Diari Berahi Yasmeen

Thursday, September 18, 2008

basah-basah Ramadhan

Filed under: Berahi, Diari Kehidupan — Yasmeen @ 2:22 am

tadi aku tengok Sheila Rusli buat rancangan ketuk-ketuk Ramadhan. Aku pun nak gak la buat rancangan basah-basah Ramadhan coz ade yg nasihatkan aku kurangkan sikit stim dibulan pose ni. Aku pun bukan la jenis yg tak reti nak hormat bulan Ramadhan, so basah sesikit dah la ekk hehehe…

dua tiga ari ni aku serabut sikit. aku baru je kene serang dengan makcik senah jiran sekampung aku sebab dia kate aku nak goda laki dia. alamak per citer ni? aku tak tau ape-ape langsung. cuma laki dia tu je yg selalu igaukan aku n kadang tersasul sebut nama aku mase main ngan bini dia. hahaha mesti laki dia imagine main ngan aku wakakaka…

so aku yakin benar la yg aku takde kene mengena dalam hal ni. makcik senah tu yg emo tetiba hahaha nak gelak pun ade. selain tu ade gak yg datang merisik kat mak aku, kononnye sian kat aku anak kecik lagi tapi dah takde suami, alahai… kelakar tul la diorang ni. stress aku idup dalam kehidupan kampung ni! semua org kampung mcm ni ke?

mak aku nasihatkan aku supaya balik KL je buat ape yg patut. Mak kate sian kat aku sudah la masalah lama masih mengganggu jiwa, datang plak masalah baru, ni la dugaan janda muda (kate mak aku) aku pun selamba je la coz aku tak rase benda ni serious sangat. Mak aku kate dia nak jaga Laura kat sini, dia suh aku ke KL buat ape yg patut untuk teruskan hidup aku.

Zamri rajin gak datang ziarah aku 2-3 hari sekali. Selain bermain-main dengan anak aku, dia juga ade ajak aku main wakakaka… ingat lagi satu malam tu hampir tertewas gak aku. malam tu kami berbual kat ruangtamu. Sampai ke malam jugak la. Mak aku masuk tido sebab malas nakjoin citer org muda ketawa terbahak-bahak bercerita tah hape-hape.

Zamri kiss pipi aku je dulu. Pastu melarat ke leher. aku dah naik sedap lak tetiba walaupun hati aku sebenarnya tak nak. dia mula ramas-ramas breast aku dari luar t-shirt yg aku pakai. aku mengeliat kesedapan. zamri terus mengucup sekitar leher dan telinga aku sampai aku pejam mata menahan nikmat. mengeliat jangan cakap la. tapi bila dia dekatkan bibir dia kat bibir aku, aku terus tersedar. aku bangun dan terus cakap “gile ko ni! kalo mak aku bangun kang” aku duduk jauh skit dari dia.

dengan wajah hampa dia berkata “ala ko ni… come on la” aku jelir lidah dan terus masuk bilik aku kunci pintu hahaha! aku tak tau ape yg terjadi kat dia malam tu tapi esok pagi dia sound aku sebelum dia kuar pegi keje.

“jahat ek? nanti ko…” aku sengih-sengih dan buat-buat tak paham. tah la. aku mcm nak, tapi tiba-tiba rase tak nak plak. aku pun tak paham…

42 Comments »

  1. wakakakka…part leher tue pun dah cukup stim!!!!bravo!!! bravo!!! sentuhanmu masih berapi Meen!!!

    Comment by Ameer77 — Thursday, September 18, 2008 @ 8:46 am

  2. A ah la meen ko nie mmg pandai main sentimen la..tapi betul gak ckp mak kau tu balik je la Kl meen banyak penyedap2 yg tgh tungggu ko kat Kl

    Comment by nizarman — Thursday, September 18, 2008 @ 10:17 am

  3. wah2… dasat tol ko… hehehe… meremang jek bace diari ko neh!eheks!

    Comment by Putrisafia — Thursday, September 18, 2008 @ 11:19 am

  4. suspen je kak meen ni. leher je? teruskan la plisss….

    Comment by emma — Friday, September 19, 2008 @ 2:04 am

  5. Kat kampung pun byk yg bole di ceritakan, kekadang tuh stim kampung tuh lg dramatik al-maklum kena cover2x

    Comment by Harry — Friday, September 19, 2008 @ 9:58 am

  6. ekeke…
    sian kt zamri..kempunan mlm tue..

    Comment by hantu — Friday, September 19, 2008 @ 11:29 am

  7. sian zamri..hehe

    Comment by jef — Saturday, September 20, 2008 @ 9:51 am

  8. ehehe terlalu lak kat kapet yasmeen ni B-)

    Comment by annarbi — Saturday, September 20, 2008 @ 11:42 am

  9. yang best cerita kau ni idup ayat tulisan pun power.x pernah miss baca blog u .damnn good
    kelakar pun ada .. Stimmm hmmm. tapi yang pasti cerita enkau ni mmg best lah.. masih tercari-cari blog cikgu dilla masih ada ker???

    Comment by dean — Saturday, September 20, 2008 @ 11:47 am

  10. rileks dulu takyah balik KL dul…buat la citer2 yang mghairahkan dulu kat kampung tu…..contohnya…main dgn jiran ke….main dgn org tua2 kampung ker…ahaks!!

    Comment by roy — Sunday, September 28, 2008 @ 8:39 am

  11. Aduihhhh lama tak baca bolg ko ni meen…ramai jugak kwn2 lama daj tak nampak sini yerr….
    apa2 pun meen.. aku nak ucapkan SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR & BATIN.
    opss…!!!! AKU SUKA LA TGK PIC BARU KO TUUU SIAP BERTUDUNG EKKK…? Wakakakakkakaka

    Comment by campro6 — Sunday, September 28, 2008 @ 8:30 pm

  12. Kehadapan Kesemuaaaa Warga Berahi…..
    Ingin saya ucapkan Selamat Hari Raya Eidul Fitri….

    Comment by Ameer77 — Monday, September 29, 2008 @ 6:17 am

  13. huhuhu…
    best betol lah meen..

    Comment by elly — Monday, September 29, 2008 @ 9:48 pm

  14. Selamat Hari Raya Meen,

    we’ve never met nor saying anything before.
    But just to wish u…..
    semoga sihat dan riang ria di hari raya.

    Comment by james bara — Tuesday, September 30, 2008 @ 12:23 pm

  15. Meen,..nape lama sangat nak update?

    Comment by Tina Abu Seman — Wednesday, October 1, 2008 @ 1:13 pm

  16. selamat hari raya aidilfitri,mohon maaf zahir dan batin.. ^_^

    Comment by jef — Thursday, October 2, 2008 @ 9:32 am

  17. tkder ke cite berahi raya plak….

    Comment by roy — Monday, October 6, 2008 @ 10:44 pm

  18. Manusie mentafsir hidup atas dasar sendiri2..Good..

    Comment by Ann — Thursday, October 9, 2008 @ 1:14 am

  19. betul ke citer2 suma ni?? nampak sgt mcm plot, bole buat intro drama porn. fake stories! kesian yg percaya.

    Comment by lightning force — Thursday, October 9, 2008 @ 9:15 am

  20. meen, mana nak cari cerita ko yang dari mula ? The 1st story ever.

    Comment by jj — Thursday, October 9, 2008 @ 1:03 pm

  21. weh kawan2 klu ade page yang baca share pls blog neh dah hilang touch dia

    Comment by x-fz87 — Friday, October 10, 2008 @ 10:24 am

  22. eh dh updatela … 3 episode lak tu aku tertinggal ..ok latu dpd aku tertinggal Prison Break season 4 smpai 7 episod sbb balik Mesia ..hehe .. eh hai sume …ramai gak org baru … season baru citer Yasmeen lebih dramatic la hehe .. aku suke part jelir lidah tu … keep it up Meen …

    Comment by vaN_Zack — Tuesday, October 14, 2008 @ 2:43 pm

  23. Hasil penulisan yang hebat, mampu menjadikan pembaca hilang akal dalam khayalan…… Standing applause to the writters…. marbeles….

    Comment by szeto — Friday, October 17, 2008 @ 1:06 am

  24. meen aku nak gak jilat pussy kau. mlm ni kau jgn kunci pintu kamar kau, aku nak giliran aku pula. pas tu kau pasti akan inat jilatan terbaik pernah kau rasa. sebulan ni asyik telan kuih raya jee, aku nak sedut kelintit kau dan hirup cairan berahi kau pulak. skrg ni pun aku dah dpt bau aroma pantat kau. menggeletar kepala konek aku meen.oh ya, pakai gaun longgar dan jgn pakai panties mlm ni.

    Comment by raz — Friday, October 17, 2008 @ 3:09 am

  25. Aiyakk..Lepas 2 ape jd!! Meen ko btolah..Ko dh pijak aku pnye wirelahhh..Tbntut kelakian gua..:P nnt dh update kasi ah tau kwan2 k! xyah ah lari kt web sane sini lg..letih dok!! klau leh aku nk tau smpai ending story ko 2! k gurl!! calit skit!! hehehe..

    Comment by rash — Saturday, October 18, 2008 @ 3:19 pm

  26. mee.. masukkan aku sekali.. hehehhehe.. btg besar nak main ngan u

    Comment by jehan — Wednesday, October 22, 2008 @ 9:28 am

  27. meen… asyik2 nak kongkek jer ye… huhuhuhu… sama je teknik… aku cadangkan ko masukkan laa sekali breast fucking… apsal x masukkan ceritakan sekali… kalo meen nagn tiara tetek besar boleh laa layan breast fucking.. huhuhu

    Comment by jehan — Thursday, October 23, 2008 @ 7:03 am

  28. meen…. syoknye cite ko ni.. apa ym ko.. nnt leh chat

    Comment by sarah — Thursday, October 23, 2008 @ 11:42 am

  29. meen… cite aa sekali breast fucking ke baru lagi syok… tetek besa apa guna meen dan tiara

    Comment by jehan — Thursday, October 23, 2008 @ 11:44 am

  30. meen… apa ym ko? boleh laa chat ramai bagi idea

    Comment by jehan — Thursday, October 23, 2008 @ 11:49 am

  31. bila nak sambong……

    Comment by rzf — Thursday, October 23, 2008 @ 6:53 pm

  32. wawawa… thniah yasmeen.. ni 1st time jmpe…
    mmg bez… update r lg… bes btul.. huhu

    Comment by saiful — Monday, November 3, 2008 @ 11:04 pm

  33. wah..besnye blog ni.:P

    meen..nak mntak meen ajar cara buat ***..tk penah buat..tp nak try…email kt saye ek:D

    Comment by azman laska — Thursday, November 6, 2008 @ 9:27 pm

  34. nk emel ko meen.

    Comment by jack — Sunday, November 9, 2008 @ 7:38 pm

  35. Raya dah sudah.. depavali dah sudah, november kian berlalu.. tup2 raya haji nak muncul..

    copeklaa sikit sambung crite tu meen… den tak tahan nak pancut lagi ni…

    Comment by e-bat — Tuesday, November 18, 2008 @ 1:34 am

  36. tak de hal tertinggal Prison Break 4

    torrent jer

    aku dah tengok episod ke 13, tak sabar nak tunggu penyudahnya

    Comment by BAGAK — Thursday, December 4, 2008 @ 10:56 pm

    • nanti ar. aku tgh pk nak sambung camne ni…

      Comment by berahi — Monday, January 5, 2009 @ 5:11 pm

  37. BILA NX SAMBUNG BALIK DIARI KO NIE MEEN…
    DAH LAMA MENYEPI… AP KO BUAT SKRANG???
    AKU LAYAN HABIS SETIAP SUDUT DIARI KO NIE…

    Comment by E'JAN — Monday, December 15, 2008 @ 2:56 pm

  38. MEEN MANA KO HILANG…

    Comment by E'JAN — Monday, December 15, 2008 @ 2:58 pm

  39. Aiik, lamo bonar dah den nunggu nih…bilo ekau nak update lai????

    Comment by Julat — Tuesday, December 23, 2008 @ 12:29 am

  40. Meen..mana nak dpt ur first story..?
    Masa u mula2 kena kongkek ngan abang kandung tu..?

    Yasmeen : aku pon tak ingat ar Ved. cube ko tgk kat http://berahi.blogdrive.com

    Comment by Ved — Tuesday, January 6, 2009 @ 1:29 pm


RSS feed for comments on this post.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: