Diari Berahi Yasmeen

Monday, July 30, 2007

update terkini :p

Filed under: Diari Kehidupan — Yasmeen @ 9:53 am

Tiara datang opis dgn wajah ceria. Maklumlah baru balik bercuti dengan kekasih hati. Muka pun berseri cam pengantin baru. Cakap pasal pengantin baru tu, si Izaida dan Zack khabarnya berbulan madu di Italy. Izaida tak syak langsung aku kenal dengan Van Zack. Aku ingat nak jugak tegur masa dia atas pelamin hari tu. Tapi memandangkan Van Zack salam aku dan buat-buat tak kenal, so aku pun paham-paham sendiri la. Lagipun aku tak nak rosakkan mood pengantin baru.

Berbalik pada cerita Tiara dan kekasihnya tadi, aku ingatkan dia pegi dengan Kapten takut bini tu. Rupanya dengan orang lain. Dengan Ameer De Souza, seorang jejaka berbangsa serani yang dia kenal kat sebuah club. Aku tak pernah jumpa lagi Ameer tu, tapi mengikut cerita dan pujian melambung tiada terhadap mamat tu, hebatlah agaknya kot hehehe…

Sempat aku berpesan pada Tiara, jangan mulakan semua tu sebab nanti bila dah terlajak, tak boleh nak berpatah balik lagi. Dia dengan Kapten Kompot tu mungkin dah renggang sejak peristiwa Cik Puan Zaleia tu serang dia kat opis. Dan entah bila dia berkenalan dengan Ameer tu pun aku tak tau, tiba-tiba ajak aku ikut dia bercuti. Kebetulan Izaida plak kahwin, so tak dapatlah aku ikut dia.

Actually, Tiara kata kalau ikut plan, kami akan pergi berempat. Aku, dia, Ameer dan sorang lagi kawan Ameer. Actually kawan Ameer tu ade chalet kat Redang, so mereka semua plan nak bercuti la. Maybe ini pengalaman pertama Tiara, so dia ajaklah aku temankan. Tapi, walaupun aku tak dapat temankan dia, dia tetap pegi jugak. Dan paling mengejutkan lagi, Tiara kata mereka bertiga dah 3some kat sana. Siap buat rakaman lagi.

Aku tengok jugak la sikit-sikit rakaman kat handset Tiara, tapi disebabkan rakaman tu diambil dari handset, so pendek-pendek la video tu. Ade la dalam 7-8 video. Aku tak tengok habis lagi. Cuma yg tak bestnye, handset tu mungkin diletakkan diatas meja solek atau kat mana-mana sudut, sebab focus kat satu tempat je, kejap tak nampak kepala, kejap nampak dari belakang, takde la nampak jelas sebijik-sebijik konek masuk dalam pantat mcm kat dvd lucah dipasaran tu. Nantilah kalau aku dah tengok semua video rakaman tu, aku ceritakan kat korang :p

Advertisements

Sunday, July 29, 2007

Izaida’s Wedding Day

Filed under: Suratan Atau Kebetulan! — Yasmeen @ 9:49 am

Aku menghadiri majlis perkahwinan Izaida dengan penuh tanda tanya. Kami tiba disaat Izaida sedang bersanding. Perjalanan yg agak jauh dari KL membuat kami kelaparan. Masa kami sampai kedengan bunyi kompang yg membingitkan. Jantung aku turut sama berkompang. Izaida dan suami sedang diarak denga meriah. Aku tak dapat jumpa Izaida sebab terlalu ramai sangat orang kat pintu masuk rumah dia.

Kami terus dijamu dengan pelbagai hidangan. Dan aku tak nak lepaskan peluang untuk menepung tawar Izaida dan suami dia.
Kami masuk, Kejelitaan Izaida terserlah disebalik kebaya unggu gabungan songket dan lace. Dia sangat cantik hari tu.

Memang kejutan besar bagi kami bila pompuan loklak tu bagitau yg dia nak kahwin dan hari tu lebih mengejutkan lagi bila aku pandang wajah suami dia.
Van Zack???

Thursday, July 26, 2007

Kisah Aku, Saiful dan Mertuaku :p

Filed under: Diari Kehidupan — Yasmeen @ 9:38 am

Shima excited habis nak menghadiri wedding Izaida. Siap beli kebaya baru. Wah! Bersemangat dan bersungguh-sungguh, sama bz dgn pengantin baru yg bz dgn persiapan. Shima pujuk-pujuk aku suruh ajak Zamri pegi sekali. Elly dah bagitau dia tak dapat datang.  Tiara pulak start cuti khamis ni. Minggu depan baru dia balik opis. Harap dia enjoy la dengan percutian haram dia tu.

Teringat percutian aku dengan Van Zack mase kat Hongkong dulu. Eh, Hongkong ke Taiwan, dah lupe la hehehe… ala yang aku kantoi ngan Saiful tu dulu hahaha… Sekarang ni aku dah takleh nak duduk lama-lama depan computer, sebab tu aku jarang update blog hahaha pinggang aku sakit la hahahaha… Segala otot badan lenguh macam orang tua separuh abad je rase.  

Malam tadi aku dinner dgn Saiful kat rumah. Bukan aku masak, tapi mase aku balik keje aku tengok mak mertua aku dengan bapak mertua aku ade kat rumah. Siap dah masak, tunggu aku balik tinggal nak makan je. Aku punyelah serba salah. Mesti mak mertua aku tau yg aku selalu balik lambat. Takdelah lambat sangat. Baru pukul 8 malam :p  

“banyak keje Meen?” mak mertua aku tegur aku. Aku tersengih-sengih depan pintu. “ade la sikit Mama…” aku jawab acuh tak acuh tapi aku harap dia tak banyak tanye.Masalahnye sekarang ni aku dah makan. Dah kenyang pulak tu. Aku makan dengan Faizal tadi. “pegi mandi, lepas tu kita makan” mak mertua aku tuang air dalam gelas.Aku menghampiri meja makan.“asam pedas… makan dulu la Mama, nanti baru mandi” aku sengih-sengih.Ya Allah! Bodohnye aku berlakon mcm ni. Perut aku kenyang gile ni. 

Saiful ambikkan aku lauk. Penuh pinggan aku dia letak mcm-mcm. Dia tanya baby aku nak makan apa, dia sentuh perut aku. Aku buat tak tau je. Mungkin dia sekadar nak tunjuk kemesraan kami depan mak bapak dia agaknye. Biarlah! Tiba-tiba mood aku hilang. Air-con bilik tengah tu rosak pulak. Mak mertua aku pulak buat hal, nak tido rumah aku. Sudahnya aku kene share bilik dgn Saiful. Sempat lagi mak mertua aku perli, Saiful dah sihat pun, kami masih tidur berasingan.  Aku tidur kat sofa bilik Saiful. Agaknya dia kesian kat perut boyot aku ni, dia suruh la aku tidur atas katil dia, dia nak tido kat sofa secara sukarela.

Akhirnya aku terpaksa berterus terang, sebenarnya bukan aku tak nak tidur dengan dia. Tapi aku geli nak baring atas katil dia, katil tu la yg guna mase kulit dia menggerutu dulu. Aku rasa geli sangat. Dia nampak mcm kecik hati tapi nak buat mcm mana, aku terpaksa cakap jugak la, kalau tak, dia berkeras nak aku tido atas katil dia tu. Malam tu aku tido kat bilik tengah yang panas tu. Taklah panas sangat sampai tahap berpeluh-peluh tapi memang rase tak selesa la. Aku set jam kat enset aku pukul 5 pagi. Sebab aku kene masuk bilik Saiful balik sebelum mak mertua aku bangun.

Monday, July 23, 2007

Selamat Pengantin Baru Izaida!

Filed under: Diari Kehidupan, Suratan Atau Kebetulan! — Yasmeen @ 3:00 pm

Tiara ajak aku bercuti. Bercuti? Dah tentulah bukan dengan suami dia. Kalau dengan suami dia, tak kan dia nak ajak aku pulak. Mesti dengan Kapten Kompot yang takut bini tu kan? Takut bini pun, pasang pompuan lain gak hehehe… tu kira takut-takut berani la tu. Dukacita dimaklumkan aku tak dapat nak join diorang tu sebab sabtu ni Izaida kahwin. Aku akan pegi dengan Shima. Mungkin jugak Zamri pun join.

Aku tak sure Elly akan datang dari US atau tak. Aku baru dapat invitation card Izaida petang semalam. Aku ada e-mail dia, dia tak reply. Aku call pun tak dapat, sms pun dia tak reply. Mungkin dia sibuk sangat. Dia pun mungkin tak tau yg kami akan datang majlis dia esok. Shima pun ke Germany. Hari ni baru dia balik KL. Tak tau la pukul berapa dia sampai. Dia Cuma tinggalkan pesanan yg dia nak pegi sama-sama dengan aku ke Majlis Izaida tu nanti. Zamri pun ada call aku cakap pasal majlis Izaida tu. Memang kami semua terkejut dia nak kahwin. Bayangkan budak loqlaq yang social habis tu tiba-tiba nak menamatkan zaman enjoy dia. Yang paling mengejutkan lagi, Izaida yang memang suka jadi pramugari sejak kecik tu bagitau kat Shima yg dia akan berhenti lepas kahwin. Menjadi surirumah sepenuh masa dan menumpukan perhatian kepada keluarga. What??? 

Next week aku ceritakan tentang majlis Izaida tu esok. Saiful kini berwajah baru. Rawatan kulit tu menjadikan kulit dia kemrahan dan nampak sangat nipis smapai boleh nampak urat-urat hijau kat bahagian pipi dia. Rasa macam bersuamikan maknyah putih gebu la pulak. Kulit tangan dia halus bagaikan kulit pompuan. Kulit aku pun tak halus mcm tu. Aku nak tergelak tengok keadaan Saiful yang berseluar pendek tanpa bulu kaki dengan kulit dia yg putih gebu, sebijik mcm bapok. Bapok jambu gitu! Saiful kata 2-3 bulan lagi bila kulit dia dah ok, dia akan kembali semula ke office. Sebab sekarang ni, kulit dia tak boleh kene matahari sangat. Nak keluar rumah pun tak boleh. Dia Cuma boleh bersiar dia halaman rumah pukul 7.00-7.30 pagi je.

Bila matahari dah naik terik, dia terus masuk dalam rumah sebab kulit dia pedih. Bercakap tentang kembalinya Saiful ke ******* Holding, aku betul-betul susah hati sebab aku memikirkan tentang kedudukan aku kat situ. Bila Saiful kembali dudk di kerusi CEO, aku macam mana? Bukankah sebelum itu aku seorang penganggur. Apa nasib aku seterusnya?

Friday, July 13, 2007

Diluah Mati Mak, Ditelan Mati Bapak!

Filed under: Diari Kehidupan, Suratan Atau Kebetulan! — Yasmeen @ 3:13 pm

sian kat Tiara tadi. Bini Kapten Kompot datang serang dia kat opis. Tau jelah lagak wanita UMNO kan… style cam garang ala-ala Rafidah Aziz gitu, sekali cakap mcm nak berucap kat parlimen. Inikan pulak kalau time dia marah.

Dia datang terjerit-jerit kat opis kami “siapa Tiara?” dia sergah si Mastura penyambut tetamu kami tu.

Faizal keluar. “boleh saye tolong cik…” Faizal mula berbunga bahasa.

“Cik Puan Zaleia!” Jelas kesombongan dan kemarahan ‘Cik Puan Zalia’ yg mencari si Tiara tu. “Aku nak jumpa Tiara, mana dia?” Zaleia cekak pinggang sebelah, sebelah tangan lagi dok pegang handbag LV dia. Dia berbaju kurung merah berlabuci penuh. Muncung kasut dia cukup untuk membunuh satu nyawa sekiranya dia menendang buah kerandut sesiapa.

Aku turut sama keluar bila dengar kekecohan di luar. Aku ingatkan ade staff gaduh. Aku berdiri kat pintu bilik sambil perhati dari jauh. tiba-tiba Tiara masuk. Memang ler nasib dia tak baik, kalau dia tak balik opis kan bagus. Nampaknye terpaksalah dia berhadapan dengan singa betina yg cari dia ni aku pun tak tau sape.

“kenapa ni?” Tiara bertanya pada Faizal. Dia ingat pompuan tu gado dgn Faizal, dia pun blagak nak jadi heroin nak tolong Faizal kononnye.

“Maaf cik, saye Tiara Emelda, kalau ada apa-apa masalah kita boleh bincang” Tiara bersuara dengan lagak penyelamat. Tiara hulurkan tangan untuk bersalam, tiba-tiba suara singa betina tu makin tinggi.

“ohhh jadi kaulah Tiara, pompuan jalang yang kacau laki aku tu?” Zaleia memandang muka Tiara. Tiara tergamam kejap. Keadaan masih terkawal, Tiara nampak tenang.

“kau ni memang pompuan jenis tak tau malu. pompuan² mcm korang semua ni bukan kira laki orang, bapak orang ke, asalkan ade duit, korang main sapu je, tak malu ke?” Zaleia makin menjadi-jadi.

“apa masalahnye ni cik?” Tiara berlembut.

“Cik Puan Zaleia Kompot!” sekali lagi Zaleia sebut nama dia. Aik! Aku mula gelabah, tadi dia sebut nama dia tanpa ‘kompot’ takdelah aku gelabah sangat. Kali ni, bila dia sebut kompot je, aku mula takut. macam kenal je nama tu. Tak salah lagi, ni mesti la bini Kapten Kompot tu.

Tiara pun ade riak terkejut tapi dia masih boleh kawal riak wajah dia. Dia buat muka tak bersalah je. cara dia kawal emosi nampak mcm dia tak tau langsung ape yang Zaleia Kompot tu cakap hahaha!

Zaleia memaki hamun Tiara sepuas hati, mcm² dia ckp sampai dah tak larat nak dengar. Ape lagi kalau bukan cakap pasal pompuan sundal yg merampas laki orang. Sian aku tengok kat Tiara tu, aku tak sure nape dia tak menjawab. Mungkin dia rase memang dia salah, so dia diam jelah kot.

Baru je aku nak panggil security, Tiara mula bersuara “dah???  dah habis??  kau dgr sini baik²… terimalah hakikat yg kau tu tak pandai jaga laki … tu pasal laki kau cari pompan lain. anyway dgn laki kau pon not that great.  i’ve had better! Faizal, tlg panggilkan security bawak pompan giler ni kluar!” Tiara melangkah masuk dengan penuh kompiden meninggalkan Zaleia Kompot yg terjerit-jerit panggil nama Tiara.

“Hey Tiara, celaka! Sini kau! kurang ajar! memang dasar pompuan murahan!!!” Zaleia berlalu keluar dengan maki hamun, pandai gak dia blah sebelum security guard tarik dia hehehe…

Tiara terus masuk, aku ikut belakang Tiara. Aku ingat dia nak masuk bilik dia, rupenye masuk bilik aku, Ceh! Tiara hempas file atas meja pastu letak handbag dia slow² atas kerusi. tau plak dia letak slow² handbag Gucci tu, file dia main hempas je… kihkihkih

“sial betul betina tu. gelabah i tadi siot” Tiara menarik nafas lega. Aku hulurkan mineral water kat dia.

“la u takut ke, nampak cam relax je tadi?” aku sengih.

“u tak nampak ke kuku panjang dia tadi boss? kalau dia cakap muka i tadi, abis la kejelitaan i” Tiara teguk mineral water tadi sambil tarik nafas lagi. Ye tak ye gak, jangankan kuku dia, kalau hene hempap dengan tetek besar si Zaleia tadi tu, memang boleh mati lemas. Pelik gak kan, nak kata hodoh, tak jugak, stylo la jugak, breast pun besar boleh tahan, body pun cantik la lagi. Tapi apsal laki dia cari pompuan lain ekk?

“yang paling i hangin ni bos, bodoh betul la kapten tu sampai bagitau nama i, i keje kat mana, memang takut bini betul la jantan tu, badan je besar cam gajah bunting” Tiara mencebik.

“betul ke kapten tu skill dia haprak?” aku sengih lagi.

“hehehe i saje la nak kasi bini dia pedih telinga, sebenarnya konek laki dia memang ‘persu’ habis, sekali kene takleh lupa, tahan lama sampai kejang kaki i, u know…” Tiara sengih. Aku pun sengih. hampeh betul la minah ni.

Tiara dial no kapten. tak dapat! Tiara dial lagi! tak dapat jugak! Tiara mengeluh.

“mane pulak la si kompot ni. off hp ke? takut la tu, i tak kan lepaskan kapten tu, i akan buat sampai bini dia merayu kat i” Tiara mencebik lagi.

Aku geleng kepala.

Thursday, July 12, 2007

my baby girl!

Filed under: Diari Kehidupan — Yasmeen @ 9:57 am

Semalam aku pegi scan. Dengan berat hati dan malasnye aku pegi jugak la. Tiara kata jangan ambik ringan. Kandungan kene jaga betul-betul sebab org pregnant ni kadang sugar level naik, blood pressure naik la. Aku tak suka dengar benda² remeh mcm tu. Aku tak berminat dengan suasana klinik atau hospital. Aku memang dah confirm bersalin kat situ jugak nanti. Doctor tanye aku datang sorang je ke? Aku angguk, aku kate laki aku takde kat sini. Habis cerita. Segan jugak aku, tak kan lah laki ade tapi langsung tak teman bini pegi scan, tak ambik tau. Sebenarnya aku yg pandai² pegi sendiri, dia tak tau pun aku datang sini :p

Tiara selalu takutkan aku dengan cerita-cerita bersalin yg menakutkan. Aku plak makin hari makin panik. Mood aku terhadap sex tak menentu. Kadang-kadang aku tak nak langsung. kadang² aku rasa nak sangat buat sex sampai aku terfikir nak cari sesiapa saja yg sudi kongkek aku. sampai mcm tu sekali…

Doctor kata dia nak check baby punya development, mcm otak, jari, heart, liver, lungs, spine etc sebab nak kompemkan baby tu laki atau pompuan. Doctor suruh aku baring. Dia suruh aku pakai selimut hijau tu sebab aku pakai dress paras lutut, dia kata dia nak selak perut aku. Aku malu-malu kucing sebab terpaksa selak baju depan lelaki yg aku tak pernah kenal :p *wink* so aku tutup dari bawah pinggang sampai kebawah dengan selimut tu, doctor pun selak la baju aku kasi terbukak perut boyot aku tu :p

Dia selak perut aku lepas tu dia belek² scanner kaler itam tu tekan sane sini tak taulah dia buat ape. aku diam je berdebar². Pastu dia sapu mcm jelly substance kat perut aku. Aku makin gelabah dan berdebar. Aku tak tau ape dia nak buat kat aku. Pastu dia ambik benda (alat scanning) tu letak kat perut aku. pastu dia pandang monitor itam tadi tu. Aku pun tengok jugak. pastu doctor tunjuk anak aku dalam perut. kepala dia mcm besar dari badan. Aku panik. Tulang belakang dia bengkok. Aku panik lagi. Semua tu mengganggu fikiran aku sampai sekarang. kepala dia kebawah, kaki dia keatas. Aku nampak semua benda, kaki, tangan, mata, hidung, bibir, telinga… doctor kata anak aku pompuan.

Balik opis aku terus pegi kat Tiara ceritakan pasal anak aku yang kepala besar dari badan dan tulang belakang bengkok tu. Tiara ketawakan aku pastu diakata memang mcm tu, nanti dah keluar ok la. Ye ke? Aku tak caye, hati aku terus risau terbayang anak aku yg aku tengok kat monitor semalam 😦

Friday, July 6, 2007

Saiful & Zamri lagi…

Filed under: Berahi, Diari Kehidupan — Yasmeen @ 8:30 am

hari sabtu lepas, aku berjaya cabut jumpa Zamri kat rumah Shima. Lepas aku temankan Saiful pegi buat rawatan kulit tu, aku makan malam dgn dia. Lepas dia tidur, aku keluar pegi rumah shima. Aku kasi Shima handphone aku. Aku pesan kat dia, kalau Saiful call, cakap je aku tido. So, Saiful maybe tak kan salah sangka kalau suara pompuan yg jawab call mase aku tido :p

Memang Saiful ade call. Dia cari aku waktu subuh. Shima angkat call. Dia kata aku tido. Saiful tanye kenapa aku ade kat situ? Shima kata dia kene gangguan, takleh tido, mcm kena hempap, pastu Shima kate dia mintak tolong aku datang temankan dia wakakaka gangguan makhluk halus la plak.

Malam tu aku dengan Zamri ehemm ehem sampai puas. Sampai kejang kaki aku, lemah seluruh badan, letih betul. Sejak perut membesar ni nafsu aku menjadi-jadi tapi badan aku cepat letih. Semalam aku sempat pegi klinik. Aku memang benci pegi klinik ni rase mcm meluat la plak tak tau kenapa. Tapi hati aku terasa nak tau pasal keadaan budak dlm perut ni.

si Zamri pulak rajin membelai aku, maklumlah aku ni isteri yg gersang, mmglah aku ade suami tapi korang kan tau suami aku tu mcm mana. nak dekat dgn dia pun aku geli. dgn kulit tubuh badan dia yg mcm ular salin kulit, kering dan bersopak tu, sesiapa saja pun tak sanggup nak ‘bersama’ lelaki mcm tu. Aku tau Saiful nak, tapi dlm masa yg sama dia mesti sedar diri jugak, dah le kulit dia menjijikkan mcm tu kan.

Sape tak suke dgn lelaki romantik? Setiap kali bersama dia meramas-ramas breast aku yg semakin bengkak akibat kandungan ni ha. dia isap-isap breast aku. gigit halus breast aku. baru-baru ni dia gigit² bibir faraj dan kelentit aku. rasa ngilu kejap pastu sedap, apalagi bila dia cover balik gigitan tu dengan jilatan pada hujung lidah. rase nak tertidur je sedap nak mampus!

Zamri tanye, aku tak projek ke dgn Saiful. Aku nak gelak. Nak projek dgn Saiful? Dgn keadaan dia yg mcm tu? Menjijikkan. Malam tu kami projek habis-habisan. Tak cukup dgn aksi kuak lentang, Aku teringin nak try doggie dalam keadaan perut besar mcm ni. Perut terasa berat dlm keadaan menonggeng. Tapi lubang terasa sendat. Itu yg aku suka. Sama ada lubang aku ketat atau konek Zamri yg besar sgt tu tak penting, yg penting aku sedap, dia pun sedap.

Pagi Ahad tu aku bangun lewat sikit dekat pukul 11 pagi. Terima kasih pada Shima yg cover line aku mlm tu. Aku hantar Zamri ke airport semula dan kembali ke rumah. Dan sepanjang minggu ni aku ke JB uruskan projek dengan company Aie. Aku ke JB tapi Aie ade course kat KL. So, aku tak dapat jumpe dia pun. Bile aku balik KL semalam, dia pulak dah balik JB. Takde rezeki nak jumpe la kot :p

Bile aku balik, Saiful takde kat rumah. Cuma dapat pesanan dari mak mertua aku, Saiful ke singapore buat pembedahan kulit. Khabarnya tak jadi sebab ade kemungkinan pengurangan sel darah putih sebanyak 60% akan berlaku dan peluang untuk kene cancer kulit pun ade jugak. Tapi dia nak buat jugak, dia pun tak bincang dgn aku betul² atau mungkin aku yg tak ambik tau sangat. Aku harap semuanya selamat.

Create a free website or blog at WordPress.com.