Diari Berahi Yasmeen

Wednesday, December 19, 2007

Projek Baik Tiara – Part 6 (Aksi Makin Menjadi)

Filed under: Berahi — Yasmeen @ 11:12 am

Bila mereka berdua keluar dari dapur, Tiara melihat Yasmeen yg ligat tengah duduk di pangkuan Ameer.  Macam tak percaya pulak Tiara melihat Yasmeen begitu open dan sporting. Kerana selama ini sangkaannya Yasmeen seorang yg ‘agak’ baik. Kapt Pot mengangkat punch bowl dan meletakkannya di sebelah minuman keras yg ada.  Mereka berdua melayan tetamu.  Sambil berbual meraka menjemput tetamu menjamu selera.  

“Wah Meen, bukan main lagi kau ya. Eh makan ah. Jangan malu².  Buat mcm rumah aku. Ni segala minuman aku dah sediakan.  Jack Daniels, Jim Bean, Tequila, Vodka.  Lime ada tu kat sebelah sana. Yang ni Bloody Mary dgn Bourbon Coke ni utk kawan aku si Tutie tu.  Dia tak leh minum tapi bagi dia try. Wah! kau pakaian French Chambermaid ni dah kalahkan aku ni. Sape si Aie tu? Bleh tahan handsome eh. Yg ni kau nak aku tolong aku sanggup!” kata Tiara yang menonggeng seksi memperlihatkan paha gebunya sambil menuang air ke dalam gelas.  

“Hehe. Yang itu? Tu papa Laura” aku kata kepada Tiara.

“Huh?! Papa Laura? Macam mana tu? Maksud kau…” aku tak kasi Tiara habiskan soalannya.

“Cerita panjang. Nanti aku ceritakan kau. Skarang aku nak enjoy dulu”

“Hmmm…Okkkkkk… Eh Meen, enjoy yourself aku nak antar si Izaida tu kat atas, katanya kurang sihat.”  Tiara hantar Izaida ke bilik guests room di atas sambil ditemani Van Zack.   

Sementara itu, aku yang sedang duduk di atas pangkuan Ameer, mula merasa tangan kasar berbulunya merayap ke celah paha dan dadaku. Aku hanya membiarkan kerana sudah lama aku tidak menikmati saat² diusap dan dibelai lelaki. Pandai Ameer cover keberahiannya, sambil dia berlakon ho ho ho aku terasa ada benda keras di bawah punggung aku. Disebabkan waktu masing² tengah makan, maka aku pun menolak lembut tangan Ameer dan bangun ke meja buffet utk mangambil makanan.  

Sambil masing-masing menjamu selera dan Tiara sibuk melayan tamu yg lain,  tetiba Batman berjalan menuju ke Yasmeen.  “Hai Meen.  Kau tak kenal aku ke?”  Batman bersuara tapi badannya dah mula rapat dgn Yasmeen.  Yasmeen terkejut sebentar sebab suara tu amat dikenalinya.

“Zamri?  Kau kata tak boleh datang, habis ni kau datang dengan sapa?”

“Shima” katanya sepatah.“Hampeh lah kau.  Shima ajak kau nak ikut. Aku ajak kau tak mau.” 

“Alah, Shima kata kau mesti ada punya. Aku pun nak surprisekan kau.  Tu sebab sampai skarang topeng Batman ni aku belom bukak².  Menyemak lah benda ni.”  Zamri lalu membuka topengnya.    

Mereka borak² sekejap dan Meen kembali ke Aie yg sedang duduk berbual mesra dgn Shima.  Bila Meen sampai, Shima meminta diri.    

Party itu kelihatan happening, ada yg sudah mula bergerak-gerak menari sambil diiringi musik rancak. terutama sekali si Shima bukan main ligat lagi (mungkin dah terlebih minum hehehe). Tiara nampak Ameer sedang berbual dgn Tutie & Gerald.  Tiara ambil 2 gelas minuman dan menuju ke tempat mereka.  Dia memberi segalas minuman pada Ameer.  Dan mereka berdua tinggalkan Tutie & Gerald. Ameer masih ada mood ‘ho ho ho’nya.  Tiara duduk di atas ribanya lalu menyapukan sedikit garam ke bibir Ameer.

Dengan gaya penuh seksi Tiara meneguk Tequilanya lalu mengigit sedikit lime serta menelan kemasaman jus itu.  Dia mengerutkan sedikit mukanya sambil mengigit sedikit bibirnya yg seksi seterusnya menjilat² bibir Ameer yg bergaram itu. Tanpa membuang waktu, Ameer meminum minumannya dan dgn pantas mencium bibir Tiara yg masih terasa masam & masin.  Kini mereka bertukar² giliran, lidah mereka bertikaman dlm mulut masing-masing.

“Excuse me! Can I have everyone’s attention please!” Shima menjerit sambil volume muzik diperlahankan. “Since the theme is Halloween nite, aku ada DVD cerita seram.  Kita tengok ramai2 ok.  Silalah semua duduk. Kita tonton cite Unrest!”

 Tiara membantu menunjukkan remote DVDnya dan Shima dengan tertonggeng atau saja menonggengkan bontotnya memasukkan dvd lalu tiba2 saja kedengaran bunyi berahi mengerang pasangan sedang melakukan hubungan seks. Shima tersenyum malu. Rupa2nya dia tersilap label dvd. Dia cuba nak off, tetapi kuar suara ramai² secara spontan meminta tayangan diteruskan. 

Setelah satu babak berlalu, Shima pun memulakan langkah. Dia naik ke atas meja cermin di tengah² ruang tamu dan melentok liukkan badannya membuat show dengan aksi² berahi…

Bersambung…

15 Comments »

  1. Next Entry Lepas Raye!

    Comment by Yasmeen — Wednesday, December 19, 2007 @ 11:15 am

  2. muahahahaha………..S**M sehhhh!!!!!!

    Yasmeen : ape tu?

    Comment by ameer77 — Wednesday, December 19, 2007 @ 12:03 pm

  3. wah makin panas…..

    Comment by rid — Wednesday, December 19, 2007 @ 12:10 pm

  4. time Meen dok gelek2 ataih Santa ler…. “Malu Tapi Mahu”!!!!!!muahahaha

    Yasmeen : dah lama xdapat beb… pepek lak baru pas jahit

    Comment by ameer77 — Wednesday, December 19, 2007 @ 12:11 pm

  5. Eh Meen.. cuba kau dok explain kat si ‘kay_che’ tu.. mcm mana kau pujuk rayu aku utk sumbang cite kat sini.. Ingat senang ke nak perah otak.. Si Kay_Che tu kan silent reader.. lebih baik dia silent selama2nya..

    Dia nak ckp apa suka ati dia lah.. kibod dia kan.. pada aku.. yg penting peminat kau baca semua STIM!!! aku yg mengarang lagi STIM!! wakakaaa… suka..

    Yasmeen : ye yg penting STIM… gi mampos ngan orang lain hak…

    Comment by Tiara — Wednesday, December 19, 2007 @ 1:03 pm

  6. Jgn la marah Tiara biasanya benda yg baru ni org susah nak terima pd permulaan Meen pun kena hentam gak kekadang tuh…well ni semua bergantung pd mood. Mood ok semua jadik mood tak ok hempehh….well Tiara u r not such a bad writer infact kira aku baca pun stimm laa..otherwise aku pun tak perasan all this while Tiara yg wrote….hinggakan aku terbaca comment kay_che tuh….
    Tiara cumanya u ni kurang dari segi clearity means sentuhan tuh agak extreme sikit mungkin sebab u cuba nak menyaingi meen… Tiara ada style tersendiri & meen pun ada style dia…. cuma kalau boleh jgn imitate & cari ur own style…bukan senang nak wrote desirerble punya idea. (Aku nak comment pun takut sebab tgk gaya Tiara nih ganeh…tapi sempoiiiii ( TIARA DIMANA, TIARA DISINI SETIMMMMMM…..HE HE HE….).

    Comment by Harry — Wednesday, December 19, 2007 @ 3:06 pm

  7. eh…Meen tunjuk taring dia kat Tiara ke? Nanti VanZack pon tau la peragai ‘baik’ dia tuh…

    Tiara – keep it up girl…

    Comment by shah — Wednesday, December 19, 2007 @ 6:59 pm

  8. klu ikutkan ,.. aku mmg setuju aper yg kay_che tu ckp,.. masa Yasmeen jadi tukang tulis cerita,.. aku bkn setakat feeling aper yg yasmeen ceritakan tu,… jalan cerita yg Yasmeen karang cam betul2 berlaku,.. bila Yasmeen gairah, aku pun ikut gairah,. bila Yasmeen sakit, aku pun ikut sakit dan sedih, cam tu gak bila Yasmeen happy. Aku betul2 teruja nak tau cerita selanjutnya.
    Tapi mmg baguslah, Tiara jadi pelapis Yasmeen,.. cuma kegairahan aku nak baca, tak mcm dulu.. aku tak rasa felling cam dulu lagi.
    Tiara,.. try you best…huhuhuhu

    Comment by an-nissa — Wednesday, December 19, 2007 @ 9:59 pm

  9. apa ni .. ameer tk ci la… aku dgn meen dh lama tk buat projek .. ni dh potong line ni… mana scene berahi aku dgn Ti ni hehe …

    Comment by vaN_Zack — Thursday, December 20, 2007 @ 2:15 pm

  10. kuang…kuang….kuang…oitt vz…ko ingat aku dah dapat main ker wei…aper daaa luuu… sume scene santa takat intro sket2 jer…. kalau derang tak manjan2 ngan santa kang…tak dapat adiah pulak wei…..Ho….Ho….Ho…..

    Comment by ameer77 — Friday, December 21, 2007 @ 5:42 am

  11. “mana scene berahi aku dgn Ti ni hehe …”

    Tak de scene lah VanZack. Aku dah tender resignation dah.. Cite tak ada sambungannya.. Aku mogok dah…

    Yasmeen : Tiara dah majok la…

    Comment by Tiara — Friday, December 21, 2007 @ 7:21 am

  12. huhuhuh…majok???? tue lah..sape2 yg kutuk tue sedar2 lah wei…. Die kire org kuat gak ler kat sini…takde T …kurang lah sinarrrrrrrr!!!huhuhuh….

    Comment by ameer77 — Friday, December 21, 2007 @ 8:18 am

  13. HArry : cuma kalau boleh jgn imitate & cari ur own style…bukan senang nak wrote desirerble punya idea

    muahahhaa…cam komen Akademi Fantasia jer nie wei….

    Yasmeen : mempersilakan TIARA dari AF9 wakakaka

    Comment by ameer77 — Friday, December 21, 2007 @ 8:28 am

  14. bila nak sambung, dah nak meletop dah nih.
    aku kalu free mau gak pegi sana join party nih….. dah lama tak memantat

    Comment by razif — Monday, December 24, 2007 @ 10:28 am

  15. bile entri seterusnya nih….
    majok bebetul ker majok memain si Tiara nih…
    hm…..kalau Tiara tanak sambung….ko sambung semula la Meen.

    Comment by shah — Thursday, December 27, 2007 @ 11:24 am


RSS feed for comments on this post.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: