Diari Berahi Yasmeen

Tuesday, January 13, 2009

gangguan sexual – gesel konek kat punggung!

Filed under: Diari Kehidupan — Yasmeen @ 8:12 pm

Sejak 2-3 hari ni Ayie rajin bertandang ke rumah. Kadang-kadang saje nak tanye khabar je. Kadang-kadang saje nak tengok Laura. Atau kalau tak dtg rumah pun, dia akan call tanya khabar dan nak dengar suara Laura. Sikap dia yang caring dan loving tu memang buat hati aku tak pernah berubah. Tapi aku dah tired nak berskandal dengan laki orang ni.

Aku bagitau Ayie yang aku boring tak keje. Dah lama sangat aku berehat. Duit pun makin surut. Ayie suruh datang office dia Sime Darby (bukan nama sebenar) kat Subang.

Aku mula la terkial-kial cari balik sijil-sijil aku dulu dan mula nak update resume dan print semula. Ambik gambo terkini dan dengan kebaya ketatnye aku pegi la interview jawatan secretary yang Ayie cakap tu. Tapi bukan jadi secretary Ayie la. jadi secretary orang lain yang department berlainan.

Maybe jarang jugak jumpe Ayie sebab dia site manager yg akan selalu outstation ke Qatar, Bahrain dan entah mane-mane lagi la.

Aku sebenarnya dah rase tak best kerana insiden yang berlaku mase interview tu tadi. kerusi ade 3 je. penuh dengan org sedang menunggu. ada temujanji agaknya. yg pasti, yg isi borang keje cume aku sorang je la. aku kene buat essay tentang karenah-karenah boss yang pernah aku hadapi sebelum ni. mase aku tengah mengarang tadi, ade la sorang mamat HR ni lalu belakang aku pastu saje je gesel konek dia kat belakang bontot aku. memang aku sure dia gesel konek. memang aku terase benda keras tu lalu kat punggung aku. dia cume cakap ‘tumpang lalu sikit, cik Yasmeen’ pastu dia lalu dengan selamba. aku terkejut tapi tak cakap ape-ape la kan. nak cakap ape?

aku teringat balik mase dulu-dulu kat mane je aku keje mesti aku kene gangguan sexual ala-ala camtu la. agaknye dorang nampak aku sebagai simbol sex kot! pakai kebaya pun orang gesel konek. sib baik aku tak pakai skirt. tadi mmg aku plan nak pakai skirt la. maklom la kan interview jawatan secretary.

jawapannye tak dpt lagi. tak tau la aku dapat keje tu ke tak. dah lame tak keje ni rase malas plak. Laura pun dah setahun lebih. Aku pun dah boring sangat ni. duit simpanan tinggal tak sampai 10ribu. takatĀ  mane sangat dapat bertahan kan. so, aku rase jalan terbaik, kerje la kot kan? ape pendapat korang?

About these ads

9 Comments »

  1. Aku rasa keje adalah jalan yg baik. Tapi kalau kau dikerjakan atau mengerjakan org lagilah jalan yg paling baik..

    Yasmeen : dikerjakan lebih rileks dan santai. mengerjakan agak letih sikit la aku rase

    Comment by Tiara — Tuesday, January 13, 2009 @ 8:32 pm

  2. hehehehe… niatmu itu bagus sebenarneyr Meen…Kamu peka akan masa depan laura kan??? bukan alpa akan dahaga seks….hehehe…kalau dapat tue join jer lah keje…. at least..susu laura lampin laura sume leh cover pakai duit tue…10 ribu tue leh simpan wat emergency matters….bukan guna hari2….

    Yasmeen : yer meer. aku mesti memikirkan mase depan anak aku. dah setahun aku tarah duit tu sampai tinggal 10k je ni aku dah start riso…

    Comment by Ameer — Wednesday, January 14, 2009 @ 11:14 am

  3. mcm iya iya jer korang2 nie bobal…..dah name pon blog berahi..kasilah basah lencon beb…..heheheheheheheeeee……..

    Yasmeen : baru nak panaskan badan ni…

    Comment by Princess Leia — Wednesday, January 14, 2009 @ 4:31 pm

  4. elek ar Meer…apsal kau serious sgt nie…..relek bro..relek..(Password : ong ong kedi kedi kedik)-Ameer SORANG JER yg paham……
    apsal kau tense sgt pasal Laura nie….kau ade masok share contribute sperma kau ker…..

    Meen..sape sebenarnye bapak Laura nie……

    Yasmeen : actually aku ade gak terfikir nak tulis yg ameer tu bapak Laura yg sebenar. jengjengjeng…

    Comment by Princess Leia — Wednesday, January 14, 2009 @ 4:35 pm

  5. hahahahaha…. ampeh… sib baik opis aku koson tau lea…. cam aper ntah…. aku plak terkene!!!!!!!

    Yasmeen : meer ko skang da byk berubah. dulu opis kosong je mesti ko panggil aku suh duk bawah meja ko. skang opis kosong ko gitau lea plak. kecik hati aku tau

    Comment by Ameer — Wednesday, January 14, 2009 @ 4:38 pm

  6. correction!!! bukan kedi or kedik… should kede..kede…kedek lah lea wei!!!!wakakakaka… aku terkene tul2!!!

    Yasmeen : sape yg kedek taik idong masin?

    Comment by Ameer — Wednesday, January 14, 2009 @ 4:39 pm

  7. “Yasmeen : meer ko skang da byk berubah. dulu opis kosong je mesti ko panggil aku suh duk bawah meja ko. skang opis kosong ko gitau lea plak. kecik hati aku tau”

    HUUHUHUHUHU… sian Lea tue wei… kan die baru kahwin…belum cukup pengalaman laaaahhh…itu yg aku duk menurunkan ilmu “ong…ONG….” kat die tue…..jgn risau Meen… kau senantiasa mendapat perhatian aku punyer!!!!

    Yasmeen : lea tu dah kumpul pengalaman sebelum kawen lagi, ape yg ko nak risokan. tah2 dia lagi expert dari ko

    Comment by Ameer — Thursday, January 15, 2009 @ 7:19 am

  8. “Yasmeen : lea tu dah kumpul pengalaman sebelum kawen lagi, ape yg ko nak risokan. tah2 dia lagi expert dari ko”

    ok lah…ok lah…aku takde turunkan kat Lea…. Aku tunggu ko turun kat aku jer lah yer Meen…. as usual lah kan tempatnyer…. same time same place…. aku tunggu ko kat lobby apartment nanti!!!!

    Yasmeen : apsal tunggu kat lobby plak. nak kongkek kat swimming pool ke? naik terus la. da lupe ke? tingkat 12…

    Comment by Ameer — Thursday, January 15, 2009 @ 1:42 pm

  9. ayie ke ameer bapa laura? yg main dkt jb dulu ameer?

    Comment by ken — Friday, January 16, 2009 @ 4:23 pm


RSS feed for comments on this post.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

The Banana Smoothie Theme Blog at WordPress.com.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 159 other followers

%d bloggers like this: