Diari Berahi Yasmeen

Sunday, January 18, 2009

Laura…

Filed under: Diari Kehidupan — Yasmeen @ 9:59 pm

Laura berada di ICU sejak semalam. Ayie masih lagi tak sedarkan diri. dia mungkin koma. Aku banyak habiskan mase dengan Laura. menemani satu-satunya anak aku yg aku sayang. Kami telah bersusah payah bersama sejak Laura mula tumbuh didalam rahim aku dulu.

Aku lihat Tiara menemani Ayie dengan linangan airmata.  Tiara kelihatan sedih dan sangat sugul. Dia tak tegur pun aku. Aku pun tak pegi jumpa dia. Aku pun tak pasti apa maksud airmata Tiara. Adakah dia sedih dengan perbuatannya atau sekadar satu lakonan. Tadi pegawai polis dari IPK shah alam datang bertanyakan beberapa soalan kepada aku. Aku masih lagi tak bagitau apa-apa selain dari aku masih trauma kerana melihat anak aku melambung tinggi terlepas dari tangan Ayie ketika itu.

En Arif dan isterinya juga ada datang menziarahi Laura dan dia suruh aku bercuti dan berehat buat sementara waktu. Aku masih lagi menyimpan harapan tinggi untuk Laura walaupun doktor kata tempurung kepalanya retak. Mak aku pun sampai dari kampung pagi tadi. Mak aku tak habis-habis menyalahkan aku sebab aku degil tak nak bagi dia jaga Laura kat kampung.

Aku malas nak bertekak dengan mak aku. Sekarang ni aku fikirkan  Laura dan aku takde mase nak fikirkan benda lain. Aku rasa aku hampir putus harapan. Jawapan doktor sentiasa tak memuskan hati aku. Doktor seolah-olah tak pasti dengan keadaan sebenar anak aku. Aku hanya mampu berserah je skang ni.

25 Comments »

  1. Wah… Cerita ni br siap, masih trasa HANGATnye mcm apom yg terkepom,
    Sbenornye, latar citer kali ni lebih kpd unsur2 sedih… Tp beb wa tau lu kejam owangnye… so ape kate lu balas balik kekejaman yg lu dpt kat tiara… hehehe… kasi ugut la.. sama dia, lu tau pe sape yg langgar.
    Lg satu wa suggest, pe kate sequence kali ni lu buat ler citer betol2 sedih sampai jibik mata tangkap Meleleyhh… Uhh…yeah.. n then u can cont ur fantasytic heavy duty sex story hehehehe…

    yasmeen : kang aku tulis ko main ngan tiara, 3some skali ngan ayie kang baru ko tau!

    Comment by Ghostrider — Monday, January 19, 2009 @ 12:26 am

  2. Ehem…now wen lose energy more comnt,(who’s know)
    Br perasan rangkaian cerite x brape teratur dan ade bbrape ayat mcm x paham maksudnye.
    Bila rangka crite teratur lg cantek… dan kalu gaya pnyampaian terperinci…owang sume akan rasa citer ni real wlaupun sbnarnye tipu
    (Hehehe…mcm real je wa pnye comnt )

    yasmeen : sebenarnya aku tak bape reti sgt menulis ni, aku main redah je. tu pasal peminat aku slalu baling telor kat umah aku

    Comment by Ghostrider — Monday, January 19, 2009 @ 2:56 am

  3. ngeh…ngeh…ngeh././//ghost ko nie dendam ngam Tiara ker wei…..aku ingat Meen jer yg berdendam….huuhuhuhu…..need more input Meen!!!!!

    yasmeen : tak baik berdendam. berdosa tuhan marah

    Comment by Ameer — Monday, January 19, 2009 @ 6:54 am

  4. dia dlm proses nak kasi matikan watak doh. later senang aktiviti bebas kembali -_-

    amir dah nampak aku. abis la.😛

    cadangan aku utk kasi matikan watak ;
    laura tidak dpt diselamatkan dan kantoi dengan emak yang laura anak ayie. ayie pula tetap koma. ko bawa diri ke tempat lain tuk cari ketenangan. lepas tu terjebak semula aktiviti lama😛

    yasmeen : bawak diri? nanti la. kasi la aku main ngan boss aku dulu

    Comment by shook — Monday, January 19, 2009 @ 8:55 am

  5. Aku suka crita lucah!!! post lah lagik!

    Comment by TehSeahalia — Monday, January 19, 2009 @ 9:47 am

  6. Ghostrider: Wah.. Lu dah mcm kacang luper kan kulit plak.. Lu sejak dah kawin ni, lu speaking english lah pulak.. mesti apam baik lu dpt kan.. hehehee….pakai hp baru nampak….hp baru nampak….

    yasmeen : ooo skarang baru gua tau la ghost lu speaking london sebab da pakai hp baru gupenyer…

    Comment by Tiara — Monday, January 19, 2009 @ 10:22 am

  7. Gos : Ehem…now wen lose energy more comnt,(who’s know)
    I KNOW….I KNOW….heheheheeee…..bukan main kau berendam…..dua jam tu….uwaaahhhhh……mesti lutot kau longgar kan….wa caya sama lu……..

    yasmeen : jgn berendam lama2 sgt nanti kering susah nak kuar

    Comment by Tiara — Monday, January 19, 2009 @ 10:24 am

  8. Princess Lea : kau pon bule tahan hebatnya…..dua jam kau bertahan…..

    yasmeen : 2 jam eh lea? mesti pastu ko kejung sampai pagi

    Comment by Tiara — Monday, January 19, 2009 @ 10:26 am

  9. eh…. kamu sume berdendam ker berendam ???? Aku kebingungan!!!

    Comment by TehSeahalia — Monday, January 19, 2009 @ 11:16 am

  10. Tapi Meen, buat lah si ayie tu sadar from coma.. dah tu bila nak balik, dia kena langgar dgn lori taik..dah tu baru dia mati.. tak sempat mengucap.. kita kasi dia rasa cukup2 ar.. Amaciam?

    yasmeen : pastu da bergelumang ngan taik, takde sape plak sanggop mandikan mayat dia. kesian plak dia nanti

    Comment by Tiara — Monday, January 19, 2009 @ 12:07 pm

  11. eh…eh… ni Tiara ker Meen yg berdendam kat Ayie nie wei….

    Comment by Ameer — Monday, January 19, 2009 @ 12:12 pm

  12. lawak nyer akak aku sorang ni. kena langgar lori taik pula

    Comment by shook — Monday, January 19, 2009 @ 2:50 pm

  13. meen… aku rasako tak perlu matikan watak laura tu…. just bagi je mak ko jage then u bole bebas seperti dulu… then ko bole cite plak ko ngongkek ngan zamri kat kg setiap kali ko balik jenguk laura… amacam??? ok tak ideaaku???

    yasmeen : aku penah kongkek ngan zamri eh? aku lupe la. nanti aku bace balik citer lame aku hihihi

    Comment by aerizla — Monday, January 19, 2009 @ 3:45 pm

  14. Ape saja la lu tiara… tau aje ape owang buat…
    Sebenornye… Jgn kate berendam… menyelam lg beb…

    Comment by Ghostrider — Monday, January 19, 2009 @ 4:20 pm

  15. Tiara…tiara…tiara… berani lu mengatakan nut lupekan skin… mcm wa cakap wen lose energy é impact from tat can be create more comnt… Ac2aly wa x pandai speaking tp… tetiba je terpandai mcm dpt nur gitu..

    yasmeen : gua pon nampak la lu mcm da dpt nur dan hidayah la sejak kawen neh

    Comment by Ghostrider — Monday, January 19, 2009 @ 4:34 pm

  16. Meen… lu jgn kasi wa main dgn tiara… Zalim namanye ni… wa suruh lu kejam dgn tiara tp jgn la babit kan wa… u kan tau i x suke terlibat dlm watak2 haram ni… lebih2 lg bab main… penat beb… u kan tau tiara ganas owang nye… taubuat taubuat…

    yasmeen : kalo lu takmo main ngan tiara, wa cadangkan lu duk je bawah tiak lea dendiam. nanti sampai mase wa buat citer wa terserempak ngan lu & lea kat tepi pantai diwaktu senja

    Comment by Ghostrider — Monday, January 19, 2009 @ 6:06 pm

  17. ape kata bile ayie sedar je nanti, dia ilang ingatan,pastu ko bercinta la blik dgn ayie bile dia da ceraikan tiara..so laura dapat lah dok dgn mak ayah dia balik…huhuu…cian laura dahagakan kasih sayng mak ayah dia..

    yasmeen : camni la aku rase. kalo ko nak join watak dlm citer aku ni, ape kate kalo ko kawen je ngan aku ngan tiara skali

    Comment by syam27 — Monday, January 19, 2009 @ 6:26 pm

  18. pastu lepas tiara di ceraikan,dia kembali pada ameer n menjadi keasaih gelap ameer…peace tiara ;)>

    yasmeen : laaa… aku baru berangan nak kat ameer tu ko da nak bg kat tiara plak

    Comment by syam27 — Monday, January 19, 2009 @ 6:29 pm

  19. Meen sory eh…cam ne wa nk duk bawah ktiak lea…dah sememangnye kalu wa diri sememangnye lea berada di bwah paras tiak wa… Tp kalu tdo lain citer la hr2 wa tekap muka wa kat tiak lea… Fullamak…syioknye… Lg msm lg stim beb…

    *kpd yg blom pro jgn tiru skill ni, takut ade yg mati lemas

    yasmeen : ko citer ar bebetul ghost, ko tekap muke ko kat tiak lea ke kat breast dia?

    Comment by Ghostrider — Monday, January 19, 2009 @ 9:03 pm

  20. 18 | syam27
    January 19th, 2009 at 6:29 pm

    pastu lepas tiara di ceraikan,dia kembali pada ameer n menjadi keasaih gelap ameer…peace tiara >

    yasmeen : laaa… aku baru berangan nak kat ameer tu ko da nak bg kat tiara plak

    kekasih gelap??? gelap ker???ngeh…ngeh….

    yasmeen : biar gelap asalkan berlekuk huhuhu

    Comment by Ameer — Tuesday, January 20, 2009 @ 5:49 am

  21. hek eleh meen… ko buat buat lupe lak…

    Comment by aerizla — Tuesday, January 20, 2009 @ 8:10 am

  22. lau aku kawin dgn tiara n meen skali adakah aku kene jadi ayah tiri pada laura……..
    tapi ok gak kan, tiap malam dapat threesome..huhuhu🙂

    Comment by syam27 — Tuesday, January 20, 2009 @ 7:57 pm

  23. ko nak kat ameer….?tapi tiara nak jugak…..hehehe….
    ameer..yang mane pilihan ko…atau nak sapu 22 skali…heheheh

    yasmeen : takde hal aku ngan tiara dah biase berkongsi sejak dari zaman saiful lagi. cume abg zek je yg tak dpt kongsi sampai skang ni

    Comment by syam27 — Tuesday, January 20, 2009 @ 8:00 pm

  24. “ko nak kat ameer….?tapi tiara nak jugak…..hehehe….
    ameer..yang mane pilihan ko…atau nak sapu 22 skali…heheheh

    yasmeen : takde hal aku ngan tiara dah biase berkongsi sejak dari zaman saiful lagi. cume abg zek je yg tak dpt kongsi sampai skang ni”

    huhuhuh…ntah… betul kater Meen tu…aku sokong ko Meen… kongsi kan lebih elok dari tamak…. biar sume dapat…asal sume2 bahgia… tapi part satu yang ko takleh kongsi tue kan Meen… sori ler….aku takleh nak kate aper….. kene ikhtiar lagi kut….

    Comment by Ameer — Wednesday, January 21, 2009 @ 7:04 am

  25. 2 ada la blsn dr smua pbuatan ko..tuhan da byk bg ko peluang…aq arap pas ne ko jga anq ko baik2..hdup la sprti seorng ibu…anq ko akan menerima padah atas segala yg ko lakukan..dan ingatlah…perbuatan mu sekarang akan menjadi sifat anq mu pada masa hadapan!!!ingat…

    Comment by syah — Saturday, May 8, 2010 @ 8:32 am


RSS feed for comments on this post.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: