Diari Berahi Yasmeen

Saturday, May 10, 2008

Kehidupan Selepas Party Gangbang Aritu!

Filed under: Diari Kehidupan — Yasmeen @ 10:13 am

Masih jelas lagi ingatan pada party gangbang tahun baru yg lalu. Kadang² rasa rindu nak ulang lagi dosa lalu. Kadang² rasa takut pulak bila kenangkan hukuman yg bakal diterima di akhirat kelak. Jelaslah iman aku tak sekuat mana. Jelas sekali aku bukanlah perempuan yang baik². Fikiran aku ni seringkali terfikirkan perkara² jijik yg tak sepatutnye aku lakukan sebagai seorang ibu dan isteri orang. Memang sepatutnya aku buang saja fikiran dan keinginan kotor begitu.

Tapi aku sendiri tak yakin pada keimanan diri. memang kepala aku selalu terbayangkan kegagahan lelaki lain. Kalau bukan kerana Laura yang kini berusia 7 bulan, memang dah lama aku kembali ke zaman bujang aku dulu. Bebas dan bahagia!

Sejak party gangbang tahun baru hari tu, masing² dah pecah tembelang masing². Masing tak sangka dengan tembelang sebenar yang dikeluarkan oleh sesama kami. Semuanya berjalan lancar seperti biasa. Selepas party tu kami tak lagi berhubungan sesama sendiri. Kecuali sekali sekala Van Zack ada call cerita pasal wife dia yang selalu mengungkit pasal party tu. Izaida selalu moody bile dia teringat pasal party tu. Walaupun Izaida ade jugak kongkek dengan lelaki lain mase party tu, tapi fikiran Izaida terganggu dengan ingatan² yg tak sepatutnye tu. Mungkin kerana pembawak budak, fikiran dia jadi kacau bilau.

Sementara Tiara terus ‘berurusan’ dengan suami aku. Khabarnya mereka begitu mesra dan bahagia. Memang pun aku dapat rasakan Saiful dengan Laura dah tak macam dulu. Aku pun jarang bercakap dengan Saiful. Saiful pun dah tak cuba² lagi menyentuh aku.

Aku dan Ayie masih berhubungan seperti biasa. Dari kejauhan jelah. Jarang dapat jumpe sejak dia sering keluar negara melaksanakan tugasnnye. Kehidupan aku kini bersama Laura, sesekali keluar shopping dengan Shima, itupun kalau dia tak fly kemana-mana.

Namun begitu, aku seakan-akan tak boleh lari dari kehidupan sex. Sebagai isteri yang ketandusan, tanpa belaian dan perhatian. Khabarnye Saiful dan Tiara akan ke Singapore sepanjang tugasan Wandy (suami Tiara). Dan aku pula ada rancangan aku sendiri kehkehkeh… bersambung…

Advertisements

Blog at WordPress.com.