Diari Berahi Yasmeen

Friday, February 29, 2008

Perhatian!

Filed under: Bosan — Yasmeen @ 10:45 am

http://www.vobbo.com/user/yasmeen bukan website aku. tah pebende citer lam tu sumer bukan koleksi aku.

dan email tengkuyasmeen@yahoo.com pun bukan aku nyer email gak… so pada sesiapa yg dah tercybersex ngan budak tu ke… atau dia pow korang mintak duit ke… ajak kongkek ke… it’s not me wokeh… wakakaka… buduh!

45 Comments »

  1. Ada aja anasir yang nak tumpang glamer yek!

    Yasmeen : memang pown… layannn…

    Comment by Fird — Friday, February 29, 2008 @ 11:31 am

  2. hihihih….. sib baik lerrrr tak termakan ayat….

    Comment by berahi — Friday, February 29, 2008 @ 1:37 pm

  3. ye ker… nasib baik tak tergadai body… erm…camner bole jd camtuh mean…erm.. Tiara pun senyap jerk tak der nak bg tau apa2x tuh hari ada awek lisza77 ym aku ajak main.. nasib kalau tak hilang laa teruna aku uwarghh……… mean bila nak update ni.. erm naikkanla tahap security…blog ni supaya bangsat2x tuh tak boleh nak buat bangsat kat blog ni.

    Comment by .. pin tudung tuhHarry — Friday, February 29, 2008 @ 3:45 pm

  4. meen, ni rasa2 nya gara2 pasal u dah tak update ur blog lama sesangat..
    bila nak update ur cerita ni? ke dah malas dah?

    Comment by randy — Friday, February 29, 2008 @ 4:22 pm

  5. aku ade problem ckit ar..pkwe aku dtg umah aku skrang ni..aku nk tdow ngan dia..tp fmily ade la..nk wat camner ar..tak tahan doo..

    Yasmeen : ler pegi la hotel… kang kantoi kat umah tu kan dah tak best :p

    Comment by aku.. — Saturday, March 1, 2008 @ 5:09 pm

  6. Meen…aku dah lama detect site tu….ni semua sbb dah byk sgt org ketagih kat kau laa Meen…tu laa…kau dah lama tak update apasal?…apa2 pun kau update ni pun ok gak laa…at least aku tau kau wujud lg laa….hehehehehehe….

    Yasmeen : benonye aku stress la. aku pecah kepala carik idea, tetiba orang copy karya aku, menyamar jadi aku, letih la wei. tensen!

    Comment by eddievh — Saturday, March 1, 2008 @ 10:52 pm

  7. Tuh la , meen , semua tengah kesangapan nak menunggu citer latest dari diari u . Kalaulah aku terer mengarang , dah lama aku try tolong mengarang untuk u .

    Comment by Azrul Subang — Sunday, March 2, 2008 @ 10:13 am

  8. Betullah Meen, lama sangat kau dah tak update. Rindu kitaorg kat kau. Janganlah bagi kitaorg merindui lama sangat. Susah hidup kitaorg tanpa Meen dalam ingatan.

    Comment by Rymie — Sunday, March 2, 2008 @ 11:29 am

  9. Ni semua patut berterima kasih kat Ameer yg sentiasa menjaga blog ni dgn baik.. Aku pon tak tau menahu pasal blog tu.. Ni tgh buat internal investigation lah ni..
    So .. kalau boleh jgn layan web tu.. Harry.. msih teruna rupanya.. hehehe

    Yasmeen : kite mmg sedang mencari yg teruna kan Tiara? hiks

    Comment by Tiara — Monday, March 3, 2008 @ 7:26 am

  10. Yang aku pelik nyer tue ,… kenaper perlu gune Diari Berahi Yasmeen as slogan…. saper2 yang nak wat tue…jgn ler babitkan org lain… tak baik ler…tak pasai2 Meen pulak yg kene kang……

    Comment by Ameer77 — Monday, March 3, 2008 @ 7:33 am

  11. ””””Ni semua patut berterima kasih kat Ameer yg sentiasa menjaga blog ni dgn baik.. ”””””

    meer…ada jumpa blog lain tak?…kekekek…

    ti…kasi aku investigate kau je lah…

    Comment by pot — Monday, March 3, 2008 @ 8:18 am

  12. ader…tapi dah kene ban lah Pot…. sebab ader under age nyer clips….muahahaha… rosak…rosak…..

    Comment by Ameer77 — Monday, March 3, 2008 @ 8:29 am

  13. aku tgk meen nya vobo tu jugak.. tp aku rasa pelik gak sejak bila meen berkecimpung dlm bidang perfileman ni .. usha2 .. ala sume klip aku dh tgk wakaka… kena letak trademark nnt la nama yasmeen tu .. haha

    Comment by vaN_Zack — Monday, March 3, 2008 @ 12:07 pm

  14. Hi meen n frens.. dah lama i baca blog u but xpenah bg comment.. So, bile nk update lg nie.. rindu ur writing.. hehee
    pasal web tu, diorg tumpang glemer meen tu..
    ok, see ya..
    hope can read ur sambungan soon😛

    Comment by New Fren ^.^ — Monday, March 3, 2008 @ 3:04 pm

  15. tapi apa2 pun aku salute kat blog tu sbb berjaya melepaskan gian aku …meen pun mcm malas je kak teruskan perjuangan…biar betul bukan ko punya meen? lama je menyepi…aku ingatkan ko dah ubah selera,,

    Yasmeen : thehehe… ubah selera tak salah, tapi kalo selera katak tak main arh!

    Comment by Tiara2 — Monday, March 3, 2008 @ 10:59 pm

  16. hahaha buduh sape yg kena. kemaruk seks sangat

    Comment by shook — Wednesday, March 5, 2008 @ 8:45 pm

  17. la baru je one nite stand ngan die semalam bukan meen yang betul ek.. penat j epulun semalam.

    Comment by antu — Friday, March 7, 2008 @ 4:59 pm

  18. untuk naikkan rating site tu aje tak….hehehehehhee….aku rasela…yang buat ni macam lelaki…..

    Comment by rezd — Tuesday, March 18, 2008 @ 8:25 am

  19. potong stim ar wei..

    Comment by rastaman — Tuesday, March 18, 2008 @ 3:35 pm

  20. hai redz….lamer tak dengar brite……

    Comment by Ameer77 — Wednesday, March 19, 2008 @ 8:07 am

  21. sibuk meer…..dengan kerja lagi….ngan layan bini2 lagi….mihahahahahaha….ko ape cer sekarang meer?

    Comment by rezd — Wednesday, March 19, 2008 @ 8:41 am

  22. jom layan gambar-gambar artis dan celebriti terkenal dan awek-awek melayu di http://www.beautifulnara.com.jom

    Comment by beautifulnara — Saturday, March 22, 2008 @ 2:10 am

  23. ngaku je lah..

    Comment by pakwe nko — Monday, March 24, 2008 @ 7:08 am

  24. “TENGKU YASMEEN ASHIQEEN”
    -name sape lak?-

    Comment by pakwe nko — Monday, March 24, 2008 @ 7:10 am

  25. cer aku skang….hehehehe….meloponglah… si Meen pulak sibuk ngan aktiviti die!!!byk noe keje die buat..aku penin ahhhh

    Comment by Ameer77 — Tuesday, March 25, 2008 @ 12:50 pm

  26. bila la nak update ni? dah kegersangan da aku ngan citer c meen ni…kang aku sendiri sambung belakon citer korang ni…ekekekke

    Comment by MrBurn07 — Thursday, March 27, 2008 @ 9:43 am

  27. update pls~~

    Comment by beautifulnara — Friday, March 28, 2008 @ 3:06 pm

  28. Meer Hang selalu ke jumpa Meen….Apa hal le pulak sampai lah ni Meen tak sambung cite dia. Meen kala tak sambung cite nanti ramai lagi nyamar blog kau tau….Meen hang sibuk dgn nak kecil kau ke..

    Comment by Alzaraz — Saturday, March 29, 2008 @ 5:27 am

  29. Meen Sibuk jaga Laura ngan karier die yg utama lahhh… yg sampingan nie kire kasik pause duluk ler…hehehehe…. kita nantikan saja…..

    p/s : Alzaraz …. jumpa??? hehehehe… Siapa itu Yasmeen???ngeh…ngeh….

    Comment by Ameer77 — Monday, March 31, 2008 @ 6:44 am

  30. lekla…dah meen bz ngan keja….taklehla nak ikut napsu korang aje….meer….ape latest projek?

    Comment by rezd — Monday, March 31, 2008 @ 2:41 pm

  31. latest yg aku tahu…project kat Zurich lahhh… tapi tak pasti whether ader publish ker tak…. kite tunggu dan lihatttt……

    Comment by Ameer77 — Tuesday, April 1, 2008 @ 7:40 am

  32. FFUUHHH…luar negara saje projek….dasat arr…

    Comment by rezd — Wednesday, April 2, 2008 @ 8:41 am

  33. TASTE TINGGI MAAAAAA……NAK YG BESAW2 JER…MUAHAHAHAHA

    Comment by Ameer77 — Wednesday, April 2, 2008 @ 9:40 am

  34. ni yang 4 jari pun boleh masuk…..ekkk….mihahahahhaa…atau tembikai sayang…kikikikiki

    Comment by rezd — Wednesday, April 2, 2008 @ 10:07 am

  35. hai.. dh lama gak join blog ni when kebosanan…
    tp, slalu bka tak update je..
    so, smbung lah blk aktiviti kebosanan..
    keje.. keje.. keje.. lalalalalalal.. hari.. hari kerja…
    laalalal bosan dgn kerja.. haha.. lalalala.. kerja.. kerja..

    hai azmeer77 n rezd.. nice projek ar..

    Comment by daniella — Wednesday, April 2, 2008 @ 10:54 am

  36. bukan lobang besaw ler….. aduhhhhh!!!!!!

    Comment by Ameer77 — Thursday, April 3, 2008 @ 8:17 am

  37. ye lew….aku gurau aje….wahahahahahahah

    Comment by rezd — Thursday, April 3, 2008 @ 8:57 am

  38. wei meen..hang xbangga ke blog hang dh lama wujud?…org2 politik baru bz nk buat blog..hehehe….

    Comment by ikan — Friday, April 4, 2008 @ 3:21 pm

  39. Meen aku tau ko ada gak bukak blog nie tengok comment… but now dah lama sgt tak update nieh.. Dato Khair Toyo pun 4 hari dah bg new update… Aku rasa aku nak bg cadangan pd ko meen apa kata bukak class utk politikus2x yg nak bukak blog bg training kat depa biaq depa cekap sikit buat bolg nieh….untung2x boleh meniaga ngan depa nieh…. expecially ngan KJ kaa…ngan Pak Lah kaa… sebab aku rasa Pak Lah tak lama lg tak berkerja dia…so byk masa buat blog… Dato Shahidan Kacim ker… Dato S Samy velooooo kaa DLL

    Comment by Harry — Monday, April 7, 2008 @ 9:51 am

  40. lost??

    Comment by Tiara — Monday, April 7, 2008 @ 4:11 pm

  41. keh..keh..keh…aku sokong sngt kalo bg trening kat depa..sbb depa xpanda wat blog..xpon ajaq le depa wat podcast..canggih skit..

    p/s:sblm nih depa kata bloggest nih “beruk”..hang xterlibat skali ke meen?..hehe

    Comment by ikan — Monday, April 7, 2008 @ 4:19 pm

  42. satu kajian yang menunjukkan terdapat hampir 500,000 blog yang aktif dalam negara..hehe…ghamai gila..

    Comment by ikan — Monday, April 7, 2008 @ 4:22 pm

  43. maner lah Meen nie erk???hehehehe

    Comment by Ameer77 — Wednesday, April 9, 2008 @ 5:48 am

  44. Gerakkan mencari!!!! Missing Person

    Nama: Yasmeen
    Blog:Diari Berahi Yasmeen
    Tempoh Hilang: 43 Hari
    Tarikh Akhir Di kesan:29 Feb 2008

    Note: Kepada sesiapa yg menjumpainya silalah menghubungi atau email fan Diari Berahi Yasmeen.
    Dengan Kadar segera. (Dah tak larat nak menunggu & mencari, ibarat menunggu air yg tak keluar)

    Comment by Harry — Thursday, April 10, 2008 @ 11:51 pm

  45. hahahaha…. aper kate kite report jer kan Jejak Kasih wei…

    Hai Meen…. missed ur touches loads!!!!hehehehe

    Comment by Ameer77 — Friday, April 11, 2008 @ 5:44 am


RSS feed for comments on this post.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: