Diari Berahi Yasmeen

Saturday, May 10, 2008

Kehidupan Selepas Party Gangbang Aritu!

Filed under: Diari Kehidupan — Yasmeen @ 10:13 am

Masih jelas lagi ingatan pada party gangbang tahun baru yg lalu. Kadang² rasa rindu nak ulang lagi dosa lalu. Kadang² rasa takut pulak bila kenangkan hukuman yg bakal diterima di akhirat kelak. Jelaslah iman aku tak sekuat mana. Jelas sekali aku bukanlah perempuan yang baik². Fikiran aku ni seringkali terfikirkan perkara² jijik yg tak sepatutnye aku lakukan sebagai seorang ibu dan isteri orang. Memang sepatutnya aku buang saja fikiran dan keinginan kotor begitu.

Tapi aku sendiri tak yakin pada keimanan diri. memang kepala aku selalu terbayangkan kegagahan lelaki lain. Kalau bukan kerana Laura yang kini berusia 7 bulan, memang dah lama aku kembali ke zaman bujang aku dulu. Bebas dan bahagia!

Sejak party gangbang tahun baru hari tu, masing² dah pecah tembelang masing². Masing tak sangka dengan tembelang sebenar yang dikeluarkan oleh sesama kami. Semuanya berjalan lancar seperti biasa. Selepas party tu kami tak lagi berhubungan sesama sendiri. Kecuali sekali sekala Van Zack ada call cerita pasal wife dia yang selalu mengungkit pasal party tu. Izaida selalu moody bile dia teringat pasal party tu. Walaupun Izaida ade jugak kongkek dengan lelaki lain mase party tu, tapi fikiran Izaida terganggu dengan ingatan² yg tak sepatutnye tu. Mungkin kerana pembawak budak, fikiran dia jadi kacau bilau.

Sementara Tiara terus ‘berurusan’ dengan suami aku. Khabarnya mereka begitu mesra dan bahagia. Memang pun aku dapat rasakan Saiful dengan Laura dah tak macam dulu. Aku pun jarang bercakap dengan Saiful. Saiful pun dah tak cuba² lagi menyentuh aku.

Aku dan Ayie masih berhubungan seperti biasa. Dari kejauhan jelah. Jarang dapat jumpe sejak dia sering keluar negara melaksanakan tugasnnye. Kehidupan aku kini bersama Laura, sesekali keluar shopping dengan Shima, itupun kalau dia tak fly kemana-mana.

Namun begitu, aku seakan-akan tak boleh lari dari kehidupan sex. Sebagai isteri yang ketandusan, tanpa belaian dan perhatian. Khabarnye Saiful dan Tiara akan ke Singapore sepanjang tugasan Wandy (suami Tiara). Dan aku pula ada rancangan aku sendiri kehkehkeh… bersambung…

50 Comments »

  1. muahahaha…. tak sabar2 lah pulak nak bace Yasmeen memuaskan kentandusannye bersama pasangannye nanti!!!! Go!!!! Meen!!! Go!!!!

    Yasmeen : sabor la bz ni skarang…

    Comment by Ameer77 — Monday, May 12, 2008 @ 9:57 am

  2. caya lah meen

    Comment by katakpisang — Monday, May 12, 2008 @ 11:59 am

  3. hahaa….lama betul nak nunggu update…

    Comment by shah — Monday, May 12, 2008 @ 4:30 pm

  4. Vzack ngan bini….sepol semakin ligat ngan tiara…ayie slalu keluar negara ke min?….sian eh kat kau….
    tapi….rancangan kau yg diikuti kehkehkeh tu aje yg ingin diketahui….kekekeke

    Yasmeen : ade dah shrek. tapi aku baru karang separuh… Errr separuh pun tak sampai :p

    Comment by pot — Tuesday, May 13, 2008 @ 7:01 am

  5. Adeh…..ader lagi makhluk camnie…. yg belum cukup matang….. tapi kite maafkan jer makhluk sorang nie pasai die mungkin tidak tahu menahu akan kisah di sebalik semua ini….. lan010!!!!

    Comment by Ameer77 — Tuesday, May 13, 2008 @ 9:03 am

  6. Go gal…go gal pwr gall

    Comment by Harry — Tuesday, May 13, 2008 @ 5:15 pm

  7. cerita orgies tu tak habis meen.. ahak
    erm wandy nih laki tiara ke? kata kat singapore? dah duduk malaysia?

    Yasmeen : memang dorang asal singapore. sebab wandy transfer KL la Tiara pun cari keje kat KL gak n keje kat ****** holding + keje sekali ngan Saiful! Arh malas nak citer balik la buang mase, ko bace la balik dari mula kalo nak tau sangat, letih haku!

    Comment by eyemorez — Tuesday, May 13, 2008 @ 11:07 pm

  8. Izaida tuh dah kena simtom meroyan lah tuh… sebab biasanya bila ita buat sex kita akan rasa puas & meyesal kalau sex yg kita buat tuh cam lain jerk…tp masa nafsu menguasai diri tak pikir tuh semua, sebab tengah sedaplah katakan….(Teringat masa muda remaja baru akil baligh, try onani nak test pwr lah katakan, masa buat rasa berdebar & syokk jerk dah selesai rasa cam nyesal plak…. he he he)

    Yasmeen : onani pun nyesal eh?

    Comment by Harry — Wednesday, May 14, 2008 @ 8:09 am

  9. caya lah meen. go go girl, cepat skit sambung citer tu

    Comment by sinopsis — Thursday, May 15, 2008 @ 7:56 am

  10. wah mea… Owh.. ahaks.. aku miss part dia dah keje ngan saiful.. yang aku tau tiara je keje ngan saiful & ko. Takpo la.. la tunggu cito ko ngan wandy hehehe..

    Lepas bersalin tentu teks ko kembang eks banyak susu pulak yummy..😀

    Comment by eyemorez — Friday, May 16, 2008 @ 2:17 am

  11. 1st time meen, skrng tak lg.. mau lg ada

    Comment by Harry — Saturday, May 17, 2008 @ 2:14 am

  12. wah kenapakah aku begitu? haha

    Comment by Izaida — Wednesday, May 28, 2008 @ 7:35 am

  13. macam dah boring jer ko meen… update baru la

    Comment by ARIN mAfIA — Friday, May 30, 2008 @ 12:32 pm

  14. Meen..bez nye bl0g k0 nie..ks ar ym k0..6t kt leh chat..tlg ar..muah

    Comment by Paus biru — Friday, May 30, 2008 @ 2:23 pm

  15. Meen..breast k0 mst xmcm dl kn..ad layut x..tlg ar create ct nie lg..jgn st0p 4 ever n ever..plezz..muaah33x

    Comment by Merpati — Sunday, June 1, 2008 @ 12:00 am

  16. Lak..

    Comment by Merpati — Monday, June 2, 2008 @ 5:03 am

  17. da bulan june da ni. . maNE cyTE SterusnYE. . AIYOyo

    Comment by emma — Tuesday, June 3, 2008 @ 11:33 pm

  18. giler! 2 kali aku lancap mase baca citer ni. tak ter imagine aku.

    Comment by shazlan — Wednesday, June 4, 2008 @ 4:03 pm

  19. Salam semua.
    1st time join sini.
    Dapat this blog dari kawan.
    TQ Yasmeen. Teruja betul baca cerita you. Tabik “SPRING” kat you

    Luv you,
    MamaSue

    Comment by mom-gemok — Friday, June 6, 2008 @ 2:42 pm

  20. meen…lame benor nak tunggu ko update cite…aku nak tgk lah ko wat pojek ngn saiful lak…

    Yasmeen : yer arh aku ngah pk nak kasi ko main ngan sape nih Elly :p

    Comment by elly — Thursday, June 12, 2008 @ 2:17 pm

  21. biarlah aku tamatkan cita ni …

    Ampang- Pihak polis menemui mayat yg dikenali sbg Yasmeen telah diletupkan di Puncak Alam ,Shah Alam .Siapa yg melakukannya? samaada Ustaz,Saiful,Zamri,Ramli,Adlin ataupun Tukang kebun ? sume suspect kini di bawah tahanan polis utk siasatan lanjut .Laura pula diserahkan kpd ibu Yasmeen.

    Singapore- Tiara dan kekasihnya Kapten Pot mati dlm satu kemalangan kapal terbang ketika Tiara melarikan diri dari husband dia yg sebenar, Wandy ?
    Dipercayai diorg ingin melarikan diri ke Hawaii dgn kapal terbang ringan peribadi milik Kapten Pot .

    Setapak- Izaida membunuh diri kerana tidak tahan dgn keplayboyan Van_Zack. Malah nafkah pn tk bg dan van_zack juga masih lg berpoya2 dgn Yasmeen , Tiara dan Tutie . Van_ZAck menghilangkan diri setelah Yasmeen dibunuh, dipercayai lari ke Dubai dan tlh menukar identitinya .

    Jurong- Tutie sempat diselamatkan dpd dibunuh oleh pembunuh misteri yg membunuh si Yasmeen. Kini Tutie sdg berbadan dua dan akan melahirkan anak hasil perkahwinan dgn mualaf si Ameer haha ..! mcmmana la rupa anak korg nnt .

    Venezuela- Shima ditahan oleh pihak Kastam Venezuela krn dituduh membawa ganja seberat 10 Kg .. nk buat makan ke apa ? .. Shima yg sbnrnya ingin melarikan diri dpd disiasat oleh polis berkaitan dgn kes Yasmeen kini merengkok di dlm penjara Venezuela hanya menunggu hukuman tali gantung .

    Dubai- Van_Zack kini dgn identitinya yg baru mmbuka bisnes di Dubai . Van_Zack dipercayai mastermind dlm merancang pembunuhan Yasmeen dan watak2 yg lain dgn memerangkap Ustaz,Zamri,Aie,Saiful dan tukang kebun utk membunuh Yasmeen dan Tiara.Serta memerangkap Shima dgn ganja dan cubaan bunuh terhadap Tutie dan Ameer . Pada masa yg sama Van_Zack tlh memindah alih sume aset2 milik Yasmeen,Tiara, Kapten Pot , ZAmri dan Saiful ke dlm banknya di Dubai . Kini Van_Zack hidup senang lenang di Dubai dan bersedia utk merancang skandal terbarunya ….. siapakah perempuan yg akan menjadi mangsa seterusnya ? … tunggu ..

    Yasmeen : wah! wah! wah! engkO!!!

    Comment by vaN_Zack — Saturday, June 21, 2008 @ 9:13 pm

  22. dh abis citer pasal skandal kt blog ni ..

    Comment by vaN_Zack — Saturday, June 21, 2008 @ 9:15 pm

  23. ermm….takkan lah mati di sini, mean.

    Yasmeen : sabor la. ngah bz ni takde mase nak melocah!

    Comment by Harry — Sunday, June 22, 2008 @ 5:39 pm

  24. Hahahahihihihuhu, gangbang x ajak orang ek… Kedekut seh… Story panjang melingkau buat wa geram jerk… Kalu dapat sumbat lubang kentut mata hitam x nampak beb… Hehehe jgn marah, lu manyak bz eh yasmen skang ni, tp jgn lu lupe nk update… Sy marah kengkawan pon marah plz….

    Comment by Ghostrider — Monday, June 23, 2008 @ 1:17 pm

  25. hahahaha…cam siak jer penghabisan si Van ZAck tue…. ko jer lah yang senang erk….!!!

    Comment by Ameer77 — Tuesday, June 24, 2008 @ 3:32 pm

  26. meen .. gambar ko yg terbaru mmg mengancamla!!! geram aku!! .. nnt aku balik mesia kita dating ok . ?

    Comment by vaN_Zack — Thursday, June 26, 2008 @ 9:15 pm

  27. Amik nombor lah woei…dah panjang orang lain que dulu!!!!muahahahaha…..

    Comment by Ameer77 — Thursday, July 3, 2008 @ 5:53 am

  28. gua nk gigit puting meen smpai lebam … haha

    Comment by vaN_Zack — Saturday, July 5, 2008 @ 7:08 pm

  29. Rumah yg tiada tuannya….

    Comment by Harry — Monday, July 7, 2008 @ 6:02 pm

  30. Lamenye menunggu….dah x up date lagi ke..bagilah kisah2 menarik seterusnye

    Comment by nizarman — Monday, July 14, 2008 @ 6:46 am

  31. apa citer ni meen….

    Comment by Tiara — Wednesday, July 16, 2008 @ 9:42 pm

  32. citer aper nie Meen…..

    Comment by Ameer77 — Wednesday, July 23, 2008 @ 6:44 am

  33. kemana menghilangnye jasmeen….?

    Comment by nizarman — Wednesday, July 23, 2008 @ 9:02 am

  34. meen dh kawen ..ngahaha

    Comment by vaN_Zack — Saturday, July 26, 2008 @ 4:51 pm

  35. saper pulak lahhh si Jasmeen nie wei

    Comment by Ameer77 — Monday, August 4, 2008 @ 5:57 am

  36. Dah hilang lg, skrng nih byk org hilang.

    Comment by Harry — Tuesday, August 5, 2008 @ 10:45 pm

  37. wei korang! sabor arh! aku bz… aku janji la jap lagi aku update, malam² sket :p

    Comment by Yasmeen — Thursday, August 7, 2008 @ 9:01 am

  38. jasmeen tu mak sedare dia kot meer….hehehehee

    Comment by rezd — Friday, August 8, 2008 @ 7:00 am

  39. meen ko tak patut biar kitorang tunggu lelama tau… update la cepat meen…

    Comment by flora — Friday, August 8, 2008 @ 10:10 pm

  40. Peh.. da nak dekat puasa ni.. lama gak x update.. huhuhu

    Comment by druck7 — Monday, August 11, 2008 @ 9:27 am

  41. JANJI 7 OGOS…. ARINI 12 OGOS…MASIH SABAR KAMI MENUNGGU…HEHEHEHEHE

    Comment by Ameer77 — Tuesday, August 12, 2008 @ 8:43 am

  42. dari blogdrive sampai sini aku berkelana… stuck kat sini…. aiseh… mata tak ngantuk lagi nie… min copek la update tu…. ngah Gubra ni….

    Comment by azrul — Wednesday, August 13, 2008 @ 2:42 am

  43. arrr.. akhirnya aku muncul jua. ingat nak jadi pembaca disebalik tabir je. ko ni lambat betullah asme….

    Comment by ALi — Wednesday, August 13, 2008 @ 5:26 pm

  44. uh..rindunye..mane gi ni meen…

    Comment by nizarman — Friday, August 15, 2008 @ 10:57 am

  45. lamer gak aku tunggu nie…
    huhuhu…

    Comment by tepek — Sunday, August 17, 2008 @ 3:04 pm

  46. haizzzz…..

    Comment by Ameer77 — Friday, August 22, 2008 @ 5:45 am

  47. ni first time gua komen kat blog ni..
    dah lama aku follow cite lu meen..
    ape dah jadi?
    lama dah x update..
    kata nak update..adus..

    Comment by mel metal — Sunday, August 24, 2008 @ 12:22 pm

  48. YASMEEN U REALLY GREAT IN FANTASY…SUPERB

    Comment by LIA — Tuesday, August 26, 2008 @ 1:42 pm

  49. hmmmmmmmmmm

    Comment by Ameer77 — Friday, August 29, 2008 @ 9:41 am

  50. yelah…yelah… ari tu aku dah update tapi tinggal kat draft, tak publish wakakka… sengal la!

    Comment by Yasmeen — Wednesday, September 3, 2008 @ 3:38 am


RSS feed for comments on this post.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: