Diari Berahi Yasmeen

Monday, January 5, 2009

mane satu pengantin baru ni?

Filed under: Diari Kehidupan — Yasmeen @ 6:05 pm

Memang satu kejutan! Patut la dia hilang lame. Kalau muncul pun kejap-kejap je. Dan dah tentu la bersebab. Aku terus melangkah. Anggap je nak pegi wedding member. Memang wedding member pun kan. Aku tertanya-tanya gak. Ape jadi kat Saiful? Bukan ke Tiara dan Saiful dah plan nak kawen mase rumahtangga Tiara kecoh-kecoh retak aritu?

Lame sangat aku hilangkan diri. Aku bawak Laura kesebuah pulau. Kami berehat berdua menjalani kehidupan seperti biase. Laura pun dah berusia setahun. Dah boleh di ajak berbual walaupun pelat dan cakap pun tak betul lagi hahaha!

Berbalik pada cerita tadi. Ayie datang menghampiri aku. dia tanye aku ape aku buat kat sini? Patutnye aku yg tanye dia. Yang pasti aku pegi wedding kawan aku la. Dan dia pulak jawab ‘lea tu kawan wife i’ kawan wife? wife? bermakna?

Bermakna Tiara tu dah kawen dengan Ayie!

15 Comments »

  1. Itu ke maknanya?? Scandalous!!! Hehe

    Yasmeen : skang aku da sakit pala camne nak truskan scandal ni plak. scandal ke? kan da kawen kan huhuhu…

    Comment by Tiara — Monday, January 5, 2009 @ 9:41 pm

  2. jeng…jeng…jeng….

    aik..kau mmg hebat lah Meen….smlm kan kitaorg discuss lain…lain plak crite yg kluar….

    bukan ke Ayie nak kena langgar ngan lori balak kok lain jadiknye…tapi kawen ngan T pon satu ‘BALAK’ jugak lah kan…pandai si Sepol tu tolak ‘balak’ dia kat Ayie….T tu tukar jantan cam tuka suar dalam…..suar dalam dia pon jarang2 tukar….blueeeekkkkkkk……..

    Yasmeen : sebenarnye kan Lea, sebelum aku nak bagi dia kene langgar lori balak, aku nak kasi Tiara siksa batin dia dulu huhuhu pastu aku nak buat dia ade scandal ngan ko plak. Lepas ghost belasah dia separuh mati, baru aku nak kasi dia mati

    Comment by Princess Leia — Tuesday, January 6, 2009 @ 10:20 am

  3. Erm….lepas Laura setahun, erm…figure yasmen stil maintain or OOF he he he he….

    Comment by Harry — Tuesday, January 6, 2009 @ 1:31 pm

  4. bernanah berbisul aku menunggu ‘kewujudan’ ko…

    Comment by NEMO — Tuesday, January 6, 2009 @ 3:34 pm

  5. Harry – figure Meen maintain giler……aku pon nak berguru ngan dia….

    Nemo – at least kau nye bernanah dan berbisol tu berbaloi lah wei……worth waiting for man….

    Comment by Princess Leia — Tuesday, January 6, 2009 @ 4:03 pm

  6. oit Meen…ko betul ker nie…pi “Pulau” tue berdua jer ngan Laura…. bukan ader berteman sorang lagi ker???/ngeh…ngeh…ngeh….

    Comment by Ameer — Wednesday, January 7, 2009 @ 6:40 am

  7. Meen – kira scandal lah gak.. dah kawin tapi tak nikah pon ok gak kan.. tak mo lah aku jadi bini ayie.. takut batin aku plak terseksa nanti
    Kau tgk si Ameer tu.. dia nak masuk frame.. hehehe.. kau buat lah cite kau pi pulau dgn dia.. dia tu suka sgt pulau2 ni..

    Comment by Tiara — Wednesday, January 7, 2009 @ 7:50 am

  8. “pastu aku nak buat dia ade scandal ngan ko plak. Lepas ghost belasah dia separuh mati, baru aku nak kasi dia mati”
    EEEIIIIII….tak rela aku nak scandal ngan si Ayie tu…..dan tak rela juga aku nak tgn Gos kotor dek memukol si Ayie keparat tu…..

    Comment by Princess Leia — Wednesday, January 7, 2009 @ 11:59 am

  9. Aik T……mane komen kau…..nape takde….kena delete nampak….

    Meen..kau betol2 musoh ngan T kape sampai kau delete komen dia…..komen dia takde pape perrrr….apsal kau delete………

    Comment by Princess Leia — Wednesday, January 7, 2009 @ 12:06 pm

  10. Haaa..ni yg aku post tadi..suka2 mak bapak tiri korang jer nak delete……..

    “Meen – kira scandal lah gak.. dah kawin tapi tak nikah pon ok gak kan.. tak mo lah aku jadi bini ayie.. takut batin aku plak terseksa nanti
    Kau tgk si Ameer tu.. dia nak masuk frame.. hehehe.. kau buat lah cite kau pi pulau dgn dia.. dia tu suka sgt pulau2 ni.. “

    Comment by Tiara — Wednesday, January 7, 2009 @ 12:14 pm

    • Server mengong lah tue….bukan delete ponssss!!!!

      Comment by berahi — Wednesday, January 7, 2009 @ 12:26 pm

  11. Eh aku pelik tul la… ape kene ngan blog aku ni. ni si ameer ar ni punye keje. nanti dia

    Comment by berahi — Wednesday, January 7, 2009 @ 4:52 pm

  12. oit….keje aku aper??? pantau jer lah…takde nyer merogol pun blog sape2 tau…nie yang pepagi buat aku naik hangen neh!!!!grrrrrrr!!!!!!

    Yasmeen : aku tunggu ko rogol aku je meer… da lame da aku tunggu…

    Comment by Ameer — Thursday, January 8, 2009 @ 6:03 am

  13. “Yasmeen : aku tunggu ko rogol aku je meer… da lame da aku tunggu…”

    wakakakakaka……mahu tapi malu!!!!!!lilin lagik lah nie!!!!!

    Yasmeen : muahaha… lilin tu org da tak pakai da syg. org skang pakai sepit kuku

    Comment by Ameer — Friday, January 9, 2009 @ 6:06 am

  14. “Yasmeen : muahaha… lilin tu org da tak pakai da syg. org skang pakai sepit kuku”

    uissshhh… ganas sey!!!!!! ngeri wooo!!!

    Comment by Ameer — Monday, January 12, 2009 @ 6:11 am


RSS feed for comments on this post.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: