Diari Berahi Yasmeen

Friday, January 16, 2009

Yasmeen Dan kehidupan Baru

Filed under: Diari Kehidupan — Yasmeen @ 8:48 pm

hari pertama keje spender aku dah basah. Boss aku En Arif tu agak gatal boleh tahan. Setiap kali dia nak mintak aku buat keje mesti dia explain benda tu rapat-rapat sampai kami terpaksa bersentuhan. kalo aku hantar file pun dia akan sambut sambil sentuh tangan aku. Hari ni Azah (seketeri yg aku kene ganti tempat dia tu) dah last dah. Dia dah bagitau aku ape yg aku kene buat setiap hari dari isnin sampai jumaat. harap-harap lepas ni aku boleh buat keje sendiri tanpa bantuan. suspen gak ni isnin depan aku kene keje sorang je. kene plak berdepan dengan boss miang aku tu.

petang tadi aku balik ambik Laura. Aku hantar Laura kat akak sebelah rumah aku tu. Hari ni dahi Laura benjol terhantuk kat kerusi meja makan. Aku tak cakap ape pun. Akak tu mintak maaf berkali-kali. Aku pun nak cakap ape kan. Pasrah jelah! Dah aku takde tempat lain lagi nak hantar Laura. Mak aku nak jaga Laura kat kampung tapi aku tak sampai hati la. Rase rindu pulak kalo berjauhan dengan dia (keibuan sungguh kan?).

Tadi aku lunch dengan geng-geng seketeri. semua masih bujang dan belum kawen lagi. Aku sorang je janda. Sekali lagi aku rase rendah diri. Aku pun tak banyak cakap sangat sebab dorang banyak borak pasal social life dorang diwaktu malam. Memang aku pernah lalui semua tu. Tapi sekarang ni dah tak sesuai lagi. balik keje aku kembali menjadi ibu dan habiskan masa dengan Laura. mane leh join-join dorang lagi.

Laura dah tido. Aku pulak terhidu-hidu bau perfume boss aku. hehehe rindu ke? aku memang tak tahan sangat malam ni. entah kenapa tak tau la. tiba-tiba aku rasa rindu pada sentuhan lelaki. aku teringat semua lelaki-lelaki yg pernah aku tiduri.

spender aku basah. aku cuba abaikan apa yg aku rase. aku mandi dan cuci kebasahan tu tadi. lepas mandi, basah lagi. aku tak boleh tahan. aku terasa ‘nak’ sangat! aku dapat rasakan sebuah ketandusan yang teramat sangat.

aku berbaring dalam keadaan bogel. aku pejamkan mata dan terbayang saat-saat indah ketika aku disentuhi lelaki-lelaki perkasa yg pernah  hadir dalam hidup aku. kebasahan semakin menjadi-jadi. kelentit aku pun mengeras timbul.

aku mengeliat keenakkan meramas buah dada aku yg mengeras tiba-tiba. alangkah nikmatnya kalau ada tangan sasa yang menyentuhnya. aku mendesah sendiri. aku rasa nak nangis kerana kerinduan. rindukan belaian seorang lelaki. jemariku menari-nari menggosok lembut bijik kelentit aku yg basah licin dek kebasahan.

aku dambakan konek keras, besar dan panjang untuk memacak aku slowly dalam keadaan aku sedang menelentang pasrah menikmati kesyahduan begini.

aku terus menggosok-gosok perlahan kelentit basah aku tu sebelah tangan dan sebelah lagi hanya mampu meramas sendiri buah dada aku yg kian mengeras pejal.

aku mendesah dan cuba menikmati kenikmatan itu walaupun aku gagal menikmatinya dengan cara melakukan sendiri begitu. aku dambakan seorang lelaki. aku tak boleh tahan lagi. aku rase nak menangis, menjerit dan meraung. punggung aku melentik-lentik kedepan kebelakang membayangkan konon-konon aku sedang menghenjut sesuatu.

apa yg mampu aku lakukan hanya menjolok jari sendiri kelubang yg mengidamkan batang konek gagah. hanya itu yg aku mampu. aku menggosok-gosok lagi kelentit aku sampai aku keletihan dan kering sendiri. alangkah indahnya kalau ada seseorang menemani aku diranjang dalam keadaan bogel macam ni kan?

24 Comments »

  1. hehehe

    Comment by Yasmeen — Friday, January 16, 2009 @ 9:09 pm

  2. erm… very nice start… perghhh aku pon naik stim tgk pic ko meen. keep on…

    Yasmeen : stim ke?

    Comment by aerizla — Friday, January 16, 2009 @ 10:08 pm

  3. aku pon tgh searching janda’s kesepian…. tapi tak berjumpa lagi….hahahaha..

    Yasmeen : senang ke nak jumpe janda kesepian?

    Comment by aerizla — Friday, January 16, 2009 @ 10:09 pm

  4. tu la yasmeen…kena suruh ayie dgn ameer datang temankan yasmeen ni

    Yasmeen : aku da patah hati ngan ayie tu. kalo ngan ameer yg berlekuk tu nak ar gak tapi segan ar nak ckp kat dia

    Comment by ken — Saturday, January 17, 2009 @ 12:05 am

  5. pehhh….aku pun terstim bace meen tgh gersang nih…ko call je boss ko tuh..konfirm dgn pantas dia datg mlm tu gak p rumah ko..
    dia pun mesti slalu mimpi2 kan ko

    Yasmeen : tak kan la aku nak cari dia. mesti la kene tunggu dia yg start dulu. aku ni kan cober line kuat hahaha

    Comment by syam27 — Saturday, January 17, 2009 @ 9:17 am

  6. x pon call ayie ker…pinjam kat tiara jap..pinjam 1 mlm jadi lah…hehehh

    Yasmeen : segan la nak ckp, ko ckpkan kat tiara boleh?

    Comment by syam27 — Saturday, January 17, 2009 @ 9:18 am

  7. susah gak meen nak cari janda’s kesepian nie…off course le stim ….hehehe

    Yasmeen : mmg bukan semua pompuan ko mintak boleh dapat. pelacur pun bukan senang nak dpt :p takat pelacur RM30 tu senang la kot. tapi tak kan la taste ko seteruk tu kan? huhuhu

    Comment by aerizla — Saturday, January 17, 2009 @ 12:54 pm

  8. takde le smpi nak amikpelacur meen…. biar aku tak dapat dari nak amik peleacur…. not my taste!!!!! geli ar!!!!

    Yasmeen : Aaaa bagus ar kalo camtu. kalo ko nak berzina sekali pon, biar la pada yg rela. jangan merogol atau paksa2 apalagi cari pompuan cikai2 cam pelacur tu. tarak untung!

    Comment by aerizla — Saturday, January 17, 2009 @ 7:18 pm

  9. nape lah tiara jadi macam tu??? tak bagus arrrr….. meen ko reportpolis je die yg langgar!!!.. ayie n laura sure selamat…. so ayie divorce tiara nn u bole amik ayie bapak laura…..

    Yasmeen : takpe mmg aku saje nak suh tiara tolong langgar. sebab aku stress tunggu lori langgar ayie tapi tak langgar2 pon. pasal laura plak sebenarnya aku dah letih jaga berak kencing dia hiks

    Comment by aerizla — Saturday, January 17, 2009 @ 7:20 pm

  10. bagus tiara. well done! biar ayie mati. senang takyah rebut2

    Yasmeen : sebenarnya aku cuba untuk melepaskan tiara dari ikatan perkahwinan yg menyakitkan kepala. bukan kitorang nak rebut ayie tu pon

    Comment by remy — Saturday, January 17, 2009 @ 11:36 pm

  11. bile pulak jadi penyegan ni

    yasmeen : malu-malu kucing

    Comment by ken — Sunday, January 18, 2009 @ 2:24 am

  12. Yasmeen : aku da patah hati ngan ayie tu. kalo ngan ameer yg berlekuk tu nak ar gak tapi segan ar nak ckp kat dia

    huhuhuh… nie cam menjemput jer Meen….. “berlekuk” jer ker yg ko ingat Meen…yg lelain???

    Yasmeen : hanya itu yg berkesan dihatiku meer muahahaha

    Comment by Ameer — Monday, January 19, 2009 @ 6:06 am

  13. k la… aku just follow u’r story…. pape pon just waiting klu ada yg sudi nak mengongkek ngan aku.

    yasmeen : ko nak kongkek ngan laki ke pompuan?

    Comment by azryen — Monday, January 19, 2009 @ 6:27 am

  14. Aerizla : “nape lah tiara jadi macam tu??? tak bagus arrrr….. meen ko reportpolis je die yg langgar!!!.. ayie n laura sure selamat…. so ayie divorce tiara nn u bole amik ayie bapak laura”

    Haiz.. Baru Meen dgn Tiara nak rebut2 bdk Aerizla ni.. dia plak suruh report Tiara kat polis.. Si Meen tu dah tak mo dgn si ayie.. si Tiara plak kalau mati idup balik pon mmg tak mo dgn si ayie.. hehehe

    Remy : ‘bagus tiara. well done! biar ayie mati. senang takyah rebut2 “
    Kita rebut kau je lah Remy..

    Meen – Awat buat sengsorg ni babe.. lain kali call lah.. blh I tolong u.. hehehehe

    yasmeen : la nape tak ckp ko leh tolong thehehe

    Comment by Tiara — Monday, January 19, 2009 @ 9:00 am

  15. hehehe… tiara ngan meen nak rebut aku????? layak kah aku???? tapi klu nak bole aje….hehehehe

    yasmeen : kitorang slalu rebut yg panjang dan besar cam ameer punye tu. ko punye camne? hiks

    Comment by aerizla — Monday, January 19, 2009 @ 9:10 am

  16. hehehehehe….. Remy nie mengingatkan aku kpd Remy Martin lah pulok…hehehehe

    yasmeen : remy martin tu aku tak bape minat sangat. kalo ricky martin tu nak gak try thehehe

    Comment by Ameer — Monday, January 19, 2009 @ 9:15 am

  17. “hehehe… tiara ngan meen nak rebut aku????? layak kah aku???? tapi klu nak bole aje….hehehehe”

    Aerizla – kalu kau nak tahu diaorg2 tu minat kat lelaki yg bynk nonok…bukan lelaki yg kemiskinan nonok…..wakakakakakakaakakahhhhhhhhh

    yasmeen : terbayang aku beruntungnya ghost memiliki mu huhuhu… eh terbalik, beruntungnya ko memiliki ghost thehehe… pat la update mlm pertama…

    Comment by Princess Leia — Monday, January 19, 2009 @ 1:22 pm

  18. suka ati le ape ko nak cakap leia…. aku miskin nonok ke ape ke… itu aku….. nape? ko nak bagi nonok ko aku terjah ke???

    yasmeen : btul tu lea dah masak sangat ngan keinginan aku. walaupon ko miskin nonok pon takpe, kalo ko mampu bertahan lama, size bagi aku tak penting sangat huhuhu…

    Comment by aerizla — Monday, January 19, 2009 @ 1:37 pm

  19. meen bape lama konak???

    yasmeen : tgk mood aku la. agak-agak aku rase nak stop nanti ko stop la

    Comment by aerizla — Monday, January 19, 2009 @ 7:57 pm

  20. mana bole stop tetiba…. aku pon nak pancut gak!!!! give and take la…hihihi

    Comment by aerizla — Tuesday, January 20, 2009 @ 5:35 am

  21. “yasmeen : tgk mood aku la. agak-agak aku rase nak stop nanti ko stop la”

    part nie saper kene memang tensi abis aku……silap ribula time dekat nak denyut tue Meen mintak stop!!! sabar…..sabar!!!!

    yasmeen : cakap la nanti! nanti! sikit lagi!

    Comment by Ameer — Tuesday, January 20, 2009 @ 5:54 am

  22. holla ..Zack kembali …aisey tertinggal bas lagi ..
    Meen ..ni mcm cite betul je ..
    cmne ko tulis cite ni yek ? ..sambil korek2 ..
    tangan mana yg menaip ..tgn mana yg mengorek ? hehe

    yasmeen : akhirnya muncul balik ko eh samurai

    Comment by vaN_Zack — Tuesday, January 20, 2009 @ 6:11 am

  23. 22 | vaN_Zack
    January 20th, 2009 at 6:11 am

    holla ..Zack kembali …aisey tertinggal bas lagi ..
    Meen ..ni mcm cite betul je ..
    cmne ko tulis cite ni yek ? ..sambil korek2 ..
    tangan mana yg menaip ..tgn mana yg mengorek ? hehe

    yasmeen : akhirnya muncul balik ko eh samurai

    ko kene time kasih sayang aku wei meen… aku dok panggil balik die masuk sinik tau…hehehehehe…..

    Comment by Ameer — Wednesday, January 21, 2009 @ 7:09 am

  24. “yasmeen : cakap la nanti! nanti! sikit lagi!”

    hahahaha…. itu bukan ker dialog aku atas sofa suatu ketika dahulu Meen???? ingat lagi ko erk Meen!!!!ganaih!!!! tak sabar2!!!!

    Comment by Ameer — Wednesday, January 21, 2009 @ 7:13 am


RSS feed for comments on this post.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: