Diari Berahi Yasmeen

Thursday, August 23, 2007

Edisi Gersang

Filed under: Berahi — Yasmeen @ 4:46 pm

Hari demi hari aku makin takde mood. Dengan perut boyot aku yang dah nak masuk 7 bulan ni, sekali lagi aku pegi scan. Memang sah aku bakal dapat anak pompuan. Kehidupan aku dengan Saiful bertambah baik. Aku terus berpura-pura hidup bahagia bersama Saiful. Sedangkan Saiful kelihatan ikhlas menyayangi anak ini walaupun kami berdua tau bahawa anak itu bukan anak dia. Kisah aku masih belum berpenghujung. Adakala aku letih memikirkannya. Aku hanya perlu bersabar sehingga anak ini lahir. Saiful dah kembali ke office sejak beberapa minggu lalu. Aku jarang kepejabat sebab aku tiada lagi apa-apa jawatan disana selain dari ‘isteri CEO’.

Aku semakin rindukan kehidupan lampau. Aku merasakan anak dalam kandungan ini membebankan aku. Aku mula rimas memikirkan kehidupan 5-6 bulan akan datang. Aku tak pasti dengan kendudukan sebenar aku di syarikat ini. Pagi tu aku naik cab pegi office. Aku tau Saiful ada meeting meeting, tapi aku mula buat hal ajak dia keluar temankan aku jalan-jalan. Akhirnya Saiful suruh Hantarkan aku kemana yang aku nak. Memang itu tujuan aku. Aku dapat baca jalan penyelesaian yang Saiful akan buat. Faizal takde syak apa-apa. Dia menurut perintah boss dia untuk hantar aku kemana yang aku suka. Bayangkanlah jam 10.30 pagi waktu semua kedai di pusat membeli belah tengah sibuk-sibuk baru nak mula beroperasi aku dah sampai untuk window shopping.Aku habiskan masa kat situ sampai tenghari.

Aku banyak beli barangan baby je. Sebelum ni Zamri yang banyak layan aku bab-bab beli barang baby ni. Sejak kami berjauhan dan jarang ada kesempatan untuk berjumpa, aku dengan Zamri macam dah renggang sikit. Faizal hantar aku balik. Tapi aku suruh dia hantar semua barang yang aku beli tadi kat dalam. Dia terpaksa masuk dan bersedia nak balik office. Faizal seronok bercerita tentang pengalaman dia nak sambut anak pertamanya dulu. Memang dia yang shopping sakan mengalahkan wife dia.Aku suruh Faizal hantar aku naik atas dengan barang-barang tu sekali sebab aku tak larat nak naik tangga, kaki aku dah sakit banyak sangat jalan lebih dari 3 jam tanpa henti. Aku mintak Faizal urutkan betis aku yang lenguh ni. Aku duduk atas kerusi dan angkat kaki aku atas kerusi lagi satu dihadapan aku.

Aku minta Faizal urutkan betis aku. Faizal pandang jam dipergelangan tanggannya. Aku faham. Mesti dia takut-takut dan risau sangat sebab dah lama sangat keluar dari office sejak jam 10 pagi. Faizal akhirnya mengalah. Dia urut jugak betis aku. Kami bukan tak pernah ‘bersama’. Malah telah beberapa kali. Tapi entah kenapa dia nampak mcm janggal dan takut-takut. Aku turunkan kaki aku. Urutan Faizal terlepas dari betis aku. Aku menghampiri Faizal lebih dekat lagi. Faizal Cuma menolak tapi aku pantas memaut leher Faizal dan mengucup lembut bibir dia. Dia membalasnya. Kami berkucupan seketika.

Tangannya merayap-rayap kebelakang badan aku sekitar pinggang dan turun ke punggung. Aku terus mengucup bibir Faizal penuh nafsu, mengusap telinga dan rambutnya dan sesekali mengurut lembut kedua-dua belah bahunya. Faizal mula meramas-ramas buah dada aku yang makin membengkak sejak aku mengandung. Dia meramas-ramas lembut benda pejal itu dan sesekali dijilat dan disedut halus puting tetek aku. Faizal membuka zip dress aku dibelakang badan dan melondehkannya dari bahu dan terus melucutkannya dari tubuh badan aku. Dia mengucup seluruh tubuh aku dari leher, bahu, sekitar dada dan semakin turun kebawah lagi. Dia mengusap-usap perut bulat aku dan menggigit spender aku dibahagian pinggang dan melurutnya kebawah. Faizal menyentuh lembut kemaluan basah aku dan menggosok-gosoknya sementara aku memejam mata menahan nikmat. Aku masih lagi berdiri dalam keadaan bogel. Aku hanya memerhati sambil tersenyum melihat Faizal mencampak baju dan seluarnya di atas lantai berhampiran dengan bra dan spender aku yang ditanggalkannya tadi. Faizal dudukkan aku dibirai katil.

Aku duduk dengan tenang sambil mengikat rambut aku terburai dan tak terurus dikerjakan dek Faizal masa kami berkucupan tadi. Aku mencapai batang keras Faizal yang terjuntai tegang dihadapan mata aku. Aku mula menghisap dan menjilat batang panjang Faizal dengan penuh taksub. Faizal berdiri gagah dalam keadaan bogel dengan tangannya berada dikepala aku, menekan-nekan agar aku mengolom koneknya dengan lebih dalam lagi. Aku menjilat-jilat dan menghisap konek Faizal yang semakin keras dari kepala takuk hingga ke hujung pangkal. Walaupun tak dapat masuk habis, tapi aku berusaha mengolom dengan lebih dalam lagi. Aku memandang keatas. Aku semakin teruja melihat Faizal memejam mata menahan nikmat ketika koneknya dikolom. 

Faizal menolak aku berbaring diatas katil. Dia kangkangkan aku dan mula menjilat perlahan-lahan. Aku mengerang penuh kenikmatan sambil meramas-ramas sendiri tetek bengkak aku. Dan lama aku tak dapat semua ni. Memang aku dah kemaruk habis. Dengan Saiful, jangan harap la aku nak dapat semua ni. Kalau pun Saiful cuba menghampiri aku, aku akan cuba mengelaknya. Entah kenapa aku tak ada nafsu langsung dengan Saiful. Tapi hati aku meronta-ronta minta dibelai dan rindukan setuhan hangat lelaki. Sebenarnya tadi pagi aku pegi office sebab aku ingat saiful meeting kat luar, so bolehlah aku ajak Faizal kongkek kejap dalam bilik Saiful. Tapi nampaknya meeting tu diadakan di ******* holding. So, tak selamat kalau aku kongkek kat sini masa Saiful ada dalam bangunan tu jugak.

Bagaimanapun aku ada plan B sebab aku tau Saiful tak kan batalkan meeting tu demi aku. Dan sekarang semuanya berada didepan mata aku. Konek panjang dan tegang berada didepan mata aku. Kenikmatan ini menjadi milik aku hari ini. Faizal mula menggosok-gosok lembut kepala koneknya ke bibir faraj aku. Aku tak tahan lagi. Aku mengerang tanpa segan silu. Kesedapan yang dah lama aku rindukan. Aku nak lebih dari itu. Mungkin tadi Faizal lenguh mulut menganga menujah lidah dilubang aku yang dah lama tak bertebuk, maka dia mula bersedia untuk menujah aku. Faizal parking kedudukan bontot aku betul-betul di hujung birai katil. Dia menunduk sedikit sebelum memacak perlahan-lahan batang koneknya kedalam lubang keramat yg mula ketat sedikit ni. Maklumlah dah lama tak dapat :p Aku mengerang dan mendesah. Aku rasa bagai nak gila walaupun konek Faizal baru lepas separuh je. Dan apabila dia menujah perlahan hingga pangkal koneknya, aku mula menjerit bagai diperkosa lagaknya. Aku mendesah dan mengerang.

Aku lupa bahawa aku berada dikawasan kejiranan yang rumahnya rapat-rapat. Aku tak peduli itu semua. Yang penting sekarang ni aku dalam kesedapan. Faizal terus menujah, sorong dan tarik sambil mengusap lembut perut aku yang bulat tu. Buah dada aku meliuk lentuk perlahan den ayunan Faizal yang perlahan dan syahdu.Aku mengerang nikmat setiap kali Faizal mengeluarkan koneknya dan memasukkannya semula. Aku terus meramas-ramas buah dada aku sendiri. Aku mendesah dan mengerang sepuas hati aku. Aku mengangkang menerima setiap tujahan Faizal dengan puas dan bahagia. Faizal menghenyak aku dengan sedikit laju tiba-tiba sebab dia dah tak tahan lagi nak terpancut. Dia menarik keluar koneknya dari lubang aku dan menembak pelurunya di atas perut aku. Bagaikan cecair vanilla yang dicurah diatas puding. Coraknya kelihatan seperti taik burung yang jatuh dari atas. Faizal mendesah keras ketika dia membuang benihnya diatas perut aku yang membulat. Aku terbaring lesu. Faizal masuk kebilik air dan keluar semula memakai baju.

Aku tertidur dan tak sedar bila Faizal balik. Petang tu Saiful balik, dia kejutkan aku dan tanya kenapa aku tidur bogel. Aku beri alasan panas dan letih lepas jalan berjam-jam dalam pusat membeli belah yang penuh sesak. Saiful duduk dibirai katil sambil memicit kaki aku dan aku terus bercerita tentang apa yang aku beli. Picitan Saiful dari betis naik ke peha. Aku terpaksa menolak kerana lepas aku projek dengan Faizal tadi, aku terus tertidur, tak cuci lagi. Takut Saiful tau pulak nanti. Actually aku terasa nak pulak kene tujah dengan Saiful, tapi keadaan tak mengizinkan. Cara dia menyentuh peha aku dan dah nak sentuh ke celah kelengkang tu, aku tau dia sebenarnya ‘nak’. Aku pun rasa mcm ‘nak’ tapi aku takut kantoi sebab aku sure kat pantat aku mesti ada lagi sisa-sisa air mani. Dan aku tak berani pun nak bukak selimut yang cover perut aku yg comot dengan air mani yang Faizal pancut atas perut aku tadi. Air tu pun dah kering dan bertukar jadi warna keputihan yang pekat. Ayo!

38 Comments »

  1. Aku tak sure kalo Ameer ade hantar sambungan citer dia ngan Tiara ke tak. Yahoo aku takleh bukak, so aku harap Ameer dapat hantar kat gmail aku. So, sementara tunggu berita dari Ameer, untuk kali ni, aku update kisah Yasmeen dulu k… bye!

    Comment by Yasmeen — Thursday, August 23, 2007 @ 4:53 pm

  2. rindu kembali menjadi nanar.

    Comment by mattromeo79 — Thursday, August 23, 2007 @ 8:28 pm

  3. ble je yasmeen. nak gak tau citer meen plak, dok tersasar baca citer tiara je manjang.

    so lepas bangun tido takkan saiful tak mintak lagi, mamat tu dah lama giler tak merasa kan, kesian plak tengok…hehehe

    Comment by harpoon — Thursday, August 23, 2007 @ 9:07 pm

  4. Meen kasi ler kat Saiful tu se Round, Kecian dier hehehehe, lama dah mengidam cipap tu……………

    Comment by Geraldton — Thursday, August 23, 2007 @ 10:26 pm

  5. huhuuh…sayu haku bace saiful urut betis tapi ko menolak….. misti saiful hampa max….. btw….pasai betis tue kan Meen…hehehehe…. betis yg
    ari tu erk???Wakakakaka….. my updates will reach u as soon as possible….

    Yasmeen : woi cari pasal ke? kasi naik betis ke muka kang :p

    Comment by Ameer77 — Friday, August 24, 2007 @ 6:02 am

  6. aku bygkan saiful spread kaki tiara lepas dia jmpa tiara tdo bogel..nafsu saiful yg da lama tak dilayan melonjak tinggi sama seperti batang dia yg naik ..tanpa buang masa saiful terus mengayak tiara yg masih tkejut dari tdo..

    Yasmeen : aik? aku salah tulis ke… dia salah bace?

    Comment by joe — Friday, August 24, 2007 @ 7:16 am

  7. Alo sandoera…ape cite nie Bro…. Saipol bukan jumpe tiara tido bogel ler…. muahahaha… ko nie terkenan kat Tiara ker wei bro…kewl…kewl….hehehe

    Comment by Ameer77 — Friday, August 24, 2007 @ 7:39 am

  8. 🙂 correction

    Comment by joe — Friday, August 24, 2007 @ 9:06 am

  9. nie mesti tak cukup tido sampai meen dgn tiara pon dah compius… faizal tuh mesti serba salah nak kongkek dgn ko meen…. maklum laaa teringat anak dlm perut bini dia tuh…. wekekekekek

    weih ameer bak YM ko aku lupa nak save leee….

    Comment by dex — Friday, August 24, 2007 @ 12:43 pm

  10. muahahaha…dex wei…. ko pi masuk CBOX..kat situ ader contact address haku ler…

    Comment by Ameer77 — Friday, August 24, 2007 @ 2:21 pm

  11. fuyoooooooooooooooooooo
    meen dah menganas semula…………………….

    Comment by rzf_kamal — Friday, August 24, 2007 @ 9:25 pm

  12. Dah lama tak de citer hangat dari meen sendiri. Asyik baca citer pasl org lain dah naik boring lak. Tapi kali ni citer ori dari meen sendiri yang dah lama ditnggu2. Xtau la knapa sbb T rasa citer meen nie ada aura dia yg tersendiri. Dan2 terus stim …

    Yasmeen : stim selalu sakit kepala la yatie…

    Comment by RED — Saturday, August 25, 2007 @ 8:32 am

  13. Salamz,
    Mmm, pkosa pompuan ngandung, 1 of my favrit situation. Mmg BANG2 BOOM tul!😉
    I agree wit u Red, kalo jantan yg citer sexcapade dr pandangan pompuan kunun2nya, bukan boring lg dah, naseb bek dia x guna pnunu bunsen lg gle babi sdap pompuan 2 meraung😀 ada ka…!
    Lastly, kalo Meen xde masa nak tulis we ur fan x kesah nunggu masterpiece tp xyah la sesakan ur blog wit monsterpiece, ok?
    OK,caucincausinci!

    Yasmeen : tul ker leh tunggu? :p ye je ko!

    0

    Comment by Pez2KcgPeaze — Sunday, August 26, 2007 @ 8:41 am

  14. hye..i dh lame jd pengunjung blog ni..hr ni br comment..
    lps nk ape kate buat cite main ngn bdk remaja..yang xpnah main lagi..
    pasti best..haha..sbb i remaja..

    Comment by mika — Sunday, August 26, 2007 @ 1:39 pm

  15. “Aku mengerang nikmat setiap kali Faizal mengeluarkan koneknya dan memasukkannya semula. Aku terus meramas-ramas buah dada aku sendiri. Aku mendesah dan mengerang sepuas hati aku. Aku mengangkang menerima setiap tujahan Faizal dengan puas dan bahagia”

    Meen…kau mmg dpt orgasm masa klimaks ni ke? Selama ni aku tak sure kau betul2 rasa real orgasm laa…hehehehehe….

    Comment by eddievh — Sunday, August 26, 2007 @ 4:18 pm

  16. Meen…kau mmg dpt orgasm masa klimaks ni ke? Selama ni aku tak sure kau betul2 rasa real orgasm laa…hehehehehe….

    Comment by eddievh — Sunday, August 26, 2007 @ 4:20 pm

  17. “Aku mengerang nikmat setiap kali Faizal mengeluarkan koneknya dan memasukkannya semula. Aku terus meramas-ramas buah dada aku sendiri. Aku mendesah dan mengerang sepuas hati aku. Aku mengangkang menerima setiap tujahan Faizal dengan puas dan bahagia”

    Comment by eddievh — Sunday, August 26, 2007 @ 4:21 pm

  18. best2..web ni memang modal hamba berfantasi..haha

    Comment by mika — Sunday, August 26, 2007 @ 8:25 pm

  19. hye to all..i dah lame jd visitor setia kt blog ni..
    hr ni br komen..hihi..
    lps ni ape kate wat dgn remaje yg xtau ape2..my1st time..heuaha..mcm sy..

    Comment by mika — Sunday, August 26, 2007 @ 8:27 pm

  20. “Aku mengerang nikmat setiap kali Faizal mengeluarkan koneknya dan memasukkannya semula. Aku terus meramas-ramas buah dada aku sendiri. Aku mendesah dan mengerang sepuas hati aku. Aku mengangkang menerima setiap tujahan Faizal dengan puas dan bahagia.”

    Meen…kau mmg capai orgasm ke masa klimax ni?….aku rasa mcm kau tak reach klimax betul2 laa…hehehehe…

    Comment by eddievh — Sunday, August 26, 2007 @ 10:02 pm

  21. need a fresh new twist to the story line…. someone new for yasmeen… say saiful’s new driver…. and what happened to izaida?

    Yasmeen : ade kisahnye nanti…

    Comment by rainmaker — Monday, August 27, 2007 @ 12:00 pm

  22. akhirnya…dapat gak luang mase bace blog meen ni

    Comment by rezd — Monday, August 27, 2007 @ 2:38 pm

  23. kak meen kesat2 dulu kesan puteh tuh dgn simut.. pastu purak2 nak g kencing.. cuci.. pastu terkam sepol plakkkk

    Comment by naif — Tuesday, August 28, 2007 @ 8:17 pm

  24. weh naif … siap ajar k. meen lagi gitu….

    Comment by NN — Wednesday, August 29, 2007 @ 7:06 am

  25. bukan ajar laaa.. kak meen lagi tere dr saya.. sapalaa saya ini.. budak baru tumbuh bulu.. masih muda dan teruna

    Comment by naif — Wednesday, August 29, 2007 @ 5:46 pm

  26. Ha.. Naif, kalo dah sedar awk tu bebudak lagi, dok diam-diam. Jgn kaco org besar nak buat projek… :p

    Comment by RED — Thursday, August 30, 2007 @ 12:29 pm

  27. elehh red..kak meen tak ckp apa2..kamu lak yg bising2.. kak meen..buang nama red dlm list lelaki yg bakal dikerjakan oleh akak mahupon tiara atau sesapa saje..wekkkkkk

    Yasmeen : dia bukan laki la naif thehehe…

    Comment by naif — Thursday, August 30, 2007 @ 6:30 pm

  28. bila lagi nak sambung…………………….

    Yasmeen : tengok la esok ke lusa :p

    Comment by rzf_kamal — Saturday, September 1, 2007 @ 11:04 am

  29. Red..budak jangan sangka xpower..klu rase..haaa…baru tau..nikmat memecah teruna..hahaa
    p/s:mcm terer lak aku..padahal teruna lagi..haha

    Yasmeen : teruna ke?

    Comment by mika — Sunday, September 2, 2007 @ 12:20 am

  30. “Yasmeen : woi cari pasal ke? kasi naik betis ke muka kang :p”

    naik ke muka ???hehehe…biasa lah tue Meen…introooo!!!!muahahaha

    Comment by Ameer77 — Monday, September 3, 2007 @ 9:10 am

  31. lari topix jap..chatbox..cbox korang amik kat mana…haku kepingin nak slow talk nagan yasmeen..

    Yasmeen : apsal slow talk? cakap lelaju sket la… nak kejar mase ni wakakaka

    Comment by hehehe — Monday, September 3, 2007 @ 1:03 pm

  32. Ala mika, relex la.. apa kecoh2 nie. X baik tau.

    “p/s: Yasmeen, wa caya lu… :p”

    Comment by RED — Monday, September 3, 2007 @ 3:39 pm

  33. erm.. nice going.. fresh story seperti selalu… cuma bila part membayangkan main dgn org mengandung tu… ilang stim.. hehehe.. cepat2 la bersalin meen….🙂

    Comment by hubby — Tuesday, September 4, 2007 @ 2:03 pm

  34. jangan bagi tujah dalam2 meen… nanti lekuk dahi baby tuh….. hehehehehe

    Yasmeen : logik ke?

    Comment by Bojourn — Wednesday, September 5, 2007 @ 10:29 am

  35. haha….mesti best main ngn pregnant women..ketat gile…umpama batang diikat dgn getah lastik…ketat woo..hihi..berangan

    Yasmeen : berangan sesikit sudah ler…

    Comment by mika — Wednesday, September 5, 2007 @ 4:15 pm

  36. Meen……Betul ker dah nak retire from being Blog Writer wei??? huhuhuh….

    Yasmeen : sape kate?

    Comment by Ameer77 — Friday, September 7, 2007 @ 1:39 pm

  37. best gella….. dah lama follow-up yr blog tp br 1st time put some comment.

    Yasmeen : tak kenal maka tak cinta

    Comment by firda — Saturday, September 8, 2007 @ 11:44 am

  38. alopp..aku br je jumpe blog nih…aku miss yg memula skali…kak meen leh postkan tak cite yg memula?

    Yasmeen : giler ko nak suh post balik citer mula-mula. gi la bace kat http://berahi.blogdrive.com tu ha…

    Comment by herriot — Friday, November 9, 2007 @ 4:01 pm


RSS feed for comments on this post.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: