Diari Berahi Yasmeen

Saturday, January 31, 2009

keindahan bersama ayie

Filed under: Berahi — Yasmeen @ 2:18 am

‘meen… i ni…’ aku bukak mata. ‘ayie? u?‘ ayie senyum sambil merangkak naik atas katil. tangan ayie menjalar naik ke peha sekaligus terselak keatas baju tido aku.

‘u pegi mana?’ aku tanya ayie. ‘shhh… i ade ni… pejam mata…’ ayie berbisik perlahan dan bibir kami bertaup rapat. mata aku terpejam menikmati sebuah kerinduan yg teramat sangat.

aku tak sedar bila baju aku dilucutkan. disaat aku menikmati kucupan ayie, aku dah pun berbogel. jilatan ayie menjalar dileher dan sekitar dada. breast aku disedut lembut. tangan ayie meraba-raba dicelah peha. aku mula basah. jemari ayie menari menikmati kelentit basah aku yg dah mula timbul terkeluar dari clah-celah bibir faraj…

ayie menggigit lembut puting aku. sesekali ayie menjilat-jilat breast bengkak aku. jemarinya tak henti-henti mengusik bijik kelentit. sesekali jari ayie terdorong kedalam lubang sedikit demi sedikit.

ayie naik atas badan aku. batangnya diparking kemas betul-betul depan lubang. kami masih lagi berkucupan. ayie mengacah-acah batangnya masuk keluar kepala ke dalam lubang tapi tak masuk habis. aku naik geram. aku terus melayan kucupan ayie dan tikaman lidahnya. sesekali ayie menggigit lembut bibir aku.

aku tolak ayie dan kami bertukar posisi. aku tak tahan disiksa lama-lama. aku panjat atas ayie dan masukan sendiri batang ayie kedalam lubang. aku mula menghenjut sepuas hati. ayie meramas-ramas breast aku yg berhayun terhenjut-henjut setiap kali aku mendayung turun naik diatas ayie.

suara mendesah ayie buat aku makin tak keruan. semakin laju aku menghenjut turun naik. buah dada aku terbuai-buai. sesekali aku mengemut dan ayie bersuara ‘stop! stop! i tak tahan’ aku memberlahankan hayunan. aku mendayung dengan lebih perlahan. aku menikmati apa yg  tersumbat dilubang dan menikmati ramasan di breast dgn mata terpejam. sesekali aku membuka mata dan melihat ayie turut memejam mata menikmati kesedapan kemutan pada batangnya.

20 minit pun ayie tak dapat nak tahan. ayie suruh aku tekan, dia dah nak pancut. aku henjut lagi dan tekan dalam-dalam sambil gelek lenyek-lenyek sampai pistol ayie meletuskan peluru. aku keletihan sebab duduk atas guna tenaga banyak. kaki pun lenguh sebab hayun turun naik laju-laju. konek terendam sebentar. mase nak cabut tu ayie kegelian.

aku bangun nak pegi cuci. ayie terus pejamkan mata. mungkin terlena keletihan sebab pancut dalam puas lebih sikit kan :p konek ayie lembik terjuntai. aku tinggalkan ayie dan nak pegi cuci pepek jap. bile aku toleh belakang je aku nampak Tiara tenung aku tajam.

aku terkejut, tersentak dan terjaga dari tidur… argghhh mimpi rupenye…

104 Comments »

  1. adusss…ko nie buat lwk lucah ppagi nie meen..tup2 stim jd trncat plak gua..ko dh tau kn duduk atas 2 pnat..lg ko nk buat cm2..btollh ko nie rakus..hehe..tp ko ttp best meen…:)

    yasmeen : aku mimpi la tadi

    Comment by rash — Saturday, January 31, 2009 @ 2:35 am

  2. Rash – ko terima je lamaran ghost nak sodom ko tu! ko jgn tolak tuah!
    Ghost – ko jangan la slow sangat. dah dekat 5pg tak dpt lagi. slow la

    Comment by Yasmeen — Saturday, January 31, 2009 @ 2:39 am

  3. Wahallawei…niabekocibai….lu pnye idea bagus sangat2 mlm ni, lu susun satu per satu dgn cantik…wa tertipu dan terpedaya dgn keghairahan lu….lu punye puting memang up…

    Comment by Ghostrider — Saturday, January 31, 2009 @ 2:42 am

  4. Meen, wa dah x nampak dah lu silap taip ke ape ke….amalkan selalu gaya penulisan cam ni….

    yasmeen : aku check dulu ejaan sebelum post takut ko kantoikan aku lagi

    Comment by Ghostrider — Saturday, January 31, 2009 @ 2:45 am

  5. gile ko meen!!! lg ko api2kn ghost 2..lg pns dia kang! hehehe..

    yasmeen : ala serah jelah rash… pas ko kene sodom ngan ghost baru la koleh jadi adik manja kitorang… amacam?

    Comment by rash — Saturday, January 31, 2009 @ 2:47 am

  6. 2lh psl g0s..gua tgk trangkat beb! dpt gua nyuyut cnfm xlepas!! wakaka…

    yasmeen : lu kasi jelah rash, nyunyut tu next time boleh, yg first time ni lu tonggeng je… settle

    Comment by rash — Saturday, January 31, 2009 @ 2:50 am

  7. Meen, bukan yus…tp yos… ingat tu…
    sebenonye i ni lembap sikit….tp mamat ni yg x nk, x kan i nk pakse,kalu dia nk rase u punye apam…dia kenelah jugak kasi lubang kentut dia kat i….br la adil…ni x,dia sedap u pon sedap, abis i ni nk jadi ape…tunggul…mamat ni x tau sistem ker….

    yasmeen : ko bg la dia bace dulu syarat2 kelayakan. dia kan budak baru mane la dia tau. ko jgn kasar sgt ngan dia

    Comment by Ghostrider — Saturday, January 31, 2009 @ 2:51 am

  8. Rush hour 3, cuba jgn ubah tajuk…tajuk skang ni…lubang kentot lu…nk bg kat i ker….

    yasmeen : aku rase dia da nak tu yos, tapi dia segan kot

    Comment by Ghostrider — Saturday, January 31, 2009 @ 2:54 am

  9. Ha….lain kali double check dulu meen, br lah bole jd profesional…hahaha…

    yasmeen : kalo aku tgh free leh la aku check bykkali. kalo bz mane de mase nak check

    Comment by Ghostrider — Saturday, January 31, 2009 @ 2:58 am

  10. adik manje??? hehehe….

    yasmeen : ye la kalo ko bagi ghost sodom ko, akak2 abg2 kat sini akan jadikan ko adik manje. ko nak ape ckp je, kitorang akan tunaikan…

    Comment by rash — Saturday, January 31, 2009 @ 2:59 am

  11. g0s..lu ambklh lobang kntot gua nie g0s..lth gua layan lu nie! gua nk lu pnye gak!! lepak ah lu sedap sorg! hahaha…

    yasmeen : haaa camtu la bagus… baru leh jadi adik manje akak muahahaha…

    Comment by rash — Saturday, January 31, 2009 @ 3:07 am

  12. adik manje ape!!! gua dh 30 siot lu nie meen…

    yasmeen : tu la org suh bagi resume takmo… kan da susah…skang ko isi tempat kosong ni dulu…

    nama panggilan :
    umur :
    status :
    anak bape org :
    lokasi :
    size ukur lilit :

    Comment by rash — Saturday, January 31, 2009 @ 3:10 am

  13. Hah…ko dengor tu rush hour 3, ape meen ckp, x pecaya ke, nasib baik meen suruh aku jgn kaso dgn ko, tp tu lah, aku ni pantang kalu meen suruh jgn kaso, aku lg jadi kaso, aku x kira kalu ko bagi lubang kentot ko kat aku tau la aku nk kejekan, aku tepuk-tepuk bontot ko, pastu aku tenyeh2 btg aku kat bibir ko buat gincu…ko nk ke tak nak cepat!!!! Cara kasor je nk ajor ko nih…cepat bg lubang kentot ko tu cepat!!cepat!!! Ggrrr…

    yasmeen : kan da da bagi tu yos… ko ni jgn la takutkan dia. nanti dia lari… kemain lagi ko eyh, lea takde, aku call lea kang bgtau ko dok sodom anak org mase dia takde

    Comment by Ghostrider — Saturday, January 31, 2009 @ 3:14 am

  14. rash
    29
    bujang
    no
    jb
    ukur lilit: nie yg gua cnfuz nie???

    yasmeen : ala 29… mmg lu kire lulus la jadi adik manja kitorang ni… lgpun bujang kan… blom kawen… kire ok la jd adik manja ni. skang ni ko layan je serakah ghost dulu sementara akak lea balik dari qatar wokeh…

    Comment by rash — Saturday, January 31, 2009 @ 3:21 am

  15. Rush hour 3, ko isi borang tu cepat, aku dah x sabo lg dah ni, x kire la umo lu 30sen ke ape ke, adik manje tetap adik manje x kira umo, oo…td beriyea iyea ko nk sodok meen lah,ko nk main blakang lah, ha!! meh sini ko punye lobang kentot aku sodok, tak kira la lu ni sape….badan aku dah makin panas berapi nih…cepat!!! Jage lah ko…

    yasmeen : kan aku pesan ko jgn kasar2 sgt yos. biar la dia bukak suar sendiri… biar dia rela dalam pasrah

    Comment by Ghostrider — Saturday, January 31, 2009 @ 3:22 am

  16. cilake ko g0s!! gua dh bg kire untung tau! dh cpt lu pnye mane??

    yasmeen : eh adik manje mane leh ckp gitu ngan abang besar…

    Comment by rash — Saturday, January 31, 2009 @ 3:25 am

  17. aduss..mampos!! 1 dunia tau gua dh xde dare cmne!!!

    yasmeen : takde la sampai 1 dunia… aku kat malaysia, ghost kat singapore… baru 2 negara… takde la sampai 1 dunia, ko jgn lelebih rash

    Comment by rash — Saturday, January 31, 2009 @ 3:28 am

  18. X kira la meen, i dah nk betukau jd normal nih…Woi!!! Rash hour 3, ape kejadahnye ko isi borang ni, capital later mane, isi suma dlm hurup besor, bior terperinci sikit, jb tu besau, ko amik pita uko, uko dada dgn bontot ko…suma nk kene org ajo, sedap je yg ko nak, korban ko x nak.

    yasmeen : ala takpe la yos, ko ni asek nak marah je sejak tak dpt apam ni. cube sabor sket… sian budak tu asik kene marah je ngan ko

    Comment by Ghostrider — Saturday, January 31, 2009 @ 3:30 am

  19. pehhh…letih gua lyn korg cmnie..cnfem besok ptg br gua bgon! hahaha…

    yasmeen : kalo ko letih kene sodom ko pegi la tido dulu… ni air mani yg bersepah-sepah ni takpe biar aku mop jap lagi muahahaha…

    Comment by rash — Saturday, January 31, 2009 @ 3:32 am

  20. Nasib baik meen dah approve, x pe lah adik manje, nanti mlm wa sumbat lubang kentot lu…sbb dah nk subuh ni, wa dah nk bertukau jd normal balik, lg pon x baik buat maksiat ketika azan bergema…dosa beb…. wa nk tido, jap g kene keje… Lu org best la cuti….nabe…

    yasmeen : bagos… tak sia-sia lu genggam erat tangan tok kadi ari tu

    Comment by Ghostrider — Saturday, January 31, 2009 @ 3:40 am

  21. dhlh! gua nk tido..g0s! lu pn dh nrmal blek kn..ko tido pn ade cntek..tilam jadar pn slmt! wakaka.. aslmualaikom..

    meen..ko xnk tdo ke? gua chow dulu…muaahhhh!🙂

    yasmeen : ok babai… aku nak mop lantai ni jap pastu aku tido

    Comment by rash — Saturday, January 31, 2009 @ 3:40 am

  22. Eh…sblom tu meen, masa lu mimpi ayie tu kan, betol x ckp wa lu nampak lu tgh main dgn ayie, pastu sape yg main dgn ayie dan sape pulak yg tengok lu main dgn ayie….
    Tp meen bila mimpi ni nk jadi kenyataan…

    yasmeen : tak la… mak aku kate mimpi tu mainan tido wakaka…

    Comment by Ghostrider — Saturday, January 31, 2009 @ 3:46 am

  23. dahhh… pegi tido semua.. aku nak mop lantai ni… sile kosongkan tempat ni… pegi tidooo… dah subuh ni…

    Comment by Yasmeen — Saturday, January 31, 2009 @ 3:46 am

  24. Berbudi bahasa jugak adik manje aku sorang ni, huh…waalaikumsalam, jgn lupe nk tdo baca 4 qul…pendinding

    Comment by Ghostrider — Saturday, January 31, 2009 @ 3:50 am

  25. Wei…meen, ape tdo plak,alang2 solat subuh skali…

    yasmeen : sori gua baru bangun…subuh, zohor smua da lepas…

    Comment by Ghostrider — Saturday, January 31, 2009 @ 3:54 am

  26. lu ckp pndai jek g0s! tp lu yg ampeh..emm..

    tepok bntot meen skit..pupp! pupp! puppp!!! (tepok ps2 lari…!) hehehe…

    Comment by rash — Saturday, January 31, 2009 @ 4:13 am

  27. aduiii…sngal bdn siot!!!

    yasmeen : tu bese ar tu, ko baru first time kene sodom kan? huhuhu

    Comment by rash — Saturday, January 31, 2009 @ 12:53 pm

  28. ssnyp sudah meen..nnt sume tau!!

    Comment by rash — Saturday, January 31, 2009 @ 3:01 pm

  29. Meen lu br nk bangun…bagus la tu, sume waktu lu lepaskan….buat la sikit2….beb…jgn la malas…mlm ni i x nk bg u rase balak i…
    Adik manja, ckp elok2 sket….wa x kire mlm ni wa nk lubang kentut lu lg…uh..yeah…masih terasa keketatan lubang kentot lu….kuang ajo…sempat jgak lu tepuk bontot meen…

    yasmeen : aku rase dia tak puas la kene sodom ngan ko malam td yos. ko bagi tak cukup tu pasal dia tepok bontot aku

    Comment by Ghostrider — Saturday, January 31, 2009 @ 6:20 pm

  30. lebih lu gos! skali sudah..lemak lu! dh mlm td gua xmrase pape!

    bkn ape g0s..gua xthn tgk meen 2 tgnggeng2 moob lantai! haha..dpt tepok jd ah! wakaka..sory meen…

    yasmeen : wei adik manje mane leh derhaka ngan kakak

    Comment by rash — Saturday, January 31, 2009 @ 7:01 pm

  31. bkn derhake..degil skt jek..dh2! jgnlh labelkn gua adik..(cnfem xdpt nnt nie.. emmm… ;( )..

    Comment by rash — Saturday, January 31, 2009 @ 9:42 pm

  32. Adik manjaku sayang, ape lg yg adik nk, kan abg dah ckp jgn kuang ajo dgn kakak…x kan adik manja tergamak nk rogol kakak sendiri…nabi x mengaku umat dek…
    X pelah, mlm ni abg dayung lobang kentuik adik pelan2….adik mesti x rase sakit…tp sedap2 senak yg adik akan rasa…kalu bleh…adik jgn berak dulu,sbb abg suka yg suam2…

    yasmeen : bodo ar korang neh wakakaka

    Comment by Ghostrider — Saturday, January 31, 2009 @ 9:42 pm

  33. kwang kwang kwang…. rash .. akhirnya tergadai gak lubang bontot ko kat gos ye… hiks… teruskan…

    Comment by aeri — Saturday, January 31, 2009 @ 10:21 pm

  34. rash… kirenya bole le ko merasa cipap meen nanti…..ko pulun jgn tak pulun….

    yasmeen : blom lagi slagi yos tak puas haks

    Comment by aeri — Saturday, January 31, 2009 @ 10:26 pm

  35. weii..suke ht ko jek g0s!!

    eari..gua ddlm psmpang delima mlm td..sbb 2 tgadai..2 lwn 1! lu awl2 dh cabut tglkn gua ssorg..

    meen 2 ayt xleh thn..xpe2!

    wahh!! meen..gholak besa nmpk..nnt ko..gua akn mnun’TUT’ bela..wakakaka…

    Comment by rash — Saturday, January 31, 2009 @ 10:43 pm

  36. Meen, ni bukan bodo tp ini dinamakan sistem perjanjian setan, zaman skang ni bukan mudah nk mendapatkan apam…mereka perlukan pengorbanan yg tinggi, jitu dan ikhlas tuk mengorbankan lubang ketot tanpa was2….
    Seperti adik manja wa sorang ni, wa berbangga dgn dia, kerana berani mengorbankan lubang kentotnya yg masih ketat dan padat kpd wa….

    Comment by Ghostrider — Saturday, January 31, 2009 @ 10:51 pm

  37. rash… ko ni tak tahankena push la…lek ar… jgn tersungkur beb..minda kena kawal…. sikit hari lagi dah ramai yg membaca satu malaya dan singapor tau ko dah kena sodom oleh gos…

    meen … cian kat rash tu…mau masak die kena sodom oleh gos semata2 nak kan cipap ko… bagi jela meen … bior die terkulai dalam kemutan ko…. hiks..

    Comment by aeri — Saturday, January 31, 2009 @ 10:53 pm

  38. Aeri, kalu lu teringin nk raso apom meen, jgn teragak-agak nk korbankan lobang kentuikmu kpd ku….jika tdk anda tergolong didlm orang2 yg rugi!!!!
    Kalu lu nk tau meen ni kan, Jambu orgnye….

    yasmeen : aku bukan jambu la. aku tembikai. yg jambu tu si rash tu ha adik manje kite wakakaka

    Comment by Ghostrider — Saturday, January 31, 2009 @ 10:58 pm

  39. gos…. takkan nak apam mesti korban lubang kentot..???? itu teori ko dan perjanjian ko je… apam/cipap ada disekeliling cuma usaha je la… cuma satu jgn cari yg berbayar…. jgn cari under age… dan yg over age… klu dapat yg janda macam meen tu yg bagus…anak dara leceh…. bini org..hati hati klu nak celup… nanti dicekup…

    pesanan pada rash… jgn gadai lubang ketut lagi…. perjanjian setan rash not sure bole pakai… takut ko yg merana sbb lubang kentut tak bole kemut lagi…. ko pikir tu rush..

    Comment by aeri — Saturday, January 31, 2009 @ 10:58 pm

  40. hehehe gos…. klu setakat nakkan meen and terpaksa nak bagi lubang ketut aku kat ko… ko lupakan la… takkan punya…. meen jambu dimata ko… tapi belum tentu dimata aku….

    nak makan pon pandang pandang…

    yasmeen : ala bior la dorang suke same suke…

    Comment by aeri — Saturday, January 31, 2009 @ 11:00 pm

  41. x pe lah,aeri lu bobal lah dgn adik manja wa tu dulu, ingat!!! Jgn sesekali lu nk usik2 adik manja wa ni…kalu x wa sunat lu pakai gigi wa…layanlah dia seelok-eloknya…jgn segan2…
    Wa nk pegi mandi n strech 4 time jap, biasolah wa skang dah betukau jd tengkorak diluar api…

    Comment by Ghostrider — Saturday, January 31, 2009 @ 11:06 pm

  42. kla… wa blah dulu… stamina nak kena jage… dua ari lagi ada tournement… klu tak cukup tidor nanti susah nak jumpa lubang kecik….. dahlle bola kecik lubangpon kecik so kena jaga stamina… k.. chow……

    meen thanks dgn kisah mimpi ko ngan ayie tu… intersting and good job… muah!!!

    yasmeen : mimpi yg tak sudah

    Comment by aeri — Saturday, January 31, 2009 @ 11:08 pm

  43. dh2!! jgn gado..meen meh sini ko! mane jnji2 manis mu…heh..heeh..heehhh..(ktawe jahat!)

    Comment by rash — Saturday, January 31, 2009 @ 11:11 pm

  44. ok meen.. line clear darlin…! juz u n me je..meh ah dkt2 same i…(jeling2…pndang2…)😛

    yasmeen : ghost da approve ke? aku kene bayar komisyen kat dia ni

    Comment by rash — Saturday, January 31, 2009 @ 11:16 pm

  45. dia ckp kt aku td 0k dh..ko jgn ah risau meen..skrg nie kite2 je tgl..chaakkk…hehe..(smbil tngalkn btang baju..)😛

    yasmeen : mlm ni mlm minggu, awal lagi plak tu. aku nak gi main pool ngan kengkawan aku jap. nanti da balik aku panggil ko eyh, bye!

    Comment by rash — Saturday, January 31, 2009 @ 11:36 pm

  46. knape meen..i tau u pn nk kn syg..mlm td pn u dpt dlm mimpi je..mlm nie biar kite same2 mlayarkn bhtra nafsu srkak kite bdua k syggg..biarkn kgrsangan u brakhir dgn kpuasan n knikmatan..(smbil cmpak baju jejauh!) :p

    Comment by rash — Saturday, January 31, 2009 @ 11:48 pm

  47. meen! nnt dulu meen! jgn pg meen! jgn tglkn i meen! …meen!!!!

    yasmeen : aku pegi dulu… babai…

    Comment by rash — Saturday, January 31, 2009 @ 11:51 pm

  48. alamak! mane baju aku td…aisehhhh….(mgelabah cari muke cuak..)

    Comment by rash — Saturday, January 31, 2009 @ 11:57 pm

  49. Aerizla, memang betol ckp lu tu, anda adalah seorang yg benar, setiap kata2 anda benar2 belaka, jadi mulai hari ni jgn lah ékau gatal2 nk torai apam meen….sesungguhnya yg diantara yg benar dan yg batil itu tidak dpt disangkal…jika disangkal, lu tergolong didlm org2 yg menipu diri sendiri….

    Comment by Ghostrider — Sunday, February 1, 2009 @ 12:12 am

  50. Aerizla, kejambuan @ ketembikaian meen bukan berada di mata wa, tp kejambuan@ketembikaian meen terletak pd informer wa, so lu dah kate cam tu wa nk kate ape lg….x dpt la wa nk raso lobang kentut lu….hmm…meen tolong wa pikatkan mamat yg ckp beso ni bleh…..

    yasmeen : camni la aeri… ko pilihla yg terbaik utk idup ko… kalo ko rase ko nak bg bontot ko kat ghost, ko mesti bagi dgn rela, tanpa paksaan, kami pon tak kan pakse2 ko. kalo ko naik join gangbang, ko kene berserah. kadang tiara panjat ko, kadang ghost sodom ko… kadang aku plak kolom ko ke… mane tau kan… kadang ko plak kene sodom ameer plak ke… bekerjasama la wakakaka

    Comment by Ghostrider — Sunday, February 1, 2009 @ 12:24 am

  51. hero industan dh naik daunlh plk..

    meen cepat blek ek syg..i sedang mnungu mu..

    Comment by rash — Sunday, February 1, 2009 @ 12:31 am

  52. Alamak….ape dah jd dgn adik manje aku nih…bior lah kakak ko tu pegi bersosial jap….kesian plak abg tengok ko….dah la tu..nanti rosak plak pemikiran ko…meh sini meh…dekat abg…bg abg selak spender ko jap…huih…kuat na aroma lubang kentot ko ni,naik plak selera abg, bg abg sumbat lg bleh….

    yasmeen : ko layan dia jap sementara aku pegi berpoya-poya ngan jantan lain tau yos. thanks yos!

    Comment by Ghostrider — Sunday, February 1, 2009 @ 12:33 am

  53. meen..ku tgu kpulangan mu syggg…

    yasmeen : aku da balik ko plak da tido. takde rezeki ko la mlm ni nampaknye…

    Comment by rash — Sunday, February 1, 2009 @ 12:34 am

  54. haku da balik ni weh… kul 4 pagi dah apsal korang tak tido lagi?

    Comment by Yasmeen — Sunday, February 1, 2009 @ 1:55 am

  55. Meen, mane lu tau kitowang x tido…

    Comment by Ghostrider — Sunday, February 1, 2009 @ 2:19 am

  56. Nampaknye adik manje tergolong dlm org2 yg rugi pd mlm ni…Lu pun satu meen, blik lmbat sangat…tdo la agaknye dia tu,tau je lah kan…wa dah serap tenaga dia mlm semalam

    yasmeen : siot la ko makan sorang… melepas aku mlm ni. aku slalu mlm minggu balik kul 6, hari ni aku lik kul 4 sbb nak kejar adik manja la… ko plak makan sorang sampai dia tertido keletihan

    Comment by Ghostrider — Sunday, February 1, 2009 @ 2:22 am

  57. Stakat nk layan adik manja sowang ni…no problem bg aku, takut dia je yg x tahan nk layan aku…

    yasmeen : sian dia. sampai pengsan ko kejekan

    Comment by Ghostrider — Sunday, February 1, 2009 @ 2:26 am

  58. Mimeen, wa ingat wa nk pas adik manje ni kat lu….pasal komisye tu wa segan nk berkire dgn lu…lg pun lu dah banyak sgt tlg wa kan…x pelah walaupun mlm ni wa terpakse tdo sensowang,lu punye pasal aiman x kisah…

    yasmeen : takpe la wei, adik manja pon da letih sgt tu ko balun.. sian plak dia. esok je la aku tarah dia cukup2, mlm ni aku bg ko deposit komisyen tu la. esok lepas aku puas aku bayar abis, amacam?

    Comment by Ghostrider — Sunday, February 1, 2009 @ 2:37 am

  59. Wa bukannye jenis nk lepaskan tekak sendiri…lu x nk nak pesan kat wa awal2, kalu x aku dah suruh dia tunggu ko, lg pun mimeen td aku kesian tengok dia…penat sangat budak tu,sampai aku temgok dia ngigau2 sebut nama ko…yg aku ingat dia ada sebut bukak butang bajulah…hero hindustanlah…last2 dia bleh sebut jgn tinggalkan i meeeeennnn….panjang na nama ko dia jerit…ada la dlm 6 harkat

    yasmeen : esok la aku balun dia. sian budak tu… bape lame dia boleh tahan tu? ikut penilaian ko, ok ke dia tu? kang tak memuaskan, aku tarik balik komisyen eyh?

    Comment by Ghostrider — Sunday, February 1, 2009 @ 2:45 am

  60. Eh…ape ni mimeen,banyak sangat ni… wa ckp x yah,x yah la…x pe…hr ni lu kegersangan wa tlg lu…mana tau sok lusa wa kegersang lu tlg wa plak…(kpd org umahku sayang, jgn salah paham hehehe…)

    yasmeen : org rumah lu da pesan kan kalo men sodom2 dia tak kisah kan…

    Comment by Ghostrider — Sunday, February 1, 2009 @ 2:52 am

  61. Mimeen, mlm ni x de idea baik ke…wa bukannye pe,kotak komen lu ni dah dikira kritikal…penat beb tekan sampai bwah…

    yasmeen : mlm ni letih nak perah otak la. lagipun tk bape stim sgt ari ni

    Comment by Ghostrider — Sunday, February 1, 2009 @ 2:57 am

  62. Bg aku adik manja kita ni mempunyai pakej lubang kentut yg menarik, permukaan bibir lubang duburnye seperti mulut yg muncung mcm nk cium, kesendatan lubang usus besarnye plak ibarat tapak tangan yg digenggam erat,manakala suhu di dlm nya seram2 sejok, tp kalu masa dia cuba tahan berak…suhunya meningkat 3kali ganda, X tau lah performan dia dgn lu mcm mane, sbb setahu wa ketika dia bersama wa dia bleh di ibaratkan seperti sebatang kayu yg berlubang, wa je yg perform kat dia…

    Comment by Ghostrider — Sunday, February 1, 2009 @ 3:12 am

  63. Amacam mimeen, lu sanggup ke nk tanggung risiko kalu adik manje ni servis kureng baik, wa kasi lu pikir masak2 dlu lah….lu cuba dengar kate hati lu….nak ke x nak…

    Comment by Ghostrider — Sunday, February 1, 2009 @ 3:18 am

  64. Alamak…leceh la lu ni, nk bkarya pun nk kene stim jgak ke…paras btol la lu ni, abih smlm sampai 2 citer lu buat kira lu dah stim tahap dewa ke, klakar ape….x kan wa plak nk kene kasi lu stim, penat beb, semalam air dah banyak buang kat adik manje tu…

    Comment by Ghostrider — Sunday, February 1, 2009 @ 3:27 am

  65. Adik manje….bangun jap, kasi akak ko ni stim sket bleh…bangun la wei!!! Kanasai…besokan tdo je lah ko ni, x leh harap…

    Comment by Ghostrider — Sunday, February 1, 2009 @ 3:33 am

  66. Huh…dah subuh…elok lah wa beri serangkap puisi subuh, Berlindung kpd rabbil yg menguasai subuh..
    Drp kejahatan makhluk….
    Dr kejahatan mlm apabila telah gelap…
    Dr kejahatan pompuan2 yg meniup buhul…
    Dan dr kejahatan pedengki apabila dia mendengki,
    Gud morning…

    Comment by Ghostrider — Sunday, February 1, 2009 @ 3:55 am

  67. aaaa sori la lu merepek sorang. wa dah tido la mlm tadi lalalala…

    Comment by Yasmeen — Sunday, February 1, 2009 @ 10:56 am

  68. Ln memang, x leh harap….

    Comment by Ghostrider — Sunday, February 1, 2009 @ 12:23 pm

  69. pehhhh!!! rncak lu org cite! bbakul2 bg kt gua…g0s! gua bg kt lu dh kere utung pe!! lg lu nk rendah2 keupayaan n kjntanan gua kt meen..pehhh!!! myirap siot ego kjntanan gua! sual ah lu!!

    sory ah mlm td..pockt pc gua out of srvis..xleh nk surf!! meen mlm nie on k..lu jgn nk ngegade g kuar ah..tdo ah..berak ah..mlm nie gua nk lu..

    g0s! lu nk join x?? nnt gua leh sodom lu..n thn lu pacak meen..ps2 gua sodom lu lg n lg 13x..ps2 kite tuko2 plak..gua pacak meen dpn blkg..ko meen jolok2 burit gos dgn jari ko..nyam! nyam! nyam!! kite buat smpai both of we klimak thp dewa k gos! k meen ku syggg..wahaha..heaven! heaven!

    Comment by rash — Sunday, February 1, 2009 @ 1:11 pm

  70. Adik manje ku sayang….bukan abg nk rendah2kan ko, tp ko blom buktikan lg keupayaan ko, kan abg dah ckp abg berbangga mempunyai adik manje mcm ko yg mempunyai pakej lubang kentot yg berair….
    Pasal mlm ni pnye perfomance kene jgak mintak psetujuan dgn akak jambu ko tu. Btol x mimeen….

    yasmeen: ape ni yos, deposit dah hambik tapi ko masih lg tak gtau aku, kejantanan si rash tu mencapai tahap kelulusan ke tak? tak kan ko nak bagi aku jantan semput yg tak leh tahan walau 5 minit kot…. lu jgn naya kawan yos

    Comment by Ghostrider — Sunday, February 1, 2009 @ 1:26 pm

  71. ko jgn resau gos..mimeen dh bg green ligth kt gua..mlm nie on to heaven..

    Comment by rash — Sunday, February 1, 2009 @ 1:51 pm

  72. rash… ko dapat meen…ko tala habis2 an…. mana yg ko bole sumbat… ko sumbat k… pastikan takde yg menitik ke lantai….. go rash go!!!! pasal aku???? tak pe tak dapat budak meen tu…. yg lain ada menanti….

    gos….. takkan ku gadai lubang kentot aku kat ko… dan lubang ketot aku not open 4 public sodom…. dan takkan ku relakan… sbb aku pon bukan kaki sodom….. kwang kwang kwang…

    yasmeen : ek eleh ko ni ngan kengkawan pon berkire

    Comment by aeri — Sunday, February 1, 2009 @ 2:21 pm

  73. Huh…aerizla, semangat ko yg membara wat hati wa meronta2 nk jolok lubang kentutmu, kadang2 ade orang suke jual mahal dan kadang2 ade org suke ckp terbalik, wa tau lu segan dgn wa kan….org mcm lu ni memang susah nk dpt lubang kentutnye….mungkin ade keistimewaan kat lubang kentut ko yg berat sangat ko nk kasi kat aku…

    yasmeen : tah2 ade labuci kot

    Comment by Ghostrider — Sunday, February 1, 2009 @ 3:34 pm

  74. Tu la dia mimeen…malu plak aku dgn ko, wat nye adik manje kite ni x lepas tahap kejantanannye…hmm…cam ni lah pd pendapat aku… dr segi sanintifik adik manje ni br lg dlm bidang lubang kentot…myb dia x tahan so sblom dia sumbat lu, bg dia sapu gambir srawak dlu…

    Comment by Ghostrider — Sunday, February 1, 2009 @ 5:06 pm

  75. kan wa dah ckp wa mlas nk bkira dgn lu….nah amik la balik deposit lu ni….(wa selit angpau tu kat dlm pau lu)

    Comment by Ghostrider — Sunday, February 1, 2009 @ 5:11 pm

  76. ape meen..buat pnt je gua asah adik bwh nie siang mlm ks power..c’monlh… already stndby jel thn lame pe..lg lu nk prasangke was2 same wa..klu lu xmau sudahlh…

    gos!! sini gua sodom lu plak mlm nie..meen 2 cm paras2 je gua tgk..xsyok ah..kn nnt buat xde take n care..xmcm bosan lh plak kn…

    aeri..meh ah join! lu nie tsipu2 malu apa hal beb?? gua tau stima lu dh ckp power tuk srtai kita org..wakaka..

    Comment by rash — Sunday, February 1, 2009 @ 5:21 pm

  77. eari..join k! ko geram dgn apam meen kn?? hehe..meen ks gode skt kt aeri 2..tnjuk bntot ko yg mantop 2 kt dia..ha..ha..make sure tongekkn skt..haaa..lg elok ko pnjm baju tiara yg party gangbang 2..ks aeri 2 tkuar air masi dia tgk ko…hahaha…

    Comment by rash — Sunday, February 1, 2009 @ 5:31 pm

  78. Mimeen, adik manje kita ni…dah nk majok plak, giv n take je lah mimeen…kesian sama dia…

    Comment by Ghostrider — Sunday, February 1, 2009 @ 6:09 pm

  79. Adik manje tlg abang perayat si aerizla tu tau…nanti abg kasi ko pemanis k…

    Comment by Ghostrider — Sunday, February 1, 2009 @ 6:11 pm

  80. alah..dokk! sual ah lu g0s..kn dh cntui nie!! gua tau ah cmner nk kemam2 eari 2..lu plak dh pecah lubang! i try..tp not sure ahh..cam kntal je si eari 2..hahaha..

    Comment by rash — Sunday, February 1, 2009 @ 6:45 pm

  81. hahahaha….. rash, gos and meen… sori ar bab sodom aku takkan joint punya…. kwang kwang kwang…. sori erk!!! aku sendiri tak selera ngan lubang kentut walaupun meen punya lubang kentut. aku hanya minat kat cipap dan mulut atas…

    meen…. bukan kedekut kat kengkawan… tapi memang aku tak akan gadaikan lubang ketut aku….muahahaha…

    Comment by aeri — Sunday, February 1, 2009 @ 9:09 pm

  82. meen..cite br meen..

    Comment by rash — Sunday, February 1, 2009 @ 10:37 pm

  83. Ariezla, wa tau lu ni mat2 kental, dan lu x akan sodom2,meen mesti minat lelaki mcm lu, gagah perkasa, dan action hero, lu jgn risau….wa x akan suruh lu sodom…biar je wa yg talé lubang kentut lu…mcm ne orait…

    Comment by Ghostrider — Sunday, February 1, 2009 @ 11:44 pm

  84. Sory la adik manje ku sayang, abg bukannye sengaja nk kantoikan plan kita, cuma abg ni sorang yg jujur dan bterus terang hahahahahahaha….

    Comment by Ghostrider — Sunday, February 1, 2009 @ 11:48 pm

  85. hai..knkwn! dh tido ke lu org??

    Comment by rash — Monday, February 2, 2009 @ 12:34 am

  86. hahaha..klaka sgt ah 2 g0s..meen..mane ko g?? tgk 2! bile smpai turn gua je lu ghaib! baik lu pnye cnner ekk..nie yg gua hangin 1 bdn nie! dhlh team gua kalah mlm nie!! arhhh..

    g0s..lu dh btukar tngkorak brapi kn?! cube lu g fire skt pkai rntai lu 2 kt meen! klu lu xmau, ks pnjmkn gua kjp! biar gua sebat kt bntot tggek dia 2..hahaha..

    Comment by rash — Monday, February 2, 2009 @ 12:46 am

  87. Adik anje, sape kate aku lari,aku tgh tunggu nk sumbat lubang kentot lu lg…. aku skang ni tgh dahagakan lubang kentut yg berlabuci….hmm…rantai besi aku ni mane bleh kasi org, takut nanti satu badan tebakau….tp lu punye pasal lu pinjam lah kjap rantai ni…jgn ko salah guna plak…guna tuk yg bermanfaat je..ingat jgn ko sebat kuat2 kat bontot akak ko yg licin dan montok tu….kalo lebam bontot anak owang sape nk tanggung…

    Comment by Ghostrider — Monday, February 2, 2009 @ 12:58 am

  88. Adek anje…akak mimeen ko tu skang ni blom puas lg berfoya-foya dgn jantan2 simpanan dia…ko tunggulah dgn sabo ye…jap g balik lah tu…
    Eh…td ade game ape ek…mane lwn mane

    Comment by Ghostrider — Monday, February 2, 2009 @ 1:04 am

  89. Adik manje lu plak lari…knape, x sudi nk bg abg sumbat ke? Penat eh…esok keje eh…mai lah sini…

    Comment by Ghostrider — Monday, February 2, 2009 @ 1:24 am

  90. ishh..ishh..snguh hiperXtive akak gua 2 kn! xckp2 ke dr smlm 2..td game liverpool vs chlsea.. 2-0 kwn! the blues klh lg lh..kcewa gua..

    g0s..lu xtdo lg ke?? bsk xkeje?

    kak cpt blek kak..nk jd mnah rempit ke blk lmbt2 nie..weng sane! weng sini! adik risau nie..

    Comment by rash — Monday, February 2, 2009 @ 1:30 am

  91. gua skrg jobless buat sntare wktu..br abis pojek dgn sime darby..tgh kusut gak nie cr job br..

    Comment by rash — Monday, February 2, 2009 @ 1:36 am

  92. Sebenarnye kpd luowang sume, wa nk mintak excuse….sbb selama beberape hr ni lama dah wa memendam rasa kat hati wa ni…dah x tahan rasanye….sehinggakan member tempat keje wa ingat yg wa ni dah sewel termasuklah owang umah wa…..so sebolom wa jadi sewel betol2 wa nk gelak beso puas2 wahhkahkahkahkahkah…hahahahaha…hikhikhikhik….uhuk!uhuk!uhuk!!…aaggrrr…hihihi…

    Comment by Ghostrider — Monday, February 2, 2009 @ 1:37 am

  93. mlm nie xde mood ah nk noty2 gos..meen xde! lg2 dgn lu! aweq2 lain xde ke??

    Comment by rash — Monday, February 2, 2009 @ 1:41 am

  94. apsal lu nie! tbiat dh bnyk sgt ke pe!! rilek ah bro..

    Comment by rash — Monday, February 2, 2009 @ 1:45 am

  95. Adek anje…tabbaik hang ckp lagu tu kat akak kau…dia berfoya-foya semate nk lpaskan tension…sbb dia pon dah separuh sewel skang ni…
    Hmm…adik anje sabo je lah…banyakkan doa…ko mesti kene percaya rezki ade dimana-mana,yg penting usaha,doa dan tawakkal…x pe lah abg tlong doakan tuk ko k…

    Comment by Ghostrider — Monday, February 2, 2009 @ 1:47 am

  96. Woo…ko nk noty2 dgn akak mimeen ko je eh…gatal tol ko ni kan…kang wa sumbat kang ha…

    Comment by Ghostrider — Monday, February 2, 2009 @ 1:53 am

  97. Mimeen lu x sian ke kat adik anje lu ni….sampai x de mood dah dibuatnye…ape lu dah buat kat dia ni mimeen…x baik tau lu rosakkan pemikiran adik anje ni….
    Anje…ko ingat aku ni playboy,bapak ayam,gigolo part time x pon kasanova….klakar pe tanye wa mane awek2 lain….akak mimeen ko ni bukan awexs ker…

    Comment by Ghostrider — Monday, February 2, 2009 @ 2:04 am

  98. elok sgt ah 2! dpt akak abg sewel! dgn gua2 skali dh sewel! elok ssgt! parah..parah..

    xbaik bro..mgundal adik sndiri..sumbang name 2..hahehe..klu akak ade ok!

    Comment by rash — Monday, February 2, 2009 @ 2:05 am

  99. ohh..yeke! mati2 gua igat lu tgolong dlm snarai 2 sume..hahaha…rupe2nye lu pyodom pro ekk? klako beb!! tkntut2 gua blari2 ank thn lawak! wakaka…

    Comment by rash — Monday, February 2, 2009 @ 2:13 am

  100. kak meen xlek lg ke? jgn ah blek lewat2 sgt kak..adik risau nie..adik syg akak tau! huhuhu..nnt klu jd pape kt akak sape yg ssh..adek anje gak yg ssh..nnt xdpt nk mmanje bwh ktiak akak lg..so..xdptlh nk nenen2! hukhuk..

    Comment by rash — Monday, February 2, 2009 @ 2:23 am

  101. nk harapkn abg sorg 2! lg sewel adek jdnye..dhlh pyodom pro! mati ttngeng adek nnt..hukhuk..

    Comment by rash — Monday, February 2, 2009 @ 2:29 am

  102. hahaha sori malam tadi aku tido kuikuikui

    Comment by Yasmeen — Monday, February 2, 2009 @ 4:37 am

  103. Salam Berahi Buat Semua!!!!!!! amboi2 korang!!!(sambil cekak pinggang)bukan main sonot korang dok cite pasai aku…. Ghost…kat redang dulu tu… ko ker pegang watak cleaner resort yg kene sodom ngan Geralton??? hehehe..aku ingat2 lupa lah…cos time tue Aku tgh spend time ngan Tiara my babe….hehehe…Si Meen dok sibuk ngan Kompot kalau tak silap lah…..

    Yang pasal Meen kene serang tue… korang berpatutan lah sket… Cian die dok pk utk keberahian kite…. engko relek Chellam!!!! i’m alwiz on top of you ….. hehehehe…

    Eh…eh… maner Tiara erk??? baru satu mlm spend time dah senyap terus…huhuhuh… but really enjoyed the nite the other day…

    Comment by ameer77 — Tuesday, February 3, 2009 @ 6:05 am

  104. meen.. sudie kew kau jd teman lesbo aku… x tahan dah nie..

    Comment by isya — Sunday, February 8, 2009 @ 10:58 am


RSS feed for comments on this post.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: