Diari Berahi Yasmeen

Tuesday, December 4, 2007

Projek Baik Tiara – Part 1

Filed under: Diari Kehidupan — Yasmeen @ 11:02 am

Lapang kepala otak aku dapat balik KL. Sebulan lebih aku kat Kuantan, sungguh membosankan. Hari ni Tiara ajak aku kuar.  Dah lama dok kat rumah. Sedap dpt angin kat luar. Aku tinggalkan Laura kat rumah mak mertua aku, orang gaji dia jaga. Lagipun mak mertua aku tak kasi aku bawak Laura keluar jauh-jauh. Kami dok mkn petang kat Naili’s Taipan. 

“Meen, aku tengok hari tu kau mcm tak ok je dengar cite pasal Saiful.  Kau ok ke tak?” Tiara tanya. 

“Eh ok lah. Kan aku jugak yg suruh kau tolong.” 

“Tapi Meen, aku rasa tak best lah dgn kau.  Kan sekarang ni kau dah tak ngandung. Kau layan lah nafsu laki kau tu. Aku rasa tak sedap lah dgn kau. Kau kawan aku Meen.” 

“Hehe.  Aku nak tanya kau ni. Main dgn laki aku tu best ke?” Aku tanya Tiara 

“Er.. Kau nak aku terus terang ke kau nak jawapan yg sedapkan hati kau?” Tiara tersenggih. 

“La kau ni.. terus terang sudahlah” Aku sengih. 

“Best lah. Tapi kau jgn salah anggap. Aku malu dgn kau. Kau isteri yg baik bukan mcm aku. Laki aku tak de, sedap je aku kongkek merata². Kau berutung dapat suami mcm Saiful tu. Pandai kasi aku stim. Dia kata dia syang kat kau tapi… Tapi dia tak la citer detail. Aku rasa bersalah plak kat kau. Kau tu dah lah kawan aku, isteri Saiful lagi.  Boss aku tu. Tak sanggup lah aku nak buat kau camtu lagi. Aku nak stop dgn laki kau tu.” Tiara buat muke serious, pandang tepat ke anak mata aku. 

Alahai.. Tiara ni belom tau aku siapa lagi. Aku dgn dia tiada beza sebenarnya. Tak sangka Tiara ni senang terpedaya dgn lakonan aku ni. Secara jujurnya, aku rase aku dengan Tiara lebih teruk aku lagi. Kalau dia tau sejarah hidup aku sejak dari usia aku mencacah belasan tahun lagi, tentu dia pandang hina kat aku. 

“Lah.. kan aku jugak yg suruh kau layan nafsu suami aku tu.  Aku belom habis pantang lagi ni. Pls lah Tiara.” Aku merayu..hehehe… 

“Pala otak kau.. Lagi brapa hari je lagi. Silap ni dah boleh kongkek. Hehee. Stop lah Meen. Saiful byk kasi aku project baru.  Dah lah aku ada jantan keliling pinggang. Kau tau tak.. So many men, so little time!” Tiara ketawa. 

“Hehe.. Kau ni. Project baru byk ke kau kena handle? Kenapa tak mintak tolong Faizal je?” “Ahaks.. budak tu. Tak payah lah. Asal aku mintak tolong dia minta upah. Penat tau aku. Kau tak kecian ke aku Meen?” Tiara sambung 

“Ni. Aku sebenarnya aku kena habiskan project² tu semua sblom aku pi bercuti 1 bulan. Aku nak balik Singapore jap. Tengok anak² aku tu. Jadi aku tak de masa lagi nak layan nafsu laki kau. Dan kawan² aku dari Singapore nak dtg sini. Jadi aku kena jadi tour agent jap utk dorang. Tapi aku nak buat New Year’s party sebolom aku pi Singapore. Kau rasa ok tak kalau aku adakan new year’s party tu minggu depan? Hehee.. aku jemput kau sekali lah” Tiara sengih… 

“Ok lah tu. Aku pun rase semak la duk umah sebulan lebih dah ni, rase cam sengal je. Lagipun aku pegi Singapore sekali je seumur hidup, tu pun mase kecik” aku pandang Tiara.  “Party aku ni party bertema tau. Kau bleh bwk sesiapa kau nak TAPI kau jgn lah bwk Saiful tu. Boleh? Aku dah jemput Shima. Dia kata dia dtg bwk balak baru dia.  Kau datang tau!” terbeliak bijik mata aku. Shima? Dah lama tak dengar khabar dia. Aku pun dah lama tak balik umah aku yg kat shah alam tu. 

“Wah.. mcm happening je party kau ni Ti. Hehee.. Party kau bertema ape plak ni?” Bersambung… 

p/s : same nak join party ni sile e-mail Tiara sebab dia yg tulis citer ni :p

73 Comments »

  1. uhuhuhuh…tema????

    Comment by ameer77 — Tuesday, December 4, 2007 @ 11:08 am

  2. email Tiara aper erk????

    Comment by ameer77 — Tuesday, December 4, 2007 @ 11:09 am

  3. aah,camner nak email…

    Comment by shah — Tuesday, December 4, 2007 @ 11:32 am

  4. tema horny dress….

    Yasmeen : horny dress tu yg lobang kat bahagian dada ekk? thehehe…

    Comment by shah — Tuesday, December 4, 2007 @ 11:32 am

  5. haku rase tema disneyland kut……nanti ader donal duck…. minnie maus, goofy…..wallaweeehhh!!! happening seh!!!!

    Yasmeen : ni yg aku tak sabor neh thehehe… suh Tiara sambung pat la…

    Comment by ameer77 — Tuesday, December 4, 2007 @ 11:45 am

  6. Camner nak email…aku pun nak join…email la kat aku add nya speed_demon999_evil@yahoo.com…..

    Yasmeen : thehehe ko nak join ke? tapi kene jalani sedikit ujian kelayakan hikhikhik… berikan size konek, panjang dan ukur lilit skali thehehe… dan berapa lama ko leh tahan seblom memancot haks

    Comment by Harry — Tuesday, December 4, 2007 @ 12:04 pm

  7. aku pon nak join gak nie…. bole meen? tiara?

    Comment by aerizla — Tuesday, December 4, 2007 @ 12:20 pm

  8. tema new year party tiara…..

    ‘dun cover your privacy’…..so pikir pikir kan la cemana dressnya…kekekek

    Comment by pot — Tuesday, December 4, 2007 @ 12:21 pm

  9. hahahaha…pot…pot….tergelak haku ko nyer theme tue!!!!

    Yasmeen : ko mmg gedik kalo part² camtu kan?

    Comment by ameer77 — Tuesday, December 4, 2007 @ 12:28 pm

  10. Boleh ke Meen I join you punya party, mesti syok habiskan Meen, boleh le I buat persiapan mana yang patut, hehehe………, Tak ade cite bagus ke hari ni ?

    Comment by lan010 — Tuesday, December 4, 2007 @ 12:31 pm

  11. I pun dah 3 minggu tak dapat pantat bini, kerana dia tgh dalam pantang, baru dapat baby yg 6. Puasa le teman 2 bulan, kesiankan……….

    Comment by lan010 — Tuesday, December 4, 2007 @ 12:36 pm

  12. kau nak gelak kape meer?….ti dah bagitau aku dress kau nanti…kekekek dia siap tempahkan utk kau…kekekek

    lan…kau join je..nak buat persiapan apanyeee….jgn taruk gambir dah..kekekeke

    Comment by pot — Tuesday, December 4, 2007 @ 12:39 pm

  13. lan010 – kau tak leh join.. kau pergi lah sayangkan keluarga kau dulu.. kita ni semua syg keluarga tu sbb kita adakan party ni.. hehehee.. tadi baru kau tanya Meen mcm ni.. ni kau dah nak buat hal lagi.. hampeh lah kau!!!

    Tema party Tiara tu… “Jgn kemaluan utk TAK cover kemaluan” hehehe.. boleh??

    Comment by Tiara — Tuesday, December 4, 2007 @ 12:42 pm

  14. Apa plak ni Tiara, saya tengah puasa ni, geram jugak tengok member dtg party, maklum le puasa memantat 2 bulan, Yang tahu akan tahu penanggannya, kan begitu Meen.

    Yasmeen : 2 bulan? lama giler… aku hari ke 39 aku dah nak gi kongkek besar-besaran nih thahaha

    Comment by lan010 — Tuesday, December 4, 2007 @ 12:45 pm

  15. keluarga, keluarga jugak Tiara Oiiiii, nak enjoy bukan boleh diketepikan,
    kita manusia biasa, ade kelebihan dan ade juga kekurangannya.

    Yasmeen : kelebihan nko ialah anak dan isteri, kekurangan ko ialah ko takde pendirian!

    Comment by lan010 — Tuesday, December 4, 2007 @ 12:55 pm

  16. sampai hati kau Tiara, tidak membenarkan I join party tu………

    Comment by lan010 — Tuesday, December 4, 2007 @ 12:57 pm

  17. Hahaa.. Aku punya party.. aku punya sukalah

    Comment by Tiara — Tuesday, December 4, 2007 @ 1:05 pm

  18. alah lan..’u’ pakai la dress ninja…nanti ‘u’ dtg je join party tu….tak de org perasan pon….kekekek

    Yasmeen : nampak dress ninja je aku tros tutup pintu haks

    Comment by pot — Tuesday, December 4, 2007 @ 1:13 pm

  19. lan kau tak menyesal kalau kau tak join party tu..tiara buat party tupperware je

    Comment by Happy Valley — Tuesday, December 4, 2007 @ 1:27 pm

  20. kejamnya kau Tiara, sanggup berkata sedemikian terhadapku……..

    Comment by lan010 — Tuesday, December 4, 2007 @ 1:56 pm

  21. kesianilah daku, yang akan berpuasa 2 bulan ni, yang tak dapt memantatni.
    kat situ boleh le I enjoy sekali, menghiburkan hati yang lara ni.

    Comment by lan010 — Tuesday, December 4, 2007 @ 2:00 pm

  22. wallaweehhh Pot….T sponsor costume utk aku lah pulak erk…gracias!!!!

    Comment by ameer77 — Tuesday, December 4, 2007 @ 2:04 pm

  23. Yasmeen : 2 bulan? lama giler… aku hari ke 39 aku dah nak gi kongkek besar-besaran nih thahaha

    39???erk??? saper yg kirekan tue wei Meen????

    Comment by ameer77 — Tuesday, December 4, 2007 @ 2:05 pm

  24. dia bukan sponsor la meer..dia siapkan je..kau kena bayar jugak…kekekek…

    meen kira sendiri…kalu bulih dia nak jadikan 19hari je…kekekke

    Comment by pot — Tuesday, December 4, 2007 @ 2:27 pm

  25. cheeeehhh!!! kuar duit sendiri gak lah nie….tarak hal laaahhh..nanti aku deal ngan T fitting measures aku!!!muahahaha

    Comment by ameer77 — Tuesday, December 4, 2007 @ 2:39 pm

  26. kekeke..ni mesti kena measure sambil telanjang ni…kekekke..hampeh arr…

    Comment by pot — Tuesday, December 4, 2007 @ 2:41 pm

  27. tahu takpe….. kalu tak nanti….ader certain2 part tak leh nak fit lah wei …..muahahahaha

    Comment by ameer77 — Tuesday, December 4, 2007 @ 2:44 pm

  28. gi dungon house kot nie..

    Comment by rid — Tuesday, December 4, 2007 @ 2:45 pm

  29. lan apa pulak dia (tiara) kejam..apa tak betul ke dia ckp..party dia..dia nyer suka lah sapa dia nak invite

    Yasmeen : ye aku sokong! party dia, dia punye suke la wakakaka…

    Comment by Happy Valley — Tuesday, December 4, 2007 @ 2:48 pm

  30. dah .. dah.. korang ni.. nanti aku majok dua2 aku tak nak kolom baru tau.. hehehe

    Meer.. kau punya.. 7inci… Pot.. kau punya 7 3/4inci.. dedua dah siap.. ingat eh.. hari tu kena pkai kat seblah luar tau.. hehehe

    BTW.. aku tak jahit.. aku beli yg dah siap punya.. aku belanja korang ok.. nanti korang ‘belanja’ aku time party tu ok..

    Comment by Tiara — Tuesday, December 4, 2007 @ 3:24 pm

  31. ala…buat tema party playboy…cam kat playboy mansion tu…baru gempak….

    Comment by hantu — Tuesday, December 4, 2007 @ 3:26 pm

  32. hah!! this sound much much much better!!! ok T…I’ll make sure to reward u when the time comes!!!!!

    Comment by ameer77 — Tuesday, December 4, 2007 @ 3:27 pm

  33. hahahahahahaha

    Comment by im — Tuesday, December 4, 2007 @ 4:36 pm

  34. sape leh tolong kire kan, kalo aku bersalin raya pertama hari tu, hari ni dah bape hari aku lam pantang ha? ade 39 hari tak?

    Comment by Yasmeen — Tuesday, December 4, 2007 @ 6:23 pm

  35. niari dah ari yg ke 53 der………..

    Comment by LEIA — Tuesday, December 4, 2007 @ 6:38 pm

  36. Hahaha.. meen.. kau dah terlebih hari ni.. hahaha.. yahooo.. dah leh kongkek ni.. hehehe

    Comment by Tiara — Tuesday, December 4, 2007 @ 7:11 pm

  37. aku nak join party

    Comment by ConnecT2u — Tuesday, December 4, 2007 @ 7:46 pm

  38. Fuyyoooohhhh!!!!!! ade party….. lu jgn lupe jemput wa plak Tiara…. wa email lu skang tau…..
    Ehemm…. Tiara…Lea lu dowang jadik partner wa mlm 2 bleh tak hehehehe…. owang lain wa tak nak…..

    Yasmeen : kalo ghost datang party tu aku takmo datang! hakhakhak…

    Comment by Ghostrider — Tuesday, December 4, 2007 @ 8:55 pm

  39. Wa chop lu dowang dulu lah….. heheheheh… amaciam ok tak???????

    Comment by Ghostrider — Tuesday, December 4, 2007 @ 9:02 pm

  40. Geng2 sume…. Tiara bg tau wa salah satu drpd term n condition party ni…. yg DAH SUNAT jer bleh join….

    lan010 lu blom sunat so tak bleh join…. gi sunat dulu kkkkkk……

    Yasmeen : kalo tak silap aku, ko pon lom sunat gak haper wakakaka…

    Comment by Ghostrider — Tuesday, December 4, 2007 @ 9:22 pm

  41. sunat muakkad….hahahaha…..
    weih….Tiara, party ko ni ramai pompuan ker ramai lelaki?

    Comment by shah — Wednesday, December 5, 2007 @ 7:54 am

  42. hahaha…aku prefer party ni dihadiri oleh kesemua watak dalam citer nih……
    meen, ko jemput zamri,van zack ngan bini dia.
    pastu ko terkejut sbb tiara jemput saiful.
    pastu ko terkejut lagi sbb Hadi pon datang
    termasuk pak ustadz rochee….
    hmm tapi dia datang bukan join party sebliknya dia serbu dan gegar dgn JAWI.

    hahahaha….barulah sensasi…

    Comment by shah — Wednesday, December 5, 2007 @ 8:05 am

  43. Hai Ghost, kalu aku tak sunat lagi, sudah 6 orang anak dah aku dapat tauuuuu,
    barang baikkkkk punya. power lagi.

    Comment by lan010 — Wednesday, December 5, 2007 @ 8:47 am

  44. kalu tak caya, boleh tengok aku punya family, buka web side aku, myspace

    Comment by lan010 — Wednesday, December 5, 2007 @ 8:51 am

  45. lan010…. klau setakat cakap power, wa pon bleh cakap wa pon power jugak…
    So memandangkan lu ni terlalu power sampai dah ade 6 owang anak… lu wat party dgn lu pnyer famly lg bagus…. tak payah join TIARA’S PARTY nih….. setuju

    Comment by Ghostrider — Wednesday, December 5, 2007 @ 8:59 am

  46. Yasmeen : kalo ghost datang party tu aku takmo datang! hakhakhak…

    Klau lu tak mo dtg lagi bagus…….. hehehehe….. tp jgn tiara ngan lea yg tak dtg sudah……..

    Yasmeen : kalo tak silap aku, ko pon lom sunat gak haper wakakaka…

    Aah…… mane lu tau nie….. tp 12 tahun yg lampau la…… skang bobple dah hensem tahi palat pon tak de…. heheheheh

    Comment by Ghostrider — Wednesday, December 5, 2007 @ 9:06 am

  47. power aku dapat jugak hasilnya, tak le membazir buang ke longkang bilik air aje,merugikan aje, hehehe………..

    Comment by lan010 — Wednesday, December 5, 2007 @ 9:28 am

  48. Ghost sayang.. party kali ni Tiara tak order Pizza lah.. Lain kali Tiara buatkan party khas utk Ghost sorang je eh…

    Party Tiara yg ni khas utk org yg berumur 34 tahun kebwh dan 25 tahun keatas..

    Yasmeen : muahahaha org tua-tua tolak tepi muahahaha

    Comment by Tiara — Wednesday, December 5, 2007 @ 9:29 am

  49. Sayer nak join skali atau 2,3 kali leh ker …tiara?

    Comment by Afdhal — Wednesday, December 5, 2007 @ 11:19 am

  50. Kalau ikut syarat2x tuh semua aku lepas….kalau nak check pun boleh…
    Panjang: 19cm bersamaan dlm inci=8inch. ukur lilit=3cm ketahanan yg tuh kalau kepala kosong lebih kurang 45min bergantung dgn size tetek & back site serta kecantikan paras rupa kalau cantik sgt pun tak teruja kalau mimik muka serta sound system yg baik mungkin cepat sikit la…Tp kalau kepala berisi sometimes tuh boleh sampai 1 jam 30 min. Walau bagaimana pun biasanya game yg i mainkan lebih kepada peranan woman 1st man come sec but if want to make win-win situation kena set la…camner…

    Comment by Harry — Wednesday, December 5, 2007 @ 12:20 pm

  51. Meen : kau nie..madang asyink cancel comment2 nye Ghost jer…ade ape2 ker……

    Yasmeen : aku cancel komen² yg kuang hajo je… tu pon kalo aku ade mood, kalo aku takde mood aku delete tros thahahaha

    Harry : wah..wah…wah…bukan main PANJANG LEBAR betol kau nye resume eh….”ur application is under consideration”………

    Comment by LEIA — Wednesday, December 5, 2007 @ 1:28 pm

  52. muahahaha…kat topic nie pun ader komen kene banned!!

    Comment by ameer77 — Wednesday, December 5, 2007 @ 1:39 pm

  53. Nk kene anto resume cam si harry tu ker baru leh join??? sambilmenggaruk2 **** yang tak gatal

    Comment by Afdhal — Wednesday, December 5, 2007 @ 1:40 pm

  54. Tiara, SAMPAINYA HATIMU……
    takkan nak kene lu wat order baru wa bleh join, INI TIDAK ADIL….. sayang kehape namenyer nih……
    Tapi tak pe lah SAYANG TIARA punyer pasal kan……. jgn lu complain party tak happening bila Ghost tak de….. hehehehe….

    Comment by Ghostrider — Wednesday, December 5, 2007 @ 3:11 pm

  55. Party Tiara yg ni khas utk org yg berumur 34 tahun kebwh dan 25 tahun keatas..

    wa tau nape lu letak age range…. sebab lu takot wa kerjakan lu cukup2 sampai lunyai…. cam last 2 weeks lepas kan…. kikikikikikiki….

    Comment by Ghostrider — Wednesday, December 5, 2007 @ 3:19 pm

  56. Yasmeen : aku cancel komen² yg kuang hajo je… tu pon kalo aku ade mood, kalo aku takde mood aku delete tros thahahaha

    tq sbb lu ade mood… bila bace komen2 wa yg kuang hajo…. heiheihei

    Comment by Ghostrider — Wednesday, December 5, 2007 @ 3:25 pm

  57. ameeng77, muahahaha…kat topic nie pun ader komen kene banned!!

    lu suka eh wa pnyer komen kene band……. tak pe hari ni hari rabu sok lusa hari jumaat… eh silap… hari ni hari aku sok lusa haki ko plak… huahuahuahua

    Comment by Ghostrider — Wednesday, December 5, 2007 @ 3:32 pm

  58. Princess Leia, Meen : kau nie..madang asyink cancel comment2 nye
    Ghost jer…ade ape2 ker……

    Hai sayang ku darling, amik berat nampak……….

    Comment by Ghostrider — Wednesday, December 5, 2007 @ 3:36 pm

  59. muahahha….marah ker bro…. sampai tukaw name haku jadik Ameeng tuueeeeee………ni kene nyanyi lagu rock kapak lah pulakkkkk!!!!!

    Comment by ameer77 — Wednesday, December 5, 2007 @ 3:39 pm

  60. lan010,kalu tak caya, boleh tengok aku punya family, buka web side aku, myspace

    lu ni selenger bacin la….lu invite wa suruh tengok tp tak bg addrese…

    lan010,power aku dapat jugak hasilnya, tak le membazir buang ke longkang bilik air aje,merugikan aje, hehehe………..

    lan010 lu agak2 sikit… lu main tembak je…. wa tak buang kat longkang tp buang kat mangkuk tandas…. sorry sikit hahahahahaha…..

    Comment by Ghostrider — Wednesday, December 5, 2007 @ 3:49 pm

  61. muahahha….marah ker bro…. sampai tukaw name haku jadik Ameeng tuueeeeee………ni kene nyanyi lagu rock kapak lah pulakkkkk!!!!!

    silap taip da……. lu ni saje jer….. meen tgh tak de mood… lg lu nak gelak2…… tp wa pon rase nak gelak jugak kikikikiki……

    Comment by Ghostrider — Wednesday, December 5, 2007 @ 3:53 pm

  62. Banyak nyer garisan horizon…. ish..ish…ish…ish… sape punyer keje la nih….

    Comment by Ghostrider — Wednesday, December 5, 2007 @ 4:01 pm

  63. chow sin…. chow

    Comment by Ghostrider — Wednesday, December 5, 2007 @ 4:01 pm

  64. siot jer asyik lambat jer nak komen. kuang asam betul la.

    Yasmeen : bawak² la bersabar

    Comment by machevallie — Wednesday, December 5, 2007 @ 6:12 pm

  65. kak meen.. teruna bujang masih suci murni ini kak meen tanak jempot ke…. hihi skali kak tiara ajak buat kenduri kesyukuran cukur jambul anak kak meen… nganga korg….

    Yasmeen : ye tak ye la… kenduri potong jambol anak aku bile nak buat ha? aiseh lupe laks…

    Comment by naif — Wednesday, December 5, 2007 @ 6:17 pm

  66. tak ajak pn gi party … ok ..apa kata tema dia .. tema Transformers haha .. sume kena pakai kostum robot . robot kotak haha … cmnela nk beromen nnt .. terghabak2 la kotak tu .. tk pn kita amik tema .. Islam Hadhari .. ha .. amacam? yg muslimah pakai purdah .. tp tk yah pakai bra dgn panties .. ok tk ?

    Yasmeen : astaghfirullahhh…

    Comment by vaN_Zack — Wednesday, December 5, 2007 @ 8:30 pm

  67. van zack.. tu dah melampaula tu…. padan padan le bagi komen pon…

    meen nape tak buat kenduri cukur jambul lagi???? raye haji nanti buat la sekali aqiqah.. laura camne?? sihat?? semoga ye…

    ko plak meen camne?? jgnle bad mood sgt ye…nanti tak ceria blog nie.. muah muah muah kat u…

    Comment by aerizla — Thursday, December 6, 2007 @ 9:22 am

  68. meen, laura tak nenen tetek ko ke?
    hmm susu badan adalah susu yg terbaik sekali.
    camane la rupe dia nanti ek.mesti cun…. iras-iras saper????

    Comment by shah — Thursday, December 6, 2007 @ 12:17 pm

  69. vaN_Zack said,
    Wednesday, December 5, 2007 @ 8:30 pm

    tak ajak pn gi party … ok ..apa kata tema dia .. tema Transformers haha .. sume kena pakai kostum robot . robot kotak haha … cmnela nk beromen nnt .. terghabak2 la kotak tu .. tk pn kita amik tema .. Islam Hadhari .. ha .. amacam? yg muslimah pakai purdah .. tp tk yah pakai bra dgn panties .. ok tk ?

    Yasmeen : astaghfirullahhh…

    van zack… idea ko tu memang canggih, sampai meen tu beristighfar panjang tu…..

    Comment by harpoon — Thursday, December 6, 2007 @ 12:21 pm

  70. aku bkn nk hina agama sendiri .. tp klu korg terasa cmtu aku minta maafla … anyway purdah atau burqa ..pakaian tradisi arab .. so .. tkde ke mengena sgt dgn agama .. jya ne …!!!

    Comment by vaN_Zack — Thursday, December 6, 2007 @ 4:45 pm

  71. zack.. aku da tau sapa ko… hahahahaaahaha

    Comment by naif — Thursday, December 6, 2007 @ 5:26 pm

  72. 25 tahun ke atas?? huhu…party da abis..

    Comment by zorro — Thursday, January 24, 2008 @ 8:58 pm

  73. nak yasmin

    Comment by lala — Monday, February 25, 2008 @ 1:34 am


RSS feed for comments on this post.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: