Diari Berahi Yasmeen

Friday, December 21, 2007

Projek Baik Tiara – Part 7

Filed under: Berahi — Yasmeen @ 11:17 am

Aksi Shima membuat semua yg hadir bertepuk tangan memberi perangsang. Shima menuruni meja dengan muka seksinya. Dia mendekati aku. Ketika itu aku sedang duduk dalam pelukan Aie. Shima hampiri lalu meletakkan kedua² tangannya ke paha Aie dengan bibir yg sedikit terbuka. Dia menjulurkan lidahnya. Lalu menjilat muka Aie.

Terkejut aku. Terasa hembusan nafas Shima hampir ke muka aku. Lantas dia menarik aku ke tengah hall, kembali ke meja cermin dan mengatur langkah meneruskan gerakan² seksi nya sambil menarik aku mengikut pergerakannya.

Pada awalnya memang aku macam malu² tak penah aku buat keje camtu.  Tapi I’m there to have fun. Suasana menjadi semakin gawat dengan perlakuan aku dan Shima. Aku mula rasa seronok bila breast aku berlaga dengan breast Shima. Kami sama² mengalun lenggok penuh berahi. Sesekali berlaga buah dada, sesekali berlaga punggung. Tanpa diarah, Tiara melangkah persis peragawati dipentas peragaan. Dengan buah dada terbonjol keluar dari uniform nurse yg sengaja tidak dibutangnya. Dengan liuk lentok pinggulnya yg sendat dengan skirt putih pendek nurse dia tu. Tiara datang dan bertepuk manja bontot aku. Kami bertiga di tengah² kumpulan lelaki yg tidak melepaskan mata masing² melihat aksi² tarian seksi kami.

Entah mengapa, aku pun sama tersasar mengikut gerakan² Shima. Teringat aku ketika Tiara & Shima berdirty dancing masa kat Zouk dulu. Terkilan aku nak mencuba. Aku merasa seronok dan kebanyakan aksi² aku tujukan kepada Aie yg duduk di sebelah kanan depan meja tersebut. Aku tau dia pun mesti merasa terangsang dengan perlakuan kami bertiga. Aku dapat lihat anak mata Aie yg sedang merenung dengan tajam. Aku lebih senang mengeliat lembut bila Shima dan Tiara mengusik tempat-tempat sulitku.

Sementara itu di hujung sudut tepi tangga, kelihatan Geraldton dan Tutie sedang duduk rapat. Entah apa yg mereka buat. Rapat, sungguh rapat. Kelihatan kepala Tutie sudah terlentok ke bahu Geraldton. Mungkin penangan air yg Tiara bagi tadi kot. Hanya kelihatan tangan geraldton ligat menari² di pinggang tutie. 

Kembali ke tengah ruang tamu, aku memulakan langkah menghampiri Aie yg kelihatan segak dengan costume James Bondnya. Aku menghampirinya dengan melentok liukkan badan dgn mengikuti irama lagu. Aku merapatinya lalu aku meletakkan kedua² tangan ke mukanya lalu menarik rapat ke muka aku. Dan aku yg sememangnya dari tadi tak tahan lantas mengucup lembut bibir Aie. Dengan perlakuan aku itu, tetiba kedengaran yg lain bertepuk tangan memberi sorakkan. Kelihatan Aie seperti malu², namun aku meneruskan kucupan dan mula terasa Aie membalas. Dengan rangkulan erat di pinggang aku terasa Aie menarik badan aku rapat ke badannya. Dada aku kini terasa terbenam ke dadanya. Mulut kami masih melekap berkucupan, lidah aku mula meneroka, bermain² didalam mulut Aie. Sementara dia juga menyedut² bibir aku, atas dan bawah, bersilih ganti. Aku seperti lupa yg aku sedang dikelilingi mata² tetamu rakan² aku dalam party itu. Aku terasa tgn Aie sudah mula menjalar² di sekitar telinga dan tengkuk aku. Kucupan kami berdua semakin memberahikan! Semakin hangat! Semakin kuat! Sedut-sedutan semakin menggila. 

Di tengah² ruang tamu, Shima dan Tiara masih terus mempersembahkan dirty dancing mereka. Tangan Shima & Tiara sibuk merayap di tubuh masing² mengoda dan mengusik². Saja mereka meningkatkan aksi yang menyiksa batin para penontonnya. Kelihatan Ameer mula menghampiri mereka sambil tangan nakalnya sudah mula berani memegang sedikit². Dengan jari telunjuknya, dia menjalarkannya ke tubuh mereka dan tak lama kemudian, dia menepuk² bontot mereka. Tiara & Shima respon dgn menari berdekatan Ameer.  Mereka menari sambil menggesel² di tubuh Ameer. Zamri serta Kapt Pot pun ikut serta.

Van Zack yg duduk hampir dengan aku dan Aie masih tidak melepaskan pandangan matanya daripada perlakuan kami. Mata aku kuyu menikmati kucupan² berahi daripada Aie. Dari hujung mata, aku melihat Van Zack semakin menghampiri kami. Aku membiarkannya kerana kerinduan aku kepada Aie perlu aku ubati segera. Aku pasti dia merindui aku juga. Kerana perlakuan Aie semakin mengganas. Rangkulannya semakin kuat, sedutannya mula kuat dan nafasnya kedengaran mula hangat memberahi.

Di tengah² hall, Shima pun sudah mula memegang mengusap muka Ameer. Berselang-seli Zamri dan Kapt Pot. Begitu juga Tiara, dia pun menjalarkan tangannya ke setiap dada lelaki yg menghampirinya. Sambil kedua²nya menepis² 6 pasang tangan nakal yg semakin galak menjalar ke tubuh mereka. Shima dengan pakaian Wonder Woman yg hanya berpanties biru ketat, dan Tiara dengan pakaian nurse seksi dan keadaan yg mendedahkan tubuh serba seksi membuatkan mereka tidak lepas dari usapan nakal tangan Ameer, Zambri dan Kapt Pot…

Bersambung…. 

90 Comments »

  1. wakakakaka…stil belum start weiiiii!!!hahahaha!!!

    Yasmeen : tah bile nak start wakakaka

    Comment by ameer77 — Friday, December 21, 2007 @ 12:04 pm

  2. huuuyyooo,.. tak tahan aaaaa,…. tiba2 aku jadi gersang laks,.. ekekekeke,… update cepat2 laaaa Tiara oiiii, perah tenaga sikit,.. ramainyer hero2,.. tahan kerrr.

    Yasmeen : dah gersang ke?

    Comment by an-nissa — Friday, December 21, 2007 @ 12:06 pm

  3. perg bikin panas ler…. aku yg tak tahan nih…

    Yasmeen : ko tak tahan panas ke sejuk?

    Comment by NN — Friday, December 21, 2007 @ 12:36 pm

  4. hahahaha…aku tgh tak tahan sejuk nie Meen….opis aku tak ramai keje..sume cuti!!!!!! Tiara wei..kasik panas lah cepat…muahahaha

    Comment by ameer77 — Friday, December 21, 2007 @ 1:11 pm

  5. T mcm sial lah…..lambat ar update…..baru nak basah bersambong plak……tapi ape nak buat kan…member tgh pening2 n muntah2……..

    Comment by LEIA — Friday, December 21, 2007 @ 1:18 pm

  6. Tak de sambungannya dah.. Dah resign dari jadi pelapis meen.. hehehe

    Comment by Tiara — Friday, December 21, 2007 @ 1:30 pm

  7. dah start dah ameer ooiiii,… klimaks nyerr lommm lagi,.. wakakakaka

    Comment by an-nissa — Friday, December 21, 2007 @ 1:36 pm

  8. mm wat an inspiration..goin for dirty dancing with sailor uniform at labuan this new year party..wanna join?

    Comment by joe — Friday, December 21, 2007 @ 1:50 pm

  9. Meen…nampaknya kau sure dpt konek Van Zack and Aie serentak ni tau!! Shima and Tiara plak sure dpt group kongkek dgn Ameer, Pot and Zamri laa….

    Pastu kau sure tukar group plak laa kan….ni imaginasi aku je laa….kita tunggu camne nanti k….hehehehehe……

    Comment by eddievh — Friday, December 21, 2007 @ 2:02 pm

  10. adoi…jari baru masuk lubang citer dh sambung la plak…

    Comment by nerd_gurl — Friday, December 21, 2007 @ 3:49 pm

  11. melepaslah Izaida nak merasa kongkek ramai2, kesian aaaa,..
    tapi aku ingat klu dah tengok reramai kongkek, tak kan lah kelentit Izaida tak kejang,.. huahahahaha,..

    Comment by an-nissa — Friday, December 21, 2007 @ 7:25 pm

  12. nerd_gurl said,
    Friday, December 21, 2007 @ 3:49 pm

    adoi…jari baru masuk lubang citer dh sambung la plak…

    apa kelas jari masuk lubang, meh i tolong gosok dan jolok lubang u tuh, nak jilat sekali pun ble

    Comment by harpoon — Friday, December 21, 2007 @ 8:05 pm

  13. macam sial je cerita ni dari sehari ke sehari.Fantasi yang tak menegangkan pelir aku langsung.Dulu kalau Meen buat entry aku macam turn on sangat baca sekarang ni dah macam cerita sial je.
    langsung tak bermutu.Meen.Pls come back!!

    Comment by konek_karen — Sunday, December 23, 2007 @ 9:50 am

  14. hmm…..suspen tapi macam tak suspen…..

    Comment by shah — Sunday, December 23, 2007 @ 10:16 am

  15. Yasmeen, ini cuma cerita rekaan Meen atau for real ni….Macam pelik tapi macam benar……

    Comment by Alza — Monday, December 24, 2007 @ 10:48 am

  16. Aku terus terang will say, wives yang nakal2 ni memang turn me on. Aku tewas dengan dia orang ni. Tiara and Meen ni macam noty wives yang aku penah jumpa.

    Comment by Adam — Monday, December 24, 2007 @ 2:20 pm

  17. layan je la..bukan kena bayar pun…for tiara keep it real…kasi stim tahap dewa punyer…meen terasa betul perbezaannya..

    Comment by tengkuanwar — Monday, December 24, 2007 @ 9:53 pm

  18. ye laaaa,.. layan je laaaa,.. takat nak ilang boring,.. klu nak real buat sendiri yg real aaaaa,.. baru stim,.. ekekekeke

    Comment by an-nissa — Tuesday, December 25, 2007 @ 1:40 pm

    • jom lah kita konkerk..x tahan ne

      Comment by sam — Friday, November 27, 2009 @ 10:48 pm

  19. tiara ngan meen,.. bila pulaks korang nak update,… boring tahap gaban nierr,..

    Comment by an-nissa — Tuesday, December 25, 2007 @ 1:41 pm

  20. Woi!!! konek_karen….
    klau citer dah maciam sial…. yg ko pegi bace wat pe….. selenge bacin….. ko pegi la create citer best2 kat blog ko sendiri…. klau yasmeen dah bagi permission kat tiara…. ko nak kate ape… aku rase tiara pon bleh bg pembaca stim pe….. tat y ramai yg suruh cepat2 up date….
    aku rase konek karen ko 2 dah shot…. tu pasal pelir ko dah tak menegang…. gi wat wiyering la wey…. jgn lupa pasang fius skali… takut shot bila ko nak kencing nanti hehehe……

    Comment by Ghostrider — Tuesday, December 25, 2007 @ 3:16 pm

  21. Tiara … buat2 la yg lu terrrrr…. order pizza…. konon2 ade guest request pizza ker… pastu rider yg hantar pizza tu join party sekali… hehehehe….. rider tu wa la tau…..

    Comment by Ghostrider — Tuesday, December 25, 2007 @ 3:33 pm

  22. wooiiit… ade tiger show beb…teruskan…

    Comment by aerizla — Wednesday, December 26, 2007 @ 6:51 am

  23. cian eh ti…takpe laa..kau kalu majok mesti hulur kang2 kat aku suruh pujuk…mesti aku jilat punya kasi hilang majok….kekekek…

    gos…jgn takut…kau mesti dtg punya…ngan lea lagik…kau kasik dorg dtg tak ti?….

    Comment by pot — Wednesday, December 26, 2007 @ 6:56 am

  24. bestnyeee…terkenang kisah2 lama…..

    Comment by sueraya — Wednesday, December 26, 2007 @ 10:02 am

  25. Tu lah korang hentam lg T tuh…kan dah susah meen ni bukannya alwys available. T juga lah yg jd penyelamat blog ni…korang gak yg stimm bacanya haa..skrng T dah merajuk..sape nak pujuk… T pong satu sikit merajuk…tu biasalah sblm nak jd famous mmg kena bantai dulu baru kita tau kitanya benchmark kat ner….udah lah tuh Tiara jgn lah majuk….amik tuh sebagai cabaran… (TIARA DI MANA, TIARA DI SINIIIIII…..) Meen aku rasa elok di tubuhkan AFDBY boleh melahirkan lebih ramai lg penulis cam Tiara ni….

    Yasmeen : tah korang ni… Tiara pon dah takmo lagi tulis citer kat blog aku ni, puas aku mujok. haprak tul la korang ni, busuk line je…

    Comment by Harry — Wednesday, December 26, 2007 @ 11:58 am

  26. sueraya kisah lama tuh camner citer lah sikit….kut2x kisah tuh sama cam kisah lelama owng lain ker…

    Comment by Harry — Wednesday, December 26, 2007 @ 12:00 pm

  27. Alza citer ni betul kalau tak takkan sueraya terkenang kisah lama.he he he…..maknanya kisah ni berkait dgn yg hidup atau mati….. lg plak ni tengah kena rumble beramai2x ramai aku lum pernah rasa tp tengok tuh pernah lah….

    Comment by Harry — Wednesday, December 26, 2007 @ 12:04 pm

  28. konek_karen aku rasa ko nya konek nak kena jumper ngan batery lori, sebab kalau kalau ko baca tak stimm somtin wrong somewhere kat urat2x tuh…tuh lah aku rasa karen ada kat konek ko tuh tak cukup volt dia…kena jump lg ngan battery lorry kut….he he he jgn mare nanti konek tak stimmm…..

    Comment by Harry — Wednesday, December 26, 2007 @ 12:06 pm

  29. lame tul aku tak membace….punyela banyak aku tertinggal…

    Comment by rezd — Wednesday, December 26, 2007 @ 12:33 pm

  30. xphm aku dgn konek karen ni.tau nak baca yg stim je.ni mesti klu main jenis rush terus.dah lame aku ikut bolg ni.dari meen student,sampai le dah kawin dan beranak.ni baru first time aku antor komen sbb xpuas hati dgn konek karen.apa yg aku suka,cerita yg ditulis diselitkan unsur2 drama dan jalan cerita yg menarik.bukan sekadar seks semata2 seperti cerita2 seks melayu yg lain..sekurang2nya ada jugakla mesej yg berguna selain dr seks semata2….

    to konek karen,go to chow kit la.(xmau tulis go to hell sbb nampak kurang ajar.)

    Comment by penis bunsen — Thursday, December 27, 2007 @ 1:34 am

  31. oit…udah2 ler tue kengkawan dok bantai mat karen sekor tue….. drp dok marah die tue tak berbaloi..marilah kiter beramai ramai memujuk Tiara sambung kisah nyer…. T…ohhh…. T…oh….tue hah!! si Pot dah jelir lidah standby nak pujok jilat ko!!!huhuhuhu…

    Comment by ameer77 — Thursday, December 27, 2007 @ 8:31 am

  32. Hhmmmmm…..Tiaraaaaa ( panggil dg nada manje! )..jangan la majok…anggaplah semua 2 asam garam dalam bidang pemerahan otak ne ek… anyway, tingkatkan prestasi, banyakkan lagi adegan2 berahi…
    n 4 u Meen…keep it up!!!

    Comment by aineez — Thursday, December 27, 2007 @ 8:56 am

  33. Tiara……sayang jangan lah merajok……sambung lah cite tu….Meen U pujuk lah Tiara tu….tak best lah kalau tak ending nya……

    Comment by Alza — Thursday, December 27, 2007 @ 9:49 am

  34. Harry – “T pong satu sikit merajuk”.. Mmg lah aku ni satu.. the one and only.. Aku suka lah majok2 ni semua.. sbb ada je org yg tau pujuk aku.. pujuk pon kat celah kang2 aku..

    Jap lah.. ni tgh tangkap stim dgn setiap jilatan pot.. nanti dah selesai aku karang lah.. baru dpt ilham ni..

    Comment by Tiara — Thursday, December 27, 2007 @ 10:53 am

  35. Yeah yeah… Tiara is back… Janganlah majuk majuk… I pun pandai pujuk gak kat ‘celah’ situ…

    Comment by Atuque — Thursday, December 27, 2007 @ 2:07 pm

  36. Hullo….

    wah menariks…ada sequel tu…keep on writing ahaks..

    Comment by LoisLane — Thursday, December 27, 2007 @ 2:39 pm

  37. ghostrider ..penis bunsen…

    macm sial je ko nak ampu meen dengan tiara.
    Kepala butoh ko ! ko hengat ko sorang je yang bagus.
    Kepala butoh macam ko yang asyik stim tu la yang
    tak guna sikit sikit nak stim main dengan bini nanti macam sial
    sebab melancap depan komputer.

    kaki lancap khemak la ko …

    Comment by konek_karen — Thursday, December 27, 2007 @ 8:36 pm

  38. babi sial ghostrider ada baiknya ko mengarang cerita rakyat
    kanak kanak ….setakat melancap depan komputer ni ko
    nak taip dalam komen ni mendabik dada puihhh lah ko

    meen…tiara…. sorry sebab aku rude sikit.

    Comment by konek_karen — Thursday, December 27, 2007 @ 8:39 pm

  39. http://berahi.cbox.ws/

    sunyi sepi seh!!!!

    Comment by ameer77 — Friday, December 28, 2007 @ 8:17 am

  40. uhu…nice…mcm milf yg i penah bersama je…huhuhu best…sambung cepaaatt…😛

    naik shetim aku ni….nak kontek2 plak milf aku tu.huhuhu

    Comment by Jack — Friday, December 28, 2007 @ 8:26 am

  41. dah xader sambungan ker kak meen ????

    Yasmeen : Tiara bz la minggu ni. Aku lagik la bz… korang sabar jelah yer…

    Comment by miss_ayu — Friday, December 28, 2007 @ 11:41 am

  42. Cpt la sambung…….xsabar ni…

    Comment by nana — Monday, December 31, 2007 @ 9:42 am

  43. Meen bz hal tu ke meen….Tiara pun ke…. Kalau macam ni sambung nya nanti mesti banyak adventurous nya kot… Bila agak nya u berdua ni free nak sambung…. Banyak members-members yang menunggu dengan berdebar-debar ni……

    Comment by Alza — Monday, December 31, 2007 @ 1:02 pm

  44. still no update…..wTF party…

    Comment by shah — Thursday, January 3, 2008 @ 11:36 am

  45. Meen…its ok take your time laa….just make sure sambungan nanti dah start kongkekan padu kau, Aie n Van Zack tau…hehehehehe…

    Comment by eddievh — Thursday, January 3, 2008 @ 2:51 pm

  46. ish ish korang ni apa la nak gaduh baca bende ni…crita ni kan khayalan gitu…ish ish..

    anyway meen tiara wira waja saga gen2 iswara…apa apa je la nama korang…why not hahahaha hahahahaha aku gelak dulu…lepas aksi dirty dancing tu..korang gangbang reramai..lepas tu..siapa ada jd gaybang hehehehe…lelaki ngan lelaki ke..hauhauah sorri..terngerikan imaginasi aku…auuccch aucccch…hahahaha

    Comment by Piramli — Saturday, January 5, 2008 @ 11:37 am

  47. sebenarnye aku ngan Tiara dah lupe password blog ni la. camne nak udate hah?

    Comment by Yasmeen — Saturday, January 5, 2008 @ 1:11 pm

  48. apaaaaa,.. luperrrrr,… adoiii,.. boring lagi lahhh aku,..
    camner leh luper laks cik yasmeen oooiiii,.. dah berbulan2 aku tunggu nihhh,.. huawawawawawa,…

    Comment by an-nissa — Saturday, January 5, 2008 @ 1:18 pm

  49. meen… mungkin aku dapat rase ape yang ingin ko nak sampaikan pade pembaca ko dan dieorang kena tahu bile ko cakap yang ko dah lupe pasword blog nie… mungkin azam baru kot???? bagusla… mungkin banyak pentunjuk yang ko terima sejak akhir akhir nie kan!!!..

    Comment by aerizla — Saturday, January 5, 2008 @ 10:17 pm

  50. mmg bagus komen aerizal,.. tapi cerita yasmeen nie cuma rekaan jerr, jgn ambil serius sgt,.. byk pengajaran yg kita dpt dari blong Yasmeen nie,.. lagi2 klu baca dari awal lagi,.. kita semua nak tau macam mana berakhirnya hidup Yasmeen,… cam baca novel gak, klu tak baca sampai habis, …kan asyik tertanya-tanya,.. apa kesudahannya. Jangan ingat semua yg baca blong Yasmeen nie ” gila sex”.
    Dari blong Yasmeen nie, aku blh ambil pengajaran dan beri nasihat pada nasib gadis2 yg sama senasib macam watak Yasmeen nie,..
    Aku nak tau macam maner Yasmeen blh berubah, dari kehidupan yg hitam jadi lebih baik,..
    Gadis seperti Yasmeen perlukan nasihat dan bimbingan yg baik dari org lain, tapi aku kena menyelami kehidupan mereka dulu. Tapi utk menyelami hati mereka amat susah sgt. Jadi aku gunakan blong Yasmeen sebagai rujukan… lebih2 blong2 Yasmeen yg lepas,.. mmg amat bagus,.. terima kasih Yasmeen.

    Comment by an-nissa — Sunday, January 6, 2008 @ 4:44 pm

  51. hmm…..luper password selamanya ker???
    jgn la tutup trus…
    aku nak nengok diari kematian yasmeen……
    sblum tu aku nak nengok dia insaf dulu…..kalu bole Laura yg dapat insafkan dia.Laura yg nasihatkan dia.
    Laura dah besor jadi budak yg berguna dan menasihati ibunya.
    Sblum tu Laura pon boleh gak terlanjur ngan bfren dia gak.Ihiks…
    Panjang lagi citer nih…

    meen..please….

    Comment by shah — Sunday, January 6, 2008 @ 7:03 pm

  52. memang betul ade pengajaran… but tgk jela komen daripembaca dan ape yang mereka inginkan???? klu iktibar yang baik diambil takpe.. klu sebaliknya??? bukankah itu menggalakkan kan???.. fikir fikirkanla…

    Comment by aerizla — Sunday, January 6, 2008 @ 9:30 pm

  53. huauahua….An-nissa…sempat lagi suruh Laura “ter” erk…wakakaka….. haruuuuu!!!!

    Comment by ameer77 — Monday, January 7, 2008 @ 6:54 am

  54. Meen…apa susah2 kalau lupa password…just request reset password laa abis citer…or maybe kau betul2 dah taknak continue kot…apa2 pun aku sokong decision kau laa…adios…

    Comment by eddievh — Monday, January 7, 2008 @ 8:51 am

  55. cube buat cite yang takde stim langsung.. sure tak ramai i nak tgk blog nie.. kwang kwang kwang..

    Comment by aerizla@gmail.com — Monday, January 7, 2008 @ 9:58 am

  56. alamak terkeluar la plak email add aku…

    Comment by aerizla — Monday, January 7, 2008 @ 9:59 am

  57. alooo yasmeen/tiara……..ko kalau lupa password..ko click dekat lost password…dia akan send password baru dekat email…………cepat ler..kitaorg dah tunggu lama nie…..

    Comment by antu — Monday, January 7, 2008 @ 11:32 am

  58. ALA MEEN,,,RASANYA BUKAN MASALAH PASSWORD NI…ANYWAY U YG BERHAK TENTUKAN MASA DEPAN BLOG NI…TAPI KALAU U NAK STOP PUN,,,BAGILAH UCAPAN SELAMAT TINGGAL DULU TANDA INGATAN BUAT PEMINAT BLOG U NI…

    Comment by tengkuanwar — Monday, January 7, 2008 @ 9:46 pm

  59. meen.. dah ade sokongan tu meen. teruskan dgn azam 2008.

    Comment by aerizla — Monday, January 7, 2008 @ 10:20 pm

  60. cik meen, walaupun saya tak pernah komen sini. tapi saya hari-2 jenguk blog meen nie…jgn ler lupa update yer…kami tunggu nyer

    Comment by antu — Monday, January 7, 2008 @ 11:04 pm

  61. meen.. my idea .. u citela pengalaman yang u lalui semenjak u mengarang dalam blog nie… don’t hide.. sure u got something..

    Comment by aerizla — Tuesday, January 8, 2008 @ 7:14 am

  62. meen, u ni bertudung ker??

    Comment by shah — Tuesday, January 8, 2008 @ 7:22 am

  63. weyyy berapa lama nak tunggu dahhhh

    Comment by Harry — Tuesday, January 8, 2008 @ 10:08 am

  64. hah ah erk…luper pulak soklan shah tue…Meen… ko bertudung ker????ke azam tahun baru pakai tudung????

    Comment by ameer77 — Wednesday, January 9, 2008 @ 5:53 am

  65. aku rasa meen ni expert bab seksual tapi dia masih lagi anak dara.
    hmm imaginasi dia melampaui kedaraan dia. ahakss…..

    Comment by shah — Wednesday, January 9, 2008 @ 8:53 am

  66. cepat la meen…retreive balik password tuh.
    hmm aku rasa mesti tiara dah tukar password asal yg ko buat dulu.
    tu arr…sape soh kasi takeover…..

    Comment by shah — Wednesday, January 9, 2008 @ 8:53 am

  67. ni sama kes macam rapishare punyer password yg aku dapat dulu.huh….kongsi reramai la saper ader sorang tu leh tukar plak pwd…
    hmm tension. (ihikss…sori terciter bab lain plak)
    saper ade pswd rapidshare kongsi la wei….. pm aku.

    Comment by shah — Wednesday, January 9, 2008 @ 8:55 am

  68. untuk menghilangkan kebosanan…..

    mari kita meneka umur Laura sekarang…

    aku teka – 2 bulan 3 minggu…..muka dia dah nampak dah iras sape??
    aku rasa iras Didier Drogba. hahahahahaa…..

    Comment by shah — Wednesday, January 9, 2008 @ 9:00 am

  69. ok la aku janji minggu depan mesti ade punye update…. kalo tiara mc lagi aku buat sendirik k…

    Comment by Yasmeen — Wednesday, January 9, 2008 @ 10:48 am

  70. hahahaha….aku rase iras Colbie Cailatt kut…tul tak Meen???hehehehe

    Comment by ameer77 — Wednesday, January 9, 2008 @ 11:19 am

  71. yahuuuuuuuu…….long live yasmeen

    Comment by antu — Wednesday, January 9, 2008 @ 6:46 pm

  72. 2 la ko meen & tiara ko bnyk sgt kongkek tu pasal otak ko jd pelupa wakawakah sampai password sendiri pun ko lupa

    Comment by lanun — Thursday, January 10, 2008 @ 7:54 am

  73. ameer,.. ko buta kerr ameer,.. yg suruh Laura ter tuttt tu,.. komen shah laa ngok.
    aku klu leh, nak suruh Yasmeen buat watak Laura yg jadi anak baik dan papanya Saiful jadi papa yg bagus. ekekekeke,..
    assalamualaikum pak lebai aerizla,.. jgn jadi hipokrit. klu ko baik dan lurus bendul, jgn buka blong Yasmeen nie.
    Yasmeen, klu awak bz thn nie dan tak ada idea nak update, tak pe aaaa,.. tapi klu nak ucap bye2 pun,.. jgn lah kater lupa passwoard.

    Comment by an-nissa — Thursday, January 10, 2008 @ 8:58 am

  74. setakat gambar cartoon bertudung Yasmeen tu,.. saper2 pun leh letak,.. shah dan ameer letak gambar beruang kutub kat ruang gambar korang pun tak saper yg larang,.. Aper laaa, pelik dan tak paham langsung,.

    Comment by an-nissa — Thursday, January 10, 2008 @ 9:06 am

  75. eh…eh…yoko…sori ler beb!!!! “ngok” huhuhuhuhu….hipokrit???tue apo??? cengkerik???…

    Comment by ameer77 — Friday, January 11, 2008 @ 6:54 am

  76. walaikumsalam an-nissa… aku bukan hipokritla… tak pe oneday u akan tau sendiri…. aku pon jahat gak.. baik tu.. entahle ade ke takde…

    Comment by aerizla — Friday, January 11, 2008 @ 8:29 am

  77. Boringnya nak kena tunggu minggu depan….
    mari kita berpantun utk elakkan boring.

    Tuai padi antara masak
    esok boleh kita makan kek
    mlm tadi awek ku ku lanyak
    sampai melecet anunya ku projek

    Comment by Harry — Friday, January 11, 2008 @ 8:39 am

  78. pisang emas bawa belayar
    ambil kat kebun takyah bayar
    pagi pagi ko mkn kek
    sambil sambil ko megongkek

    hehehe

    Comment by aerizla — Friday, January 11, 2008 @ 10:54 am

  79. Pisang yg masak di atas peti
    Di ambil sebiji buat bekalan
    Jilatan Kepten Pot sangat la berahi
    Tiara pula kuyu menikmati kucupan

    he he he

    Comment by Harry — Friday, January 11, 2008 @ 12:48 pm

  80. kuih apam banana split
    di hidang same kuih samprit
    kalau apam suke mengepit
    ape benda yang kena sepit???

    jawab jwab….

    Comment by aerizla — Friday, January 11, 2008 @ 2:24 pm

  81. kuih apam banana split
    di hidang same kuih samprit
    kalau apam suke mengepit
    ape benda yang kena sepit???

    jawab jwab…

    ne jawabnyer….

    kuih apam banana split
    di hidang same kuih samprit
    apam cik adik suka mengepit
    batang cik abang la yang cik adik sepit…

    hahahahahaaaaaaaa…..

    Comment by him her @ her him — Friday, January 11, 2008 @ 3:13 pm

  82. yasmeen mengidam apam balik
    sambil makan tercirit-cirit
    apam tiara suka mengepit
    karipap yasmeen suka dihimpit…

    kui..kui…

    alamak lupa nak jawab pantun ko aerizla…

    Comment by tengkuanwar — Saturday, January 12, 2008 @ 12:11 am

  83. pancut didalam takut mengandung
    pancut diluar tak feel langsung
    yasmeen manis kalu bertudung
    lagilah la manis kalu citer ni disambung…

    bodek tu meen,,,,jangan tak paham lak

    Comment by tengkuanwar — Saturday, January 12, 2008 @ 12:25 am

  84. him her.. ko nie due alam ke?

    kuih apam banana split
    di hidang same kuih samprit
    apam cik adik suka mengepit
    batang cik abang la yang cik adik sepit…

    nah jawab nie plak….

    pergi ke sungai mendayung sampan
    menangkap ikan gunakan tuba
    cerita kongkek mengongkek menjadi sarapan
    lu bila lagi nak mencuba???

    Comment by aerizla — Sunday, January 13, 2008 @ 11:36 am

  85. sekadar bacalah,.. jgn over sgt.
    Cik Yasmeen, blong kamu dah jadi blong berbalas pantun laks,.. ekekeke,.. aku nak tau gak perkembangan Laura yg kurang kasih sayang mama nya. Kesian aku ngan Laura.
    Sambil2 tu cuba lah kembangkan sikit watak Yasmeen. Aku asyik nampak yg negatif jerr pasal Yasmeen sejak kebelakangan nie.
    Klu blh, aku nak tgk Yasmeen jadi lebih matang ,..dan semesti nya baik.

    Yasmeen : well… aku bukan tak nak jadikan Yasmeen ni watak pompuan baik, kalo dia jadi baik, tak sesuai la ngan tajuk blog berahi ni. Kalo Yasmeen tu baik, tak wujud la blog berahi ni kot. semuanya ikut logik… ape pun segala komen diterima dan dibolayankan… terima kasih untuk setiap kritikan dan idea!

    Comment by an-nissa — Sunday, January 13, 2008 @ 2:30 pm

  86. hahahahaaha, akhirnya Geraldton masuk book jugak, Tima kasih meen.
    Tiara bila lagi kau nak kasi aku Kongkek kau plak. Heheheeheh, 2T missed you heheheheheh

    Yasmeen : Tiara yg masukkan ko skali sebab dia kesian kat ko. lagipon ko kan dah nak jadik adik ipor dia wakakaka

    Comment by Geraldton — Sunday, January 13, 2008 @ 4:00 pm

  87. punye la lama, tak bersambung-sambung lagi kesah party hebat last year nih…. siap jadik sesi berbalas pantun plak blog nih…

    Yasmeen : takpe la, asal korang bahagia sudah la

    Comment by harpoon — Sunday, January 13, 2008 @ 10:11 pm

  88. “hahahahaaha, akhirnya Geraldton masuk book jugak, Tima kasih meen.
    Tiara bila lagi kau nak kasi aku Kongkek kau plak. Heheheeheh, 2T missed you heheheheheh

    Yasmeen : Tiara yg masukkan ko skali sebab dia kesian kat ko. lagipon ko kan dah nak jadik adik ipor dia wakakaka”

    Aik..>Gerald…ko nie bakal adik ipar Tiara…tak pernah lah pulak bilang kat aku….. huhuhuhuh…..ganaihmu…

    Yasmeen : Hanya Tuhan Saje Yang Tau!

    Comment by ameer77 — Monday, January 14, 2008 @ 2:31 pm

  89. meer bkn ko sorg je..ti pun tak bilang…senyap2 tau tau dah nak jadi ipar…

    gerald ko biar btul ko missed aku atau ko missed kat org lain? :P…kekekek

    Comment by happy valley — Tuesday, January 15, 2008 @ 1:04 pm


RSS feed for comments on this post.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: