Diari Berahi Yasmeen

Monday, September 17, 2007

Edisi Gelabah!

Filed under: Suratan Atau Kebetulan! — Yasmeen @ 12:33 am

Hari ni Van Zack call aku lagi. Ajak jumpa. Dah bape kali aku elak-elak sampai aku dah takde alasan dah. Dah macam-macam citer aku pusing bagi alasan tak nak jumpa dia.
Dia takde la ajak aku buat benda tak baik ke ape. Tapi sejak dia kahwin, kalau boleh aku tak nak ada apa-apa dengan dia lagi. Kalau boleh aku nak lupakan yang aku pernah ada hubungan dengan dia. Tapi hari tu aku takleh nak elak lagi sebab izaida sendiri yang call aku suruh datang rumah, dia kata dia ade masak-masak sikit sempena masuk rumah baru. Maklumlah pengantin baru. So, malam tu aku datang le jugak. Malam tu aku buat rancangan dengan Tiara. Aku suruh Tiara datang umah aku, mase aku takde.

Tiara datang malam tu. Mase aku nak kuar, aku buat-buat tunggu Tiara. Aku buat-buat gelisah call Tiara tak dapat-dapat. Pastu aku pesan kat Saiful, kalau Tiara datang, cakap aku dah pegi. Lepas aku kuar dari umah, aku call Tiara suruh dia datang umah buat-buat cari aku. Lepas tu pandai-pandai dia la. Aku dah bagi makan, tak kan nak suruh aku suap plak hehehe…

Aku sampai umah Izaida sebelum pukul 8 sebab aku niat nak tolong dia masak. Lagipun aku ade buat jeli laici, so jeli tu mesti la sampai sebelum tetamu lain sampai. Mase aku datang dah ade orang lain 4-5 orang yang dah datang. Aku terus tuju ke dapur. Semuanya dah siap. Lagipun bukan semua Izaida masak sendiri, ade jugak yang dia tempah dari restoran.

Aku tak tau ape khabar berita dari Tiara. Aku nak tanya dia tapi aku takut kalau projek tu terbantut pulak kalau aku kacau daun. So, aku sabar sikit la sebab nanti Tiara akan bagitau gak kat aku :p

Lepas tetamu semua balik dalam kul 10 lebih, aku ngan Izaida borak-borak. Lagipun takde ape nak buat, semua pinggan kertas Van dah sumbat dlm plastic itam besar, tinggal nak buang je. Aku lepak temankan izaida basuh cawan je kat dapur sambil sental kek coklat dia. Jeli yang aku bawak pun licin habis. Tak lama lepas tu, Izaida mintak izin mandi jap sebab dia kate dia letih, badan berpeluh, nak cuci muka blablabla… aircon kuat pun berpeluh? Tah la…

Mase Izaida mandi, Van datang kat aku. Dia Cuma nak cium aku. Dia kata dia rindu. Aku ketakutan. Takut Izaida nampak. Memang aku gelabah habis bila Van buat hal macam tu. Van cuba cium leher aku. Aku elak dan cuba bangun dari sofa. Van kiss bibir aku secara paksa. Aku control suara tak nak Izaida dengar. Kalau boleh aku tak nak Izaida tau tentang kisah silam aku dengan Van. Diorang baru kawen, aku boleh nampak dorang bahagia. Aku tak nak rosakkan hubungan dorang.

33 Comments »

  1. lambat lagi nak sambung harap bersabar…

    Comment by Yasmeen — Saturday, September 8, 2007 @ 1:35 pm

  2. sabar…..

    Comment by rid — Monday, September 17, 2007 @ 4:01 am

  3. ..heh3…..
    iyolahh
    boln pose nih,..msti brsabo
    k.meen, slmt brpose yerrk…
    daaa

    Comment by N — Monday, September 17, 2007 @ 6:25 am

  4. jeli laici???? ahakss…yummy…….wakaka..ader versi rogol lah pulak nanti yer……

    Comment by Ameer77 — Monday, September 17, 2007 @ 7:18 am

  5. not bad at all for the sex script writter like u girl…hope keep inform me the latest artikel or anything new on board…syam..

    Comment by hafsyam — Monday, September 17, 2007 @ 7:27 am

  6. “Mase Izaida mandi, Van datang kat aku. Dia Cuma nak cium aku. Dia kata dia rindu. Aku ketakutan. Takut Izaida nampak.

    Meen…kau ni mmg ada gak hati perut kan taknak kongkek laki kwn kau tau …gua respect sama lu bab ni laa tau…cewah…!!!

    Comment by eddievh — Monday, September 17, 2007 @ 8:05 am

  7. “Aku tak tau ape khabar berita dari Tiara. Aku nak tanya dia tapi aku takut kalau projek tu terbantut pulak kalau aku kacau daun. So, aku sabar sikit la sebab nanti Tiara akan bagitau gak kat aku :p”

    Meen…kau mmg otak geliga laa plan kongkek untuk Tiara n Saiful ni…ni yg buat citer kau always ada attraction tau…hehehehehe…

    Yasmeen : yeahhhh….haaa….

    Comment by eddievh — Monday, September 17, 2007 @ 8:07 am

  8. siap plan baik punye kat umah, pastu siap ada pertimbangan gak taknak kawan tau scandal lama tu…. orait gak yer ko ni meen

    Comment by harpoon — Monday, September 17, 2007 @ 3:40 pm

  9. update..update…hehe

    tiara vs saiful…….huhu sungguh menegangkan la…ehehe

    Comment by MrBurn — Monday, September 17, 2007 @ 6:18 pm

  10. meen…. you need someone new in your life…. hehehe.. not van zack…

    Comment by rainmaker — Monday, September 17, 2007 @ 6:55 pm

  11. hmmm… skandal mcm nie yg best…. ala² terpaksa laa yek ko meen… give in to the dark side my dear…. wekekekekeek

    Comment by dex — Monday, September 17, 2007 @ 10:52 pm

  12. cannot wait lintas langsung dari rumah saiful-meen… laporan dari tiara… hahahaha…

    Comment by rainmaker — Tuesday, September 18, 2007 @ 8:38 am

  13. dah masuk bulan puasa ni makin menjadi2 pulak. pahala puasa kurang sampai ke buku lali jer.

    Comment by farizzet — Wednesday, September 19, 2007 @ 7:44 am

  14. meen meen…. u tak rindukan perut kamal ke meen…
    leh masuk ke tak le ek… dedua boncit😛

    Comment by mayat_harimau — Wednesday, September 19, 2007 @ 9:39 am

  15. meen,

    kau update lah antara waktu maghrib ke waktu imsak. time tu tak puasa.

    Comment by oranggila — Thursday, September 20, 2007 @ 10:52 am

  16. Bestttttttt!Waiting ur another episode…

    Comment by lionheart — Thursday, September 20, 2007 @ 12:40 pm

  17. meen tak leh nak update sebab dia nak pergi melahirkan anak perempuan dia tuuu….kkekeke

    Yasmeen : wakakaka

    Comment by pot — Thursday, September 20, 2007 @ 1:37 pm

  18. is there any possibilities of Meen delivering a baby boy????hhehehehe

    Yasmeen : aku nak buat pompuan!

    Comment by Ameer77 — Friday, September 21, 2007 @ 6:39 am

  19. Meen takpe Meen aku takde hal ekekke

    Yasmeen : thehehe

    Comment by Izaida — Friday, September 21, 2007 @ 1:15 pm

  20. tak der cerita3some lagi ke.4some ke.5some ker.tapi yang penting satu laki yang lain semua pompuan.tentu banjir kilat

    Comment by 3som3 — Sunday, September 23, 2007 @ 11:51 pm

  21. ada ke yang nk 3some dengan aku,tengah mencari.susah benor nak carinye.kalau ada email @ akirasongoku@yahoo.com,perempuan je yang dicari k tank u

    Yasmeen : pebende pose² ni nak 3some… semua org cuti la weiii!

    Comment by 3som3 — Monday, September 24, 2007 @ 12:11 am

  22. ehek…. kalo ko nak 5some pon bole…. 1 laki dgn 5 jari…. wekekeke… weih posa laaa geng….

    Yasmeen : wakakaka ae kejadahnye 5 jari wakakaka… besau bona!!!

    Comment by dex — Monday, September 24, 2007 @ 8:10 am

  23. hahaha.. 1 laki dgn 5 jari.. lancap lah tu.. hehehe

    Yasmeen : sian dia, tiara. ko derma la 5 jari ko tu kat dia thehehe

    Comment by Tiara — Tuesday, September 25, 2007 @ 10:44 am

  24. “Dex: ehek…. kalo ko nak 5some pon bole…. 1 laki dgn 5 jari…. wekekeke… weih posa laaa geng….”

    pose ke dak nie Dex???hehehehe

    Yasmeen ” tak sempat mandi wajib la tu :p

    Comment by Ameer77 — Tuesday, September 25, 2007 @ 11:00 am

  25. ceh ameer… aku posa laaaa…. yg bab mandi wajib tuh… heheheheh biase laaa last minit….

    Yasmeen : ceh! kongkek punya kaki *teringat rakaman sore tu* wakakaka

    Comment by dex — Tuesday, September 25, 2007 @ 10:32 pm

  26. powerrrrrr…. nih barulah namanya Al-Kongkek Wal Jamaah wal Ma’ul Faraj….. hehehehehehe bestttttttttttttttttttttttttttttt

    Comment by Bojourn — Wednesday, September 26, 2007 @ 9:09 am

  27. oit!!!! bojourn nie serani gak ker???pose tak???muiahahahaha…selamber jer bulan ramadhan nie ckp lepas…..

    Yasmeen : thehehe skarang cakap lepas tak kire bangse dah wakakaka

    Comment by Ameer77 — Wednesday, September 26, 2007 @ 10:52 am

  28. fuhhh…. class btoi fantasi u ni meen…. terpana betoi baca cita yg x wujud ni…

    Comment by azrul — Wednesday, September 26, 2007 @ 1:22 pm

  29. aiyyaaaa… meen… tuh private & confedential maaa…. heheheheh bebulan posa nie terpaksa layan utk kekangan nafsu…. wekekekekke terpaksa tunggu memlm…. cewahhhhh!!!!

    Yasmeen : takper… bersabarlah menanti walaupun malam. asalkan dapat weh wakakaka

    Comment by dex — Thursday, September 27, 2007 @ 12:22 pm

  30. meer bro, takpenting serani or not…. yang penting batang lebih besar and power that those clan…. hahahahahahah hentak beb jgn tak hentak… biar santak dan senak….. heheheheheheh keras kotey gua ni

    Comment by Bojourn — Thursday, September 27, 2007 @ 12:23 pm

  31. wakakakaka…ader yg kemaruk bahan dah nie Meen!!!! kasik ler update ape2 yg patutssss!!!!!

    Yasmeen : takde update dibulan pose harap maaf…

    Comment by Ameer77 — Thursday, September 27, 2007 @ 2:42 pm

  32. yeeehhaaaa!!! bila aku tkde kt jepun story aku klua pulak.. apa2 pn tk sabar nk tunggu dpt konkek dgn meen..nyum2…dpt rasa kuih apam hehe.. .lama gile tk bukak blog ni.. dh nk sebulan ..maklumlah blk mesia aritu ….oh ye ..selamat berpuasa kengkawn!!

    Comment by vaN_Zack — Thursday, September 27, 2007 @ 7:12 pm

  33. woi aku ikut citer ni lama dah, masa kat blog lama lagi. aku nak tanya dalam dunia realiti ni senangnye korang dapat pantat dan konek. macam xyah cakap terus dapat

    Comment by malay warior — Wednesday, September 3, 2008 @ 11:28 am


RSS feed for comments on this post.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: