Diari Berahi Yasmeen

Sunday, July 29, 2007

Izaida’s Wedding Day

Filed under: Suratan Atau Kebetulan! — Yasmeen @ 9:49 am

Aku menghadiri majlis perkahwinan Izaida dengan penuh tanda tanya. Kami tiba disaat Izaida sedang bersanding. Perjalanan yg agak jauh dari KL membuat kami kelaparan. Masa kami sampai kedengan bunyi kompang yg membingitkan. Jantung aku turut sama berkompang. Izaida dan suami sedang diarak denga meriah. Aku tak dapat jumpa Izaida sebab terlalu ramai sangat orang kat pintu masuk rumah dia.

Kami terus dijamu dengan pelbagai hidangan. Dan aku tak nak lepaskan peluang untuk menepung tawar Izaida dan suami dia.
Kami masuk, Kejelitaan Izaida terserlah disebalik kebaya unggu gabungan songket dan lace. Dia sangat cantik hari tu.

Memang kejutan besar bagi kami bila pompuan loklak tu bagitau yg dia nak kahwin dan hari tu lebih mengejutkan lagi bila aku pandang wajah suami dia.
Van Zack???

16 Comments »

  1. uishhh.. kemetotnyer entry.. mmg kak meen btoi2 shock nampaknyer..

    Comment by naif — Sunday, July 29, 2007 @ 7:29 pm

  2. Meen….ni intro untuk sesuatu yg maha dahsyat yg bakal berlaku ke? hehehehe….

    Yasmeen : takde la dasyat sangat. tapi kan ni citer filem, mesti la ade link antara satu sama lain, akhirnya semua pelakon bersatu wakakaka

    Comment by eddievh — Sunday, July 29, 2007 @ 8:19 pm

  3. Meen…byk2 jantan…Van Zack gak dia kahwin ehh….teringat saat dia kongkek kau kat Hong Kong tu kan…hehehhehe….

    Yasmeen : saje aku kasi van tu kawen, bior dia geti duk diam sket wakakaka

    Comment by eddievh — Sunday, July 29, 2007 @ 8:20 pm

  4. Van Zack???? muahahahaha….. dah takde calon lain dah ker…..

    Comment by Ameer77 — Monday, July 30, 2007 @ 5:51 am

  5. ””Van Zack???? muahahahaha….. dah takde calon lain dah ker…..””

    abih….vanzack berani melamar izaida….kau tak nak masuk calon……

    Yasmeen : aku tunggu laki tiara :p

    Comment by pot — Monday, July 30, 2007 @ 6:28 am

  6. Haku isi form jadik calon utk org lain daaaa….muahahaha…belum dapat reply lagi….

    Yasmeen : aku kasi ko 3some 2 laki + 1 pompuan dulu, next time aku kasi 1 laki + 2 pompuan, amacam?

    Comment by Ameer77 — Monday, July 30, 2007 @ 7:04 am

  7. HUARGH HUARGH..SISA DAPAT SISA DORANG TU!

    Comment by NEMO — Monday, July 30, 2007 @ 7:50 am

  8. yess.. another twist to the saga… kudosss

    Comment by mafiaso — Monday, July 30, 2007 @ 8:27 am

  9. yesss… another twist to the saga… kudoss…

    Comment by mafiaso — Monday, July 30, 2007 @ 8:28 am

  10. boleh joint

    Comment by asya — Monday, July 30, 2007 @ 8:48 am

  11. korang ade penah masuk blog cikgudila x?

    Comment by asya — Monday, July 30, 2007 @ 8:49 am

  12. van zack???
    hehehehe…..belasah je…

    Comment by asya — Monday, July 30, 2007 @ 8:50 am

  13. kak min aku baru je join blog ni..best gak ek..

    Comment by asya — Monday, July 30, 2007 @ 8:51 am

  14. aku smakin x tahan godaan sejak ikut blog kak min ni..
    harap..aku boleh simpan dara aku lagi..

    Yasmeen : simpan, jangan tak simpan

    Comment by asya — Monday, July 30, 2007 @ 8:53 am

  15. “Yasmeen : aku kasi ko 3some 2 laki + 1 pompuan dulu, next time aku kasi 1 laki + 2 pompuan, amacam?”

    I prefer one by one ler Meen… especially with “the” gurl!!!!muahahahaha..Foreplay at least 20 minutes tau….muahahahaha

    Yasmeen : aku kasi ko pengalaman baru ni 2 lawan 1 tak kan tak brani?

    Comment by Ameer77 — Monday, July 30, 2007 @ 1:51 pm

  16. “Yasmeen : aku kasi ko pengalaman baru ni 2 lawan 1 tak kan tak brani?”

    brani sudah tentu…cuma tidak mahu mengabaikan yang sorang tue jer …hehehehe

    Yasmeen : yg sorang tu simpan je kat umah, jangan nodai kesuciannye, biar ko sorang je yg kotor masuk neraka

    Comment by Ameer77 — Thursday, August 2, 2007 @ 9:09 am


RSS feed for comments on this post.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: