Diari Berahi Yasmeen

Thursday, July 12, 2007

my baby girl!

Filed under: Diari Kehidupan — Yasmeen @ 9:57 am

Semalam aku pegi scan. Dengan berat hati dan malasnye aku pegi jugak la. Tiara kata jangan ambik ringan. Kandungan kene jaga betul-betul sebab org pregnant ni kadang sugar level naik, blood pressure naik la. Aku tak suka dengar benda² remeh mcm tu. Aku tak berminat dengan suasana klinik atau hospital. Aku memang dah confirm bersalin kat situ jugak nanti. Doctor tanye aku datang sorang je ke? Aku angguk, aku kate laki aku takde kat sini. Habis cerita. Segan jugak aku, tak kan lah laki ade tapi langsung tak teman bini pegi scan, tak ambik tau. Sebenarnya aku yg pandai² pegi sendiri, dia tak tau pun aku datang sini :p

Tiara selalu takutkan aku dengan cerita-cerita bersalin yg menakutkan. Aku plak makin hari makin panik. Mood aku terhadap sex tak menentu. Kadang-kadang aku tak nak langsung. kadang² aku rasa nak sangat buat sex sampai aku terfikir nak cari sesiapa saja yg sudi kongkek aku. sampai mcm tu sekali…

Doctor kata dia nak check baby punya development, mcm otak, jari, heart, liver, lungs, spine etc sebab nak kompemkan baby tu laki atau pompuan. Doctor suruh aku baring. Dia suruh aku pakai selimut hijau tu sebab aku pakai dress paras lutut, dia kata dia nak selak perut aku. Aku malu-malu kucing sebab terpaksa selak baju depan lelaki yg aku tak pernah kenal :p *wink* so aku tutup dari bawah pinggang sampai kebawah dengan selimut tu, doctor pun selak la baju aku kasi terbukak perut boyot aku tu :p

Dia selak perut aku lepas tu dia belek² scanner kaler itam tu tekan sane sini tak taulah dia buat ape. aku diam je berdebar². Pastu dia sapu mcm jelly substance kat perut aku. Aku makin gelabah dan berdebar. Aku tak tau ape dia nak buat kat aku. Pastu dia ambik benda (alat scanning) tu letak kat perut aku. pastu dia pandang monitor itam tadi tu. Aku pun tengok jugak. pastu doctor tunjuk anak aku dalam perut. kepala dia mcm besar dari badan. Aku panik. Tulang belakang dia bengkok. Aku panik lagi. Semua tu mengganggu fikiran aku sampai sekarang. kepala dia kebawah, kaki dia keatas. Aku nampak semua benda, kaki, tangan, mata, hidung, bibir, telinga… doctor kata anak aku pompuan.

Balik opis aku terus pegi kat Tiara ceritakan pasal anak aku yang kepala besar dari badan dan tulang belakang bengkok tu. Tiara ketawakan aku pastu diakata memang mcm tu, nanti dah keluar ok la. Ye ke? Aku tak caye, hati aku terus risau terbayang anak aku yg aku tengok kat monitor semalam😦

45 Comments »

  1. congrats meen.

    Comment by Rid — Thursday, July 12, 2007 @ 10:08 am

  2. meen..
    anak pompuan tu…
    agak2 ikut perangai u tak…

    Yasmeen : beb dia bakal jadi pornstar la beb

    Comment by adzhar — Thursday, July 12, 2007 @ 10:20 am

  3. NOT YET confirm pompuan la meen….by this 6+ month doc can tell anak kau pempuan je…mungkin sebab konek dia atau buah kerandut baby tu tersorok or terkepit or position tak betul masa scan…kalu jenis scan yg montor hitam pastu kau nampak baby tu gerak2 dia nye heartbeat tu jenis yg still boleh diragui…But next visit maybe at bulan ke-7 mungkin konek dan telur baby tu dah terdedah atau masa scan dia tgh kangkang..so bleh la real punya cuntpom…
    kalu kau nak sure btul2..kau visit lagik la doc tu…kali ni takyah selimut….ehem

    Yasmeen : org mcm ni la yg aku kate tu Tiara oiiiii…

    Comment by pot — Thursday, July 12, 2007 @ 11:04 am

  4. muahahaha….Namer Anak Pompuan aper erk???? Trisha??? Misha??? or Fahisha???

    Comment by Ameer77 — Thursday, July 12, 2007 @ 11:05 am

  5. “Mood aku terhadap sex tak menentu. Kadang-kadang aku tak nak langsung. kadang² aku rasa nak sangat buat sex sampai aku terfikir nak cari sesiapa saja yg sudi kongkek aku. sampai mcm tu sekali…”

    Kan aku dah kata Meen…mmg lagi kerap kau kongkek time ni lg bagui tau…sure kau senang je deliver n terus ilang semua risau kau tu laa…kongkek sure release tension kau babe..!!!

    Yasmeen : tengok mood jugak ler

    Comment by eddievh — Thursday, July 12, 2007 @ 11:35 am

  6. Meen org mcm Pot tu kah yg kau maksudkan? kau pedulikan dia.. ni crita kau pe.. Pot confirmlah anak meen tu girl.. dia tunjuk aku gmbr scan dia.. bukan aje kepala dia bsr..tapi nampak gaya baby meen ni pon tetek besar. confirm girl..

    Yasmeen : tetek besar tu dah tentu. tengok mak dia la :p

    Comment by Tiara — Thursday, July 12, 2007 @ 12:35 pm

  7. scanning ni yang 3d punye ke?tak print muke anak ko?keskeskes…

    Comment by rezd — Thursday, July 12, 2007 @ 12:36 pm

  8. wakakaka…Tiara!!!! tul ker ko nampak tetek besar tue????Karam Singh Walia pons tetek besow ler….!!!!

    Yasmeen : ko ni suke kat kroni ko je, tu yg aku rase nak tukor muke aku jadi muke sneha tu muahahaha

    Comment by Ameer77 — Thursday, July 12, 2007 @ 12:37 pm

  9. Btol lah meer.. apa aku dpt kalau aku bohong.. like mother like daughterlah hehehe..
    Redz, meen blom amek scan 3D lah.. dia blom excited sgt nak tau rupa baby dia..tunggu je dia melahirkan.. skarang kan tgh suspend tak tau anak sapa dlm kandungan dia..

    Yasmeen : jeng jeng jeng…

    Comment by Tiara — Thursday, July 12, 2007 @ 1:19 pm

  10. ok..ok… like mother like doter lah erk….. Tapi Meen!! tul ker ko nak jadikan as P**NSTAR wei???

    Yasmeen : yer setelah cita² aku tak kesampaian, aku akan wariskan cita² aku kepada anak aku

    Comment by Ameer77 — Thursday, July 12, 2007 @ 1:30 pm

  11. time megandung la sedap prep..hmm mmg mcm tu la meen..ala hehehe ngan haku pong sedap gak..huhuhu anyway its girl..hehehe aweks jangka panjang..

    Comment by hehehe — Thursday, July 12, 2007 @ 1:32 pm

  12. ti….gila ke kau..baby lima inci tu tetek besar…cukup la kawan kau janda aku tuu….

    Yasmeen : dah cerai ke?

    Comment by pot — Thursday, July 12, 2007 @ 2:24 pm

  13. Meen, sbab aku pernah tgk tetek kau yg besar lagi pejal dan mengkal babtu aku brani ckp kat sini..kasi org yg tak tau tu tau.. haha. la.. cita2 nak jadi pornstar rupanya.. gi lah audition jgn dok dlm terowong je.

    kau jgn silap meen, semenjak si pot dah ceraikan leia.. dia mcm gila talak plak kat janda dia tu.

    Yasmeen : aku sian gak kat pot tu Tiara. tapi aku lagi sian kat Leia sebab Leia kate sepanjang idup dia ngan pot, dia tak penah dapat kepuasan, pot tu slow giler thehehe…

    Comment by Tiara — Thursday, July 12, 2007 @ 3:51 pm

  14. ””Yasmeen : dah cerai ke?””
    meen…janda tu yg ceraikan aku….kau tanya tiara camna bleh jadik camtu…

    ””Yasmeen : org mcm ni la yg aku kate tu Tiara oiiiii…””
    kebetulan plak org petama yg byk songeh eh…ceh…

    Yasmeen : aku dah tau segala-galanya, takyah ler ko nak pusing citer konon cam ko tak bersalah la plak thehehe sebenornye ko tu yg mati pucok kan? hiksssss

    Comment by pot — Thursday, July 12, 2007 @ 3:54 pm

  15. haha.. anak ko jd pornstar cam ko nk gelak aku.. .. ntah2 ank ko pangganti baby rina .. thehe … meen ..lepas ni buat la cerita aku kongkek ko…. aku bwk ko lari smpai terowong SMART .. pastu kongkek dlm keta Ferrari .. ok tk? klu ko banjir besar pun tkpe ..terowong SMART tu mmg nk cegah banjir thehe =P….

    Yasmeen : tetiba je terowong tak berfungsi… rakyat jelata dan menteri² takleh nak cakap ape. ferrari ko pon hanyut… bersama aku dan ko… mase tu abis dah air masuk lam ferrari ko… ko dah panik habis… ko dah tak pk pasal aku, apalagi pasal kongkek, yg ko tau cuma nak selamatkan diri je. pastu ko mula gelabah sebab air dah mula masuk lam mulut ko, idong ko, ko dah lemas dan sesak napas sementara aku tak tau tah camne…
    ko makin gelabah dan mula rasa takut…
    tiba-tiba ko terbayang zaman kanak-kanak ko yg indah, yg suci tanpa dosa, ibarat kain putih yg bersih belum tercorak den water color…
    tiba-tiba bayangan arwah nenek moyang, datok nenek sedara mara yg dah meninggaldunia senyum pada ko… ko gelabah! adakah ko diambang kematian?
    tiba-tiba ko ternampak bayangan neraka, maraknya api dari sebuah kawah yg besar, bayangan keindahan syurga silih berganti… serentak dengan tu semua kesilapan dan dosa lalu ko diimbas kembali sementara ko terus tertelan air banjir tu sampai tersedak. ko mula rase lemah dan nak pengsan… pandangan ko menjadi gelap…
    akhirnya ko semakin lemah, ko tak terdaya lagi melawan arus. ko pasrah dan memang dah agak cam nak mati je nih…. hati ko merintih, itu je yg ko mampu… hati ko cuma mampu bersuara “Ya Allah… ampunkan aku….”

    Comment by vaN_Zack — Thursday, July 12, 2007 @ 3:56 pm

  16. alaa baby girl ke.. kalo baby boy..jadik plak pretty boy.. mmg silap2 kak meen terkongkek dgn anak sendiri.. whahaha mengapakah begini jahat pemikiran ku (T_T)

    Yasmeen : Astaghfirullah…

    Comment by naif — Thursday, July 12, 2007 @ 8:29 pm

  17. naif… naif….

    astaghfirullah…….!!!.. teruk nye ngko ni naifffffff,,,… sampai macam tu sekali ke….. ya Allah, ampunkan lah aku…..

    Yasmeen : pastu ko lak terus tukor nick pompuan ni apsal? tukor jantina skali?

    Comment by effy fazira — Friday, July 13, 2007 @ 7:28 am

  18. apela ko ni naif…iskk…

    Comment by rezd — Friday, July 13, 2007 @ 7:36 am

  19. Meen!!! cerpen pasai hanyut kat Smart Tunnel tue menarik ler!!!!! Seperti memberi satu kesedaran yang teramat mendalam!!!!! tahniah!!! keep it up k!!! The path to the truth is out there….U need to find it as soon as possible!!!!

    Yasmeen : tu citer aku kasi kat van zack bior dia insaf sket hiks

    Comment by ameer77 — Friday, July 13, 2007 @ 7:38 am

  20. ”’The path to the truth is out there….U need to find it as soon as possible!!!!””

    it’s already been found…the path is leading to kangkang of zamri and others….kekekeke…meen kan?
    astaghafirullah………

    Yasmeen : Astaghfirullah…

    Comment by pot — Friday, July 13, 2007 @ 7:43 am

  21. “Yasmeen : ko ni suke kat kroni ko je, tu yg aku rase nak tukor muke aku jadi muke “sneha” tu muahahaha”

    Ko jgn Meen!!! silap aribulan haku beli umah kat area umah ko nanti!!! pasai tiap2 ari nak nengok muka ko!!!wakakakaa

    Yasmeen : ha bagus la tu senang aku nak tukar tape cctv kat bilik ko, pastu aku jual cd ko ngan bini ko hehehe

    Comment by ameer77 — Friday, July 13, 2007 @ 7:48 am

  22. “Pot : it’s already been found…the path is leading to kangkang of zamri and others….kekekeke…meen kan?
    astaghafirullah………”

    oittt…apedaaa……org tue dah menuju ke Green Zone ler…ko lak dok lambai2 panggei die masuk ker red zone lik!!!!!

    Yasmeen : tah ko ni pot! perosak! patut la leia lari tinggalkan ko, sudah la mati pucok, perosok lak tu! boncet lagi satu hal… astaghfirullah…

    Comment by ameer77 — Friday, July 13, 2007 @ 7:58 am

  23. “Yasmeen : ha bagus la tu senang aku nak tukar tape cctv kat bilik ko, pastu aku jual cd ko ngan bini ko hehehe”

    Bisnes minded!!!huhuhuhu

    Yasmeen : kan ke ko yg ajar aku jual apam balik ngan air kelapa… pengalaman lalu membawa aku ke bisnes vcd plak wakakaka

    Comment by ameer77 — Friday, July 13, 2007 @ 9:46 am

  24. hello…

    wow baby gal….sure comel n cute macam ko kan meen…

    err nak letak nama apa..milia..alia..mcm best je nama2 ni kan hehehe

    neway congrates meen..its a gal..

    Yasmeen : ops yg ade LIA…LIA tu takleh sebab moderator aku dah nama Leia, musuh ketat yasmeen pun nama kamalia, so yg LIA LIA ni semua rejected. pls take note :p

    Comment by LoisLane — Friday, July 13, 2007 @ 9:54 am

  25. muahahaha…vcd murah wei…. baik convert pi DVD….. lagi clear !!! real ooooooo!!!

    Yasmeen :yer vcd/dvd/tape haprak pun aku buat… rakaman suara dalam kaset pun aku buat… pastu aku akan buat sekali tayangan online kat youtube

    Comment by ameer77 — Friday, July 13, 2007 @ 9:55 am

  26. “Yasmeen : ops yg ade LIA…LIA tu takleh sebab moderator aku dah nama Leia, musuh ketat yasmeen pun nama kamalia, so yg LIA LIA ni semua rejected. pls take note :p”

    muahahaha….Namer Anak Pompuan aper erk???? Trisha??? Misha??? or Fahisha???SNEHA????wakakaka

    Comment by Ameer77 — Thursday, July 12, 2007 @ 11:05 am

    Yasmeen : cadangan diperlukan tapi lambat lagi la, malas nak pk skarang… korang semua kan mak dan bapak angkat dia, korang le cari nama wakakaka…

    Comment by ameer77 — Friday, July 13, 2007 @ 10:06 am

  27. alamak meen..ampun..lia2 reject ek…ok..kita cuba yang lain..

    tasha…nadia..nelly..hehe..ok tak…atau kisha..hakhakhak

    *aku lak over bagi nama kan…ekekekekek*

    Yasmeen : Errmmm…. next…

    Comment by LoisLane — Friday, July 13, 2007 @ 10:09 am

  28. lagi suggestion…. Ikea… Ikano…Cavenzi….Fella…Wakakakaka….

    Yasmeen : kalo laki? Harvey Norman? hahaha

    Comment by ameer77 — Friday, July 13, 2007 @ 10:12 am

  29. kalu nak opisel sket buh Tg. Azreena Miharja!!!muahahaha

    Yassmeen : Azreena Miharja?

    Comment by ameer77 — Friday, July 13, 2007 @ 10:29 am

  30. Komen ke-30!!!huhuuh….saje nak sakat Meen!!!! Seri Meera ….😉

    Yasmeen : aku nak delete multiply aku meer, aku buat website baru… multiply bodo tu tendang banyak gambo aku huh buang mase tul

    Comment by ameer77 — Friday, July 13, 2007 @ 10:31 am

  31. kalu laki banyak ler suggestion wei…ko kater pompuan…limited ler dictionary haku!!!huhuhuuh

    Yasmeen : anak lelaki senang je. tu pasal aku buat anak pompuan sebab aku tak suke yg senang wakakaka

    Comment by ameer77 — Friday, July 13, 2007 @ 10:46 am

  32. “Yassmeen : Azreena Miharja?”

    hah!!! asai??? macam pernah dengar erk dedue namer tue??? wakakakaka

    Yasmeen : ye mcm pernah ku dengar, tapi dimana ya???

    Comment by ameer77 — Friday, July 13, 2007 @ 10:46 am

  33. “Yasmeen : aku nak delete multiply aku meer, aku buat website baru… multiply bodo tu tendang banyak gambo aku huh buang mase tul”

    muahahaha…ko cepat putoih asa lah wei….haku pernah nengok ader org post berpuloh puloh album wei!!!ok jer… tapi kalu bokak w.site baru pun ok gak…..leh ler haku kacur daun kat ko!!!muaHAHAHA

    Yasmeen : aku tau ko memang suke kacur daun aku, aku pon rase nak kacur kacur ko hahaha

    Comment by ameer77 — Friday, July 13, 2007 @ 11:22 am

  34. lerrrr dah luper lah tue!!! time candle lite dinner…ader couple blakang kite mamt tue propose kat awek die tue ler….”Dear AZreena Miharja… Will u marry Me??? wakaka..siooorrrr jerrrr…..

    Asai haku jer dok ngomen nie erk???wakaka…haku giler komen dah!!! oooohhh..luper..arini ari Jumaat daaaa…sume2 pi renew lesen!!!

    Yasmeen : kapel blakang kite tu bukan ke nama dia manjalara?

    Comment by ameer77 — Friday, July 13, 2007 @ 11:26 am

  35. Yasmeen : kalo laki? Harvey Norman? hahaha
    ==

    hahahahaah..mcm ensem je harvey norman ni kan..kah kah sayangnya anak meen pompan..

    nama lagi..qistina ameena

    Yasmeen : ameena pon rijek sebab nanti orang panggil dia ‘minah’ ape kelasss….

    Comment by LoisLane — Friday, July 13, 2007 @ 11:46 am

  36. alamak meen..manyaknya kena rejek hahaha..

    Qistina Nursarah je la…hak hak

    *kalau kena rejek lagi….aku give up neh*

    Yasmeen : Tiara Qistina boleh? sikit ambik idea ko, sikit ambik nama tiara tu kang kempunan lak dia

    Comment by LoisLane — Friday, July 13, 2007 @ 12:49 pm

  37. “Asai haku jer dok ngomen nie erk” Meer.. tau takpe.. aku pon tgk multiply meen tu.. setiap gmbr semua ada komen.. pengomen dia tu asyik2 nama AMEER!

    Meen, namakan anak kau tu Tiara sudah.. mesti bakat dia terserlah! hahaha

    Yasmeen : Tiara? Nanti sejarah berulang la plak. dah kawen tapi main ngan jantan lain lalala

    Comment by Tiara — Friday, July 13, 2007 @ 1:07 pm

  38. “Yasmeen : tah ko ni pot! perosak! patut la leia lari tinggalkan ko, sudah la mati pucok, perosok lak tu! boncet lagi satu hal”
    Ceh.. bukan main lagi korang mengutuk pot ni.. dia tak mati pucuklah.. dia mati pucuk kat leia je..leia tak tau kasi naik.. tu pasal pot paksa2 aku sruh leia lepaskan dia.. pastu dia lari kat aku.. hehehee

    Yasmeen : kau perampassss!!!! kau perampas laki Leia, skarang baru aku paham betapa mulianya hati Leia takmo kutuk ko, sikit pun dia tak salah ko, dia cuma salahkan pot sorang je, Leia kawan yg baik tapi ko tikam di adari blakang Tiara… ko memang durjana!!!!

    Comment by Tiara — Friday, July 13, 2007 @ 1:11 pm

  39. hahahaha… ntah2 “Meer” ngan “Meen” owang yang samer!!!!wakakaka…sajer nak wat blog sendiri happening!!!!muahahaha

    Yasmeen : ni blog Meen ke Meer ni? skarang aku Meen ke Meer? isk pening aku? muahahaha

    Comment by ameer77 — Friday, July 13, 2007 @ 1:33 pm

  40. hahahaha….haku dah nampak angel 2 org dok terbang2 ataih kepala ko Meen!!!! wakakakakaka…. >:-)

    Yasmeen : kalo angel atas pala aku maknanya, aku ni watak baik la, ko la watak jahatnye… atas pala ko ade syaitan nirrojinmmm…

    Comment by ameer77 — Friday, July 13, 2007 @ 2:19 pm

  41. Meen, aku ni bkn perampas.. dah pot lari kat aku.. aku bedal je lah.. alah Leia tak berani nak kutuk aku pon..sbab dia tau aku lagi terrer dari dia..tu sbab dia slahkan pot..hehehe..Mcm mana kau tau ni.. Leia mmg suka kena tikam dari blakang!!! Tikam2 tak mati plak dia.. makin sedap ada lah..

    Yasmeen : aku pun suka kene tikam dari blakang wakakaka *teringat barang 6 inci ameer* :p

    Comment by Tiara — Friday, July 13, 2007 @ 2:36 pm

  42. Salamz,
    Best gak bab menamakn bebi owg neh… hmmm, ank pompuan, mak dia nak jadikan pornstar… bg nckname dlu la mcm Wan Tehtekubsau, Syarifah Cpapktat, CT Jubolicin, 4 sure sykt porno along2 bkenan, anak sapa la nie, ank Meen!😀

    Yasmeen : cadangan ditolak dan ditutup terus. mekasih!

    Comment by Peaze2KcgPeaze — Friday, July 13, 2007 @ 2:46 pm

  43. oiiittt!!! Asai haku lakss jadik syaitan nie wei Meen????

    Yasmeen : yer la… atas pala aku ade angle… atas pala ko ade setan ler…

    Comment by ameer77 — Friday, July 13, 2007 @ 2:54 pm

  44. “Yasmeen : Tiara? Nanti sejarah berulang la plak. dah kawen tapi main ngan jantan lain lalala”

    Tiara pon mcm Yasmeen.. Yasmeen kan guru dia.. hahaha.. Yasmeen dah kawen pon main jantan-jantan lain.. hehehe

    Yasmeen : tidakkkk!!! tidakkkk!!! aku tak kenal yasmeen

    Comment by Tiara — Friday, July 13, 2007 @ 4:32 pm

  45. “Yasmeen : aku pun suka kene tikam dari blakang wakakaka *teringat barang 6 inci ameer* :p”

    Tersedak haku Meen!!!!muahahaha!!!uhuk…uhuk!!!!

    Yasmeen : kalo termakan cili pastu rase pedas, pegi le minum air :p

    Comment by ameer77 — Monday, July 16, 2007 @ 6:08 am


RSS feed for comments on this post.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: