Diari Berahi Yasmeen

Monday, December 17, 2007

Projek Baik Tiara – Part 5 (Aksi Berahi)

Filed under: Berahi — Yasmeen @ 8:25 am

“Eh Shima. Baby, perkenalkan Shima. I rasa you all penah jumpa masa kat Zouk tempoh hari kan?” Tiara memperkenalkan Kapten kepada Shima. Mereka bersalaman dan sambil tersenyum, tangan mereka lama melekat sehinggakan Tiara bersuara.

“Ehem.. ehem. Dah, dah. Kau bwk lagu2 yg aku suruh kau download?” Shima angguk.
“Jom kita turun. Kau turun dulu Shima dan tolong mainkan lagu² ni kat cd player kat bwh, nanti aku turun sama.” Sambil menuruni tangga Kapten Pot tak lepas mengusap² bontot pejal Tiara dari belakang dan Tiara hanya mampu mengeling manja aje. Di bawah kedengaran riuh dengan Ameer yg tak sudah² dengan ho ho ho nya. Tiara memperkenalkan tetamunya semua.

Shima yg berpakaian seperti Wonder Woman memperkenalkan kami semua dgn pasangannya yg berpakaian Batman, Zambri. Dan Tiara memperkenalkan kawannya Tutie yg berpakaian seperti Witch (berbaju & bertopi itam dan muka warna hijau) dan Ameer memperkenalkan Geraldton yg berpakaian seperti ahli bomba kepada mereka semua.

Tak lama kemudian, Meen pula tiba. Diperkenalkannya kepada kita semua, Aie (yg berpakaian seperti James Bond, Izaida (mengenakan kimono pendek) dan suami Izaida, Van Zack (Samurai yg membawa keris pendek .. hehehe). Setelah semua tamunya tiba, mereka berbual². Tiara meminta diri untuk ke dapur sebentar utk menyediakan cocktail yg merupakan speciality Tiara utk tetamunya.

Melihat Tiara ke dapur dan tiada yg mengikutinya, Kapten Pot meminta diri daripada Ameer dan tamu² yg lain. Ketika Tiara membongkok mengambil punch bowl dari kabinet bwh, kelihatan dari belakang lekuk bontotnya yg pejal dan kerana skirt yg sgt pendek itu terserlah juga merah thong yg dipakainya. Dari belakang Kapt Pot terus menepuk sambil memegang lembut bontot Tiara, “I tolong u dear.”

“Oh, teperanjat I, ingat sapa tadi. Kenapa u tak bebual² je dgn dorang kat luar tu?” Dengan manja Kapt Pot berkata.

“Alaahh… I nampak u masuk dapur ni sorang². Geram pulak I tengok u gelek sambil senyum kat luar tu tadi.” Tiara tersenyum.

“Hmmm.. ok.. U tolong bukakkan tin ni. Pembukanya ada kat tepi tu”

Setelah selesai menyediakan bahan² membuat cocktail itu, tiba² Kapten terus merapatkan dirinya pada Tiara dan dari belakang dia mencium² tengkuk dan leher Tiara.

“Ahh, baby janganlah. Nanti dorang nampaklah. Kejap la, I nak siapkan ni sikit je lagi.” Tiara merenggek namun Tiara juga telah melepaskan sudu yg dipegangnya lalu menjalarkan tangannya ke belakang, mencari dan menarik kuat bontot Kapt agar lebih rapat ke ponggongnya. “Ahh….baby..ni.. notti ah…geli tau.”

Kapt Pot terus menanggalkan topi besar Kapten kapalnya itu dan mencampakkan ke belakang dan terus menggomol tetek Tiara yg sememangnya sudah mengeras putingnya. Dari belakang dia terus terusan mencium² sekitar leher Tiara dan secara spontan juga Tiara pun berpaling lalu berpaut ke leher Kapt Pot dan mereka berbalas ciuman.

“Baby, cepat ah. U ni buat I terangsang je.” Dengan kekata itu Kapt Pot lalu mengangkat Tiara ke atas table top dapur dan dengan pantas dia menyembamkan mukanya ke arah pantat Tiara yg terselindung di balik thong merah bernyala itu. Tanpa sembarang kata, Kapt Pot terus menjilat dari luar cpap Tiara dan dengan sekali kuis dengan jarinya.

Terserlah cipap indah Tiara serta bijik pinknya yg sudah mengeras juga. Kapten Pot terus melekapkan mulutnya sambil lidahnya bermain² di belahan cipap Tiara yg sememangnya sudah menerbitkan air dan langsung menekan² bijik kelentit Tiara. Tiara menekan kuat kepala Kapten Pot agar mulutnya tidak lepas dari sasaran dan sambil itu, Kapten mengeluarkan sendiri koneknya yg tersendat keras dari seluarnya.

Tidak lama berpelakuan begitu, mungkin kerana kegelojohan kedua²nya, Tiara mengerang kuat lalu menolak kepala Kapten Pot. Dia terkejang. kelihatan seperti hilang mata hitamnya, menahan dan menikmati klimaksnya. Dan terpancar laju air keluar dari cipapnya memberi isyarat perlukan sesuatu untuk mengisi lubang yg telah berpelincir itu.

“Ahh ahh ..baby pls pls…I dah tak tahan ni…Cepat ahh….I nak rasa u dlm I ni baby.. pls.. plss..” Tiara merenggek. Kapten Pot bangun dan mengarahkan koneknya tepat ke cipap Tiara. Menekan masuk laju dan dalam.

“Ahhhhh…” kedua² mengerang bersama. Tersentak Tiara kesenakan, kesedapan dan sambil memegang pinggang Tiara, Kapten Pot terus mendayung keluar masuk koneknya ke dalam cipap Tiara dengan ganas dan dari air yg terbit banyak dari cipap itu, menghasilkan bunyi. Dan nampak air jernih dari cpap Tiara menjadi keputihan berbuih.

“Pusing dear.” Kapt mengarahkan Tiara turun dan sambil berpegang ke table top dapurnya, Kapten menusuk cipap Tiara dari belakang dan dengan lajunya. Tiara mengerang. Kapten Pot tekup mulut Tiara dgn tangannya supaya suaranya tidak terlalu kuat kedengaran hingga ke luar. Tapi Tiara sedut satu persatu jari jemari Kapt Pot, makin laju dan ganas tujahan Kapten Pot. Kerana desakan nafsu yg teramat sangat, Tiara mengerang terkejang lagi sekali. Dengan pantas Tiara melutut dan menyambar konek Kapt Pot lalu mengolom dengan rakus. Hanya sebentar sahaja Kapt Pot juga mengerang lalu memancutkan air berahinya penuh ke dalam mulut Tiara.

Setelah menjilat-jilat sebentar kepala konek Kapten Pot, Tiara segera membetulkan pakaiannya. Sambil tersenyum manja dia memegang lengan Kapt Pot sambil menekan² dan mengesel² teteknya di situ,
“U ni nakal la. Kan kita dah lambat nak siapkan ni haa!”
“U pun sama. Senyum menggoda aje. Tu yg buat i tak tahan btul dgn u ni. Lemah lutut I sekarang ni.”

Tiara mencuci mulutnya dan mereka berkucupan lagi, lalu mereka beriringan keluar dari dapur.

Bersambung…

41 Comments »

  1. cayalahhh Pot!!! Sempat quickie tue!!!!! by the way….Gerald apologize..tak sempat nak tukaw baju keje die…die dtg trus dari balai kate nyer…muahahaha…..

    Yasmeen : wakakaka…

    Comment by ameer77 — Monday, December 17, 2007 @ 9:02 am

  2. keris pendek = keris kontot!!!! saper punyer ko pinjam tue wei Van Zack??

    Comment by ameer77 — Monday, December 17, 2007 @ 9:04 am

  3. sib baik tiara jemput kapt dtg…kalu tak melopong la kapt duk kat Meridien changi sebab flight dia ada prob…kekekek

    Comment by pot — Monday, December 17, 2007 @ 9:12 am

  4. now the party is starting…… wish i was there…. hehehehehhe

    Comment by dex — Monday, December 17, 2007 @ 9:20 am

  5. eh eh.. Meen.. kau pkai apa eh??

    Yasmeen : ha’ah la wei aku pakai ape?

    Comment by Tiara — Monday, December 17, 2007 @ 9:27 am

  6. aik….. ko punyer party…takkan ko tak prasan Meen pakai per kut T????hehehehe….pakai ker tak????

    Comment by ameer77 — Monday, December 17, 2007 @ 9:39 am

  7. meen…dia pakai bunny suit

    Comment by pot — Monday, December 17, 2007 @ 9:46 am

  8. hehehe.. Tiara gak yang first start mukadimah ..mentang mentang la citer dier.

    Yasmeen : watak utama la start dulu… lagipun dia berangan nak kongkek ramai jantan kat party tu. kite tengok bape ramai dia mampu layan hiks

    Comment by matskodeng tmn jaya — Monday, December 17, 2007 @ 9:49 am

  9. nak lagi….nak lagi…

    bile nak sambung nih..
    ehehehee….suspen jer..

    Comment by shah — Monday, December 17, 2007 @ 10:51 am

  10. meen,umah tiara nih rumah camaner?
    teres 2 tingkat ker kondo yg ade 2 tingkat?

    lagu aper yg shima bawak tuh??
    tak sabar nak tguu dorang reramai joget lambak…berdisko.

    Yasmeen : music tu bukan untuk joget la… music tu untuk kongkek punye…

    Comment by shah — Monday, December 17, 2007 @ 10:53 am

  11. Yasmeen : music tu bukan untuk joget la… music tu untuk kongkek punye…

    music untuk kongkek???? lagu aper tuh.nak gak aku mendonlodnya.
    kat ner ekk shima donlod.

    Yasmeen : kalo lagu rancak, henjut la laju sket. kalo lagu sentimental, hayun la slow motion haks…

    Comment by shah — Monday, December 17, 2007 @ 10:59 am

  12. lyrics die…”urrgghhhh arrrghhhh” jer!!!!muahahaha

    Comment by ameer77 — Monday, December 17, 2007 @ 11:26 am

  13. haha, jawapan pasal lagu pun, macam hampeh jer… tak kesah la lagu apa pun, janji ble layan henjut sampai mata hitam hilang sudah kan meen

    tak sabar nak tunggu aksi ganas dan beramai-ramai semua yang hadir di parti ini…. cepat la sambung tiara

    Yasmeen : Tiara off seminggu… sorry…

    Comment by harpoon — Monday, December 17, 2007 @ 11:26 am

  14. mcm best je lirik tu….part chorus best lg…

    erm…basah plak kerusi aku ni…🙂

    Comment by nerd_gurl — Monday, December 17, 2007 @ 11:39 am

  15. hahahaa…..dasat betol. mesti yg girl asik request lagu rancak jer…..
    pastuh yang lelaki lepak sbb nak kene henjut laju je…

    hmm..kalau camtu kene buat syarat wajib la…
    suruh tiara create rules.
    the rules is :
    1- Henjutan mesti mengikut rentak lagu
    2- Mesti pancut kat muka
    3- Mesti kene kasi pompuan klimaks@cum at least 3 kali.
    4- Wajibkn kondom untuk mengelakkan perkara tak diingini.
    5- Lain-lain akan difikirkan.

    Hahahahahaa…..

    Comment by shah — Monday, December 17, 2007 @ 11:42 am

  16. Yasmeen : ha’ah la wei aku pakai ape?

    Wakakaa… kau pakai baju yg aku tak jadi pakai tu.. tu pon seksi tu.. bend over sikit je leh nmpk peha kau yg montok tu.. WOW!

    Yasmeen : pastikan aku tak pakai spender tau… senang sket tros selak je nanti haks… tapi plis la kasi Aie pecah dara aku dulu haks pas aie, aku nak van, pastu ameer, pastu pot, pastu sape lagi tu… kasi jelah sape² janji semua aku dpt rase thehehe

    Comment by Tiara — Monday, December 17, 2007 @ 11:45 am

  17. meen bila nak emm…emm gan aei nie

    Yasmeen : sabar…

    Comment by cinta — Monday, December 17, 2007 @ 11:47 am

  18. syarat sambungan….

    6- all girl must pretend jual mahal….
    (tak syok arr kalau terlalu mudah dpt mian)
    7- DO NOT UNDRESS
    8- guys must perkenalkan skill terbaru

    ehehehe….bersambung.

    Comment by shah — Monday, December 17, 2007 @ 11:53 am

  19. “Gerald apologize..tak sempat nak tukaw baju keje die…die dtg trus dari balai kate nyer…muahahaha…..”

    Wakakaa… bukan ke baju tu aje yg dia muat?? wakakakaa..

    Comment by Tiara — Monday, December 17, 2007 @ 12:40 pm

  20. Meen wei…ko lupe org penting kawan haku si Fireman tue…..muahahaha…. GERALDTON ko tak nak ker wei Meen!!!!

    Yasmeen : takmo arh aku ngan dia tu boncet! hiks

    Comment by ameer77 — Monday, December 17, 2007 @ 12:44 pm

  21. aku tak tahan la game tiara ngan kept kompot… bestnyaaa……

    Comment by Harry — Monday, December 17, 2007 @ 2:10 pm

  22. haiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, lama tak on line, teman kursus panjang, baru balik, seronok juga ye party ni, tapi tak dapat join, tak pe le, nak buat mcam mana…………

    Comment by lan010 — Monday, December 17, 2007 @ 2:20 pm

  23. aku dah terbayang yg party ni sama macam citer nih….

    Drunk Sex Orgy – Disco Flittchen CD1
    http://rapidshare.com/files/71527600…_cd1.part1.rar
    http://rapidshare.com/files/71529820…_cd1.part2.rar
    http://rapidshare.com/files/71521497…_cd1.part3.rar
    http://rapidshare.com/files/71533537…_cd1.part4.rar
    http://rapidshare.com/files/71541950…_cd1.part5.rar
    http://rapidshare.com/files/71544197…_cd1.part6.rar
    http://rapidshare.com/files/71546383…_cd1.part7.rar

    ehehe

    Comment by shah — Monday, December 17, 2007 @ 2:34 pm

  24. or

    http://www.koka.ucoz.com/news/2007-12-09-1023

    Comment by shah — Monday, December 17, 2007 @ 2:45 pm

  25. naik gila aku baca cerita ko nih yasmeen,.. wakakaka,.. tapi best.
    aku mmg tak berani tang parti cam tu… kexuali klu aku betul2 dah sewel,.. huahahahaha,…

    Comment by an-nissa — Monday, December 17, 2007 @ 6:11 pm

  26. ”lyrics die…”urrgghhhh arrrghhhh” jer!!!!muahahaha”

    Salah lah.. lagu ‘Freak Me’ by Silk.. gi cari kat u tube.. Mcm ni:

    Let me lick u up & down till u say stop…
    Let me play with yr body baby make u real hot..
    Let me do all the things you want me to do..
    Cos 2nite baby, i wanna get freaky with u…

    Wa…. ni music slow.. part masuk pon slow.. tapi tujah je tak mo slow..tu satu peryiksaan.. hehehe

    Comment by Tiara — Monday, December 17, 2007 @ 7:44 pm

  27. Terseksa abih ko kejekan lah ek T? Huhuhu. .

    Comment by Ameer77 — Monday, December 17, 2007 @ 7:51 pm

  28. bukan ughh ahhh cantona say uhh ahh cantona??? hwah hwah hwah..potong stim betul

    Yasmeen : Eric Cantona?

    Comment by matskodeng tmn jaya — Monday, December 17, 2007 @ 8:00 pm

  29. Meen…sempat gak Tiara and Kompot kongkek quicky kat kitchen ehh….lazat tu!!!

    Kau kata nak bawak Van tp Izaida pun datang ehh….sure ke mood dia dah ready utk pesta kongkek ke ni? heheheheeee…

    Yasmeen : tunggu dah lihat…

    Comment by eddievh — Monday, December 17, 2007 @ 8:30 pm

  30. ”’sure ke mood dia dah ready utk pesta kongkek ke ni? ””

    kejap je dia tak de mood..pastu ada la yg kasi dia mood ….kekekek

    Comment by pot — Tuesday, December 18, 2007 @ 6:32 am

  31. “kejap je dia tak de mood..pastu ada la yg kasi dia mood ….”
    bile mood dah ade loya pulak pastu muntah camaner…….
    nengok air pekat pon leh muntah woo time mabuk nih…

    meen,joget lambak dulu laa….tarian ghairah ditambah ngan aksi striptease oleh tiara dan shima….
    baru lah HANGAT…..

    Comment by shah — Tuesday, December 18, 2007 @ 7:35 am

  32. aku tak sure laaa si izaida nie penah ade episode dia buat dgn org lain ke?? hmmm…. anyway party nie nampak menarik & tertarik…. takde yg datang pakai lampin dgn botol susu ke??? wkekekekekekke

    Comment by dex — Tuesday, December 18, 2007 @ 7:36 am

  33. party dah selesai…biler nak update nie Meen…. flashback pl!!!!muahahaha

    Comment by ameer77 — Tuesday, December 18, 2007 @ 9:39 am

  34. Meen…aku mmg ingat lg aritu Izaida layan group kongkek dgn kau, Shima, Zamri n Denial even masa tu dia tgh mabuk laa kan… so aku tak surprise a repeat laa this time!!!…kikikihhh….

    Comment by eddievh — Tuesday, December 18, 2007 @ 4:43 pm

  35. hai cik meen..

    saye ni silent reader awak dr zaman dato’ zaki dulu.. terus terang la ckp, mane ilangnye meen yg dulu nih? bosan arr, ade org lain plak yg tulisnye. power tak cukup plak tuh. kalaupon cik tiara nak buat cerita sendiri, bukak la blog sendiri. bukannye kene byr pon. saye bace kat comment dlm blog ni, cik tiara ramai je peminat. so takkan la takut blog tu takde sambutan kot?.. blog cik meen, biarla cik meen yg tulis cerita. dok gitu?

    (sorry cik tiara, jgn jadi meLAYU, melenting bile dikritik)..

    Yasmeen : mulanya plan nak tutup dah blog ni. rase mls plak nak menulis. bukan senang nak bahagikan dunia fantasi dgn dunia realiti. lagi² la menulis cerita yg nak kene study ni, mmg malas giler… tapi cik Tiara duk tahan² tak kasi tutup. So, kasi tau cik tiara tu, kalo dia nak terus bukak, dia la yg tulis (sesambil tuan punye blog selit gak kadang² bile free). Tuan punye blog mmg takde mase dah skarang ni… kalo cik tiara tak setuju nak tolong tulis dan sumbang idea, mmg dah tutup dah blog ni…

    Comment by kay_che — Tuesday, December 18, 2007 @ 5:17 pm

  36. “party dah selesai…biler nak update nie Meen….”

    lom selesai lagi lah ameer,.. baru pemanas badan khas Tiara ngan Kapten Kompot …. aku tunggu gak, Meen cerita kegairahan membara dan kekejangan otot2 watak2 nie,.. hihihihi…. tiada sesopanan dan kesusilaan masing2,.. muhahahaha.

    Comment by an_nissa — Tuesday, December 18, 2007 @ 6:42 pm

  37. meen….i setuju ngan u…kalau tiara tak jadi pelapis,,,tiadala warisan untuk meneruskan perjuanganyasmeen..patah tumbuh hilang berganti

    Comment by tengkuanwar — Wednesday, December 19, 2007 @ 8:31 am

  38. meen,

    kasi kaw2 ceta lepas nie…

    jgn lambat up date tau…

    Comment by qamarrejab — Wednesday, December 19, 2007 @ 8:54 am

  39. erm…aku dah ketinggalan zaman laa…upernya tak tau plak Cik Tiara yg continue job writing ni..erm tu pun perasan comment kay_che…well at least meen ko ada selit gak….camner pun kira ok llaaa janji aku stim baca he he he

    Comment by Harry — Wednesday, December 19, 2007 @ 9:15 am

  40. lain org lain cara….lain pengarang lain jalan cite…lain pengomen lain lah komen nyer…hehehe….sabar Meen….dugaan alam maya!!!!…hehehee

    Yasmeen : aku layan je beb… berkat sokongan ko gak haks

    Comment by ameer77 — Wednesday, December 19, 2007 @ 9:35 am

  41. hmmm sbb tu la aku kata sejak kat berahi.wordpress nih sumer citer kat sini dah tak macam realiti kalau nak dibezakan dgn kat berahi.blogdrive dulu…
    time tuh ramai yg ingat perangai meen adalah as what as writer experienced before.hmm….

    nasib baik nota-nota kematian meen tak menjadi kenyataan…
    at least di sambung oleh Tiara…

    Comment by shah — Wednesday, December 19, 2007 @ 10:12 am


RSS feed for comments on this post.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: