Diari Berahi Yasmeen

Friday, July 6, 2007

Saiful & Zamri lagi…

Filed under: Berahi, Diari Kehidupan — Yasmeen @ 8:30 am

hari sabtu lepas, aku berjaya cabut jumpa Zamri kat rumah Shima. Lepas aku temankan Saiful pegi buat rawatan kulit tu, aku makan malam dgn dia. Lepas dia tidur, aku keluar pegi rumah shima. Aku kasi Shima handphone aku. Aku pesan kat dia, kalau Saiful call, cakap je aku tido. So, Saiful maybe tak kan salah sangka kalau suara pompuan yg jawab call mase aku tido :p

Memang Saiful ade call. Dia cari aku waktu subuh. Shima angkat call. Dia kata aku tido. Saiful tanye kenapa aku ade kat situ? Shima kata dia kene gangguan, takleh tido, mcm kena hempap, pastu Shima kate dia mintak tolong aku datang temankan dia wakakaka gangguan makhluk halus la plak.

Malam tu aku dengan Zamri ehemm ehem sampai puas. Sampai kejang kaki aku, lemah seluruh badan, letih betul. Sejak perut membesar ni nafsu aku menjadi-jadi tapi badan aku cepat letih. Semalam aku sempat pegi klinik. Aku memang benci pegi klinik ni rase mcm meluat la plak tak tau kenapa. Tapi hati aku terasa nak tau pasal keadaan budak dlm perut ni.

si Zamri pulak rajin membelai aku, maklumlah aku ni isteri yg gersang, mmglah aku ade suami tapi korang kan tau suami aku tu mcm mana. nak dekat dgn dia pun aku geli. dgn kulit tubuh badan dia yg mcm ular salin kulit, kering dan bersopak tu, sesiapa saja pun tak sanggup nak ‘bersama’ lelaki mcm tu. Aku tau Saiful nak, tapi dlm masa yg sama dia mesti sedar diri jugak, dah le kulit dia menjijikkan mcm tu kan.

Sape tak suke dgn lelaki romantik? Setiap kali bersama dia meramas-ramas breast aku yg semakin bengkak akibat kandungan ni ha. dia isap-isap breast aku. gigit halus breast aku. baru-baru ni dia gigit² bibir faraj dan kelentit aku. rasa ngilu kejap pastu sedap, apalagi bila dia cover balik gigitan tu dengan jilatan pada hujung lidah. rase nak tertidur je sedap nak mampus!

Zamri tanye, aku tak projek ke dgn Saiful. Aku nak gelak. Nak projek dgn Saiful? Dgn keadaan dia yg mcm tu? Menjijikkan. Malam tu kami projek habis-habisan. Tak cukup dgn aksi kuak lentang, Aku teringin nak try doggie dalam keadaan perut besar mcm ni. Perut terasa berat dlm keadaan menonggeng. Tapi lubang terasa sendat. Itu yg aku suka. Sama ada lubang aku ketat atau konek Zamri yg besar sgt tu tak penting, yg penting aku sedap, dia pun sedap.

Pagi Ahad tu aku bangun lewat sikit dekat pukul 11 pagi. Terima kasih pada Shima yg cover line aku mlm tu. Aku hantar Zamri ke airport semula dan kembali ke rumah. Dan sepanjang minggu ni aku ke JB uruskan projek dengan company Aie. Aku ke JB tapi Aie ade course kat KL. So, aku tak dapat jumpe dia pun. Bile aku balik KL semalam, dia pulak dah balik JB. Takde rezeki nak jumpe la kot :p

Bile aku balik, Saiful takde kat rumah. Cuma dapat pesanan dari mak mertua aku, Saiful ke singapore buat pembedahan kulit. Khabarnya tak jadi sebab ade kemungkinan pengurangan sel darah putih sebanyak 60% akan berlaku dan peluang untuk kene cancer kulit pun ade jugak. Tapi dia nak buat jugak, dia pun tak bincang dgn aku betul² atau mungkin aku yg tak ambik tau sangat. Aku harap semuanya selamat.

67 Comments »

  1. yes!! korang ni lambat betul ar

    Comment by thebluesgang — Friday, July 6, 2007 @ 8:48 am

  2. muahahaha…Meen!!!Stimmmm siorrrrrr!!! ur story this time very in detail….muahahaha….geget tak hengat!!!!!!

    Yasmeen : eh stim tang geget tu je ke? hihihi…

    Comment by ameer77 — Friday, July 6, 2007 @ 9:11 am

  3. meen.. ni cite tak berat yek? just wonder.. tang mana yg x beratnya..

    anyway.. cikgudilla.. kau ni gi mana yek? buat apalah kau tutup si nazri tuh…

    Comment by thebluesgang — Friday, July 6, 2007 @ 9:33 am

  4. tutup ker tutuh wei TBG???muahahaha

    Comment by ameer77 — Friday, July 6, 2007 @ 9:40 am

  5. tutup citer si nazri ler…

    Comment by thebluesgang — Friday, July 6, 2007 @ 10:45 am

  6. masalahnyer bukan Nari lah wei TBG…adeeehhh..haku jadik caretaker Dila lah pulaksss…..
    kalu ko prasan…Dilla ade gangguan emosi dr pembaca ler….muahahaha…..

    Comment by ameer77 — Friday, July 6, 2007 @ 10:49 am

  7. muahahaha…ari jumaat tak ghamai yer yg masuk blog si Meen nie……

    Yasmeen : baguslah. dihari yang mulia jangan ler masuk blog locah… wakakaka…

    Comment by ameer77 — Friday, July 6, 2007 @ 11:15 am

  8. aku rasa masa part yg dia projek wif nazri tu.. eleh pembaca mana yg dok nyebok tu.. mai sini aku sesah dia..

    Yasmeen : aku pun rasa dia mengalami tekanan la… aku pun actually stress tulis blog ni. aku ambik masa yg lama nak bergaul dgn pembaca. mmg sakit jiwa layan komen² yang haprak dan kurang ajar tapi aku buat bodo je, penah jugak aku rase nak tutup blog dulu (pernah tutup pun…hehehe). tapi aku tak tahan nak meluahkan fantasi sex aku dan aku nak semua orang baca :p

    Comment by thebluesgang — Friday, July 6, 2007 @ 11:15 am

  9. muahahaha…… sampei hati ko kater kiter orang nie bagi komen² haprak kat blog ko Meen??? Kurang ajar pun ader???huhuhuh…sayuuuuuuu

    Yasmeen : bukan le aku cakap korang… yg bagi komen haprak dan kurang ajar tu semua kan ke aku dah block hehehe…

    Comment by ameer77 — Friday, July 6, 2007 @ 1:19 pm

  10. “Yasmeen : eh stim tang geget tu je ke? hihihi…”
    Geget tak hengat dah max ler tue Meen wei!!!!! menjerittt woooooooooo!!!!

    Yasmeen : bukan ler wei… geget² halus ler…

    Comment by ameer77 — Friday, July 6, 2007 @ 1:20 pm

  11. wei Meen cite nie ko karang kat M’sia ker…kat obersea erk??? bukan per…maner ler tahu ternampak balak2 obersea mari2…..langsung ko dapat idea utk berfantasi…muahahaha

    Yasmeen : kat umah aku ler… kat sane tak sempat nak check e-mail pun tak sempat, inikan pulak nak menulis

    Comment by ameer77 — Friday, July 6, 2007 @ 1:44 pm

  12. Meen…
    Tolong carikan Cikgu Dilla…
    Mana dia pegi hah..
    Rindu la dgn citer2 dia…
    Tolong yer meen…

    Yasmeen : sori la aku tak tau camne nak cari dia. aku tak kenal dia

    Comment by adzhar — Friday, July 6, 2007 @ 2:04 pm

  13. uissskk…gila kat dila la mamat ni…lek la…..ni kes gersang ke ape…mihahahahahha….

    Comment by rezd — Friday, July 6, 2007 @ 2:28 pm

  14. hahahaha!!!haku pons rase cenggitu gak….. mati2 nak cari Dilaaaa!!! gersang tul ler!!!

    Comment by ameer77 — Friday, July 6, 2007 @ 2:40 pm

  15. ntah2 adzhar nie = nazri dak….huhuhuhu…..

    Comment by ameer77 — Friday, July 6, 2007 @ 2:44 pm

  16. hahaha wei aku rasa adzhar confirmed nazri.. sian dia gersang.. tp kan tak kan le tak jumpa kat school

    Comment by thebluesgang — Friday, July 6, 2007 @ 5:06 pm

  17. kak meen.. kalo kene tujah abes laa perot2 pon goyang2 skali ye tak.. sure baby tuh pening dlm perot :p

    Yasmeen : ye je ko neh…

    Comment by naif — Saturday, July 7, 2007 @ 4:57 pm

  18. Tetek kau x keras bengkak ke meen? Dah lbh 6 bln kan? Lubang sendat takpe,g jgn plasenta kau dah duk bwh, merana la cpap kau x leh ke konek lg!

    Yasmeen : alamak, pasal ni nanti aku blajar ngan cikgu Tiara hiks

    Comment by Pot — Saturday, July 7, 2007 @ 5:43 pm

  19. Meen..and semua bloggers laa…actually lagi kerap kau kongkek lagi bagoi tau..nanti lagi sonang nak deliver laa…so teruskan kongkekan mu tu tau babe…heheheheee..

    Yasmeen : caiyuk!!!

    Comment by eddievh — Saturday, July 7, 2007 @ 9:27 pm

  20. hello meen, bila ko nak kasi aku join citer ko

    Yasmeen : kasi la jalan citer, main order je mane dapat beb!!!

    Comment by joe sandora — Sunday, July 8, 2007 @ 2:13 pm

  21. tk stim pun .. uwekk!! =P haha …

    thebluesgang yg otak blue : kt jepun tkde pelacur melayula .. china. korea adala kot.. phinay pn ada..jepun wajib ada haha.. tp ada sekali tu aku dgn mmber2 aku lalu kt kaw2 clubla.. nama kaw tu roppongi kt tokyo.. org kulit itam ramai gile .. diorg ada jd bonzer ada jd tukang promote.. tgh kitorg jln2 menikmati suasana yg sesak lg ..la bising.. tetiba ada pakcik cina yg mmg pangkat bapak .. panggil kitorg .. dia ckp `mari2 .. perempuan.. lawa2.. cantik2..`pastu tah hape dia ckp aku dh lupa .. terkejut kitorg… kitorg pn blah jela.. kt roppongi ni aku rasa tkde pelacur sekadar club bogel …tiger show ..tu je

    Comment by vaN_Zack — Sunday, July 8, 2007 @ 7:27 pm

  22. yela ameer…aku hengat pun itu si nazri la budaktu…tak pun memang budak sekolah yang berfantasikan cikgu derang…huhuhuhuh….

    Yasmeen : ramai ke anak murid yg berfantasikan cikgu masing² ni?

    Comment by rezd — Monday, July 9, 2007 @ 7:18 am

  23. “”””Yasmeen : ramai ke anak murid yg berfantasikan cikgu masing² ni?””””

    cikgu kena difantasikan lagi la ramai….pastu siap mintak kena spank lagik

    Comment by pot — Monday, July 9, 2007 @ 7:28 am

  24. muahahaha…..haku takde ler sampai nak berfantasikan cikgu haku dulu2….layan usya sat lekuk sket2 jer…muahahahaha……

    Yasmeen : boleh ke cikgu pegi skolah pakai baju nampak lekuk? tipu la ko ni

    Comment by ameer77 — Monday, July 9, 2007 @ 7:28 am

  25. hehehe,….sample yg haku masih ingat lah kan…. ader sorang tue… spot lite memang man***….pakai kebaya ketat!!!huhuhuh…. butang baju start kat bawah lekuk !!!muahahaha…..masih fresh lagik di ingatanku!!!!!

    Yasmeen : betul ke cikgu tu?

    Comment by ameer77 — Monday, July 9, 2007 @ 9:30 am

  26. laaaahhhh…sib baik zaman haku skolah dulu takde hp camera…. kalu tidak kompem haku leh tunjuk kasik kat ko Meen!!! takpe lah…kalu tak caya udahhh…wa tak pakse suh caye ponssss

    Yasmeen : kalo aku tak caye ko majok kan? oklah aku caye lah wakakaka

    Comment by ameer77 — Monday, July 9, 2007 @ 12:40 pm

  27. “Aku memang benci pegi klinik ni rase mcm meluat la plak tak tau kenapa.”

    meen…Dr yg check ko laki ke pompuan? Klu laki x tackle ke? ;p

    Yasmeen : dr lelaki. minggu depan dia suruh datang scan :p

    Comment by thickdix — Monday, July 9, 2007 @ 1:32 pm

  28. “Yasmeen : kalo aku tak caye ko majok kan? oklah aku caye lah wakakaka”

    muahahha…takde pekdahnyer nak majok pon…posting ko pasai kawan baik ko kene delete lagi dah!!wakakakaka…ader spy gi tau haku!!!!

    Yasmeen : posting yg mane satu hah? aku dah post pastu aku terus tak ambik tau thehehe…

    Comment by ameer77 — Monday, July 9, 2007 @ 2:49 pm

  29. van_zack, kalau kau nak tau, penari2 bogel yg kat roppongi tu.. akulah yg ajar dorang.. hehe. lain kali tak yah gi jauh2…

    Pot, ckp thru experience ke?? kau ni cikgu ker?? banyak ke student kena spank?? *blur*

    Yasmeen : dia bukan takat cikgu, dia ustaz kat skolah lagik thehehe… selalu spank student tapi dia kate student yg spank dia kuikuikui

    Comment by Tiara — Monday, July 9, 2007 @ 7:15 pm

  30. post yang ko bg tahu ko dah tahureason naper haku “*****” ler….kas thread Interbiu haku kut…wakakakaka

    Yasmeen : wakakaka tau dia takut, mesti la dia delete sebab takut orang tau sebab pengunduran dirimu wakakaka….

    Comment by Ameer77 — Tuesday, July 10, 2007 @ 8:01 am

  31. ””Pot, ckp thru experience ke?? kau ni cikgu ker?? banyak ke student kena spank?? *blur*””

    kalu ngajar bebudak buat minor operation ngan ajar camna nak stich…kira cikgu jugak la kot…kan ti???
    student yg blur mmg slalu kena spank….

    Comment by pot — Tuesday, July 10, 2007 @ 8:31 am

  32. “dr lelaki. minggu depan dia suruh datang scan”

    meen…scan jerk? x injet sekali? ;p

    Yasmeen : tengok ler nanti kalau ade mood :p

    Comment by thickdix — Tuesday, July 10, 2007 @ 11:40 am

  33. Wakakaka…Meen!!! skali lagi posting “U”dah kene delete dek kawan baik “U” tue!!!!!

    Yasmeen : wakakaka! memang dia takut ngan bayang² sendiri wakakaka

    Comment by Ameer77 — Tuesday, July 10, 2007 @ 12:44 pm

  34. Sah tengah kecut golisss kawan “u” tue kan!!!! nak cermin muka sendiri pun dah tak brani!!!muahahahahaha

    Yasmeen : kasi dia ingat sikit… bukan semua orang leh disuap ngan apam wakakaka…

    Comment by Ameer77 — Tuesday, July 10, 2007 @ 12:56 pm

  35. Sah tengah kecut golisss kawan “u” tue kan!!!! nak cermin muka sendiri pun dah tak brani!!!muahahahahaha

    Yasmeen : kasi dia ingat sikit… bukan semua orang leh disuap ngan apam wakakaka…

    >> apa benda ni? i’m lost guys

    Comment by thebluesgang — Tuesday, July 10, 2007 @ 3:56 pm

  36. adeh…TBG sesat lah pulaksss… bukan per… Yasmeen nah bukak gerai… tue yg tengah plan location n nak bisnes aper laahhh…huhuhuhuh

    Comment by Ameer77 — Wednesday, July 11, 2007 @ 5:51 am

  37. hahahhaa bukak gerai rupanya.. ala meen kau bukak je gerai jual ‘air’ dah gerenti ramai bertenggek..

    Comment by thebluesgang — Wednesday, July 11, 2007 @ 6:19 am

  38. nak jual apam ke air ni?tak paham aku?…thahahahahaha…

    Comment by rezd — Wednesday, July 11, 2007 @ 6:36 am

  39. muahahahaha…. korang cadangkan jer!! !Nanti Meen pepandai ler pilih..nak bokak bisnes aper!!!! kalu Air Kelapa Muda pun ok gak rase nyer….

    Comment by Ameer77 — Wednesday, July 11, 2007 @ 6:46 am

  40. bagus ke bisnes air dengan apam ni? berkembang maju ke? apsal 2 benda tu je yg korang cadangkan?

    Comment by Yasmeen — Wednesday, July 11, 2007 @ 7:31 am

  41. Ko bukak kedai jual apam balik….pastu sebelah ko bukak kedai juai Air kelapa muda fresh!!!! sure laku !!! kat area parking stadium shah alam tue kan banyak kosong….tak pun kat Seksyen 9… Depan hotel concorde!!! laku beb!!!!

    Yasmeen : alamak nanti dah tak glemer la aku. selalu aku gedik² pakai evening dress menari ngan vvip kat concorde, tetiba org nampak aku jual apam balik depan concorde ohhh tidakkkk!!!

    Comment by Ameer77 — Wednesday, July 11, 2007 @ 7:57 am

  42. wakakakaka…. saper suh ko jadik juru jual nyer Meen… ko tokey laahhh….mlm2 kolek duit jer keje ko… ko upah ler haku ker??TBG ker…Redz ker?? ramai tue sanggup bantu ko!!!!..muahahahaha

    Yasmeen : takut time aku datang nak collect duit je korang dah lesap wakakaka

    Comment by Ameer77 — Wednesday, July 11, 2007 @ 9:30 am

  43. tahu takper….tapi ko misti leh ler carik kiter org punyer!!!!kiter org dok joli kat Concorde jer!!!wakakakaka!!!

    Comment by Ameer77 — Wednesday, July 11, 2007 @ 1:20 pm

  44. Bila bapak balik keje, anak kat rumah cakap “ye..ye…papa balik”

    Bila laki balik keje, bini kat rumah cakap “ye..ye…abg balik”

    Bila bini balik keje, laki kat rumah cakap ” ye..ye…APAM BALIK”…;p

    Comment by thickdix — Wednesday, July 11, 2007 @ 1:42 pm

  45. cerdik laa thickdix ni.. tak terpk lak sampai cenggitu…

    Comment by naif — Wednesday, July 11, 2007 @ 6:26 pm

  46. Meen, btol apa ameer ckp tu.. kau hire lah TBG ker redz ker jaga kedai.. bleh dorang tlg jual kan dvd aku & pot skali.. hahaha.. meen mlm2 joget kat concorde.. pagi2 kau jaga terowong kan.. hehehehee

    Yasmeen : sebab jaga terowong ni la aku mampu joget kat concorde, nak harapkan jualan apam balik tu, soru selalu misssss tak tau la pulak kalo ameer and the gang tu songlap untung apam balik aku wakakaka

    Comment by Tiara — Wednesday, July 11, 2007 @ 8:38 pm

  47. wakakaka…Meen!! ader org pujuk haku kunun!!!! Siap kate udah2ler majok tue!!!!!Harrkkkk Ptooihhh!!!!!

    Yasmeen : ngan dia pun ko tak ok ker?

    Comment by Ameer77 — Thursday, July 12, 2007 @ 6:07 am

  48. kak meen..nak tanya…akak masih nak simpan baby tuh lagi ke.. tamo wat citer yg akak keguguran ke??

    Yasmeen : takmo, aku nak kasi yasmeen susah sikit, jaga anak kecik hiks

    Comment by naif — Thursday, July 12, 2007 @ 6:21 am

  49. oitttt naif!!namer jer naif…dalam pk sume bende burok!! ape daaaaa…. pemberian tuah n jgn ditolak wei!!!! Meen!! nanti ko dah deliver maker sure ko update pengalaman ko kat labour room tau!!!huhuhuhuhu

    Yasmeen : nanti la aku tak abis lagi study ngan tiara nih

    Comment by Ameer77 — Thursday, July 12, 2007 @ 6:47 am

  50. oiii…adekan name aku naik utk jaga gerai meen…ape barang….baik usahakan apam tu dari jaga jer?kan?keh3…nasi lemak tak sekali ke?bape?rm3 ke?hik3?

    Yasmeen : apsal mahal beno nasi lemak ko?

    Comment by rezd — Thursday, July 12, 2007 @ 6:53 am

  51. aku jual apam balik + air??

    tak mo le aku!!! aku kan penerbit dvd lucah… apa kelas jual apam.. paling cekai pun aku lepak kat concorde jual dvd kat vvip.. amacam? ada sesape nak join aku kat concorde?

    Comment by thebluesgang — Thursday, July 12, 2007 @ 9:17 am

  52. nape meen…ko nak aku jual nasi lemak ko RM0.50 ke?hik3…ok ape RM3…superduper tu…kuang3

    Comment by rezd — Thursday, July 12, 2007 @ 9:50 am

  53. muahaha…3 hennget siap lauk sotong kan Redz!!!! yummy!!!!

    Comment by Ameer77 — Thursday, July 12, 2007 @ 10:09 am

  54. Giler si bdk naif ni.. Dah 6 bln kau nak suruh meen gugurkan.. bayi dlm kandungan meen tu bakal jadi star dlm filem lucah yg diterbitkan oleh TBG!!! hahaa

    Yasmeen : yer aku sokong!

    Comment by Tiara — Thursday, July 12, 2007 @ 10:14 am

  55. TBG – kalau tak kelas jual apam balik, kau jual je apam kau!! kau ni kan baru nak buat promosi dvd lucah kau.. lebih baik kau bagi free je kat vvip tu..

    Comment by Tiara — Thursday, July 12, 2007 @ 10:16 am

  56. Erm….stim stim stim…..all is about desire to satisfy… wallllaaaaaa….. meen

    Comment by Harry — Thursday, July 12, 2007 @ 10:29 am

  57. alamak… Harry Potter pun layan blog berahi ka???wakakakaka

    Yasmeen : ko ingat dia takde nafsu? :p

    Comment by Ameer77 — Thursday, July 12, 2007 @ 11:06 am

  58. muahahaha…ensem sudah pasti!!! aper lagi Meen??? Biler nak publish..”Sendeng2 Harry” laks.???

    Comment by Ameer77 — Thursday, July 12, 2007 @ 11:43 am

  59. mestila siap lauk sutun ameer…akekekekeke…

    Comment by rezd — Thursday, July 12, 2007 @ 12:34 pm

  60. oooiiit… budak baru! budak baru!

    Comment by notyboy — Saturday, July 28, 2007 @ 10:57 pm

  61. kak meen xde cite lg baru ke?

    Comment by notyboy — Saturday, July 28, 2007 @ 11:10 pm

  62. Yasmeen..

    U sure ke ni yg u nak dlm hidup u?..
    I’M Hepi for u and apa yg u buat dear..
    Tp bila i fikir balik..
    sampai bila..

    choose a real someone,and be with him..
    lia wish u da best..’
    make up your mind..

    those guys cuma dpt compile ur desire
    bkn perasaan u yg plg dlm..trust me.

    Comment by Iera Julia — Saturday, August 4, 2007 @ 9:17 am

  63. If referring to ur stories..
    U R Good at that..Maybe its a reality..
    i’m just 19..and i rase u lbih mature dr i.meen..

    but sex is not everything..
    this things will fade.
    i really hope u could undrstnd..
    jaga anak u..
    give her a well education..

    call me if u’re free to go out. 012-3310841..
    we can still be frens..

    good luck,again..

    regards,
    Julia 11.29am-Office

    Yasmeen : hi julia, ko tinggalkan no tepon kat sini kan…. pasni tak berenti la panggilan tepon, tinggal nak layan ngan tak nak je hehehe. semoga tabah yea!

    Comment by Iera Julia — Saturday, August 4, 2007 @ 9:23 am

  64. then..kak meen,
    just have a second thoughts..kay

    i really nk c u jd someone better..
    really i do.

    Yasmeen : tingin gak jadi ustazah :p

    Comment by Iera Julia — Thursday, August 9, 2007 @ 10:49 am

  65. meen.
    kau penipu besar la…..

    citer kau nie banyak rekaan je…..
    aku cabar kau
    kalau berani jumpa aku..
    jom kita projek

    Yasmeen : memang ni citer rekaan lol muahahaha bangang!

    Comment by mamat 40 — Thursday, September 6, 2007 @ 12:36 pm

  66. aik marah la plak
    kalau dah rekaan kenapa kau buat citer bodoh nieh…
    kau nie memalukan melayu je…….

    Yasmeen : wakakaka……

    Comment by mamat 40 — Monday, September 10, 2007 @ 12:58 pm

  67. Meen..ak x b0san ar lyn bl0g nie mlm2 plk 2..skg tgh ujan plk..kl0 la k0 ad..huhuhu..meen nk ym..nk chat ar

    Comment by Merpati — Friday, May 30, 2008 @ 10:22 pm


RSS feed for comments on this post.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: