Diari Berahi Yasmeen

Saturday, January 24, 2009

adegan kantoi

Filed under: Berahi — Yasmeen @ 5:57 am

Assalamualaikum.

Semalam aku dapat tau Ayie dah keluar hospital. Isteri dia nak pindahkan dia kat hospital lain (mungkin hospital yang lebih bagus) memandangkan Ayie masih koma dan belum ada apa-apa perkembangan baik. Aku mula rasa sedih dan pilu sebab tak dapat lagi tengok Ayie dan tak tau macam mana keadaan dia.

Hari ni aku kantoi.

Tadi boss datang ziarah Laura. saje nak tau perkembangan Laura dan perkembangan mak Laura sekali hehehe… dan dia cakap kat aku dia tak boleh lupakan aku sejak kejadian romen-romen kat opis ari tu. dia paksa aku mengaku yang aku juga ada rasa yg same. sebenarnye aku biase-biase je. lepas aku romen dengan dia ari tu kan aku dapat pacak dengan zamri. so bile dah dapat benda tu aku dah tak fikir sangat. hati tu time aku gersang memang la spender aku basah dan terlayan romen-romen ngan boss aku tu.

boss merapatkan diri dengan aku dan cuba kiss aku. sempat la dia kiss pipi dan kiss leher aku dalam keadaan aku elak-elak manja.

“nanti orang nampak” tu je yg aku cakap tapi aku tak tolak terus. aku elak sikit-sikit je. boss terus merapatkan diri dan aku terundur rapat ke dinding. boss mula mengucup leher dan turun ke sekitar dada. boss mula meramas-ramas buah dada aku. dia memaut pinggang aku dengan sbelah tangan dan sebelah tangan lagi meramas buah dada aku sementara bibir menjalar disekitar leher dan dada.

aku takut-takut. tapi bila bibir dia menyentuh bibir aku dan lidah dia mula menjalar, kami berkucup sakan. sampai pejam mata aku menikmati kucupan boss. spender aku mula basah walaupun boss blom sentuh lagi yg bawah tu.

tengah aku sedap-sedap beromen, zamri masuk. dia terkejut melihat adegan yg kami lakukan. aku pun kelam kabut dan panik. boss melepaskan pelukan dan berkata “ape-ape hal call i” lepas tu boss terus blah. aku gelabah.

sampai sekarang zamri tak cakap ngan aku langsung. sepatah pun dia tak cakap ape-ape. bermakna?

23 Comments »

  1. wah… meen camne la kodapat idea nie???? sure zamri marah gile ngan ko… boss plak glabah… maksud “ape2 hal call i” tu.. rasanya cam nak bertanggung jawab nampaknya… takut ko dibelasah zamri atau..??????

    GONG XI FA CHAI!!!! kepada semua rakyat malaysia terutamanya berketurunan cina.. hati hati dijalan raya….

    yasmeen : aku pon tak tau camne nak truskan citer ni

    Comment by aerizla — Saturday, January 24, 2009 @ 9:47 am

  2. This is interactive fiction at work. Cuma rasanya your earlier works (especially the ones in the previous blog sites) were more sincere and livelier. The 2008 and 2009 entries are less enthusiastic. Jadi macam dragging pulak.

    Comment by Semut Api — Saturday, January 24, 2009 @ 11:13 am

  3. Meen, merepek..merepek jgak..tp pikir2 kan lah…dpt jwp x???
    X sempat nk baca citer…jap g, wa bc lah…

    Comment by Ghostrider — Saturday, January 24, 2009 @ 12:26 pm

  4. Ewah…ewah…style jgak lu eh…bg salam nampak…
    WAALAIKUMUSSALAM WARAHMATULLAH HIWABARAQATUH,
    Nampak nye citer kali ni lu x de rezeki lg nk main dgn bos lu…
    Walau cam ne pun wa ade x paham maksud ayat dlm citer ni: hati tu time aku gersang memanglah spender aku basah… Ape seh…

    yasmeen : ala lu ni. wa salah type sket pon taklehhh…

    Comment by Ghostrider — Saturday, January 24, 2009 @ 12:41 pm

  5. Br wa perasan,mana princess leia, lama x nampak dia punye komen, wa rasa la kan…agaknye laki dia x bg dia komen la…hehehe
    Ac2aly meen, leia x otstation tp dia pegi plaza angsana jap…ha kalu nk try skang ni buleh la… Dia x de maybe mlm br balik… Jeng..jeng..jeng…

    Comment by Ghostrider — Saturday, January 24, 2009 @ 12:50 pm

  6. Wah meen.. x kan zamri jeles kot, sblm ni ok je.. By d way i ni newcomer, bestla meen ko punye stories, i like..

    Comment by Mamigomok — Saturday, January 24, 2009 @ 10:46 pm

  7. Meen mmg laa kau kantoi tp Zamri takkan tak tau style kau tu.. biar laa dia tu dulu bila2 dia rasa nak pacak kau sure datang blk laa tu kan2… mean while ni rasa laa nikmat dpt batang boss kau plak.. dapat gak dia bela kau kat opis kan…

    yasmee : aku tgh tunggu line clear la ni

    Comment by ray — Saturday, January 24, 2009 @ 11:01 pm

  8. Perkembangan menarik!

    Comment by Fird — Sunday, January 25, 2009 @ 7:58 am

  9. power nye meen…
    truskn…
    my ym..akuixora@yahoo.com.my

    Comment by aku — Sunday, January 25, 2009 @ 8:41 am

  10. Alo….lai chea kuo…chiau sing… Ni mlm tahun balu cina lamai olang mkn babi ramai2 kat jln imbi (jgn takut ini babi ala simbilih punya), sama itu air mabuk2, itu olang melayu cakap air kincing setan pun ala…itu amoi cantik2 pun ala jugak, lu olang suma bole pilih..

    Comment by Ghostrider — Sunday, January 25, 2009 @ 6:11 pm

  11. ala meen…ko teruskan je citer nie…. ape yg teridea kat kotak fikiran ko tu curahkan je….

    Comment by aerizla — Tuesday, January 27, 2009 @ 9:08 pm

  12. Alaikumsalam wah rahmahtullah hiwabarakatuh. Sempena raya cina hamba Ada serangkap pantun:
    Burung merparti terbang tinggi,
    Hinggap mai di pohon meranti;
    Aidiladha korban biri-biri,
    Chinese new year jgn pepandai korban babi.

    yasmeen : korban abg zek la kalo brani

    Comment by Tiara — Wednesday, January 28, 2009 @ 12:38 am

  13. 2 | Semut Api
    January 24th, 2009 at 11:13 am

    This is interactive fiction at work. Cuma rasanya your earlier works (especially the ones in the previous blog sites) were more sincere and livelier. The 2008 and 2009 entries are less enthusiastic. Jadi macam dragging pulak.

    Excuse me inche@che Semut!!!!
    Rase nyer pengarang blog kite kini more to permintaan ramai…bukan main ikut suke diri sendiri buat cite…. cam Drama kat TV gak lah….kalau nak ikut sendiri punyer rase…roang lain tak suke camner??? bikin rugi kamponi jer kan…. So dlm konteks ini… Meen tak rugi aper pun…. masih lagi mendapat kepuasan dengan ader nyer pembaca lame yg setia dan juga pembaca baru yang inginkan lebih INPUT…hehehhe.. aku pulak yang merepek!!!!!

    Hai Tiara…. amboooiii… terorrist nyer u buat pantun Ba Alif BA Ya!!!!!

    Btw MEEN!!! KEep it UP GURL!!!!….thehehehe

    yasmeen : utk pengetahuan semua, aku akan tulis ikut suke hati aku la. aku tak duli mengenai tatabahasa atau jalan citer mau kasi sopan satun ke, tidak same sekali, sekian. i love you ameer… nak cam mlm tadi pls…

    Comment by Ameer — Wednesday, January 28, 2009 @ 5:58 am

  14. Whallawei…tiara ala pantun buat ma….kalu lu sudah jual, wa pon mau bili…tp kasi ada sikit discount la…

    Mau mkn… manyak bole pilih,
    Halal halam sendri pilih jgak ma…
    Kalu mau mkn bili2 kina simbilih,
    Mau mkn babi pon kina simbilih jgak ma..
    Hahaha….

    Comment by Ghostrider — Wednesday, January 28, 2009 @ 12:26 pm

  15. Ameer ukays, biarlah si semut nk kate ape pon…sbb dia ada kuasa nk mengomen…jgn halang hak asasi manusia…x baik…lg pon dlm komen blog ni, meen mengamalkan sistem demokrasi terpimpin…
    Walau cam ne pon meer, aku sokong ko…kalu citer meen x meleret x best sbb nanti meen x de citer nk buat…
    Meen btol ckp ameer tu keep ur Puting susu up hehehe…

    yasmeen : nampaknye aku perlukan bantuan ko utk kasi up puting aku la… bile lea nak outstation?

    Comment by Ghostrider — Wednesday, January 28, 2009 @ 12:37 pm

  16. Ghost : Walau cam ne pon meer, aku sokong ko…kalu citer meen x meleret x best sbb nanti meen x de citer nk buat…
    Meen btol ckp ameer tu keep ur Puting susu up hehehe…

    hah…. kite bukannyer nak bidas saper2 nyer komen…. cume beri pandangan jer…. eh…eh… ko pun tahu erk putingnyer sentiasa timbul…muahahaha…cair….cair…..

    Comment by Ameer — Wednesday, January 28, 2009 @ 12:50 pm

  17. Pergi ke doktor utk check konek
    Check punya check terkeluar mani
    Sejak Ghost kawin terserlah maniac
    Either kurang atau terlebih main lah ni!!

    yasmeen : mesti la LEBIHHH

    Comment by Tiara — Wednesday, January 28, 2009 @ 12:58 pm

  18. adeh..deh….berpantun lah pulak dedue nie….. maner LEA erk??? GHOST ko tak izinkan LEA comment kat sini erk???? cian die tau!!!!

    yasmeen : ko apsal plak tak bg lea komen sini ghost? ko jgn nak sabotaj blog aku ghost. kang aku tarik balik surat nikah ko kang

    Comment by Ameer — Wednesday, January 28, 2009 @ 2:00 pm

  19. A ah seh ghost. Rabak. Nak komen sorg je. Cian bini kau tu. Kadang dia tlg post komen utk aku. Skrang u dah berubah lah ghost!! U tak mcm dulu!! U dah terrer u sombong dgn I eh

    yasmeen : lu jgn nak kongker sorang ghost! aku nak komen dari lea! aku nak komen dari lea!
    aku nak komen dari lea!
    aku nak komen dari lea!
    aku nak komen dari lea!
    aku nak komen dari lea!
    aku nak komen dari lea!
    aku nak komen dari lea!

    Comment by Tiara — Wednesday, January 28, 2009 @ 4:11 pm

  20. Tiara, jual pantun x kasi discount pun…x pelah wa belh jgak lah
    Lebih tidak kurang pun tidak,
    Kalau nk bila2 pun boleh,
    Gila tidak sasau pun tidak,
    Cuma dah dpt yg kemut lebih…
    Yeaha…yabedabedu…

    yasmeen : igt2 sket bini kat umah

    Comment by Ghostrider — Wednesday, January 28, 2009 @ 7:03 pm

  21. salam sejahtera,
    maaf jika luahan ini mengganggu hati dan sanubari kamu.
    Kamu tidak sepatutnya mempergunakan sebarang cerpen bercorak seks.
    ketahuilah kamu, bahawa kamu mendorong manusia lain untuk berbuat dosa, zina dan kejahatan.
    Tuhan berfirman, “JANGAN KAMU MENGHAMPIRI ZINA”.
    Bukan sahaja menulis, mereka cerita seks,dsb, malahan tidak boleh menghampiri zina,langsung!!!
    Aku berpesan untuk kebaikan kamu. Ingat 5 perkara sebelum datang 5 perkara. Paling utama, ingat MATI semasa kamu masih HIDUP.
    Insaflah wahai kawan…
    Maaf andai kata menyinggung perasaan kamu…
    Sekian///

    yasmeen : salam sejahtera keatas kamu juga…
    setibanya komen saudara ke pending komen inbox saya, perkara pertama yg saya fikirkan ialah bagaimana agaknya saudara boleh sampai ke blog sya selain dari search tentang sesuatu yang berunsurkan sex. terima kasih. yang baik datangnya dari Allah s.w.t yang buruk semua dari saya sendiri. wasalam…

    Comment by abang kau — Wednesday, January 28, 2009 @ 10:17 pm

  22. Korang sume memang bagus… Masing2 hentam aku sorang….sokong lah si leia tu, undilah dia….sistem korang sume memang sangat sangat bagus….ini dinamakan dictator….

    yasmeen : ala majok plak. nanti lea gi outstation aku sokong la ko plak. skang ni aku cover line dpn lea je

    Comment by Ghostrider — Wednesday, January 28, 2009 @ 11:07 pm

  23. yasmeen : utk pengetahuan semua, aku akan tulis ikut suke hati aku la. aku tak duli mengenai tatabahasa atau jalan citer mau kasi sopan satun ke, tidak same sekali, sekian. i love you ameer… nak cam mlm tadi pls…

    betul tul Meen!!!! aku sokong sepenuh masa punyer kat ko…. !!!! Alwiz 4u ………

    part “abang kau” komen tue….. aku rase lah..mebbe dari sudut pandangan berbeza mungkin ader kebenarannyer…namun jika dilihat dari sudut pandang yang lebih mendalam….. semua nie bergantung pada setiap individu itu sendiri….jgn sesekali salahkan sesaper…Tapi part Meen pk kan tue pun…pelik gak kan…. saper yg bukakan pintu blog nie kepada kamu erk…. hmmmm…..

    Comment by Ameer — Thursday, January 29, 2009 @ 5:55 am


RSS feed for comments on this post.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: