Diari Berahi Yasmeen

Monday, July 30, 2007

update terkini :p

Filed under: Diari Kehidupan — Yasmeen @ 9:53 am

Tiara datang opis dgn wajah ceria. Maklumlah baru balik bercuti dengan kekasih hati. Muka pun berseri cam pengantin baru. Cakap pasal pengantin baru tu, si Izaida dan Zack khabarnya berbulan madu di Italy. Izaida tak syak langsung aku kenal dengan Van Zack. Aku ingat nak jugak tegur masa dia atas pelamin hari tu. Tapi memandangkan Van Zack salam aku dan buat-buat tak kenal, so aku pun paham-paham sendiri la. Lagipun aku tak nak rosakkan mood pengantin baru.

Berbalik pada cerita Tiara dan kekasihnya tadi, aku ingatkan dia pegi dengan Kapten takut bini tu. Rupanya dengan orang lain. Dengan Ameer De Souza, seorang jejaka berbangsa serani yang dia kenal kat sebuah club. Aku tak pernah jumpa lagi Ameer tu, tapi mengikut cerita dan pujian melambung tiada terhadap mamat tu, hebatlah agaknya kot hehehe…

Sempat aku berpesan pada Tiara, jangan mulakan semua tu sebab nanti bila dah terlajak, tak boleh nak berpatah balik lagi. Dia dengan Kapten Kompot tu mungkin dah renggang sejak peristiwa Cik Puan Zaleia tu serang dia kat opis. Dan entah bila dia berkenalan dengan Ameer tu pun aku tak tau, tiba-tiba ajak aku ikut dia bercuti. Kebetulan Izaida plak kahwin, so tak dapatlah aku ikut dia.

Actually, Tiara kata kalau ikut plan, kami akan pergi berempat. Aku, dia, Ameer dan sorang lagi kawan Ameer. Actually kawan Ameer tu ade chalet kat Redang, so mereka semua plan nak bercuti la. Maybe ini pengalaman pertama Tiara, so dia ajaklah aku temankan. Tapi, walaupun aku tak dapat temankan dia, dia tetap pegi jugak. Dan paling mengejutkan lagi, Tiara kata mereka bertiga dah 3some kat sana. Siap buat rakaman lagi.

Aku tengok jugak la sikit-sikit rakaman kat handset Tiara, tapi disebabkan rakaman tu diambil dari handset, so pendek-pendek la video tu. Ade la dalam 7-8 video. Aku tak tengok habis lagi. Cuma yg tak bestnye, handset tu mungkin diletakkan diatas meja solek atau kat mana-mana sudut, sebab focus kat satu tempat je, kejap tak nampak kepala, kejap nampak dari belakang, takde la nampak jelas sebijik-sebijik konek masuk dalam pantat mcm kat dvd lucah dipasaran tu. Nantilah kalau aku dah tengok semua video rakaman tu, aku ceritakan kat korang :p

45 Comments »

  1. Tiara, sila sambung tugas ko untuk buat citer 3some tu, aku bz outstation lagi, minggu depan baru balik. ape² e-mail hihihihi tengkiu!

    Comment by berahi — Thursday, July 26, 2007 @ 9:54 am

  2. Tiara..advance dah ko nih … hehehe..takkan dlm blog org lain je kot..ape kata buat blog sendiri jugak … hehehe

    Yasmeen : aku pun tunggu blog dia

    Comment by MatSkodeng Tmn Jaya — Monday, July 30, 2007 @ 10:27 am

  3. wakakakaka….. Ameer De Souza!!! Serani laks tue…..nie yang tak sabo2 nak baca susulan cite 3some nieh!!!!

    Yasmeen : mesti ko tergedik² tak sabar nak 3some ngan Tiara kan? ko kene try Mrs.Kompot la aku rase, tetek dia besor :p

    Comment by Ameer77 — Monday, July 30, 2007 @ 10:54 am

  4. hahaa… Mampos!!! Aku kena tgk balik lah adegan2 dlm hp tu..

    Yasmeen : ala pandai² ko la Tiara, aku bz ni, tak sempat nak memikirkan idea terkini :p

    Comment by Tiara — Monday, July 30, 2007 @ 11:17 am

  5. hahahaha…. time syok tak hengat dunia…suh recap trus mampuih keraih…wakakakaka….

    Comment by Ameer77 — Monday, July 30, 2007 @ 11:32 am

  6. “Yasmeen : mesti ko tergedik² tak sabar nak 3some ngan Tiara kan? ko kene try Mrs.Kompot la aku rase, tetek dia besor :p”

    aik…asal haku plaks yg tergedik…. aku nak tunggu akan kesinambungan cite nie lah wei…aku nak tengok Tiara nyer jalan cite real ker dak jer,…thehehehe

    Yasmeen : tah la aku pun tgh tunggu e-mail dia ni thehehe… aku banyak request baru ni, pening pala aku

    Comment by Ameer77 — Monday, July 30, 2007 @ 11:49 am

  7. lama tak ty kabo? pekabo?

    Comment by haris — Monday, July 30, 2007 @ 2:57 pm

  8. Salamz,
    Hmmm.. awl2 lg dh tau owg len yg buat cte bknya tokey asal, camtu wa pun nk outstation, nk juin blk ble Meen abeh pantang, cau cincau sinci…!

    Yasmeen : skarang aku dah tukar konsep. aku nak kasi peluang penulis lain yg tulis citer, tapi disebabkan ni blog aku, jadi aku akan tapis dulu ikut gaya bahasa aku, tapi jangan riso kat sini takde kes lembu punya susu, sapi dapat nama. aku akan bagitau sape penulis berbakat tu, aku tak kan mengaku hasil keje org sebagai hasil keje aku

    Comment by Peaze2KcgPeaze — Monday, July 30, 2007 @ 3:33 pm

  9. alaaa apa kata kak tiara pos ajek clip tu.. takpon buat citer bergambar.. best sikit..kite yg rikues vclip lucah ittew.. patut kasik keutamaan kat kiter utk tgk taw

    Yasmeen : aku leh citer mengikut susunan video tu tapi kalau tiara citer lagi feel, sebab dia yg merasa 2 batang serani tu thehehe

    Comment by naif — Monday, July 30, 2007 @ 3:42 pm

  10. Meen….looks like kau try nak start balik bab kongkek dgn kisah Tiara ehh…3some plak tu…advance giler laa minah ni….mati2 aku ingat si Van Zack n Izaida yg nak ada bab ranjang kau tau…

    Yasmeen : bab ranjang izaida tu aku kene tanye dia dulu… kalo leh aku nak try gak laki dia wakakaka… tapi kalo dia tak kasi, aku batalkan jelah niat aku hahaha

    Comment by eddievh — Monday, July 30, 2007 @ 7:21 pm

  11. “…. tapi disebabkan rakaman tu diambil dari handset, so pendek-pendek la video tu. Ade la dalam 7-8 video ”

    meen..yg nie utk prebiu kot…..cuba ko tanya dgn tiara kot2 ada yg full version… silap2 yg full version dah ‘launch’ kat petaling street…;p

    Yasmeen : blom lagi, dia kate baru kat orchard road, malaysia tak masuk lagi

    Comment by thickdix — Tuesday, July 31, 2007 @ 1:21 pm

  12. “Yasmeen : bab ranjang izaida tu aku kene tanye dia dulu… kalo leh aku nak try gak laki dia wakakaka… tapi kalo dia tak kasi, aku batalkan jelah niat aku hahaha”

    Meen…kau kan dah try laki dia tu…kali ni kau kau kena mintak permisi dulu ke? Kau tanya Izaida baik2 laa…sure dia lagi nak kau kongkek skali laa…

    Yasmeen : dulu dia single, skarang dah jadi laki orang, kene mintak izin bini dia

    Comment by eddievh — Tuesday, July 31, 2007 @ 6:34 pm

  13. waa….ameer…watak ko sudah masuk…..sure meleleh la air liuq awek2 yang bace blog ni nanti…thahahahahaha….

    Comment by rezd — Wednesday, August 1, 2007 @ 7:31 am

  14. muahahaha…. haku tgh saspen tunggu saper member serani haku tue daaa…wakakakaka….

    Yasmeen : aku ingat nak jadikan rezd tu serani tapi nanti dia marah aku plak wakakaka

    Comment by Ameer77 — Wednesday, August 1, 2007 @ 8:37 am

  15. wakakakakaa….mesti ni webmaster wk tu kot…hehehehehhee…

    Yasmeen : pls la tak sudi sungguh aku… ptuih!

    Comment by rezd — Wednesday, August 1, 2007 @ 9:17 am

  16. meen kau jgn lupa pesan kat tiara tu kalau nak buat dvd pun panggil le aku penerbit film lucah ni… aku leh kasi disc baik punya..

    Tiara next 3some kau masukkan nama aku tau jd penebit film lucah.. nama aku baby blues…

    Yasmeen : kami dah ade penerbit khas

    Comment by thebluesgang — Wednesday, August 1, 2007 @ 9:28 am

  17. “wakakakakaa….mesti ni webmaster wk tu kot…hehehehehhee…”

    !@#$%^&*&^$#@! sure takkan punyer…. dak JS siorrrrr!!!!

    Yasmeen : oh tidak… watak² aku semua yg ade klas je, mamat² kekampungan tak main la weh! lelagi mamat kampung kundang tu wakakaka

    Comment by Ameer77 — Wednesday, August 1, 2007 @ 9:32 am

  18. aduh..minggu ni sibok sikit lah.. sibok cari lokasi utk shoot cite blue yg selanjutnya…
    Ameer.. sblom aku karang cerita 3some aku ni dgn kau.. aku need more info lah..
    naif.. kan ke dulu aku pernah antar dvd aku limited edition kat kau.. blom dpt2 lagi?? ni mesti postman tu tak amanah!!

    Yasmeen : kene plak postmen tu jenis stim lebih, jgn harap la dvd tu nak sampai kat ameer wakakaka

    Comment by Tiara — Wednesday, August 1, 2007 @ 10:20 am

  19. tgh nak mengarang ni.. bluesgang.. kau laki ke pompan?? aku nak mention nama kau lah ni..

    ada lagi tak permintaan2??

    Comment by Tiara — Wednesday, August 1, 2007 @ 10:26 am

  20. “Ameer.. sblom aku karang cerita 3some aku ni dgn kau.. aku need more info lah..”

    Tiara wei…. ko nak haku bagi input tang intro ker foreplay ker hardcore tue ker atau tang tersadai after 3some wei???hehehehe….

    Comment by Ameer77 — Wednesday, August 1, 2007 @ 11:11 am

  21. Part tersadai lah.. part foreplay hardcore etc tu aku dah terrer.. hehehee

    Comment by Tiara — Wednesday, August 1, 2007 @ 11:48 am

  22. ok…ok…nanti haku emel kat ko!!!! tapi…..

    Comment by Ameer77 — Wednesday, August 1, 2007 @ 11:55 am

  23. Tapi.. kau x de email aku.. hahaha.. kau mintaklah meen..

    Comment by Tiara — Wednesday, August 1, 2007 @ 12:11 pm

  24. wakakaka…ko memang bijakkkkk!!!!! tapi…….

    Comment by Ameer77 — Wednesday, August 1, 2007 @ 12:46 pm

  25. Tiada tapi tapi lagi.. aku akan buat crita kau tu.. hehehee
    kau jugak paling bagos

    Yasmeen : ko pastikan ameer disesah habis-habisan tau tiara!

    Comment by Tiara — Wednesday, August 1, 2007 @ 1:42 pm

  26. kak tiara..saya tak dpt ponnnnn clip tuuu…. sedei2

    Comment by naif — Wednesday, August 1, 2007 @ 1:51 pm

  27. “Tiada tapi tapi lagi.. aku akan buat crita kau tu.. hehehee
    kau jugak paling bagos”

    Is this a recognition???muahahaha!!!!

    Comment by Ameer77 — Wednesday, August 1, 2007 @ 2:02 pm

  28. hohoho panjang nya komen…bila nak main ni?

    Comment by xfaidzal — Wednesday, August 1, 2007 @ 6:09 pm

  29. seronok baca ameer ngan tiara berjawab2…. tgh tunggu x sabar2 nih…

    Comment by NN — Wednesday, August 1, 2007 @ 6:10 pm

  30. sabor ler….haku pun tak tahu lagi ape cite…hehehe… Meen!!cepat ler post wei!!!!

    Yasmeen : sabar, aku tengah tapis citer tiara ni, dia banyak buat skill lipat patah tulang la. risau aku!

    Comment by Ameer77 — Thursday, August 2, 2007 @ 8:07 am

  31. hi,
    meen yur new member!

    Yasmeen : welcome to the club!

    Comment by 42day — Thursday, August 2, 2007 @ 8:36 am

  32. la … lama aku tk lawat blog ni .. aku dh kena kawen dh? ..apa ni meen ? ala… tk ..bestla cm ni … asl tetiba aku kena kawen lak.. bkn kena tangkap basah pn … kih2… sape izaida tu? meh..meh abang peluk … tkpela izaida.. pn izaida la… janji dpt cipap … nyum..nyum..

    Yasmeen : huh cipap je ko tau!

    Comment by vaN_Zack — Thursday, August 2, 2007 @ 12:17 pm

  33. Tiara , bila kau nak masukkan watak aku plak?

    Yasmeen : beratur dan tunggulah giliran anda!

    Comment by Geraldton — Friday, August 3, 2007 @ 1:21 pm

  34. wah, ramai nak watak dlm citer ni….. kah kah kah dah kemaruk benor deme tu……

    Comment by razif_kamal — Friday, August 3, 2007 @ 2:38 pm

  35. meen….. blog ko ni lagi bagus kalu ko masukkan sekali video…. sambil2 baca tu boleh layan video… lagi keras, tegang, dan deboom….. macam blog ni http://sabul.blogspot.com/ dan http://sabul2u.wordpress.com/

    jamin lagi puas ati…. lagi terangkat

    Comment by razif_kamal — Friday, August 3, 2007 @ 2:43 pm

  36. ye lah meen aku tgh que ni, tak sabar nak memantat ni heheheheh

    Comment by Geraldton — Friday, August 3, 2007 @ 7:38 pm

  37. “Yasmeen : ko pastikan ameer disesah habis-habisan tau tiara!”

    Oit…sape sesah saper??? maner T??? muahaha…nyorok erk????

    Comment by Ameer77 — Monday, August 6, 2007 @ 6:12 am

  38. ok ape meen watak tu ameer pegang….kalo aku …tak sesuai kot….waakakakakakka…hah..apelagi…sila citer skit kejantanan ameer tu…aku tak sabo nak bace ni…

    Comment by rezd — Monday, August 6, 2007 @ 9:18 am

  39. “kejantanan ameer”

    naik bulu ghomaku!!!!muahahaha!!!

    Comment by Ameer77 — Monday, August 6, 2007 @ 11:16 am

  40. wei cepat ler update…. tak sabo ni

    Comment by cinta — Monday, August 6, 2007 @ 12:38 pm

  41. ameer apsal meremang bulu ghoma… dah hilang jantan ker….

    Comment by NN — Tuesday, August 7, 2007 @ 8:11 am

  42. hello…hijau nyer….hehe

    eh…zack dah kawin or i mean dah nikah..bagus tu…tahniah zack…

    next…pstt..bila nak sambung meen…hehe

    Yasmeen : jadikan ko bini no 2 van zack boleh tak lois? hehehe

    Comment by LoisLane — Tuesday, August 7, 2007 @ 9:47 am

  43. “ameer apsal meremang bulu ghoma… dah hilang jantan ker….”

    bukan ilang jantan ler….. reaction on the statement jer…..

    Comment by Ameer77 — Tuesday, August 7, 2007 @ 11:33 am

  44. cik lois jgn la ucap tahniah .. I nk tawen dgn u la… jom kita lari ke golok sayang thehe ..

    Comment by vaN_Zack — Tuesday, August 7, 2007 @ 1:09 pm

  45. lamanye kak meen edit citer kak tiara.. teruk sgt ke aksi kuak lentang diorg buat ni.. sampai lama benau kene tapis

    Yasmeen : aku pening la ngan bahasa singapore dia tu. aku bace je, aku stim! tak jadi nak edit

    Comment by naif — Tuesday, August 7, 2007 @ 10:26 pm


RSS feed for comments on this post.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: