Diari Berahi Yasmeen

Saturday, February 14, 2009

i love you…

Filed under: Diari Kehidupan — Yasmeen @ 1:52 am

wah… bahagia korang mengata dan menjahanamkan komen entry aku sampai letih ghost nak skrol. sian sepupu aku tu. sampai Lea ngan Tiara pun call komplen tak larat nak skrol ke bawah sangat! Abis camne?

memang aku takde idea nak update blog aku ni. aku demam. takde nafsu nak berghairah, so ku tak dapat nak menghasilkan nukilan yg korang tunggu. jangan ar marah…

ok, perancangan next entry ni aku nak buat gini…

pagi sabtu 14 february, boss call aku mintak aku datang opis sebab dia cari satu file tu tak jumpe. hari sabtu kan patutnye aku tak keje kan, tapi aku pegi jugak opis sebab boss aku yg sengal tu tak jumpe file yg dia cari… so aku pun pegi la opis dan…

aku harap korang dapat bagi idea seterusnya la eh? bleh tolong? kalo malu nak kasi idea kat sini takut kene kutuk ngan bebudak ni semua, leh e-mail aku yasmeen.amanda@gmail.com wokeh. thanks! i luv u all…

109 Comments »

  1. Ha…takut pun lu kalu wa majok…;)
    Pape pon mekaceh la mimeen…wat susah2 je lu update…lain kali lu update la lg…lepas ni tuk lu sowang, lu nk pau kache leia ke, apam ke, french loaf ke, jgn memalu dan segan2 amik je…wat mcm org umah sendiri…

    yasmeen : wa memang xde idea nak update la yos, tapi wa dah tak tahan tgk komen panjang2 kene skrol. sian kat lu…

    Comment by Ghostrider — Saturday, February 14, 2009 @ 2:28 am

  2. K,skang wa nk komen citer kali ni…nampaknye x de kesalahan ejaan…bagus..
    Wa rase hulu ati wa mcm kene cubit dgn semut bila tengok tajuk lu kali ni… wa ai ni,na wonné kalledi kirén atau dlm bm wa sayang sama lu…romantik seh…
    Luahan hati lu dlm cite ni, wa x rase yg lu tipu,rasenye lu betol2 ikhlas kesian kat wa…tp camne plak character wa bleh ade dlm citer lu beb…

    yasmeen : mmg wa sian kat lu kene skrol susah2. lea pon da sound wa pasal jari jemari lu lebam sbb asek skrol je

    Comment by Ghostrider — Saturday, February 14, 2009 @ 2:48 am

  3. Pastu..wa rase yg lu ni mcm betol2 demam je…betol ke lu ni demam…tipu eh…tu lah..wa dah pesan kat lu,kalu nk mkn pau,amik yg belah kanan…jgn sekali kali lu usik yg belah kiri…ha..kan dah kene tegur dgn penunggu…pastu lg satu kalu nk main jgn main dlm air…yg lu pegi ikut ckp zamri tu wat pe…cuba lu letak air kat enjin kete yg panas ape jadi…meletup beb…lain kali wat warming up dulu…

    yasmeen : mmg wa btul2 demam la yos. xcaye lu tanye lea, ptg smalam dia ramas tetek aku rase panas je kan lea?

    Comment by Ghostrider — Saturday, February 14, 2009 @ 2:58 am

  4. Lupe pulak wa nk marah lu mimeen, kalu dah tau yg lu tu demam apsal lu tido lambat heh…lu jgn ikut mcm wa…wa kalu tdo terbako katil…sape nk tolong woi…
    Lg satu,sape yg yg berani mengata dan menjahanamkan komen entry ni dgn bahagianya…meh sini lubang kentut dia wa sumbat…

    yasmeen : wa bukan tido lambat la yos. wa penat balik keje kul 7 wa sampai shah alam, pastu wa tido. bangun kul 1-2 pagi wa cari makan pastu wa layan skrol gak la wakakaka

    Comment by Ghostrider — Saturday, February 14, 2009 @ 3:09 am

  5. dok shah alam tapi xnak contact org..
    gersang2 cakap la kat i.. leh kita tulis citer ni sama2.. sambil praktikal… wahahah

    Comment by Mil — Saturday, February 14, 2009 @ 9:06 am

  6. alor2..akak demam ek..dah mkn ubat?? kcian..hehe igatkn nk tgu smpai 500 komen br nk update..hehe..trime kaseh bbnyk jelh..hppy valentine!!!!

    laaa..mil i pn grsang dr hr2 tau..i pn dok s.alam gak pe..u pn xmau roger2 i..em ape kate u buat praktikal dulu same i..alahhhh..kite tngeng2 je..nk x? nk ye mil…

    yasmeen : hahahaha bagus… camni la adik manje akak… hahaha

    Comment by rash — Saturday, February 14, 2009 @ 11:07 am

  7. Aah..mil..i pon duduk kl,kat jln tun razak berhadapan dgn bangunan celcom… pastu u pon toggeng sama i…i bleh enjut selow2…,kita bleh 3some sesama..x gitu anje…bleh jgak aku tengok adik manje aku sowang ni punye pformance cam ne..

    yasmeen : bagos yos, anak didik ko semakin membanggakan aku

    Comment by Ghostrider — Saturday, February 14, 2009 @ 12:27 pm

  8. ha’ah yos..3some! i pnye stok ‘100x nikmat’ tu xtrusik lglh..boleh i mafaatkn sbaik mgkin..u nk ke yos? kite share k..meh ah milllll seven..jgn ah memalu..

    I LOVE U TOO..mimeen!

    Comment by rash — Saturday, February 14, 2009 @ 12:38 pm

  9. Anje, sebenonye aku x suka pakai pil2 tuk tahan lama.,wlau cam ne pon mil punye pasal, telo aku senak sampai ke pagi pon x pe…meh la mil…bg la no tepon..bleh la millla, jgn takot, memula je lobang kentot u rase perit…pastu nikmat 100x yg dtg…u jgn la kaco mimeen tu dia tgh demam,nanti bjangkit kat u mila…kitorang bleh kasi service baik punye…kitorang ni lelaki so kita tau ape yg lelaki nk…gerenti u hapy mcm mkn hapymeal…

    Comment by Ghostrider — Saturday, February 14, 2009 @ 12:57 pm

  10. btol ckp yos 2 milllaaaa mil seven…kasi ah no pon u..kite dh dkt sgt nie..dh tgerak2 baby bwh nie haaa nk rase lobang kntut u..meh la..meh la..

    Comment by rash — Saturday, February 14, 2009 @ 2:26 pm

  11. Haiz…mane si mila hapymeal nih…jgn la takut…i ni gost baik…bleh bc bismillah lg..bg la lubang kentot..

    Comment by Ghostrider — Saturday, February 14, 2009 @ 3:50 pm

  12. wakakaka..lu nie buat lawak lucah ah gos..sengal!

    Comment by rash — Saturday, February 14, 2009 @ 6:53 pm

  13. Alamak anje…yg ko pegi gelak apsal…ko jgn la gelak…nk perayat mangsa ni kita kene serious…walaupun aku rese nk tegelak…tp aku tahan…wlaupun ia mnyakitkan paru2 aku…x pe lah,aku pon ikut gelak sama lah…hahahahahakakakakahuhuhuh….

    Comment by Ghostrider — Saturday, February 14, 2009 @ 9:43 pm

  14. Mil…mil…moh la sini…kawe tengok lobe burik demo dah mache mek doner apymil…mesti sedak…kalu chechah budu lg sedak kawe jilat…janghe la sobong ngan kawe…mil..mil!!! ape demo dah lupe sisteng…demo mesti bekorbe…baru bleh masok shurgho…beghani demo teghé mimeeng depe kawe,tu makne nyé demo dah gaté2 burik nk kawe sumbak

    Comment by Ghostrider — Saturday, February 14, 2009 @ 10:01 pm

  15. sory! sory! kakaka..gua dh steady tahan2 gelak td..cantek je gua tahan kn, jage line trkepet2 x ks gelak..tp lu pnye ayt MAUT yos!! smpai 1 tahap gua dh x trtahan nk tgelak..wakakakakakaka..smpai trkntot2 gua gelak lu tau! kakakakaka…budu lu!

    Comment by rash — Saturday, February 14, 2009 @ 10:08 pm

  16. Mimeen, adik manje wa adik manje lu jgak…yg penting tengok la abang dia sape..bak kate pepatah abang kaki sodom adik kaki kolom…aku dah x leh tahan nk gelak…hahahaha…

    Comment by Ghostrider — Saturday, February 14, 2009 @ 10:12 pm

  17. waaaaaaaakakakakakaka….cilako lu yos!!! aduiiii…..biol ah lu nie!

    Comment by rash — Saturday, February 14, 2009 @ 10:16 pm

  18. sian kat meen eh! rash and gos!!! korang tak belai meen ke?? bagi buah laici ke rambutan ke?? tentu sihat pastu…

    meen … senang2 aku email kat ko klu aku ada idea!!! tapi rasa-rasanya memang ade idea pon…. jgn lupa aksi atas meja …

    Comment by aeri — Saturday, February 14, 2009 @ 10:38 pm

  19. Aerizla, ape plak kitowang nk pegi belai si mimeen tu…mimeen yg belai kitowang pe…,sampai belalai kitowang dah x leh angkat, x kan tu pon wa nk kene kasi tau dlm komen, aib beb…lg pun skang ni wa dah antar agen suh layan si mimeen sbg prasent valentine wa kat dia.
    Mimeen nampaknye aerizla ade idea bernas…so..wa tunggu je lah citer akan dtg ni…mimeen lu rest banyak2…kalu wa nampak lu punye komen 3-4pagi ni, siap la lu…

    Comment by Ghostrider — Sunday, February 15, 2009 @ 12:52 am

  20. eh! aeri…lame xnmpk..hehe ko nk post cite ek..buat kaw2 tau aeri..kasi mcanak2 batang gua nie naik! kasi blendir sape yg bace k..

    yos!!!!! hang dh tidoq ka??? awat tidoq awal mlm mgu weiii…hang x btuka lg ka..

    Comment by rash — Sunday, February 15, 2009 @ 12:59 am

  21. pnjang umoq lu yos…gua br sebut lu dh muncul! baguis..baguiss..

    Comment by rash — Sunday, February 15, 2009 @ 1:02 am

  22. Anje…ko gelak beso eh…kalu nk gelak tengok kiri kanan dlu,takut nanti timbul fitnah, kalu org nampak ko nanti, ingat ko dah biol gelak sensowang…jgn jd mcm aku,sengih2 sensowang layan hp,aku ingat x de org perasan rupa2nye colleague aku dok perati aku dr celah2 loker,sampai dia sound aku ni sewel…yg x tahannya dia kata nk report dgn org umah aku…sbb dia ingat aku msg dgn pompan lain kahkahkah….

    Comment by Ghostrider — Sunday, February 15, 2009 @ 1:05 am

  23. Eh…anje,ko x kluar dgn fiancee ko ke…kan valentine day

    Comment by Ghostrider — Sunday, February 15, 2009 @ 1:08 am

  24. lu igat lu je kene sawan cm2..gua kene gak weiii..hr2 wa snyum sndiri depan hp gak..tp td pling dahsyat..wa gelak smpai tkntot2! smpai housemate gua sebak bntot wa! cilake x cilake lu nie kn!!! nie pn senyam xilang lg tau x..sewel+biol+sengal! aaahaaaiiii…

    Comment by rash — Sunday, February 15, 2009 @ 1:18 am

  25. xlh yos..dia kt tngkak ah..wish 2 wish je dlm hp…lu xks bunge ke coklet ke kt wife lu?

    Comment by rash — Sunday, February 15, 2009 @ 1:22 am

  26. ape pon aku x kasi beb…tp dia tanya, aku x de beli hadiah tuk dia ke? Aku ckp adeee…i bungkus dlm sluar i… terus wife aku majok…pastu dia bleh ckp kat aku,u jgn amik hadiah u kat atas katil tu…lincah kadok aku masok bilik,skali perfume isis da…boleh la…pastu aku bukak, trus spray kat dia hahaha…mengamok beb… ape lg nk suruh pujuk ler…dah la aku ni sengal x pandai pujuk…tp last2 aku bg la jgak…terus senyap…
    Lg pun aku x reti nk sambut valentine…
    Maklumlah org kampung…

    Comment by Ghostrider — Sunday, February 15, 2009 @ 1:40 am

  27. tp tgh ari semalam lg best…wife aku dgn muka selamba bleh kejut aku tido,pastu dia ckp,sayang edlyn msg u,aku tanye la dia nk pe, skali duty menager aku tu bleh wish valentine kat aku…klakar pe..ingat aku ni filipino ke…cilaka tul…bebulu je aku dgn minah filipine tu….

    Comment by Ghostrider — Sunday, February 15, 2009 @ 1:48 am

  28. hahaha..ape lh lu nie yos..at leas lu bg ah wife u bunge..sejuk skt ht dia 2..bunge bkn mhl sgt pn..$10sing cukup pe…abis lu ks batang je lh??? btolah lu nie..penat wife lu beli prfume tau x..gua tau bsok lu beli bunge n coklat kt wife lu 2!! grrrr…

    Comment by rash — Sunday, February 15, 2009 @ 1:52 am

  29. hehehe..abis org rmh x melenting??? bleh plak minah 2 wish kt lu..scndal pe??

    Comment by rash — Sunday, February 15, 2009 @ 1:56 am

  30. Mane la aku nk cr bunga…balik keje dah la lambat,gila ke nk cr bunga pkul 12tgh mlm…so batang bunga aku ni pon jadi la…
    Yg ko x komen pon smlm…ko layan msg dgn fiancee ko smpai pagi pe…

    Comment by Ghostrider — Sunday, February 15, 2009 @ 1:58 am

  31. adelh lyn kenah sms dia 2..gua bleh xpsan mimeen dh update smlm..slamber dek je gua tgk entry 6hr bln punye xde komen br..so mbadak ah..hahaha

    Comment by rash — Sunday, February 15, 2009 @ 2:08 am

  32. mlm nie xkuar plak mimeen 2..meen ko dh tido ko..mbadak je ko nie kn..

    Comment by rash — Sunday, February 15, 2009 @ 2:12 am

  33. wife aku x melenting…cuma aku ckp kat dia…huyoo…sayang edlyn msg valentine kat i…, dia ckp,berani edlyn msg u…dia nk kene belasah dgn i ke…aku gelak je lah…lg pun duty manager aku tu wish biase2 je…ape kejadahnye aku nk skandal dgn dia plak…dia punye pasal la,dah sebulan ni bila kat tmpat keje je aku off hp…pantang ade problem,sume nk aku settle…ingat aku ni ape,superman ke…aku ni gostrider beb…so konon2 dia wish tu nk amik ati aku la…poyei la mam…malas dah aku nk layan,so skang ni aku layan komen le.

    Comment by Ghostrider — Sunday, February 15, 2009 @ 2:14 am

  34. maut jgk wife lu 2 kn..hahaha em abis yos lu je yg bleh d harap..2 yg mnger lu syg kt lu 2..cnfem! next year naik pngkt! hehehe lu jgn kerek sgt yos..lu kene kemam2 skt mnger lu 2..hahaha..gua rase kn..kite nie dh xtau nk bezakn mane fntasi n reality lh kt sini yos..slamber mak n bapak kite je buat komen nie lu n gua pnye..hek

    Comment by rash — Sunday, February 15, 2009 @ 2:26 am

  35. Aku rasa..mesti dia ada kuar dgn toyboy dia…biasa la…stiap org mesti nk ade life pe…tp skang ni bagus la kalu akak mimeen ko tu tdo…akak ko tu demam…ko ingat dia bedek ke…smlm org umah aku ngan tiara telepon mimeen borak2,kutuk2,umpat2,komplen2,gelak2,ketawa2…suka betol dorang be3 tu…ntah ape yg dibobalkan pon aku x tau la….

    Comment by Ghostrider — Sunday, February 15, 2009 @ 2:27 am

  36. Banyak la ko punya sayang…aku bukannye pe anje, aku x suka manjekan manager aku tu…nanti dia naik lemak..dah la perot aku ni blemak…ape manager aku tu blind ke… tp body dia bleh tahan jgak beb…slim…filipino lg tu..satu je yg kurang…tetek dia kecik la…potong stim btol lah…aku ingat nanti satu ari aku nk ckp kat dia can u make ur boobs bigger…hahahaha…

    Comment by Ghostrider — Sunday, February 15, 2009 @ 2:43 am

  37. yos..msti diorg back stabber kite yos..lu ah nie! tjebak kn gua kt sini..lu pnye sewel biol sengal dh mroyan kt gua..hr2 trsengih2 depan hp cm kerang busuk!! pak’kal awek gua jauh yos..klu dkt cnfem gua kene fitnah cm lu..hahaha

    yasmeen : yg penting ko cover line ngan pak mertua ko

    Comment by rash — Sunday, February 15, 2009 @ 2:43 am

  38. Ooo…anje,selama ni ko lah yg menjahanamkan komen entry ni dgn bahagianye…tonggeng cepat…meh sini…jgn lari…lama dah x rase….ngidam dah ni…mesti lubang kentot ko dah tertutup rapat balik…sedap tu…

    yasmeen : bini ko tido ke? asik nak montot adik manje je

    Comment by Ghostrider — Sunday, February 15, 2009 @ 2:47 am

  39. hahaha..lu ckp kt mnger lu lg make that size more than 38D..cnfem! trus mnger lu fall in luv kt lu..n brsiap sdia batang lu kene kerat dgn lea..wakakaka

    yasmeen : rugi la lea kalo dia buat gitu :p

    Comment by rash — Sunday, February 15, 2009 @ 2:53 am

  40. Ekeleh mimeen..lu pon sama jgak gelak sensowang mcm org sewel….nyibok je…org nk beromen dgn anje pon kene kaco…kate demam…dah baik la tu…pe lg update leerrrr….
    Anje pepandai la ko nk cover line cm ne…aku ni dah kantoi dgn suma org…so dah x pyah nk riso2…

    yasmeen : camne nak update, xde org bg idea pun, smua org hantar email nak bkenalan je

    Comment by Ghostrider — Sunday, February 15, 2009 @ 2:55 am

  41. ape lak gua yg mjahanamkn komen nie..selame nie baik je gua jage line lu org..lu jgn lebih yos!!!
    alamakkk!!!! empunye komen dh kuar ah…gua chow!!!!

    yasmeen : rilek la nak gi mane? baru nak kolom

    Comment by rash — Sunday, February 15, 2009 @ 2:58 am

  42. Org umah wa ada kat sbelah tgh tdo mimeen…
    Anje,ko ni pon bleh tahan jgak ek..ko jgn hasut2 aku…aku ni lemah semangat sket…

    yasmeen : ko jgn la duk sodom adik manje je. cari la anak ikan lain plak… abis turn aku bile? aku baru nak kolom dia da nak blah

    Comment by Ghostrider — Sunday, February 15, 2009 @ 3:00 am

  43. Hahahaha…ramai peminat jgak la lu ni mimeen…abis suma email ko spam….si aerizla tu kate nk bg idea…so kita tggu dan lihat…
    Alamak!!! Wa punye hp dah low bat…hah anje…kali ni aku letakkan segala kepercyaan aku kat ko…dah bape hr ni ko asyik tanye mane akak mimeen..so skang puting dia dah timbol…hah..ko layan la dia…k babai…challo beté

    yasmeen : takdenye dia bg idea. dia buat2 tnye aku dah baik demam ke blom

    Comment by Ghostrider — Sunday, February 15, 2009 @ 3:09 am

  44. meen..bawak mgucap meen..nie kn adek ksygan mu..jgn ah…jgn ahhh x isap nnt kmpunan..hehehe..

    lek ah yos…xkn nk bla beb! klh beb..besok jgn lupe bunge tok lea..:)

    yasmeen : apsal kene bg lea bunga? bagi kerang la

    Comment by rash — Sunday, February 15, 2009 @ 3:15 am

  45. alahaiiii..si aeri x bg story ke meen?? gatal eh lu aeri..dlm diam2 lu mpbelakangkn knkwn..kntoi nk mgayat meen..hahaha bucuk ah lu aeri…

    yasmeen : ala ko pon kalo nak email je. bak YM. tinggal kite berdua je. meh chatsex kat ym sambil webcam bugil nak? *perati kiri kanan takut yos nampak*

    Comment by rash — Sunday, February 15, 2009 @ 3:19 am

  46. meen..lu subuh br nk tmbul kn..kang demam lg br tau..wahhhh..bukan main smlm ko gosip panas dgn lea n tiara..nk buat gangbang lg ke?? hahaha

    yasmeen : da lame aku tak gangbang sejak lea kawen ngan ustaz ni dia cam da insaf sket, segan aku nak pelawa dia hiks

    Comment by rash — Sunday, February 15, 2009 @ 3:25 am

  47. gua mane ade ym n webcam meen..gua org kmpg same cm yos 2..gua chat pn pkai hp buruk nie haaaa…huhuhu

    yasmeen : aaa takde rezeki lu ke takde rezeki wa ni skang?

    Comment by rash — Sunday, February 15, 2009 @ 3:30 am

  48. ko btol demem ke meen? atau buat dmam coz xde idea nk update? hehehe..smlm ko x seleb valentine ke? gua nk seleb awek jauh…huhu

    yasmeen : aku tak seleb sbb aku takde bf. slalu ngan ameer tp tahun ni ameer kat umah tiara tak balik2

    Comment by rash — Sunday, February 15, 2009 @ 3:41 am

  49. hahaha…ko kn leh tgok email aku..ko bg ah ym ko kt aku..nnt aku add ko..tp agak2kn lu gua xde rezeki kot..hahaha

    Comment by rash — Sunday, February 15, 2009 @ 3:46 am

  50. alahhh meen xdpt dlm webcam kt sini ok gak pe..bkn ssape nmpk pn..yos pn dh tidoq mati dh 2..hehe meh ah dekat2..jgn ah memalu same anje…hehe

    yasmeen : kalo yos ade pon aku takde hal. yos tu sporting

    Comment by rash — Sunday, February 15, 2009 @ 3:53 am

  51. oklh klu cm2..meh ah i nk isap2 puting u 2 yg up..smbil i ramas2 tetek u yg sudah semmgnye bsaiz 38D emmmmm pejal n kemal..emmmmmm…jgn ah segan nk pegang batang i meen..i dh psrah dgn u nie…meh isap syggggg…uhhhhhhhh…so nice u isap cm2 syg…yes…lg sygggggg…good…bndai u isap…patutlh u mjadi pilihan….uuhhhhhh sooooo goooooddddd dear…

    yasmeen : bunguk! ape yg sedapnye? aku blom isap lagi la… baik ko tgk bebetul tah sape yg isap tu. tah2 gita ibrahim

    Comment by rash — Sunday, February 15, 2009 @ 4:31 am

  52. ….jgn ah gigit kekuat skt tau sygggg..kemam2 je k…uhhh..yes babeee…i like that move…sooo…damn gooodddd…meh sini rapatkn tetek u 2 syg…i btol2 geramlh kt tetek u nie…meh ks i gomol2 syggggg….emmmmm…uummmmmm…aaaumm…
    tetek sygggg btol2 hot lh…

    yasmeen : bye! aku nak tido

    Comment by rash — Sunday, February 15, 2009 @ 4:48 am

  53. lu nie…buat potong stim ah meen..gua br nk feel seorg2 lu dh bunguk kn gua..paiseh seh..dh2! meh sini ko..suke sgt kcau line wa..tepok bntot leleju kang! haha

    yasmeen : tepuk kasi merah tau

    Comment by rash — Sunday, February 15, 2009 @ 4:54 am

  54. ko g tido dulu..haizzzz..abis feel wa trgngu..nie yg mls wa nk smbung nie..dh kene salai! nk feel sorg2 pn xleh..ade je gngguan..jahat ah lu meen..suke dengki gua..nie yg gua nk nangis nie..wa tau lh wa x sehebat lu mgarang story..sub..sub.. klh wa pn nk tdo…bye…waaaaaaaaaaa ;(

    yasmeen : jgn majok enje. aku ngantok la. ko gosok2 pon aku takleh basah. tertutup nafsu aku. ngantok sehhh… babai…

    Comment by rash — Sunday, February 15, 2009 @ 5:03 am

  55. dhlh…majok ah..mls nk join dh komen nie lg…waaaaaaaaaaa…mak nk anje nk nenennnnnnn….. ;(

    yasmeen : majok ar, sok aku suh yos bontot ko

    Comment by rash — Sunday, February 15, 2009 @ 5:07 am

  56. Cilake tol!!!,korang dorang bleh layan nafsu kat dlm komen nih… Hahahaha…anje ko pnye fill terlebih dok…bagus2…pasal tu komen ko kene cako dgn kuku mimeen…dulu komen aku pon banyak kena cako dgn mimeen,sbb aku suka cr gaduh dan maki hamun…biasalah darah muda la katakan….sampai tiara cakap kat aku,dah la tu gos ko jgn la komen lg kesian aku tengok komen ko asyik kene cako dgn mimeen je..semenjak ari tu aku trus x komen sampai la skarang…aku mula aktif pelan2…

    Comment by Ghostrider — Sunday, February 15, 2009 @ 12:25 pm

  57. Mimeen,ustaz mane plak yg kawen dgn leia…ko memandai jerk…teguris ati aku…kang aku kawenkan ko dgn ayie laki tiara tu br ko tau…jd madu tiara la ko…ameer terpaksa di anak tirikan…hahahaha…

    yasmeen : mane aku tau. lea yg kate dia kawen ngan ustaz feroz. dia kate ustaz tu kalo time nak main je mesti suh baca doa dulu

    Comment by Ghostrider — Sunday, February 15, 2009 @ 12:29 pm

  58. woi… korang ngumpat aku yer… aku takdela nak mengayat si meen tu… aku try dulu htr email kat dia.. ada respone baru aku bagi idea… tapi die dah letak auto reply siap bagi warning plak tu…. camla aku nak sgt kongkek ngan die…

    takpela korang kutukla aku abis abisan ye… selagi bole…

    yasmeen : ala ko jgn la majok. dorg ni mmg la camni. ko takleh sensitif sgt…

    Comment by aeri — Sunday, February 15, 2009 @ 1:41 pm

  59. Aerizla…ko ni jujur orgnye…dan berterus terang…susah nk cr org mcm ko ni,kalu aku ada adik pompan dah lama aku kenen…tu lah…aku dah ckp kat ko,bg lobang kentot ko kat aku ko x nak…sombong…
    Tp wlaucm ne pun,ko jgn nk tipu aku…bak kate pepatah,nk menipu dgn sipenipu…ko memang bagus…ego dlm try…ko nk try mimeen tp dlm msa sama egois,dan lagak mcm bagus2 gitu..ko ingat mimeen tu mcm amoi yg ko main kemarin, hahahahaha….kantoi…paiseh la tu…
    Aku tau dlm masa sama ko x mengharap sangat…sbb ko bleh cari yg lain mcm amoi kemarin….tp sampai bila??? Sampai tua kape….ingat kita makin lama makin muda….mcm dlm citer bratt pit…hahahaha…so ko simpan la idea ko tu buat jack daniel tak pun chivas regal….

    yasmeen : ko jgn la yos… terbantut dia nak bg aku idea boek kang

    Comment by Ghostrider — Sunday, February 15, 2009 @ 3:49 pm

  60. Mimeen,kalo suma org nk try,bila plak citer akan dtg nak update…haiz…payah kalu cm ni…kalu aku bg idea….huh..lg payah..susah2..x bole2…biol plak org2 yg baca nanti cam aku…

    Comment by Ghostrider — Sunday, February 15, 2009 @ 3:56 pm

  61. haha..dh lame wa btape same lu..nie lh hasilnye yos..so sifu dh ckp trlebih wa relak je ah..tgok ah ank didik sape kn..bak kate ppatah “bapak jubory ank kolomy..” haha.. tp wa xpuas ht dgn mimeen nie..dok cntek gua tgh lyn feel dia bleh potong slamber dek jek..myirap gua! nk ikot kn wa nk majok tros..tp gua pikir2..kite ‘makin lame makin mude!’..so wa xjd mjok2! hahaha..

    aeri..lek ah..kitorg bukan mgutuk tp mgate mnambah perise je..jgn ah mrh bro! wa dgn knkaWan nk tgok gak hasil nukilan ko..wa sbgai rakan sprjuangan msaport hasil keje ko 2 100%..maju ah aeri utk berahi..hahaha..

    mimeen..kite repeat lg mlm nie ye..jgn ah spoil kn mood anje lg..kang trbntot2 jd kecut plak..hahaha

    Comment by rash — Sunday, February 15, 2009 @ 4:28 pm

  62. haaaaa..aeri nnt ko anta cite 2 kt meen ko tnye lh plak “mimeen dh ok ke? dh mkn ubat? meen ade bf x?” jgn lupe mntak no pon skali..hahaha..aaaallaaaahaaaaiii..ko nie aeri!

    yasmeen : kalo nak no tepon au, bagi bontot kat yos dulu. kalo dia rase puas hati, korang leh mintak no tepon aku kat yos tros…

    Comment by rash — Sunday, February 15, 2009 @ 4:40 pm

  63. yossss abg ku sygggg…no tepon mimeen ade x??? kasek kt anje lehhhhh… :p

    Comment by rash — Sunday, February 15, 2009 @ 6:49 pm

  64. Kuang asam lu mimeen…

    Comment by Ghostrider — Sunday, February 15, 2009 @ 8:20 pm

  65. Alamak anje…ko nk no hp mimeen ke…x payah la…abis credit ko nanti…kalu tnang ko tau..masak ko…aku takut nanti ko temakan pjuk rayu mimeen tu…hanyut ko nanti…kalu ko dengo suara dia je ko bleh tperdaya…pastu aku trus ko lupe…x dpt aku nk rasa lbang kentot ko lg…huh…cengkaman ko susah nk dpt…mimeen pun kalah…

    Comment by Ghostrider — Sunday, February 15, 2009 @ 11:02 pm

  66. 😦

    Comment by rash — Sunday, February 15, 2009 @ 11:07 pm

  67. Aerizla,nasib baik mimeen pjuk aku…ingat bg idea je…jgn lelebih…kalu nk llebih,meh tonggeng dpn aku…kasi tilik sket lobang kentot cm ne daya kuncupan kemutan bunga ko bleh bg kat aku…kalu x reject…

    Comment by Ghostrider — Sunday, February 15, 2009 @ 11:09 pm

  68. Dah la tu anje,jgn ko buat muka sedih..stim plak aku nanti…

    Comment by Ghostrider — Sunday, February 15, 2009 @ 11:11 pm

  69. Lg pun anje…kan ke ko dah dpt layanan dp akak mimeen…knape x cukup ke…siap isap2,kolom,ramas2 huh…jeles aku tngok…

    Comment by Ghostrider — Sunday, February 15, 2009 @ 11:16 pm

  70. Anje…ko ni majok bebetol ke…alangkan wife aku pon x pandai aku nk pujuk ni kan plak ko…mimeen ko pjuk la adik manje yg ko sayang2 sangat ni…

    Comment by Ghostrider — Sunday, February 15, 2009 @ 11:28 pm

  71. Huh…esok gerenti bededai email ko dpt mimeen,sbb reader suma dah start keje…
    Anje,apsal dgn ko ni….knape bila aku klik nick name ko kjp kuar myspace,skang ni kuar opera plak….wah…lu ni kira mat punk la ek…

    Comment by Ghostrider — Monday, February 16, 2009 @ 12:00 am

  72. gua td download 3gp ah yos kt tenet..buat geli2..hehe..ek! apsal lu ssuke klik tnpe prmission..kang gua su kang..haha pastime je yos..bak kate brother boo “come on stik together..everbody must dieeee!!!!!”

    Comment by rash — Monday, February 16, 2009 @ 12:11 am

  73. lu lg nk kdekot kt gua..wa klik lu pnye haram xks tgk muke lu kt myspace! eh! mimeen ade myspace x yos??? :p

    Comment by rash — Monday, February 16, 2009 @ 12:18 am

  74. lu tido ke pe yos…

    Comment by rash — Monday, February 16, 2009 @ 12:44 am

  75. Ape plak aku x kasi…mane aku tau,dah nk jd cm tu…aku ni buta it sket…lg pun aku ada 2 myspace…
    Aku rasa mimeen x de myspace kot…sbb dia nk handle blog ni pon sampai dah x de idea…inikan plak nk layan myspace….
    Mimeen lu layan ke myspace2 ni….

    yasmeen : aku takde mespes. ko la buatkan aku mespes. ko layan sumer komen2 tau…

    Comment by Ghostrider — Monday, February 16, 2009 @ 12:45 am

  76. mybe some body kene add lu dulu br bleh tgk myspace ko 2..tamak seh! myspace smpai 2..lg 1 khas tok club sodom ke pe..hahaha

    Comment by rash — Monday, February 16, 2009 @ 1:06 am

  77. sape lah yg nk add aku….dah la bila tgh mlm je jd tengkorak brapi…dah tu sewel lg….mana aku tau nk serve myopera ko tu kene mintak pmission…tp ko ni macho jgak kan…x sia2 aku sumbat lubang kentot ko…berbaloi2…nk sumbat lg bleh…buleh ler…punk not dead pe…kali ni aku henjut ikut alunan hardcore punk…

    Comment by Ghostrider — Monday, February 16, 2009 @ 1:46 am

  78. sudah! royan lu dh dtg siot..mimeen x update lg ek..mane nk cr anak ikan nie..klu meen update anak ikan brsepah pnye..

    Comment by rash — Monday, February 16, 2009 @ 2:00 am

  79. CINTA ADALAH GHAIRAH ANTARA DUA GUMPAL DAGING YG AKAN BERTEMU..
    -pramoebya ananta toer

    JANGAN KAMU MENYANGKA BAHAWA KAMU DAPAT MENGENDALI ARAH JALANNYA CINTA SEBAB JIKA KAMU DIANGGAP LAYAK BAGINYA,MAKA CINTA ITU AKAN MENGENDALIKAN JALAN HIDUPMU..
    -khalil gibran

    Comment by rash — Monday, February 16, 2009 @ 2:29 am

  80. SETIAP PEREMPUAN YANG PERNAH BERHUBUNGAN CINTA DENGAN KITA,PALING SEDIKITNYA BAGI KITA IALAH BAHAN UNTUK SEBUAH BUKU ATAU PERBUALAN..
    -honore de balzac

    CINTA ITU KADANG-KADANG SEPERTI RUMPUT,SUKA MENGEMBANGKAN BUNGANYA DI TEPI JALAN RAYA YG BERDEBU. INIKAH YANG DIKATAKAN CINTA HAWA NAFSU?
    -rabindranath tagore

    Comment by rash — Monday, February 16, 2009 @ 2:37 am

  81. ADA TEMPAT DI MANA CINTA DIMULAI DAN ADA TEMPAT DI MANA CINTA DIAKHIRI DAN CINTA TAK MEMINTA APA-APA..
    -cal sandburg

    MENCINTAI SESEORANG YANG TIDAK MENCINTAI KAMU ADALAH SIA-SIA;
    MENYIA-NYIAKAN ORANG YANG MENCINTAI KAMU ITU BERBAHAYA..
    -hendrick

    Comment by rash — Monday, February 16, 2009 @ 2:44 am

  82. yasmeen : aku tak seleb sbb aku takde bf. slalu ngan ameer tp tahun ni ameer kat umah tiara tak balik2

    uik…. bihtu this one whole week i spent my time with you aper Meen….. nie kenaper nie… u saje nak tunjuk i buat salah kat you ker aper nie Meen??? Tiara… tulung ….. tulung jernihkan aper2 yang keruh plllllll…. ape sengketa kamu berdua sebenarnyer nie????i plak jadik mangsa keadaan…. i aspect both of you happy…itu jer….

    yasmeen : bleh hepi ke aku kalo ko duk umah tiara sampai tak balik? huh! *jeling*

    Comment by ameer77 — Monday, February 16, 2009 @ 6:56 am

  83. huhuhuhuh… haruu wei…aku bace komens korang..dah cam blog JANTAN pun ader gak nie wei….

    Comment by ameer77 — Monday, February 16, 2009 @ 7:23 am

  84. Ok…OK… aku tolong jernihkan k… satu minggu lepas aku tak bersama Ameer…call tak jawab…sms tak bereply…… aku plak celeb V’day dgn Yos!…hehehehe..Tapi Meen masa aku dgn Lea dtg rumah kau last week… aku nampak lembaga gelapkat dlm almari kau… Mcm Ameer pun ada….

    Comment by Tiara — Monday, February 16, 2009 @ 8:46 am

  85. We Yos & Adik Anje… aku sarankan korg berdua bukak blog korg sendiri pon cantik… biar kita baca mcm mana korgsodom menyodom…..

    Comment by Tiara — Monday, February 16, 2009 @ 8:47 am

  86. yos.. kureng asam betol la ko nie.. asyik nak kenen lubang kentot aku je… sekali lagi aku ulang.. “NO WAY BRO!!!” aku tak minat sodom menyodom nie… tak dapat meen punya pon takpe .. no prob punye….

    anyway kengkawan ttp kengkawan.. aku dah cuba n try bantu meen.. dan aku dah pos… cuma biar dia finishkan je cite tu…

    meen pelagi… jgn lupa mlm nie edit skit tambah kaw k! aku tunggu update…

    Comment by aerizla — Monday, February 16, 2009 @ 10:32 am

  87. sabtu ahad aku demam gak wei… tapi skroll tetap skroll!!!! maybe jangkit kat meen kot sbb antar email kat die….

    jumaat lepas aku menyontot 18 lubang kat kinrara…. hahahaha… syok weh!!!! minggu nie tak tau kat mana plak aku nak sontot 18 lubang kecik tu….

    Comment by aerizla — Monday, February 16, 2009 @ 10:35 am

  88. tiara… meen ngan amerr tgh layan ape mase korang datang???? nape ko tak kantoikan je… bole buat FOURSOME plak!!!!!! dapatlah korang menbelasah lekuk amir tu silih ganti!!! hehehehe……

    Comment by aerizla — Monday, February 16, 2009 @ 10:38 am

  89. pelik plak aku… meen kate ameer kat umah tiara?? tapi tiara dan lea datang umah meen plak??? camna nie… mcm tak kena je???? meen ko dgn sape sebenarnya nie???? ko ajak adik anje ko ke???? kwang! kwang! kwang! ke dgn big boss u???

    Comment by aerizla — Monday, February 16, 2009 @ 10:41 am

  90. meen tak cukup kat opis err??? ko bawa balik bos ko kat umah plak??? pergh memang gersang giler la lu…. ke makan sedap sgt???? hihihi…

    Comment by aerizla — Monday, February 16, 2009 @ 10:42 am

  91. tiara akak ku syg…anje xpndai buat blog..anje cume pndai romen2 komen2 je..klu anje buat blog pn anje sesnyp je..xmaulh ks abg akak kt sini komen..complicated sgt..mcm2 2nddal..penin! penin!!
    yos..diorg komplen yos! emm..”burung tiung mkn betik..wa blah pn cntekk..”

    Comment by rash — Monday, February 16, 2009 @ 10:58 am

  92. aeri..ko dh pos ke..bogus2! xsabo wa nk bc nie..laa..ko dmam ke hr2..ptut ah snsitif tepu jek..skrg dh ok?
    ko nie kn dr hr2 wa dok tnye2 tp ko dok buat line clear je kn..ko myontot ape nie?? sedap je bunyinye..brdesing beb! cm gua geram2 gitu nk join da party! ko golfer pro ek????

    Comment by rash — Monday, February 16, 2009 @ 11:08 am

  93. bang meer..relak k..calm down..ape yg xkene nie? kusut2!..2 lh abg tamak n halubé sgt..org lain 1 je abg smpai nk 2..tgk ape sudah jd! kn sndiri kusut sndiri cr balé..so sndiri mau igat..sndiri setle! haizzz..malu lh jd adek cmnie..lu pn same gak aeri! wa last week smggu kental jiwa dok rmh je lu tau! xde nye dgn meen 2..jgn ah ko brprasangke yg bkn2..kusut ah msok 2nddal dgn lu org nie.. :p

    Comment by rash — Monday, February 16, 2009 @ 11:22 am

  94. haaaa..aerizla! dh dapat no tpon meen?? kn wa suruh mntak time ko pos hr2..dapat dh?! lu nie busuk ah aeri dlm snyp2 ko main blkang ekk..jeles wa tau.. :p

    yasmeen : xyah nak jeles2 la. ari tu aku ajak chatsex siap webcam bugil lagik ko jual mahal

    Comment by rash — Monday, February 16, 2009 @ 11:40 am

  95. Rash:bang meer..relak k..calm down..ape yg xkene nie? kusut2!..2 lh abg tamak n halubé sgt..org lain 1 je abg smpai nk 2..tgk ape sudah jd! kn sndiri kusut sndiri cr balé..so sndiri mau igat..sndiri setle!

    lorrrrr…. tgh calm lah nie..tapi aku sian tengok Meen haku tue lah rash…. dah macam aper dah aku nengok… sedangkan..die yg bagi aku duk ngan TIARA 1 minggu..lah nie…die takleh take it….Meen…. naper nie???

    yasmeen : takpe la chellam, aku da mls da nak ckp hal ni lagi. takpe ko pegi jelah duk ngan tiara tu bape lame pon yg ko suke…

    Comment by Ameer77 — Monday, February 16, 2009 @ 11:41 am

  96. oi dah 90 lebih da komen ni. nanti yos marah kene skrol… ok la jap lg aku update citer yg aeri hantar tuh… tapi aku kene ejas sket la sbb dia nampaknye fokus kat bontot je thehehe… korang igt senang ke nak doggie atas meja opis. terjengket-jengket ar boss aku nanti

    Comment by Yasmeen — Monday, February 16, 2009 @ 11:41 am

  97. woit rash… klu ko dah paham 18 lubang tu ko senyap udah le… pro tu takle… tapi tgh giler beb… aku tak ada le no tepon meen.. and takde main belakang pon….

    meen… tula pasal… aku suruh tambah skit mane yg bole dan menyedapkan cite…. tak gitu???? hehehehe…. bos ko kemetot ke?????

    yasmeen : aku da tambah. tapi aku da semak plak nak pikirkan sambunga dia

    Comment by aeri — Monday, February 16, 2009 @ 11:50 am

  98. klu kemetot… ko letak le buang high heel ko tu… ada kelakar dalam stim meen….!!!

    Comment by aeri — Monday, February 16, 2009 @ 11:50 am

  99. yasmeen : bleh hepi ke aku kalo ko duk umah tiara sampai tak balik? huh! *jeling*

    aduhhhhh!!!!!!!! jgn lah jeling gitu dah Meen… sure aku takleh take it punyer….. kang langsung aku takmo kuar bilik baru u tahu!!!!!

    yasmeen : lebih baik tak kuar bilik dari trus tak balik2

    Comment by Ameer77 — Monday, February 16, 2009 @ 11:54 am

  100. yasmeen : takpe la chellam, aku da mls da nak ckp hal ni lagi. takpe ko pegi jelah duk ngan tiara tu bape lame pon yg ko suke…

    tengokkk tue…time dulu u izinkan i pegi kat TIARA dgn redha selama seminggu… lah nie…u pusing balik kate malas pulak…naper nie chellam…aper salah i pada u?????

    yasmeen : u tak salah la chellam. kan i yg salah kan? mmg u tak penah nak ngaku salah pastu salah kan i je keje u kan…

    Comment by Ameer77 — Monday, February 16, 2009 @ 11:57 am

  101. lek ar ameer …. die majuk2 manja tu!!!! ko jgn amik ati ngan die tu… ko pegi jumpe die and pelok die pastu ko bagi kaw kaw punye.. gerenti pastu die senyum kat ko!!! hehehe advise je… die rindu kat lekuk ko tu meer!!!

    yasmeen : lekuk yg da bape lame tak balik tuh *jeling*

    Comment by aeri — Monday, February 16, 2009 @ 12:14 pm

  102. meen klu die tak nak balik… ko cari le gos or rash adik anje ko tu….!!!! aku memang takleh punya kos aku tak cukup syarat2 ko tu!!! dan memang tak akan cukup syarat sampai bebila pon…!!!! hehehhehe

    Comment by aeri — Monday, February 16, 2009 @ 12:20 pm

  103. adik anje ku sayang….ko yg panggil ameer tu Abg….geli bulu pubic akak dibuatnyer…oooo…suka romen rupanya…akak plak suka kene romen… blh suruh Abg Yos antar adik anje kat rumah akak mlm ni???

    Comment by Tiara — Monday, February 16, 2009 @ 12:29 pm

  104. Aerizla – Kita dtg rmh Meen sbb dia sms aku kata die sakit…dah tu pintu tak kunci… msk bilik dia, dia kata badan panas sgt…. tu yg dia bogel terus….Aku dg bwk lea supaya Meen cepat sembuh!!! Meen plak baca doa sblm nyonyot tek lea tu…tang 4some tu …nanti dululah..sbb Lea masih malu2 dgn Ameer lah….

    Comment by Tiara — Monday, February 16, 2009 @ 12:31 pm

  105. xpe..xpe..biar anje usap2kn ks reda gatal 2 ye kak..adek anje pntang di plawe tau kak..brdesupppp…7.30 dh smpi depan pntu rmh akak..akak pnye rmh yg pago kaler biru 2 kn? yg abg yos tolong cat kn hr2..sabo ye kak..mlm anje dtg..hehehe sory abg meer..aslmuaikom..

    Comment by rash — Monday, February 16, 2009 @ 1:32 pm

  106. hahahaha… sila lah… aku tak cakap aper pun… aku dah dapat balik MEEN aku pon dahhh!!!!!

    Comment by Ameer77 — Monday, February 16, 2009 @ 1:38 pm

  107. sory aeri..wa tsasul ckp td..nnt leh ah ajo aku swing skali 2 aeri..tringin nk cube2..hek

    Comment by rash — Monday, February 16, 2009 @ 1:39 pm

  108. cm2lh abg misali adek..saayyyyaaaangggg kt abg meer..steadylh abg meer..huhuhu

    Comment by rash — Monday, February 16, 2009 @ 1:43 pm

  109. rash.. aku tak kisah nak ngajo ko… tapi ada pengeras weh….. lepas main kita cari amoi mengurut satu badan… hahahaha…

    tiara .. apasal lea malu2 ngan ameer plak….????? no wonder la camtu…. 2-3 ari nie terasa ingin memaku la plak…. ada cadangantmpt2 yg menarik????

    Comment by aeri — Tuesday, February 17, 2009 @ 8:08 am


RSS feed for comments on this post.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: