Diari Berahi Yasmeen

Monday, November 12, 2007

Makan Luar!

Filed under: Diari Kehidupan — Yasmeen @ 10:56 am

Aku sampai Kuantan sabtu lepas. Lega aku dapat balik rumah sendiri. Dalam keadaan mcm ni (dalam pantang) aku lebih selesa kalau mak aku yg jaga. Belum pun 8 jam aku kat Kuantan, Tiara call aku bagitau Saiful mintak tolong hantar makanan kat rumah. Tiara mintak izin aku dan tanye boleh tak dia tolong hantar makanan kat Saiful.

Sesungguhnya aku mengerti maksud tersirat. Lepas hantar makanan, tentulah mereka makan sesama sendiri kan? hehehe… aku OK je. Tapi kadang rase jeles dan sedih. Boleh meroyan kalau mcm ni. Tapi kadang aku rase cam ok plak. Tapi aku pesan kat Tiara, aku mesti tau apa² yang berlaku antara mereka. Itu je syaratnye kalau dia berhajat nak makan ‘suami’ aku.

Aku mula tak senang duduk sejak talian perbualan aku dengan Tiara berakhir. Aku tak sabar menanti panggilan dari Tiara untuk menceritakan segalanya. Aku harap Tiara berlaku jujur pada aku. Saiful dah sah² la menipu. Aku saje call dia tanye dah makan ke blom, dia kate baru lepas makan :p sedangkan tadi Tiara kate Saiful mintak tolong hantarkan makanan kat rumah. Sape nak makan sape pun aku tak tau la.

173 Comments »

  1. “Aku mula tak senang duduk sejak talian perbualan aku dengan Tiara berakhir. Aku tak sabar menanti panggilan dari Tiara untuk menceritakan segalanya”

    Meen…byg2 Tiara n Saiful kongek nak menjelma ni laa kan Meen….teruskaaaaan….heheheheee….

    Comment by eddievh — Monday, November 12, 2007 @ 11:26 am

  2. lepas ni tiara kena citer dengan detail la pasal dia kongkek dengan saiful kat nko meen, kasi betul2 detail eyr meen, nak gak tau kesah diorang tu

    Comment by harpoon — Monday, November 12, 2007 @ 12:32 pm

  3. La.. kan Tiara tu org suruhan kau jugak.. dia mesti bilang kat kau punya.. tgk tu.. brapa punya baik dia kat kau.. saiful suruh antar makan pon dia bilang kat kau.. saiful aje yg tipu kau.. eh.. silap si Tiara tu dah ‘makan’ baru dia bilang tak.. hehehe

    Comment by Tiara — Monday, November 12, 2007 @ 1:28 pm

  4. “Aku harap Tiara berlaku jujur pada aku”… yolah tue jujur….ntah2 si Tiara bawak skali geng sorang lagi threesome ngan si SAiful…. nak tahu saper tak???? keh…keh…keh….

    Yasmeen : sape? sape?

    Comment by Ameer77 — Monday, November 12, 2007 @ 1:42 pm

  5. Hallo……………
    Wah dapat baby gurl seh……..
    nama pon panjang jgak maciam BOB saiful panjiang………. hehehe….
    sedap jgak nama baby gurl 2, mane dpt ilham eh………
    muka baby 2i kiut cam MAK dia jugak kan…… heheheh……
    tapi hidung dia penyiet ikut cam bapak dia la…….

    Comment by Ghostrider — Monday, November 12, 2007 @ 3:29 pm

  6. hAI GURL,
    ape nick name Ghostrider dah kene band dgn blog ni ker…..,
    klau dah kene band TERPAKSE tukar nama lain

    Yasmeen : mane ade band… blom approve la…

    Comment by Ghostrider — Monday, November 12, 2007 @ 3:33 pm

  7. Try……………………………………………………………….

    Comment by Loneranger — Monday, November 12, 2007 @ 3:35 pm

  8. Wah!!!!!!
    betul2 dah kene BAND seh…….

    Yasmeen : sape band?

    Comment by Ghostranger — Monday, November 12, 2007 @ 3:37 pm

  9. tiara mesti kongkek nyer laa….kang dia habaq ler tue…rilekkan diri..jaga kesihatan…bagi maintain balik body u meen……

    Comment by gaara_X — Monday, November 12, 2007 @ 3:38 pm

  10. Makan tulang sudah………………

    Comment by Ghostranger — Monday, November 12, 2007 @ 3:43 pm

  11. Meen ko mesti tau makanan saiful tuh lauk dia apa sebab dia suami kesian aku tengok dia makan pun tak der org nak jaga ada isteri dlm pantang plak ermmmm kesian…setahu aku org kalau baru baik dari sakit kulit(Kulit Terbakar) tak boleh makan daging & makanan berminyak yg terbaik makan sayur2x an atau buah-buahan seperti betik atau pisang… tapi kalau desert yg terbaik aiskrim la…erm…ko mesti amik tahu pasal saiful tuh… punya makanan karang kalau makanan yg di ambil tuh ada jangkiti kuman ko gak yg susah anak beranak….erm… apa sal plak tiara yg dia call suruh hantar makanan erm…memilih betul si saiful ni….Pizza Hut ada tak nak call aku confius la…he he he he tanyaaaaaaaaaa lagiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii……..

    Comment by Harry — Monday, November 12, 2007 @ 4:04 pm

  12. hmmmm… dlm imaginasi aku baik si saiful tuh perangkap si tiara dgn satu lagi balak…. ajak main dgn sorang lagi co-worker… kire 3some 2 laki 1 pompuan… heheheheh tapi tuh imaginasi aku laaaa…. kena tunggu si meen nie up laaa yek…

    Yasmeen : owh tidakkk!!!

    Comment by dex — Monday, November 12, 2007 @ 4:05 pm

  13. “setahu aku org kalau baru baik dari sakit kulit(Kulit Terbakar) tak boleh makan daging & makanan berminyak yg terbaik makan sayur2x an atau buah-buahan seperti betik atau pisang… tapi kalau desert yg terbaik aiskrim la”

    Harry :- betol lah kau cakap tu……aku agak2 si Saiful nak makan banyak buah2an lah tu…..buah ‘betik’ si Tiara tu……..si Tiara plak makan dessert ‘aiskrim’ si Saiful tu………ok per………..

    Tiara :- bile kau nak makan ‘dessert’ tu….aku nak join…..kekekekekeeee……….

    Yasmeen : tiara… dessert tu tinggalkan sikit kat aku, jgn la abiskan sumer skali…😦

    Comment by PRINCESS LEIA — Monday, November 12, 2007 @ 6:48 pm

  14. erm best la saiful dpt mkn tiara.. Eh silap tiara yg telan sosej saiful.. :p Sama2 dok lapa mesti makan besar smpai tak sempat sedawa ni..🙂

    Comment by machevallie — Tuesday, November 13, 2007 @ 3:53 am

  15. ””””Tapi kadang rase jeles dan sedih”””””
    meen…memang kau rasa jeles dan sedih…sebab blum dapat dan tak dapat main…

    ””””Boleh meroyan kalau mcm ni”””’
    meen…memang kau bleh meroyan…juga sebab kau tak dapat main…kekekeke

    Yasmeen : meroyan tak dpt main? org lain tak main gak lam pantang, tak meroyan pon… :p

    Comment by pot — Tuesday, November 13, 2007 @ 6:16 am

  16. biasala tu meen… saiful nak buke pose.. tiara lak tak tahan klu tak berair… klu i pon bole dapat yg haram punye sah sah aku nak kongkek.. favo ooo…

    leia.. dari ko join die org.. baik kite partner nak tak? kikiki…

    meen.. teruskan.. x sabo nak dgr cite selanjutnye….

    Yasmeen : ko ni gaya cam serakah laki tapi nama cam pompuan… thehehe…

    Comment by aerizla — Tuesday, November 13, 2007 @ 7:23 am

  17. “Tapi kadang rase jeles dan sedih.Aku mula tak senang duduk sejak talian perbualan aku dengan Tiara berakhir. Aku tak sabar menanti panggilan dari Tiara untuk menceritakan segalanya. Aku harap Tiara berlaku jujur pada aku.”

    meen..sabo bnyk2 ek….
    wlupun ko otai dlm bab tetttttt…
    ko pun manusia biasa gak, ade hati n perasaan…
    aku tau, ko xkesah c taira 2 ber..tetttt ngn saiful,
    tp..ko msti ade sakit hati wlu ckt kan?
    ye la..wlu pape pun, saiful 2 suami ko, suami yg sah…
    yg pnting skg neh,ko jga laura 2 baik2…klu x, bak meh aku tlg jagakan…
    touching gak aku bace story dia yg neh…

    Yasmeen : tetttt… thehehe…

    Comment by aineez — Tuesday, November 13, 2007 @ 7:32 am

  18. aerizla :- kau pompan ke lelaki..kalu pompan ok lah…kau..aku..Tiara……tapi kalu kau lelaki sejati lagi OK per……kau..aku..Tiara…..aku ngan Tiara ok jer…….

    meen :- kalu kau nak join allrite jugak tapi kena 2nggu lepas ‘pantang’ meen ye……kang ter’burai’ pleak jahitan tu…….

    Yasmeen : nak kene tunggu ni yg aku tensen nih…

    Comment by PRINCESS LEIA — Tuesday, November 13, 2007 @ 7:41 am

  19. wah…bukan main plan lagik korang nak kenduri…ni kira campur kenduri aqiqah anak meen ke nih?…kekekek

    Comment by pot — Tuesday, November 13, 2007 @ 8:52 am

  20. tak lame meen….44 ari JER……….

    Yasmeen : 44 ari tu lame siot! thehehe

    Comment by PRINCESS LEIA — Tuesday, November 13, 2007 @ 8:57 am

  21. Pot..kau nak kitaorg qiqahkan kau jugak ker……

    Comment by PRINCESS LEIA — Tuesday, November 13, 2007 @ 8:59 am

  22. eh… dah lah.. dah lah.. korang kendurikan aku sudah lah.. laki aku 2 minggu tak de oi!!! meh.. kita hurray2..

    “Yasmeen : tiara… dessert tu tinggalkan sikit kat aku, jgn la abiskan sumer skali…”

    Tak meen.. dessert tu makan tak akan habis punya.. hehehe

    Yasmeen : wooo laki ko takde, patot la ko gedik nak hantar nasik bungkus kat laki aku… *jeling*

    Comment by Tiara — Tuesday, November 13, 2007 @ 9:05 am

  23. ””””Yasmeen : meroyan tak dpt main? org lain tak main gak lam pantang, tak meroyan pon… :p””’

    meen… jenis meroyan kau spesel..sebab asik dpt cerita main drpd tiara je…tu pasal kau meroyan tuu..alaaa..meroyan kau pun takat kemut2 je..kekekek

    lea…44 hari tu kiraan kau je..tapi kiraan meen kurang kot…kekeke

    ti…2 minggu tu…takyah sneak in lagi la 2 minggu ni…kekeke

    Yasmeen : dah tentu la si Yasmeen tu pantang sampai 100 hari. kan mak dia yg jaga kat kampung, mesti la takde peluang nak dapat kongkek, laki plak jauh :p thehehe

    Comment by pot — Tuesday, November 13, 2007 @ 10:34 am

  24. tiara… liea.. meen aku lelaki la.. saje name letak camtu..aku bab nak kenduri nie bole je.. tambah cam si tiara yg kesepian tu… cakap je mane nak sattle… kwang kwang kwang.. best gak nie klu dpt layan due sekali gus.. peh…

    dahle meen ko sabo je… nanti abis 43 hari ko tunggu plak satu hari tu..pastu ko projek le.. tapi klu tak tahan sgt.. ko buat le ape yg patut…keh keh keh.

    Yasmeen : hmmm…

    Comment by aerizla — Tuesday, November 13, 2007 @ 10:57 am

  25. ape…ade kenduri….???dah lom?kalau lum hanto la invitation card…muhehehehehe

    Comment by rezd — Tuesday, November 13, 2007 @ 2:10 pm

  26. hek elehhhh!!!!!! oittt redz…. biler ko nak sumbangkan cite ko pulak nie wei????

    Comment by Ameer77 — Tuesday, November 13, 2007 @ 2:29 pm

  27. kah kah kah kah……..ala meen aiskrim byk meen aku boleh belanja….Princess leia nak erm…i boleh belanja….jgn la usik aiskrim saiful tuh…kesian dia…

    Comment by Harry — Tuesday, November 13, 2007 @ 3:00 pm

  28. Meen:- tak yah nak tinggal2kan lah….’dessert’ 2 tak abis di’mamah’….limit2 tuka kaler jer……..

    Pot:- kiraan 44 ari 2 normal….kalu kiraan aku..takde ari berpantang langsong…..ari2 mezti kongkek..ari2 mezti ‘stitch’….oei pot..dah lame kau tak ‘stitch’ aku nie……..

    Aerizla:- dpt layan 2 kau kata best……aku ngan Tiara slalu ‘layan’ kurang2 pon 5……

    rezd:- kenduri nie takde invitation card…..kental ar kena invite2 nie sume…..dtg jer……..kedatangan anda sgt dialu2kan…….

    Harry:- kau belanja eh….bukan dapat free ker…….tapi sblom kau belanja aku ‘aiskrim’ kau 2..antarlah resume dulu…….

    Yasmeen : aku slalu dok imagine aku duk relax je… pastu 3 jantan service aku. sorang jilat bawah, sorang nyonyot atas… sorang lagi kasi pinjam aiskrem kat aku hihihi syok! Astaghfirullah…

    Comment by PRINCESS LEIA — Tuesday, November 13, 2007 @ 4:37 pm

  29. Eh meen! Meen mase period x kena jolok pantat ke?kan sesetgh ppuan kalu period pun nk djolok2 je….

    Comment by Kay — Tuesday, November 13, 2007 @ 10:13 pm

  30. meen..
    ko lepak forum mana skang ?
    xder ko, ameer ngan ann xbest laa Wk

    Yasmeen : kitorang lagi rase tak best kat sane. hehehe…

    Comment by sumbakwehh — Tuesday, November 13, 2007 @ 10:20 pm

  31. leia… ko layan yg smpi 5 tu ape?? jari ko ke? kah kah kah… kire korek sendirila nie… syahdunya…

    Comment by aerizla — Wednesday, November 14, 2007 @ 6:45 am

  32. hehehee……takde lah pakai jari….limit2 pakai lengan jer…………

    Comment by PRINCESS LEIA — Wednesday, November 14, 2007 @ 7:00 am

  33. ameer:ala…citer yang terhidang ni pun dah cukup ok ape…nanti kalau semua nak letak…semak la meer…hehehehe

    leia:kalau takyah invitation card…kasi la tahu tempat dan masa…leh kita org datang memeriahkan lagi kenduri itu…

    Comment by rezd — Wednesday, November 14, 2007 @ 8:15 am

  34. rezd…nanti bila kitaorg dah sampai..aku tepon kau lah…..kalu bilang skarang..nanti Meen ‘sabo’…takot2 dia ‘pauto’ jabatan islam plak….ada karang kita2 sume kena tangkap ‘main’…………

    Comment by PRINCESS LEIA — Wednesday, November 14, 2007 @ 8:57 am

  35. liea.. ko tak nak tepon aku sekali ke..?

    Comment by aerizla — Wednesday, November 14, 2007 @ 10:19 am

  36. aerizla….kalu kau nak..ok jugak………

    Comment by PRINCESS LEIA — Wednesday, November 14, 2007 @ 10:25 am

  37. cite P.Leia takde ker erk????

    Comment by Ameer77 — Wednesday, November 14, 2007 @ 12:04 pm

  38. Ameer77 :- aku takde crite……2nggu crite kau ngan aku jer lah tapi jgn majok2 ar…..aku tak reti lah nak pujok2 nie sume………..

    Comment by PRINCESS LEIA — Wednesday, November 14, 2007 @ 12:22 pm

  39. laaaaa…..belanja tuh free laaa….

    Comment by Harry — Wednesday, November 14, 2007 @ 1:12 pm

  40. Harry & Leia: Belanja tu free.. Hah.. nanti nak kena balas budi baik dia.. kasi je body.. hehehee.. kan harry kan..

    Comment by Tiara — Wednesday, November 14, 2007 @ 1:28 pm

  41. harry :- ok set…..u set ‘e time n place….I’LL B THERE !!!!!!!!!!!!

    Comment by PRINCESS LEIA — Wednesday, November 14, 2007 @ 1:41 pm

  42. ehek leia ko nie pantang jek free…. meen tuh baru nak hilang selulit dia tuh…. korang tunggu laa dia…. heheheheh

    Comment by dex — Wednesday, November 14, 2007 @ 4:29 pm

  43. hei dex…tak yah nak 2nggu Meen lah….dia memang nak aku ‘on’ dulu ntok jadi bahan crite dia…..kan meen kan…….

    Comment by PRINCESS LEIA — Wednesday, November 14, 2007 @ 4:55 pm

  44. alamak.. kt mana aku stuck ni … asal tetiba Tiara leh skandal dgn Saiful apek? bkn ke Tiara dgn prebet Kompot? alamak … ni kena bukak baru la nmpak nya ni … nmpknya time van zack plk skandal dgn Tiara hehe ..

    Comment by vaN_Zack — Wednesday, November 14, 2007 @ 6:39 pm

  45. Nmpak sgt kau tak sabar je van_zack nak project dgn Tiara.. hehehe.. dari dulu lagikan kau request.. hehee.. sabar.. sila join the queue..hehehe

    Comment by Tiara — Thursday, November 15, 2007 @ 7:23 am

  46. T…kau suroh si ‘Z’ join ‘e q….tapi kan aku nak tanye kau lah…….brape ‘panjang’ kau nye q har……….

    Comment by PRINCESS LEIA — Thursday, November 15, 2007 @ 7:45 am

  47. PRINCESS LEIA : got no issue wt u!!!!!

    Comment by Ameer77 — Thursday, November 15, 2007 @ 8:48 am

  48. vaN_Zack : ko leh skip que lah Zack utk dapatkan Tiara…tapi syaratnyer ko kene makan banyak celery!!!(Daun sup lerrrr)Wakakakakakaka!!! :))

    Comment by Ameer77 — Thursday, November 15, 2007 @ 8:50 am

  49. Ameer.. correction.. Daun sup is called coriander leaf lah.. Eh.. kenapa celery?? Zack.. kau buat mcm ameer buat utk dptkan Tiara.. Ameer makan majun pastu hari2 kena rajin urut.. hahahaa..

    Comment by Tiara — Thursday, November 15, 2007 @ 9:04 am

  50. ””’Yasmeen : dah tentu la si Yasmeen tu pantang sampai 100 hari. kan mak dia yg jaga kat kampung, mesti la takde peluang nak dapat kongkek, laki plak jauh :p thehehe””’

    ellleeeeehhh…kan ke masa meen pantang si zamri asik datang bertandang???…kekekek

    ti…wah…mcm2 btol dorg kena buat eh?…kekeke…kan ke kita dulu terus lawan lidah je?….kekekek

    Comment by pot — Thursday, November 15, 2007 @ 9:24 am

  51. Pot, dgn kau lain sikit. Dgn renungan mata kau ketika memandang aku, dgn senang sekali aku berbogel dan kang2 utk kau hehe .. apa lagi masa kami berlawan lidah… tapi aku saja tewaskan diri aku.. hehehee..

    Comment by Tiara — Thursday, November 15, 2007 @ 10:08 am

  52. meen ko bz jage laura ke? atau mom u yg take over????

    Yasmeen : camne nak jaga Laura, Yasmeen sendiri pun org jagakan :p

    Comment by aerizla — Thursday, November 15, 2007 @ 10:19 am

  53. liea.. tiara.. aku x bole join ke?

    Comment by aerizla — Thursday, November 15, 2007 @ 10:23 am

  54. Tiara:

    http://en.wikipedia.org/wiki/Celery
    http://en.wikipedia.org/wiki/Coriander

    eh…eh….maner satu nie…..kompius laksss haku…mari kite tanyer kat ibu baru kite …nengok pendapat die pulak…… Meen!!! daun Sup dalam BI aper erk????hehehehe

    Comment by Ameer77 — Thursday, November 15, 2007 @ 10:52 am

  55. Nak aiskrim baskin robins ker nak corneto atau wallssss aku suka jilat wallsss entah la rasanya lain sikit dari yg lain…set time jer…email aku pun ada kan…resume leceh lah dah bertahun tak buat resume..takkan nak belanja aiskrim pun nak kena hantar resume….

    Comment by Harry — Thursday, November 15, 2007 @ 4:14 pm

  56. Harry, Leia suka Haagan Daaz .. aku suka Ben & Jerry’s.. tapi kita lagi suka KONEKto.. tu lah yg leia maksudkan pasal resume.. hehehe

    Yasmeen : aku suke paddle pop! thehehe…

    Comment by Tiara — Thursday, November 15, 2007 @ 9:03 pm

  57. tiara.. koneto wa.. u tak nak ke??? kwang kwang kwang

    Comment by aerizla — Friday, November 16, 2007 @ 9:03 am

  58. Aku suke Papaya!!!!muahahaha…. tapi takmo versi makcik tue tau Meen!!!!!!

    Yasmeen : eleh kalo terdesak, papaya makcik pon ko sapu kan?

    Comment by Ameer77 — Friday, November 16, 2007 @ 9:12 am

  59. Yasmeen : camne nak jaga Laura, Yasmeen sendiri pun org jagakan :p

    hehehe…saper erk jaga ko Meen???

    Yasmeen : mak si yasmeen tu ler

    Comment by Ameer77 — Friday, November 16, 2007 @ 9:13 am

  60. sowe la aku slow sikit bab 2 meaning ni….he he he…

    Comment by Harry — Friday, November 16, 2007 @ 3:31 pm

  61. meen.. jage laura tu.. tukar lampin die bagi nyoyot tetek.. pok pok kat bontot… pastu tu ko dodoikanla..

    satu lagi meen ko citela.. fesyen mase ko dalam 44 hari nie.. aku sering bayangkan ko bersanggul atas pale dahi ade kapor.. perut kena barut.. pakai kain batik.. hua hua hua… mkn plak kena pantang sana sini.. agaknye mkn ikan masin bakar je la ko… kwang kwang kwang… mcm tu erk?

    Ameer77… sape lagi nak jage meen tu klu bukan emak die.. jgn suruh mak die tukarkan pampers meen udah…

    Yasmeen : takde tepek² kat dahi

    Comment by aerizla — Friday, November 16, 2007 @ 8:04 pm

  62. sape ada daun sup ..anta kan kt aku ..kt pulau jepun ni tkde daun sup ..ade2 la tp aku tk tau kt ne … kt intenet pn tkde..

    Comment by vaN_Zack — Saturday, November 17, 2007 @ 11:38 pm

  63. ”’Aku suke Papaya!!!!muahahaha…. tapi takmo versi makcik tue tau Meen!!!!!!”’

    weii..meer..kalu dah papaya tu..sah la cam versi makcik tu…kekeekek

    Yasmeen : dah papaya mesti la lanjot kan wakakaka

    Comment by pot — Monday, November 19, 2007 @ 7:23 am

  64. yeehaaa…. makan jangan tak makan….. wh VAN ZACK….. kau ambik jer jembut amoi jepun buat daun sup… gerenti kow-kow punya sodap….. kau kat jepun buat apa? menutuh mata sepit atas bawah ker? hehehehee….. berapa celcius now?

    Comment by Bojourn — Monday, November 19, 2007 @ 8:23 am

  65. meen, family ko ngan family mertua ko tak syak ker ko lahirkan Laura tu awal??
    la ni baby tu dah 2 minggu dah….mesti dah nampak dah dia iras rupa saper?? berul ker rupe Aie?
    kalau iras macam Zamri mesti lagi best citer nih…

    Yasmeen : ni aku tgh pk la ni nak boh muka iras sape. yg pasti iras si yasmeen kompem la ade kan…

    Comment by shah — Monday, November 19, 2007 @ 1:32 pm

  66. ello sayang bila nak update nie cepat le..

    Comment by cinta — Monday, November 19, 2007 @ 5:50 pm

  67. Pot….hahaha…ko pun dapek ker versi papaya makcik tue wei Pot…tak senonoh betoi kan!!!!

    Comment by Ameer77 — Tuesday, November 20, 2007 @ 5:58 am

  68. siot bojourn otak ko lg kotor dr jembut awek2 jepun tu … sini aritu smpai cecah 1 celcius … nk2 pagi2 .. bangun2 tekak sakit .. hingus ni dh mcm air mani meleleh je haha … nk gi kelas pn malas haha ..

    Comment by vaN_Zack — Tuesday, November 20, 2007 @ 1:24 pm

  69. Aisehh… menn……manyiaknyer romen2 eh…. ngomen2…. bila seh citer baru nak kluar nie?????? TAK GEREK la cam nie……., sampai ruang komen ni dah jadi space tuk pengomen2 beromen-romen….. takleh jadik nih…. wa pon nak jgak gentel2 skali…. hehehehe

    Yasmeen : dorang romen² ngan pasangan memasing. ko ade ke pasangan kat sini?

    Comment by Ghostrider — Tuesday, November 20, 2007 @ 9:05 pm

  70. WELCOME BACK 2 DA CLUB!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Comment by Ghostrider — Tuesday, November 20, 2007 @ 9:07 pm

  71. Aaaaaikkk@%^$^&(&^()^%$@
    mane wa nyer ngomen eh??????

    Yasmeen : banyak beno ip ko la… kalo ko tukor² ip, tunggu aku approve la baru kuar komen ko

    Comment by Ghostrider — Wednesday, November 21, 2007 @ 10:03 am

  72. hai Meen….wooooiii..biler nyer nak update nieeee!!!!!!keh…keh…keh…

    Comment by Ameer77 — Wednesday, November 21, 2007 @ 2:19 pm

  73. semalam nengok citer jelatang.hmmm teringat kat blog nih.
    ade can ker jalan citer ni nak menjurus macam citer tuh???
    anak bercinta ngan bapak.

    Biler nak update yg latest nih…dah 9 hari ni…
    bulan lepas 23 hari rasa macam lamer giler…..
    ko bz ke skang nih.

    Comment by shah — Wednesday, November 21, 2007 @ 2:20 pm

  74. mak aaii shah…sampai kesitu imaginasi kau…dasat2….leia ape citer…senyap jer..

    Comment by rezd — Wednesday, November 21, 2007 @ 3:06 pm

  75. rezd…citer ape kau nak…….

    Comment by LEIA — Wednesday, November 21, 2007 @ 5:53 pm

  76. Yasmeen : dorang romen² ngan pasangan memasing. ko ade ke pasangan kat sini?

    GURL, rasenye wa tak de pemasang eh……silap pasangan kat SINI, yg lu tanye wa knape….. semaciam jerk, pe lu tak de pasangan ker???? atau adakah anda mahu menambah koleksi pasangan anda… hehehe… klau tak de pekata lu jadi pemasang wa eh shilap lagi… pasangan wa kat sini……. kira sudi hendak nye…… amaciam ade berahi ker eh….. terjajul lagi ade barani ker………………

    Yasmeen : banyak beno ip ko la… kalo ko tukor² ip, tunggu aku approve la baru kuar komen ko

    Nak wat camne GURL……. sejak 2 menjak wa pegi bertapa kat seberang laut ni…., wa terpakse cari alternatif lain tuk serve blog ni…. so SEBARANG ALAT SULIT ANDA eh… tersasul lagi…. haiz……. KESULITAN KPD ANDA TUK MANAGE COMENT DI RUANGAN INI AMAT LAH DILESALI……..heheheh… dah macam wa punyer blog da….. hehehehe…

    Comment by Ghostrider — Wednesday, November 21, 2007 @ 9:18 pm

  77. Leia,me prefer u tell rezd bout the lunyai rumble story heheheheh……..yahoooooooo.com

    Comment by Ghostrider — Wednesday, November 21, 2007 @ 9:34 pm

  78. hai L3ia…… kalau Meen bz..ape lah salah nyer ko update satu ker dua cite for this time being!!!!!! Cite main ngan nerd ker….muahahaha

    Comment by Ameer77 — Thursday, November 22, 2007 @ 6:01 am

  79. aah leia. sebagai orang kanan meen…aku bersetuju buat sementara waktu ni ko gile kuasa kejap.
    hehehehee…

    Comment by shah — Thursday, November 22, 2007 @ 10:45 am

  80. Ameer77 :- siak jer kau Meer….nerd nerd dia pon..besau wei……..

    Shah :- oei…aku tak gile kuase der…..aku gile ‘jantan’ jer……..

    Comment by LEIA — Thursday, November 22, 2007 @ 11:01 am

  81. leia…ape yang besau?hehehehehe

    Comment by rezd — Thursday, November 22, 2007 @ 11:59 am

  82. alamakkk rezd….bodoh ar kau…..takkan kau tak tahu plak…..lain lah kalu kau nie bukan jantan sejati……kekekee…………

    Comment by LEIA — Thursday, November 22, 2007 @ 12:50 pm

  83. Ceh.. Shah tu ckp mcm tak bersalah pulak eh.. sesuka hati dia plak.. ni blog sapa ni?? Meen ker dia punya??

    Eh leia..kau gile kan ‘jantan’ rupanya.. aku plak.. ‘jantan’ yg tergile2kan aku .. ahaks.. hehee

    Comment by Tiara — Thursday, November 22, 2007 @ 12:56 pm

  84. Tiara: ….naper tetiba nak hangin plak.
    Ni blog saper? Blog Tiara ker blog meen??.

    Oklah…..disini sy meminta maaf kepada semua secara terbuka atas gurauan yg tak seberapa..
    ehehee macam Faizal Tahir plak…

    Comment by shah — Thursday, November 22, 2007 @ 1:43 pm

  85. oei..nape kau nie sendu sgt…Tiara pon bukannye betol….dia gurau jer lah….

    Comment by LEIA — Thursday, November 22, 2007 @ 1:53 pm

  86. Shah – Ye tak ye gak.. hehee.. ni pon bukan blog Tiara.. hahaha..

    Korang, meen kata kalau korang nak cite baru, korang kena komen smpai 200 baru dia akan postkan cite baru.. hah.. tunggu apa lagi.. banjirkan je lah.. hahahaa

    Comment by Tiara — Thursday, November 22, 2007 @ 1:54 pm

  87. oei korang2 nie…..2nggu ape lagi…..banjirkanlah ruangan komenan Meen nie kalu nak wawah banjir…….

    Comment by LEIA — Thursday, November 22, 2007 @ 1:56 pm

  88. korang ingat tak ada satu part tu saiful tanya
    kat meen macam nih: (archieve Feb 12)

    Saiful: “i kene pegi Johor Bahru seminggu. Maybe tak sampai seminggu,
    ade ape-ape pesan untuk Aie?”

    Meen: “takde ape, kem salam je”

    Saiful: “kem salam sayang?” Saiful senyum.

    pada pendapat aku :
    1. Saiful mcam dah tahu hubungan Meen dgn Aie selepas Meen citer pasal anak kandungan dia tu anak Aie.
    Aku rasa Aie dengan rasa bersalah dan gamblenye berterus terang pada Saiful.Sbb tu tetibe je Saiful sound Meen macam tuh.
    2. Ataupon Saiful pasang spy sbb dia ni orang kaya.

    Apa pendapat korang??? Sila beri komen utk mencukupkan 200.

    Comment by shah — Thursday, November 22, 2007 @ 2:44 pm

  89. Princess Leia, setahu wa la kan…… spesis2 cam wa nie tak sesuai nak kata wawah banjir…., sesuai klau nak kasi wawah lelas jerk…..,tp klau lu nak wawah banjir meh sini wa kasi lu banjir tak surut2 mau kaa… heehehehehh………..

    Comment by Ghostrider — Thursday, November 22, 2007 @ 4:17 pm

  90. Tiara giler pe nak kene komen sampai 200 br nak update citer baru…. menyeksa namanyer ni….. tp klau nak romen lu sampai 200 kali tak pe wa sanggup kuikuikui…..

    Comment by Ghostrider — Thursday, November 22, 2007 @ 4:22 pm

  91. shah, wa tak tau la nak bg pendapat….. sebab minggu ni confirm wa tak dapat……….

    Comment by Ghostrider — Thursday, November 22, 2007 @ 4:32 pm

  92. ghost…ape yg kau tak dapat har………

    Comment by LEIA — Thursday, November 22, 2007 @ 4:35 pm

  93. malam ni malam jumat bro….
    wa dapat rasa macam wa nak dapat…… hahahaha….

    Comment by shah — Thursday, November 22, 2007 @ 4:38 pm

  94. BOB BESAU

    Comment by Ghostrider — Thursday, November 22, 2007 @ 4:39 pm

  95. ghost..kau dah ade BOB pon masih nakkan BOB ker……….

    Comment by LEIA — Thursday, November 22, 2007 @ 4:40 pm

  96. Alamak!!!!!! MEM BESAU blom balik lagi seh…. Wahai Cik Princess Leia SAYANG…. sudah gatal menggaru pula… sudah banjir bertanyer pula… pam2 la…. heheheheh….

    Comment by Ghostrider — Thursday, November 22, 2007 @ 4:48 pm

  97. Nak bob wat per…., Nak APAM TEMBAM bleh????????????????

    Comment by Ghostrider — Thursday, November 22, 2007 @ 4:49 pm

  98. Takpe la bro…, lu dapat wa tumpang sekaki bleh…..

    Comment by Ghostrider — Thursday, November 22, 2007 @ 4:50 pm

  99. ghost..keje kau memang suke ‘PAM’ ker……..heheheee……’pam’ ape eh…..k lah..aku nak balik nie……..jumpe kau pat umah eh…….aku siap2…kasi wangi bulelah kau ‘pam’ haku nanti……..babai……..

    Comment by LEIA — Thursday, November 22, 2007 @ 4:53 pm

  100. tak boleh…..
    ni sah punyer

    Comment by shah — Thursday, November 22, 2007 @ 4:54 pm

  101. Alahai leia cam ne lu bleh tau nie… ni yang buat wa minat kat lu sangat2 nih… haiz… tak sabo2 rasenyer nak tunggu lu sampai umah…, siap la lu wa kerjakan…. try eh……

    Comment by Ghostrider — Thursday, November 22, 2007 @ 5:02 pm

  102. Allamak sory la bro….. wa tak tau …. ni yg bleh wat wa jeles nih…., tp tak pe Leia pon dah nak balik….. so tak de la wa kempunan kan….
    Leia skill ape kita nak wat mlm nih heh?????

    Comment by Ghostrider — Thursday, November 22, 2007 @ 5:06 pm

  103. ADIOUS ami gHOST……………………………………………..

    Comment by Ghostrider — Thursday, November 22, 2007 @ 5:08 pm

  104. lagi seratus komen…..

    Comment by shah — Thursday, November 22, 2007 @ 5:28 pm

  105. jeng jeng jeng…..

    Comment by aerizla — Thursday, November 22, 2007 @ 7:29 pm

  106. hahahaha…… Meen sure poning bace komen korang!!!!!!! Wei Leia!! asal lak ko siak kan haku erk???? betul per…”nerd”!!!!! keh,…keh..keh… “done” pun tak paham!!!wakakakaka

    Comment by Ameer77 — Friday, November 23, 2007 @ 5:55 am

  107. Ghost sayang.. kalau lu sanggup romen wa 200 kali.. wah lagi 1000 kali sanggup!! hahaha

    Syah – Saiful: “kem salam sayang?” Sayang yg dimaksudkan ialah Yasmeen.. kan saiful panggil isteri dia ‘sayang’.. ape dah kau..

    Comment by Tiara — Friday, November 23, 2007 @ 7:22 am

  108. Ghost.. minggu ni lu tak dpt eh.. cian.. lu punya MEM yg apam tembam tu tak turun KL ke.. hehehee.. kau dtg je lah sini..

    Comment by Tiara — Friday, November 23, 2007 @ 7:24 am

  109. ti…aku nak romen kau 1001 kali bleh….kekeke

    ghost…guard hotel kat pudu tu dah kenal korang dah kan?….mesti bleh masuk pakai angkat tangan je….kekekeke

    Comment by pot — Friday, November 23, 2007 @ 7:36 am

  110. siak kau Pot……….wakakakakakahhhh………guard pat hotel 2 baru kenal aku jer so tak leh nak angkat tangan jer…..kena angkat kain dulu……..

    Comment by LEIA — Friday, November 23, 2007 @ 7:50 am

  111. Hotel Pudu ker Pot??? huhuhuuhu…… yang ataih stesen bus tue???? yang ramai orang lalu lalang itu ker????

    Comment by Ameer77 — Friday, November 23, 2007 @ 8:39 am

  112. oei Meer….cover line lah sikit….takkan lah aku nak g hotel 2……limit2 aku g melia hotel ker….oppssss…..terlepas lah…….

    hhmmmmm….tak..tak…takkkk…..aku suke westin hotel or mariott hotel or ascott hotel…….POWER ar hotel 2 !!!!!!!!!!!!

    Comment by LEIA — Friday, November 23, 2007 @ 9:06 am

  113. lea…eleeh…kau tu kan ke rambut je aurat….tak ke kain sentiasa terangkat??? kekkekeke

    cettt..meer…kau nih…jgn la kasik jatuh water face dorg…cukup la lea kasik leleh juice dia…kekekek

    Comment by pot — Friday, November 23, 2007 @ 9:26 am

  114. opsss…sori gengssss….. Hotel takde bintang tue….tue yg terkezut jap siap merepek tue……. kalau Westin tue….fuyyyooohhhh…. siap leh shopping kat Pavilion tue!!!!!

    Comment by Ameer77 — Friday, November 23, 2007 @ 9:35 am

  115. eh..lea bukan ke bas kau stop kat serdang…jauh nak ke marriot tu…kekekek

    Comment by pot — Friday, November 23, 2007 @ 9:43 am

  116. stop kat Serdang amik LRT Star stop kat Sentral amik Monorail!!!huhuhu…sume public transport ko gune erk Leia???

    Comment by Ameer77 — Friday, November 23, 2007 @ 9:59 am

  117. sori…sori…bukan LRT Star….Keretapi Komuter kan Leia???Wakakakaka

    Comment by Ameer77 — Friday, November 23, 2007 @ 10:00 am

  118. Hai Tiara Sayang………. ac2ally lu pnyer pasal wa tak kisah berape ribu kali lu mau romen sama wa…., tp klau stakat romen jer…tak best seh, takde finishing…., klau bleh lu kasi tunjuk la skil2 terpendam lu 2 nanti eh…….

    Comment by Ghostrider — Friday, November 23, 2007 @ 10:12 am

  119. Tiara lu kata laki lu tak de kat umah kan….. so… skang jgak wa pegi wat pasport……. kita 3some dgn leia ok tak… hehehehe…. kita tangok sape lunyai heheheheh……

    Comment by Ghostrider — Friday, November 23, 2007 @ 10:16 am

  120. Pot lu nie selenge bacin la…… ade ke nak masuk pakai tangan…, ape taurus ngan tiara ajar lu masok pakai tangan eh… ape rase beb…….

    Comment by Ghostrider — Friday, November 23, 2007 @ 10:28 am

  121. liea.. amacam kalau kite check in kat Istana or marriot.. line clear kat situ.. cakap je bile ko nak.. keh keh keh.. sori geng nak try c liea nie power tak grip die..?? jgn monorel bole u turn udahle…hahaha

    klu tiara nak gak no problem… ketandusan gak tu almaklum sosej permenant die takde.. sesekali aku takeover leh gak.. wakakaka

    meen ko punye rileks le kena belai mak ko smpai susah nak kuar cite baru.. jahitan tu dah ok ke? selalu cuci ngan air sireh.. wangi dan mengetatkanrame rame ko… bile ketat dan harum sure c saiful kongkek ko tiap malam pas abis pantang…. argh argh arghhhh.

    Comment by aerizla — Friday, November 23, 2007 @ 11:37 am

  122. Aerizla botul cakap ko 2, try tetap try…… tp wa rase la…kan… leia pnyer kemut mesti power giler punyer lah….. sebab dia rajin senam kagel heheheh……. alamatnyer sape dpt rase huih….. filling pnyer lah….
    Tp klau tiara wa tak confident sngt sbb anak dah 2 hehehehe…..

    Comment by Ghostrider — Friday, November 23, 2007 @ 12:12 pm

  123. ””skang jgak wa pegi wat pasport……. ””

    kekekeke…lemau la lu gos tak de pasport lagik….baik lu amik lesen dulu….kekekek

    Comment by pot — Friday, November 23, 2007 @ 12:23 pm

  124. mane lu tau wa tak de pasport lagi beb……. stakat nak pegi sing 2 wa berenang dr tambak johor pon bleh sampai pe…..

    Comment by Ghostrider — Friday, November 23, 2007 @ 12:28 pm

  125. hahahaha…paspot takde lah pulak…potong betoiiii!!!!!

    Comment by Ameer77 — Friday, November 23, 2007 @ 12:35 pm

  126. Meer cam wa ckp la kan mane lu tau wa tak de pasport……………

    Comment by Ghostrider — Friday, November 23, 2007 @ 12:38 pm

  127. wakakaa.. hahaha.. aduh… ghost.. lu pi buat passport dulu lah wei.. baru masuk sini lagi.. sini ruangan khusus utk org yg ada passport je.. hahaha…

    part ketat tu.. biar lah org yg main aku je dpt rasa.. yg pasti.. lu tak akan wa kasi babe!! wakakaka….

    Comment by Tiara — Friday, November 23, 2007 @ 12:40 pm

  128. Ekeleh tiara wa br je pegi wat pasport…… lu dah kate tak nak kasi plak mane bleh cam nie…. tak pe lah melancap jugak la wa sampai ke tua…… hehehehehe
    Tiara stakat bukit panjang…….. wa pnyer lagi panjang heheheheh……

    Comment by Ghostrider — Friday, November 23, 2007 @ 12:45 pm

  129. hek eleh Ghost…..takkan Tiara tak bagi pun ko nak majuk kut….kan Leia ader tue!!!! ko tujah dia jer sepuas puas ko !!!!!

    Comment by Ameer77 — Friday, November 23, 2007 @ 12:47 pm

  130. kekeke…gos majok…nak melancap sampai tua…kekekek…sampai jadi hantu la luuu…kekekeke…eh..nak jadi hantu pun kena ada pasport ngan lesen tau…kkekekeke

    Comment by pot — Friday, November 23, 2007 @ 12:55 pm

  131. Bukan majok meer, tapi try……..
    Klau leia wa memang tak puas2 asal keras je main…….. tak tau kenape…..maciam padi malinje…… orang kate selagi urat tak putus selagi 2 tak puas, pasal 2 wa klau bleh nak 3some ngan tiara skali….. tengok puas ke tak….. klau tak puas jgak aku tak tau la, maybe wa telah dianugerahkan nafsu seladang….. so main dgn seladang br puas lah agak nyer….. heiheihei….

    Comment by Ghostrider — Friday, November 23, 2007 @ 12:55 pm

  132. Antu mane pakai pasport la ngok…

    Comment by Ghostrider — Friday, November 23, 2007 @ 12:58 pm

  133. ini gos sudah berapi….kekekeke

    Comment by pot — Friday, November 23, 2007 @ 1:00 pm

  134. pot..gos bukan takat berapi jer…malah lebih dari 2…..api die menyemarak ar…….

    Comment by LEIA — Friday, November 23, 2007 @ 1:17 pm

  135. oei….blog Meen nie dah jadik cam chatroom lah plak……but i lyke…..

    T…nie sume kau nye fasal lah……..mati2 owang2 nie nak genapkan 200 komenan agaknye…….heheheee……..

    kalu Meen tak update jugak wen comment dah reach 200….mampos kau T……lunyai & lumat lah kau di’keje’kan……..

    Comment by LEIA — Friday, November 23, 2007 @ 1:22 pm

  136. memang la kau rasa menyemarak panas…kan ke xzos jadik pertaruhan?….kekeke…

    ok pe lea…chatroom antara kau dan yg lain2 jugak kan..kekeke

    kau nak kejakan T ke?….aku pun nak la jugak….kekeke

    Comment by pot — Friday, November 23, 2007 @ 2:36 pm

  137. oei Pot..bukan aku yg nak ‘keje’kan T tapi si Meer….oppssss salah der…..si Meen…….T pandai2 suroh pengomen comment sampai 200….

    tapi Pot…setahu aku..kau memang dah lame ‘KEJE’kan T kan……..alamak sorie…..kau suroh aku rahsiakan hal nie….terbilang kat sini plak…sowie eh…..

    Comment by LEIA — Friday, November 23, 2007 @ 2:41 pm

  138. Wakakaa.. itu dah bukan rahsia dah.. dah semua tau pot keje kan aku dan aku pon keje kan dia… dah tiada rahsianya lagi.. hehehe.. aku dgn pot je yg rasa kesedapan.. yg korang telan air liur sua.. hahaha

    kalau 200 meen tak update gak.. maka korang kena lah komen sampai 250.. kalau boleh tukar2 pc.. biar jam email meen.. hahahaha

    Comment by Tiara — Friday, November 23, 2007 @ 2:57 pm

  139. aku nak kerjakan ko tiara…boleh?leia?nak dikerjakan jugak?jomla…hehehehee

    Comment by rezd — Friday, November 23, 2007 @ 3:06 pm

  140. Hi rezd… boleh.. boleh.. BOLEH BLAH!! hahaha.. kau ingat senang2 ke nak kerjakan aku.. aku pandang hanya 8 inci keatas..

    Comment by Tiara — Friday, November 23, 2007 @ 3:11 pm

  141. huh !!!! sungguh SOMBONG dot com kau eh T……tapi………..haku pon pandang 8 inci keatas jerk………….

    Comment by LEIA — Friday, November 23, 2007 @ 3:14 pm

  142. 8 inci ke atas tapi kalo mcm batang pensel baik takyah…. buat sakit bulu bontot jek….. wkekekekekeke

    Comment by dex — Friday, November 23, 2007 @ 4:30 pm

  143. alamak…bodoh lah kau nie dex…..kalu dah 8 inci keatas tu….BOB MOZTI lah sebesar kayu beruti………

    Comment by LEIA — Friday, November 23, 2007 @ 4:58 pm

  144. pot: ini gos sudah berapi….kekekeke

    Allo captain sipot eh sory kompot….. ghostrider memang membara api nyer….. ape lu tak tau ker…. cam2 jugak lah membaranyer api kenafsuan wa…. tiara meh la try ngan wa plak…. klau lu sejok wa bleh panaskan…… amaciam bleh la…bleh la…. bleh la……
    jgn bleh bla sudar lah hehehehehe……..

    Comment by Ghostrider — Friday, November 23, 2007 @ 7:10 pm

  145. Tiara n Leia camne lu pnyer taste ade pat wa nie….. haiz…. mehla sini lu owang try ngan wa hehehehehe………. lebar nyer 3 jari wa… ok tak…

    Comment by Ghostrider — Friday, November 23, 2007 @ 7:32 pm

  146. Siput eh salah lg, sory eh…. kompot, lu keje kan tiara n taurus tak ajak wa eh… kedekot la lu ni….

    Comment by Ghostrider — Friday, November 23, 2007 @ 7:39 pm

  147. huih banyak lg nak kene komen nih…….. lg 53…..
    tiara klau komen bleh cecah 200 ape lu nak bg wa?????????????
    wa mengharap sangat nih…….

    Comment by Ghostrider — Friday, November 23, 2007 @ 7:53 pm

  148. tiara,leia : pergh….kalau nak merasa 8 inci jer memang susah arr korang nak dapat.kalau level malay memang 1 dalam 500 orang.tulah dah biasa nengok cd biru.sumernet besor2.
    buat senak jer panjang-panjang ni….

    kene 3 jari lum tentu leh handle tul tak ghostrider.

    Comment by shah — Friday, November 23, 2007 @ 10:26 pm

  149. hmmm aku rasa meen tunggu abis pantang 40 hari baru dia nak update la….lama wei…
    org putih pantang 2 minggu jer tau….
    kalau ikut orang cina 100 hari…
    orang melayu 40 hari tapi aku ade dengar 44 hari….kenapa plak???

    Comment by shah — Friday, November 23, 2007 @ 10:31 pm

  150. tul 2 shah….. kita owang malaysia batang keras cam tongkat ali, yea laaa kann…… wlau pon x berapa panjang average just 13 -15 cm tp ditambah dgn lebar 3 jari gerenti menjerit….. silap2 menangis klau tak dpt hehehehehe….. tak gitu TIARA n LEIA yg manje……

    Comment by Ghostrider — Saturday, November 24, 2007 @ 1:00 pm

  151. Huh……. performance korang dowang semlm memang gerek2 seh…. mlm nie kita beraksi lg eh…… kali ni lg agresive……. hmmmm best giler…. kla jap g wa nak gi jln2 pat GEILANG SERAI…..

    shah, nanti next week wa terangkan kat lu pasal pantang2 nie…… sbb skang nie wa pantang dpt ofer fom Leia n Tiara, k la wa nak layan dowang jap…….. klau dowang tau la wa sempat serve blog nie mesti dowang TEMPEKRANJAT…… heheheheh Jgn MARAH

    Comment by Ghostrider — Saturday, November 24, 2007 @ 1:12 pm

  152. camner nk wat blog

    Comment by a.z.a — Saturday, November 24, 2007 @ 3:11 pm

  153. hahahaaa…syok arr ko menyelam sambil minum air….menjilat sambil menyedut…membelek sambil megorek…….mendayung sambil menggoncang……

    Comment by shah — Sunday, November 25, 2007 @ 6:26 am

  154. tiara,leia : citerkan skit kehebetannya………..adakah katanya hanya dibibir sahaja..(aik~!! mcm pantun plak)

    Comment by shah — Sunday, November 25, 2007 @ 6:28 am

  155. ade can tak aku nak merasa korang…. heheheheee…

    Comment by shah — Sunday, November 25, 2007 @ 6:29 am

  156. ghost.. betul ke ko dapat kongkek tiara dan liea??? amacam ketat ke atau keretapi bole u turn… ke ko dah tak ingat nak balik ????

    kla.. aku ucapkan tahniah dapat kongkek dieorg yg ketandusan…

    yang lain bile lagi nak dapat tiket tuk kongkek die org tu????

    meen .. ko ok?? dah dah bole jalan laju laju ke??? laura camna plak?? susu cap gantung cukup ke ko supply kat die?…hehehe..

    Comment by aerizla — Sunday, November 25, 2007 @ 8:34 pm

  157. Leia :oei Pot..bukan aku yg nak ‘keje’kan T tapi si Meer….oppssss salah der…..si Meen…….T pandai2 suroh pengomen comment sampai 200….

    keh…keh…. maner der salah wei…memang dah done pun ler..w.akakakaka….

    Comment by Ameer77 — Monday, November 26, 2007 @ 5:52 am

  158. Tiara : 8 inci keatas..

    hehehehe…high taste siaakkkk!~~

    Comment by Ameer77 — Monday, November 26, 2007 @ 5:54 am

  159. Ghost : Allo captain sipot

    hahahahaha….adeh…adeh…. name ini macam pun ader gak erk!!!

    Comment by Ameer77 — Monday, November 26, 2007 @ 5:55 am

  160. nak komen sampai 2 ratus macam tak larat la pulak….
    tapi sure konfom kalau ‘Romen’ sampai 2 ratus kali mesti korang sanggup.
    hahahaa….mesti laju je memasing.

    Comment by shah — Monday, November 26, 2007 @ 6:09 am

  161. shah…kalau bab romen laju aje tu..wakakakaa….takyahla kot minah2 kat malaysia ni mimpi sangat 8 inci keatas kalo takat baru masuk kepala takuk, korang dah buntang mate nak menahan…wakakakakaka…selalunya”bang’senak la “….tak pun…”jgn dalam sangat…rasa nak muntah”mihahahahahaha….pengaruh cite biru la tu nak 8 inci…waakakakakaka

    Comment by rezd — Monday, November 26, 2007 @ 7:19 am

  162. Shah – ”tiara,leia : pergh….kalau nak merasa 8 inci jer memang susah arr korang nak dapat.kalau level malay memang 1 dalam 500 orang.tulah dah biasa nengok cd biru.sumernet besor2.”

    Ha tu lah kau.. ckp tak syg mulut.. aku bukan kawin dgn org melayu.. aku kawin dgn org prancis.. 8 inci belom tegang betol tu..

    Comment by Tiara — Monday, November 26, 2007 @ 7:45 am

  163. tu lah korang…..sape cakap aku ngan T minah mesia……..pasal tu lah kite tak pernah bermimpi nak dapat 8 inci…..
    maksod kau rezd…minah2 mesia slalu bermimpi lah nie….

    Comment by LEIA — Monday, November 26, 2007 @ 7:47 am

  164. Cewah Ghost.. mentang2 lu dgn wa dah members.. lu jgn nak ptong queue.. lu beratur lah dulu.. tak pe.. wa kasi lu main cukup2 dgn MEMber wa Leia tu dulu.. sbb bila lu sama wa, mesti no turning back punya.. hahaha

    Ameer – Ait mcm kau punya bukan 8 inci gitu.. low profile nampak.. hehehe

    Comment by Tiara — Monday, November 26, 2007 @ 7:49 am

  165. ti…tu es marriée avec un français?…… oh la la…si je le connais, ton mari….kekekek..il s’appelle comment?

    Yasmeen : qui est marié avec le Français? est-ce Tiara? l’OH mon dieu quel grand goût

    Comment by pot — Monday, November 26, 2007 @ 7:56 am

  166. Pot… oui je suis marriée avec un français..mais il n’est pas là….donc j’ai besoin de toi.. Merci pot.. Merci…

    Comment by Tiara — Monday, November 26, 2007 @ 8:07 am

  167. meen…oui….tiara a dit qu’elle s’est marriée avec un français….c’est pour ça j’ai d’occasion de la roulée…kekekeke

    ti…à mon service….kekeke

    Yasmeen : elle s’est mariée avec le Français ? l’essai sont-ils de dire que vous êtes français ?

    Comment by pot — Monday, November 26, 2007 @ 8:20 am

  168. Ameer – Ait mcm kau punya bukan 8 inci gitu.. low profile nampak.. hehehe

    huhuhuhuuh…. bukan….bukan low profile ler…tapiiiiii………….

    Comment by Ameer77 — Monday, November 26, 2007 @ 8:27 am

  169. ”””””bukan low profile ler…tapiiiiii””””””

    tapi pancut cepat!!!!!!!!!!!!!!…kena pakai gambir….kkekekekek

    Comment by pot — Monday, November 26, 2007 @ 8:34 am

  170. oei orang2 kampong……Meen dah post crite baru lah…….

    Comment by LEIA — Monday, November 26, 2007 @ 9:34 am

  171. ””””””bukan low profile ler…tapiiiiii””””””

    “”tapi pancut cepat!!!!!!!!!!!!!!…kena pakai gambir….kkekekekek”

    Betol pot.. tat day dia pi serawak.. dia borong gambir satu kedai.. hahahaa

    Yasmeen : aiii tak kan sampai pakai gambir? kejap sangat ke? kehkehkeh

    Comment by Tiara — Monday, November 26, 2007 @ 12:01 pm

  172. meer ape lagi…set waktu utk ko buktikan kejantanan ko kat tiara…wakakakaka…leia sayang…nak cakap mimpi minah mesia ni tak tahu la ye tau tak…tapi sendiri mau ingatla kalau ade yang sanggup mengangkang bawah lori trailer semata nak 8inci dari mat2 bangla…wakakakakaka…paling kureng pun org pakistan jual kapet…last2 jadi bini derang kena bawak balik negeri…kena minum susu masam…wakakakakaka…jgn marah aaaa….

    Comment by rezd — Tuesday, November 27, 2007 @ 9:00 am

  173. opss..lupelak…kat serawak tu..takyah pi kedai nak borong…aku tengok sepanjang riverside tu ade open table utk gambir serawak sambil peniaga dia memancing kat situ….meer…hang pakai gambir ka….wakakakaka

    Comment by rezd — Tuesday, November 27, 2007 @ 9:01 am


RSS feed for comments on this post.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: