata. Ah! lantak dia la, duit dia, suka hati dia la kan?

Aku sekadar bagi semangat, itupun kerana aku rasa bersalah setelah apa yg aku buat dengan Zamri terkantoi. Mungkin dia sedar diri, tak mungkin aku selera nak projek dengan manusia rentung yg hidup segan mati tak mau mcm dia tu. So, kalau dia nampak jalan utk mengubah hidup dia, baguslah.

Malam tu aku projek dengan Zamri kat rumah Shah Alam, Shima takde, dia akan balik 2 hari lagi. harap-harap dia tak sempat la jumpe Zamri coz Zamri nak balik Kuantan hari ahad. Aku tak sanggup kalau Zamri projek dengan Shima atau pompuan lain. Pastutnye aku tak jeles kan? Tak taulah kenapa kali ni nak jeles-jeles pulakkk!!! Lepas projek, aku terus balik rumah, takut nanti Saiful syak pulak. Lagipun aku takde alasan untuk tak balik rumah. Kalau kantoi lagi leceh. Malas aku nak berdepan dengan dia. dibuatnya terpaksa berdepan dengan keluarga, mak aku, abang aku, mak mertua dan bapak mertua aku lagi naya!

Esok, sabtu hari cuti, lepas aku teman Saiful buat rawatan, aku nak jumpa Zamri kat Shah Alam, tapi aku tak tau nak bagi alasan apa sebab Saiful pun tau hari Sabtu aku tak keje, opis pun tutup lak tu hehehe… Tapi aku nak sangat kote Zamri, malam tadi projek jiwa tak tenteram. Kepala ingat nak balik, hari dah lewat. Aku tak kisah la dapat konek siang atau malam, aku redah je… janji dapat konek hehehe…

93 Comments »

  1. sebenarnya tadi aku start update sbb takleh tido, tapi bile dah separuh jalan menulis, aku rase ngantuk la pulak. so, aku cancel part sex, lain kali jelah aku sambung projek ngan zamri tu hehehe goodnite all!

    Comment by Yasmeen — Friday, June 29, 2007 @ 11:29 pm

  2. tak kesampaian pedang ni nak menembak meen.. cite skerat jalan je.. hahaha

    Yasmeen : ngantuk la takde mood nak tulis

    Comment by jembot — Friday, June 29, 2007 @ 11:50 pm

  3. Meen..this time mmg aku tau sgt tulisan genuine kau laa…back tu ur elements…aku pun mmg tak sabar part kongkek kau dgn zamri tu beb…tapi takpe kita tungguuuuuu…..aku the first blogger ke ni..??

    Yasmeen : aku nak kasi tiara kongkek ngan Zamri. Sape ade idea sile e-mail aku. thanks

    Comment by eddievh — Saturday, June 30, 2007 @ 5:33 am

  4. Meen. Kali ni main cte btul2 main org ngandung 6 bulan!

    Yasmeen : yang ni aku kene tunggu Tiara ajar aku. kene study dulu ni

    Comment by Pot — Saturday, June 30, 2007 @ 6:01 am

  5. Meen,
    patut kurang adengan seks sbb kau mengantuk rupanya. anyway citer yg sebelum ni pasal kapt kompot dan Tiara tu memang best giler. Mengembang kepala aku ni …. hai lagi 11 hari nak naik darat ni……
    Pasal citer ni plak, setahu aku penerbangan dari kuantan ke KLIA pukul 1730 dan 1930 kalau sebelah petang tak ader kul 3 ptg, tapi tak pa itu tak penting sangat, janji part stim tu tak boleh misss……….

    Yasmeen : Departing: KUA > KUL Mon 30 Jun, 2007
    From To Flight
    Kuantan (KUA)
    06:50 AM KLIA (KUL)
    07:30 AM MH 1263
    Non-Stop

    Kuantan (KUA)
    10:35 AM KLIA (KUL)
    11:15 AM MH 1269
    Non-Stop

    Kuantan (KUA)
    06:30 PM KLIA (KUL)
    07:10 PM MH 1281
    Non-Stop

    nah kasi paste kat ko!

    Comment by Geraldton — Saturday, June 30, 2007 @ 6:12 am

  6. alahai…. sian si kapt. tuh… takpe aku paham perasaan dia…. wekekekekkekeekke

    Yasmeen : perasaan tersebut hanya berlaku pada lelaki yang buat sesuatu tak reti nak pk dulu, mase sedap ngan pantat lain tak ingat anak bini wakakaka

    Comment by dex — Saturday, June 30, 2007 @ 10:10 am

  7. meen..salute…ko makin rajin update…makin teruja je semua bila membaca
    teruskan menulis..hehe…aku nak baca ahaks..

    Yasmeen : rajin la sangat. banyak malas dari yg rajin :p

    Comment by LoisLane — Saturday, June 30, 2007 @ 10:46 am

  8. sib bek kali ni x mancut…
    klu x asyik mancut jek…
    cian kat ‘adik’ aku..

    Yasmeen : berehat la jugak. tak kan asyik nak mancut je :p

    Comment by shipudein — Saturday, June 30, 2007 @ 10:31 pm

  9. Apa makna jus pisang tu meen ?

    Comment by Haniza — Sunday, July 1, 2007 @ 2:17 pm

  10. kak meen dah citer ke buat sambil berdiri…cemana erkk nk buat sambil berdiri…

    Comment by naif — Sunday, July 1, 2007 @ 5:30 pm

  11. Satu perkara kenapa aku suka cari diari Yasmeen. Ada jiwa. Seks tu seks lah tapi ada jiwa yang tentang seks tu yang aku suka. Stim memang rasa stim tapi memahami kehendak perempuan tu yang penting. Lagi banyak dibaca w/pun khayalan lagi banyak dipelajari.

    : )

    Comment by belajarseks — Monday, July 2, 2007 @ 12:11 am

  12. apsal dila block website die..payah tol nk msk..aiseh..meen..skali skala rehatkan diri dr pancut2..pun best gak kan..ahakz..nmpak laa the flow of story tue..hehehe

    Comment by reze — Monday, July 2, 2007 @ 12:36 am

  13. Meen,
    sampai hati kau paste jadual flight tu kat aku. heheeeee kan betul aku cakap mana ada flight dari kuantan kul 3 ptg.
    anyway, kau tolong ler bagi 2-3 round citer stim sebelum aku balik ni……heeeeheeee, baru ganas sikit aku naik darat ni…………

    Comment by Geraldton — Monday, July 2, 2007 @ 6:06 am

  14. nice cerpen….. part ngantuk tue…. sure ko ngantuk giler kan Meen…sanggup tue nak abaikan part sex….hehehehehe….

    Comment by ameer77 — Monday, July 2, 2007 @ 6:51 am

  15. “Yasmeen : aku nak kasi tiara kongkek ngan Zamri. Sape ade idea sile e-mail aku. thanks”..

    Meen..kau email kat aku k nanti aku try bagi idea kat kau laa…real story tau…hehehheheee…

    Comment by eddievh — Monday, July 2, 2007 @ 7:40 am

  16. ” Datin Tiara.. Sg.. kt bahagian mana? ”

    Comment by van_zack — Friday, June 29, 2007 @ 5:03 pm

    Van_Zack :- kau pon dari sg ker….

    Comment by PRINCESS LEIA — Monday, July 2, 2007 @ 9:03 am

  17. lea …. aku dari muar…..ehem….

    Comment by pot — Monday, July 2, 2007 @ 9:29 am

  18. akhirnya…dapat gak aku bace cerita ko meen…bz ngan uruskan bos aku nak berenti lg…kecoh betul la bos aku ni…

    Comment by rezd — Monday, July 2, 2007 @ 11:05 am

  19. redz…boss ko yg nak benti kan..asal lakss ko yg bz????

    Comment by ameer77 — Monday, July 2, 2007 @ 11:55 am

  20. harlow….korang sihat ke??
    meen…update lagi…bahan bacaan bila stress ngan kerja…hehe
    ramai menanti neh..

    Comment by LoisLane — Monday, July 2, 2007 @ 12:49 pm

  21. kesian kompot.. opss kapten kompot! tu lah ko kompot.. ishh asyik tersasul je.. main tak ingat dunia kan dah kena ‘sesah’ dgn bini kau…

    Comment by thebluesgang — Monday, July 2, 2007 @ 1:02 pm

  22. geraldto,
    lu asyik citer naik ke darat tu… lu kerje apa!!?? lanun ke?!

    Comment by effy fazira — Monday, July 2, 2007 @ 1:10 pm

  23. sbb aku kena habiskan valuation report yang dia tangguhkan la ameer…

    Comment by rezd — Monday, July 2, 2007 @ 1:52 pm

  24. lerrrr….besor gak ler pangkat koe yer Redz..pasai ko leh abihkan keje bos2 ko sume!!!!

    Comment by ameer77 — Monday, July 2, 2007 @ 2:13 pm

  25. kat sini..semua bos2 ke yang mengechat??

    terel korang..

    Comment by LoisLane — Monday, July 2, 2007 @ 5:30 pm

  26. pasai sume2 boss ler ader mase utk “mengechat” Lois wei…muahahaha…. kalu machai..sibuk ngan keje laaaahhh…..

    Comment by ameer77 — Tuesday, July 3, 2007 @ 6:09 am

  27. wah.. meen… tiara dan faizal tak der projek ker? atau bagi wife kompot tue ader affair ngan faizal…

    Comment by Amir — Tuesday, July 3, 2007 @ 6:10 am

  28. boleh la ameer….takat kumpul reta skit2 tu boleh la…takdela beso pangkat aku tu….cuma dah dia suruh aku habiskan keja2 dia…

    Comment by rezd — Tuesday, July 3, 2007 @ 7:08 am

  29. “Tapi aku nak sangat kote Zamri, malam tadi projek jiwa tak tenteram. Kepala ingat nak balik, hari dah lewat. Aku tak kisah la dapat konek siang atau malam, aku redah je… janji dapat konek hehehe…”

    Comment by eddievh — Tuesday, July 3, 2007 @ 7:10 am

  30. “Tapi aku nak sangat kote Zamri, malam tadi projek jiwa tak tenteram. Kepala ingat nak balik, hari dah lewat. Aku tak kisah la dapat konek siang atau malam, aku redah je… janji dapat konek hehehe…”

    Meen…lagi sarat pregnant mmg lagi tergilerkan konek tau…hehehehhee…

    Comment by eddievh — Tuesday, July 3, 2007 @ 7:12 am

  31. kak meen dah tak tenteram main dgn org lain.. adakah ini bermakna kak meen sudah memasukkan saipol dlm kepala hotak kak meen??

    hu hu tak lama lagi sure saipol jadik hero cite ni

    Comment by naif — Tuesday, July 3, 2007 @ 7:47 am

  32. wah..kencang2 bos2 layan sini ek..caya la hehehehe

    Comment by LoisLane — Tuesday, July 3, 2007 @ 10:00 am

  33. kencang takde kencang ngat pun…takat2 ribut taufan jer Lois wei…muahahahaha

    Comment by ameer77 — Tuesday, July 3, 2007 @ 11:07 am

  34. psstt aku ni kulikutif je wei.. tapi boss je yg wat keje.. main job scope aku surfing internet.. best ooo

    Comment by thebluesgang — Tuesday, July 3, 2007 @ 12:16 pm

  35. waaaaaahhhh…. TBG!!!! syok ler ko erk??? ko wat research ker???

    Comment by ameer77 — Tuesday, July 3, 2007 @ 12:18 pm

  36. hahahaha sekateri je… dah big bos aku tak bagi buat keje lain… aci tak aku nak berenti tp derang tak bagi… mmg le boring tak de wat keje sgt.. tp yg penting ONGKOS nya!!

    Comment by thebluesgang — Tuesday, July 3, 2007 @ 1:45 pm

  37. meen.. ko jgn block aku plak tau.. just nak share dgn ko so esok2 ko tak buat adengan ehem masa tgh drive

    satu hari beliau dan rakan-rakan telah menerima satu panggilan palsu berkenaan satu kemalangan yang telah berlaku di lebuhraya utara selatan. oleh kerana untuk mengesahkannya maka beliau dan rakan2 telah ketempat yang dikatakan oleh pemanggil.
    tiada apa yang terjadi disana.

    dalam perjalanan pulang, waktu itu pukul satu pagi, hujan turun renyai-renyai. di satu persimpangan susur keluar lebuhraya, mereka ternampak sebuah mpv mewah yang terbalik dan remuk sekali kerana melanggar divider yang tajam.

    mereka segera turun dan melihat kemalangan itu dengan niat ingin menolong kiranya ada yang terselamat. tapi apa yang mereka saksikan sungguh dahsyat dan menyayat hati.
    sesuatu yang tidak tergambarkan dahsyatnya. mereka jadi terkedu, tergamam, tiada sepatah perkataan pun yang dapat menggambarkan betapa dahsyatnya kejadian itu, semoga Allah melindungi kita semua dari kejadian yang seumpama ini.

    pemandu mpv mewah itu telahpun mati terkulai dikerusi pemandu kerana kecederaan parah dikepala. mpv tersebut begitu remuk sehingga bumbungnya menhimpit kesemua pemandu dan penumpang di dalamnya.

    di bahagian belakang mpv mewah tersebut terdapat tiga susuk tubuh manusia. seorang wanita dalam empat puluhan dan dua lelaki dalam duapuluhan. tidak terdapat seurat benang pun pada tubuh mereka. bogel-sebogelnya. wanita dan salah seorang lelaki itu dalam keadaan berpelukan kepala mereka pecah, darah menyembur di merata tempat, tulang rusuk mereka hancur dan tikam menikam antara satu sama lain. dahsyat sekali. tulang punggung wanita itu pula hancur.

    lebih dahsyat lagi dengan jelasnya mereka lihat zakar lelaki itu masih didalam kemaluan wanita itu. langsung mereka tidak dapat dipisahkan. lelaki yang seorang lagi sedang dalam nazak dengan kecederaan parah di kepala. dan sayup-sayup kedengan suaranya memanggil.. mummy….mummy….mummy……tangan pemuda yang melekat pada perempuan itu masih memegang zakar lelaki yang nazak itu.

    ahli bomba itu terjelepuk. tidak pernah dalam hidupnya terbayang akan boleh terjumpa keadaan seperti ini. dengan semangat dari kawan-kawan, beliau segera bangun dan mengambil gergaji besi untuk memotong kenderaan yang remuk itu. mereka mesti melakukanya secepat mungkin, sebelum kejadian yang memalukan itu dilihat oleh orang ramai.

    dalam kegelapan malam itu mereka mertungkus lumus membuat apa yang patut. dalam kesibukan bekerja tiba tiba bulu roma ahli bomba itu meremang naik, badan nya menjadi seram sejuk dan dada berdebar kencang. sambil bekerja, dengan jelas dari sudut mata beliau kelibat satu makhluk hitam yang sungguh besar memegang pedang, dengan muka yang sungguh bengis dan berang, nafasnya mendengus radang, mundar mandir dan mengelilingi kawasan kemalangan dengan gaya orang yang tersangat marah. dalam hati ahli bomba itu berkata ‘ Ya Allah, besarnya kekuasaan mu, mungkin inilah dia malaikal maut yang dikatakan itu”

    mereka mengeluarkan mayat-mayat tersebut satu persatu kecuali mayat wanita dan lelaki yang tidak dapat dipisahkan itu. pada leher wanita tersebut terkalung tasbih yang memanchar apabila terkena cahaya. ahli bomba itu melihat dengan jelas terdapat ukiran salib pada setiap butiran tasbih tersebut akibat pancaran cahaya bulan. Astaghfirullah hal azim!!, masyaAllah!! apakah yang telah terjadi???

    Selepas memeriksa dukumen pengenalan diri mayat2 tersebut, jelaslah bahawa wanita itu adalah ibu kepada kedua lelaki tersebut. agama yang tertera dalamnya ialah islam dan nama-nama mereka didahului dengan mohd dan nur………

    beginilah akibatnya orang yang telah melampaui batas melepasi garisan yang telah di tetapkan oleh Allah. balasan Allah terlalu pantas sehingga kita tidak sedar ianya datang. Begitu juga orang yang menyebarkan dosa dan maksiat insan lain.

    apa yang akan terjadi jika orang lain terpengaruh dengan apa yang dilihat? mereka akan melakukan kemungkaran hasil pengaruh kita. selagi mereka melakukanya selagi itu kita mendapat bahagian dari kemungkarannya itu. apakah akan terjadi jika mereka melahirkan anak luar nikah? itulah tanggungan kita hinggalah keakhir hayat mereka dan cucu cicit mereka.

    akan datang apabila kita telah berumur, janganlah kita tanya mengapa musibah terjadi kepada kita, mengapa anaku cacat? mengapa aku, anaku cucuku kena kanser? mengapa berlaku kemalangan yang dahsyat hingga mencacatkan aku, anaku dan ahli keluarga ku?
    mengapa aku di tipu?, mengapa aku, anaku, ahli keluargaku dirompak, dirogol, dicederakan, mengapa ahli keluargaku melakukan jenayah, dipenjara dan dihukum?

    sesungguhnya Allah itu maha adil. Dia akan membalas setiap apa yang kita lakukan secara sedar atau tidak. Bertaubat dan kembalilah kejalan yang diredai. Membuat dosa adalah fitrah manusia.Allah akan mengampunkan dosa kita kepadaNya walaupun sebesar mana sekalipun. Tetapi berbangga dengan dosa yang kita lakukan dan mempengaruhi manusia lain untuk sama membuat dosa adalah seburuk-buruk dosa dan hutang dosa ini bertambah selagi manusia yang kita pengaruhi itu membuatnya akibat kita.

    Comment by thebluesgang — Tuesday, July 3, 2007 @ 1:48 pm

  38. ingat tau meen ko jgn buat scene dalam kete.. atas kete tak pe.. hahaha aku suka banget tuh

    Comment by thebluesgang — Tuesday, July 3, 2007 @ 1:49 pm

  39. waaa…citer ni memang best..tapi kan geng…panjang sangat la…ape tak create satu blog sementara aje…yela…kalau takat2 nak citer panjang lebar..bukak ade satu blog…

    Comment by rezd — Tuesday, July 3, 2007 @ 2:00 pm

  40. hahaha ko perli aku yek? aku sayangkan meen jd aku tak nak dia projek dlm kete cam cite kat atas tu..

    redz tu from email le babe

    Comment by thebluesgang — Tuesday, July 3, 2007 @ 2:25 pm

  41. correction rezd

    Comment by thebluesgang — Tuesday, July 3, 2007 @ 2:25 pm

  42. alamak…aku dah main ngan tiara dlm mpv aku masa on the way ke melaka dulu….siap berenti kat emegency lane lagik….ekekekek

    Comment by pot — Tuesday, July 3, 2007 @ 2:28 pm

  43. hehehe pot darl nasib ko selamat yek…

    Comment by thebluesgang — Tuesday, July 3, 2007 @ 2:29 pm

  44. Van_Zack :- kau pon dari sg ker….

    Comment by PRINCESS LEIA — Monday, July 2, 2007 @ 9:03 am

    no. lah I am malaysian .. the famous bachelor in malacca, SG and JB haha .. ada sedara kt Sg.. dh 4 taun tk gi Sg.. taun ni nk gi Sg la .. nk melancung .. tk pnh lg g Geylang .. dgr byk pelacur kt sana .. I pnh pegi Pulau Sentosa ..

    Comment by van_zack — Tuesday, July 3, 2007 @ 2:42 pm

  45. loislane syg… mana u pg? cibuk ke? erm.. lama tk borak2 la.. bgla ym id..

    Comment by vaN_Zack — Tuesday, July 3, 2007 @ 2:45 pm

  46. TBG!!! Wei ko nie pompuan ker???Seketeri…muahaha….haku bajet ko laki daaaa….

    Yasmeen : ye ke pompuannn?

    Comment by ameer77 — Tuesday, July 3, 2007 @ 2:56 pm

  47. lerrr…cite cam dlm mastika jer nie TBG!!!!! ko post cam nak bagi kesedaran lah pulak rasanye…muahahaha…keep it up…patutu ko kene ader blog kesedaran sendiri lah wei…. baru bes…dah syok2 pastu kiter leh tahu ape “natijahnye”

    Comment by ameer77 — Tuesday, July 3, 2007 @ 3:01 pm

  48. ameer77.. wakakkakaaka aku wanita ayu + comel ler smapai ati ko ingat aku lelaki… diulangi AKU PEREMPUAN

    mastika? hehehe sorry ar aku tak baca mastika n yg seangkatannya… tak kuasa le nak bukak blog kesedaran.. syok lg menempel blok org….

    tu aku dpt kat email le… tak kuasa aku nak bagi kesedaran kat org.. masing2 punya badan sendiri mau ingat ar

    Comment by thebluesgang — Tuesday, July 3, 2007 @ 3:38 pm

  49. Noted dear TBG!!! U r a Girl/Lady/Women…hehehe….no heart feeling ok….

    Comment by ameer77 — Tuesday, July 3, 2007 @ 3:43 pm

  50. Meen tolong add aku dalam YM ko eh…. Ceter ko memang best lah meen dahsyat abis… betul2 real aku rasakan walaupun fantasi…. dahsyat tuh…..

    Comment by hudalistic — Tuesday, July 3, 2007 @ 5:59 pm

  51. ”Aku tak kisah la dapat konek siang atau malam, aku redah je… janji dapat konek hehehe…”
    Meen..ko dah improve, injet 2x sehari nmpk…lpas mkn ke seblm mkn? ;p

    Yasmeen : yang penting injet ubat tido seblom tido… tak kire la tido siang ketido malam :p

    Comment by thickdix — Tuesday, July 3, 2007 @ 6:42 pm

  52. meen nampak gaya ada harapan konek saiful ni cantik semula heheehe
    Van_zack: lain kali nak turun bilang.. bleh aku bawak kau gi changi village, pastu singgah jap kat orchard towers singgah jap kat crazy horse. situ pon banyak pelacur gak.. tapi semua transvestite..oklah jugak kan

    Yasmeen : harapan tu ade tapi takut gak laharapan tinggal harapan

    Comment by Tiara — Tuesday, July 3, 2007 @ 7:13 pm

  53. Ah leia, kau dah ada member yg suka banget kat atas kreta tu; TBG!! – sama tok guru ka???

    Pot&TBG : dgn aku apa yg tak selamat.. semua selamat punya,,hehehe ni semua atas ke-skill-an kau & aku pot!

    Comment by Tiara — Tuesday, July 3, 2007 @ 7:18 pm

  54. senang cerita kalau main dalam keta tu….bawak2 la berenti jap kalau nak sesi tunggang menunggang ni..bak kate pot…berenti kat emergency lane…hik3…

    Comment by rezd — Wednesday, July 4, 2007 @ 6:59 am

  55. Meen ooooooo meen… ko ni gi mana? aku boring ar. tak de cite baru ke?

    rezd>>hahaha emergency lane ya… nanti kalau aku nampak kat highway ada kete berenti kat emergency lane aku nak gi tengok mana tau ntah2 tu P & T ke tgh ehem…

    Comment by thebluesgang — Wednesday, July 4, 2007 @ 7:41 am

  56. “””nanti kalau aku nampak kat highway ada kete berenti kat emergency lane aku nak gi tengok mana tau ntah2 tu P & T ke tgh ehem…””””

    TBG jgn suma keta berenti EL tu kau g intai lak….jenuh la kau nanti….tapi kalu kau nampak white mazda5 Wxx xxx8 yg full tinted berenti…bleh la kau intai…dpt nengok pree….

    Comment by pot — Wednesday, July 4, 2007 @ 7:50 am

  57. Meen pakat ngan Dila ker nie taknak update blog wei!!!!

    Yasmeen : takde mase la, tunggu le aku balik malaysia woi… ko ni kene nak komplen je

    Comment by ameer77 — Wednesday, July 4, 2007 @ 8:20 am

  58. keta kau ke tu pot?kalo macam tu…leh la bawak dvdcam ke…ahakz…kasi gegar itu keta…

    Comment by rezd — Wednesday, July 4, 2007 @ 9:44 am

  59. orait tu rezd kita bawak dvdcam live from d highway…
    actor-pot actres-tiara
    penerbit mesti aku – cepat sket aku kaya
    director aku kasi ko le rezd

    Yasmeen : abis aku?

    Comment by thebluesgang — Wednesday, July 4, 2007 @ 12:02 pm

  60. huhuhuh…Pot sorang jer laki…director penerbit sume pompuan!!!best!!! best!!!!! penata cahaya takde ker wei????muahahaha

    Yasmeen : ko ler penata cahaya. ko kan teringin nak tgk yg real depan mata :p

    Comment by ameer77 — Wednesday, July 4, 2007 @ 12:07 pm

  61. “Yasmeen : abis aku?”
    ko teman haku pegang white paper….lighting kene betoi ler….wakakakakkaa

    Yasmeen : ok aku pegang white paper, ko pegang aku ekk? hiks

    Comment by ameer77 — Wednesday, July 4, 2007 @ 12:38 pm

  62. itu sudah semestinye Meen!!!!kan tergolek memaner kang…orang lain pulak jadik Hero ngan heroin nyer…wakakakaka

    Yasmeen : aku setuju

    Comment by ameer77 — Wednesday, July 4, 2007 @ 12:47 pm

  63. wei tak kan le kat tepi higway kot.. tp kan meen best gak point tu.. projek tepi highway tp make sure le ko berenti kat emergency lane!

    Comment by thebluesgang — Wednesday, July 4, 2007 @ 2:09 pm

  64. dah dah dah…carik tempat selamat nak main ooiiii….kang ada trelar terbabas kang….ngan tukang pegang white paper pon jalan kang….
    aku ngan ti stop kejap je kat EL tu nak kasik selesai…

    Comment by pot — Wednesday, July 4, 2007 @ 2:45 pm

  65. chaitttt!!!!! Pot….ko hengat tukang pegang white paper jer jalan ker….skali ngan hero heroin penerbit sume jalan skali tau…. haku time kuar tengok angle cahaya kat luor…so haku selamat ler…muahahahaha

    Comment by ameer77 — Wednesday, July 4, 2007 @ 3:32 pm

  66. aku penerbit ler wei.. penerbit riki dari office jer.. hehehehe aku letak cctv kat dlm kete tu. korang mana tau.

    Comment by thebluesgang — Thursday, July 5, 2007 @ 6:44 am

  67. hahahaha…..klakor ler ko TBG!!!!!

    Comment by ameer77 — Thursday, July 5, 2007 @ 7:50 am

  68. TBG…ko takmo jadi pelakon kitaorng ke?ameer…nak aku kasi dia script?

    Comment by rezd — Thursday, July 5, 2007 @ 10:37 am

  69. muahahaha…die kan penerbit…asal redz?? nie jalan cite more to gang bang ker??? bukan duo erk???

    Comment by ameer77 — Thursday, July 5, 2007 @ 11:11 am

  70. wei korang! hehehe minggu depan jelah aku update ekk? sape yg ade idea leh kasi… akan aku pertimbangkan kalau bersesuaian

    Comment by Yasmeen — Thursday, July 5, 2007 @ 11:39 am

  71. lerrr…lamer lagi lah pulakkk editor pi coti2 m’sia!!!huhuhuhu…..

    Comment by ameer77 — Thursday, July 5, 2007 @ 11:53 am

  72. wei script apa korang nak bagi ni… penerbit tak main le dengan pelakon tak de kelas.. dia sambar vip je

    Comment by thebluesgang — Thursday, July 5, 2007 @ 1:57 pm

  73. ye tak yer kan….takyah skrip ler…. asyik2 uuuhhh,….ahhhhh…uuuuhhh…ahhhh…sampai ke penghujung pengambaran….Ape la Redz….takleh jadik production crew ler!!!!

    Yasmeen : jalan cerita kene susun gak meer… uh ahh uh ahhh je bazir la duit penerbit bayar pelakon

    Comment by ameer77 — Thursday, July 5, 2007 @ 2:07 pm

  74. kak meen.. main sambil org laki tangannya kene ikat kat katil laaa…

    Yasmeen : Eeee takutnye…

    Comment by naif — Thursday, July 5, 2007 @ 3:05 pm

  75. oittt Naif…kejam nyer koooo!!! ganaih tul!!!

    Comment by ameer77 — Thursday, July 5, 2007 @ 3:20 pm

  76. ishh ko ni adik naif oi… extreme sex tu bahaya… kang ada lak kes norita..

    Comment by thebluesgang — Thursday, July 5, 2007 @ 3:23 pm

  77. pengaruh VCD tak betul lah tue si adik naif nieh!!!! ader ker..suh men ikat2 tangan!!!huhuhuhu….pehtu…yg terikat nyer laki2 laks tue….ganaih…ganaihhhh……

    Comment by ameer77 — Thursday, July 5, 2007 @ 3:36 pm

  78. alamak…naif nieh Laki ke pompuan erk??? haku slalu kompius ler!!!!!muahahahaha

    Comment by ameer77 — Thursday, July 5, 2007 @ 3:37 pm

  79. Datin Tiara : Aku teruna lg.. awek plk org europe tknk aku gadai keterunaan aku.. ..haha .. tp nk tgk2 je pelacur tu kt Sg.. ramai ke pelacur melayu? .. kt Jepun sini pn ada gak.. siap main kejar2 dgn diorg .. diorg la kejar aku .. haha ..

    Yasmeen : ye ke? :p

    Comment by vaN_Zack — Thursday, July 5, 2007 @ 8:06 pm

  80. ameer kau ni kan memanjang je confuse jgn kau confuse btw perempuan n po***n dah ler…

    Comment by thebluesgang — Friday, July 6, 2007 @ 6:04 am

  81. adik naif, ni kawan kak meen nak habaq sket.. hang tau dak vcd/dvd tu nampak je cam best tp kalau hang tengok the making of sex film kau pun jd tak lalu nak buat.. hehehe

    Comment by thebluesgang — Friday, July 6, 2007 @ 6:05 am

  82. Eeehhh korang suma, perasan tak Cikgu Dilla senyap abis ni…
    Mana dia pegi hah..????? Meen, dia kan kwn baik ngko..Takkan tak tau apa jadi kat dia…

    Yasmeen : aku tak kenal dia ler… bukan ko ke yg selalu YM ngan dia?

    Comment by adzhar — Friday, July 6, 2007 @ 6:28 am

  83. Thebluesgang: Kau dah tengok ker making of sex film. apa tajuk citer tu. aku rasa aku penah gak tgk tu. Tapi kata tak lalu tu tak ader ler……Aku rasa sometimes kene gak buat seks extreme ni bukan aper ikut selera masing2 ler. Jangan sampai jadi macam kes Norita tu sudah ler.
    Van zack: betul ker ada ayam melayu kat jepun tu?

    Comment by Geraldton — Friday, July 6, 2007 @ 6:34 am

  84. Adzhar : Ko tak tahu ker Dilla dah tutup kedai…pasai tak tahan ngan permintaan pembaca!!!huhuhuhu

    Comment by ameer77 — Friday, July 6, 2007 @ 7:14 am

  85. alamak…ader ker P****N kat sini wei TBG??? huhuhuh…ghisau ler pulakkkk

    Comment by ameer77 — Friday, July 6, 2007 @ 7:16 am

  86. TBG!!! pasai the making tue… haku tak pernah lah tahu….ader ker kat pasaran wei…Ape tajuk nyer tue???muahahaha….

    Comment by ameer77 — Friday, July 6, 2007 @ 7:17 am

  87. btoi ke begitu abg2 dan kakak2 sekalian.. urmm ganas erkk.. tgk dlm vcd diorg rilek jekkk…

    apa jantina saya…biarlah rahsia.. hiks hiks

    Comment by naif — Friday, July 6, 2007 @ 7:23 am

  88. amboi…cergas tul korang kasi comment kat sini…sampai tertinggal jauh dah…

    Yasmeen : bape tiang ko tertinggal rezd?

    Comment by rezd — Friday, July 6, 2007 @ 7:26 am

  89. ton/ ameer>> aku tengok masa A level tak ingat ler tajuk dia apa… aku curi akak aku punya…

    lg best kalau tak tengok d making off.. err derang tu sengaja je buat cam berahi at sesetengah part… but actually NOT! & kdg2 perlukan jugak bantuan utk feel

    tp dah pompuan tu lawannya lelaki.. well imposible le gak kalau tak ada feel kan? tapi kau larat ke nak basah je kalau dah shooting tu ambik masa dlm 4/5 hari full day.. air pun boleh kering ar..

    Yasmeen : lakonan nak kasi nampak sedap tu kadang leh gak mebgundang feel sebenar, tapi yg lelebih tu la nampak cam tak real… :p

    Comment by thebluesgang — Friday, July 6, 2007 @ 8:28 am

  90. rezd boss aku tak dak.. aku sengsorang je ni.. boring ar

    meen update le n3.. sian kat aku ni hah

    Yasmeen : dah update ler… aku takde mase nak update citer berat… tunggu minggu depan la kalo nak citer berat!

    Comment by thebluesgang — Friday, July 6, 2007 @ 8:29 am

  91. ooohh..kire nye cite vcd tue cam wrestling gak lah yer… baru ari ku tahu akan kenyataan …tq guys/gurls!!!huhuhuhu…kire nyer mati2 haku kene tipu lah erk….

    Comment by ameer77 — Friday, July 6, 2007 @ 9:16 am

  92. “Yasmeen : dah update ler… aku takde mase nak update citer berat… tunggu minggu depan la kalo nak citer berat!”

    Tak berat kate ko meen!!!! Tabik spring dah nie wei….wakakakaka

    Comment by ameer77 — Friday, July 6, 2007 @ 9:16 am

  93. punye la banyak batang tiang aku tertinggal ni meen oii…hik3…

    Comment by rezd — Friday, July 6, 2007 @ 2:23 pm


RSS feed for comments on this post.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: