Diari Berahi Yasmeen

Thursday, November 8, 2007

Laura Al-Hidayah Binti Saiful Nizam

Filed under: Diari Kehidupan — Yasmeen @ 9:03 am

Aku mulakan hidup baru bersama anak aku yang berusia 3 minggu. Oh ye nama dia Laura Al-Hidayah. Mase nak Register tu kerut² jugak muke orang tu tapi dia tak cakap ape² maknanye lepas la tu. Dan Laura Al-Hidayah yang berbintikan Saiful Nizam itu sangat comel dan nampak mcm pendiam budaknye. Jarang menangis kecuali lapar dan buang air. Tak banyak karenah sangat. Malam pun, cuma bangun sekali je. Itupun sekitar jam satu pagi. Lepas tu aku boleh tidur dengan tenang mcm biasa.

Laura Al-Hidayah menjadi kesayangan atuk dan nenek. Si comel yang menjadi kebanggaan keluarga itu semakin menghantui diri aku bersama dosa-dosa silam aku. Aku mula memikirkan nak buat DNA untuk menentukan siapa bapak kepada Laura.

Zamri ada datang ziarah aku bersama mak aku. kalau takde aral melintang, minggu depan aku balik rumah mak aku pulak la. Dalam keadaan mcm ni, lagi best kalau mak sendiri yg jaga. Senang aku nak menonggeng ke, telentang ke, terlungkup ke…

Semua pergerakkan aku terbatas. Buat tu tak boleh, buat ni tak boleh, makan tu tak boleh, makan ni tak boleh. Dan yang paling tak boleh sekali ialah kongkek hehehe…

Bercakap pasal kongkek. Aku tak berpeluang nak berborak dengan Tiara pasal pengalaman sex dia dengan Saiful. Dia cuma bagitau aku yang kejadian tu telah berlaku. Tiara pun dtg mase tetamu ramai. Family aku ade, Family Saiful ade. So, kami tak berpeluang nak borak pasal tu semua.

Yang pasti, Tiara datang kat aku pada satu hari, kalo tak silap hari ke-12 aku dalam pantang hari tu, mengatakan yang dia dgn Saiful dah ‘buat’ kat opis. Ahaaa… sesuatu yang menarik untuk diceritakan. Tapi sayang, aku tak dpt cerita detailnye lagi. Aku harap sangat aku dapat keluar berborak, lepak dengan member, ke club atau kemana-mana. Aku bosan sgt duduk kat rumah. perasaan aku untuk menjadi seorang ibu memang takde langsung. Boeh dikatakan rasa sayang aku terhadap Laura 50-50. Aku pun tak asti. Ibu jenis apakah aku ni…

Yang pasti dia telah lahir kedunia dan aku kini bersama Laura. Laura adalah lambang cinta kami. Kami? Tak taulah Laura tu lambang cinta aku dengan siapa. Dan aku pun tak pasti sama ada Laura terbentuk atas dasar cinta atau nafsu semata-mata.

31 Comments »

  1. jagelah anak tu elok-elok meen… beri segala keperluan die, tu tanggung jawab walaupun anak tu u tak tahu bapa sebenar die.. one day nanti bile dia dah besar ade gak tempat bermanja dan mengadu.. klu kodidik ngan sempuna la… susah senang mase depan tak de sape yg tahu….

    Comment by aerizla — Thursday, November 8, 2007 @ 12:07 pm

  2. baguslah nama dia pun sedappp meen ko jg la dak tu elok2 hehehe…cepat skit besar leh handover kat aku

    Comment by kg pandan — Thursday, November 8, 2007 @ 1:42 pm

  3. sebaiknya biarlah anak tu lebih baik dari maknya..
    cukuplah dosa2 yg dulu.

    Comment by prepaidcard2u — Thursday, November 8, 2007 @ 11:11 pm

  4. jga budak 2 elok2, meen je yg tau status dia. dia nk kwen sok kna tau sapa wali. xsah nikah nti..

    Comment by pakmattempe — Friday, November 9, 2007 @ 1:25 am

  5. sedap nama baby u 2. Mcm mix omputeh ngan malay plak. Panggil la hidayah.. So nti meen pun bleh ckp da terima ‘hidayah’. Tak gitu meen?🙂

    Comment by machevallie — Friday, November 9, 2007 @ 5:28 am

  6. meen,
    baby tu pendiam, baik, tak byk kerenah kan?,…sah dah dapat perangai ibunya…dalam diam…dalam baik..dalam tak byk kerenah…ibunya dah dapat anak nama laura ni haaa….itupun setelah beratus das masuk dlm rahim dia…kkekekek

    Yasmeen : terajang perot pot!!!

    Comment by pot — Friday, November 9, 2007 @ 7:51 am

  7. best nama tu……..

    Comment by rid — Friday, November 9, 2007 @ 8:45 am

  8. huhuhu…cian kat ko meen…
    kan aku dah ckp, klu xnak bg jek kat aku…
    anyway, sedap nama baby 2..
    moga2 dpt hidayah….

    Comment by aineez — Friday, November 9, 2007 @ 8:46 am

  9. mujur saiful nizam… klu sharul nizam anak laki aku lah plak….

    Comment by NN — Friday, November 9, 2007 @ 12:36 pm

  10. TAHNIAH Meen. Jaga kesihatan diri. Yang sudah usah dikenang, ingat takpe. Pantang 100 hari, jangan nak usik usik, sabar jer.😛

    Comment by Hero-SS19 — Friday, November 9, 2007 @ 12:58 pm

  11. Meen – aku tunggu kisah Tiara yang take-over layan Saiful. Macam best jer citer nya nanti. Tak sabar nak baca. Agaknya dia lipat Saiful macam clip video Carrie Tucker (Miss USA) ……. hehehehe :P:P:P

    Comment by Hero-SS19 — Friday, November 9, 2007 @ 1:04 pm

  12. alamak !!! skali bapak aku pun bca blog nie laaa ..ikiikkkk . sori ye pak NN .. nnti kalu bapak kecoh2 aku kasik pecah lobang sama ammak …

    Comment by shahrul nizam — Friday, November 9, 2007 @ 1:39 pm

  13. oppss .. patutnyer aku nk congrats meen on de job well done .. buat aku tertunggu2 entri2 baru .. congrats meen n keep it cumming k!!

    Comment by shahrul nizam — Friday, November 9, 2007 @ 1:42 pm

  14. nama kelas tu ..hehehe…

    Comment by LoisLane — Friday, November 9, 2007 @ 2:03 pm

  15. meen,
    congrats dpt laura al-hidayah.. errkk.. sapa bagi nama eh..??

    btw, meen.. ko tak jelez ke bila tiara kata dia dah kongkek ngan saiful taim ko dalam pantang.. agak2nya ko nak berpantang kongkek sampai 44 hari ke meen ??? takpun ko sambung pantang sampai 100 hari, hik hik.. agak2 sanggup ker pantang kongkek 100 hari eh..

    Yasmeen : 100 hari ke? muahahaha…

    Comment by abigail — Friday, November 9, 2007 @ 9:46 pm

  16. pas abis pantang nnt sure u tak sabar sabar nak kongkek.. hehehe dah lama pose la katakan… tapi sblm projek tu jgn lupe bagi susu kat laura kang tak pasal pasl potong stim… wakaka..

    Yasmeen : amboi ko… kemain lagik ye…

    Comment by aerizla — Friday, November 9, 2007 @ 10:58 pm

  17. aineez… kalo ko nak baby.. ko buat le sendiri..x kan tak reti kot??? biorla meen jage budak tu.. letih gak die kena tujah beratus kali baru dpt budak tu… mule mule mmg die 50-50, lame nanti ko tgkle.. mesti die tambah syg tu.. hehehe :p.. jgn marah arr.. nanti kena jual.

    Yasmeen : apsal marah kene jual? kalo beli tros takleh? kene tunggu marah baru leh ekk?

    Comment by aerizla — Friday, November 9, 2007 @ 11:05 pm

  18. alaa kak meen,

    mengangkang/tonggeng juga tp jgn lak lupe kat baby laura..cantik nama alhidayah. saiful beri nama?

    tgh imagine kalau partner kak meen isap puting kak meen, terkeluar susu huhu..cian laura, susu die diminum org lain

    Comment by ken — Saturday, November 10, 2007 @ 11:20 am

  19. hehe..aerizla…aku bkn xnk wt sndri…cme lom smp mase lg..
    aku nk tlg jage jek la, bkn nak teros…
    nnt klu meen dah rase2 nak baby 2 100%, amik la blek…
    hehe..leh ke meen?…..

    Comment by aineez — Saturday, November 10, 2007 @ 1:35 pm

  20. Kalau tak nak baby tu… hantar kat rumah aku…. across the road surau SS19 tu.. dekat jer…. dah bagi anak, takleh mintak balik… buruk siku. Nak tengok sesekali bila teringin.. OK jer.

    Comment by Hero-SS19 — Saturday, November 10, 2007 @ 2:20 pm

  21. meen.. org marah burok rupenya… tu yg kena jual.. kot kot x ade yg nak.. kahkahkah.. rasenya cheap sale pon susah nak laku…buat aineez plak… klu belom smpi mase bile lagi??? ke ko blom pernah kena tujah lagi…??? kire virgin lagi la erk… kwang kwang kwang… kalo ko nak gak jage budak tu.. tunggu meen prjek..nnt ko tlong jagela.. hahahaha…

    Comment by aerizla — Saturday, November 10, 2007 @ 11:34 pm

  22. tgh terkemut2 tunggu kisah tiara dgn sepol.. sure dabommmm

    Comment by naif — Sunday, November 11, 2007 @ 4:36 pm

  23. Yasmeen : terajang perot pot!!!

    laaa…pesal nak terajang perut aku tuu…senak ooiii…kekeke…waktu baru dlm confinement ni..kalu kau terajang..mesti koyak jahit kat cpap kau tu…jangan laa..nanti2 la eh…kan ke compliment kat kau tu meen…anak tu ikut sifat ibunya yg pendiam, baik dan tak byk kerenah…bising masa sedap je…

    Comment by pot — Monday, November 12, 2007 @ 6:30 am

  24. hehe…tau xper aerizla..
    lambt lg la nk tggu meen pjek…kena tggu at least 1 tahun…
    tapi xper la…
    bile2 mase meen bg pon, haku amik jek…tlg menolong….

    Comment by aineez — Monday, November 12, 2007 @ 7:28 am

  25. comel nama babyi….im new here..hehehee…but tak sabar nak listen story tu laa…hehehehee

    Comment by gaara_X — Monday, November 12, 2007 @ 8:00 am

  26. Lauraaaa?????huhuhuhu…ganaih tue name baby ko??? sib baik ko contra ngan Hidayah….hehehe….. brape kg dah Meen ???? chup…bukan ko tau…anak ko…..kalu ko aku rase 65-75 tak lari kut!!!!!muahahahahaha

    Comment by Ameer77 — Monday, November 12, 2007 @ 9:01 am

  27. huh…tiara…laura……penghujung nya sama meen..baek2 ckit anak ko tu…..:)

    Comment by thickdix — Monday, November 12, 2007 @ 9:23 am

  28. Ait.. thickdix.. aku pon baru prasan jugak.. ceh.. ni mesti bakat terserlah bdk Laura ni.. sib baiklah ada Hidayah… tak lah mcm Aqueenda yg aku kenal tu.. hehehee

    Yasmeen : mase panjang lagi… aku tengah pk watak laura lak pasnih thehehe…

    Comment by Tiara — Monday, November 12, 2007 @ 10:05 am

  29. Aqueenda??? hmmmm…macam pernah ku dengar itu nama!!! tapi di mana yaaaaa?????

    Comment by Ameer77 — Monday, November 12, 2007 @ 1:39 pm

  30. Wah! sedapnya nama 2.Esok leh jd menantu aku hehe leh ber besan kita meen…

    Comment by Kay — Tuesday, November 13, 2007 @ 1:46 pm

  31. aku jugak ..aqueenda… erm … doko de kiita koto ga aru ne …

    Comment by vaN_Zack — Wednesday, November 14, 2007 @ 6:35 pm


RSS feed for comments on this post.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: