Diari Berahi Yasmeen

Wednesday, January 28, 2009

kongkek kat dalam wad

Filed under: Berahi — Yasmeen @ 10:59 pm

hari ni hari pertama aku masuk keje selepas cuti tahun baru cina. laura dah mula keluarkan suara dan menangis. doktor kata dalam masa tak sampai seminggu laura dah boleh balik.

boss tanye pasal zamri. aku kate dia sepupu aku. boss tanye lagi, takpe ke kantoi ari tu? aku kate semuanya ok. dan aku bagitau secara ringkas yang zamri tu ok, tak ambik tau sangat hal-hal peribadi aku.. boss dah tak tanye lagi.

boss kate nak ajak aku temankan dia meeting kat air keroh melaka. tapi sebab anak aku masih lagi kat hospital, so dia pegi sorang je. aku tak sedap hati. dah la aku baru keje, buat hal plak!

semalam aku dengan zamri mcm biase la. tapi cara kami buat tu agak tak biase bagi aku. semalam aku jaga laura kat hospital. zamri datang. sempat kami memacak dalam keadaan yang tak berapa nak selesa sangat.

‘meen, aku rase mcm ‘nak’ la…’ zamri bersuara memandang aku. aku diam. jem jap kepala aku pk camne nak buat. mmg la aku pun nak tapi sekarang ni mase tak sesuai.

aku memerhati sekitar bilik dimana laura ditempatkan sepanjang dia berada di hospital. ‘kat sini pun takpe’ zamri tarik aku duduk atas riba dia. dia memeluk aku erat. mula-mula dia cume cium pipi je. itu pun aku dpt rase spender aku da nak start basah dah. aku dapat rasa aku duduk atas sebatang benda keras yang kadang2 terasa berdenyut-denyut!

zamri menggosok2 apam aku dan dia pun dapat rasakan dari luar spender, dah start basah dah! dia menyelitkan jarinya untuk masuk meyelinap kedalam spender aku. hujung jarinya tersentuh kawasan basah ditengah garisan kemaluan. jemari zamri terus mengusap dan aku mula merintih. terasa konek zamri dicelah punggung yg sedang aku hempap tu makin mengeras.

ini bukan masanya kami nak foreplay. ini bukan tempat yang sesuai. zamri tolak aku bangun. aku berdiri dan dia tarik spender aku sampai turun ke lutut. zamri bukak zip seluar tanpa membuka seluar. dia hanya keluarkan konek dia dari lubang zip je. dia pacak aku dari belakang. aku hanya menunduk sikit sambil bertahan pada kerusi.

zamri menuujah sepantas mungkin. kadang-kadang kerusi tertolak dan kedengaran bunyi kaki kerusi bergesel dgn lantai. sambil memegang pinggang aku dgn kedua belah tangan, zamri menghenyak aku sesedap rasa. memang nikmat sebab dalam keadaan berdiri mcm tu lubang terasa ketat. laluan konek zamri terasa padat di celah kangkang. kalau bra dan baju dibuka, dah tentulah breast aku bergoncang berhayun-hayun kalau dalam keadaan bogel. gile ke nak bogel kat dalam wad.

kesedapan yg zamri rasakan akibat rasa ketat dan sendat tu buat dia tak bertahan lama. lagipun kongkek dalam keadaan takut-takut ni leceh sikit. sempat zamri memancut dan memuntahkan air dia tu kat atas tapak tangan dia sendiri. lepas tu pegi cuci. aku cume lap kemaluan aku pakai wet tissue laura je hahaha pastu aku sarung balik spender aku dan buat mcm takde pape. zamri terus balik kuantan sebab keje esoknye (hari ni).

aku plak ari ni pegi keje dalam keadaan ngantuk. tunggu mak aku datang pukul 7 pagi, baru aku balik mandi dan bersiap pegi keje.

56 Comments »

  1. Siau..ar… Lu bleh main kat spital…hish…sape la bg idea kat lu ni ek…tp x pe bak kate pepatah asal bole,janji stim…memula wa dah terbayang bos lu dgn perotnye yg beso cuba sepenuh tenaga nk menujah lu, sekali zamri plak da…hmm…aku rase la kan meen zamri jeles so dia pon asal bole je…x kire tempat dia bantai ko, janji stim hahaha….

    yasmeen : skang aku nak tanye ko, ko stim ke tak?

    Comment by Ghostrider — Wednesday, January 28, 2009 @ 11:32 pm

  2. Citer lu kali ni bleh tahan jgak, teratur…penuh dgn tipu daya dan muslihat yg x nampak, sehinggakan wa x rese yg diri wa ni kene tipu…citer ni mcm real je…cume wa x paham la ayat terakhir perenggan yg terakhir “baru au blik mandi dan bersiap pegi keje” ape seh..
    Walau cam ne pon jgn dengo ape org ckp yg penting keep ur puting up uh…yeah..

    yasmeen : aiyo… lu ni asal wa salah type je lu kecoh kasi kantoi…

    Comment by Ghostrider — Wednesday, January 28, 2009 @ 11:41 pm

  3. Abang aku, bile mase pulak mak ekau kawin dgn bapak eden….
    Awak memang seorang yg bagus, memberikan peringatan yg PANJANG dan LEBAR kpd kitowang sume termasuklah diri sy sendiri…
    Berdirinya sy disini, ingin sy mengatakan sepatah dua kata,kepada ABANG AKU…tp sebenonye sx x de abang, sy anak sulung ade 4org beradik…kesemuanye lelaki eh…meleret plak…

    Comment by Ghostrider — Thursday, January 29, 2009 @ 12:01 am

  4. Abang aku, kita kalu nk nasihat org memang baik, lg pun memang disuruh dlm agama bernasihat-nasihat lah sesama kamu…ini bermakna tegur kpd mereka yg membuat silap, kita manusia biasa memang akan buat silap, x de yg perfect…
    Tapi adalah lebih baik lg kalau kita nak nasihat orang, kita pandang cermin dulu,barulah keikhlasan @ mesage nasihat kita boleh sampai,
    Lg pun sy x kenal Abang aku ni, sebab mak sy cakap yg sy ni anak sulung, so mcm mana sy nk percaya yg Abang aku ni ikhlas nk bg nasihat, lg pun dlm dunia internet tanpa batasan ni mcm2 orang ade…
    X payah nk kate orang la, sy bg contoh diri sy sendiri, sy dlm blog ni ayik menipu jek ape sy taip mcm real je…walaupun sy ni sorang wanita tp sy just hapy2 layan dorang ni…sy x kenal langsung orang dlm blog ni, meen,tiara,princess leia,ameer,kompot…mane sy kenal dorang ni,muka x kenal,ntah duduk kat mane la dorang ni, tp komunikate dgn dorang ni keng kadang dpt mematangkan diri…
    Terpulang kpd individu,cam ne diorang punye penerimaan, so kepada Abang aku, nk baca bole tapi nk percaya mintak maap banyak2…

    yasmeen : takpe la ‘abang aku’ kalo rase nak bace blog ni, bace la, jgn segan2 atau cover line sangat huhuhu

    Comment by Ghostrider — Thursday, January 29, 2009 @ 12:26 am

  5. Abang aku, disini sy nasihat kpd Abang aku, jgnlah sekali-kali masuk ke blog ni, kerana sy rase Abang aku x dpt mengawal nafsu, takut nanti ade pulak anak kambing kene liwat, jgn ikut kitowang ni, sbb kitowang dah biase dgn sex2 bebas ni, penah sekali tu kitowang main ramai2, meen la yg wat party tu, mase tu new year 2008, fulamakk…x dpt lu seh…pasal tu sy kongker ini komen blog…

    yasmeen : wei agak2 la kongker komen sensorang pun menjadi ko ni. lea da tido ke?

    Comment by Ghostrider — Thursday, January 29, 2009 @ 12:36 am

  6. Alamak lupe pulak…meer ko memandai je kate aku ade bini, jatuh saham aku kat bursa saham,ko pun same tiara,ko pon sama jgak meen,jgn korang nk gelak sorang2,
    Bila masa pulak yg aku x izinkan leia komen,mane korang tau dan mane la aku tau, korang tanye la laki dia,bukan nye aku nk kongker ruang komen ni, korang yg memang nk aku komen, aku pon komen la, pastu nk salahkan aku pulak, aku ni dah jadik mcm kambing hitam pulak, bila korang suke korang pakai aku bila x suke korang buang aku, aku pon maknusia jgak ade hati dan perasaan, sampai hati korang eh…, selalunye bila aku komen aku x kaco korang pon, aku x kutuk korang pon, aku layan komen aku sendiri jerk…mane penah aku tipu korang, korang je yg tipu aku, x pe la, walau cam ne pun sekati aku la…., aku nk jd raja komen ke, hape ke, korang x de hak nak halang komen aku….hahaha(gelak panjang)
    (meen jgn pulak ko block komen aku eh…)

    yasmeen : mule2 mmg aku nak block tapi da last ayat tu ko pesan jangan block so aku tak jadi nak block la…lagipon aku tau ko tu air tgh naik pala kan… so aku paham la… takpe kengkawan punye pasal, ko komen la ikut suke hati ko. 8 juta komen dalam satu entry pon aku approve je, jgn riso

    Comment by Ghostrider — Thursday, January 29, 2009 @ 12:56 am

  7. entry ini saye tujukan kepada kawan baik saye tiara dan lea yang gersang.
    juga buat kekasih ‘gelap’ saya ameer ukays yg baru je touch kelentit saya malam tadi
    juga kepada ghost yg kongker komen saye, kalo gangbang ni mesti si ghost gak yg kongker…

    dengan ucapan…
    aku kene duk terowong ni weh bosan… bangon ar temankan aku!

    Comment by Yasmeen — Thursday, January 29, 2009 @ 1:36 am

  8. wet tissue laura…. keh…keh…keh…. wipes kan tue…

    hahahaha… u so funny lah ghost…. so the happening…it’s a must to have one as you in this blog….. banyak manfaatnyer…pasal “abang kau” tue bior lah die komen aper pun…. hanya dia shj tau na y tu die aper…..kite orang duk perli ker kutuk ker..sume2 itu hanyalah utk membahagiakan suasana…itu shj..bukan utk merendah kan diri sesape….

    huhuhu…kantoi..mlm tadik dapek sentuh XXX Meen….. u never changed Meen!!!!!

    yasmeen : jgn citer kat org tau. segan

    Comment by Ameer — Thursday, January 29, 2009 @ 6:05 am

  9. wei…dah lah… aku fenin arggh…kalau nak komen …pasal cite meen jer dah lah…takmo komen out of topic….yang sorang tue baru lagi…bior jer die nak kate ape…..

    heheehe..Meen nie cam tahu2 jer aku nak ke Air Keroh…ngeh..ngeh…ngeh..Equatorial tkt 18 k….bilik nomot 3…..muahahahaha….

    yasmeen : sori tak dpt ikut. anak aku kat hospital

    Comment by Ameer — Thursday, January 29, 2009 @ 6:07 am

  10. fuh! stim la bila baca cerita min ni

    Comment by dina — Thursday, January 29, 2009 @ 6:25 am

  11. hehehe…. akhirnya idea main kat spital yg aku cadang kuar gak… hahaha… teringat plak kisah silam… hahahaha.

    ghost…. lek ar…jgn teremosi… klu ko takde.. takde benda aku nak bace selain cite meen nie… lagi byk komen lg byk benda aku bole bace ……..hehehe

    yasmeen : cume cadangan main dlm peti ais je yg tak dpt aku nak tunaikan

    Comment by aerizla — Thursday, January 29, 2009 @ 7:39 am

  12. haha. asyik nmpk komen ghost jerk. ingat malam jer keluar😛

    yasmeen : dia mmg siang mlm aktif

    Comment by shook — Thursday, January 29, 2009 @ 4:42 pm

  13. hehehe…. dalam peti ais???? ape plak tak bole meen….. kan peti ais yg ada kat kitchen hotel besar besar dan bole muat dua tiga empat org….!!!! sure bole punya.. cuma nak mengaitkan kearah tu je yg susah skit… lainle klu ko keje sebagai pembantu chef!!!! hahaha.. ppepon well done gurl!!!! muah muah muah!!!

    Comment by aerizla — Thursday, January 29, 2009 @ 7:56 pm

  14. Aerizla, lu agak2 la… x kan nk main dlm peti ais,wa nk tanye, lu penah ke main dlm peti ais? Mane lah tau dulu lu penah keje kat hotel ke…
    Tp x logik main dlm peti ais, sbb banyak lg tempat yg selesa bleh main pe…

    Comment by Ghostrider — Thursday, January 29, 2009 @ 10:15 pm

  15. Meen mlm ni x de citer br lg ke??
    Kengkadang wa pelik la sama lu meen, lu selalu ckp lu duduk bawah terowong…trowong mane lu duduk heh..? yg wa tau trowong smart kat jln tun razak, berhdpn menara aa dgn rhb bank main branch…lu duduk situ ke, mane ade rumah bawah tu beb…

    yasmeen : terowong tu tempat budak2 cargo makan diwaktu siang ketika bulan pose

    Comment by Ghostrider — Thursday, January 29, 2009 @ 10:22 pm

  16. shook kalu lu nk romen2 siang mlm dlm komen ni pun bleh…

    Comment by Ghostrider — Thursday, January 29, 2009 @ 10:27 pm

  17. Ameer ukays,lu fenin pala ke, syian kat lu kan, nanti lu mintak la meen gigit2kan kepala lu, sblom lu pegi ayer keroh…ingat dun drink n drive, wa tau lu ni kaki royal stout kan…hehehe..

    Comment by Ghostrider — Thursday, January 29, 2009 @ 10:37 pm

  18. Huh…hr ni wa x nampak komen tiara, myb dia mogok sbb leia x komen, kpd u all yg mane nk tau knape princess leia x komen…sebenonye dia kate kat wa yg dia bz sangat2, pastu dia kate lg…ckp kat meen yg dia pegi otstation kat zurich n then lupe plak nk bawak laptop dia so x dpt la nk komen…pastukan meen…nk tau pe lg dia ckp, dia kata ajak la meen dtg umah,suruh dia naik flight sampai changi arport n then dia suruh wa jemput lu….gile kape…wat nye pak mentua wa tanye sape yg wa bawak ni,ape wa nk jwp siot… pastu dia ckp lg, nanti dia kene pegi qatar so dia nk mintak tolong lu punye mantan jd dia punye tourist guide, ade ke patot meen, lu tlg nasihat sikit kat leia ni…..hisk..hisk…

    Comment by Ghostrider — Thursday, January 29, 2009 @ 10:58 pm

  19. Ha….br wa ingat, lu owang sume langsung x jwp teka-teki wa….meen rasa2 lu dpt jwp x…
    X pe la wa kasi lu owang jwpnye, DIA DUDUK TDK DEKAT,JAUH TDK PULA BERANTARA,TETAPI TERLETAK BERHAMPIRAN DGN URAT LEHER KITA, so jwpn wa adalah Nyawa, manusia terdiri pd 3 struktur yg membolehkan kita hidup, iaitu Jasad,Roh dan Nyawa
    Kalu kita pikir balik, lu org penah x blaja sains dan cikgu agama lu owang penah x ajar mcm mana manusia djadikan, kalu kita campurkan kedua2nya, mula2 kita jadi jasad kat dlm perut ibu kemudian ditiupkan roh dan diberikan nyawa ketika kita kluar dr perut ibu wallahuallam…
    Member wa ckp dia punye abg ipar ckp, pasal tu bila kita mimpi kita boleh nampak diri kita tgh wat ape dan lg satu contoh, org koma masih bernyawa tp x bergerak sbb roh dia kluar dr jasad…..lu pikir la sendiri beb….

    Comment by Ghostrider — Thursday, January 29, 2009 @ 11:46 pm

  20. Pe la lu owang sume, wa bg teka-teki wa yg jwp x leh hrp…
    Walaucamne pun wa nk kongsi ape yg wa tau je,lg pon wa ni bkannye pandai sgt…
    Bila lu owang bleh kontrol 3 benda ni, salah satu kelebihan dia ialah lu owang bleh komunikate dgn owang yg jauh….contohnye sorang kat utara lg sowang kat selatan,x yah guna hp atau chat pakai internet, msg bleh sampai kat hati, tp ni sume ada caranye la kan…mane bleh pakai redah je….wa sendiri pun x tau cara @ amalannye….
    (jgn pulak korang niat kat dlm hati nama ghost, nanti aku plak asyik ngigau kat korang)hehehehe…

    Comment by Ghostrider — Friday, January 30, 2009 @ 12:04 am

  21. k lah, mlm jumaat ni wa nak g cat pago umah jap, lg sebelah belom cat, lama dah tertangguh…

    Comment by Ghostrider — Friday, January 30, 2009 @ 12:08 am

  22. ghostrider! ape lu mlalut nie..penin2!! by da wy..girl u’re back!! lame tgu u update girl..pum it up!!🙂 ghostrider! ape mlm jmat cat pago wiieee!!!

    Comment by rash — Friday, January 30, 2009 @ 1:19 am

  23. Rash…rashidah utama,:)mayb lu sangka wa melalut…sbb wa memang selalu melalut pon…
    Tp jgn nilai org pd luaran…kengkadang ada org gaya mcm penipu tp sebenonye jujur…ada pulak nampak mcm jujur tp sebenornye penipu beso…ada lg pulak tu nampak mcm pendiam tp sebenonye perogol bersiri…yg selama ni polis cari….
    So kalo lu rasa wa melalut, melalut lah jadinye :)….

    Comment by Ghostrider — Friday, January 30, 2009 @ 2:44 am

  24. RASHidah utama, wa pakai bahasa kiasan pon lu x paham….
    X kan lu nak wa ckp wa nk pegi kongkek dgn amoi sebelah umah wa…klakar la lu ni…

    Comment by Ghostrider — Friday, January 30, 2009 @ 2:49 am

  25. Wa dah penat cat pago…so wa cuma ada mase 7jam tuk wa tdo, nak tau knape…jap g keje petang siot… jgn ikut mcm aku ni mlm2 kene cat pago…kalo nk cat pago biar siang, lg satu jgn suka tangguh cat pago…nanti lu sendiri kene pago hehehehe…:)

    Comment by Ghostrider — Friday, January 30, 2009 @ 2:55 am

  26. gost.. main dlm peti ais tak penah le aku buat plak…. imagine jerk tu….
    ghost satu lagi… takkan sapu cat je????? godak sekali le tin cat dgn batang kayu tu baru cantik…hiks…

    Comment by aerizla — Friday, January 30, 2009 @ 7:50 am

  27. Wakaka. Ghost ghost. Aku cian btol dgn ko ni. Kau ni aku tgk mcm lepaskan geram lu kat sini. Kalu Ada award komen of d year lu blh angkat award tu. Dulu title tu wa kasi ameer tp skrang wa kasi sama lu lg baik.

    Kalo rmai2 nk buat bkn kat peti ais tp korg tau tak peti yg simpan mayat? Hah peti tu bsar sikit blh buat 69 dgn senang

    Gos, ckp kat lea pepandai jaga diri kat Qatar sbb ayie kat dlm spital. Psl amek meen kat changi tu wa rasa wa amek dia. Sbb wa nk 3some dgn dia sama wa punya abg zek. Nanti apa2 wa picit sama lu lah gos. Apa u kata?

    yasmeen : wa rase ghost kene jumpe pakar kaunseling la. wa rase dia tertekan tu ar tiara. tertekan ke kene tekan ke rindu nak menekan ke wa tak pasti ar

    Comment by Tiara — Friday, January 30, 2009 @ 8:28 am

  28. lagi kaw tiara weh… dalam peti mayat tuh!!!! ..

    tiara…. takkan nak picit ghost je????

    Comment by aerizla — Friday, January 30, 2009 @ 9:14 am

  29. dina… tempahan dah habis ke lom??? agak2 aku que nomo bape?
    hahahaha

    Comment by aerizla — Friday, January 30, 2009 @ 9:24 am

  30. gua igat lu g0s mlm td abis cat pago trus tido..tup2! tmbul plk!!

    Comment by rash — Friday, January 30, 2009 @ 11:11 am

  31. tiara..lu klu bab gangbang n 3some laju erkk..dh xckp 1 minah nie..🙂

    yasmeen : mau pelbagai juadah dan rasa beb

    Comment by rash — Friday, January 30, 2009 @ 11:17 am

  32. Hehe…tiara, lu nk bg wa award ke, pewwiitt…uh…lihatlah dunia…
    Pasal lu nk amik meen kat changi tu k jgak, x sia2 abg zack bela lu…kadang2 lu pnye idea pon bagus jgak…nanti lu picit wa k, amacam meen ok ker….

    Comment by Ghostrider — Friday, January 30, 2009 @ 1:13 pm

  33. Aerizla, x kan lu x penah sapu cat kat pago….lu nak ke wa cat lu punye pago…menangis lu beb….lg satu wa kalu sapu cat…wa akan layan setiap lapisan dgn penuh teliti dan konsentrasi…kengkadang tu bila x sabo cat wa akan jd kanibal sikit, kpd sesiapa yg perlukan perkhidmatan cat post la resume korang kat dlm komen ni..

    yasmeen : cat ape?

    Comment by Ghostrider — Friday, January 30, 2009 @ 1:27 pm

  34. Rash hour 3, wa kan gostrider, so bila mlm wa btukau jd tengkorak api, kalo wa tido wat nye tebakau katil…sape nk tolong, pasal tu wa lebih aktif pd waktu mlm, wa akan tolong kpd sesiapa yg memerlukan bantuan…

    yasmeen :katil terbakar… byk gesel sgt sampai kuar api

    Comment by Ghostrider — Friday, January 30, 2009 @ 1:30 pm

  35. baiknye kalo korang chat dekat chat box berahi tu😛

    yasmeen : takde mase nak handle chat box tu la

    Comment by shook — Friday, January 30, 2009 @ 1:58 pm

  36. ok! kpd girl2 yg mmrlukn pkdmatan pd mlm hr jgn sskali pngl gos..bware! dia bhye! kang dgn ko2 skali rntung!! haha.. dia 2 jelmaan jadian..mlm btkar jd tgkorak brapi!! klu dgn gua line clear skt..btol x Gos??? eeeee….meen ko pnye post yg dulu2 kt ner haa?? time ko kcek2 dulu.. kene rewang ramai time sklah 2..gua mis lh yg 2!

    yasmeen : skolah2 dulu aku tak tulis blog lagi, mase tu umah aku takde pc. huhuhu http://berahi.blogdrive.com

    Comment by rash — Friday, January 30, 2009 @ 2:36 pm

  37. yeke meen..gos! lu bnyk gesel time mlm ekk..gile lu! barang lu cm kayu ke?? hahaha…

    Comment by rash — Friday, January 30, 2009 @ 2:46 pm

  38. Kayu bkn sembarang kayu tau. Ni kayu balak kalau korg nak tau. Kalo kayu api tu kecik sgt. Aku bilang kat korg tp korg jgn bilang kat org lain tau. Smlm mlm tu pagar aku yg dia cat. Baik punya servis. Meraung2 mintak dia jgn stop. Wakaka

    yasmeen : ermmm… mcm sedap je bunyik…

    Comment by Tiara — Friday, January 30, 2009 @ 3:06 pm

  39. Meen, lu kate terowong tempat budak2 cargo mkn diwaktu siang ketika bulan pose….trowong ape tu, ade kedai ke kat dlm trowong tu…tempat tido ade jgak ke…x paham la…

    Comment by Ghostrider — Friday, January 30, 2009 @ 3:54 pm

  40. Kesian wa kan…kene kaunseling, hmm….kat sape wa nk konseling eh…x pelah wa konseling lu owang je lah…

    Comment by Ghostrider — Friday, January 30, 2009 @ 3:58 pm

  41. Meen lu nk tau cat ape…cat cipap la wei…kang wa ckp buduh marah plak…skali wa cat lu br lu tau… Tiara dah merasa…nk lg la tu…

    Comment by Ghostrider — Friday, January 30, 2009 @ 4:28 pm

  42. Rash hour 3,wa minat dgn cara lu mempromot diri sendiri, kalu cam tu wa nk lu pnye pkhidmatan bleh, lu punye lubang kentut mesti ketat lg, meh sini wa kasi gesel sampei berapi, mau ka….

    Comment by Ghostrider — Friday, January 30, 2009 @ 4:34 pm

  43. Tiara, memang la kayu bkn sembarang kayu…klakar ape…kalau dah lu post kat dlm komen ni sape yg x tau, satu bumi tau siot, lu memang nk kene cat lg mlm ni dgn wa….jaga lu..
    Meen jgn pecaya yg wa punye brg kayu balak…dia tipu lu tu…ingat sket laki lu kat umah…

    Comment by Ghostrider — Friday, January 30, 2009 @ 4:43 pm

  44. Ntah lah Meen. Nak ckp tertekan tak plk. Aku rasa dia terhempap kot tu psl jd mcm ni.Kau paham2 je lah tetek lea tu besau dah tu lobang kuat kemut.

    Gos, sekali dah cukup. Wa geli dgn misai lu. Wa tunggu lg 2 minggu. Wa dah book Ameer. Sbb dia nk cukur SEMUA. Meen aku pinjam kekasih gelap kau buat satu mlm je boleh? Hari tu I tak period. Bolehlah Meen. 1 nite aje

    Shook- cbox tak gerek psl akak x blh access kat opis haha

    yasmeen : satu mlm je takpe la tiara. tapi aku takut kalo dah bermalam-malam ameer tak pulang kepangkuan aku kang tak pasal2 aku tanggung gersang sorang2

    Comment by Tiara — Friday, January 30, 2009 @ 4:54 pm

  45. Aku saja je ckp mcm tu. Action cute. Hehe. Tak blh eh? Smlm kata bila aku action cute kau stim. Tak tahan lah terus je kau pacak. Lecak dibuatnya

    yasmeen : mmg cute

    Comment by Tiara — Friday, January 30, 2009 @ 4:56 pm

  46. gile lu!!! gua xmau balak! gua mau
    minah hot je yg gesel gua..hahaha…

    meen..aku kn ade meen..hehehe..

    Comment by rash — Friday, January 30, 2009 @ 6:57 pm

  47. aiii..tiara! ko x rntung plak bile gos srvis ko mlm td???😛

    yasmeen : ghost tu kalo gan tiara memang cair habis… tak kan terbakar punye

    Comment by rash — Friday, January 30, 2009 @ 7:00 pm

  48. meen..bile post baru?? gersang ahhhh….mlm nie ade?

    yasmeen : bese idea dtg kul 2-3 pagi

    Comment by rash — Friday, January 30, 2009 @ 7:52 pm

  49. Rash hour 3, ape beza balak wa dgn minah hot, geselan balak wa lg power… Bleh wat lu lepak beb…gerenti x berak 2 minggu….
    Meen kate kat wa kalu lu nk rase dia punye hot, lu kena bg lubang kentot lu kat wa, amacam buleh ler….meen service baik tau….buleh ler rush hour 3…jgn kedokuik dgn wa…

    yasmeen : btul kate ghost tu rash. ko bg lubang blakang ko kat ghost dulu baru ko leh rase lubang aku, tu pun kalo aku free. sbb hujung minggu ni aku byk booking. kalo ade mase free aku lari jap pegi kat ko

    Comment by Ghostrider — Friday, January 30, 2009 @ 8:07 pm

  50. Meen mane lu tau wa cair dgn Tiara…memandai jer….wa tepuk bontot lu br tau…

    yasmeen : aku tau la kocair dgn dia. ko punye la nak cari peluang nak ‘tut’ dgn dia smpai tergamak ko hantar lea ke qatar

    Comment by Ghostrider — Friday, January 30, 2009 @ 8:10 pm

  51. meh sini gua kntotkn muke lu dulu!! hahaha…

    meen..nk raso srvis baik meen..dh aku trpgaruh dgn gos ckp!!

    gos! lu jgn mmain dgn gua..gua tgh grsang nie! kang xpsl lu yg gua sodom kang..baik ade lubang depan 2 sedap2, lubang kntot ko jd mangse..hahaha..gua dh grsang tahap gaban nie..kjp lg nk betukar!!!

    yasmeen : lebih baik ko beristifar…

    Comment by rash — Friday, January 30, 2009 @ 9:36 pm

  52. nak cakap ape ye???? korang buat la sodom menyodom tu… bab tuaku tak minat…. klu henjut kerang celah peha tu kepunyaan kaum yg ada bukit kembar dan tulin aku minat… klu tiruan wacabut… hahahaha

    yasmeen : jgn memilih sgt. janji ade bukit wakakaka

    Comment by aerizla — Friday, January 30, 2009 @ 10:16 pm

  53. wahh! suke ht ko nie kn meen..balak 2 brg dia!!! kang tburai urat kntot aku kang sape nk ganti blek?? hahaha…

    Comment by rash — Friday, January 30, 2009 @ 10:27 pm

  54. tgk gos! dia org dh label kite lain..lu pnye psl ah nie…suke sgt sodom myodom!!

    aerizla..apelh pyh sgt ko pnye name gua nk sbut nie..:) 2 pe’el gos bkn aku tau! gua yg tulen2 je cm ko..hahaha…

    Comment by rash — Friday, January 30, 2009 @ 10:36 pm

  55. bkan ape rash…. memang aku takdeselera ngan yg kat belakang tu… and… tak nak le menjejaki org yg amat dikenali yg suka menyodo… uuuweks…. kotor arrrr…

    sex tu indah…. klu dah dicemari ngan kekotoran.. tu bukan indah lagi….

    Comment by aerizla — Friday, January 30, 2009 @ 10:41 pm

  56. aduhhh…..(pndang bwh..insaf!)

    Comment by rash — Friday, January 30, 2009 @ 11:10 pm


RSS feed for comments on this post.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: