Diari Berahi Yasmeen

Friday, July 13, 2007

Diluah Mati Mak, Ditelan Mati Bapak!

Filed under: Diari Kehidupan, Suratan Atau Kebetulan! — Yasmeen @ 3:13 pm

sian kat Tiara tadi. Bini Kapten Kompot datang serang dia kat opis. Tau jelah lagak wanita UMNO kan… style cam garang ala-ala Rafidah Aziz gitu, sekali cakap mcm nak berucap kat parlimen. Inikan pulak kalau time dia marah.

Dia datang terjerit-jerit kat opis kami “siapa Tiara?” dia sergah si Mastura penyambut tetamu kami tu.

Faizal keluar. “boleh saye tolong cik…” Faizal mula berbunga bahasa.

“Cik Puan Zaleia!” Jelas kesombongan dan kemarahan ‘Cik Puan Zalia’ yg mencari si Tiara tu. “Aku nak jumpa Tiara, mana dia?” Zaleia cekak pinggang sebelah, sebelah tangan lagi dok pegang handbag LV dia. Dia berbaju kurung merah berlabuci penuh. Muncung kasut dia cukup untuk membunuh satu nyawa sekiranya dia menendang buah kerandut sesiapa.

Aku turut sama keluar bila dengar kekecohan di luar. Aku ingatkan ade staff gaduh. Aku berdiri kat pintu bilik sambil perhati dari jauh. tiba-tiba Tiara masuk. Memang ler nasib dia tak baik, kalau dia tak balik opis kan bagus. Nampaknye terpaksalah dia berhadapan dengan singa betina yg cari dia ni aku pun tak tau sape.

“kenapa ni?” Tiara bertanya pada Faizal. Dia ingat pompuan tu gado dgn Faizal, dia pun blagak nak jadi heroin nak tolong Faizal kononnye.

“Maaf cik, saye Tiara Emelda, kalau ada apa-apa masalah kita boleh bincang” Tiara bersuara dengan lagak penyelamat. Tiara hulurkan tangan untuk bersalam, tiba-tiba suara singa betina tu makin tinggi.

“ohhh jadi kaulah Tiara, pompuan jalang yang kacau laki aku tu?” Zaleia memandang muka Tiara. Tiara tergamam kejap. Keadaan masih terkawal, Tiara nampak tenang.

“kau ni memang pompuan jenis tak tau malu. pompuan² mcm korang semua ni bukan kira laki orang, bapak orang ke, asalkan ade duit, korang main sapu je, tak malu ke?” Zaleia makin menjadi-jadi.

“apa masalahnye ni cik?” Tiara berlembut.

“Cik Puan Zaleia Kompot!” sekali lagi Zaleia sebut nama dia. Aik! Aku mula gelabah, tadi dia sebut nama dia tanpa ‘kompot’ takdelah aku gelabah sangat. Kali ni, bila dia sebut kompot je, aku mula takut. macam kenal je nama tu. Tak salah lagi, ni mesti la bini Kapten Kompot tu.

Tiara pun ade riak terkejut tapi dia masih boleh kawal riak wajah dia. Dia buat muka tak bersalah je. cara dia kawal emosi nampak mcm dia tak tau langsung ape yang Zaleia Kompot tu cakap hahaha!

Zaleia memaki hamun Tiara sepuas hati, mcm² dia ckp sampai dah tak larat nak dengar. Ape lagi kalau bukan cakap pasal pompuan sundal yg merampas laki orang. Sian aku tengok kat Tiara tu, aku tak sure nape dia tak menjawab. Mungkin dia rase memang dia salah, so dia diam jelah kot.

Baru je aku nak panggil security, Tiara mula bersuara “dah???  dah habis??  kau dgr sini baik²… terimalah hakikat yg kau tu tak pandai jaga laki … tu pasal laki kau cari pompan lain. anyway dgn laki kau pon not that great.  i’ve had better! Faizal, tlg panggilkan security bawak pompan giler ni kluar!” Tiara melangkah masuk dengan penuh kompiden meninggalkan Zaleia Kompot yg terjerit-jerit panggil nama Tiara.

“Hey Tiara, celaka! Sini kau! kurang ajar! memang dasar pompuan murahan!!!” Zaleia berlalu keluar dengan maki hamun, pandai gak dia blah sebelum security guard tarik dia hehehe…

Tiara terus masuk, aku ikut belakang Tiara. Aku ingat dia nak masuk bilik dia, rupenye masuk bilik aku, Ceh! Tiara hempas file atas meja pastu letak handbag dia slow² atas kerusi. tau plak dia letak slow² handbag Gucci tu, file dia main hempas je… kihkihkih

“sial betul betina tu. gelabah i tadi siot” Tiara menarik nafas lega. Aku hulurkan mineral water kat dia.

“la u takut ke, nampak cam relax je tadi?” aku sengih.

“u tak nampak ke kuku panjang dia tadi boss? kalau dia cakap muka i tadi, abis la kejelitaan i” Tiara teguk mineral water tadi sambil tarik nafas lagi. Ye tak ye gak, jangankan kuku dia, kalau hene hempap dengan tetek besar si Zaleia tadi tu, memang boleh mati lemas. Pelik gak kan, nak kata hodoh, tak jugak, stylo la jugak, breast pun besar boleh tahan, body pun cantik la lagi. Tapi apsal laki dia cari pompuan lain ekk?

“yang paling i hangin ni bos, bodoh betul la kapten tu sampai bagitau nama i, i keje kat mana, memang takut bini betul la jantan tu, badan je besar cam gajah bunting” Tiara mencebik.

“betul ke kapten tu skill dia haprak?” aku sengih lagi.

“hehehe i saje la nak kasi bini dia pedih telinga, sebenarnya konek laki dia memang ‘persu’ habis, sekali kene takleh lupa, tahan lama sampai kejang kaki i, u know…” Tiara sengih. Aku pun sengih. hampeh betul la minah ni.

Tiara dial no kapten. tak dapat! Tiara dial lagi! tak dapat jugak! Tiara mengeluh.

“mane pulak la si kompot ni. off hp ke? takut la tu, i tak kan lepaskan kapten tu, i akan buat sampai bini dia merayu kat i” Tiara mencebik lagi.

Aku geleng kepala.

55 Comments »

  1. Pot ada flight ke
    Dubai. Special flight bwk pgntin baru kwn tiara. Kau lupa ke tiara? Tu gpasal cal x dpt

    Comment by Pot — Friday, July 13, 2007 @ 4:05 pm

  2. fuuyooo tiara respek la..kene serang cool jer..

    Comment by rid — Friday, July 13, 2007 @ 4:51 pm

  3. siap ada slot perlawanan persahabatan.. interesting… hahaha.. lepas ni bole bukak gelanggang wrestling pulak..

    Comment by jembot — Friday, July 13, 2007 @ 7:40 pm

  4. Aiii Meen. Tln air lior je ke Tiara cerita tentang ‘kepoweran’ kapten Pot. X teringin ke. Duss… X bule di bayangkan keketarannya.

    Yasmeen : aku ke? aku teringin dengan pot? yg perut boncet dan tak menyelerakan tu? nantilah aku fikirkan :p

    Comment by route66 — Friday, July 13, 2007 @ 10:29 pm

  5. Laz.. haprak la si kapten komplot tuh.. tak pandai cover line langsung.

    Comment by morez — Saturday, July 14, 2007 @ 5:11 am

  6. pasni soh aa tiara kucar kacirkan umahtangga kompot dgn lebih hebat.. pastu kompot dh giler bayang dgn tiara.. pastu tiara tinggalkan kompot… pastu zalia pon tinggalkan kompot.. pastu padan muka kompot…

    Yasmeen : syahdu tul citer ko ni mat bunga oi…

    Comment by naif — Saturday, July 14, 2007 @ 8:17 am

  7. nasib baik pot dlm plane babtu x de konektion.. ingat dah mampos kena tendang dgn kasut muncung Zaleia.

    Meen, kata2 Cik Puan Zaleia tu pon ada terasa skit kat kau kan.. tu psl kau tak larat nak dgr.. hahaha.. best jln crita kau ni.. hahaha

    Yasmeen : takler, cik puan zaleia tu dulu pun rampas kapten dari bini lama kapten gak, tu pasal dia hangin bile terkena batang idong sendiri tu wakakaka

    Comment by Tiara — Saturday, July 14, 2007 @ 11:40 am

  8. “Yasmeen : aku pun suka kene tikam dari blakang wakakaka *teringat barang 6 inci ameer* :p”

    Meen, pot punya 7.7inci..hehe.. dgn kau je dia kata boncit.. padahal tidak.. takut kau plak tergila2kan dia.. hahaha

    Yasmeen : aku? hahaha…

    Comment by Tiara — Saturday, July 14, 2007 @ 11:48 am

  9. Salamz,
    … sbijik plot crekarama awal 80an jer ksah bini bos ngamuk cr jalang@seketari kat opis, lagi best kalo ada pengajaran buat sundal2 yg kaco rumahtanga org, cuba si zalia tu plak balas dendam pi goda laki tiara, last2 dpt gak plot 4some kuarga kompot dgn tiara, fuhhh! tgang kote dibuatnya…

    Yasmeen : ape??? Zaleia nak goda laki Tiara? abis aku camne? aku baru plan nak merasa laki dia :p

    Comment by Peaze2KcgPeaze — Saturday, July 14, 2007 @ 12:47 pm

  10. Salamz
    ‘Yasmeen : ape??? Zaleia nak goda laki Tiara? abis aku camne? aku baru plan nak merasa laki dia :p’
    Ape daa.. ko kan pngarang, wa tkat bg idea, tp x seswai kot boncit VS boncit, nak kongkek pn atas toto j la takut katil runtuh!😀

    Yasmeen : boleh je… tapi aku takmo ngan si boncet tu wakakaka

    Comment by Peaze2KcgPeaze — Sunday, July 15, 2007 @ 1:41 pm

  11. “hehehe i saje la nak kasi bini dia pedih telinga, sebenarnya konek laki dia memang ‘persu’ habis, sekali kene takleh lupa, tahan lama sampai kejang kaki i, u know…”

    Meen…takkan kau nak dgr je TIARA dpt nikmat kongkek n rasa konek Kapten tu??? Nxt episode sure kau kongkek plak kan kan kan…hehehhehe…..

    Yasmeen : ngan kapten tu ke? takmo ler aku… mulut dia rabak… nanti bini dia serang aku…

    Comment by eddievh — Sunday, July 15, 2007 @ 3:23 pm

  12. eh girl…lama tak dengar citer.

    Comment by ketapang.. — Sunday, July 15, 2007 @ 4:41 pm

  13. “Yasmeen : aku pun suka kene tikam dari blakang wakakaka *teringat barang 6 inci ameer* :p”

    Meen, pot punya 7.7inci..hehe.. dgn kau je dia kata boncit.. padahal tidak.. takut kau plak tergila2kan dia.. hahaha

    Yasmeen : aku? hahaha…

    Muahaha…7.7…the unique number!!!!Pot lahir 7/7 ker tue…waakakakaka

    Yasmeen : 7.7 inc ker? wakakaka… tgk bebetul la inc ke cm…

    Comment by ameer77 — Monday, July 16, 2007 @ 6:09 am

  14. muahahaha…Meen!!! bakat kau memang terserlah!!! ko nak haku rekomen ko kat Rosyam tak…die tangah carik org utk tulung die jadik director movie!!! Tajuk cite “Berahi”…wakakaka

    Yasmeen : jgn lupe meer buat ape yg aku suruh ni… pasni aku naikkan gaji ko… ngan bonus seround wakakaka

    Comment by ameer77 — Monday, July 16, 2007 @ 7:31 am

  15. noted and action will be taken ASAP…. miahahaha..gajik tak naik pun takper… part bonus yg tak tahan tue!!!!

    Yasmeen : takde maknanye, akak geb pun suspended gak wakakaka… aku dah kate Rizal tu penakut, dia mane brani nak biar kita balas balik komen tu semua

    Comment by ameer77 — Monday, July 16, 2007 @ 8:13 am

  16. ehek… kalo nak kasik menarik lagi meen… ko buat baik laaa dgn zaleia masa dia tgh frust tuh… dia bukan kenal ko pon…. lepas tuh ko sajikan dia pada zamri or abg ko… wekekekekekek baru menarik…. hmmmmm…..

    Yasmeen : yg tu aku kene bincang dgn Zaleia dulu wakakaka…

    Comment by dex — Monday, July 16, 2007 @ 10:35 am

  17. wakakakaka…. sume2 kene saspen!!!!

    Yasmeen : halah tak heran arh haku… kacang je nak jadi org kuat situ, kasi je pantat kat owner wakakaka… tapi kalau tgk owner pun tak selera camne nak kasi pantat wakakaka si babi tu lain la, terdesak wakakaka

    Comment by ameer77 — Monday, July 16, 2007 @ 12:54 pm

  18. kompot dah hilang dalam nahas nuri terhempas…itu sebabnya tiara call tak dapek..

    Comment by joe sandora — Monday, July 16, 2007 @ 1:13 pm

  19. lerrr…Kompot jadik tarzan kat utan genting highlands lah nie erk???huhuhuhuh

    Comment by ameer77 — Monday, July 16, 2007 @ 1:16 pm

  20. kak meenn.. apa kata kak meen citer akak dgn tiara berganding bahu mengerjakan kompot.. pastu korg rakam arhh dlm hp.amek shot masa kompot mengah2 korg kerjakan… kasik kat binik die tgk…biar binik dia tau kompot tak sehebat mana… hik hik hik bernas tak idea saya??

    Yasmeen : kompot tu dah teruji. dah failed pon… ape kate kalo kitorang kerjakan ko plak naif? ko dah sunat blom?

    Comment by naif — Monday, July 16, 2007 @ 2:01 pm

  21. hahahaha…Naif….naif…. Kompot jadik tarzan…Tiara jadik Jane….. Meen nak jadik haper?????

    Yasmeen : aku akan jadi ‘sesuatu’ la… maybe penonton ker…

    Comment by ameer77 — Monday, July 16, 2007 @ 2:06 pm

  22. kak meen jadik gorilla yg tepok2 dada tuu…:p upss sori kak meen.. jgn marah

    Comment by naif — Monday, July 16, 2007 @ 9:01 pm

  23. Wakakaka….tengok tue Meen!!dak naif kate ape!!!!huhuhuhuuh…..

    Comment by Ameer77 — Tuesday, July 17, 2007 @ 5:59 am

  24. “””””kompot dah hilang dalam nahas nuri terhempas…itu sebabnya tiara call tak dapek..

    Comment by joe sandora — Monday, July 16, 2007 @ 1:13 pm “”””

    weii…yg ni jgn buat lawak laaa….Kapten Nor Azlan tu member aku tuu…..sian mak bapak dia….

    Yasmeen : semua kapten kat malaysia ni member ko…

    Comment by pot — Tuesday, July 17, 2007 @ 6:08 am

  25. MEEN.. bila nak seduce laki tiara…. ko projek la laki si tiara tue infornt tiara.. then tiara plak main ngan saiful….

    Yasmeen : tak baik dosa main ngan laki orang, lain la si babi tu selamba je main ngan laki orang, walaupun laki org tu tak seberapa, hanya pemilik cyber cafe 10 pc je thehehe

    Comment by Amir — Tuesday, July 17, 2007 @ 6:27 am

  26. hehehehe citer tarzan lak ke? hmmm.. buat filem pun bagus ni…

    Comment by thebluesgang — Tuesday, July 17, 2007 @ 6:28 am

  27. meen…meer…korang name naik ekk…dok kecoh si rizal tu canang korang…..marah sangat la tu dia kat korang….

    Yasmeen : beb dia tu yg bodo, bebaik org tak tau dah jadi tau, konon nak tarik simpati public supaya org percaya yg dia tu teraniaya. aku ni kalau tak kerana dah janji ngan bebudak yg dia penah kongkek tu, mmg dah lama aku buktikan kat situ, tapi bebudak pompuan tu segan, aku pun tak kan nak aibkan org yg cayer kat aku kan…

    Comment by rezd — Tuesday, July 17, 2007 @ 7:10 am

  28. Redz…. orang melenting tak tentu pasal last2 diri sendiri gak malu!!!wat per laahh die leh declare cenggitu!!! malu wooooo!!! yg si tino tue pun gedioks nak mamposss!!!muahahahaha

    Comment by Ameer77 — Tuesday, July 17, 2007 @ 7:18 am

  29. tino tu sapo ameer?sape yang gediksss tu…ahaks…yela..aku tgk mamat tu glabah jer..

    Comment by rezd — Tuesday, July 17, 2007 @ 8:51 am

  30. tahu takper!!!! dah takde modal nak fite lah tue…Meen kasik kaw2 smalam!!! tahniah Meen!!!muahahaha… Yg tino ngan gediks tue saper lagi kalu tak si Ba Alif Ba Ya tue ler….

    Yasmeen : aku tau semua tu sia-sia meer, aku saje je layan sebab semalam aku banyak mase free wakakaka, lepas aku hentam dia, mesti la dia dah delete benda tu semua wakakaka

    Comment by Ameer77 — Tuesday, July 17, 2007 @ 9:02 am

  31. sorryla…jawi den fail..wakakakaka…korang fite kat mane hah?….puas aku cari posting mane satu..

    Comment by rezd — Tuesday, July 17, 2007 @ 10:05 am

  32. lambat lah Rezd….kunun nak kaber line dah lock & delete ler thread tue!!! bengong dua2 ekor!!! chait!!!baru nak sedar malu!!!wakakaka… Jawi Fel!!! lerrrr…. Meen ko tulung bg tau ba alif ba ya tue mende kat si Redz nie…. haku segan laahhh!!!wakakakaka

    Yasmeen : adui buat malu aku je rezd ni. si ameer khan melayu celup tu pun tau ba alif ba ya tu BABI thahaha…

    Comment by Ameer77 — Tuesday, July 17, 2007 @ 10:16 am

  33. wakakakaka….kalo berani sangat…napela mamat tu lock&delete thread tu..ala…meer…ko ajar la aku..cepat…aku bukak muqqadam nih..cepat ajo aku…kekekekeke

    Yasmeen : dia dah gelabah beruk, malam tadi dia sms dgn salah sorang budak yg dia kongkek tu, dia marah budak tu sebab bagitau aku kisah dia… dia mmg cuak habis kalau aku sebarkan citer tu kat web dia wakakaka… last² dia buat muka kesian, dia cakap, dia kecewa sebab aku nak jatuhkan kat web yg dia usahakan sendiri, wakakaka masalahnye dia yg cari pasal dulu, dia yg ceroboh privacy aku ngan ameer kat msgbox kitorang wakakaka, mementang la web tu dia punye

    Comment by rezd — Tuesday, July 17, 2007 @ 1:51 pm

  34. adehhhhh!!!! Ba dlm Rumi stands for “B”sebut stil “Ba” gak…. Alif in rumi stands for “A” sebutan “aaaa” and Ya stands for I wt pronunciation of “e”…hah….ko kasik ler combine sume nyer…kompem dapek jawapan nyer…..muahahaha

    Comment by Ameer77 — Tuesday, July 17, 2007 @ 2:04 pm

  35. Sabow jer lah haku!!!! ader ker patut ko suh haku lak ajo ko Jawi….huhuhuhuh… Meen!!! tulung haku cepat!!!!

    Yasmeen : aku dah gitau la ba alif ba ya tu BABI = Baby thehehe…

    Comment by Ameer77 — Tuesday, July 17, 2007 @ 2:05 pm

  36. AHAKZ…kehkehkeh…yela…still aku blur gak…yang mane satu…aku tak perasan minah mane satu yang idung besar situ…keh3..

    Yasmeen : yg idong besar, bontot besar, kepala besar, tetek je tak bape besar tapi suke prasan ambik gambo pakai seksi² pastu ketiak yg banyak lemak tu terbonjol keluar disebalik baju takde lengan dia tu wakakaka…

    Comment by rezd — Tuesday, July 17, 2007 @ 2:06 pm

  37. “Yasmeen : yg idong besar, bontot besar, kepala besar, tetek je tak bape besar tapi suke prasan ambik gambo pakai seksi² pastu ketiak yg banyak lemak tu terbonjol keluar disebalik baju takde lengan dia tu wakakaka…”

    Selulite!!!!muahaha….wakakaka…bluuuweeeekkkk!!!!

    Comment by Ameer77 — Tuesday, July 17, 2007 @ 2:46 pm

  38. dah ler break privacy orang!!!pehtu leh saspen takut kene soal balik tue yg haku pelik…mengong!!! mengong….sib baik ader dak Majmuk ngan Selangorfc tukang pecah masuk…huhuhuhu…..sampai skang terasa akan kebeengongan dak owner ngan ba alif ba ya tadah kapla masuk mulut singa!!!wakakaka…singa aper lagi..kasik ngap ler…muahahahaha

    Yasmeen : gelabah habis si bangang tu semalam. ape yg aku tulis yg buat dia kantoi semua dia delete wakakaka

    Comment by Ameer77 — Tuesday, July 17, 2007 @ 3:37 pm

  39. kau lecture aku meen .. comment sblm ni … panjang cm essay.. tkpe2.. ko nk gi umrah ke? thehe … aku tk kisah klu ko lecture aku .. tp klu ko lecture aku sorg je.. tk ci la ..

    Comment by vaN_Zack — Tuesday, July 17, 2007 @ 6:02 pm

  40. kengkawan yg budiman .. apa dh jd ni? sumpah seranah … mcm dlm parlimen … apa dh jadi meen? sape yg cuba mmbuat onar dlm blog ko ni? alamak… nk layan stim pn ssh … Redz.. ko explain skit tk lebih 5 baris …. haha lawak gile citer ko kali Meen… dh mcm Samarinda….

    Yasmeen : ko jangan hina cik puan pengarah punye idea tau! nanti dia majuk, dia sabotaj blog aku lak

    Comment by vaN_Zack — Tuesday, July 17, 2007 @ 6:11 pm

  41. muahahaha…ye tak yer gak kan VZ… Blog berahi upernyer… dah jadik cam tempat nak maki hamun orang lah pulak… ok..ok..back to bisnes….Meen!!! biler nak update cite baru pasai Kompot curi2 kuar jumpe Tiara!!!

    Yasmeen : berani ke kompot tu?

    Comment by Ameer77 — Wednesday, July 18, 2007 @ 5:53 am

  42. hek3..oooo…budak tu….nak buat macam mane…belajo tinggi2 tapi fel jawi…wakakkakaka…ako rasa sure mamat tu gelabah kalau rahsia pecah….takut minah2 dalam tu yang dia cadang nak projek larila tu…meen…ko buat la kisah mamat tu lak…jadikan dia gay dalam citer ko…wakakakakaka

    Yasmeen : Eee tak kose aku, citer lam ni semua aku masukkan watak member² yg tak bagi masalah kat aku je wakakaka

    Comment by rezd — Wednesday, July 18, 2007 @ 6:52 am

  43. korang citer pasal ape ni…tak faham la..Lost betul aku kali ni…

    Yasmeen : takpe ko duk minum² dulu, yg lain biar aku yg uruskan

    Comment by adzhar — Wednesday, July 18, 2007 @ 2:13 pm

  44. kak meen..daku masih teruna… owhh tidakkkk

    Yasmeen : ye ke? :p

    Comment by naif — Wednesday, July 18, 2007 @ 6:37 pm

  45. WOI!!!!!!!!!
    Jangan nak memandai,
    Ghostrider belom MATI lagi eh….
    langkah mayat wa dulu….,

    Sedangkan bah kapar tak hanyut,
    Inikan pula kemarau panjang,
    Ada brani…..

    Comment by Ghostrider — Wednesday, July 18, 2007 @ 9:31 pm

  46. dahhhh …..ni ape kes pulak Kapal Karam kat blog meen nie??? GR wei…ape cerita nie???

    Comment by Ameer77 — Thursday, July 19, 2007 @ 9:59 am

  47. ye laa kak meen (*^_^*)

    Comment by naif — Thursday, July 19, 2007 @ 12:15 pm

  48. Kak Meen!!! ape pasal Kak Meen Senyap jer… taknak update blog dah ker Kak Meen???

    Comment by Ameer77 — Friday, July 20, 2007 @ 12:29 pm

  49. Meen dah beranak lee tu pasal x up date blog boringnya aku

    Comment by lanun — Monday, July 23, 2007 @ 6:04 am

  50. nie ape kes…blog sonyap jer erk???

    Comment by Ameer77 — Monday, July 23, 2007 @ 7:08 am

  51. Pening2… Aku tak tau ujung pangkal tetiba jer kecoh kat blog ko ni meen.
    Apahal.. Mentang2lah aku punya line internet dah lama down, banyak dah aku ketinggalan..
    sian kat aku.. 😦

    Comment by RED — Monday, July 23, 2007 @ 7:28 am

  52. shuhhhh…. korang nie tak nampak ke si meen tgh geli² dgn zaleia tuh…. kang dah klimax dia bubuh laa crite dia kat sini….. ehek

    Comment by dex — Monday, July 23, 2007 @ 7:46 am

  53. 😉

    Comment by Ameer77 — Monday, July 23, 2007 @ 8:01 am

  54. senyap jer…kalo tak laju jer comment memasing..

    Comment by rezd — Monday, July 23, 2007 @ 1:01 pm

  55. dah takde modal nak ngomen…. tunggu episode baru ler!!!!

    Comment by Ameer77 — Monday, July 23, 2007 @ 1:19 pm


RSS feed for comments on this post.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: