Diari Berahi Yasmeen

Tuesday, August 21, 2007

Lilin Biru

Filed under: Berahi — Yasmeen @ 10:58 am

Angin sepoi-sepoi bahasa malam tu. Suasa malam di tepi pantai bagi outdoor dinner seperti itu memang mendamaikan. Siap ader live band. Dalam cahaya suram nampak ader few couples mat saleh dok cemolot. Tiara tengok dan jeling Ameer sambil senyum sindir. Ameer memang plan nak “on” malam nanti. Tapi tunggu greenlite dari Tiara. Kire nyer ape yg dihajati datang bergolek lah tue.  Ameer tenung Tiara hint angkat kening balik bilik Tiara. si Geraldton sibuk layan client2 yang ader kat party tu. sekali sekala singgah kat meja Ameer ngan Tiara. Tiara mula menggeliat manja. Ameer pun ape lagi. Carik si Geraldton tengok die kat maner. Bukan nak ajak pun, nak tengok mamat tue sibuk ker dak. Die nampak si Geraldton dah duk selesa berbual ngan 2 minah saleh. Nampak cam russian. Tengah ngayat ler tue…Ameer hantar sms kate nak balik bilik. Geraldton reply in one word. “Enjoy”… hehehehe…  Ameer dan Tiara pun geraklah ke bilik.

 Dalam masa berjalan ke bilik tue. si Tiara tak abih2 dok sendeng2 Ameer. Dah tak tahan lah tue gak nyer. Sampai bilik jer, Ameer bagi tahu kat Tiara nak pi wash up jap Tiara dok kat sofa layan TV.  Tengah Tiara dok syok layan TV ntah cite comedy ape ntah, Ameer senyap2 keluar dr washroom menghala ke belakang Tiara. Sampai di belakang Ameer tunduk lalu cium di belakang telinga Tiara. Tiara seperti tahu akan kehadiran Ameer di belakang terus angkat dedue tangan sambil paut leher Ameer. Ameer makin ligat. Dari ciuman manja bertukar ker jilat pulak. 

Tiara dah tak senang duduk. Ameer memang suke tease to the maximum. Tiara toleh lagi mencari muka Ameer. Ameer bersua muka dgn Tiara. Mereka berkucupan sambil kulum bertukar lidah. Perlahan Ameer ke depan mengadap Tiara. Mulut masih bercium.   Tangan Tiara dari berpaut kat leher dah mula menjalar kat dada si Ameer yang berbulu tue.Sekali sekala Tiara tarik manja bulu time Ameer sedut lidah Tiara. Kini Tiara turn Tiara pulak tease Ameer. Dia lepaskan kuluman lidah menghala ke dada Ameer.   

Tiara gigit manja bulu dada Ameer. Ameer pulak yg jadik tak tentu hala. Sakit2 Stim! Ameer melurutkan turun evening dress Tiara sampai ke pinggang. Tiara masih ngan gigitan dan jilatan di dada Ameer. Ameer membuka kancing coli Tiara dan tersembullah dua gunung nikmat milik Tiara yang well shaped itu.  Puting Tiara pun dah mula mengeras. Ameer terus meramas ganas tetek Tiara. sambil di jilat isap kedua dua puting Tiara, Tiara mula mendesah. Habis rambut Ameer di tarik nyer.Dalam Ameer tengah membelai  gunung nikmat Tiara. Tiara mula capai cangkuk seluar Ameer.Tiara dapat rasakan konek Ameer dah mula menonjol nonjol nak keluar.

Tiara membuka cangkuk dan turunkan zip. Ameer seperti tak tahan terus lurutkan seluar die. Tiara pula terus mencapai konek Ameer dari luar boxer.  Tak lame lepas tue, Ameer turunkan boxer dia. Tiara takleh tahan nak tunggu, dia terus genggam konek Ameer sampai Ameer senak. diramas nyer konek Ameer. Ameer suakan konek ke muka Tiara.Tiara faham akan kehendak Ameer. Perlahan-lahan Tiara jilat dari hujung kepala yg dah keluar penuh dari sarung sampai ker takuk. Tiara jilat dan kulum sampai Ameer berdiri berjengket menahan geli. Tiara memang sexpert part ni kut. Tapi Tiara tak dapat nak masukkan penuh ke dalam mulut. Penangan 7 inci! Hahaha Dalam 10 minit Tiara masih belum mahu melepaskan konek Ameer.   Ameer cuba menyentuh cipap Tiara dari luar dress yg belum bukak habis. Basah lenjun G’string Tiara.

Ameer melurutkan dress Tiara lalu terus jilat. Ameer mengigit dan lurutkan G-string Tiara. Lantas Tiara mendakap kepala Ameer menghala ke cipap. Ameer dgn rakus mula jilat keliling cipap Tiara dan sesekali gigit manja bibir cipap Tiara. Tiara mengeliat menahan geli. Ameer hisap kelentit Tiara dgn rakus. Tiara suruh Ameer tujah sekuat hati.  Tapi Ameer maintain ngan “gentel” men nyer. Melihatkan Tiara dah nak sampa, Ameer berhenti menggentel lalu bisik ke telinga Tiara. “Kite cuba cara lain nak?” Tiara pandang dgn seribu tanda tanya. Terlintas dlm fikiran Tiara “Ameer nie nak bantai juboh aku ke?” Tak sempat Tiara berkata apa-apa Ameer bersuara “Dun worry dear… it’s just to have more pleasure… and I’m sure u’ll enjoy it” Tiara hanya senyum memberi persetujuan. Ameer bangun lalu beredar menghala ke suis lampu. Lantas Ameer padamkan lampu. Tiara bersuara… “Eh..kenapa nie??” Ameer bersuara kembali… “Trust me… u’ll sure never forget this nite

krik…krik… bunyik lighter… Ameer menyalakan Lilin menggunakan lighter. Dalam suasana suram bercahayakan lilin kelihatan Tiara masih berada atas sofa sambil memerhatikan Ameer menuju kepada nyer sambil membawa lilin berwarna biru.  Ameer meletakkan lilin atas coffee table sebelah sofa dan mula menjamah tubuh solid Tiara.  Habis dari atas samapi bawah di jilat. Tiara tak keruan lagi. Berbisik meminta Ameer memulakan tujahan. Ameer dgn perlahan mengusap kelentit Tiara. Tiara menarik muka Ameer mendekati cipapnya. Ameer dgn rakus menjilat dan menghisap kelentit Tiara sampai terangkat bontot Tiara.

Ameer menjilat! Tak lama lepas tu Ameer bangun lalu menghalakan senjata 7 inchi nyer ke cipap Tiara. Tiara seperti tak sabar2 menerima tujahan Ameer lalu memeluk pinggang Ameer mendekatinye.  Ameer memulakan tujahan secara perlahan lahan sambil meramas tetek mantol Tiara. Tiara sepeti kelemasan menerima tujahan perlahan Ameer. Tapi Ameer belum lagi tujah penuh ke dasar. 10 minit kemudian, Ameer pinta Tiara supaya berpaling. Tiara bangun dan duduk membelakangi Ameer. Ameer menggossokkan konek dia dari atas bontot sampai ke kelentit Tiara. Sekali sekala menepuk bontot Tiara.  

Tiara memegang konek Ameer yang dah mencanak lalu dihalakan kembali ke cipap nya. Bermula dgn perlahan. Makin lama makin laju. Tiara bersuara penuh kepuasan menerima setiap tujahan Ameer. Tak lama lepas itu Tiara terasa seperti ade bende panas dititik atas bontot. Dia toleh kearah Ameer. Ameer dgn senyum tengah memegang lilin lalu dititiskan lelehan lilin atas bontot Tiara. Tiara kesakitan sedikit namun tak merungut. Ameer bertanya… “Sedap tak?” Tiara tidak bersuara, tapi hanya senyum dan mengangguk dlm menerima tujahan Ameer dan lelehan lilin panas itu.  Hampir ¾ bontot Tiara dah dipenuhi dgn lilin penangan si Ameer. Dlm masa itu, Tiara klimak dah beberapa kali.

Tiara meminta Ameer tukar position. Ameer berhenti sekejap lalu Tiara duduk kangkang sambil pegang kedua kaki. Ameer menyambung sesi tujahan dgn rakus. Ameer menitiskan lilin ke perut Tiara. Kecut perut Tiara dibuatnyer. Sekali sekala dititiskan ke tetek mantol Tiara. Tiara mengerang kuat menahan kepanasan lilin dan juga tujahan Ameer ke dasar cipap.  Tujahan si Ameer walaupun ke dasar namun dilakukan dengan penuh tertib. Tiara amat tertarik dgn cara Ameer melayannya…

21 Comments »

  1. ok ni hasil kerja Ameer. seterusnya aku akan sambung kisah Yasmeen. Sape nak request ape-ape sila beratur dan tunggulah giliran anda :p thanks

    Comment by Yasmeen — Tuesday, August 21, 2007 @ 11:00 am

  2. huhuhuh….rase nyer tue baru sampai kul 10.55 mlm kut wei…. ader lagi cite tue…muahahaha… simpan stock ka wei Meen???

    Yasmeen : ade lagi ke? aku terima sampai situ je… :p

    Comment by Ameer77 — Tuesday, August 21, 2007 @ 11:09 am

  3. wah… meen… bila nak buat fantasi meen plak… nak juga hasil nukilan meen… buat la aksi sex dpn saiful lagi meen.. hari tue tak extreem sgt la meen….. we want more.. we want more…

    Yasmeen : aku tak selera la ngan Saiful :p

    Comment by Amir — Tuesday, August 21, 2007 @ 12:11 pm

  4. haha… nak yang extreme ajer amir ni plak.

    Comment by harpoon — Tuesday, August 21, 2007 @ 1:27 pm

  5. wahhh .. satu perkembangan yg baik ni .. naik saham siot…. bravo2 .. 8 thumbs up ..!!! haha pttla original dr ameer .. lain dr yg lain .. bkn nukilan dr meen ..bukan nukilan dr datin tiara… cayalah la meer

    Yasmeen : nukilan dari ko biler lak?

    Comment by vaN_Zack — Tuesday, August 21, 2007 @ 1:45 pm

  6. hardcore-romantic thaha … meer .. mcm ada pengalaman je … abih la lepas ni .. akak2 ni sruh suami diorg cucuh lilin kt tetek diorg thaha …

    Comment by vaN_Zack — Tuesday, August 21, 2007 @ 1:48 pm

  7. cobe wei!!jgn tak cobe…. Tiara did really enjoyed the pleasure !!!!wakakakaka

    Comment by Ameer77 — Tuesday, August 21, 2007 @ 2:23 pm

  8. cuber jgan tak cuber

    Comment by pentiumturbo — Tuesday, August 21, 2007 @ 4:35 pm

  9. Meer mmg citer kau power, siap ada aksi lilin2 plak, lepas ni aksi makan anggur ker, Aiskrim ker (yg ni aku pernah try jilat aiskrim kat cipap dgn tetek best tau). Tapi make sure lepas tu cuci atau mandi, kalau tak nanti semut plak yg datang hehehehehehe.

    Yasmeen : takleh. bahaya!nanti pepek tumbuh kulat :p

    Comment by Geraldton — Tuesday, August 21, 2007 @ 8:38 pm

  10. ni cam citer body of evidence jek. nasib baik not the guy yang kena lilin like in the move, tak pasal2 kena waxing plak bulu badan siameer

    Comment by thorntoy — Wednesday, August 22, 2007 @ 4:57 am

  11. Meen!!! all the compliments is for you….thehehehe

    Comment by Ameer77 — Wednesday, August 22, 2007 @ 5:51 am

  12. best…

    Comment by saint — Wednesday, August 22, 2007 @ 6:25 am

  13. “Ameer bertanya… “Sedap tak?” Tiara tidak bersuara, tapi hanya senyum dan mengangguk dlm menerima tujahan Ameer dan lelehan lilin panas itu. Hampir ¾ bontot Tiara dah dipenuhi dgn lilin penangan si Ameer. Dlm masa itu, Tiara klimak dah beberapa kali.

    Aku suka bab ni laa…yg lain mmg dah biasa…anyways nice effort Meer….

    Yasmeen : pedih woo air lilin jatuh atas bontot! siksa si tiara nak melakonkan watak ni :p

    Comment by eddievh — Wednesday, August 22, 2007 @ 7:52 am

  14. “””ni cam citer body of evidence jek. nasib baik not the guy yang kena lilin like in the move, tak pasal2 kena waxing plak bulu badan siameer”””‘

    adeee….nasib baik je si tiara tak jolok jubo ameer ngan lilin tengah menyala…kekekek

    Comment by pot — Wednesday, August 22, 2007 @ 8:52 am

  15. chait…kuang acam ko Pot!!!! tak pasai2 haku kene tido meniarap 1 bulan woooo!!!!wakakakaka

    Comment by Ameer77 — Wednesday, August 22, 2007 @ 8:55 am

  16. hahaa.. tak lah.. ameer aku dah cucuk dia dgn lilin cina mampos yg besar kaler merah tu.. kan meer kan.. sedap tak?? hahahaa

    Yasmeen : hahaha rasekan ko meer!

    Comment by Tiara — Wednesday, August 22, 2007 @ 10:08 am

  17. betul lah tue T….anything for you…. n only u…cos only u felt the Melting candle,,,huhuhuh

    Comment by Ameer77 — Wednesday, August 22, 2007 @ 10:33 am

  18. best giler siut tak sangka ameer ni romantic….

    Comment by NN — Wednesday, August 22, 2007 @ 12:55 pm

  19. eiii best ke kene cucuh lilin..sure kulit menggelupas after tu.. sakit taw

    Comment by naif — Thursday, August 23, 2007 @ 4:57 am

  20. ehek… nie karangan ameer ke? hehehe not bad laaa gak… tapi memandangkan nie blog si meen aku rasa patut maintain dari view rakaman video tiara laaa… baru ade sinambungan… tuh pendapat aku jek….

    anyway tiara kena cuch lilin biru… wekekekek nasib baik takde bondage² mcm crite jepun…. lepas nie meer ko kulum air batu sambil jilat si tiara laaa… wekekeke mengajar lak aku nie…. good job bro…..

    Comment by dex — Thursday, August 23, 2007 @ 1:38 pm

  21. hah!! part telan ais tue aku belum menuntut lah Dex..kene tunggu setahun lagi lah kut..baru leh repeat pi Redang kater ader annual gathering..wakakaka……compliments goes to Blog owner ler…cos she did the final touch up ler…..

    Yasmeen : eh aku ke?

    Comment by Ameer77 — Thursday, August 23, 2007 @ 2:52 pm


RSS feed for comments on this post.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: