Diari Berahi Yasmeen

Wednesday, December 12, 2007

Projek Baik Tiara – Part 3

Filed under: Diari Kehidupan — Yasmeen @ 5:10 pm

Borak panjang dgn Van Zack dan finally dia dah beri kata putus.  Dia akan menjadi teman aku mlm tu.  lepas aku letak tEPON dgn Van Zack, aku terima sms dari Tiara. 

Dia kate, ‘Meen, guess what? Saiful btol² kena pergi Dubai. We are gonna have a rolling good time!’ Hehehe.. aku senggih je dpt sms Tiara tu. Memang good time. Ni la mase sesuai. Mase dia takde. Aku akan ikut Tiara balik S’pore dan mintak Tiara mempercepatkan tarikh party hehahaha! 

Dari The Curve ke Ikano, Masuk pula ke Sunway Piramid, akhirnya aku juma satu kedai jual baju pelik² kat Amcorp Mall, PJ.  Akhirnya, aku jumpa apa yg aku nak pakai ke party Tiara. Dan aku dah tak sabar² lagi. 

Bercakap pasal partner aku si Van Zack tu, terkenang pulak kat Izaida yang khabarnya dah mengandung 5 minggu. Sekarang tengah tak lalu nak makan, tak boleh bau itu dan ini, tak boleh tengok itu dan ini, mcm² karenahnya. Asyik pening dah nak baring je. Suka marah² dan tak suka bising². Van kata nak bukak tv kat rumah pun tak boleh, mesti kene marah. Main game pun kene tutup sound speaker. Nak tutup pintu pun kene tutup pelan², bila ada bunyi yg buat Izaida rimas dan tak suka, dia akan mengamuk marah². 

Memang menakutkan. Aku pun dah lama tak jumpa Izaida. Kalau dulu dia mmg aktif bab² sex ni. Sekarang ni Van kata dorang takde kongkek langsung sejak dia mengandung. Izaida lebih suka tempat sunyi dan lebih senang bersendirian. 

So, berbalik pada party tiara tu, aku tak pasti bila Tiara nak buat party tu. Yang pasti, mesti la time Saiful ke Dubai. Tiara lebih tau tentang meeting kat Dubai tu sebab dia satu opis dengan boss dia tu kan… aku pulak, blom diberitahu pasal meeting Dubai tu. Entah bila Saiful nak bagitau aku pun tak tau la. Tadi dia balik senyap je tak cakap pun nak pegi Dubai. Entah² ade plan lain… Bersambung…

25 Comments »

  1. Saiful nak angkut awek pi Dubai lah tue wei….tu lah..naper ko takmo layan die…kan dah…die pulak pasang keliling….huhuhuh…anyway..ko shopping satu baju tapi pusing satu klang valley tue Meen… dari Mutiara Damansara ker Subang Sunway pehtu PJ ……. sure baju tue amat memberahikan punyer!!!!!!!

    Comment by ameer77 — Wednesday, December 12, 2007 @ 5:33 pm

  2. meen… (1) tak best kalau zamri takder… do a twist okay… (2) I think you shud wear costume… cleopatra… hehehe…

    Comment by mafioso — Wednesday, December 12, 2007 @ 6:37 pm

  3. uik…xsabar2 aku nak tunggu party tu meen… rasa macam nak join pon ada gak… walau macam mana pon aku tetap setia menunggu khabar berita yang best2 dari ko meen…

    Comment by kebaya27 — Wednesday, December 12, 2007 @ 9:05 pm

  4. harap2 bkn bj mcm hentai jepon la… Kalau tak mencanak la btg2 yg ada..

    Comment by machevallie — Thursday, December 13, 2007 @ 3:08 am

  5. Meen…jgn Saiful tiba2 buat surprise appearance kat party tu udah laa tau!!

    Yasmeen : takde, saiful mmg xde… lagipun arty tu kat singapore… saiful sure tak tau punye

    Comment by eddievh — Thursday, December 13, 2007 @ 8:48 am

  6. “Yasmeen : takde, saiful mmg xde… lagipun party tu kat singapore… saiful sure tak tau punye…”

    Meen…Saiful kan 1 opis dgn Tiara so jgn pecah lubang udah laa tau!!! Tp kau ni mmg naughty tau ajak Van pi skali…kata aritu taknak kacau laki Izaida tu….:p

    Yasmeen : tu pun tunggu respon Izaida gak ni… kalo dia kate OK, ok la ;p

    Comment by eddievh — Thursday, December 13, 2007 @ 10:15 am

  7. haaa~!! naper pendek sgt cite part three nih…
    hmm…nampaknya ko memang sengaja menyeksa batin peminat ko yek meen….
    dorang dah lama tak baca citer basah nih……

    Yasmeen : tak arh sabo la…

    Comment by shah — Thursday, December 13, 2007 @ 11:30 am

  8. van Zan pegi beli baju dengan saper???
    hmm sian dia carik sorang2. pegi la teman meen…

    percepatkan party???? bile…
    bagus arr….cepat skit klimaks cite nih..
    hheheehee..

    Comment by shah — Thursday, December 13, 2007 @ 11:33 am

  9. “Yasmeen : tu pun tunggu respon Izaida gak ni… kalo dia kate OK, ok la ;p”

    Meen…kau giler ke nak tanya si Izaida tu? Kan dia tengah moody and xnak konek…ni kau nak citer pasal nak kongkek laki dia… sure laa dia makin mengamuk tau..!! :p

    Apa2 pun aku suka tgk jln citer kau ni…build up mmg gerek laa…buat bloggers makin resah x sabo je kan…hehehehehe…

    Comment by eddievh — Thursday, December 13, 2007 @ 1:18 pm

  10. “Yasmeen : tu pun tunggu respon Izaida gak ni… kalo dia kate OK, ok la ;p”

    kesian kat izaida, nak ajak member tengah mogok konek nih, kalau tak ble dia join sekali, jadi la party bunting yang ganas

    Comment by harpoon — Thursday, December 13, 2007 @ 5:00 pm

  11. ntahaha… amboi meen ..nakal tau ..tk suke ..menyampah I ..ntahaha…(sambil tepuk2 boobs meen )……sian lak bini aku sesorg.. tkpela nnt aku belikan dia DVD Mr & Mrs Smith … lepas parti kongkek mesti dia pn nk konek hehe … lagi satu kengkawan .. American Pie yg baru dh klua tajuk dia Beta House .. blh tahan bestla..aku rasa AP ni plg byk tunjuk boobs org.. layan.. jgn tk layan .. btw kebaya27 ni mcm org baru je… suka pakai kebaya ke ..? thehe ..sempat nk cucuk lubang gak tu aku ni hehe.. ok chalo..

    Comment by vaN_Zack — Thursday, December 13, 2007 @ 10:50 pm

  12. wow….selama ni aku perati n hayati je….kali ni nak join comment..sbb asyik basah bila baca citer meen ni…well..x sabar nk tunggu next story….heheh

    Comment by nerd_gurl — Friday, December 14, 2007 @ 12:48 am

  13. “Yasmeen : tu pun tunggu respon Izaida gak ni… kalo dia kate OK, ok la ;p”

    Meen,aku rasa tak syok la kalau dapat izin dari.
    Aku rasa lagi syok kalau tanpa pengetahuan Izaida.
    Lebih thrill.
    Nak main pon takut2 kantol.Nanti jalan cerita lagi seronok.
    VanZack nak kene buat alasan kalau nak pegi memana.Kalau dapat Izin cerita ni dah terlalu straight forward sgt.

    Hahahaha…

    Yasmeen : kalo gitu, citer ni akan bertukar menjadi kisah pembelotan dan ketidak jujuran dlm perhubungan suami isteri dan persahabatan????? Ermmm… akan difikirkan…

    Comment by shah — Friday, December 14, 2007 @ 7:32 am

  14. enjoy u’r party geng… baju fesyen ape agaknya yang meen beli erk? jeng jeng jeng…

    Comment by aerizla — Friday, December 14, 2007 @ 7:32 am

  15. erm…aku rasa aku boleh agak apa baju meen beli….

    Comment by Harry — Friday, December 14, 2007 @ 9:15 am

  16. eh…eh…eh…ariezla naper ayat ko tue aku bace cam majok jer erk??? takkan majok pasai tak di jemput kut wei????hhehehee..sabar …sabar….

    Comment by ameer77 — Friday, December 14, 2007 @ 10:07 am

  17. alah meen susah susah nak pilih baju…. pakai jer daun pisang.. tutup breast you yang padat and the golden triangle tuh….. senang lerr bila party nanti….. tolak dengan kotey jer dah tersingkap….. yang atas tolak dengan lidah… yang bawah tolak dengan kotey keras…. hehehehe yummy….. jangan ada getah pisang sekali melekat udahlerr…. veli sticky one u noe…. hehehehehehehe

    Comment by Bojourn — Friday, December 14, 2007 @ 12:46 pm

  18. Hai….. nerd_gurl, u nak join bila2 pon bole…. tak de sape nak halang u…. u nak komen bape ratos komen pon bole…… komen le….

    Comment by Ghostrider — Friday, December 14, 2007 @ 2:26 pm

  19. kak meen.. pemuda teruna ini kak meen tanak ajak ke.. keciwa taw.. penat i pertahan kan keterunaan ini demi kak meen…

    Yasmeen : teruna ke?

    Comment by naif — Friday, December 14, 2007 @ 6:35 pm

  20. meen kali ni tak buat bawah merembes ah,,,suspen betul,,dah la lama x dapat ni,,,

    Comment by linda — Friday, December 14, 2007 @ 11:03 pm

  21. kalu buleh bawak kamal skali meen,,biar budak gemuk tu buktikan the power of boroi,,,macam bos i,,

    Yasmeen : haaa ni mesti kamal ni….

    Comment by linda — Friday, December 14, 2007 @ 11:06 pm

  22. jadikan party ni party sex of the year meen,,no kondom,,no pancut luar,,open playing,,kalu campur gurl cina dan india pun best gak meen,,

    Yasmeen : wahhh….

    Comment by tengkuanwar — Friday, December 14, 2007 @ 11:15 pm

  23. hehe..a’ah la meen…dh byk kali baca part2 x suspen ni…bwh kering je…bila lagi nk bg bawah basah ni? x tahan dah ni…mau bil air naik bulan ni…heheh

    Comment by nerd_gurl — Saturday, December 15, 2007 @ 12:02 am

  24. Amoi cina? Huhuhu. .jepun pun ok gak. . Suh vz bwk Maria Ozawa dr jepun. . .hehehe. .

    Yasmeen : apsal ramai laki suke maria ozawa yg tetek kecik tu? hiks

    Comment by Ameer — Saturday, December 15, 2007 @ 10:04 am

  25. meer.. aku tak majukla… buat ape nak majuk??? takde hasil.. org tak jemput tak pe… org buat party.. kite buat kenduri… kah kah kah…

    ghost.. ko menjak due menjak nie jarang je masok nape?…. ko takut kena hentam erk???? hehehe…

    meen.. o kesian la kat budak nerd tu… die kate dah lama sgt kering… ko ajak die sekali… biar banjir plak.. kwang kwang kwang…

    Comment by aerizla — Saturday, December 15, 2007 @ 1:45 pm


RSS feed for comments on this post.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: