Diari Berahi Yasmeen

Monday, January 19, 2009

boss nakal :p

Filed under: Berahi — Yasmeen @ 9:23 pm

aku pegi opis jap tadi tapi boss aku suruh balik kul 11 tengok anak aku kat hospital. tiba-tiba aku jadi sebak didada bile dia bukak ceramah sedih.

“anak u tu dah takde sesape lagi selain u. dia perlukan u skang ni. dia takde tempat bergantung selain dari u. dia satu-satunye anak u, u jagalah dia sementara peluang masih ada” boss ni cakap cam anak aku dah nak mati plak.

aku pun tiba-tiba teremosi plak menangis tersengguk-sengguk  mengenangkan anak aku yg memang takde bapak tu. cume aku sorang jelah tempat dia bergantung.

sedang aku menangis tuh boss usap-usap belakang badan aku sampai kancing bra aku terbukak. aku terkejut dia pun terkejut gak.

“sori-sori, meh i pasang balik” dengan selamba boss aku berusaha nak pasang balik kancing bra aku yg dah terbukak tu. aku pun menghala belakang badan aku untuk dia pasang balik bra aku yg tertanggal tu. boss berdiri dibelakang aku dan dia hanya masuk kan tangan untuk pasang balik kancing yg tertanggal tadi.

try punye try, last-last tangan dia beralih kedepan meramas breast aku dari belakang. aku terkaku dan berdiam diri. tetiba terasa sedap plak. breast aku mula mengeras dan puting mula terbonjol timbul menahan stim.

melihatkan respon baik dari aku, boss memusingkan badan aku supaya menghadap kehadapan bertentangan dengan dia. boss tanggalkan butang kemeja aku satu persatu.

“susah nak pasang kalau tak nampak” aku tau itu sekadar alasan tapi entah kenapa aku hanya merelakannya. selesai membuka kesemua 6 bijik butang kemeja aku, terbonjol breast aku terkeluar bila bos selak baju aku ke kiri dan ke kanan. boss meramas-ramas lembut breast aku. aku hanya diam membiarkan kesedapan itu berlaku.

boss mula menunduk menghisap puting aku dan menjilat sekitar buah dada aku yg semakin mengeras. aku tersandar dikerusi sementara boss terus menjamah seluruh buah dada aku dan terus menggomol breast aku yg membonjol.

kelentit aku mula mengeras dan aku yakin spender aku mesti dah basah. maklumlah aku memang gersang kan… aku tak terdaya nak menahan nafsu aku yg makin ditimpa kesyahduan. aku tak daya nak tolak kucupan dan tikaman lidah boss. boss mengucup aku penuh nikmat dan tanggannya tak henti meramas dan menggentel buah dada aku. sesekali boss melepaskan kucupan dan berbalik pada breast bengkak aku yg makin mengeras. boss menjilat dan menghisap seluruh breast kiri dan kanan dengan muke geram tak tahan dia :p

tiba-tiba enpon aku bunyi. zamri call, dia kate dia baru sampai kat hospital. mood berahi aku terbantut bile ingatkan Laura yg sedang bertarung dengan maut.

“saya pergi dulu!” aku segera pasang sendiri bra aku dan butang balik baju aku. lepas betulkan rambut aku sikit, aku capai handbag aku. boss pun mcm baru tersedar dari kene rasuk konon-konon tak sedar ape yg berlaku. aku pergi tinggalkan boss terkontang-kating.

sepanjang perjalanan ke hospital, aku tersenyum-senyum terkenangkan peristiwa tadi. aku gigit bibir terkenangkan kucupan nikmat boss tadi dan kesedapan jilatan dan nyonyotan boss kat breast aku tadi… ermmm🙂

25 Comments »

  1. Aha… kali ni wa terase yg wa dah terselam dan menyelam dlm citer ni…
    I terase mcm i jd bos u plak…real seh…
    Citer teratur…dan gaya bahasa yg rapi buat wa stim….jerk…
    Wa tau lu pandai creat citer beb… cuma…kadang2 lu suka merendah diri dan buatkan diri lu mcm x confident…
    Tp satu je yg wa nak complain bukan komen eh… STIM TERGANTUNG beb…cilakak tul…

    yasmeen : sebenarnye aku blom lg rase nak main ngan boss aku tu. tu pasal la aku buat citer zamri call haku thehehe

    Comment by Ghostrider — Monday, January 19, 2009 @ 9:59 pm

  2. Meen ko pon bleh tahan jgak eh…kuang asam…
    Ko kate aku tekap muke kat breast lea…(tu dah termaktub sejak dr azali lg), kang.. aku tekap kat ko kang…br ko tau… keras tak lembik2…timbul x tenggelam2…(yg mana tau je)

    yasmeen : yg tu aku akan fikirkan semula. maybe bile lea outstation ke :p

    Comment by Ghostrider — Monday, January 19, 2009 @ 10:07 pm

  3. woi… meen, ko ni buat kitowang gelak je di tgh mlm ni, ko x reti2 nk tdo ke…
    Wa tau knape lu x de ht nk main dgn lu pnye bos… sbb batang dia kecik dan pendek…ditambah dgn perot dia yg mcm pompan ngandung 9bulan gerenti x sampeinye hehe…

    yasmeen : tak ar boss aku tu ensem ar. yg buncit tuh kapten pot ups…
    yg korang tak tido lagi apsal? haaaa aku tau…

    Comment by Ghostrider — Monday, January 19, 2009 @ 11:03 pm

  4. Meen…aku pon pakai bra jgak… x tau plak aku hanya dgn usapan kancing bra bleh tebukak…
    Nampaknye bos ko ade skill br…aku nk mintak dia ajar gos lah..
    Bole la meen…bole lah…

    yasmeen : aku rase bukan ‘ter’bukak. tapi dia saje je kasi bukak. sebenarnye aku sedar dia bukak, saje aku buat2 tak tau huhuhu sebab aku suke dan berharap sgt dia bukak

    Comment by Princess Leia — Monday, January 19, 2009 @ 11:44 pm

  5. Oh…bos lu ensem owangnye…kalu camtu bleh la wa sumbat lubng kentut dia…uh…mesti nangisnye bos lu…hehehe…
    Meen lu buat kelakar seram ke ape… owang tanye dia…dia tanye kite plak…td wa tunggu wa pnye ayam masak korma…sedap beb…biase la lapo br blik keje… jap g wa plak kene keje…hei..hei…
    Haa…lu pon nak kene korma’ jgak ke…

    yasmeen : lu ade org masakkan korma untuk lu. wa kene masak korma sendiri

    Comment by Ghostrider — Monday, January 19, 2009 @ 11:55 pm

  6. Tak pe meen lu sabo je lah… nanti satu masa lu kene jgak buat korma’ tuk sesowang…hehehe…
    Wah…lu memang seowang yg penipu…mati2 wa ingat ade pin bra yg jenis senang tanggal pnye…kalu lah ade…wa ingat nk pakai satu…
    Lepas ni ape plak citer yg lu nk buat ek…x kan main dgn zamri kat spital pastu terbabit skali nurse dgn doct… Huhh… operation…operation…

    yasmeen : ko rase kalo time koma konek naik tak?

    Comment by Ghostrider — Tuesday, January 20, 2009 @ 2:21 am

  7. oit…aper lah punyer comment box dah jadik chat baox nie…. buleh jadik satu cerita dah lah pulak….. Lea o/station pi maner nanti…ngeh…ngeh…. kasi ikat dulu ghost sebelum ko nak kemane mane…Meen cam dah tertarik jer tue….huhuhuhuhu

    yasmeen : tak la meer. aku setia kat lekuk ko jer la

    Comment by Ameer — Tuesday, January 20, 2009 @ 5:59 am

  8. Aku nk jadi anak boss la .. nk goda Meen nanti ..

    yasmeen : boss aku tu muda lagi. mane leh ade anak besor sebaya ko

    Comment by vaN_Zack — Tuesday, January 20, 2009 @ 6:33 am

  9. Wah Meen. Tang boncit je kapt aku yg kena. Kapt pot dah tak boncit, kencing pon dah leh nmpk batang sendiri tau. Btg dia berurat2 tau. Lain blh ckp tp part kapt ckp elok2 skit

    yasmeen : oklah sori..

    Comment by Tiara — Tuesday, January 20, 2009 @ 7:14 am

  10. ecehhh!!!!!! backing lah pulakkk Tiara!!!!! Ko mmg setia betul kat kapten erk ???

    yasmeen : sebab kapten da bagi habis sampai kepangkal la tu

    Comment by Ameer — Tuesday, January 20, 2009 @ 7:24 am

  11. ok gak tu klu buat seround ngan zamri kat spital!!!… ala bilik ada dua katil… satu kosong… si zamri plak memang kemaruj sejak pose dulu nak henjut meen… bole berlaku tu!!!!

    yasmeen : akan dipertimbangkan

    Comment by aerizla — Tuesday, January 20, 2009 @ 9:05 am

  12. Ameer… leia mane bleh ikat aku… aku terpaksa saja2 ikat diri sendiri…
    Tp sebenornye meer… leia dgn meen dah bpakat nk kasi tercabut aku punye kpala lutut (dorang ingat aku x tau dorang pnye plan…no..no..no..) leia buat2 pegi otstation pastu tgh sedap2 aku wat keje dgn meen leia sampai pat umah… jawabnye mintak nyawa la aku… kalu yg sowang ni buat keje x ingat dunia…

    yasmeen : ko jgn sampai aku tulis ko kantoi ngan lea mase ko tgh buat ngan tiara

    Comment by Ghostrider — Tuesday, January 20, 2009 @ 1:15 pm

  13. Tiara…ckp siang pandang2 ckp mlm dngar2… Ameer dah jeles bila lu backing Pot…syian Ameer kan..kan..

    yasmeen : tak kan la ameer kecewa plak. bukan ke ameer kate dia da tak nak tiara lagi

    Comment by Ghostrider — Tuesday, January 20, 2009 @ 1:19 pm

  14. wakakaka… ko imaginasi tinggi lah Gos!!! caya samalu….. nak gak include Lea skali….kompem ko tercabut lutut!!!! Meen sorang pun dah cukup buat longgar segala sendi tau!!!!

    Part jeles tue mmg aku jeles….wakakakaka…. cam siak jer lu!!!!

    yasmeen : aiii ari tu ko da patah hati ngan tiara sejak abg zek bontotkan ko

    Comment by Ameer — Tuesday, January 20, 2009 @ 1:23 pm

  15. van zack, lu memang ade bakat jd anak bos…x de lg owang yg seswai nk amik watak tu selain lu…dr segi gaya n penampilan lu memang cukup berbakat… berbakot besor…satu hr nanti lu bleh jd owang yg terkenal…di seluruh smenanjung termasuk sabah n sarawak…

    yasmeen : ayo kan aku da kate boss aku tu muda lagi. baru je 35 tahun. camne dia nak ade anak besor sebaya van tu. van tu dah 29 tahun la

    Comment by Ghostrider — Tuesday, January 20, 2009 @ 1:27 pm

  16. Biasa la Meer bak kata owang tua2… Untuk mencapai impian…kita kene berimaginasi dulu…sblom menjadi kenyataan…hik..hik..hik…gatei nor…

    yasmeen : riso gak kalo imaginasi aku jadi kenyataan

    Comment by Ghostrider — Tuesday, January 20, 2009 @ 1:33 pm

  17. ha…mcm tu la meer…kita lelaki kalu jeles kata jeles…jgn malu2, jgn ego,biar dorang tau…yg kite ni jeles…dowang pompan pon ade prasaan jgak…bila dowang tau kite jeles…lg dowang bg jeles….

    yasmeen : buat mase ni ada baiknye kalo ko jaga prasaan princess dulu :p

    Comment by Ghostrider — Tuesday, January 20, 2009 @ 1:40 pm

  18. sebenornyer saper yg jeles wei…aku kompius dah…ko ker aku yang jeles nie……

    yasmeen : tah2 ko yg jeles tak ghost

    Comment by Ameer — Tuesday, January 20, 2009 @ 1:47 pm

  19. Ala…meer buat2 kompius plak… Lain kali kalo nk tembak pastikan muncung pistol memghala ke sasaran… ni tdk..lu nk tembak wa, tp muncung pistol hala kat diri sendiri… mcm wa ckp kalo jeles kate je jales…biar sakit skarang jgn sakit kemdian…hehehe…

    yasmeen : tak la ghost dia tak jeles. dia ckp kat aku, walaupun cinta masih ada, tapi kalo jeles memang tak la sbb tiara tu adil dalam pembahagian kasih sayang

    Comment by Ghostrider — Tuesday, January 20, 2009 @ 4:25 pm

  20. Meen,
    lari jauh dah cerita ni…kudaku lari nih…..Dah tak jadi blog berahi dah….dah macam cerita SpaQ ker, Dendam ker, Sarjan Hassan pun ada gak nih.
    Rasa lain la, tgh Laura dalam spital, leh lak layan basah basah ngan bos baru….cam tak kena jer….gitu ker? gitu ker?

    Plan elok, elok. Death tak semestinya jadi kemestian. Basah boleh sambung…tapi kena plan elok2 laaa….

    yasmeen : akan dipertimbangkan…

    Comment by james bara — Tuesday, January 20, 2009 @ 7:46 pm

  21. Ha… nk update citer panas lg ke…

    yasmeen : nanti ar tgh pk

    Comment by Ghostrider — Tuesday, January 20, 2009 @ 10:44 pm

  22. yasmeen : aiii ari tu ko da patah hati ngan tiara sejak abg zek bontotkan ko

    hihihihih…. abis aku plak kene serang!!!!!!

    Comment by Ameer — Wednesday, January 21, 2009 @ 6:04 am

  23. Wah gos comment madang lu je. Wa rasa lu yg jeles kot. Lu sabar k, giliran lu akan datang. Wa kasi lu tak ingat dunia. Amacam cakap? Lu mau brani je. Ni aku backing ammer plak. Jadi adil kasih syg. Hehe mcm siak pon ada

    yasmeen : ko dah sedia ke nak terima ghost kembali seperti dulu. ketika dia masih bujang huhuhu

    Comment by Tiara — Wednesday, January 21, 2009 @ 6:07 am

  24. HUHUHUHUH…sungguh ku terharu …. aku ingin menghargai “backing” yg kamu beri padaku Tiara….. Kasih syg aku juga ku bahagikan same rata….hehehehe

    yasmeen : eheMmmm…

    Comment by Ameer — Wednesday, January 21, 2009 @ 7:00 am

  25. “yasmeen : eheMmmm…”

    aduuhhhh!!! ader plak batuk manja kuar…nie yg buat aku serba salah dah nie…..hehehehe

    yasmeen : u mmg saje nak siksa batin i tau

    Comment by Ameer — Wednesday, January 21, 2009 @ 8:44 am


RSS feed for comments on this post.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: