Diari Berahi Yasmeen

Thursday, December 6, 2007

Projek Baik Tiara – Part 2

Filed under: I'm Happy Today! — Yasmeen @ 9:25 am

“Hehe.. Aku nak buat tema Halloween Nite.  Kau bleh lah sewa baju nak jadi Mermaid ke apa.. Tapi kau jgn jadi French Chambermaid tau.  Tu aku dah book. Hehe.” “Wah. Best tu.. Nanti balik aku fikirkan.  So, aku bleh bawak sesiapa yg aku nak lah ni. Hehe.. Eh, sapa lagi kau jemput?“ Aku mula excited. 

“Ingat tak nak tanya tadi.  Kau tau kan aku dah jemput Shima. Yg lain tu, kawan aku dari Singapore, Tutie.  Aku dah jemput Faizal.  Ameer kata dia nak bwk kawan dia tu, si Geraldton. Oh then last week, aku terserempak Kapten. Fuh.. punyalah baik badan dia skrang. So dlm kementelan aku, aku jemput dia sekali. Tapi aku kata kat dia jgn bilang bini dia. Hehe. Tu je. Nanti mana² yg aku ingat aku bilang kat kau.“ 

“Hehe.. Tak serik² kau. Dah lah bini kapten tu serang kau dulu.. lagi kau nak jemput dia.  Yg aku tak sabar, aku nak kenal² dgn Ameer kau tu.  Dari citer kau, main dia mcm bagus gitu kan?“ giliran aku lak sengih² gatal. Muahahaha… 

“A ah!  Eh tapi kan.. semua org yg aku main, semua hebat².. hehehe.. Aku akan kenal² kan kau dgn dia. Mesti punya.. Tapi kali ni semua lilin aku simpan.  Kang nanti terbakar plak rumah aku. Hehehe. Eh Meen, saja je aku ni nak update ko pasal party tu. Aku terpaksa balik ofc ni. Lunch dari tadi dgn kau tak sadar dah pukul 2.30ptg ni.  Nanti kalau free kau kol aku lah.  Laura mcm mana?  Jgn lupa tau.. 22 Dec kul 7.30mlm.” Tiara tenyeh putong rokoknya bersedia nak bangun berambus. 

Tak sempat aku nak jawab si Tiara tu terus berdiri dan blah. Aku Cuma dpt angguk² je.  Hmm.. aku tengok nama2 yg ada kat dlm henpon aku ni.  Org yg pertama aku terpikir, tak lain tak bukan ialah Zambri.  Aku pun call la dia. Aku kata kat dia yg aku perlu dia ikut aku attend party kawan aku.  Aku kenceng dia yg Saiful outstation. 

Mcm siak je, dia kata dia dah ada prior arrangements pada hari tu.  Dan dia betol² mintak maaf sbb tak leh teman aku.  Haiz.. boring lah mcm ni. Sambil aku minum kopi, aku check lagi nama² yg ada kat henpon aku.  Ahah.. ada pon.  Aku dial.. Lama betul berdering baru diangkat.

“Hi Van Zack! Aku lah Yasmeen.” Bersambung….

64 Comments »

  1. muahahahaha…dak jepun tue pun ader kaaaaa???? haikkk!!!!!

    Comment by ameer77 — Thursday, December 6, 2007 @ 9:46 am

  2. meen no tepon aku ko nak ke? 22 dec tu tiara punya party kan… kire lepas raya haji le nie…. kwang kwang kwang… klu meen n tiara x nak jemput saya .. takpela nak buat mcm mane.. bawak diri pegi holiday kat terengganu la seperti di plan… hahaha..lepak heritage bay club pon ok gak kat situ… mana la tau ade minah europe kat situ.. bole kenen hihihi…

    Comment by aerizla — Thursday, December 6, 2007 @ 10:31 am

  3. meen…. camner nak contact tiara nih, nak jugak join party hebat hujung tahun…. oleh kerana ada theme aku pakai gym instructor punyer suit ok kot….

    Comment by harpoon — Thursday, December 6, 2007 @ 12:13 pm

  4. YATTTAAA!!!! … aku menunggu dgn sabar criter seram antr aku dgn Datin Tiara …

    Yasmeen : Datin kuku merah! :p

    Comment by vaN_Zack — Thursday, December 6, 2007 @ 4:31 pm

  5. datin???? kwang kwang kwang….

    Comment by aerizla — Thursday, December 6, 2007 @ 7:31 pm

  6. wargh…..wargh…wargh….

    Comment by im — Friday, December 7, 2007 @ 7:19 am

  7. hahahaa….jangan sampai Van_zack tahu perangai ko yg sebenar meen dan jgn pulak ko tunjuk taring ko kat tiara bahawa ko lagi expert pasal
    sex mengesex nih…..
    hehehehe…..
    takut kalau dia tahu nanti dia jeles. kuikuikui

    Yasmeen : aku akan terus berlakon cam gadis sunti nanti haks

    Comment by shah — Friday, December 7, 2007 @ 7:53 am

  8. kalau aku pergi party tuh aku nak pakai baju hujan…….
    hahahaha…. I KNOW WHAT BOTH OF YOU DID EVERY NIGHT…..

    ehh..korang bukan kira malam ker siang.
    asal boleh jer korang nih. dalam kete pon jadik. hahaha….

    Comment by shah — Friday, December 7, 2007 @ 7:56 am

  9. baju hujan??? huhuhuh… Freddie Krueger kaaaa??????

    Comment by ameer77 — Friday, December 7, 2007 @ 8:10 am

  10. Meen…teringat kisah2 lama kau dengan Van Zack laa…kat Hong Kong kan…

    Comment by eddievh — Friday, December 7, 2007 @ 3:05 pm

  11. “Yasmeen : Datin kuku merah! :p”

    Meen..T bukan Datin kuku merah der…..dia Datin ‘panty merah’…g-string lagik…..

    Yasmeen : apsal dia suke kaler merah ha? pelik haku! dia ngat seksi sgt ke warna merah tu? thahaha

    Comment by LEIA — Friday, December 7, 2007 @ 4:35 pm

  12. “Hehe.. Aku nak buat tema Halloween Nite.

    Klau cam tu wa bleh join la…..

    Comment by Ghostrider — Friday, December 7, 2007 @ 6:11 pm

  13. Aku kalau attend party tuh aku nak pakai long jacket cam flasher…dlm bogel laa he he he he…..

    Comment by Harry — Saturday, December 8, 2007 @ 8:14 am

  14. kak meen… nnt psglaa litar tertutup.. nak tgk vclip… saya tau kak meen n kak T takkan ajak sy kerrana sy masih teruna.. tp sekurang2nya kasik laa saya vclip teori utk saya pelajari….

    Yasmeen : teruna ke?

    Comment by naif — Saturday, December 8, 2007 @ 10:16 pm

  15. pergh…. naif tuh dah macam partyhardcore.com, tapi buhsan dah tengok awek omputih kena tenggek, kalau ada yang melayu best gak kan.

    aku setuju la dengan cadangan naif tuh, yer la kan, nak tunggu diajak tak tau biler, so dapat tengok pun ok la

    Comment by harpoon — Sunday, December 9, 2007 @ 9:58 am

  16. meen tolong cakap kat tiara, i sponsor tempat untuk party tu, siap ngan food..kita layan jack daniel coke sambil lepak2 ambil angin sejuk atas bukit camner…line clear abis..

    Yasmeen : atas bukit ke resthouse ko tu? haks…

    Comment by tengkuanwar — Sunday, December 9, 2007 @ 7:08 pm

  17. ops sori tak kenalkan diri ,i’m ur secret admire,

    Comment by tengkuanwar — Sunday, December 9, 2007 @ 7:15 pm

  18. leia.. u apekhabar? u pegi parti tiara ke? …

    Comment by aerizla — Sunday, December 9, 2007 @ 8:24 pm

  19. meen i think kalau u explore citer pasal hidup kat kampung memang amat2 menarik campur ngan kehidupan yg sederhana plus lokasi sex dlm semak atau tempat2 yang tak terfikir oleh kami manusia biasa but anyway tahniah coz ur sex fantacy look damn real and the best part is every movement of the story very detail and every single word is new for me,,pehh memang hangat meen,,

    Comment by tengkuanwar — Sunday, December 9, 2007 @ 11:35 pm

  20. aerizla…mi khabar baik2 jer…….parti Tiara???? hhhmmmmm……MEZTI LAH PEGI………….

    Comment by LEIA — Monday, December 10, 2007 @ 7:14 am

  21. bestla ko liea dapat pegi… tiara tak invite pon aku… ape ape pon.. enjoyle u kat sane ye..

    Comment by aerizla — Monday, December 10, 2007 @ 8:10 am

  22. “Yasmeen : aku akan terus berlakon cam gadis sunti nanti haks”

    hmm bagus meen, tapi aku takut nanti ade yg pecahkan rahsia ko tuh.
    maybe bile Hadi datang time party tuh….

    ehehe…aku masih lum jumpe cd blue ko tuh di pasaran.

    Yasmeen : aku tak bercadang nak wujudkan watak hadi balik lam citer ni. kalo ade pun mungkin kat penghujung cerita nanti :p

    Comment by shah — Monday, December 10, 2007 @ 11:42 am

  23. menu masa party tu ialah : ???? jeng jeng ..jeng…..

    Comment by shah — Monday, December 10, 2007 @ 11:46 am

  24. aerizla, berani tiara tak jemput lu eh…. tak pe klau cam gitu wa invite lu, amaciam lu jadik partner wa yg ke-3 k…..

    Comment by Ghostrider — Monday, December 10, 2007 @ 1:03 pm

  25. hmmm… shah wa tau ape manunyer…. sup torpedo lu setengah masak… huh…. mintak nyawa sape yg makan…..

    Comment by Ghostrider — Monday, December 10, 2007 @ 1:05 pm

  26. jangan makan….. sedut jer….
    pergh…..ngilu tak ingat….

    Comment by shah — Monday, December 10, 2007 @ 1:29 pm

  27. wah.. ni aksi yg bagus ni.. Ghostrider & Aerizla… dedua jantan.. bleh aku tgk aksi korang berdua??? hehehee.. WOW!

    Comment by Tiara — Monday, December 10, 2007 @ 2:35 pm

  28. tiara, ko sanggup ke nengok ghostrider ngan aerizla lawan pedang……..? sape yang lebih panjang dia menang,,,camner,,,salah cucuk senak perut,,kui..kui..kui…

    Comment by tengkuanwar — Monday, December 10, 2007 @ 5:28 pm

  29. shah, aku rasa kau pnyer kepala takuk blom season lg, pasal 2 ngilu…. tp wa tak suka sedut, wa suka gigit….. cam ne lu suka tak….. klau apam tak pe wa memang suka sedut…….

    Comment by Ghostrider — Monday, December 10, 2007 @ 9:20 pm

  30. Haaaa….. tiara u jgn jelous dgn i…. tak kuasa mak….. klau u nak tengok aksi i ngan aerizla boleh….. tp u kene join sekali… tak gitu aerizla…. kita akan serve u yg terbaik……hehehe….

    Comment by Ghostrider — Monday, December 10, 2007 @ 9:51 pm

  31. hai kekawan leh join.. boring ah,,,hai meen,,bila nak update, my bos introduce blog ni..mula2 segan nk baca tp ;lama2 mcm syok lak

    Yasmeen : tolong tanye kat boss u, dia free tak malam ni? :p

    Comment by linda — Monday, December 10, 2007 @ 9:54 pm

  32. Allo….. biler party nak start da……………

    Comment by Ghostrider — Monday, December 10, 2007 @ 11:06 pm

  33. ghost… ko bole tahan ke ngan aku???.. betul tu ghost.. kalau tiara nak joint bole gak… tapi kite kerjakan die dulu… tapi kalau tambah srg lagi .. lagi bagus.. coz semua hole tiara akan tersumabat smpi die tak terkate..

    baru tiara tau.. sape ghost ngan aerizla.. tak gitu ghost.. klu tak lunyai jgn sebut nama aaerizla… rase tiara akan sebut.. “makkkk tolong….!!!!” kah kah kah…

    Comment by aerizla — Tuesday, December 11, 2007 @ 5:41 am

  34. muahahaha.;… besow nyer hajat ko aerizlaaa!!!! sure Tiara suke punyer!!!!

    Comment by ameer77 — Tuesday, December 11, 2007 @ 5:48 am

  35. meer.. hajat tu tak le besow mane… tapi klu c tiara nak merasa penangan aku.. anytime..

    Yasmeen : jangan cakap besar la. nyampah aku baca!

    Comment by aerizla — Tuesday, December 11, 2007 @ 6:47 am

  36. aku pun suka jg baca citer2 meen ni….. apa kata sambil baca kita cari duit di http://www.perigiduit.com/?ref=ningmajid

    Yasmeen : tunggu duit cari aku :p

    Comment by nee — Tuesday, December 11, 2007 @ 11:19 am

  37. meen ko jgn gi gan van_zack tak best ar.. klu zambri xleh gi ko ajak ler aie.. btul ke nama dia? alah mamat yg kat JB tu, lama x dengo citer dia…. aku rasa zambri gi gan shima nie ye tak?

    Yasmeen : aku rase nak kawenkan shima la. tapi tak tau nak kawenkan ngan sape :p

    Comment by cinta — Tuesday, December 11, 2007 @ 12:48 pm

  38. aie dah jadik alim sebab dia dah termengandungkan meen.
    hehehehee…

    Yasmeen : lame tak dengar khabar berita aie. dia dah awek lain kat JB

    Comment by shah — Tuesday, December 11, 2007 @ 3:41 pm

  39. cinta… wa cinta sama lu..bole jadi partner ke?

    Comment by aerizla — Tuesday, December 11, 2007 @ 5:47 pm

  40. “muahahaha.;… besow nyer hajat ko aerizlaaa!!!! sure Tiara suke punyer!!!!”

    Asal boleh je kau Meer… aku mana suka org2 yg offer mcm tu.. ckp je tapi nanti tak memuaskan.. Dulu kau tak ckp besar pon kan.. tapi bila tunjjuk je.. ternganga aku kan.. hehehe.. aku perhatikan.. si ghost dgn aerizla ni mcm kemiskinan puki plak.. cian dorang kan..

    Comment by Tiara — Tuesday, December 11, 2007 @ 7:20 pm

  41. wakakakaka….gersang tahap gurun kalahari tu Tiara..nak promote kejantanan diorang tu..

    Comment by psy2duck — Tuesday, December 11, 2007 @ 11:52 pm

  42. “Tiara : “kemiskinan puki”….

    wait seminit!!!!! ader satu lagi term kut wei….. it’s called “Ketandusan Lembah Keramat”….huhuhuhuh

    Comment by ameer77 — Wednesday, December 12, 2007 @ 5:55 am

  43. “Tiara : si ghost dgn aerizla ni mcm kemiskinan puki plak.. cian dorang kan..”

    aah cian dorang…..sampai meminta-minta….

    hmm…tapi bila mintak tapi susah nak dapat ni la yang syok.
    lagi banyak halangan lagi seronok debarannya….
    itu jam la kejantanan dorang kuar….. emasing nak buktikan kehebatan.
    hahaha…..betul tak geng…~!!

    “Ghost : aku rasa kau pnyer kepala takuk blom season lg, pasal 2 ngilu…. ”
    kalau tak ngilu biasanya pakai gambir.ko mesti pakai gambir kan.kurang ngilu. hehehee…

    Comment by shah — Wednesday, December 12, 2007 @ 7:21 am

  44. woit tiara and meer… aku takdela “kemiskinan puki” or “ketandusan lembah keramat” or lebih mesra dipanggil “rame rame’ tu… kalau nak ari ari bole dapat.. tapi tak nak la sampai ari ari.. nanti badan jadi kering sbb air keluar selalu.. badan mesti jage, konek kena maintain.. baru Performance hebat.. lagi pon aku nak kehebatan itu berpanjangan… jgn umo masuk 35 je.. dah longlai… lagi satu setakat “rame rame” public nie dan selalu kena urung langau.. tak teruja sgt pon.. pikir 1000x pon tak cukup… tak gitu ghost.. setakat menghangatkan keadaan je… hahahaha….

    Yasmeen : hangatkan keadaan… hangat, hangat jugak. jangan sampai aku yg hangat!

    Comment by aerizla — Wednesday, December 12, 2007 @ 7:32 am

  45. aerizla – kau mcm bagus je… kau mcm siak kau tak tau …perggghhh dah

    Comment by Happy Valley — Wednesday, December 12, 2007 @ 8:41 am

  46. muahahaha…serious ker kene pk 1000x wei???? harruuuuuuu

    Comment by ameer77 — Wednesday, December 12, 2007 @ 8:42 am

  47. Pedulilah.. rame2 ke kupu2 ke.. yg penting.. kau kata ‘kalau nak hari2 bleh dpt’… KALAU? maksud kau, KALAU pompan tu nak dgn kau lah.. wakakaka… sebab tu selalu tak dapat.. wakakaa…

    sudahlah.. biar bagus jgn action bagus.. pernah dgr tak kekata ”THOSE WHO KNOWS LITTLE; TALKS MUCH, THOSE WHO TALKS LITTLE; KNOWS MUCH!!!!”

    Badan tak kan kering kalau hari2 kau pancut… kau tak nak pancut hari2 sbb tak de puki yg sudi nak dipancutkan!! wakakaa.. kalau takut badan kering.. minum air at least 7 gelas.. senang berak, tak dehyrate pun!

    Comment by Tiara — Wednesday, December 12, 2007 @ 8:44 am

  48. ”’kalau tak ngilu biasanya pakai gambir.ko mesti pakai gambir kan.kurang ngilu. hehehee…”’

    meer..ada kawan kau ni haa…kekeke…alahai…koman laa pakai gambir nih…kekeke

    ”’kalau nak ari ari bole dapat.. ””

    pehhhhh….aerizla…ke tak dpt!…kekeke

    Comment by pot — Wednesday, December 12, 2007 @ 8:59 am

  49. wakakaka…aku belum nak pakai ler Pot wei…. yg derang sah2 dah pakai..siap dah tahu effect tue…..huhuhuhuh….

    Comment by ameer77 — Wednesday, December 12, 2007 @ 9:13 am

  50. yahoo… ramai org angin bace msg aku…kwang kwang kwang…

    Comment by aerizla — Wednesday, December 12, 2007 @ 10:18 am

  51. yahoo… ramai org angin bace msg aku…kwang kwang kwang…

    meer.. memang kena pikir 1000x tak cukup.. rame rame public nie mcm mcm ade kat dalam.. maklumla.. semua sumbat.. elok elok sihat dah terlantar …. kwang kwang kwang…

    tiara…. aku bukan hentam semua puki… puki terpilih je yang aku nak.. tambah tambah yg virgin… hehehe.. bukan takde puki yang sudi kena pancut.. tapi konek aku memilih sikit…klu puki kepala ketapi bole u turn.. soweila… kwang kwang kwang…

    Comment by aerizla — Wednesday, December 12, 2007 @ 10:25 am

  52. happy valley… ko hangin semacam kat aku apesal??? relaks ar… ke ko pon dah tersenarai dalam senarai lelaki kecundang kat tiara… kwang kwang kwang

    Comment by aerizla — Wednesday, December 12, 2007 @ 11:00 am

  53. hahahaha…..macammm siaaakkk!!! Happy Vally lelaki kecundang kat Tiara….ampehhhhh…wakakakaka… sakit perut aku gelakkk!!!! main terjah jer ko aerizla…. Happy Vally tue “Perempuan/Gadis/Wanita” ler……

    Comment by ameer77 — Wednesday, December 12, 2007 @ 11:03 am

  54. hahaha…. mana ku tahu… patutla happy valley… siot je.. hehehe

    Comment by aerizla — Wednesday, December 12, 2007 @ 11:29 am

  55. meen naper coment aku tak kuar…cian kat aku…aku pun nak gak join party tuh…dah setahun nak masuk 2 thn aku ikut blog ni takkan aku pun nak kena quiry cam ustaz tuh kalau ko tak invite aku nak kata apa…org tak jemput..takkan aku nak terhengeh….

    Comment by Harry — Wednesday, December 12, 2007 @ 12:13 pm

  56. kau tak sayg btg kau ke pe..lain kali selidik dulu ar jgn nak main hembos je..eh eh kau kecundang rupanya…kakakaka

    Comment by Happy Valley — Wednesday, December 12, 2007 @ 12:15 pm

  57. happy valley.. aku kecundang ngan the best grip je… kih kih kih..sori ar.. ingat ko jantan…. camna nak selidik.. xde profile….

    Comment by aerizla — Wednesday, December 12, 2007 @ 1:10 pm

  58. sorry bo pakei ar..xde profile tak tau nak aku tya..btw ko tak tau ke apa meaning happy valley wei??…kau punya keretapi bleh u-turn??

    Comment by Happy Valley — Wednesday, December 12, 2007 @ 1:34 pm

  59. tergedik² tul korang ni. aku mane nak layan komen lagi… nak layan update baru lagi… hadui…

    Comment by Yasmeen — Wednesday, December 12, 2007 @ 2:02 pm

  60. hai “Linda”…buleh berkenalannn???? muahahah…ok gak nie …buleh wat tempat nak kenai2 erk…..muahahahaha

    Comment by ameer77 — Wednesday, December 12, 2007 @ 2:25 pm

  61. aerizla….kan dah kene soal tue…jawab lah wei…Happy Valley tanyer… keretapi u turn tue…..huhuhuhu

    Comment by ameer77 — Wednesday, December 12, 2007 @ 2:27 pm

  62. baguih lah Meen nyer blog…siap ade ruangan advertisement utk buat duit tue!!!wang besar!!! wang besar!!!!

    Yasmeen : aku delete kang kecik hati laks… hahaha bior la nak carik duit ke haper… lantak korang la

    Comment by ameer77 — Wednesday, December 12, 2007 @ 2:29 pm

  63. happy valley…. keretapi nie tgk tempat… klu lorong dah besar sgt smpi bole buat due lane… rasenya mmg bole kut… ataupon masuk depan kuar belakang.. keh keh keh..

    meen.. ko pekabo?? laura ko camne la… kuarle story about her sikit….

    Comment by aerizla — Thursday, December 13, 2007 @ 6:04 am

  64. aduss… msg aku dah kena potong ar… sure tiara dah angin kat aku… jangan camtu tiara.. org bertanya aku menjawabla… tapi nak wat camnekan u’r blog not mine..

    pe pon sape sape marah kat aku.. minta maafle…

    Comment by aerizla — Thursday, December 13, 2007 @ 9:04 am


RSS feed for comments on this post.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: