Diari Berahi Yasmeen

Friday, January 30, 2009

hantar Laura balik kampung

Filed under: Berahi — Yasmeen @ 10:18 pm

hari ni mak aku bawak Laura balik kg. Aku pun ikut skali la. (ni aku ade kat kg la ni). Balik keje tadi aku trus balik kg. aku jumpe boss pagi tadi je kejap. lepas dia kuar tak tau gi mane, aku trus tak jumpe dia dah sampai aku balik. tak sempat pun nak rabe-rab konek bos atau nak gesel-gesel breast kat dada boss. cuti 2 hari ni aku lepak kat kg jelah kot. ahad baru aku balik KL. zamri pun lepas keje tadi trus datang umah mak aku. mlm ni aku ingat nak tido ngan dia kalo line clear tapi nampaknye dia balik umah mak dia, tak tido sini.

ingatan aku kuat pada Ayie. aku nak sangat tau perkembangan Ayie. dah sedar dari koma ke belum agaknye. Rindunye kat Ayie. Nak call Tiara takut plak kene bambu. nampaknye terpakse la aku pendamkan je rase rindu aku ni.

entah kenapa mlm ni aku tak tahan sangat. aku baring dlm bilik sorang-sorang sambil gentel-gentel bijik aku yg asyik basah je tak henti-henti dari petang tadi. nampak zamri datang tadi memang dah semangat dah aku. terbayang je ade org nak jilat malam nanti. sekali dia kate nak balik plak, hampa perasaan aku. last-last aku menggentel sorang-sorang.

tadi Ameer call. dia baru balik dari melaka. jumpe client agaknye. nak balik KL, tapi nak singgah shah alam dulu. nak datang ke rumah aku. tapi sayang, aku dah ade kat kg plak. kalau tak, dah tentu la batang panjang mamat serani dah cecah ke tekak aku. hish… hari ni banyak peluang yg aku terlepas. sedangkan lubang aku ni terkemut-kemut je merenyam teringin nak pekena konek. dah lame aku tak rase gersang mcm ni. teringat zaman muda-muda dulu. zaman-zaman petik jari je beratur konek menunggu.

time terdesak camni, tak dpt konek pun takpe la. dpt layan jilat pun ok la. memang aku dah tak tahan sgt ni. kalau boleh jilat pepek sendiri memang aku dah jilat dah. nasib baik tak sampai :p

45 Comments »

  1. hehehe… aku first yg baca….!!!! meen kalo ko tak tahan sgt buke le peti sejuk tak pon p beakan umah… mana la tau ade terung yg menyerupai konek… ko henyak jela ngan terung pepek ko tu…..

    tengah tengok cite lanun ke???😉😛

    yasmeen : ha’ah citer lanun baru abis nih ha

    Comment by aerizla — Friday, January 30, 2009 @ 10:31 pm

  2. earizla..aduh! bab sebut name ko nie jam kjp aku! pnyelh bbelit nk sebut..haha..ko 1st aku 2nd!!hehehe…

    wei meen! terer lu nk jilat sndiri?? leher cm z’raf blehlh..ko spises 2 ke?? wakaka…

    yasmeen : tu artry2 jilat tak lepas plak

    Comment by rash — Friday, January 30, 2009 @ 10:46 pm

  3. ksian meen grsang xdpt..pkdmat aku ade meen? hehehe…elok sgt ah 2 same2 mmrlukn..;)

    Comment by rash — Friday, January 30, 2009 @ 10:50 pm

  4. susah sgt ko sebut aeri je…. rash .. aku pon ade ko amik bawah aku amik atas… pastu kite tukar ganti…. smpi meen kate stop and air die kering ari meleleh… hiks…

    yasmeen : wah rancak meeting

    Comment by aerizla — Friday, January 30, 2009 @ 10:53 pm

  5. bleh ssgt 2! 3 lawan 1..sure meen puas abis!! klu dia xpuas gak..kite entam blkg dia plak..orait eari? hahaha…

    Comment by rash — Friday, January 30, 2009 @ 11:03 pm

  6. sah ghost mlm nie dah tergolek…. jadi ghost camdlmpirates of carrabien… huahuahua….

    Comment by aerizla — Friday, January 30, 2009 @ 11:05 pm

  7. Hahaha…citer lu kali ni ringkas dan di akhir ayat ade jgak diselitkan unsur2 funny,meen klakar pe jilat apam sendiri….huhuhu
    Dlm babak ni lu cuba nk luahkan berahi lu yg terpendam…tp akhirnye hampeh…x de bahan nk dibuat penyedap, so watak lu kali ni nampak yg lu memang ketagihan sex sangat2, pembaca akan mudah berimaginasi “kalaulah aku ada kat sana dah tentu aku yg jd mangsa” hehehe…sbb selalunya wanita2 yg gersang sangat2 ni akan lebih ganas drp seekor singa betina yg sedang menyusukan anak2nya…

    yasmeen : ye btul, aku akan sambar je mane2 jantan yg ade kalo time aku gersang

    Comment by Ghostrider — Friday, January 30, 2009 @ 11:13 pm

  8. rash.. aku dah kate belakang aku tak nak…

    Comment by aerizla — Friday, January 30, 2009 @ 11:15 pm

  9. ghost klu ikut teori memang le camtu…. tapi cite nie sekadar rekaan dan imiginasi.. dan tak salah klu pembaca po turut berimiginasi… keh keh keh…

    Comment by aerizla — Friday, January 30, 2009 @ 11:17 pm

  10. 2lh psal eari..myb dia dok tgh nk btukau jd tngkorak api kot!! hahaha…(sory gos back stabber lu..hehe…)

    Comment by rash — Friday, January 30, 2009 @ 11:18 pm

  11. Meen, tp kan wa x paham la ayat lu “tak sempat nak rabe-rab konek bos atau nk gesel2 breasu kat dada bos” ape seh….

    yasmeen : ko ni mmg pantang kalo aku salah type mesti ko kantoikan aku

    Comment by Ghostrider — Friday, January 30, 2009 @ 11:19 pm

  12. kla cite kat TV pon dah abis…. kl meen gentel biji..aku plak nak urut2 batang… kwang kwang kwang… gud nite eberibodi…

    meen… tq ada cite barupepagi bute nie…. muah muah muah…

    Comment by aerizla — Friday, January 30, 2009 @ 11:20 pm

  13. sory2 eari..ko xnk ekk?? biar gua yg on! wakaka…

    Comment by rash — Friday, January 30, 2009 @ 11:21 pm

  14. Rash hour 3, lu dah ke pikir masak2 nk bg lobang ketut lu kat wa….wa tau lu punye kentut mesti wangi mcm hugo bos, wa skang tgh ketagih lubang kentut…

    Comment by Ghostrider — Friday, January 30, 2009 @ 11:27 pm

  15. gos..meen salah eja 2..lu nie phm2 je dhlh..pkran dia tgh bceraru 2 xdpt batang mlm nie..cm2lh jdnye…

    yasmeen : buat hal la ghost. suke kantoikan aku

    Comment by rash — Friday, January 30, 2009 @ 11:28 pm

  16. mak’eii lu nie…sory! kntot gua bau euphoria ck k..bkn hugo! lu blun lh leia 2..apsal? leia xbg ke??hehehe

    Comment by rash — Friday, January 30, 2009 @ 11:33 pm

  17. Eleh…aerizla, dulu wa suruh lu post lu pnye resume kat meen lu x nk, skang ni lu teringin pulak apam meen yg gersang….huh…selamat la aerizla…x dpt den nk nolong..
    Tp si rush ni ade potensi bleh dpt cipap tembam meen yg gebu…ibarat sebidang tanah yg telah ditebas-tebas, tp dgn syarat lu kene terima perjanjian setan wa…iaitu lobang kentuik lu…

    yasmeen : sape2 nak try hantar je resume… kalo ade rezeki lu orang, ade la nanti

    Comment by Ghostrider — Friday, January 30, 2009 @ 11:35 pm

  18. hai meen..mlm nie cite kurang ah..

    yasmeen : aku tgh tgk siaran ulangan wanita hari ini

    Comment by rash — Friday, January 30, 2009 @ 11:37 pm

  19. Rush hour 3,cam ne la… wa nk blun leia, skang ni dia otstation kat qatar la….
    Wa pun dlm kategori gersang jgak, gersang lubang kentut lu…x kira la kentut lu bau ape pon…yg pasti bg wa wangi aje….rush bg la…pastu aku book meen tuk ko…k

    yasmeen : aku takmo la. aku takde mood mlm neh

    Comment by Ghostrider — Friday, January 30, 2009 @ 11:42 pm

  20. gos..dh2! lu jgn mmacam sama gua..

    Comment by rash — Friday, January 30, 2009 @ 11:46 pm

  21. Rush hour 3, cepat2lah lu decide…sblom meen berubah pikiran…nampak nye mood dia ok ari ni…ingat rush hour 3, peluang yg baik tidak hanya dtg sekali tp ia juga tidak dtg berkali-kali….

    Comment by Ghostrider — Friday, January 30, 2009 @ 11:48 pm

  22. tgk 2! kn meen dh majuk! dh gos! g pujuk dia cepat!

    Comment by rash — Friday, January 30, 2009 @ 11:49 pm

  23. Aiiyoyoo…Rush hour 3, wa bg lu satu mcm je….lubang kentut lu….bg kat wa….hihihi..hahahaha…hihihi…

    Comment by Ghostrider — Friday, January 30, 2009 @ 11:53 pm

  24. meen..cube ko nasihatkn mbr ko nie skt..penin gua layan..hehe..

    Comment by rash — Friday, January 30, 2009 @ 11:53 pm

  25. kemaruk lubang bntot plk dh..wei..gos! lu mntk sama tiara lh wei..gua xrelalh bntot gua jd krban keserakahan lu gos!

    Comment by rash — Friday, January 30, 2009 @ 11:58 pm

  26. Rush hour 3, wa nk lubang kentut lu, bukannye lubang kentut meen…lu la yg pujuk…wa kalu pujuk meen…lu plak yg wa melepas…x sanggup rasenye terlepas lubang kentut yg hangat dan sendat…

    Comment by Ghostrider — Friday, January 30, 2009 @ 11:58 pm

  27. Rush hour 3, bape kali wa dah ckp…wa nk lubang kentut lu…tiara punye wa dah rase, meen punye pon wa dah rase, nk buat ape wa nk rase dorang punye lg….memang wa mengaku dorang ni punye layanan memang x dpt disangkal lg kesedapannye….td lu jgak yg kate nk rase cipap meen kan…ape lu dah lupe…x pe yg penting lubang kentut lu…pastu kalu lu nk rase lubang kentut wa pon bleh….

    yasmeen : korang main la bontot sesame korang dulu. aku da ngantuk la

    Comment by Ghostrider — Saturday, January 31, 2009 @ 12:07 am

  28. dh2! jgn lu nk mgarut! klu gua nk cipap meen gua sndiri ckp same dia..kn meen kn?? syg meen…wakaka… lu gos! stay one cnner ssenyp!!

    yasmeen : korang smua buli aku mlm ni kan, takpe…esok aku bgtau ameer

    Comment by rash — Saturday, January 31, 2009 @ 12:15 am

  29. Hmm….Rush hour 3, betol ni lu x rela lubang kentut lu jd korban wa…betol punye betol ni….lu x bleh tarik ckp lu,haiz…nampaknye x dpt la wa nk rase kemutan lubang kentut lu dan lu pon x dpt la nk rase cipap tembam meen yg licin lg melekit….melepas…. lah lagi…
    Pengajarannye…zaman skarang ni kalu nk kongkek kene korban lubang kentut…(bukan senang beb)

    yasmeen : bak kate pepatah, bersusah-susah dahulu, bersenang-senang kemudian

    Comment by Ghostrider — Saturday, January 31, 2009 @ 12:25 am

  30. Hmm…nampaknye mlm ni wa x dpt mangsa lg, jam dah… pkul 3 pagi tidurlah wahai sayang….jgn jd cam aku ni kalau aku tido tebakau katil…timing aku dah lari beb…

    Comment by Ghostrider — Saturday, January 31, 2009 @ 12:57 am

  31. Aikk.. Meen,rupenye lu pon ade pepatah jgak, sesape yg lu kejekan mesti patah jgak lah jawapnye….wakaka….

    Comment by Ghostrider — Saturday, January 31, 2009 @ 1:13 am

  32. walawei…ape pnye pngajaranlh lu bg pg2 bute nie gos! jd sngal gua kjp lu tau!!! ttibe jek stim gua dgn meen out of srvis…huh!! lu dh potong gua pnye wayer lh kwn..

    meen..alah meen..kite ggurau jelh..sikit2 nk report! letih ahh…tau ah mlm nie tgh kgersangan..pkdmatan gua ade ko xmau..emmm..xde mood konon…eleh! nympah! wakakaka….

    Comment by rash — Saturday, January 31, 2009 @ 1:17 am

  33. aiyo0o..cmnerlh timing gua leh same dgn lu nie g0s..tgl bdua je lak 2..issshhhh..xleh jd nie!

    yasmeen: aku saje tinggalkan ko ngan ghost. tapi syg ghost slow. sampai sudah tak dpt lubang ko hahaha

    Comment by rash — Saturday, January 31, 2009 @ 1:23 am

  34. Meen, ade baiknye lu update cecepat,lu pikir lah nak taruk tajuk ape plak lepas ni, jgn pulak lu taruk tajuk Ibarat Gurun Sahara yg Gersang…kahkahkah…jilat cipap sendiri…hihihi…

    yasmeen : aku tunggu zamri dtg esok la, kalo clear aku ajak dia memacak

    Comment by Ghostrider — Saturday, January 31, 2009 @ 1:24 am

  35. outtaaa!!! nk asah barang kasi pnjg cm ameer yee…sory mer!! aslmuakom!

    Comment by rash — Saturday, January 31, 2009 @ 1:27 am

  36. Rash hour 3, wa bukan nk langgar wyre, tp lu sendiri x sanggup nk korban lu punye lubang kentot,so x leh wat pape lagi….tengok! kan skang ni tinggal kite bdua, kalau td lu set, dah dpt wa rase lubang kentot lu yg kepanasan…

    yasmeen : laaaa dari tadi lu tak dpt lg ayat lubang mamat tu ke ghost? slow la lu

    Comment by Ghostrider — Saturday, January 31, 2009 @ 1:30 am

  37. aiii…meen! backing g0s nmpk…kate nk tido td..apsal xleh tido ke?? wahhh..dahsyat mrenyam ko nie..xdpt konek smpai xleh tido! hehehe…

    yasmeen : baru nak baring td dpt idea plak tetiba hiks

    Comment by rash — Saturday, January 31, 2009 @ 1:55 am

  38. Rush hour 3,dlm hidup ni kalu kita nk dptkan sesuatu, mesti ada pengorbanan….dulu masa ameer nk dpt apam meen, dia pon kene korban lubang kentot dia kat wa, sbb meen percaya dgn wa punye taste… jgn lu asah konek lu bg panjang….bersyukur dgn ape yg ade…si ameer tu dah memang di ANU gerahkan konek panjang…tp x semestinye konek panjang tu bagus,memang lah meen rase sedap bila konek ameer tu cecah kat dinding dia, tp lu tau ke ameer bleh tahan bape lama, keras ke lembik ke,suma rahsia dia wa tau, masing2 ade kelebihan memasing….contohnye wa la kan, wa mengaku yg wa punye brang x lah panjang mane….tp mase ameer kene dgn wa meleleh air mata dia beb….x caya lu tanye meen dgn tiara….dorang dua org mula2 sampai trauma dgn gua…lama2 ok…
    Tp Rush hour 3, apekan daya, pengorbanan yg sikit wa mintak kat lu pun x bdaya lu nk kasi….melepaslah lu…pegilah lu melancap sensowang….sesungguhnya lu tergolong dlm org2 yg rugi!!!!!

    yasmeen : takyah la asah2 rash. aku takde hal panjang pendek kecik besar ni… yg penting tahan lama…

    Comment by Ghostrider — Saturday, January 31, 2009 @ 1:57 am

  39. g0s..ape set2! lu klu nk lobang kntot lu cr ah yg bleh msok kpla lu..gua spesis nrmal pe..lu x..sume sdp lu nk pacak..jem otak gua layan lu nie!!

    Comment by rash — Saturday, January 31, 2009 @ 2:03 am

  40. Meen,u kene faham, mamat ni masih teruna lg, pasal tu dia terpaksa pikir 250kali…. u kan tau i x suke paksa sangat mamat ni…kalau u percaya taste i, i x de rase pape instinct dgn mamat ni, so u paham je lah…

    yasmeen : yus… eh yus plak… ghost… meh aku gitau ko satu perkara… mak aku ckp, org memberi kite merase, org tak bagi kite pakse, settle!

    Comment by Ghostrider — Saturday, January 31, 2009 @ 2:07 am

  41. gua rugi dgn lu sorg xde hal..pape bsok gua tnye ameer..btol ke dia pnh bkorban smpai cm2 skali..sedihnye gua dgr..cm nk tberak gua rase! dasyat2 ssgh..ish..ishh..

    yasmeen : ameer dulu bukan korban, dia join gangbang party kitorang. ape yg terjadi smua secara rela suke same suke

    Comment by rash — Saturday, January 31, 2009 @ 2:12 am

  42. Rush hour 3, sememangnye kita telah tahu yg meen skarang ni tgh gersang, kalau kita nk kate org tengok cermin dulu….wa tau lu pon tgh gersang jgak nk memantat mlm ni….wa mengaku yg wa pon gersang…nk lubang kentot lu…tp lu dah terlambat…x de sape yg boleh tolong lu lagi….lu tengok lah citer blue yg ada kat dlm hp @ pc lu….melancap lah lu sendiri….sesungguhnya lu adalah org2 yg menzalimi diri sendiri….

    yasmeen : ko bagi jelah lubang ko kat ghost tu rash, yg ko kedekot sgt apsal?

    Comment by Ghostrider — Saturday, January 31, 2009 @ 2:19 am

  43. Rush hour 3, bila lu ckp nk terberak, terasa naik nafsu wa dgn lobang kentut lu….kalu batang wa dpt masuk dlm lobang kentut lu masa lu tgh tahan nk tebérr pasti kehangatannya terasa di kepala takuk wa…dan lu akan menangis kesenakkan….tp itu suma hanya mimpi…sbb x mampu nk korbankannya….

    yasmeen : aku rase ko mmg rugi besor la rash… bukan senang org nak dpt rase kepala takuk brader otai kat blog ni. ghost tu ramai peminat, lu tolak tuah la rash

    Comment by Ghostrider — Saturday, January 31, 2009 @ 2:28 am

  44. yelah 2 meen..

    Comment by rash — Saturday, January 31, 2009 @ 2:41 am

  45. hi..aku start baca blog ko ni meen..gempak betol…
    aku nak memantat ko la bleh?

    Comment by farid — Thursday, March 26, 2009 @ 4:08 pm


RSS feed for comments on this post.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: