Diari Berahi Yasmeen

Wednesday, January 14, 2009

esok start keje!

Filed under: Diari Kehidupan — Yasmeen @ 4:07 pm

Ermmm pagi-pagi lagi dorang da call aku suh datang opis. semalam isi borang dan borak-borak kosong dgn budak HR yg gesel konek kat punggung aku tu. Nama dia Amirul.

Hari ni interview dengan boss yg bakal jadi boss aku nanti. pun bukan mcm interview jugak. borak-borak kosong je. nampak mcm cerewet je dan kadang-kadang dia mcm keterlaluan sikit. dia cakap ‘oh janda rupenye’ mak aiii agak kasar bahasa dia.

memang aku akui la aku mmg hilang keyakinan diri setiap kali fikirkan status aku kini. janda? argghhh sangat tak best gelaran itu. janda anak satu plak tu. aduhhhh…

takpe, aku mesti kuatkan semangat. semua ni untuk Laura. aku mesti abaikan ape orang cakap asalkan aku ade income untuk menampung kehidupan kami. so, esok aku boleh start keje. seketeri lama En. Arif masih lagi ada untuk tempoh seminggu lagi dan dalam mase seminggu tu la dia akan handover keje dia kat aku. at least aku tak terkontang-kanting kan…

‘boleh i tau ukuran badan u?’ aku tercengang.

‘errr bukan ape, i ni kalo outstation rajin belikan staff baju-baju’ En.Arif cuba menjelaskan bila tengok aku tergamam dengan soalan dia. aku bagitaulah 38-29-35. agak huru-hara betuk tubuh badan aku. buah dada yg makin membesar. pinggang yg tak lagi size 27 serta size punggung biase yg tak berapa nak tonggek sangat mcm Tiara tu :p En.Arif angguk-angguk dan senyum. aku pun kerut dahi dan rase dia tu ntah hape-hape ntah!

11 Comments »

  1. yasmeen,

    i suggest yasmeen kawen dgn ayie…lagipun dia ayah laura kalau xsalah saya. laura deserves the best form her parents😉

    pasal gangguan2 tu, yasmeen sabar2 je la tapi biar ayie jaga yasmeen dgn laura

    Yasmeen : maaf encik ken, sebenarnya aku nak buat ayie mati kene langgar lori tak lame lagi

    Comment by ken — Wednesday, January 14, 2009 @ 5:23 pm

  2. aiii sumer.meen da start update lah.syabas meen.aku da lame gersang tggu citer2 panas ko nie.permulaan yg menarik,secretary yg sexy…besar gak buah dada ko meen..38 tuu..haru biru aku dibuat nye..

    yasmeen : pada mulanya buah dada itu mengandungi susu. same ar cam size tetek tiara. aku tiru dia je

    Comment by syam27 — Wednesday, January 14, 2009 @ 6:30 pm

  3. KEH…KEH…KEH… 38 ERK MEEN…. GEREK SEY!!!!!!tiga puloh lapan TUUUUUUUU!!!!HAHAHAHAHA!!!!!

    Yasmeen : 36 tu mase aku bujang dulu muahaha

    Comment by Ameer — Thursday, January 15, 2009 @ 7:16 am

  4. “Yasmeen : 36 tu mase aku bujang dulu muahaha”

    amacam kau bule kalahkan aku nie….aku yg baru berumahtangga pon baru 34..tapi….cup dia..ha kau…..amik kau….cup D/DD…….heheee…..

    yasmeen : ok cup da cantik da tu… kire ko leh pakai 36B tu…

    Comment by Princess Leia — Thursday, January 15, 2009 @ 1:42 pm

  5. best best best… syok syok syok..

    Comment by kikan — Thursday, January 15, 2009 @ 3:12 pm

  6. meen,bile nak projek dgn amirul….xkan lah takat gesel konek kat punggung jer.aku gerenti si amirul tu pun tgh tangkap stiiim
    dgn ko…..hehehhehe…

    yasmeen : Eee tak nak la aku. amirul tu buncit. aku pun tak sure yg gesel ari tu konek ke perut thehehe

    Comment by syam27 — Friday, January 16, 2009 @ 9:50 am

  7. ko xnak crite ker part tiara kongkek dgn ayie malam pertama perkahwinan diorang…
    mesti best gilerrr bab dua2,memang pro dalam industri perkongkeken.. ;p

    yasmeen : aku takde mase nak lepak kopitiam ngan tiara lagi nak dengar citer mlm pertama dia. nanti dia citer kat aku, aku update la

    Comment by syam27 — Friday, January 16, 2009 @ 9:54 am

  8. ganasnyer tiara ni

    atleast simpan ayie tu…stok time diperlukan

    Comment by ken — Friday, January 16, 2009 @ 4:21 pm

  9. ganasnyer yasmeen ni

    atleast simpan ayie tu…stok time diperlukan

    Comment by ken — Friday, January 16, 2009 @ 4:22 pm

  10. laa..perut buncit ke amirul 2?ingat kan encem cam ustaz amirul citer puake niyang rapik tuh…huhuhuuh.
    tapi dulu 2 karekter kamal tuh prut buncit gak kan..tapi konek besar…yang ko jadi huru hara jap tuu..ko sapu gak…kah3

    Yasmeen : aku ni kan pantang kene goda. lagi2 la kalo time aku tengah ‘nak’ sangat… tapi tgk jugakla. kalo mat pit tepi2 jalan tu tak pasal2 nak pacak aku, takdenye aku nak layan huhuhu

    Comment by syam27 — Saturday, January 17, 2009 @ 9:09 am

  11. relax meen …….nti kng jd niyang rapik kng..hihihih

    Comment by john — Friday, December 11, 2009 @ 2:24 pm


RSS feed for comments on this post.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: