Diari Berahi Yasmeen

Monday, February 16, 2009

tragedi valentine…

Filed under: Berahi — Yasmeen @ 12:09 pm

aku baru je baik demam. boss aku dah buat hal cari file tak jumpe la plak org tua tu. tak pasal-pasal aku kene gi opis ari sabtu ari tu. kul 10 pagi aku sampai opis. aku bukak pintu opis gelap je. tapi takde la gelap sangat. ade la budak-budak operation dept yg keje kot.

lampu bilik boss terbukak ar aku tengok. mungkin dia dari tadi cari file tu tak jumpe-jumpe kot. pagi tadi kul 8 dia call cakap “meen, i cari file **** takde pun kat bilik u” aku sengal-sengal mamai. “i dah hantar kat u la boss” boss plak sengal-sengal buat-buat tanye “ye ke?” aku diam boss pun diam.

u boleh cari tak meen, i kene meeting kat melaka ni on monday, tapi my wife ajak gi ari ni gak sebab dia nak ikut” aku semakin terase sengal.

“erm.. yelah jap lagi i datang” nak tak nak aku kene datang la kan. aku sampai nampak kete boss kat bawah. aku jenguk-jenguk takde orang. aku trus naik atas. bilik cerah, tapi orangnye aku tak nampak plak.

aku pon masuk dan ternampak bos aku yg sedang duduk dan membelakangkan aku… baru je aku nak bertanya die terus memusingkan kerusinya… alangkah terkejutnya aku sejambak bunga ros merah ditangannya dan terus dihulurkan kepada ku seraya die berkata “Happy valentine meen” … pergh syahdunya aku rasa sbb dah lama tak dapat bunga camni.bile last aku dapat bunge eyh? tah la tak ingat la plak.

sedang kusyuk aku memerhatikan bunga yg ada ditangan ku itu, tanpa ku sedari boss aku telah berada dibelakang aku merangkul erat pinggangku sambil mencium leherku. arghhhh dah start dah. aku membiarkan saja perlakuan boss aku itu sbb aku pon gersang dari semalam tambah pula masa kat spital aku kantoi dgn zamri yg merencatkan emosiku bersama boss ku di hospital dulu. jari-jemari boss ku mula memainkan peranan meraba tetek ku diluar kemaja putih yg ku pakai sambil dia terus menerus mencium disekitar tengkuk dan leherku. aku mula basah akibat dek geselan dari bonjolan dalam suar bos aku di celah2 bontot ku. seluar hitam yg nipis aku gunakan menambahkan lagi keghairahan usapan bonjolan itu…

aku terdiam menikmati segala perlakuan yg bos aku buat terhadapku kerana sememangnya aku inginkan belaian seperti itu, kini butang bajuku tertanggal satu demi satu dan cipapku juga mula di usap. nikmat giler seh. dalam keadaan keghairahan itu bos aku membisikan pada ku ” meen i need u!” (ayat aeri)  aku hanya mampu mengangguk dan membiarkan saja apa yg dilakukan. selesai butang baju aku ditanggalkan dia mula menanggalkan baju aku dan mula membuka butang dan zip seluar aku. tinggal bra dan panties yg berwarna merah saja (Tiara belikan mase aku jenjalan kat singapore dulu) dan dia masih membelaiku dari belakang. bos aku terus menerus membelai lurah cipapku dari luar panties dan aku semakin ghairah dan air mula meleleh dari lubang cipapku membasahi pantiesku. (perkara biase, aku mmg slalu basah). dengan berani dia menyeluk kedalam panties ku dan mengentel bijiku. ermmm nikmatnya aku rasakan. punyelah sedap nak mampus…

dia memusingkan aku bertentengan dengannya. dan kami mula berkolom(ayat aeri) lidah dalam dengan penuh keghairahan. dan aku mula mencari kepala belt bosku dan melurutkan seluarnya kebawah. rupa2nya bos aku ini tak pakai spender. sah memang perkara ini dia rancang kata hatiku. peduli apa janji aku dapat kepala takuk bos aku ari nie. kini bra aku tertanggal dan dia mula menyonyot putingku silih berganti dalam keadaan berdiri sambil tangan nya melurutkan pantiesku.

die menolak aku sehingga ketepi mejanya. dimenyerang aku bagai singa kelaparan dan aku menikmati sepenuhnya. aku menanggalkan baju kemaja T yg bos  aku gunakan dan duduk diatas meja bos aku. kini aku dan dia telah berbogel. dari tetekku dia mula turun sambil menjilat seluruh tubuhku ke lubang pusat dan menyuruhku berbaring saja diatas mejanya. dia membuka kedua belah kakiku dan cipapku menghadap mukanya. aku teringat ameer. dia selalu buat camni kat aku. tapi sejak akhir-akhir ni… erm.. malas la nak citer!

dia menjilat dan mengisap2 biji ku. aku tak tertahan dengan perbuatannya aku mengerang kesedapan sambil meramas buah dada aku sendiri. arghhh!!!! sesekali lidah boss ku itu menjulur kelubang cipapkan sehingga aku tak mampu menahan kenikmatan. punggung aku terangkat2 semasa bos aku bagai harimau lapar melahap cipapku yg berair tu.

setelah dia puas menyedut air yg kuar dari cipapku itu dia mula menghalakan batangnya kelurah cipap aku.  dengan sekali henjut batangnya yg panjang dan tegang itu habis aku kemut. dia mula memainkan peranannya mengongkek aku.

“bole tahan juga bos aku ini” kata hatiku. aku biarkan saja dia menikmati cipapku sambil aku menikmati dayungannya. dia menghenjutku sambil meramas tetek aku. aku tak mampu utk berkata2 lagi yg terpacul dari mulutku hanyalah suara mengerang kesedapan.

kemudian dia suruh aku berdiri dan meniarap diatas meja. bagai tak perlu diajar. aku tahu dia nak henjut aku dari belakang.  aku berikan posisi yg terbaik padanya , dia menghenjut cipapku kembali sambil menampar nampar punggungku. aku mengepit koneknya dengan merapatkan kedua belah kaki ku agar aku dapat menikmati kebesaran konek bos aku itu dengan maksimum.

henjut punye henjut tiba-tiba boss cabut konek dia dari lubang aku dan suruh aku duduk melutut. boss goncang-goncang konek dia sendiri pakai tangan sementara aku nak melutut. dia nak pancut dalam mulut aku, tapi belum sempat aku ready, dia dah pancut kat muke aku. habis rambut aku semua kene jelly. nasib baik tak masuk mata. hampeh!

“abang!!! kuang hajo punye betina!” dia tampar aku. sape minah ni? bini boss aku! rupenye tadi dia pegi subang parade depan opis aku tu je sementara tunggu laki dia yg kononnye nak ambik file.

bersambung…

120 Comments »

  1. ok aku da sambung citer aeri. skang sape plak nak sambung citer aku…?

    Comment by Yasmeen — Monday, February 16, 2009 @ 12:10 pm

  2. MEEN I NEED U! (ayat aeri)..pehhhh!!!! triang2 kt lubang tinge gua siot! grrrr….xleh handle dh gua nie..jeles btol gua..sini lu aeri!! lebihkn lu nie..buat gua PAAAANNNNAAAASSSSSS dgn lu..kecik je wa tgk lu aeri..

    Comment by rash — Monday, February 16, 2009 @ 12:32 pm

  3. tp..syabas aeri..ko dh mrealisasikn impian ko..dan wa ckop2 tegang brigimasi dgn story ko 2 di tmbah dgn daye pmikiran meen..syabas both of u..
    meen ckp lu dh gile bntot ek..dh cepat sain contrac same yos! jgn buang mase..cepattt!!! :p

    Comment by rash — Monday, February 16, 2009 @ 12:51 pm

  4. ALAMAK TERKANTOII SUDAH…HAPER LAGI…3SOME LER!!!!

    Comment by NEMO — Monday, February 16, 2009 @ 1:01 pm

  5. eh’eh..fanding NEMO..u 2some jelh dgn i..bleh kn????

    Comment by rash — Monday, February 16, 2009 @ 1:17 pm

  6. aku teringat ameer. dia selalu buat camni kat aku. tapi sejak akhir-akhir ni… erm.. malas la nak citer!

    huahuahua….. ingat lagi kat aku erk chellam…me too!!!!

    henjut punye henjut tiba-tiba boss cabut konek dia dari lubang aku dan suruh aku duduk melutut. boss goncang-goncang konek dia sendiri pakai tangan sementara aku nak melutut. dia nak pancut dalam mulut aku, tapi belum sempat aku ready, dia dah pancut kat muke aku. habis rambut aku semua kene jelly. nasib baik tak masuk mata. hampeh!

    This is not Meen at all!!!!!!

    Comment by Ameer77 — Monday, February 16, 2009 @ 1:25 pm

  7. weii..fanding NEMO..meh ah 2some same i..jgn memalu..meh sini lh fanding NEMO..sombong ah u nie..

    Comment by rash — Monday, February 16, 2009 @ 1:50 pm

  8. aduhhh!!!! rash nie betul dah terjebak dah nie wei…si Yos plak turunkan ilmu tak abis… dah sume2 die nak balun….huhuhuhu…Yos..ko jaga sket adek sorang nie…. liar dah tue wei!!!!

    Comment by Ameer77 — Monday, February 16, 2009 @ 1:54 pm

  9. ekeleh..nk slh kn anje lak..abis hr2 anje nk ilmu penenang abg meer xmau bg.. :p
    fanding NEMO………huhuhu

    Comment by rash — Monday, February 16, 2009 @ 2:02 pm

  10. takpe….takper adik anje ku wei…asal jgn termakan diri sendiri sudah….teruskan hajat kamu tue yer anje…..

    Comment by Ameer77 — Monday, February 16, 2009 @ 2:10 pm

  11. meen wa nk smbung cite lu 2 wa xpndai nk ngarang..klu meluya buruk wa xpert tahap dewa19! hekhek..

    Comment by rash — Monday, February 16, 2009 @ 2:12 pm

  12. dh letih plak abg meer..umpan sume x mkn..heran ah..ilmu abg yos nie xpower ke pe..abis aura tahap bebola api dh kuar..tp x jln gak..emm komplen ah cm nie!

    Comment by rash — Monday, February 16, 2009 @ 2:19 pm

  13. hahahaha..a.dek anje nie kuat pengaruh Ben10 lah pulak…ader bola api lah…. nak abg belikan jam ben10 tak???

    Comment by Ameer77 — Monday, February 16, 2009 @ 2:48 pm

  14. Meer…adik anje wa tu x minat ben10,ilmu yg wa turunkan kat dia tu ilmu dragonball super saiyan son goku…bebola api yg dia kuarkan tu plak dtg drp kame hame ha…yg wa ajo kat dia tempoh ari…tp wa takut nk turunkan ilmu gostrider…nanti dia x tahan…wa sendiri pon kengkadang x leh kontrol…mane x nye asal mlm je jd tengkorak api…susah nk tdo…kalu pegang cawan,air sejuk jd air panas..cm ne tu..

    Comment by Ghostrider — Monday, February 16, 2009 @ 3:07 pm

  15. lorrr…gosrider satu jer lah…. ko turunkan ilmu fantastic 4 yg mamat kuat berapi tue lah Yos…at least adek anje kite tue leh gune !!!hehehehe…dan ianya sah berkesan…

    Comment by Ameer77 — Monday, February 16, 2009 @ 3:26 pm

  16. dh! dh! srios!! (buat muke ketat) ape nie cm bdk2! ben10 lh..droganball lh..sedar sikit korg sume dh beso..bulu pn dh lebat smpai lubang kntot..lg memain cm bdk2 3-4 taun..malulh org tgk.. :p
    yos..mlm nie anta gua kt rmh tiara bleh? ade temujnji..

    Comment by rash — Monday, February 16, 2009 @ 3:53 pm

  17. SEORANG WANITA SELALU LEBIH DICINTAI OLEH LELAKI YANG TELAH DITOLAKNYA DARIPADA LELAKI YANG DITURUTINYA. DAN SERINGKALI PULA YANG DITOLAKNYA ITULAH LEBIH MENGERTI TENTANG DIRINYA. BIASANYA HAL INI DAPAT DENGAN TERANG DALAM KEKALAHANNYA..
    -louis de robert

    DALAM CINTA,KEKASIH ADALAH SEPERTI PEMAIN SANDIWARA. UNTUK DAPAT MEMASTIKAN APAKAH DIA SEORANG AKTOR ATAU AKTRES YANG TERBAIK,BUKAN PERTUNJUKAN YANG PERTAMA KITA HARUS MENONTON,TETAPI PERTUNJUKAN YANG KESEPULUH..
    -mirrabeau

    CINTA IALAH PENAKLUK KEMBALI YANG ABADI,MEMILIKI BELUMLAH BERERTI
    APA-APA,TETAPI MENJAGA JANGAN KASI LEPAS LAGI,ITULAH YANG PALING PENTING..
    -maruse choisy

    Comment by rash — Monday, February 16, 2009 @ 10:44 pm

  18. KITA SERING BERHASRAT MEMBUAT SUATU GERAK-GERI YANG BERERTI UNTUK KEKASIH YANG KITA CINTAI,DAN MEMBERI ERTI PADA SEGALA GERAK-GERINYA. WALAUPUN KADANG-KADANG SEGALANYA ITU TAK BERERTI SAMA SEKALI..
    -toshiro

    CINTA ITU BUKANLAH SUMBER KEBAHAGIAAN,TETAPI KETIADAANNYA AKAN MENDATANGKAN DERITA..
    -bertrand russel

    Comment by rash — Monday, February 16, 2009 @ 10:57 pm

  19. yos! meen! tidoq ke!!!!!!!!!!!!!

    Comment by rash — Tuesday, February 17, 2009 @ 12:31 am

  20. boring siot! kuar ah wei!!!!!!!!!!!
    adoi….lalalala…lalalala…lalalala…..
    lalalalala……….laaaaaaaa….oooooooo……
    blaaaaaa…blaaaaaa…blaaaaaaaa…..
    naaanaaaaaa…naa..naaaa….ooooooo….
    laaaaa….laaaaaa……laaaaaaaa……
    ooooo00000000000!!!!!!!! oolaaaaaaaa!!!!!!!!!

    Comment by rash — Tuesday, February 17, 2009 @ 12:41 am

  21. Anje,mane punye pepatah ko pakai ni….
    Meh aku nyanyikan lagu tuk ko…
    Saaatu kasih yg abaaadi tiada tandiiiingi dia yg satuuu…duuua sayang bpanjaaangan membawa kesyuuurga kasihnya ibuuu…Tika lapar dan dahaaga rela berpayaaah kasihnya ayaaah…
    Yg keempat aku x tau la…cuba ko tolong sambungkan bleh…hahaha…

    Comment by Ghostrider — Tuesday, February 17, 2009 @ 1:28 am

  22. anje,sorie la…mlm ni aku x dpt anto ko kat umah tiara…sbb spoket moto aku dh tajam la…lg pun tiara buat apoinmt dgn abg zack….

    Comment by Ghostrider — Tuesday, February 17, 2009 @ 1:34 am

  23. sori adik manje, malam ni abg yos ko bz ngan akak lea. tiara ngan abg zek. aku lak, ameer balik mlm ni. so… pepandai ko la eh adik manje hiks sori…

    Comment by Yasmeen — Tuesday, February 17, 2009 @ 1:38 am

  24. alamak..bingit seh!!

    Comment by rash — Tuesday, February 17, 2009 @ 1:42 am

  25. Ape sume nie…..dhlh! wa tau td tido awal bgos! paiseh ah cm nie……

    Comment by rash — Tuesday, February 17, 2009 @ 1:46 am

  26. Ape ni mimeen…wa x paham la maksud ayat lu ‘dimenyerang aku bagai singa kelaparan’ …
    Walau cm ne pun…penghayatan tulisan nampak real…aku rasa la,btg aerizla mesti kembang kuncup time dpt ilham nk wat citer ni…gerenti air mazi kuar…
    Aerizla, stim plak aku baca citer ko nih….so ko kene btanggung jwb krn membuat aku stim…meh lubang kentot ko…kalu ko x nk apam mimeen pun x pe….aku bg btg aku masok dlm lubang kentot ko free je…x yoh bayo…..

    yasmeen : salah eja eyh? tu ko tanye aeri. tapi aku ngaku salah haku la sebab tak check bebetul. skang kene potong komisyen ke ape ni?

    Comment by Ghostrider — Tuesday, February 17, 2009 @ 1:53 am

  27. Mimeen…pandai eh…lu nk lepas tangan…blog lu ni nk jd ape…blog mnyambung citer pe….wah…bijak btol lu kan, succes succes…suruh org ramai sambung citer…

    Comment by Ghostrider — Tuesday, February 17, 2009 @ 1:58 am

  28. Anje, ape kena dgn ko nih….(sambil gentel2 labuci lubang kentot ko)…jgn la cpt emotional, akak mimeen ko tu gurau je…

    Comment by Ghostrider — Tuesday, February 17, 2009 @ 2:02 am

  29. Anje…jom main laga2 pedang…pedang sape cpt kecut atau kuar air…dia kena tonggeng,kasi tadah lubang kentot….nak x..???

    Comment by Ghostrider — Tuesday, February 17, 2009 @ 2:07 am

  30. Haaiii….masok angin kuar asap…kempunan aku ari ni….anjeee…tonggeng lorr…nanti abg bg no hp akak mimeen….

    Comment by Ghostrider — Tuesday, February 17, 2009 @ 2:13 am

  31. Kalu lmbat x dpt…

    Comment by Ghostrider — Tuesday, February 17, 2009 @ 2:14 am

  32. Hmmm….majok btol nih…

    Comment by Ghostrider — Tuesday, February 17, 2009 @ 2:17 am

  33. wa pnyalh bsemangat nk g cat pago tiara 2..lu org aleh2 spoil kn niat baik wa..tiara td sound kt wa yos..pago dia cat dia dh kering n mgelupas..dia ckp rase gatal gitulh lebih kurg bile rase2..pastu tnpa bpikir 2x dia suruh gua catkn mlm nie..
    gua dh brsemangat 2..dia suruh lu anta gua g sane..lu aleh2 muncul spoket dh tajam plak! baik lu ckp lidi rim lu patah 1 je senang!!

    Comment by rash — Tuesday, February 17, 2009 @ 2:19 am

  34. dh! dh! wa dh xde mood! penat wa td bria g kdai beli cat same bros dia..lu org bleh ckp cm2 lak kn last minit!

    Comment by rash — Tuesday, February 17, 2009 @ 2:24 am

  35. tiara nie sengal gak dh tau mlm nie gua nk cat pago dia..bleh plak get bz dgn zek..huh!! harapkn pago-pago mkn padi!

    Comment by rash — Tuesday, February 17, 2009 @ 2:34 am

  36. lu ape hal tsengeh2 cm kerang busuk 2 meen..ko pn same gak yos! lu org nie mmg dengki kt wa kn..%$^&****%$#@%%%

    Comment by rash — Tuesday, February 17, 2009 @ 2:42 am

  37. xpe! xpe! hr nie hr lu org..

    Comment by rash — Tuesday, February 17, 2009 @ 2:45 am

  38. lu org sedap2 je eh lyn nikmat dgn pasangan masing2..lu org buat gua cm tungul klape sawit..@@@#$%$#$&&&////

    Comment by rash — Tuesday, February 17, 2009 @ 2:50 am

  39. akn wa igat bende nie smpai bela2..*&^%$^&*

    Comment by rash — Tuesday, February 17, 2009 @ 2:53 am

  40. biar mlm nie gua komen bnyk2! biar lu sume pnat skroll..wakahkahkah..

    Comment by rash — Tuesday, February 17, 2009 @ 2:55 am

  41. lg2 2..si yos! biar dia tau cmner rasenye kene dengki..wakahkahkah…

    Comment by rash — Tuesday, February 17, 2009 @ 2:57 am

  42. aku xpe…hp aku touch skrin..wakakakakakakaka…

    Comment by rash — Tuesday, February 17, 2009 @ 2:59 am

  43. wakakakakaka..oklh gua nk tido..wakakakakaka…

    Comment by rash — Tuesday, February 17, 2009 @ 3:01 am

  44. wakakakaka…selamat mlm mlysia-sngpore…wkakakakakaka…

    Comment by rash — Tuesday, February 17, 2009 @ 3:10 am

  45. Huh…penat wa tumpulkan spoket wa…dah minyak itam plak kering.,aduh…tayo moto plak tebako….aikkk….sit pun tebako jgak…anje,kensel la mlm ni aku nk anto ko kat umah tiara….sok aku suh tiara tepon ko,bg 10 sebab knape mlm ni wat appntmn dgn abg zack…k
    Dah la tu…jgn la mendengki…kang aku x komen tuk beberapat bulan br ko tau….eh…anje ko x jd nk cat pago tiara kan…so ko cat lobang jamban abg ni….huh…br lepas berak tuh….

    Comment by Ghostrider — Tuesday, February 17, 2009 @ 3:16 am

  46. la… majok da dia yos. pepandai la ko settle adik manje ko tu. aku bz mlm ni. tunggu ameer tido, tak tido2… da bagi 6 roundsss pon tak tido lagi dia…

    Comment by Yasmeen — Tuesday, February 17, 2009 @ 3:17 am

  47. Anje,lupa plak…ko dah ada pasport ke…kalu x de cm ne nk g umah tiara kat bukit panjang….BUKIT PAANJAANGG tu….ape yg panjang aku x tau la….ingat sok g buat pasport dulu…br bleh berangan nk g cat pago tiara…drp tiara lbh baik ko cat pago akak mimeen ko…dekat jb-kl-slangor 4jam je pjalanan….

    Comment by Ghostrider — Tuesday, February 17, 2009 @ 3:23 am

  48. Amboi amboi amboooii…mimeen ape plak aku nk kene setle…ape2 hal suma aku nk kene setle….kang wa stalet lu punye bijik br lu tau…lain kali jgn janji dgn budak2 kalu x leh nk tepati…kesian kat bebudak…anje tu nk tumpuan drp lu mimeen….bukan wa…slalu kalu wa janji dgn dia, wlau cm ne pun mesti wa spend time dgn dia….lu tengok la mimeen ape dah jd dgn si manja tu…sewel,biol,dah mcm bdk terencat kurang kasih sayang….

    Comment by Ghostrider — Tuesday, February 17, 2009 @ 3:30 am

  49. K la aku nk tdo,rabaakk suak…bikin moto td…huh!! Aaaarrggh..!!! adoi sakit mcm nk teberak…ni lah simptom2 yg aku dpt bila nk btukau jd mnusia normal…siksa siak…sape la yg bleh jd pngganti aku nih….anje gerenti x bleh tahan….huh!!..jd pikiran plak…ehem..br lega skit nk tdo..

    yasmeen : ko kene turunkan saka ko tu pada anak sulong ko, sementara ni ko tanggung ar dulu :p

    Comment by Ghostrider — Tuesday, February 17, 2009 @ 3:37 am

  50. hahahaha… 6 erk chellam??? cam pernah nengok pulak nombor tue…tapi di maner yer???

    Comment by Ameer77 — Tuesday, February 17, 2009 @ 5:57 am

  51. hahahha… ok meen bagus gak ko edit camtu… tapi bole sambung lagih tuh bawak balik umah realkan lagi adegan lembaga dalam almari yg tiara dan lea tgk masa datang umah ko…. finishingnya plak adegan 4some. bos ko, ko, tiara dan lea… at last plak tetamu yg lama ko nanti2kan… iaitu ameer…. hahaha kat situ bole 2 lawan tiga beb…

    yasmeen : aku takot yos marah ar buat camnih

    Comment by aeri — Tuesday, February 17, 2009 @ 7:56 am

  52. rash… jgn le ko tengok aku sekecil semut….. lek ar bro…. fantasi je….

    yos…. takde makne ko nak lubang kentot aku.. memang takkan dapat punye….kwang kwang kwang…

    meen.. lu sabo gua la…. lain kali jgn le masukkan nama aku kat situ… buat senyap udahle…kan dah kantoi satu malaya n singapore!!!! kot2 sampai kat brunei plak….hahahaha

    Comment by aeri — Tuesday, February 17, 2009 @ 7:58 am

  53. meen!!! “i need u!!! “… hahahahaha……..

    Comment by aeri — Tuesday, February 17, 2009 @ 8:00 am

  54. baru semalam submit dah skroll memanjang camni… mentang2 le aku tak dapat masok smlm… dah cam last bus la plak!!!!!

    Comment by aeri — Tuesday, February 17, 2009 @ 8:09 am

  55. aeri : finishingnya plak adegan 4some. bos ko, ko, tiara dan lea… at last plak tetamu yg lama ko nanti2kan… iaitu ameer…. hahaha kat situ bole 2 lawan tiga beb…

    tahniah aeri..anda memenangi anugerah tokoh imaginase tertinggi!!!!!!hehehehehe

    Comment by Ameer77 — Tuesday, February 17, 2009 @ 8:18 am

  56. hahahaa…. meer aku imagine dari apa yg dia org komen kat sini… so bole le nampak real sikit… tak gitu??? btw tq bagi gelaran tu kat aku… kih kih kih

    Comment by aeri — Tuesday, February 17, 2009 @ 8:24 am

  57. selamba ko nak suh aku tulis ameer 4some ngan bini2 orang…

    Comment by Yasmeen — Tuesday, February 17, 2009 @ 8:31 am

  58. meen… ngan lembaga dalam almari ko la sekali…. hehehe….

    Comment by aeri — Tuesday, February 17, 2009 @ 8:43 am

  59. rash… aku klu “doggie” tak main lubang kentot la… aku tetap tala cipap yg berair…. sedap siot sabil dikepit2.. sambil meontot tgk punggung bergoyang2…. klu rambut aweks tu anjang i tarik le cam naik kude…. yeeeee hah!

    Comment by aeri — Tuesday, February 17, 2009 @ 8:53 am

  60. Yasmeen : selamba ko nak suh aku tulis ameer 4some ngan bini2 orang…

    reserve my comment… u know better Meen….hehehehe

    Comment by Ameer77 — Tuesday, February 17, 2009 @ 8:57 am

  61. rash – Alahai… buruk benor Anje manjok hentak2 kaki mcm tu…. Akak ada tunggu2 gak kedatangan Anje… tapi yg dtg Abg Yos plak…. dia kata Anje ade hal…jadi dia yg dtg tolong cat pagar akak….

    Comment by Tiara — Tuesday, February 17, 2009 @ 9:39 am

  62. hahahahahaha…… Abg Yos…ape cite nie??? betul ker Adek Anje ader hal nie wei Yos???

    Comment by Ameer77 — Tuesday, February 17, 2009 @ 9:40 am

  63. blaa..blaaa..blaaaa…%$#&^%$* tensen!

    Comment by rash — Tuesday, February 17, 2009 @ 10:13 am

  64. rash… ape ke betul ko telah dipermain2kan oleh yos???? nampaknya ko telah dipergunakan rash!!!! ko pikirla sendiri…..

    Comment by aeri — Tuesday, February 17, 2009 @ 10:54 am

  65. HA HAH!!!!!! yOS…ADEK KAMU TUE TENSEN DAAAAAH!!!!!!

    Comment by Ameer77 — Tuesday, February 17, 2009 @ 11:35 am

  66. Benawe…lu yos! cntek lu pnye coner ckp tiara g dgn zek..rupenye lu yg get bz dgn tiara..grrrrr….ckp spoket moto tajam ah! mnyk itam kering ah! bla..bla..rupenye lu potong line wa..
    huh! putus saudare!!! :p

    kak tiara..diorg 2 dngki tau same anje..tgk ah cmner diorg buat kt adek..diorg 2 jeles kak!

    Comment by rash — Tuesday, February 17, 2009 @ 11:49 am

  67. aeri..ns sudah jd bubur..life must go on..aku rela wlupun dlm pakse..pasrahhhh…huhuk sedihnyeeee…
    aeri sudi kah ko mnemani ku di kale aku tgh dlm kemurungan n perlukn bela mesra..wlupun aku tau aku tlah d nodai oleh ghostrider..aeri..i need u..meh ah kite same2 mgecapi lubang kntot brsame..aku prlukn sesorg utk mbelai ku aeri..sudi kah kau aeri..meh tngeng! meh..hukhuk

    Comment by rash — Tuesday, February 17, 2009 @ 12:01 pm

  68. amende le lu rash… apahal plak ko nak lubang kentot aku and belai ko plak!!! aku tetap dgn pendirian aku.. no sodom and menyodom la…. jgn cuba memujuk rayu… ko cari la abg syg ko c yos tu… ko tala die cukup2 k….

    Comment by aeri — Tuesday, February 17, 2009 @ 12:05 pm

  69. hahahahaha…. haruuuuuuu!!! ader yg nak kene bom dah wei!!!!lariiiikkkk!!! pecah wei…jgn lari sekumpulan..habiss sume kene serentakkk!!!uwaaaaa….. yeeeehhhhhhaaaaaa!!!!

    Comment by Ameer77 — Tuesday, February 17, 2009 @ 12:05 pm

  70. rash bape kali aku nak cakap… aku hanya berminat pada cipap yg berair je!!!! tambah2 yg cepat sensitip cam meen punya… tapi takde and memang tak akan dapat punye…. hahahahaha………

    Comment by aeri — Tuesday, February 17, 2009 @ 12:07 pm

  71. meer… jom blah cepat2 .. ade org dah tak leh kontrol dah nie….

    Comment by aeri — Tuesday, February 17, 2009 @ 12:08 pm

  72. meen..wa rase cm xsedap bdn je dgn ko nie tau..rase cm nk $#$%%##&% je tau..kate2 ko buat gatal lubang tinge wa jelh!..haizzzzzzz ko buat aku brdemdam berahi dgn ko tau x… :p

    Comment by rash — Tuesday, February 17, 2009 @ 12:15 pm

  73. aeri! ameer! lu nk g mane???? wa xsetle lg nie weii!!!!! kue..kue..kue..
    :p

    Comment by rash — Tuesday, February 17, 2009 @ 12:22 pm

  74. tp aeri I NEED U..biar ah aku mrase lubang kntot mu dulu seblom yos..yos 2..tngkorak brapi aeri..aku xrela lihat ko di sodom oleh gos..nnt ko yg rase akibatnye..ko yang akan rentung aeri! ko trimelh pujuk rayu ku aeri..oh! aeri.. :p

    (alahaiii..cm scene era & awie la plakkk…)

    Comment by rash — Tuesday, February 17, 2009 @ 12:54 pm

  75. I’M SORIIIII!!!!AKU CABUT LARIIIIIIIII!!!!!

    Comment by Ameer77 — Tuesday, February 17, 2009 @ 12:59 pm

  76. Huh…tiara,mlm ni nk cat pago lg ke…apsal u bg tau anje yg i kat umah u,…sian kat dia….anje x pe mlm ni aku layan ko…

    Comment by Ghostrider — Tuesday, February 17, 2009 @ 1:07 pm

  77. Aerizla, ko jgn layan si adik manjo aku tu…bila ko dah brubah fikiran..ko bg aku lubang kentot ko tu,jgn bg kat anje rase dulu, aku bg launcheon baik punye kat lubang truna ko tu… Gerenti ko taubat nk lg…

    Comment by Ghostrider — Tuesday, February 17, 2009 @ 1:21 pm

  78. ape bende la korang nie rash and yos… demam ke meroyan???? better korang gangbang berduala… jgn babitkan aku…chow!!

    Comment by aeri — Tuesday, February 17, 2009 @ 1:23 pm

  79. jgn harap le gos… lubang kentot aku taik je yg bole lalu k!….

    Comment by aeri — Tuesday, February 17, 2009 @ 1:26 pm

  80. yos?!! *huhh!!!!*

    aeri..ko nk dinodai oleh yos 2..setelah ape yg dia dh buat kt aku selame nie..ko pkirlh sndiri aeri..ade elok nye ko bg kt aku..aku tdk akn sskali mgabaikn ko aeri..huhu

    Comment by rash — Tuesday, February 17, 2009 @ 1:30 pm

  81. malas nak layan le korang bedua nie… tak reti base…!!!!

    Comment by aeri — Tuesday, February 17, 2009 @ 1:34 pm

  82. ameer apsal lu lari..takot ehh..jgn tkot.. heh..heh.. *ketawe jahat..*
    ameerrrrrrrr…..

    Comment by rash — Tuesday, February 17, 2009 @ 1:34 pm

  83. RASH NI JANTAN KE BETINO WEIII??

    Comment by NEMO — Tuesday, February 17, 2009 @ 1:35 pm

  84. hayoooooo..ank ikan dah muncul!!!! hehehehe..

    Comment by rash — Tuesday, February 17, 2009 @ 1:39 pm

  85. ko pikirla sendiri nemo!!!

    Comment by aeri — Tuesday, February 17, 2009 @ 1:39 pm

  86. eh’eh.. fanding NEMO..rndu ah kt u..maner g lame x nmpk..hehehehehe..

    Comment by rash — Tuesday, February 17, 2009 @ 1:42 pm

  87. fanding NEMO..agak2 lh kn i nie pmpuan ko lelaki?? hehehe..fanding NEMO nk tau x?? heh..heh..heh..

    Comment by rash — Tuesday, February 17, 2009 @ 1:45 pm

  88. i dh agak dh..u msti dh truje dgn i kn fanding NEMO..meh get buzy 2some dgn i jom?? meh ah…..

    Comment by rash — Tuesday, February 17, 2009 @ 1:52 pm

  89. ””’rash – Alahai… buruk benor Anje manjok hentak2 kaki mcm tu…. Akak ada tunggu2 gak kedatangan Anje… tapi yg dtg Abg Yos plak…. dia kata Anje ade hal…jadi dia yg dtg tolong cat pagar akak….””””

    wah..tiara…cover line guna nama gos ke…kan ke dah aku siap masuk pintu pagar terus dah…cat pagar tu kejap jee…manja la tuuu…kekekeke

    Comment by capt pot — Tuesday, February 17, 2009 @ 1:53 pm

  90. sini ah fanding NEMO..jgn ah mmalu..jujur i kate kn i truje gak dgn u..huhu meh ah..meh ah..

    Comment by rash — Tuesday, February 17, 2009 @ 2:01 pm

  91. huh! lari plak fanding NEMO nie..kempunan lg wa lg..pasrahhhh!!!

    Comment by rash — Tuesday, February 17, 2009 @ 2:04 pm

  92. laaa..lu org sume lari ke???? apsal nie weiii…..
    tinggal wa sorg nie…
    x sporting lngsung ahhhh….
    mimeen..huhuhu..

    Comment by rash — Tuesday, February 17, 2009 @ 2:33 pm

  93. hahahahaha…ampeh lah ko Rash… haku gelak dah tersembur…. ko nie..focus tak betul..tgh dok ayat aeri…last2 lompat pi kat nemo pulak…maner lah ko nak succeed kalau cenggini… ko tgk yos tue…. setelah berjaya menodai ko….die tunggu jer ngan Megah utk mangsa seterusnyer….!!!! TIARA!!!! I MISS YOU!!!!!!!!!!muahahahaha..semalam Meen balas 6 tak hengat punyer!!!!!!!

    Comment by Ameer77 — Tuesday, February 17, 2009 @ 2:39 pm

  94. Ameer,ko jgn la kaco tiara wat smentara waktu…ko layan lah mimeen dulu,puaskan dia dulu,pasal tiara bg aku cat pago dia camtik2…

    Comment by Ghostrider — Tuesday, February 17, 2009 @ 3:35 pm

  95. Aeri – Btol tu…jgn layan dak dua ti….Kau layan aku lagi baik…. bak kata pepatah ko… “I NEED YOU”…. wakakakaka….

    Meer – Dpt 6 kali pun msih rindu aku ker??? Kau jgn nak lawan taukey tau…

    Gos – Lah… u tak ckp kat i pon mlm smlm jgn bilang kat org…I mana tau…i kan jujur orgnyea,….hehehehe..lg pon i btol2 caya Anje tu ada hal….

    Comment by Tiara — Tuesday, February 17, 2009 @ 3:38 pm

  96. Anje,ko ni tamak seh…sikit pun ko x tinggalkan tuk aku…suma anak ikan ko nk sapu…aerizla tu ko bg kat aku, nemo tu ko ayat abis-abisan…aerizla ssungguhnya lubang cipap yg bair tidak bleh mnandingi lubang taik mu yg kengkadang mngeluarkan air freshner uh…yeah…kalu aku dpt…

    Comment by Ghostrider — Tuesday, February 17, 2009 @ 3:41 pm

  97. Fullamak!! Tiara sayang,x pelah i x kisah,lg pun i suka org yg jujurrrr…hah! U bg tau la dorang taik lalat kat body i ade bape…pastu pala takuk i jenis yg mcm mane…pulut ke, kayu ke atau lintah… mlm ni i nk lg bleh…

    Comment by Ghostrider — Tuesday, February 17, 2009 @ 3:46 pm

  98. ok2! gua dh normal skrg..hahaha..
    meer..x succes yeh? haha..gua xpndai godelh meer biase girl je gode aku..
    aeri mane ko??? ko majuk same wa ke bro..sory bro..aslmualaikom..nnt2 gua gode lu lg ekk..akekeke..
    yos! lu ngular ek..dh2 g keje sane..turn lu mlm kn! kirim salam kt mnger pilipino ko ek? hehehe..

    Comment by rash — Tuesday, February 17, 2009 @ 3:47 pm

  99. TIARA …u rase2 lah kan.. i leh ker lupekan aper yg I telah alami selama seminggu bersama u…setelah ape yg telah kite kongsi bersama…. nah mungkin tau dilupekan!!!!!!!

    Ghost…. bukan aku sengaja nak potong line ker aper wei… dah ..aku tak leh nak padamkan dari DDR2 aku nie… teguh dlm ingatanku tau…. tapi TIARA, GOS…. kasihku ku berikan sama adil!!!!!! hehehehe…

    Comment by Ameer77 — Tuesday, February 17, 2009 @ 3:48 pm

  100. alamak! tiara..turn gua xlepas lg ko dh tickle aeri plak..kasi ah wa dulu..btolah u nie tiara..

    yos..ok gak 2..aeri ko on..tp si fanding NEMO nie cam cipmore lh..tmbul kejap2 je..risau plak aku..
    alah yos..rahsia lu sume ade kt tngan gua pe..takat taie lalat apelh sgt kn..
    takuk no komen ah..cam putik br nk mekar bunge je wa tgok..hahaha

    Comment by rash — Tuesday, February 17, 2009 @ 3:59 pm

  101. yos..lg2 ko je nk cat pago tiara 2..lu dhlh Q wa..ko xyah cat cntek2 lbh kurg je bior cepat mgelupas balek..nnt blehlh aku cat balek..btol x tiara..hek

    Comment by rash — Tuesday, February 17, 2009 @ 4:12 pm

  102. ekh! mimeen mane meer? xbngon lg ke? dasyat ko…6 round ko ks dia..ko xsengal2 otot bntot ke meer?? tu..meen msti penat n sengal otot prvik kn..ksian dia..huhu

    Comment by rash — Tuesday, February 17, 2009 @ 4:19 pm

  103. DDR2 ape bnde meer??? ape2 jelah ko nie kn!

    Comment by rash — Tuesday, February 17, 2009 @ 4:58 pm

  104. Anje,DDR2 ram tu tuk saport henjutan dayungan bg lg laju dol…meer lu pon salah jgak….kalu x leh lupa maknanya lu guna hardisk lol…sorang dol sorg lg lol…dol n lol…
    Anje mngr filipino aku tu kristn so dia x pandai jwb salam….kalu nk ko taruk air mani ko dlm botol kecik nanti aku paskat dia….

    Comment by Ghostrider — Tuesday, February 17, 2009 @ 5:10 pm

  105. o0oo..br wa phm..ckp ah bende 2..otak wa 2-3 hr nie biol2 sengal2 skt..lame dh x refresh!

    klu xpndai ko say hai jelh kt dia..2 pn adek nk ajo ke..klu lu kberatan xpe ah..wa saje jek kacau daun lu..lu said she realy hot rite! kua..kua..lu dh bgtau yg 38D kt minah 2??

    Comment by rash — Tuesday, February 17, 2009 @ 7:12 pm

  106. Weii!!! Korang ni ckp banyak…sambung la citer ni weh..
    Mimeen,tolong arr…x pon lu je sambung…pau lea lu dah mkn…dgn ameer plak ko tala sampai 6 rond…x kan x de idea lg kot….

    Comment by Ghostrider — Tuesday, February 17, 2009 @ 10:02 pm

  107. Mai lah kita pakat ramai2,sambung plak cita mimeen nih…masing2 bg idea dr satu perenggan ke satu perenggan…paling kuang pun 1org wat 1prenggan…wat la hm werk kat umah memasing…kalu ada 5org dah 5prenggan,kalu 10 owang dah 10prenggan kan…mai lah kita bgotong-royong mnyiapkan asingmnt nih….bak kata ppatah
    jemur baju gantong sotong, cite ni bila lg nk sambong,komen masok sambong menyambong,aku nk skrol sampai termenong….baik ati mai lah tolong, bleh nanti aku sodom…

    Comment by Ghostrider — Wednesday, February 18, 2009 @ 12:25 am

  108. Mai lah kita bsatu padu contnue story meen nih…tuk mnaik kan nafsu korang bg menghasilkan idea yg bernas…ada pepatah lg aku nk bg, lagu ni…
    Andé pecah perahu tonggkang,
    Badan x sampé ke tanah melayu..,
    Apé dikiré cherita belakang,
    Janjik batang keras maché kayu…
    Mai setuluuurrr…mai setuluurrr….

    Comment by Ghostrider — Wednesday, February 18, 2009 @ 12:58 am

  109. wa rase care 2 xpraktikal lh yos..nnt jd rojak lu plak yg bising komen lebih beb..buat smntara waktu ape kate lu duk dediam dulu..xyhlh komen pape..lgpn yos..smbung yg meen bg 2 cmplcted sgt..melibatkn ramai org br 2..yelah..sbgai cnth; boss meen pnye org rmh,anak2 dia lg..rasenye meen yg lg tau..klu stakat scene main 2 snang ah yos..uh ah..uh ah..ber2 je..tp nie cume pndpt wa jelh, personal..

    Comment by rash — Wednesday, February 18, 2009 @ 1:24 am

  110. meen ape kate ko update jek baru..tp ko tulis kt update baru 2..next story in progress..hehe..ok what! at least kesian kt yos 2 n mber lain..aku tau yos pnye poblem 2..aku pn pkai hp gak surf kt sini tp nasib aku baik skt ah dr yos coz aku pnye touch skrin..tngal calet2 jek kt skrin..tp nie pn personal opinion gak..:)

    Comment by rash — Wednesday, February 18, 2009 @ 1:34 am

  111. tah korang nih… byk citer plak… sambung ar citer ni wei…

    Comment by Yasmeen — Wednesday, February 18, 2009 @ 1:38 am

  112. klu xpn meen ko smbung dulu skt..ks klue dia cmner..klu agak2 aku bleh take on aku take on skt..cmner???

    Comment by rash — Wednesday, February 18, 2009 @ 1:41 am

  113. wei Rash….aku sakit tang peha jer buat masa nie… pasal Meen asyik dok suh angkat pehtu die rest kat peha…. gile2 tue sexercise…..

    Gos – H.disk kalu cepat kong lah beb….. takat operating system leh lah simpan sanun…. AKu ingat kat TIARA nie dah cam CMOS dlm DDR daaaaaa…. memang takleh eras punyer once installed!!!! ader pahaaaam,,,,,TIARAA!!!!! naper membisu sey????

    Comment by Ameer77 — Wednesday, February 18, 2009 @ 5:50 am

  114. BARU TINGGAL KN JAP..MCM2 REPLY ADA NI…JANTAN KE BETINO NI??

    Comment by NEMO — Wednesday, February 18, 2009 @ 9:27 am

  115. meen,

    ko citer aaa style lain lak… masukkan sekali breast fucking.. alang2 tetek ko besar… guna kan untuk kepik btg laaa

    Comment by jehan — Wednesday, February 18, 2009 @ 10:14 am

  116. finding NEMO..klu u nk tau i nie jntan ko bteno..meh ah tngeng bntot u 2 dulu..i nie dh mgidam sesgt nie finding NEMO..meh ah tngeng finding NEMO….

    Comment by rash — Wednesday, February 18, 2009 @ 4:38 pm

  117. hai..jehan miskin..leh knal? meh ah batang i pn leh di guna pkai tuk scene 2..u pnye big boob x? leh i letak batang i kt big boob u 2..
    leh lah..leh..lah…jehan miskin..

    Comment by rash — Wednesday, February 18, 2009 @ 4:44 pm

  118. addduuuhhhh!!! dah kemaruk lah pulak dak Anjer sorang nie…. sabar…sabar…..

    Comment by Ameer77 — Thursday, February 19, 2009 @ 5:56 am

  119. helo to all… bukan main lagi.. jenuh nak skrol sampai ke bawah nie….

    Tiara…. lu nak i layan U??? mana bole… sbbb aku nie tak cukup syarat… kang tak pasal2 c rash and yos ngamok… rasanya memang tak bole la tiara.. kecuali kita buat appointment haram!!!! hahahaha…..

    meen… nape u too cool je nie meen… ko kepenatan er???

    Comment by aeri — Thursday, February 19, 2009 @ 6:47 am

  120. hai…i nak tanya,cerita u kene rogol dgn 3 lelaki tu mane?boleh beritahu tak?

    Comment by eizal — Wednesday, March 11, 2009 @ 4:58 pm


RSS feed for comments on this post.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: