Diari Berahi Yasmeen

Saturday, January 17, 2009

kali terakhir bersama Ayie

Filed under: Keagungan Tuhan — Yasmeen @ 3:00 pm

hari ni aku cuti. aku berangan nak bangun lewat tapi Laura dah bangun menangis seawal jam 8 pagi. Maka terpaksa la jugak aku bangun. buat susu dan mandikan dia sebab dia kencing + berak sekali plak. Ayie call aku ajak keluar. Aku mintak dia datang ambik aku tengahari sikit la sebab banyak keje nak buat. Nak kumpulkan baju kotor nak hantar dobi, nak siapkan Laura. nak kemas bilik. Nak kemas rumah.

Ayie sampai pukul 1 tgh tadi. kami pegi makan kat Restoran Bawang Merah depan SJMC kat subang jaya. Lepas tu kami ke Subang Parade membeli belah. Dah lame jugak aku tak bawak Laura jalan-jalan. Kami makan di Dave Deli dan habiskan masa sebentar di MPH. Last sekali beli baju kat Parkson. Sempat gak aku capai baju keje. Ayie berkeras nak bayar, tapi sebab aku ambik sampai 4 kemeja dan 1 seluar so aku segan la. maka cepat-cepat la aku bayar sendiri. sebenarnya aku berkenan handbag paris hilton tu tapi cam fancy-fancy sikit la tak sesuai nak bawak pegi opis so aku abaikan.

Ayie macam biase la. Masih dengan sikap penyayang dia tu. Kan best kalo aku kawen dgn dia dan kami bahagia sebagai suami isteri memandangkan dia mmg bapak kandung Laura. Aku padamkan angan-angan tu sebab Ayie dah kawen ngan Tiara skang ni. Aku memerhati setiap gerak geri Ayie penuh taksub dan kepalaaku tak putus-putus membayangkan kebahagiaan sekiranyakami bersatu sebagai sebuah keluarga yg bahagia. Laura sentiasa memeluk Ayie dalam dakapan. Dia kelihatan selesa bersandar dibahu Ayie. Mungkin Laura dapat rasakan itulah bapa kandungnya.

Tanpa aku sedari, Tiara memerhatikan kami dari jauh. Namun takde adegan kemesraan antara kami cuma cara kami keluar  bersama tu ade la gak mcm suami isteri sebab bawak anak kecik kan.

Badan Laura cam panas pulak. Sebelum balik kami singgah ke Klinik Razana. Ayie mendukung Laura keluar dari kereta dan dalam sekelip mata aku nampak dengan mata kepala aku sendiri Laura terpelanting dari tangan Ayie. Aku masih lagi dalam kereta tercengang. Masa orang ramai berkerumun kat Ayie dan Laura pun aku masih lagi tergamam dalam kereta.

Aku turun kereta dengan langkah lemah. Aku tergamam tengok darah penuh seluruh tubuh Laura tak tau dari mana datangnya. Orang ramai angkat Ayie dan Laura masuk kedalam klinik. suasana kucar kacir sebentar. Sementara aku biarkan kereta Tiara berlalau selepas melanggar Ayie dan Laura, aku masih lagi terdiam.

Kereta peronda tiba. Aku masih lagi terdiam. Suara-suara orang ramai yang menceritakan kepada pegawai peronda tu bahawa sebuah BMW warna hitam yang tak dapat dilihat no plat pendaftarannya dengan jelas telah melanggar Ayie dan Laura dan terus melarikan diri. Aku terduduk. Aku terkenangkan Laura dan Ayie. Juga terkenangkan Tiara yang baru memboloskan diri sebentar tadi…

14 Comments »

  1. kesiannyer kat ayie n laura..
    giler punya tiara..
    mesti dia jeles..
    sabar yer meen…

    Yasmeen : yelah aku tengah sabar la ni tunggu bile ayie dengan laura nak mati thehehe. any idea?

    Comment by anonymous — Saturday, January 17, 2009 @ 5:57 pm

  2. sedih plak rasanya ayie ngan laura accident……huahuahua

    dont worry. aku akan tambah kesedihan ko 2-3 hari lagik

    Comment by rissa — Saturday, January 17, 2009 @ 9:58 pm

  3. ala aku serba salah lak korang komen camtu. korang igt aku tak berhati perut sangat ke. abis camne… aku nak matikan watak ayie ngan laura ni aku pening la. aku nak kembali memantat dengan bebas… sile beri sokongan. terima kasih…

    Comment by Yasmeen — Saturday, January 17, 2009 @ 11:53 pm

  4. report je tiara tu

    jgnla yasmeen pikir camtu…biarla yasmeen bahagia dgn ayie. laura tu anugerah bukan pilihan

    teruk2 ayie main sane sini, die tetap syg kt laura. nampak sifat kebapaan die…yasmeen xnak jaga laura, yasmeen serah laura kat ayie

    xsalah yasmeen kawen 2..kawen ayie dgn ameer

    yasmeen : kawen 2? jgn merepek la. teruk aku kene bambu ngan peminat blog ni kalo tulis citer merepek tak logik nanti huhuhu

    Comment by ken — Sunday, January 18, 2009 @ 2:23 am

  5. meen.. kalo ko matikan watak ayie… mesti watak baru yg muncul adalah memantat plak ngan boss ko kat opis kan??? dan mamat yg gesel konek kat ko ari tu??? hehehe….teruskan sekadar cerita tak ada apa yg nak sedih weh!!!!

    yasmeen : aku tak tau la ape yg dorang ni sedih sangat. marah tul dorang kat tiara sampai dorang baling telor kat umah tiara. adui pening aku nak settle

    Comment by aerizla — Sunday, January 18, 2009 @ 9:24 am

  6. aku agak dah napa si meen nak matikan laura..dia nak bebas tapi apsal lak nak matikan ayie?

    meen aku nak kau buat tiara kena tangkap…tak adil lah kalau dia lepas….

    yasmeen : akusorang je yg tau tiara langgar lari. aku tak bercadang nak bagitau polis. aku cume buat report biase2 je kot…

    Comment by rissa — Sunday, January 18, 2009 @ 12:14 pm

  7. oh mai. restoran bawang merah. mak kawan i punya😛

    btw, sumpahan ke atas tiara patut dibuat seperti ke atas israel.

    yasmeen : tapi tiara tak pakai senjata dan bom macam israel

    Comment by kapucinoteh — Sunday, January 18, 2009 @ 4:28 pm

  8. please delete aku punya komen tadi. ada masuk flickr aku pula. nnti akak ti aku marah pula. thanks

    yasmeen : takde org nampak link flickr ko tu. aku sorang je leh nampak thehehe…

    Comment by shook — Sunday, January 18, 2009 @ 4:31 pm

  9. 3 | Yasmeen
    January 17th, 2009 at 11:53 pm

    ala aku serba salah lak korang komen camtu. korang igt aku tak berhati perut sangat ke. abis camne… aku nak matikan watak ayie ngan laura ni aku pening la. aku nak kembali memantat dengan bebas… sile beri sokongan. terima kasih…

    Meen…. aku ader idea…ko jgn bunuh sesape dulu..mebbe ader pekdah di hari tue…. as current situation…ko buat jer Laura cam kene culik pehtu Ayie pulak turt hilang bersama…dikhuatiri… Ayie dalang dlm pengeksportan budak pi luar negara…hehehe..amcam???/

    yasmeen : takde org nampak link flickr ko tu. aku sorang je leh nampak thehehe…

    thehehehehe….. kiyut lah you SHOOK…..
    Maner Tiara??takde ngomen pun>???tgh meromen ker???

    yasmeen : skang ni takleh ade sesape yg mati ke? oklah aku hantar anak aku balik kampung jelah hehehe… pasal ayie tu, aku suh tiara settle…

    Comment by Ameer — Monday, January 19, 2009 @ 6:10 am

  10. Meer – Tiara Sibuklah bersihkan telur depan rmh dia..
    Kapucinoteh – Tak payah lah nak sumpah2 ni semua.. nanti sumpah mkn ko balik nanti kang.. ni cite rekaan tak de kena mengena dgn yg idop atau yg AKAN mati.. jadi rilek bradder.. jgn ikutkan perasaan ko sgt..

    Meen – Tiara jugak lah kan.. takmo lah langgar Laura.. mcm ni.. since kau nak buat kan si Ameer tu biological father si Laura dan Ameer tahu selama tiara kawin dgn Ayie batinnya terseksa..Ameer volentier bahagiakan batin tiara tetapi dgn syarat kena mamposkan si ayie.. yg Laura tu.. kita biarkan ameer jaga dia.. wakakaka..sebenarnya mastermind dia Ameer bukan org lain…..

    yasmeen : aku pon kompius la. kalo ameer tu bapak laura, apsal laura putih melepak cam abang zack eh? hiks

    Comment by Tiara — Monday, January 19, 2009 @ 10:16 am

  11. wakakakaka… amboi2…(siap cekak pinggang)…. last2..mastermind dari KS lah pulak yer …. bijakkkkk!!!!….

    Comment by Ameer — Monday, January 19, 2009 @ 11:19 am

  12. Wakaka tang Laura putih tu ikot ko lah Meen. Kira benih ko kuat dari benih Ameer. Aku x rasa abg zack. Sbb abg zack pandai buat anak lelaki. Anak pompan dia x reti buat. Tapi aku suka ko x patah semangat utk mendapatkannya. Hehe

    yasmeen : mungkin jugak la tiara. aku harap ko berusaha dgn lebih gigih lagi. tapi aku dah jampi dah anak ko yg ke-7 nanti baru anak pompuan, sori

    Comment by Tiara — Monday, January 19, 2009 @ 8:46 pm

  13. yasmeen : aku pon kompius la. kalo ameer tu bapak laura, apsal laura putih melepak cam abang zack eh? hiks

    wakakakaka…. pt…..hhh!!! ampeh jer!!!!!!! last2 baru tahu Laura Anak AKU!!!! MAMA MIA betollah Meen!!!!!

    yasmeen : skang ni ko setuju ke tak?

    Comment by Ameer — Tuesday, January 20, 2009 @ 5:51 am

  14. yasmeen : skang ni ko setuju ke tak?

    hehehe.. since beginning u know that “Yasmeen Rules”… aper lagi…. aku okkey jew…muahahaha…. Laura… Ameer… kire kene lah namer serani tue wei….

    Comment by Ameer — Wednesday, January 21, 2009 @ 7:06 am


RSS feed for comments on this post.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: