Diari Berahi Yasmeen

Monday, October 1, 2007

Ramadhan Yang Mulia…

Filed under: Diari Kehidupan — Yasmeen @ 1:56 pm

Dibulan Ramadhan yang mulia ni, takde lagi kongkek² takut plak kene panah petir kang. Lagipun nak dekat beranak ni… due pon tinggal seminggu lebih je lagi ni, risau pulak nak kongkek merata-rata wakakaka…

kehadiran anak nie nampaknye bakal disambut meriah. mak mertua aku beriya-iya sediakan macam² untuk anak ni. Saiful pun tak kurang hebatnya. Bercakap pasal Saiful, dia dengan tiara memang ade kes terlajak. Tapi aku tak nak ceritakan sekarang la. Tiara cerita kat aku, sementara Saiful masih merahsiakannya dan aku masih lagi berlakon konon² aku tak tau perbuatan sumbang Saiful dengan kawan aku a.k.a staff dia sendiri tu.

Zamri ade jugak datang melawat aku. Dia datang dengan mak aku sekali, so tido la kat rumah kami. Aku takde peluang nak kongkek dengan dia sebab selalu kalo dia dtg mesti aku lepak shah alam dengan shima. situ kan line clear hehehe… mood aku nak mengongkek pun dah kurang. Badan letih, selalu penat melampau-lampau. Rase cam takmo buat keje ape-ape pun. Rase nak baring je…

Bulan pose ni aku tak update pasal kongkek²… kang lepas raye la baru sambung tu pun kalo aku tak bz tukor pampers anak la. kalo terus tak update tu maknanya aku dah mati mase beranak la kot thehehe… Selamat berpuasa dan Selamat Hari Raya… Maaf Zahir Batin!

59 Comments »

  1. Selamat Hari Raya!!! Yehaaa… korang cuti lame ke? thehehe…

    Comment by berahi — Monday, October 1, 2007 @ 1:57 pm

  2. office memang cuti lama… tapi kotey keras and aktiviti mengongkek never stop…. the day we stop kongkek is the day we die….. hahahaha sukan sumulajadi… nak buek camno…..

    Yasmeen : paling afdal dipagi raya… hehehe…

    Comment by Bojourn — Monday, October 1, 2007 @ 4:57 pm

  3. aper….ader possibilities nak Mati dahker nie wei???? KO scan anak ko dah songsang ker wei Meen???huhuhuh,….harrruuuuuuu

    Comment by Ameer77 — Tuesday, October 2, 2007 @ 6:21 am

  4. moga2 selera ko nak mengongkek tak mati dah le meen……………

    Comment by fancy — Tuesday, October 2, 2007 @ 6:40 am

  5. Meen…kau pikir gak pasal bulan Ramadhan ni ehh…caya laa…tapi gambar bogel kau tu ada gak ehh…apa2 pun takkan kau nak matikan blog ni kot…kau just continue hotkan plak watak Tiara laa k….hehehehehe….

    Yasmeen : mane ade aku penah ambik gambo pakai purdah! gambo tu je yg ade thehehe…

    Comment by eddievh — Tuesday, October 2, 2007 @ 6:59 am

  6. selamat hari raya meen…
    teringin lak aku nak bagi duit raya kat anak ko tuh

    Yasmeen : ha? betul ke? kalo gitu aku tak jadi mati la. thehehe…

    Comment by haris — Tuesday, October 2, 2007 @ 10:12 am

  7. Nasib baik kau gunakan pampers, kalau kau gunakan lampin lagi busy giler agaknya..

    Tapikan Meen, kau mmg aku dah maafkan dari dulu.. hehee.. tapi aku selalu gak doakan kau slmat melahirkan.. Sib baik anak kau sorang je.. jemputlah dtg rumah, bleh dpt duit raya.. hehehee

    Salam Aidilfitri untuk kau dan semua warga2 berahi… Mohon Maaf Batin je jikalau ada yg terpancut tanpa sengaja ketika membaca!!!!

    Yasmeen : bagus ucapan ko neh Tiara! aku up sket gaji ko! jaga blog aku bebaik tau sampai lepas raye nih!

    Comment by Tiara — Tuesday, October 2, 2007 @ 12:45 pm

  8. wakakakaka…. oit Cik Tiara…wah..wah… wah..mintah mahap part batin jer ……secara zahir takde ker???

    Yasmeen : batin tu yg penting. zahir tak penting sangat!

    Comment by Ameer77 — Tuesday, October 2, 2007 @ 1:33 pm

  9. ”””””Bulan pose ni aku tak update pasal kongkek²…’ kang lepas raye la baru sambung ””””” bagussss…lagipun takkan kau nak ngongkek jugak…masa kepala anak kau tu dah duk dekat ngan jln kuar dah tuuu…lepas raya kau kena bepantang plak…selamat bertungku dan berurut la meen…

    ti…kau nak air raya kan?…nanti raya ke 4 tau…kekekeke

    Comment by pot — Tuesday, October 2, 2007 @ 2:06 pm

  10. ishhh lepas beranak ko pantang 2 bulan lak… heheheh nampaknye sampai ujung tahun laa nak tunggu ko berselingkuh lagi…. takpe ko bole recap balik insiden yg pernah berlaku dlm life ko meen… menarik gak kalo sambung crite cam tuh… pasal anak tuh aihh takkan takde bibik kot… ko arah je dia buat semua tuh… ko just keje mengulurkan buah dada kat budak tuh jek…. heheheheh

    kepada semua pelawat setia blog nie aku nak amik kesempatan nak ucap selamat hari raya & jgn lupa bayar zakat woihhhh….

    p/s: aihh jgn laa matikan watak meen tuh… blum sempat merasa lagi… waaarrrGggGgHHhHH!!!!!

    Yasmeen : ko nak rase ke? laaa apsal tak cakappp!!! thahaha…

    Comment by dex — Tuesday, October 2, 2007 @ 2:22 pm

  11. huhu… meen.. jangan la mati dulu…
    seram la pulak baca citer blue hantu…
    tapi gua mayat.. no hal punya…
    let’s play mayat sex… huhuhuhu

    *tapi ko mati anak sulung tu… spesis pontianak nih….

    Yasmeen : hantu blue wakakaka

    Comment by mayat_harimau — Wednesday, October 3, 2007 @ 6:48 am

  12. can u guys imagine kena blowjob dengan cik pontianak… power weh… berderik-derik taring dia kat batang kotey… hahahahaha silap2 boleh lurus krandut buah yang kedut2 tuh…. hahahahahaha

    Yasmeen : warghhh ngilu!!!

    Comment by Bojourn — Wednesday, October 3, 2007 @ 9:26 am

  13. gambor meen ke tu yg dok kat mcm bilik mandi.. lepas kongkek kot.. biso bonar ni..

    hehe

    Comment by jack — Wednesday, October 3, 2007 @ 9:29 am

  14. wakakaka….leh kasik rebonding part bawah lah pulak yer!!!!!!!

    Yasmeen : thehehe…

    Comment by Ameer77 — Wednesday, October 3, 2007 @ 9:40 am

  15. Aku pun ada juga buat blog pasal nakal2 ni tapi fokus aku is on affairs lah. YAng aku tergerak nak post pun sebab post ramadhan ni pun alasan aku tone down blog aku. Rasa jahat pulak tulis cerita affair time puasa. Anyway lepas raya will be back on line la. Sekarang ni aku taruk lirik2 kaitan affair aja kat sana.

    Yasmeen u are so cool.

    Yasmeen : lagu kekasih gelapku ade?

    Comment by Adam — Thursday, October 4, 2007 @ 9:49 pm

  16. meen..sblom kau mati, kau dah matikan kau nye multiply ker…aku try masok tak bule lah…..

    sorie dah lame tak kunjong blog kau….aku blom beranak pon dah bz giler2 nak kojol…..dapat plak boss yg memang terserlah ke’sial’annye…..tapi kan meen..aku dah antar si T sebagai back up moderator…..

    dan terserlah ke’bagos’an T menjalankan tugasan moderator die kan….siap sumbangkan idea lagi…….

    btw, Selamat menjalankan ibadah pose di bulan yg mulia ini (cewah) dan Salam Eid Mubarak pada sume warga2 kote..eh salah…kota yg sentiasa berahi dan memberahikan……heheheeee…….

    P.S. Pot, kite jumpe air raye ke 6 eh…malam afdal…..

    Yasmeen : raye ke-6 tu kasi la aku join wakakaka…

    Comment by PRINCESS LEIA — Thursday, October 4, 2007 @ 11:08 pm

  17. lupa plak nak ucapkan selamat berpuasa dan menunaikan ibadat sepanjang bulan mulia ni…dan juga selamat menyambut hari raya aidilfitri…kepada meen dan kepada pembaca blog meen…dan juga semoga meen tidak mengalami sakit nak beranak terlalu lama…

    wah…lea….jandaku nak datang berkunjung….pintu bilik tidurku sentiasa terbuka….

    Yasmeen : weh janda dah takleh share bilik la. Astaghfirullah…

    Comment by pot — Friday, October 5, 2007 @ 5:52 am

  18. “Yasmeen : lagu kekasih gelapku ade?”

    ade ker such song wei Meen????

    Ader la Meer… nak lirik dia?

    Ku mencintaimu lebih dari apapun
    Meskipun tiada satu orang pun yang tau
    Kumencintaimu sedalam-dalam hatiku
    Meskipun engkau hanya kekasih gelapku
    Ku tahu ku takkan selalu ada untukmu
    Disaat engkau merindukan diriku
    Kutahu ku takkan bisa memberikanmu
    Waktu yang panjang dalam hidupku
    Yakinlah bahwa engkau adalah cintaku
    Yang kucari s’lama ini dalam hidupku
    Dan hanya padamu kuberikan sisa cintaku
    Yang panjang dalam hidupku
    hidupku…
    Kumencintaimu lebih dari apapun
    Meskipun tiada satu orang pun yang tau
    Kumencintaimu sedalam-dalam hatiku
    Meskipun engkau hanya kekasih gelapku
    Kumencintaimu sedalam-dalam hatiku
    Meskipun engkau hanya kekasih gelapku
    Mencintaimu lebih dari apapun
    Meskipun tiada satu orang pun yang tau
    Kumencintaimu sedalam-dalam hatiku
    Meskipun engkau hanya kekasih gelapku
    Kekasih gelapku…

    Comment by Ameer77 — Friday, October 5, 2007 @ 12:00 pm

  19. lagu kekasih gelap ade laaa dari band ungu… kisah seseorang yg mengeluh pasal pasangan hidup dia tak cerah… kalo nak cerah sangat cari laa org albino… tuh pon nak buat lagu ke…. wekekekekkeke….

    erkk nanti reraya takde yg buat umah terbuka ke sesape?? aku bole tolong abiskan kuih… ehek…

    Yasmeen : ko ni kongkek kuat makan pon kuat!

    Comment by dex — Friday, October 5, 2007 @ 12:19 pm

  20. sebulan gakla air duk takung..
    mmg pagi raya duk belek balik cite2 ko yg lama tu meen..
    pastu leh la mandi wajib+sunat..

    ko nak mandi sama x meen?klu nak, nnt aku on kan cam..wahahahaha..

    Yasmeen : takyah on la. aku ni skarang dah jadi pemalu :p

    Comment by mr_xxxray — Friday, October 5, 2007 @ 9:27 pm

  21. meen… do a malam raya scandal yang power.. hehehehe…

    Yasmeen : akan diusahakan tapi jgn la berharap sangat :p

    Comment by rainmaker — Monday, October 8, 2007 @ 2:38 am

  22. muahahaha….tengkiu…tengkiu…. baru ku tahu akan kewujudan lagu itu sebenarnyer……

    Comment by Ameer77 — Monday, October 8, 2007 @ 8:17 am

  23. kalau nak kongkek kekasih gelap, hendaklah di kala malam bulan purnama…. adalah terlebih baikiranya mendapat malam lailatul’qodar, maka dengan itu, terlebih berkat kepada kotey and burit daripada seribu bulan yang lain….. hahahahah dan menjadi lebih power…. lebih hebat, lebih gagah perkasa, dan lebih pancutan hingga ke dasar ulu hati…. kepada kotey2 yang terlalu lama air bertakung, lancap2 lah selalu, jangan sampai air kotey bertukar menjadi acid hydrochloric pekat, berbuih dan berlubang puki nikmat tu nanti….

    adios gonzales…..

    Comment by Bojourn — Monday, October 8, 2007 @ 9:52 am

  24. huhuuh…seribu bulan = 83 years rite???

    Comment by Ameer77 — Monday, October 8, 2007 @ 10:00 am

  25. yela tu cik ameer oi….hehehehehe…83.333333…

    Yasmeen : tul ke calculator korang nih???

    Comment by rezd — Monday, October 8, 2007 @ 12:14 pm

  26. hoii!!! haku Inche!!!bokan Cik tau!! Koreksyen pelis!!!!

    Comment by Ameer77 — Monday, October 8, 2007 @ 1:25 pm

  27. mihahahahahaa….salah taip tu encek ameer….taip pose pun takkan nak korek2sen gak….mihahahahahaa

    Comment by rezd — Monday, October 8, 2007 @ 1:55 pm

  28. alahai meen… nafsu kena laa bagi sama rata… makan ke kongkek ke sama jek…ade org skill kongkek bole tahan lama… ade org lak ade skill makan dari buka ke sahur…. wekekekekekek
    mcm aku gilir² laaa… satu hari makan banyak… next day terawikh lak… seterusnye bersetubuh hingga ke waktu imsak…. wekekekekeke

    dan² korang kluarkan calculator… kalo tak buat tak guna gak…. ehek…

    Comment by dex — Monday, October 8, 2007 @ 2:11 pm

  29. wakakakakakakakaka

    Yasmeen : gelak besar nampak

    Comment by mayat_harimau — Tuesday, October 9, 2007 @ 1:13 pm

  30. betul la tu kot kalkulator atau mesin kira tu….

    Comment by rezd — Tuesday, October 9, 2007 @ 2:26 pm

  31. betul la tu kot kalkulator atau mesin kira tu….

    Comment by rezd — Tuesday, October 9, 2007 @ 2:28 pm

  32. ker ko pakai sempua wei redz???

    Comment by Ameer77 — Wednesday, October 10, 2007 @ 6:01 am

  33. aku mane tahu gune sempua ni…..hihihihihihihii….tak pun aku pakai lidi la ….kira satu2….

    Comment by rezd — Wednesday, October 10, 2007 @ 7:12 am

  34. lidi??? haruuuuuu…ko kene beli penyapu lidi tidak kurang drp 10 ikat!!!!huhuhuuhhu

    Yasmeen : buat ape beli sampai 10 ikat? satu ikat tu potong² la. jimat skit!

    Comment by Ameer77 — Wednesday, October 10, 2007 @ 8:36 am

  35. mihahhahaaa…yela meer….satu ikat tu kasi potong2 la….bila la nak habis bulan pose ni…iskkk

    Yasmeen : nape rezd? dah tak larat nak pose ke?

    Comment by rezd — Wednesday, October 10, 2007 @ 1:02 pm

  36. wakakaka…asal redz wei..air dah takat leleh kuor ikut tinger dah ker????muahahaha!!!

    Comment by Ameer77 — Wednesday, October 10, 2007 @ 2:25 pm

  37. “Yasmeen : buat ape beli sampai 10 ikat? satu ikat tu potong² la. jimat skit!”

    wakakaka…. Meen mengajar kiter berjimat!!!!

    Yasmeen : berjimat cermat amalan mulia :p

    Comment by Ameer77 — Wednesday, October 10, 2007 @ 3:40 pm

  38. ok Selamat Hari Raya kepada .. semua warga berahi ..and ..salam sayang dan berahi kepada meen .. ngahaha.. maaf zahir batin ye..

    p/s: ala.. citer aku dgn meen bersambung la pulak …

    Yasmeen : aku mmg ske buat citer sambung² ni hahaha

    Comment by vaN_Zack — Thursday, October 11, 2007 @ 2:26 am

  39. ahah…dah meleleh siot….taim pose ni….mihahahahahaha….

    Yasmeen : Astaghfirullah…

    Comment by rezd — Thursday, October 11, 2007 @ 7:31 am

  40. Redz..ko tak balik kg ker nie??? ker ko takde kg???

    P/S Meen : Takde wat open house ker??? nak gak rase rendang kat umah ko!!!hehehehe

    Yasmeen ” tahun ni buat chicken chop… takde ketupat rendang wakakaka western la sangat!!! pirah!

    Comment by Ameer77 — Thursday, October 11, 2007 @ 8:37 am

  41. Org mcm meen yg belom habis hari pantang mmg ckp mcm tu. Jimat cermat.. baru anak satu.. hehee.. tapi air kau tak jimat pon meen.. cantik lah meen anak kau.. muka ikut sapa tu?? heheheh

    Yasmeen : ni yg aku kompius nih Ti, anak aku yg cantik tu anak sape ekk benonyer?

    Comment by Tiara — Thursday, October 11, 2007 @ 8:43 am

  42. ye lah meen….ape tue…ader macam tahi lalat ker birthmark kat peha ko meen…eh..eh..silap nengok pulak..patut nengok anak meen…sooorrrryyyy!!!ngeh..ngeh….

    Yasmeen : tengok peha aku pon ape salahnyer wakakaka

    Comment by Ameer77 — Thursday, October 11, 2007 @ 12:43 pm

  43. ako balik kampung la…mane leh aku takde kampung…ade ma…..hah sape nak buat open house tu…ko ke meer….meriah la kalo ko buat open house…

    Yasmeen : mesti la meriah… ade beras warna warni…

    Comment by rezd — Thursday, October 11, 2007 @ 2:20 pm

  44. hah!!!! kalu ko pernah bace blog meen dulu2 punyer….kg haku lah tue….Meen tak tahu jalan nak pi sanun!!Muahaha…. aku kalu nak wat open haus pun kene tunggu 8th November 2007 ler….hehehehe

    Yasmeen : Ahhh ko saje je buat open house time aku lam pantang…

    Comment by Ameer77 — Thursday, October 11, 2007 @ 2:27 pm

  45. “Yasmeen : Ahhh ko saje je buat open house time aku lam pantang…”

    oklah…oklah…utk ko spesel haku wat open room k Meen…..

    Yasmeen : open room lagi la takleh… kan aku lam pantang neh sengal!

    Comment by Ameer77 — Friday, October 19, 2007 @ 7:05 am

  46. lama tul yasmeen cuti raya nih, mana update terbaru

    ke meen dah terberanak nih…

    Yasmeen : ha’ah meen dah bersalin :p

    Comment by harpoon — Friday, October 19, 2007 @ 11:16 am

  47. masa tengah berpantang….. main gesel2 lah kepala takuk dengan kepala puki…. hehehehe… sodap gak tuh…. sempena syawal yang mulia dan meriah ini, kotey ku mengucapkan selamat hari mengongkek kepada semua kotey2 dan puki2 yang hyperactive, yang gersang, yang terpancut cepat dan semua yang seangkatan dengannya agar bertambah aggressive dan berderap derup stiap kali henjutan ke dasar puki di lakukan….. hahahahahhaha

    tata….
    kepada siapa yang takda bahan memuki, silalah melancap dengan dodol atau inti kuih tart, and puki yang takda kotey, dibolehkan untuk menyula diri sendiri dengan buloh lemang…. heheheheheh cariklah anak buloh lemang yang besar duit 20sen tu…. hahaha tapi ingat…. buang miangnya dulu…. kalau tak.. naya kau puki…. hahahahaha

    Yasmeen : hadui la budak ni…

    Comment by Bojourn — Saturday, October 20, 2007 @ 11:33 am

  48. bojourn nko macam dah tahap gersang melampau jer tu

    siap bagi cadangan guna kuih raya dengan buluh lemang la plak…

    jom carik awek2 gersang yang dalam nih, dah lepas ramadhan ni, ble la nak aktif semula

    Yasmeen : yasmeen sedang dalam pantang, korang ingat senang2 dia nak kasi korang je sedap sedangkan dia tak dapat ape2… ? huhuhu jangan harap!

    Comment by harpoon — Sunday, October 21, 2007 @ 6:10 am

  49. aiseyy man harpoon…. awek awek gersang dalam nih ramai yang memalu lerr… memalu tapi berair…. tuh yang meleleh macam lemang tengah mendidih….. sodap tau santan tuh… tapi sodap lagi air puki bercampur air kotey….. hehehehe…..

    dulu orang tua2 kata… lepas memuki memakuk, sapukan air tuh sikit kat pinggang… so my fren.. pinggang lu akan jadi macam besi waja, beraksi mengalahkan kuda perang arab yang tangkas berlari di padang pasir….. tapi kan… jangan sesekali melancap guna pasir, walaupun tujuan lancapan itu adalah untuk mengurangkan kegelian takuk zakar…..

    hehehe…

    Comment by Bojourn — Sunday, October 21, 2007 @ 6:17 pm

  50. huhu dasyat tul… ingat sex ngan hantu aja ngeri..

    sex ngan kuih muih pun ada…. dasyat tul…

    tapi toksahlah guna rendang ke… pedas beb…..

    Comment by mayat_harimau — Tuesday, October 23, 2007 @ 11:08 am

  51. pedas tuh yang power bro….. memberi perjalanan darah yang lebih baik kepada zakar… maka dengan itu zakar akan menjadi sihat berseri-seri…. alaaa mcm berseri lepas gosok gigi degan ubat gigi sparkle… hehehehhe

    Comment by Bojourn — Tuesday, October 23, 2007 @ 12:19 pm

  52. Meen…lagi lama kau tak update kat cni lagi melalut depa borak kosong kat cni laa…kau nak tgk blog kau ni jadi pasar borong ke Meen!!??? heheheheee….

    Comment by eddievh — Tuesday, October 23, 2007 @ 2:01 pm

  53. wakakaka…..Pasar Borong Selayang dah nie Meen wei!!!!

    Comment by Ameer77 — Tuesday, October 23, 2007 @ 2:11 pm

  54. SELAMAT HARI RAYA AIDIL FITRI BUAT SEMUA
    Meen,
    lama senyap tak ader citer terbaru ker?

    Comment by Geraldton — Tuesday, October 23, 2007 @ 3:48 pm

  55. Hahaha.. apa punya lawak ni.. lancap pakai pasir, rendang.. apa susah.. pakai lah sabun.. eleh.. mcm tak biasa pulak.. hahahaa

    Comment by Tiara — Tuesday, October 23, 2007 @ 4:19 pm

  56. alaa apdet laa citer tiara.. tak sabo2 da ni

    Comment by naif — Tuesday, October 23, 2007 @ 7:48 pm

  57. ader cerita baru nie…tapi rase nyer takleh nak kongsi ramai-ramai….takut nanti ade sedare mare terbaca lah pulak…..muahahahaha

    Comment by Ameer77 — Wednesday, October 24, 2007 @ 6:59 am

  58. find me if u received my msg….

    Comment by armand hakimie — Tuesday, November 6, 2007 @ 9:49 am

  59. find me if u received my msg….017-2995843

    Yasmeen : sile call jika anda turut sama gersang… rimas ler haku weh…

    Comment by armand — Tuesday, November 6, 2007 @ 9:50 am


RSS feed for comments on this post.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: