Diari Berahi Yasmeen

Thursday, August 23, 2007

Edisi Gersang

Filed under: Berahi — Yasmeen @ 4:46 pm

Hari demi hari aku makin takde mood. Dengan perut boyot aku yang dah nak masuk 7 bulan ni, sekali lagi aku pegi scan. Memang sah aku bakal dapat anak pompuan. Kehidupan aku dengan Saiful bertambah baik. Aku terus berpura-pura hidup bahagia bersama Saiful. Sedangkan Saiful kelihatan ikhlas menyayangi anak ini walaupun kami berdua tau bahawa anak itu bukan anak dia. Kisah aku masih belum berpenghujung. Adakala aku letih memikirkannya. Aku hanya perlu bersabar sehingga anak ini lahir. Saiful dah kembali ke office sejak beberapa minggu lalu. Aku jarang kepejabat sebab aku tiada lagi apa-apa jawatan disana selain dari ‘isteri CEO’.

Aku semakin rindukan kehidupan lampau. Aku merasakan anak dalam kandungan ini membebankan aku. Aku mula rimas memikirkan kehidupan 5-6 bulan akan datang. Aku tak pasti dengan kendudukan sebenar aku di syarikat ini. Pagi tu aku naik cab pegi office. Aku tau Saiful ada meeting meeting, tapi aku mula buat hal ajak dia keluar temankan aku jalan-jalan. Akhirnya Saiful suruh Hantarkan aku kemana yang aku nak. Memang itu tujuan aku. Aku dapat baca jalan penyelesaian yang Saiful akan buat. Faizal takde syak apa-apa. Dia menurut perintah boss dia untuk hantar aku kemana yang aku suka. Bayangkanlah jam 10.30 pagi waktu semua kedai di pusat membeli belah tengah sibuk-sibuk baru nak mula beroperasi aku dah sampai untuk window shopping.Aku habiskan masa kat situ sampai tenghari.

Aku banyak beli barangan baby je. Sebelum ni Zamri yang banyak layan aku bab-bab beli barang baby ni. Sejak kami berjauhan dan jarang ada kesempatan untuk berjumpa, aku dengan Zamri macam dah renggang sikit. Faizal hantar aku balik. Tapi aku suruh dia hantar semua barang yang aku beli tadi kat dalam. Dia terpaksa masuk dan bersedia nak balik office. Faizal seronok bercerita tentang pengalaman dia nak sambut anak pertamanya dulu. Memang dia yang shopping sakan mengalahkan wife dia.Aku suruh Faizal hantar aku naik atas dengan barang-barang tu sekali sebab aku tak larat nak naik tangga, kaki aku dah sakit banyak sangat jalan lebih dari 3 jam tanpa henti. Aku mintak Faizal urutkan betis aku yang lenguh ni. Aku duduk atas kerusi dan angkat kaki aku atas kerusi lagi satu dihadapan aku.

Aku minta Faizal urutkan betis aku. Faizal pandang jam dipergelangan tanggannya. Aku faham. Mesti dia takut-takut dan risau sangat sebab dah lama sangat keluar dari office sejak jam 10 pagi. Faizal akhirnya mengalah. Dia urut jugak betis aku. Kami bukan tak pernah ‘bersama’. Malah telah beberapa kali. Tapi entah kenapa dia nampak mcm janggal dan takut-takut. Aku turunkan kaki aku. Urutan Faizal terlepas dari betis aku. Aku menghampiri Faizal lebih dekat lagi. Faizal Cuma menolak tapi aku pantas memaut leher Faizal dan mengucup lembut bibir dia. Dia membalasnya. Kami berkucupan seketika.

Tangannya merayap-rayap kebelakang badan aku sekitar pinggang dan turun ke punggung. Aku terus mengucup bibir Faizal penuh nafsu, mengusap telinga dan rambutnya dan sesekali mengurut lembut kedua-dua belah bahunya. Faizal mula meramas-ramas buah dada aku yang makin membengkak sejak aku mengandung. Dia meramas-ramas lembut benda pejal itu dan sesekali dijilat dan disedut halus puting tetek aku. Faizal membuka zip dress aku dibelakang badan dan melondehkannya dari bahu dan terus melucutkannya dari tubuh badan aku. Dia mengucup seluruh tubuh aku dari leher, bahu, sekitar dada dan semakin turun kebawah lagi. Dia mengusap-usap perut bulat aku dan menggigit spender aku dibahagian pinggang dan melurutnya kebawah. Faizal menyentuh lembut kemaluan basah aku dan menggosok-gosoknya sementara aku memejam mata menahan nikmat. Aku masih lagi berdiri dalam keadaan bogel. Aku hanya memerhati sambil tersenyum melihat Faizal mencampak baju dan seluarnya di atas lantai berhampiran dengan bra dan spender aku yang ditanggalkannya tadi. Faizal dudukkan aku dibirai katil.

Aku duduk dengan tenang sambil mengikat rambut aku terburai dan tak terurus dikerjakan dek Faizal masa kami berkucupan tadi. Aku mencapai batang keras Faizal yang terjuntai tegang dihadapan mata aku. Aku mula menghisap dan menjilat batang panjang Faizal dengan penuh taksub. Faizal berdiri gagah dalam keadaan bogel dengan tangannya berada dikepala aku, menekan-nekan agar aku mengolom koneknya dengan lebih dalam lagi. Aku menjilat-jilat dan menghisap konek Faizal yang semakin keras dari kepala takuk hingga ke hujung pangkal. Walaupun tak dapat masuk habis, tapi aku berusaha mengolom dengan lebih dalam lagi. Aku memandang keatas. Aku semakin teruja melihat Faizal memejam mata menahan nikmat ketika koneknya dikolom. 

Faizal menolak aku berbaring diatas katil. Dia kangkangkan aku dan mula menjilat perlahan-lahan. Aku mengerang penuh kenikmatan sambil meramas-ramas sendiri tetek bengkak aku. Dan lama aku tak dapat semua ni. Memang aku dah kemaruk habis. Dengan Saiful, jangan harap la aku nak dapat semua ni. Kalau pun Saiful cuba menghampiri aku, aku akan cuba mengelaknya. Entah kenapa aku tak ada nafsu langsung dengan Saiful. Tapi hati aku meronta-ronta minta dibelai dan rindukan setuhan hangat lelaki. Sebenarnya tadi pagi aku pegi office sebab aku ingat saiful meeting kat luar, so bolehlah aku ajak Faizal kongkek kejap dalam bilik Saiful. Tapi nampaknya meeting tu diadakan di ******* holding. So, tak selamat kalau aku kongkek kat sini masa Saiful ada dalam bangunan tu jugak.

Bagaimanapun aku ada plan B sebab aku tau Saiful tak kan batalkan meeting tu demi aku. Dan sekarang semuanya berada didepan mata aku. Konek panjang dan tegang berada didepan mata aku. Kenikmatan ini menjadi milik aku hari ini. Faizal mula menggosok-gosok lembut kepala koneknya ke bibir faraj aku. Aku tak tahan lagi. Aku mengerang tanpa segan silu. Kesedapan yang dah lama aku rindukan. Aku nak lebih dari itu. Mungkin tadi Faizal lenguh mulut menganga menujah lidah dilubang aku yang dah lama tak bertebuk, maka dia mula bersedia untuk menujah aku. Faizal parking kedudukan bontot aku betul-betul di hujung birai katil. Dia menunduk sedikit sebelum memacak perlahan-lahan batang koneknya kedalam lubang keramat yg mula ketat sedikit ni. Maklumlah dah lama tak dapat :p Aku mengerang dan mendesah. Aku rasa bagai nak gila walaupun konek Faizal baru lepas separuh je. Dan apabila dia menujah perlahan hingga pangkal koneknya, aku mula menjerit bagai diperkosa lagaknya. Aku mendesah dan mengerang.

Aku lupa bahawa aku berada dikawasan kejiranan yang rumahnya rapat-rapat. Aku tak peduli itu semua. Yang penting sekarang ni aku dalam kesedapan. Faizal terus menujah, sorong dan tarik sambil mengusap lembut perut aku yang bulat tu. Buah dada aku meliuk lentuk perlahan den ayunan Faizal yang perlahan dan syahdu.Aku mengerang nikmat setiap kali Faizal mengeluarkan koneknya dan memasukkannya semula. Aku terus meramas-ramas buah dada aku sendiri. Aku mendesah dan mengerang sepuas hati aku. Aku mengangkang menerima setiap tujahan Faizal dengan puas dan bahagia. Faizal menghenyak aku dengan sedikit laju tiba-tiba sebab dia dah tak tahan lagi nak terpancut. Dia menarik keluar koneknya dari lubang aku dan menembak pelurunya di atas perut aku. Bagaikan cecair vanilla yang dicurah diatas puding. Coraknya kelihatan seperti taik burung yang jatuh dari atas. Faizal mendesah keras ketika dia membuang benihnya diatas perut aku yang membulat. Aku terbaring lesu. Faizal masuk kebilik air dan keluar semula memakai baju.

Aku tertidur dan tak sedar bila Faizal balik. Petang tu Saiful balik, dia kejutkan aku dan tanya kenapa aku tidur bogel. Aku beri alasan panas dan letih lepas jalan berjam-jam dalam pusat membeli belah yang penuh sesak. Saiful duduk dibirai katil sambil memicit kaki aku dan aku terus bercerita tentang apa yang aku beli. Picitan Saiful dari betis naik ke peha. Aku terpaksa menolak kerana lepas aku projek dengan Faizal tadi, aku terus tertidur, tak cuci lagi. Takut Saiful tau pulak nanti. Actually aku terasa nak pulak kene tujah dengan Saiful, tapi keadaan tak mengizinkan. Cara dia menyentuh peha aku dan dah nak sentuh ke celah kelengkang tu, aku tau dia sebenarnya ‘nak’. Aku pun rasa mcm ‘nak’ tapi aku takut kantoi sebab aku sure kat pantat aku mesti ada lagi sisa-sisa air mani. Dan aku tak berani pun nak bukak selimut yang cover perut aku yg comot dengan air mani yang Faizal pancut atas perut aku tadi. Air tu pun dah kering dan bertukar jadi warna keputihan yang pekat. Ayo!

Tuesday, August 21, 2007

Lilin Biru

Filed under: Berahi — Yasmeen @ 10:58 am

Angin sepoi-sepoi bahasa malam tu. Suasa malam di tepi pantai bagi outdoor dinner seperti itu memang mendamaikan. Siap ader live band. Dalam cahaya suram nampak ader few couples mat saleh dok cemolot. Tiara tengok dan jeling Ameer sambil senyum sindir. Ameer memang plan nak “on” malam nanti. Tapi tunggu greenlite dari Tiara. Kire nyer ape yg dihajati datang bergolek lah tue.  Ameer tenung Tiara hint angkat kening balik bilik Tiara. si Geraldton sibuk layan client2 yang ader kat party tu. sekali sekala singgah kat meja Ameer ngan Tiara. Tiara mula menggeliat manja. Ameer pun ape lagi. Carik si Geraldton tengok die kat maner. Bukan nak ajak pun, nak tengok mamat tue sibuk ker dak. Die nampak si Geraldton dah duk selesa berbual ngan 2 minah saleh. Nampak cam russian. Tengah ngayat ler tue…Ameer hantar sms kate nak balik bilik. Geraldton reply in one word. “Enjoy”… hehehehe…  Ameer dan Tiara pun geraklah ke bilik.

 Dalam masa berjalan ke bilik tue. si Tiara tak abih2 dok sendeng2 Ameer. Dah tak tahan lah tue gak nyer. Sampai bilik jer, Ameer bagi tahu kat Tiara nak pi wash up jap Tiara dok kat sofa layan TV.  Tengah Tiara dok syok layan TV ntah cite comedy ape ntah, Ameer senyap2 keluar dr washroom menghala ke belakang Tiara. Sampai di belakang Ameer tunduk lalu cium di belakang telinga Tiara. Tiara seperti tahu akan kehadiran Ameer di belakang terus angkat dedue tangan sambil paut leher Ameer. Ameer makin ligat. Dari ciuman manja bertukar ker jilat pulak. 

Tiara dah tak senang duduk. Ameer memang suke tease to the maximum. Tiara toleh lagi mencari muka Ameer. Ameer bersua muka dgn Tiara. Mereka berkucupan sambil kulum bertukar lidah. Perlahan Ameer ke depan mengadap Tiara. Mulut masih bercium.   Tangan Tiara dari berpaut kat leher dah mula menjalar kat dada si Ameer yang berbulu tue.Sekali sekala Tiara tarik manja bulu time Ameer sedut lidah Tiara. Kini Tiara turn Tiara pulak tease Ameer. Dia lepaskan kuluman lidah menghala ke dada Ameer.   

Tiara gigit manja bulu dada Ameer. Ameer pulak yg jadik tak tentu hala. Sakit2 Stim! Ameer melurutkan turun evening dress Tiara sampai ke pinggang. Tiara masih ngan gigitan dan jilatan di dada Ameer. Ameer membuka kancing coli Tiara dan tersembullah dua gunung nikmat milik Tiara yang well shaped itu.  Puting Tiara pun dah mula mengeras. Ameer terus meramas ganas tetek Tiara. sambil di jilat isap kedua dua puting Tiara, Tiara mula mendesah. Habis rambut Ameer di tarik nyer.Dalam Ameer tengah membelai  gunung nikmat Tiara. Tiara mula capai cangkuk seluar Ameer.Tiara dapat rasakan konek Ameer dah mula menonjol nonjol nak keluar.

Tiara membuka cangkuk dan turunkan zip. Ameer seperti tak tahan terus lurutkan seluar die. Tiara pula terus mencapai konek Ameer dari luar boxer.  Tak lame lepas tue, Ameer turunkan boxer dia. Tiara takleh tahan nak tunggu, dia terus genggam konek Ameer sampai Ameer senak. diramas nyer konek Ameer. Ameer suakan konek ke muka Tiara.Tiara faham akan kehendak Ameer. Perlahan-lahan Tiara jilat dari hujung kepala yg dah keluar penuh dari sarung sampai ker takuk. Tiara jilat dan kulum sampai Ameer berdiri berjengket menahan geli. Tiara memang sexpert part ni kut. Tapi Tiara tak dapat nak masukkan penuh ke dalam mulut. Penangan 7 inci! Hahaha Dalam 10 minit Tiara masih belum mahu melepaskan konek Ameer.   Ameer cuba menyentuh cipap Tiara dari luar dress yg belum bukak habis. Basah lenjun G’string Tiara.

Ameer melurutkan dress Tiara lalu terus jilat. Ameer mengigit dan lurutkan G-string Tiara. Lantas Tiara mendakap kepala Ameer menghala ke cipap. Ameer dgn rakus mula jilat keliling cipap Tiara dan sesekali gigit manja bibir cipap Tiara. Tiara mengeliat menahan geli. Ameer hisap kelentit Tiara dgn rakus. Tiara suruh Ameer tujah sekuat hati.  Tapi Ameer maintain ngan “gentel” men nyer. Melihatkan Tiara dah nak sampa, Ameer berhenti menggentel lalu bisik ke telinga Tiara. “Kite cuba cara lain nak?” Tiara pandang dgn seribu tanda tanya. Terlintas dlm fikiran Tiara “Ameer nie nak bantai juboh aku ke?” Tak sempat Tiara berkata apa-apa Ameer bersuara “Dun worry dear… it’s just to have more pleasure… and I’m sure u’ll enjoy it” Tiara hanya senyum memberi persetujuan. Ameer bangun lalu beredar menghala ke suis lampu. Lantas Ameer padamkan lampu. Tiara bersuara… “Eh..kenapa nie??” Ameer bersuara kembali… “Trust me… u’ll sure never forget this nite

krik…krik… bunyik lighter… Ameer menyalakan Lilin menggunakan lighter. Dalam suasana suram bercahayakan lilin kelihatan Tiara masih berada atas sofa sambil memerhatikan Ameer menuju kepada nyer sambil membawa lilin berwarna biru.  Ameer meletakkan lilin atas coffee table sebelah sofa dan mula menjamah tubuh solid Tiara.  Habis dari atas samapi bawah di jilat. Tiara tak keruan lagi. Berbisik meminta Ameer memulakan tujahan. Ameer dgn perlahan mengusap kelentit Tiara. Tiara menarik muka Ameer mendekati cipapnya. Ameer dgn rakus menjilat dan menghisap kelentit Tiara sampai terangkat bontot Tiara.

Ameer menjilat! Tak lama lepas tu Ameer bangun lalu menghalakan senjata 7 inchi nyer ke cipap Tiara. Tiara seperti tak sabar2 menerima tujahan Ameer lalu memeluk pinggang Ameer mendekatinye.  Ameer memulakan tujahan secara perlahan lahan sambil meramas tetek mantol Tiara. Tiara sepeti kelemasan menerima tujahan perlahan Ameer. Tapi Ameer belum lagi tujah penuh ke dasar. 10 minit kemudian, Ameer pinta Tiara supaya berpaling. Tiara bangun dan duduk membelakangi Ameer. Ameer menggossokkan konek dia dari atas bontot sampai ke kelentit Tiara. Sekali sekala menepuk bontot Tiara.  

Tiara memegang konek Ameer yang dah mencanak lalu dihalakan kembali ke cipap nya. Bermula dgn perlahan. Makin lama makin laju. Tiara bersuara penuh kepuasan menerima setiap tujahan Ameer. Tak lama lepas itu Tiara terasa seperti ade bende panas dititik atas bontot. Dia toleh kearah Ameer. Ameer dgn senyum tengah memegang lilin lalu dititiskan lelehan lilin atas bontot Tiara. Tiara kesakitan sedikit namun tak merungut. Ameer bertanya… “Sedap tak?” Tiara tidak bersuara, tapi hanya senyum dan mengangguk dlm menerima tujahan Ameer dan lelehan lilin panas itu.  Hampir ¾ bontot Tiara dah dipenuhi dgn lilin penangan si Ameer. Dlm masa itu, Tiara klimak dah beberapa kali.

Tiara meminta Ameer tukar position. Ameer berhenti sekejap lalu Tiara duduk kangkang sambil pegang kedua kaki. Ameer menyambung sesi tujahan dgn rakus. Ameer menitiskan lilin ke perut Tiara. Kecut perut Tiara dibuatnyer. Sekali sekala dititiskan ke tetek mantol Tiara. Tiara mengerang kuat menahan kepanasan lilin dan juga tujahan Ameer ke dasar cipap.  Tujahan si Ameer walaupun ke dasar namun dilakukan dengan penuh tertib. Tiara amat tertarik dgn cara Ameer melayannya…

Wednesday, August 8, 2007

Cerita Cinta Tiara!

Filed under: Berahi — Yasmeen @ 2:31 am

Sampai sane je dorang dah plan nak duduk satu bilik. Si Ameer tu ayat baik je. Dia ambik satu katil besar, satu lagi single. Konon yang single tu untuk Tiara, dan kaum lelaki tido katil asing la. Pandai tak Ameer cucuk jarum? Ketiga-tiga mereka keletihan. Tiara baring atas katil melepaskan kepenatan dan lenguh-lenguh badan yang teramat sangat.

Enpon Tiara berbunyi…

 “Yes, Abang, I dah sampai ni, baru je sampai, malam ni ade BBQ Dinner, I tak siap lagi” Tiara bersuara manja dengan laki dia. Lepas berpesan kat laki dia supaya jaga anak-anak kat rumah baik-baik, Tiara off enpon dia sambil tersengih-sengih.  Geraldton mula on video hp dia. Alat perakam itu diletakkan di atas meja kecil bersebelahan lampu tidur di penjuru bilik. Mereka bergurau senda dan Tiada berlagak seperti seorang Diva yang sedang di interview. Ameer mula menghampiri Tiara dengan rapat. Tiara dapat rasakan hembusan nafas Ameer dekat di telinganya. Lama kelamaan naik sedap la plak. Tangan Ameer & Tiara dedua xleh diam. Tau-tau je mereka berdua dah bogel. Tiara mengusap-usap batang Ameer. Dan sesi kolom mengolom batang keras Geraldton pun tiba akhirnya. Geraldton tak boleh tahan lagi tengok Ameer dan Tiara ringan-ringan main lidah. Tiara mengolom penuh kerakusan. Maklum la1st time dapat batang serani. Seperti yang dijangka, Ameer tu badan dia penuh bulu. Tiara plak tak suka mamat yg berbulu mcm tu. Dah stim punya pasal peduli apa. hahaha… Tiara tak sangka Ameer begitu hebat walaupun baru setahun kahwin. Tak sampai setahun kot. Tapi Ameer tau macam mana nak buat Tiara stim habis.Kesedapan dilayan oleh 2 lelaki serani itu membuat Tiara lupa pasal video rakaman tu. Dah takde lakonan lagi dah. Semuanya real.

 Tanpa membuang waktu, Ameer terus letakkan batang dia dalam cipap Tiara. Dengan penuh sopan santun, Ameer menujah perlahan-lahan supaya Tiara selesa bersamanya. Kelicinan pelincir yang keluar dari pantat Tiara akibat dibelai oleh dua lelaki tadi membuat batang besar Ameer senang nak masuk. Walaupun sedikit sendat, tapi Tiara puas hati dapat merasa batang tak sunat.  Ameer memang pandai. Memula dia gesel-gesel batang dia keatas kebawah permukaan bibir faraj Tiara. Siap ketuk-ketuk bijik lagi wakakaka. Kalau korang tengok sendiri video tu, siap ade bunyi papp!!! Papp!! Pappp!!! Tiara dah mula mengeliat stim kodok. Ameer pon terus menjalankan tugas masuk batang dia slow-slow pastu dia kuarkan balik. Masukkan pelan2 pastu kuarkan balik. Dia senyum je kat Tiara. Tiara plak beg dia utk masukkan semua. Kalau boleh Tiara nak tekan dalam-dalam. Tapi dia tak nak. He’s such a teaser!!! Ameer turun kebawah. Dia dah mula nak menjilat. Sementara Geraldton berbaring disisi Tiara dan menjilat habis buah dada pejal Tiara. Tak cukup dijilat, Geraldton nyonyot habis buah dada Tiara, isap puting Tiara dan gigit manja. Tiara terjerit-jerit penuh gelora. Tak taulah kat mana yang sedapnye. Yang atas kene isap, yang bawah pun kene isap.

 Sedang Tiara menikmati jilatan diatas dan jilatan dibawah,  Aku nampak mcm ada org skondeng kat tingkap bilik dari rakaman video camera tu. Ameer terus menjilat penuh kelazatan siap ade bunyi slurppp!!! Slurrppp!!! Ameer memainkan lidahnya ke kelentit Tiara. Mamat yang sedang skodeng tadi terus masuk dan bukak belt, tanggalkan seluar. Lepas tu mamat tu duduk tepi Tiara sambil lancap sendiri konek dia.

 Tetiba je Tiara rasa ada mulut extra yg nyonyot tetek Tiara. Kalau aku cakap mesti korang tak caya. Mamat tu ialah tukang kebun kat resort tu. Ameer dan Geraldton buat macam takde ape-ape je. Sedang Tiara berbaring dijilat oleh Ameer, Geraldton pulak melutut tepi kepala Tiara dan menyuakan koneknya. Tiara mula kolom konek Geraldton. Dan mamat tukang kebun pulak sibuk dengan tetek Tiara yang besar dan pejal tu.  Ameer naik atas Tiara. Kali ni, dia masuk konek dia dalam sampai Tiara terjerit senak. Bayangkan jelah batang serani hampir 7-8 inci tu masuk pastu dia tekan plak dalam-dalam, mau tak senak! Aduh… bestnya meer. hehee… Geraldton tiba-tiba lari ke penjuru bilik. Rakaman 10 minit tadi dah habis. Kene buat rakaman baru. Maklumlah video enpon je mane leh lama :p  

 Tiara tak tau sape mamat tu. Memang sure la dia tu tukang kebun, sebab masa dia sibuk nyonyot tetek Tiara tu, dia tak bukak pun topi kebun dia tu hehehe. Tiara plak tanpa disuruh, dengan rela dia menonggeng! Ameer terus menujah, mulut Tiara plak sibuk kerjakan batang konek Geraldton. Geraldton pon dgn ganas sumbat batang dia dalam-dalam sampai merah padam muka Tiara. Nasib baik tak tercekik batang. Tapi Tiara dah biasa dapat batang besar mcm tu.  Cuma batang yang di dapat selalu bersunat, kali ni lain sikit.  Ameer pon stim dah memuncak!! Makin laju je dia. Dalam habis dia cucuk. Sempat plak dia pukul bontot Tiara. Kelepap! Kelepap! Tiara mengerang dan tergoncang-goncang. Mamat tukang kebun tadi tensen habis, dia susah nak nyonyot tetek Tiara sebab Ameer goncang kuat sangat. Last-last mamat tu pakai seluar dia balik dan terus blah muahahaha!

 Geraldton dah tak tahan. Kepala konek dia dah membesar. Tiara pun lancap lah batang dia. Geralton terpancut dek kelembutan jemari Tiara yang dok lancap dengan laju. Bila air nikmat dia dah keluar semua kat mulut Tiara, Tiara plak mainkan lidah dia kat kepala takuk Geraldton. Tiara menyedut sampai ngilu konek si Geraldton.

 Ameer takleh tahan lagi dah. Nak terpancut tengok pancutan air pekat Geraldton kat mulut Tiara yang dok menganga tu. Ameer pun terasa nak terpancut. Lama sangat Ameer menujah. Kejap laju macam nak pancut, kejap terus tala tak jugak pancut-pancut. Sampai beberapa kali Geraldton buat rakaman baru, barulah Ameer rase nak pancut.

 Ameer menguatkan lagi henjutan ke atas Tiara. Tiara bagai tidak terlayan menerima tujahan dari depan dan blakang penangan Ameer. Tiara mula merasai air nikmatnyer pulak yang bakal keluar. Lalu di henjut bontot agar merasakan kepuasan yang maksimum. Geraldton dan lama kalah. Sah la dia tu bukan saingan Tiara. Wakakaka!

 Ameer masih berjuang. Sekali lagi Geraldton terpaksa buat rakaman baru. Tiara klimak dulu. Dan tak lame lepas tue Ameer pun meraung tanda klimax. Tiara menjerit pada setiap hentakan Ameer yang bertubi-tubi. Ameer memang bagi habis-habisan. Ameer sempat keluarkan konek die sebelum terpancut dan tujukan ke arah bontot Tiara. Tiara meraung kenikmatan. Terasa akan kehangatan air nikmat Ameer kat bontot meleleh ke peha. Ader lah 7-8 das…

 Tiara terus terlantar dek penagan tujahan si Ameer ngan Geraldton yang tak seberapa tadi tu. Tiara tak dapat rasa konek Geraldton masuk dalam lubang keramat dia sebab Ameer kongker abis, Tak bagi peluang langsung kat member sorang tu hahaha. Ameer masih tak puas, tapi tengokkan si Tiara dah terlantar die pun buat keputusan takyah sambung dulu.   Kesemua rakaman selama 10 minit setiap satu tu, berjumlah 9 rakaman. Ini bermakna adegan tu berlangsung selama 90 minit. Malam tu masa Dinner, tiara jenuh cover line pakai evening dress bertali halus, walaupun pantat dia bengkak kene tujah sampai kering, dia terpaksa control cun jalan kepit-kepit takut orang nampak dia kengkang.

The Banana Smoothie Theme. Blog at WordPress.com.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 159 other followers