Diari Berahi Yasmeen

Wednesday, February 18, 2009

kisah aku ngan boss lepas tragedi tu…

Filed under: Diari Kehidupan — Yasmeen @ 1:49 am

bini boss pokpek-pokpek ape pun aku tak dengar sangat sebab aku gelabah cari balik baju, suar aku semua. (aeri la ni pegi tulis citer sampai bogel). yang pasti minah tu memang maki hamun aku lebih dari maki hamun laki dia.

pastu bini boss nangis-nangis kuar (maybe turun bawah). boss aku pakai suar pastu kejar bini dia. lepas tu aku tak tau ape yg terjadi seterusnya antara mereka.

aku masih blur. lepas pakai baju aku pun blah. ni dah 2 hari aku gi keje cam bese boss tak cakap dengan aku. dia nak suh aku buat ape-ape semua tinggal note je atas meja. kalo dia kat luar dia sms je aku suruh buat ape-ape yg patut. semuanya pasal keje. dia dah insaf agaknye.

aku plak cuba menjalani hidup seperti biase. kadang-kadang teringat jugak peristiwa tu sambil senyum-senyum sendiri.

tapi baru je jap tadi boss aku sms aku kul 11 malam. “wife i mintak cerai” tapi aku tak balas pun sms tu. maybe boss ingat aku nak lepas tangan. tapi kenapa plak aku nak kene bertanggungjawab?

176 Comments »

  1. opppss…

    Comment by dee — Wednesday, February 18, 2009 @ 2:05 am

  2. akhirnye ko update jgk meen..hehe..thank meen..sejuk hati yos bile tau ko dh update..nk aku go’it ke?? xyahlh lh ek…rasenye ko pn ade idea yg lg best kn lepas nie..

    emm..aku no komen..:)

    Comment by rash — Wednesday, February 18, 2009 @ 2:13 am

  3. Hah!!! Ade plak lu idea nk sambung balik citer ni….klaka pe suruh org sambung mnyambung….ingat ni ape…4x100m ke…siap bleh past baton…

    Comment by Ghostrider — Wednesday, February 18, 2009 @ 2:15 am

  4. ko nie yos..skt trime kaseh pn xbg kt mimeen 2 ek..muncul je myalak..ape slh bg thank u 2 dulu..ksian dia cr idea ks kita sume puas tau x..emmmmmmm

    Comment by rash — Wednesday, February 18, 2009 @ 2:22 am

  5. Mimeen pape pon thanks sbb lu update jgak….lu memang sorg yg mmahami…lu tau x mimeen, selama wa layan pakai blog lu pakai hp….siksa wa nk skrol smpai kat komen post,lbih2 lg citer yg aerizla buat,dah ler citer panjang,bila bc konek kecut pun panjang,komen plak masing2 beratur….wa ni ha..nk skroll smpai bwh bleh tertido beb!!!

    Comment by Ghostrider — Wednesday, February 18, 2009 @ 2:23 am

  6. Tp mimeen masih ada salah type jgak la…tbantut fill wa nk bc cite ni ‘ni dah 2 hari aku gi keje cam bese bos tak cakap dgn aku’ wa dah la otak lmbab skit…bila lu salah type je wa kene amik masa nk paham pkataan yg lu tulis…haizz…

    Comment by Ghostrider — Wednesday, February 18, 2009 @ 2:29 am

  7. Hmmm…aura citer lu kali ni,scara jujur ade kureng sket….pasal x rasa real…yelah…mana ada org bleh rasa hapy bila dah kantoi,dah la main dgn laki org,bos sendiri plak tu, pastu kantoi dgn bini bos siap kene tampo lg…
    Walau cm ne pon,wa paham sbenonye lu pon tdesak nk update…so tlepas pandang hal2 cm ni….mimeen spatutnye kali ni lu kena taruk elemen2 touching,sbb penutup citer lepas kantoi dgn bini bos…

    Comment by Ghostrider — Wednesday, February 18, 2009 @ 2:38 am

  8. Tp kan…kalu bos lu cerai dgn bini dia, lu nk ke kawen dgn dia, x pon lu jd penyedap dia je,kalu x jd cerai,bini bos lu sanggup ke nk lu jd secretary laki dia…silap2 lu kene benti keje… X pon transfer dpartment…

    Comment by Ghostrider — Wednesday, February 18, 2009 @ 2:43 am

  9. aku rase meen dh ade idea cmner nk lnjutkn cite 2 yos..

    Comment by rash — Wednesday, February 18, 2009 @ 2:48 am

  10. huh…br wa bleh tarik napas panjang2 dan komen pon panjang2..hahaha….nk main kat opis sampai telanjang,pastu kantoi masa tgh bogel…dgn air mani masih bterabuq kat atas muka, kena sepak lagi tuh…kalakar ade seram pun ada…hahahaha…klakar seram…

    Comment by Ghostrider — Wednesday, February 18, 2009 @ 2:58 am

  11. dan aku boleh bayangkn reaksi cmner meen 2 kalang kabut cr baju suar dia pstu pkai..sure bra pantie msuk kocek je xsempat pkai..hahaha

    Comment by rash — Wednesday, February 18, 2009 @ 3:07 am

  12. aii..meen! br post pn senyap je..pnat eh perah otak??

    Comment by rash — Wednesday, February 18, 2009 @ 3:18 am

  13. hehehehehe… still awaiting for the geniune touch of MEEN…. tapi kan Meen… aku pun pelik… perlu ker ko bertanggungjawab kalau boss ko bercerai erk????Ini sume salah saper Meen????

    Comment by Ameer77 — Wednesday, February 18, 2009 @ 5:56 am

  14. Peh.. ko pulun habis Ghost komen si meen.. ko punya je dah 6.. ish2..

    Comment by druck7 — Wednesday, February 18, 2009 @ 6:38 am

  15. ko tak yah betanggungjawab la meen….keja ngan aku je…lama dah tak duk atas paha kan?…kekekeke

    Ti…smlm dlm keta tgh hujan cemana kaki kau bleh tekena kat sunroof punya suiz?….

    Comment by capt pot — Wednesday, February 18, 2009 @ 6:44 am

  16. 6 lagik….huhuhuuh…MEEN!!!! hehehehehe…..

    Comment by Ameer77 — Wednesday, February 18, 2009 @ 6:51 am

  17. waaaaaaaaaahhhh!!! !ko nie pi aji ker aper POT…tetibe jer Muncul… eh…eh… patut ler Anje takleh nak bring down TIARA….pasal TIARA dah on Pot semalam….

    Comment by ameer77 — Wednesday, February 18, 2009 @ 7:39 am

  18. Pot!! Lagi mau tnya. Kepala aku yg terlanggar lah… masa tu kan aku tgh BJ kau.. kau excited sgt… sib baik tak terantuk kat steering mcm dulu….eceh…tapi bila sunroof tu bukak…aku amek udara kan…kau amek udara apa eh pot??

    Comment by Tiara — Wednesday, February 18, 2009 @ 8:06 am

  19. Wahh .. Meer jgn ckp mcm tu…. I dah terkantoi dah…. I bilang kat Anje yg I dgn Yos… tapi benornye I dgn Capt I…. tu smua i buat untuk menguji Anjer…ternyata cintanya hanya kat Abg Yos nya… ternyata kuat!!! hehehe…

    Comment by Tiara — Wednesday, February 18, 2009 @ 8:08 am

  20. waaaaaaaahhhh rakan sejilatan dah masuk…hehehehe….patut lah dua2 senyap jer skang nie…rupe nyer derang khusyuk bercengkerama di luar…. dulu dua nie jer yg paling sensasi pun kat dlm nie…..

    Comment by Ameer77 — Wednesday, February 18, 2009 @ 8:28 am

  21. kekekek…ko meer…aku keja kat jb dah….tu pasal dkt je ngan ti…asik menyeberang je…kalu tak aku menyeberang…ti menyeberang…pehtu mengerang2….kekekeke…

    cik meen…leh masuk ofis tak?….

    yasmeen : aiii slalu ketok pintu dulu

    Comment by capt pot — Wednesday, February 18, 2009 @ 10:01 am

  22. ti..aku amik udara yg bercampur air kau laaa…sja je buat mulut belumat kan kan?….

    yasmeen : tu name dia AIR BERSAMAMU

    Comment by capt pot — Wednesday, February 18, 2009 @ 10:04 am

  23. test

    Comment by eddie — Wednesday, February 18, 2009 @ 10:06 am

  24. wow… capt pot ada, ameer ada, tiada pun ada… bila korang nak organise costume party lagi??? tapi nanti aie takde lah untuk meen…

    aku tak berapa puas ati bila time party tahun lepas… sebab takde tukar2 pasangan sangat… tiara tak abis2 dengan capt pot… jeles lak aku…

    tapi part yang paling best sekali bila bini van zack main 3some dengan zamri ngan ameer… kalau bini aku dapat 3some dengan org lain kan best… hehehe

    yasmeen : mmg kite kat sini kekurangan staff pompuan. bak no tepon bini ko

    Comment by eddie — Wednesday, February 18, 2009 @ 10:11 am

  25. waaaaaahhh…sungguh ko bertuah dok sebrang menyeberang dan mengerang erk POT!!!!! itu pasal kamu senyap jer memanjang…pasal dok mengeraaanggg rupe nyer….

    Comment by Ameer77 — Wednesday, February 18, 2009 @ 11:26 am

  26. korg jgn nk buat fitnah ekk..aku dh msok nie..tarek blek kate2 ko org blekkk!!! huhu..tp aku msok kjp je nk get buzy skt2..hek!

    tiara u nie main politik bucuk ehk..nnt u..anje not done wit u yet..

    Comment by rash — Wednesday, February 18, 2009 @ 11:50 am

  27. meen aku rase bestnye kalo ko punye story nie semua bleh buat filem ek..gerenti meletupnye filem blue melayu..ko nie sebenornye ade talent la buat skrip drama.. jalan cite ko semuanye masyukkkk je..

    yasmeen : adakah ko dari rizalman production? huahahaha…

    Comment by nizarman — Wednesday, February 18, 2009 @ 12:40 pm

  28. ECEEEHHH!!kiyut siak ko anje siap kecek english wa kata luuuu!!!!!!!

    Nizarman – aku nak bilang sama kau…Meen nie daripada suruh arah filem…aku prefer die jadik heroine!!!lagi letup ko tau!!!!!

    Comment by Ameer77 — Wednesday, February 18, 2009 @ 12:54 pm

  29. alah meer jgn ajuk wa meer..br nk blajo nie..hehehe

    klu mimeen jd heroin..wa nk jd hero nye…leh gitu meer?? ahak..

    Comment by rash — Wednesday, February 18, 2009 @ 2:54 pm

  30. meriahnye hr nie..nie yg tanduk kuar skt nih..heh..heh..
    eddie..kt sini mmg kkurgan pmpuan pn..ape kate ko invet pmpuan reramai msk sini at leas wa xdelh mmendam berahi slalu..hek
    klu x..ko jelh..ok wat! blehkn eddie…

    Comment by rash — Wednesday, February 18, 2009 @ 3:02 pm

  31. hahahaha… suke jer nak jadik hero terus…maner buleh wei…. aku pun punyer lah susah dulu dari jadik penata cahaya lah…cameraman lahhh..dah tu..makeup artist lah… pehtu pembantu pelakon…. last baru jadik Hero tau…so..ko pun kene lah lalui itu sume…..

    Comment by Ameer77 — Wednesday, February 18, 2009 @ 3:33 pm

  32. ko lupe ke meer aku kn penah mnjuarai artis sms tajaan melo dulu..cube ko igat2 skt..hahaha so..kire jd batu lompatan ah utk aku jd hero nnt..hehehe

    Comment by rash — Wednesday, February 18, 2009 @ 3:59 pm

  33. aku br prasan 1st komen ade muke babe comel..mlm td aku tgk cm xde plak..eeeee..comelnye tembam! babe sape 2 ek? leh pnjam kjp nk giget2lh geramnye..alorh..alorh..caaakkkk!!

    Comment by rash — Wednesday, February 18, 2009 @ 4:22 pm

  34. mimeen..yos..ko psan ke babe comei 2 mlm td??? comei kn..🙂

    yasmeen : comel…

    Comment by rash — Wednesday, February 18, 2009 @ 4:27 pm

  35. woooiii…lama x dengo kabo…br prasan la…x sangka capt pot br blik blayar drp aji…mesti sronok g aji kan dpt tawaf 7x,bleh oneymoon kat muzdhalifah,pastu kat mina,dpt pakej training menembak 3 jamrah,bila boring2 je bleh joging antara bukit safa n jabal nur…skang ni wa tengok lu punya komen pun mcm ada cahaya nur gitu… terasa mcm br smlm wa layan ini blog…

    Comment by Ghostrider — Wednesday, February 18, 2009 @ 11:56 pm

  36. Anje…mlm td x plak aku prasan ada al-baby kat dlm komen…mati2 aku ingat aku ni 1st komen, alih2 wa tengok lu dgn itu baby bleh cut wa….chomeinyo baby ni…tepuk amai2 blalang kupu2….

    Comment by Ghostrider — Thursday, February 19, 2009 @ 12:05 am

  37. jing..jigejing..jigejing..gi..wek!!…
    anje jgn sentuh ini baby…ini baby ahmad albab yg punya…yaa!! ahmad albab..

    Comment by Ghostrider — Thursday, February 19, 2009 @ 12:18 am

  38. Mimeen,kalu lah citer lu ni diwayangkan…gereti lu, pelakon2 lu,makeup artis,penata chaya,dgn crew2 lu…suma kena tahan ISA siot…

    Comment by Ghostrider — Thursday, February 19, 2009 @ 12:28 am

  39. 2lh yos..trkejuzz wa tgok aleh2 ade babe lak..mimeen ko yg letak babe 2 ek??

    Comment by rash — Thursday, February 19, 2009 @ 1:12 am

  40. ahmad albab yg pnye!! tp dok steady je cntrol cute xnangis suh tepuk pntu pun yos? dh loaded dpt bnyk harta karun ke dr jin ke? hek

    Comment by rash — Thursday, February 19, 2009 @ 1:18 am

  41. mimeen…xkuar ke? heroen ku sygggg…hehehe

    Comment by rash — Thursday, February 19, 2009 @ 1:20 am

  42. dee..leh wa pnjm 1 hr babe u 2..geram ahhh..cm nk cubit je pp babe ko 2..pnjm eh..nnt wa standby kn pampes pkai buang *adek lena smalaman* dgn susu elfagrow plus puting nyunyut..ckop syarat kn? pnjm ehhh..hek

    Comment by rash — Thursday, February 19, 2009 @ 1:44 am

  43. Oei anje,dgn baby pon ko stim ke….taubat lahom…aku x penah ajo ko cm nie…

    Comment by Ghostrider — Thursday, February 19, 2009 @ 2:18 am

  44. walawei…wa cume suke babe lh duh..lu nie..dh knape yos? meen..kt nshtkn cousin ko nie tolong..ade ke ptot tuduh wa cm2..wa seres dok! salah ke pe..

    Comment by rash — Thursday, February 19, 2009 @ 2:56 am

  45. yos! mane no pon? lu kt nk bg kt wa..bg ah..bg ahhh…huhu

    Comment by rash — Thursday, February 19, 2009 @ 3:07 am

  46. Yos …cam aper lah lu nie…ader ker patut suh crew pun masuk ISA…. tak patut….tak patut…..

    Comment by Ameer77 — Thursday, February 19, 2009 @ 5:52 am

  47. meen… bogel dalam pasrah la…… btw good work!!!!

    Comment by aeri — Thursday, February 19, 2009 @ 8:34 am

  48. takkan la kat sini tak ramai awek yang baca… hehehehe

    aku rasa ramai yang baca dalam diam, tak buat post sebab malu konon… tangan dok gentel.. hehe

    Comment by eddie — Thursday, February 19, 2009 @ 10:50 am

  49. eddie..pe kate ko ajak awek2 2 msok komen nie..wa rase lu ade aure lain dr yg lain..wa tau lu mmendam berahi same cm wa kn? abg2 kt sini aure cm ko 2 xde..ade pn sgelentir yg bminat same sjenis **
    ko ajak ye reramai tau..hehe

    **(aku trkcuali)

    Comment by rash — Thursday, February 19, 2009 @ 11:15 am

  50. oit rash!!!!! kalau abg ko tahu..sure ngamuk..lagi mau terkecuali pulak…dah terang2 ko menikmatiyer bersama abg yos…huhuhuhuh…. habislah ko..malam nie kene cat tiang kat umah abg YOS!!!!

    Comment by Ameer77 — Thursday, February 19, 2009 @ 11:24 am

  51. alah..meer! ko dh kntoi kn wa lh..abis awek2 yg bace xjd nk komen..
    susah btollh nk myamar cmnie..ade je yg nk kntoikn..huhuhu..camner nie!
    wa mlm nie xkomen..hahaha

    Comment by rash — Thursday, February 19, 2009 @ 12:27 pm

  52. wah wah… naper aku lain pulak..? sebab aku dah kawin ke..?

    itulah, kepada awek2 yang selalu layan stim kat blog lucah kelas satu nie, sila2kanlah turunkan komen anda.. mungkin boleh ceritakan sedikit sebanyak imiginasi… 3some ke… some2 ke…

    daripada gentel pakai jari, sedap lagi guna lidah… wah wahhh…

    Comment by eddie — Thursday, February 19, 2009 @ 12:34 pm

  53. apsal hr nie sunyi jek meer? rakan2 spejuang x muncul pn..smlm bkn main lg mriahnye..

    antie tiara..oooo…antie tiara..xkuar romen2 ke? op!! silap! komen2 ke??? :p

    Comment by rash — Thursday, February 19, 2009 @ 12:36 pm

  54. lagi satu, kalau meen baca post saya nie, tolong la masukkan nama eddie dengan nama wife eddie yakni nouri… (bukan noriah yer)…

    nouri nie berlagak baik je, belakang rupanye kaki kolom jugak… bontot pun dia main, tapi tak pernah 3some… eddie pulak suka kalau bini dia main dengan org lain, tapi bini dia tolak abis abisan… belakang tak tau la pasal bini dia nie…

    bini dia suka jugak jilat2 bontot… eddie selalu suruh nouri cerita pasal sex bila time main…

    Comment by eddie — Thursday, February 19, 2009 @ 12:38 pm

  55. boguis! baguis! ko eddie..ko mmg brwawasan tggi..wa suke org cm ko..brdidikasi n mdgr kate..baguis! truskn! haa..lg 1 ko bsikap trus trang..sure akak2 kt sini suke banget kt ko sih..diorg 2 lebih prfer hasben2 org..tuah ko lh eddie..:p
    eddie..ko lain coz ko husben org yg jujur n x hipokrit..aura 2 mpunyai full value pcket tok mgayat awek2..haha
    abg2 kt sini sume cover kepit je! :p

    Comment by rash — Thursday, February 19, 2009 @ 12:49 pm

  56. aiyooo..ko eddie..dasyhat tol ko nie sumi istrikn! btol x pirasat wa..lu nie mmg brwwasan tgi dok..jd seram sejuk ah plak wa dgr cite lu nie..haizzz
    papehal 2 sume urusan empunye blog nie..ko ah slowtalk kt dia 2..penin! penin! bbudak zmn skrg nie lh.. :p

    Comment by rash — Thursday, February 19, 2009 @ 1:03 pm

  57. pullamak eddie….gila babeng la ko nie…sopan santun…terpikat plak saya dgn lubang kentot awk…bleh x kalu saya sumbat lubang kentot awk…bukannya ape,wife sy x kasi sy sumbat blakang dia…lagi pun haram kalu wat wife kita cm tu…nabi x mngaku umat…nk jgak sy rasa knikmatan kemutan saluran bertekanan tinggi kentot awak…wife awak sy x nk…sy nk awak jgak..anje jgn nk blakon,cepat pikat si eddie nih…bleh kita masak korma’…..

    Comment by Ghostrider — Thursday, February 19, 2009 @ 1:23 pm

  58. Mimeen…oo..mimeen…knape senyap je…ko ade masalah ke…ko ada majok dgn sesape kat sini…kalu ade meh bg tau aku…tau lah nasib lubang kentot dia,aku kejekan…ada problm cakap je dgn aku mimeen…sape, ameer x nk layan ko ke?…anje carik pasal ke?…aerizla nk try ko ke?…ckp je dgn aku tau la aku nk ajo lubang kentot dorang…

    Comment by Ghostrider — Thursday, February 19, 2009 @ 1:31 pm

  59. alah..nie lg 1 nie..jgn cntoikn wa lh!!! wa br nk cucuk jarum dh trcucuk ibu jari..outh!
    yos..wa taulh nk ejust2kn..jgn gelojohlh kwn..

    wa xde cr pasal dgn mimeen.. :p

    Comment by rash — Thursday, February 19, 2009 @ 1:40 pm

  60. kalo nak bwk masuk staff pompuan lain kene interbiu ngan tiara dulu. ape2 hal kene jumpe mak ayam dulu…

    Comment by Yasmeen — Thursday, February 19, 2009 @ 1:40 pm

  61. hai mimeen..*kncit2 kening* lame xnmpk?? u hot babe..
    nk no pon??? :p

    Comment by rash — Thursday, February 19, 2009 @ 2:06 pm

  62. ””’ada problm cakap je dgn aku mimeen…sape, ameer x nk layan ko ke?…anje carik pasal ke?…aerizla nk try ko ke?…ckp je dgn aku tau la aku nk ajo lubang kentot dorang…””””
    wah ko gos….sejak dpt lubang kuar kepala budak ni…bukan main kemarok nak lubang kentot eh…kekekke

    ””””kalo nak bwk masuk staff pompuan lain kene interbiu ngan tiara dulu. ape2 hal kene jumpe mak ayam dulu…”””””’

    meen…bukan interbiu je…siap kena wat demo…kalu tak pon kena blajar melalui video aku ngn ti dulu….kekekeke

    Comment by capt pot — Thursday, February 19, 2009 @ 2:22 pm

  63. gos… wife gos tak bagi belakang kat gos… tapi kat orang lain belum tau lagi.. hehehehe…

    wife aku dulu2 selalu bg… sejak dah ada baby nie, dia refuse… dapat pun seminggu sekali.. aik…?

    kekadang tu aku tengok, balik kerja tido macam satu hari main futsal… apa yang penat sangat aku pun heran… ada 3some dengan sesapa ke..? kalau aku dapat skodeng kan best, ndaknye kalau wife aku terperasan pastu ajak join skali… mimpi pun belum tentu aku dapat situasi camtu… cisss

    Comment by eddie — Thursday, February 19, 2009 @ 3:16 pm

  64. pernah sekali wife aku setuju dengan softswing (main 2 couple, tapi main dengan couple masing2 jer… boleh tengok pasangan lain main…)

    pastu bila aku dah jumpa pasangan yang nak softswing tu, wife aku tetiba taknak… pastu citer pasal nak cerai lah apa lah… mcm pundek pun ada jugak…

    Comment by eddie — Thursday, February 19, 2009 @ 3:18 pm

  65. astafillahalazim..emm..geling2 kpale wa dgr statmen ko nie eddie..oh! dunia..ampuni lh hmba mu ini..

    Comment by rash — Thursday, February 19, 2009 @ 3:26 pm

  66. Tobat lahom la eddie…aku nk lobang kentot ko jer…jgn plak ko nk ajak aku satu famly softswing dgn famly ko….lg pun wife aku x minat nk main dgn org lain…sbb tiap2 mlm aku ada baca2 sket pastu tiup kat ubun2 dia,aku buat masa dia tgh tdo je….aku cuma gian dgn lobang kentot lelaki je mcm ko eddie…uh..yeah…gerenti lebih syok dr apam yg berair…x gitu anje…

    Comment by Ghostrider — Thursday, February 19, 2009 @ 4:54 pm

  67. yea yos..brair dan berbulu halus..lubang kntot ko brbulu halus kn eddie..ko xyah jwb wa sudah tau..alangkh lautan china selatan sngup ku renangi,niekn pula “BUKIT PANJANGGGGGG..” :p

    Comment by rash — Thursday, February 19, 2009 @ 5:18 pm

  68. bukit panjang?? ish ish ish… stakat nyeberang selat tebrau jer?

    Comment by eddie — Thursday, February 19, 2009 @ 5:40 pm

  69. tobat lahum jugak la gos, ada sign ‘no entry’ kat pintu masuk lubang kentot aku… kekadang ‘no entry’, kekadang ‘jalan sehala’… huhu

    Comment by eddie — Thursday, February 19, 2009 @ 5:42 pm

  70. X kira la eddie…no entry ke,jln sehala ke, kerja2 pembaikan jln dihadapan ke,angin lintang ke…saya nk jgak sumbat lubang kentot awak…lg pon sy ni gostrider mana pakai lesen…suma lobang saya redah…trutama lubang blakang awak…saya minat sangat..huh..bila agaknya bleh dpt nih…

    Comment by Ghostrider — Thursday, February 19, 2009 @ 5:54 pm

  71. Anje, backup aku sket…bg tau eddie apa ertinya mengorbankan lobang yg paling dia sayang sangat2 tu…

    Comment by Ghostrider — Thursday, February 19, 2009 @ 5:57 pm

  72. Pot, wa bkan nye pe, wa cuma nk rase kemutan lubang kentot je…huhu…lu punya mesti lg mencengkam…meh la tonggeng,jgn la kedekut, x baik tau kedekut, dose dose…hehehe

    Comment by Ghostrider — Thursday, February 19, 2009 @ 6:13 pm

  73. ambek kau!! bapak sgale sodom dh dtg musim mgawan..cmfem sume dia sapu nie kang..
    eddie..lu jgn kdkot n jual mhl..lg 1 lu jgn kerek sgt..kang myesal nnt..nie wa saund lu awal2 ek..ade baik lu ks lubang bntot ko yg bbulu halus 2 kt yos eddie..ps2 wa plak..uh yeh..uh yeh..**

    **(term & cond..)

    Comment by rash — Thursday, February 19, 2009 @ 6:27 pm

  74. eddie..nie adelh syarat2 n trma kt sini..ko msti tngeng dulu ks kitorg seraund 2..phm!!! cepat tngeng selak spnder sikit..cepattttt!!!!
    sgala terma akn myusul kmudian bile ko accep..** ada beran dok? nnt 1 fmily ko pn bleh join skaki..** spupu spapat pn boleh..**

    **(term & cond..)

    Comment by rash — Thursday, February 19, 2009 @ 6:40 pm

  75. korang ada ke selera nak jolok lubang kentut aku nie?? ada bulu lagik…

    kalau aku suka jilat lubang bontot tiara yang kiut miut tu, tak semestinya aku suka jilat bontot rash.. kekeke

    ps: ada pakai ky jelly tak???

    Comment by eddie — Thursday, February 19, 2009 @ 6:50 pm

  76. ko jgn ah libatkn org lain plak..wa nk lu pnye lubang! dandan je ko nie kn eddie..
    yos..dia libat mlibat org lain plak yos..buat wa panazzzzzz…yr turn yos! binget dah wa nie!
    xphm terma btollah…

    Comment by rash — Thursday, February 19, 2009 @ 6:59 pm

  77. mampus aku kena lanyak nie kang…

    ko jangan, aku dok asrama jugak dulu… ada jugak unsur2 homo nie.. tapi nak turn on jadi bisex kena la ada syarat…

    Comment by eddie — Thursday, February 19, 2009 @ 7:27 pm

  78. lu xyah syarat2..ko setlekn dulu syarat dlm nie..ko dh msok sini kitorg plak kene syarat..pe jadahnye..kn aku dh bilang same ko..ko tngeng je dulu..slg xtngeng tuk kitorg automticly sgale romen2 komen2 tidak dilayan..penat je wa ks smbul ‘**’ nie..lu jgn buat2 biol plak eddie..kang biol wa mroyan kang…haizzz!

    Comment by rash — Thursday, February 19, 2009 @ 7:43 pm

  79. Alamak!!! Nampaknye mlm jmaat ni aku sensowang je kat dlm blog ni…apsal tetiba je aku terseram ni…naik bulu telo aku…..huh jgn seram…aku ni kan ghost…nk seram2 wat pe….sepatotnye aku kene stim….wooiii!!! any badi home, x de org ke??….hish…payah ni…x bleh tggu lelama…nanti benda lain plak timbul….sblom pape hal tjadi lbih baik aku chow…

    Comment by Ghostrider — Friday, February 20, 2009 @ 12:21 am

  80. Huih…kuatkan smangat gost…wlau ape pon tjadi ini semua cobaan……
    Cobaan2 jgak,skang dah pkul 2.30pg ni…time2 dorang klua nih…eee…seram seh…x pe lah…kalu cik pon kuar…buat2 pengsan suak….eh! Ape la aku bobal…kan ke aku ni gostrider…ape guna rantai yg aku ada…lupe plak…myb aku seram sbb x dpt lubang kentot ke?? Eddie,lubang kentot awk membuatkn saya seram sebegini rupa…cepat tonggeng…

    Comment by Ghostrider — Friday, February 20, 2009 @ 12:32 am

  81. wei..ghostrider pn takot same antu gak ke? kn spises ko gak 2..
    td mane lu pg? cantek srh wa ayat si eddie 2 lu tengelam xtimbul trus..cittt poraaa…

    meen skrg ko smbong ek..mmentang ameer dh blek..dh sedap,trus lupe knkwn..sedih tul! tingal kitorg trkapai2..bucuk ah ko nie!

    Comment by rash — Friday, February 20, 2009 @ 12:43 am

  82. meen wa tau lu marah kt wa sbb bnyk komen kn..lu xjwb wa dh tau jauh dr lubuk ht lu,lu xsuke wa ade kt sini..xpelh wa blah..”ghost mati tgalkn nisan,wa pg tgalkn kenangan..” 😦

    Comment by rash — Friday, February 20, 2009 @ 1:07 am

  83. selamat tgal knkwn..maafkn aku klu knkwn trase dgn kate2 aku..mane ade yg tkutuk,tkate,tmaki,tmrah..aku mntk ampun maaf,ujung kpale smpai ujung kaki..0-0 knkwn..bye!

    Comment by rash — Friday, February 20, 2009 @ 1:14 am

  84. Anje…td aku keje la..pasal tu aku suh ko perayat si eddie tuh…ade ke patot dia suruh bini dia softswing dgn org lain…yg dia plak mngikut jek…kalu aku jd pompan dah tentu aku nk eddie ni jd laki aku, mane x nye nanti, ape aku suruh dia main ikut je…betol ke,salah ke ikut je lah…pastu dia bleh ckp pundek, bila bini dia mintak cerai…na’uzubillah…bergegar tiang arash bila bini mintak cerai siot….

    Comment by Ghostrider — Friday, February 20, 2009 @ 1:35 am

  85. nasib baik ko muncl la anje, kalu x seram bila x dpt lubang kentot…
    Anje, knape dgn ko nih, muka selebet je…ko jgn wat prangai cm ni…mcm org nk g jauh je….ingat ko mane bleh tau isi hati mimeen tu…yg bleh tau tuan empunya badan dan empunya dunia…jgn memandai ckp org x suka ko….kalu ko segan nk komen bebanyak, ko mintak la izin kat akak mimeen ko…mcm aku, akak ko dah izinkan aku nk komen 8juta kali pon x pe….dah la jgn nagis…rase mcm nk sepak je muka ko dgn k1k aku…ngada2…

    Comment by Ghostrider — Friday, February 20, 2009 @ 1:54 am

  86. Meen asal senyap je…tgk la ko punye komen yg dah berantakan nie seram plak aku tgk dah semakin panas dari story yg ko buat..silap2 hb nanti comen title ko lebih panas dari story ko…

    Comment by nizarman — Friday, February 20, 2009 @ 5:45 am

  87. hahahaha.. wei RASH..aper daaahh nie….nak jadik KING Kong Cake…. kene lah komen dan romen byk….. aku pun cenggini gakss dulu… biler dah dapat Gelaran King ROGOL ROMEN aku selo sket lah…pasal byk aktiviti berat…. tapi still ader gak romen sane sini lagik…..

    Gos… ko rase2 ko leh menang ker Lubang kentut POT tue wei…hehehehe….

    Chellam Wei.. bebudak majuk kat U lah pulak… buh leh sket komen you tu…i allow you to do that k… nanti orang ingat I restrict u komen plak cam Gos buat kat Bini die…thehehehe…..

    Comment by Ameer77 — Friday, February 20, 2009 @ 7:31 am

  88. Anje… jgnlah majok…. akak minat btol dgn janggut kambing anje… tergedik bijik akak dibuatnyer…. AKAK tau anje… bukan Auntie…..
    Eddie…. hmmmm.. dpt menarik perhatian aku…tapi rules is still rules…. kene serah bontot baru blh mantat….
    Pot – kau kata video tu utk tontonan kite dua je!!! tapi kan pot…peh… smlm… blh patah pinggang aku…. mana kau dapat idea pattern mcm tu?? kau betol2 mengafdalkan mlm afdal! Niari nak afdalkan lagi boleh?

    Comment by Tiara — Friday, February 20, 2009 @ 8:17 am

  89. tq tiara…

    ok lah, saya sudi tonggeng.. mana lah tau kot2 best ke kene henyak dari belakang nie…

    tapi sambil lubang kentot saya penuh dek konek, tiara tolong la hisap konek saya masa tu… nanti rasa kesakitan akan disulam kenikmatan koloman tiara…

    pastu eddie nak kong kek bontot tiara pulak yer… beshhhh…

    ps: make sure ada ky jelly… atau nak pakai lubricant original buatan tiara dan meen… hehehe

    Comment by eddie — Friday, February 20, 2009 @ 9:14 am

  90. ari2 pon afdal…

    Comment by Yasmeen — Friday, February 20, 2009 @ 11:38 am

  91. Woi!! Eddie,lu jgn nk bnyak request plak…pantang pompan puji ko sket,trus naik pala takok ko eh….x de,x de…aku x kira,kalu ko betol ikhlas dan jujur nk korbankan lobang kentot ko kat aku,pastikan pukul 12.30pg-4pg ni ko masuk kat dlm komen nih….ko puaskan dulu napsu napsi aku…sbb aku aktif pd waktu tgh mlm…hahahaha…ada jgak mangsa sterusnya….nampaknya makin panas membaralah api yg membakar tengkorak aku mlm ni…..hahahaha…jgn jd jenglot sudah….

    Comment by Ghostrider — Friday, February 20, 2009 @ 12:57 pm

  92. Tiara,semenjak pot join komen ni…makin mjadi-jadi ko eh….kang aku goda abg pot ko tu, br ko tau hahahaha….
    Abg pooottt….mai la tonggeng,kasi la wa rasa sebuntil lubang kentot yg ada pat bawah pinggang abg pot….
    Ameer,lu jgn kaco la…kang lu pun kene sumbat dgn wa….hahah.,.

    Comment by Ghostrider — Friday, February 20, 2009 @ 1:07 pm

  93. sumbat² ker..

    Comment by steak — Friday, February 20, 2009 @ 1:18 pm

  94. alamak yos… kau punye shift tu, aku tengah layan mimpi laa…

    camana aku nak bg…? jangan lupa lubricant… hehehe

    Comment by eddie — Friday, February 20, 2009 @ 1:22 pm

  95. Jgn risau la eddie…janji mlm ni ko masok kat sini…pasal lubricnt tu…aku pakai minyak masak cap buruh…k pe

    Comment by Ghostrider — Friday, February 20, 2009 @ 2:28 pm

  96. pakai minyak rambut code10 boleh tak? malam nie tak dapat la yos… sekarang la… baru ada audience…
    best jugak buat depan orang nie, mana lah tau kot2 diorang pun minat jugak pastu join sekali… banyak lubang kentut kau boleh dapat…

    Comment by eddie — Friday, February 20, 2009 @ 2:38 pm

  97. Eddie, kalo dah Gos dgn Rash kejekan kau, gerenti aku bakal dpt tgk je. Tak dpt amek bau pon

    Gos – I dah kasi u bontot baru kau nak gak bontot pot. Tu x blh k sayang. Tu Pot aku yg punya. Tang bontot ameer tu Dari dulu aku dgn Meen kejekan bontot dia. Takat jilat lobang bontot je. Gelojoh I dgn Meen

    Anje – tgedik ni ah bijik akak tgk janggut kambing kau tu!!!

    Comment by Tiara — Friday, February 20, 2009 @ 3:00 pm

  98. ohh.. kaki jilat bontot jugak ko nie tiara… sama la kita…

    jilat dalam2 gitu…

    Comment by eddie — Friday, February 20, 2009 @ 3:10 pm

  99. eddie,kalu ko x nk pkai minyak masak,aku ada minyak cap kapak bleh taruk kat lubang kentot ko…kan aku dah ckp mlm ni, skang aku tgh bz…main lubang kentot memalam best siak, nk2 masa embun tgh turun…kehangatan k1k aku masok kat lobang bontot ko lebih trasa,ibarat besi panas jolok kat lobang hidung, pastu nanti bleh la ko jilat lobang kentot aku yg berlabuci,labu ayaq,labu kundoq….

    Comment by Ghostrider — Friday, February 20, 2009 @ 4:34 pm

  100. sunyi jek…laaaaaa…laaaaaaa…laaaaaaa….
    ooooooo….kau trendah….ooooooo…..
    itu kamu……oooooooo……

    Comment by rash — Saturday, February 21, 2009 @ 12:58 am

  101. demi chintaku padamuuuuu..kmana kan ku bawaaa…ke hujung lautan trbentang kejoraaaaa….demi chintaku pada ku korbankn jiwa dan laraa..biar harusku renang lautan baraaaa…bulannnnnn…madu awan biru, tiada sapa mgngguuuu…bulaaannnnn…madu di atas mentari, hanya kita brduaaa..mnikmat chinta kitaaa..ooooooo…..laaaaaa…

    Comment by rash — Saturday, February 21, 2009 @ 1:06 am

  102. ..(Kepet!) Andaiiiii…!!!!!dipisahhh…!!!!!!laut dan pantaii..musnahhhhh….!!!!lah ilham..!!!hilang pedoman…ooo0000ooooo!!!!!!
    ooo00000000!!!!!!
    ooo000000oooo000000!!!!!!

    yasmeen : ermmm… sore leh tahan. picing pon tak la lari sangat… intonasi, tune sumer ok… feel mmg dasyat… but sorry to say… GO BACK AND PRACTICE!!!!

    Comment by rash — Saturday, February 21, 2009 @ 1:12 am

  103. wei..steak! ko nie takut2 apsal?? meh sini sygggg..i sumbat u..meh,jgn memalu2..

    Comment by rash — Saturday, February 21, 2009 @ 5:43 pm

  104. :p ..nyibok jek! pasal lh..bior ah wa nk nyanyi kepet..eeeee…dengki ah 2!
    emm..but sory to say MISS U!

    Comment by rash — Saturday, February 21, 2009 @ 5:56 pm

  105. Demam siot…..x bleh angkat….

    Comment by Ghostrider — Saturday, February 21, 2009 @ 11:33 pm

  106. apsal yos? lu demam ke.. alorh2 ksiannye ko..

    Comment by rash — Sunday, February 22, 2009 @ 1:14 am

  107. CINTA. kata yg penuh kuasa. penuh rona. pesona.
    CINTA merangkum segala getar rasa: dendam,kasih,rindu,duka,suka,getir,
    cemburu,benci,sabar,lara dan…
    entah apa lagi. yang sejati,palsu,suci,terbahagi.
    CINTA insan, CINTA alam, CINTA Tuhan.
    -A. Karim Hj. Abdullah

    Comment by rash — Sunday, February 22, 2009 @ 1:30 am

  108. apsal ko yos..? demam ke..alorh2 ksian ko..

    Comment by rash — Sunday, February 22, 2009 @ 1:33 am

  109. meen..ko tgh mgarang ke pepg nie? leh aku tlg myebok2 x?? :p

    Comment by rash — Sunday, February 22, 2009 @ 1:46 am

  110. aku kcau2 ko ekk?! ekk? ekk? meen..2 bkn bukan *mengisep..tp mengisap lahhh..!* haa..2 lg satu *mengongkek..bukan mengengkek..!* haizzzz..ando2 je ko nnt kene marah dgn yos! cube eja btol2..jgn ikotkn sgt basah ko 2 je smpai ejaan sume slh! nk mrh lelbh dh beso sgt..nasib baik aku myebok..klu x enthlh meen.. :p

    Comment by rash — Sunday, February 22, 2009 @ 2:35 am

  111. makin ramai…. bagusla…. wa.. ko rash ngan yos hepi smcm je!!!! dapat mangsa baru ke?????

    Comment by aeri — Sunday, February 22, 2009 @ 10:27 am

  112. manje, ape ko ingat ghostrider x bleh jatuh sakit ke…abis satu famly aku kene demam selsama,sakit kpala,batok2, aku rasa msti ada pembawak wabak kat dlm komen nih….mimeen…lu la nih.,kan…

    Comment by Ghostrider — Sunday, February 22, 2009 @ 12:20 pm

  113. e’ehh..aerizla! lame xnmpk dok? hr nie x myontot ke? ko hr2 myontot kn..dh brape lubang ko nyontot mgu nie? untung btolkn ko nie..bile nk ajak aku lak? jd kdi ko pn ok gak pe..hehe awek ade awek? eeeeeeeeeer….

    Comment by rash — Sunday, February 22, 2009 @ 12:32 pm

  114. dh! ko xyah msok lps nie..kang dgn aku,aeri sume kene kang..ko kene sedo yg ko 2 dh jd pmbawak wabak skrg! suhhh! suhhh!! hahaha

    Comment by rash — Sunday, February 22, 2009 @ 12:37 pm

  115. Koof!! Koof!! Ukhuk!ukhuk!…phuuh!!amik ko anje,bjangkit la ko…

    Comment by Ghostrider — Sunday, February 22, 2009 @ 3:31 pm

  116. huh! eeeeyyyyeeeekkkkk….pngotor siot! abis air ingus bsepah2 kt idung lu 2! ekk! ade sikit trsangkut kt rmbut ko yos..
    dh blah!!!!!! blahhhhh!!!! *&*%^%%@!!!//*&^

    Comment by rash — Sunday, February 22, 2009 @ 4:21 pm

  117. em cite meen nie.sume dr watak2 tukang komen ke.masuk skali ar name aku.hehe.

    Comment by fezo — Sunday, February 22, 2009 @ 9:27 pm

  118. xde org komen ke mlm nie..emmm..emmm..emmm..emmm..emmm..
    emmm..emmm..emmm..emmm..emmm..emmm..emmm..
    emmm..emmm..emmm..emmm..emmm..

    Comment by rash — Sunday, February 22, 2009 @ 9:37 pm

  119. Sape kate x de, hahahaha….mai sain kontrak dgn aku….hahahaha….selamanya ko akan komen kat sini….hahahahaha….

    Comment by Ghostrider — Monday, February 23, 2009 @ 12:59 am

  120. ..x mcm boring lh plak kn mlm nie..haiii..jam kapla otak ah..nk tido xleh tido..nk mkn dh troverdos..korek idung,tinge sume dh korek! wat buduh dh trabis buduh sgt dh nie! nk *tut* dh setle dh petang td..lantoi btolah! nk ym xde ptner..kusut! kusut! mcm nie baik wa kawen cepat ah..mlm boring2 leh memanje..lg time sejuk2 cmnie lepas ujan..uuuuuuuhhhh…syok klu dpt bende yg brdnyut2 nie! makkkkkk…rash nk kawen makkkk!!!! dh xthn sgt nie! gigellll dh! huhuhu.. sedihnyeeee.. dulu mak wa pesan klu nk kawen pling koman stndby 10++k

    Comment by rash — Monday, February 23, 2009 @ 1:10 am

  121. ..tp gua 1000 susah nk kmpul cmner nk kawen nie! giget jari jelh rash..*roommate wa perli kt wa td..* tgh syok dia mbadak 2 dpn tv..hampeh!! hr2 dia tido wa yg kene ttp tv! nk ambek ko! *wa sumpat idung die pkai rokok!* lemak lu! tdo tv xnk ttp wa jgk trn tange naik tange kene ttp..tido dhlh cm kebau! kebal siak tinge dgr..makkkkk! nk kawen! nk kaweeennnnn!!!!!

    Comment by rash — Monday, February 23, 2009 @ 1:21 am

  122. ..awek wa msti tgh syok di ulit mimpi..wa jgk yg trkebel2 xtido lg..td dlm pon td kerek cnfiden ckp nk tido awal..hampeh! bsok pepg ade hal plk 2! keparét ah jwbnye..bior mbr wa kejutkn wa smpai nk rak tndang pn2 bilik! wakakaka…tp wa nk kawen..nk kawennnnn!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Comment by rash — Monday, February 23, 2009 @ 1:32 am

  123. asal lu nie yos! demam mroyan ke pe? nie wa lh gile..jadah nk sain2 nie! mimpi ke? sini wa ks no. 0196 bsok beli cnfem naik tegak no. tu..xyah cai2 lg rugi duit lu..besok nk beli tepok2 pp 3kali pas2 sebut name wa 34x..k! dh g tido sane!

    Comment by rash — Monday, February 23, 2009 @ 1:41 am

  124. Anje,satu aku nk tanye ko….betol ke ko dah standby nk kawen…pikir masak2…kawen ni bukan semata2 nk salurkan nafsu ke jln yg betol…tp….lu pikir la sendiri….kalu kepala takuk ko betol2 dah gatal,elok la ko kawen….takut nanti kalu di garu kuar nanah plak….

    Comment by Ghostrider — Monday, February 23, 2009 @ 2:18 am

  125. Hahaha…aku dah serve myopera ko,jiwang jgak ko ni…knape ko buat title’knape orang susah nk paham kita llbih lg org tu adlh org yg kita syg’….
    Wahai adik manje ku syg….drp title tu,ko mcm ada problm….adakah ko x konfiden dgn relatinship ko….ingat pesanku ini!!! Jgn takut dgn bbayang sendiri….ada paham!!! Kalu x paham,bg aku jubo ko skali lg….hahahaha….ahmad albab yg punya….kroh!..kroh!..zzz..zz…1st prize…spore pool…rabu,sabtu,ahad

    Comment by Ghostrider — Monday, February 23, 2009 @ 2:31 am

  126. ko dh ade opera ek? bak dtg ks wa tgk lu pnye..
    wa hr2 tgh crisis skt dgn gf wa..skrg ok dh! lupo nk tukar title 2 blek..wa letak title 2 trus awek wa sedih kt wa..wakaka.. kite kene main politik bacen skt yos..haha sual ah lu nie!

    Comment by rash — Monday, February 23, 2009 @ 6:34 am

  127. Eddie, kalo dah Gos dgn Rash kejekan kau, gerenti aku bakal dpt tgk je. Tak dpt amek bau pon

    ”””””’Gos – I dah kasi u bontot baru kau nak gak bontot pot. Tu x blh k sayang. Tu Pot aku yg punya. Tang bontot ameer tu Dari dulu aku dgn Meen kejekan bontot dia. Takat jilat lobang bontot je. Gelojoh I dgn Meen”””””

    Gos..hampeh ko…dah main bontot bini tak ngaku umat ni plak ko nak bontot laki…

    teringat kau beri aku bontot buat pertama kalinya ti…yg sampai toilet cover hotel pecah tuu…..kekekeke

    Anje – tgedik ni ah bijik akak tgk janggut kambing kau tu!!!

    tapi ti…lagi tegedik kalu tengok rambut bawah….kekekeke

    Comment by capt pot — Monday, February 23, 2009 @ 6:48 am

  128. Tiara:…aduuuhhhh!! terangkat angkut punggung i u buat tau…. dah tue declare kat sini plak tue….huhuhuhuhuh…besssssttttt!!!!

    Comment by Ameer77 — Monday, February 23, 2009 @ 6:53 am

  129. huhuhu hahaha

    Comment by eddie — Monday, February 23, 2009 @ 7:32 am

  130. rash.. camna aku nak bawak ko…. kang abis le aku nak kenen kedi2 comel tu!!!! klu dapat yg sporting bole buat kedi 24hr… tapi tips kena lebih ar….hahahaha….

    Comment by aeri — Monday, February 23, 2009 @ 7:37 am

  131. bila lagi korang nak pesta seks nie… tak sabar eddie nak skodeng…

    aku nak tengok meen memalu kena pacak dek zamri depan abg long yang tengah menikmati bontot tiara yang super kiut tu… tolong lahhh

    Comment by eddie — Monday, February 23, 2009 @ 9:02 am

  132. aeri..ko jgn kdekut kt wa..ko dh hr2 dok kenen kedi 2..ks ah wa celok skt..nie yg bsmgt nk jd kedi ko nie..dgn wa bayo xlbh..dunhill 20 setle..haha set?!

    Comment by rash — Monday, February 23, 2009 @ 10:57 am

  133. Kanasai lu eddie,wa tunggu mlm kemarin lu x masok komen box ni…siau ar….aku x kira eddie ke buddy ke,ko bogel skang jgak…x sabo aku nk sumbat mulut blakang ko…meh kita btiga buat pesta lubang kentot….anje ko jgn nk lari…suma org dah tau ko tu ada penyakit sodomism…

    Comment by Ghostrider — Monday, February 23, 2009 @ 11:03 am

  134. eh! eddie ko *term&con xlepas lg dgn kitorg mane leh skodeng2..lepaskn dulu ye eddie ku syg..syarat ko xcukup lglh..🙂

    Comment by rash — Monday, February 23, 2009 @ 11:05 am

  135. eh! xpe! xpe! ko on dulu dgn eddie the jambu 2..wa relek tepi record pkai hdset jek..k! eddie cepat tngeng tuk yos 2 ye sygg..pose manje2 skt ks yos mleleh tau! haha

    Comment by rash — Monday, February 23, 2009 @ 11:12 am

  136. ok… aku dah tonggeng baik punye nie… jgn lupa selak2 labuci2 tu… korang nak jilat skali tak lubang kentut aku nie? best woo lubang kentut kena jilat, rasa nak terkentut-kentut…

    cepat la… aku dah tadah lubang kentut nie… tiara, jgn lupa sapley i skali…

    Comment by eddie — Monday, February 23, 2009 @ 12:52 pm

  137. mimeen…x reti2 lg mnjlnkan tgjwb…

    Comment by Ghostrider — Tuesday, February 24, 2009 @ 12:46 am

  138. Alamak Pot!!! Nape kau bilang org kat sini kau dpt bontot aku. Aku suka lah step virgin. Kau ni nak step tak manja je. Padahal kau suka rogol aku bila aku kata aku virgin lagi… Mesti kau tingat aku mengerang kesedapan masa kau spank aku kan! Selalunya Pot, aku tgk bwh jau benda yg gelap jer…. bila tgk telur pun gelap je, lagi mengiurkan… terus lupa akan adanya rmbut bwh je tak…. hehehehe
    Eddie – Ait? Mcm mana ko tau bontot aku super kiut? Kau skodeng aku dgn Pot eh masa kita kat Mariott??? Kalau super kiut mcm mana toilet cover tu blh pecah?? Aku rasa Pot ganas sgt mcm tu… tau je die aku suka ganas2….
    Ameer – Kau jgn sangka tue airliur aku dgn Meen tau…tu KY jelly punyer keje….wakakakaka

    Comment by Tiara — Tuesday, February 24, 2009 @ 11:12 am

  139. memang la super kiut tiara, tambah pulak bila u posing nonggeng sambil tekemut-kemut…

    u kena spank dengan capt pot kat lubang kentut ke? dasat giler… patut la boleh pecah toilet cover tu… kalau aku join skali buat sandwish, mau dengan mangkuk toilet tu pecah skali.. huhuhu…

    PS: hmm… aku takleh lupa kau punyer 3some dengan budak pizza tu…

    Comment by eddie — Tuesday, February 24, 2009 @ 11:17 am

  140. mane meen hah???? sape sembunyikan meen sampai x kuar2 nie???? goske? rash? ameer? atau capt pot??? klu ye pon jgnle kurung meen smpi tak kuar bilik…. saje je meneka… hahahaha……..

    Comment by aeri — Tuesday, February 24, 2009 @ 10:08 pm

  141. aku x! tnye ameer?

    Comment by rash — Tuesday, February 24, 2009 @ 10:47 pm

  142. update xde ke

    Comment by fezo — Wednesday, February 25, 2009 @ 1:12 am

  143. alo korang sume!!!! aper daaaa…. sedangkan mesin pun perlukan rehat…inikan pulak manusia…. bagi lah Meen rehat juga….sian die tau…. ngeh…ngeh…ngeh… chellam ok?????

    Comment by Ameer77 — Wednesday, February 25, 2009 @ 5:42 am

  144. Ameer… cam ko je yg punye angkara smpi meen tak kuar kuar nie… teruk sgt ke henyak meen tu???? mcm lepas geram je??? tiara ngan lea terlibat sama ke????

    Comment by aeri — Wednesday, February 25, 2009 @ 6:22 am

  145. eleh..meen jd cmnie sbb ko kn meer..dulu2 mse ko dgn tiara dia ok je..ermm..ko pn dh jd cm yos gak xks komen2 romen2..
    yos! are u ok?? wa rase thp myirap ko dh smpai kn..tp ape kn daye..skrol jgn x skrol yos! haha

    Comment by rash — Wednesday, February 25, 2009 @ 9:16 am

  146. tiara..mrenyam btol ko nie kn..ko curi2 tgk pic anje ek? br tgk jngut dh tgedik2 ye..hehe tu jngut anje carik mkn tau tiara..

    Comment by rash — Wednesday, February 25, 2009 @ 9:26 am

  147. ameer cakap camtu sbb die nak cover ape yg die dah lakukan kat meen… betul x meer??? ko jgn la jeles plak rash!!!

    Comment by aeri — Wednesday, February 25, 2009 @ 10:59 am

  148. hehehehe…ko nie aeri…. tahu jer erk!!!! back up sket haku wei!!!!! tak tahu nak bagi reason aper lagi dah pasal Meen menyepi lame2….

    Comment by Ameer77 — Wednesday, February 25, 2009 @ 11:46 am

  149. jeles!? no komen..tp korg pn xsyokkn bile mimeen xde..msti korg rase missing pnye..samelh cm aku nie..dh nie blog dia,bleh plak main nyorok2 dia! kang kene sorok bbtol kang br tau..*mimeen dhlh jgn nyorok2 bwh katil 2,meh cepat kuar..* huhu
    huk! meer br kene attack skt dh pngil aeri backup..hati halus ah ko nie..haha

    Comment by rash — Wednesday, February 25, 2009 @ 1:11 pm

  150. lek ar rash… meen dah lama menantikan takuk ameer tu… biorla meen nak menikmati sepenuhnya takuk ameer tu…

    meer … ko pesan kat meen suh cek email… aku ada post idea ngan die tuh!!! lenlain… pulun bro sementara org nak… hahahahaha

    Comment by aeri — Wednesday, February 25, 2009 @ 2:09 pm

  151. klu aku cukup syarat dan meen bagi peluang… aku pon pulun cukup cukup biar kering same2… hahahaha

    Comment by aeri — Wednesday, February 25, 2009 @ 2:19 pm

  152. op! fantasi…

    Comment by rash — Wednesday, February 25, 2009 @ 3:35 pm

  153. Mimeen….update lorr…x sian kat kita ke…

    Comment by Ghostrider — Thursday, February 26, 2009 @ 1:28 am

  154. ok…ok…kewl down geng… au tak sanggup dah nak drag korang lelame…. buat pengetahuan kengkawans… Meen ngan haku kat Manila lah…. wiken nie baru nak balik… Meen yg request to be away dari dunia cyber for a while…so aku bawak lah die jenjalan ke luar negara… ni pun aku yg bangun dulu….die khusyuk jer tido tue hah….LETIH KENE HENYAK SEMINGGU lah tue…. oh…by the way..last nite…. befor tido..die bisik kat tinger aku suh sampaikan salam kat korang…hehehehe…sabar yer kalian!!!!

    Comment by Ameer77 — Thursday, February 26, 2009 @ 6:46 am

  155. hehehe…. ameer ngan meen cam honeymoon plak kat manila tu…. keep going bro. lanyak smpi kematu bro!!!

    Comment by aeri — Thursday, February 26, 2009 @ 6:52 am

  156. meer.. tak tahan gak ko kena drag ye…. akhirnya ko pecah rahsia gak!!!! susah nie tak bole nyimpan rahsia…. hahahaha………..

    Comment by aeri — Thursday, February 26, 2009 @ 6:54 am

  157. rash… ko tak jeles ke????? camni la rash… ko cari akak sayang ko Tiara… pujuk2 ko bawak lari kat hadyai plak!!!! tak pon pegi vietnam……

    tabik meer!!!!

    Comment by aeri — Thursday, February 26, 2009 @ 6:56 am

  158. 😦

    Comment by rash — Thursday, February 26, 2009 @ 7:44 am

  159. tiara bz dgn pot!

    Comment by rash — Thursday, February 26, 2009 @ 7:48 am

  160. haaa..aku ajak ko jelh aeri..kite g disneyland hongkong nk? nk? nnt aku ajk yos skali..huhu mmandangkn aku pn dh lame x *tut2* pekate kite buat skali jln..kt sane org xtau..wakaka..jom ah aeri…nnt aku deal dgn yos..

    Comment by rash — Thursday, February 26, 2009 @ 7:57 am

  161. Tu lah ko degil Anje. Kalo dari dulu kau antar resume kau kat Abg Yos, gurenti Akak approved straight away punya! Tak payah lah ko nak korbankan bontot kau tu. Skrang ni kau dah ketaggih kan ..

    Ait Yos.. pergi holiday pon sempat msk eh.. Jadi tau Yos bulan 8.. U dgn I je tau sayang.. Jgn bilang kat Leia tau.. Kita kena plan sui2

    Eddie – Ehem.. bila nak antar resume?? Tak yah tulis panjang2 just gmbr muka dgn gmbr yg dlm suar tu😉 Aku tak mo kau terkorban jadi mangsa Gos & Rash tu.. hehehe

    Comment by Tiara — Thursday, February 26, 2009 @ 8:32 am

  162. camana nak antor resume? antar masa interview tak boleh ke..?

    tiara, email saya ok… slamberbomber@yahoo.com

    nyam nyam nyam…

    Comment by eddie — Thursday, February 26, 2009 @ 9:24 am

  163. huhuhuhuhuh… ni Tiara nak pi maner pulak ni…saspen tul…siap takmo bilang sama Lea plak tue…. nie yg buat aku nak approach LEA yg segan2 kat haku nie….thehehehehe…..

    Comment by Ameer77 — Thursday, February 26, 2009 @ 9:33 am

  164. Ameer!!! jgn pedengki ar… tak mo lah approach lea… Asyik kau je yg nak sedap… abih aku???

    Eddie – kau silalah antar kat : xxxxxxxxxxxxxxxx… .ni aku share dgn yg tersayang ni…hehehehe

    Comment by Tiara — Thursday, February 26, 2009 @ 9:37 am

  165. ok tiara… sila check email anda…

    ameer nak tengok skali pun boleh… thehehehe…

    Comment by eddie — Thursday, February 26, 2009 @ 10:07 am

  166. eh… mana leh hantar email kat alamat yang u bg tu… condifen betullah…

    Comment by eddie — Thursday, February 26, 2009 @ 10:19 am

  167. haha..buduh!

    Comment by rash — Thursday, February 26, 2009 @ 10:45 am

  168. nie ade cite best..
    harian metro adisi mlysia,
    PASANGAN IBLIS-isteri goda lelaki miang,suami datang peras wang..
    *mereka mgunakn laman sembang di intrnet utk mgumpan lelaki miang.sebaik tgode si istri mgatur temu jnji utk brASMARA dhotel.blom smpat mmadu kaseh,suaminye tibe2 mncul lalu mgamok.hasil lakonan itu,psangan ini mgugut mangse myerahkn wang shigga rm50,000..*
    -wakaka..bagos! dua2 sengal same2 buduh!

    Comment by rash — Thursday, February 26, 2009 @ 10:56 am

  169. eddie ko jgn prcaye kate tiara 2..meh sini lobang kntot ko..
    tiara..ko jgn potong line wa n yos..baik dh wa n yos usha eddie nie..dia nie trlalu kejujuran..susah nk dpt nie!
    eddie tngeng tgk lubang sikit..eeeeemmmm..mbrangsangkn! wakakaka..

    Comment by rash — Thursday, February 26, 2009 @ 11:05 am

  170. Wei rash!!!! ko nie nak potong line Eddie ker aper cucuk djarum kat TIARA…hehehehe..sabar lah..sume2 ader kene interbiu maaaaa…. main interviewer will be TIARA herself… part tue korang tanggung lah..pancut dlm suar….. suara die…wa kata luuu!!!!!!!waaaaaalllaaaaaaaahhhh!!!!!

    Comment by Ameer77 — Thursday, February 26, 2009 @ 1:11 pm

  171. weh aku tgk name korang je masuk dalam certa meem..aku pn nak gak….huhuh

    Comment by fezo — Thursday, February 26, 2009 @ 2:05 pm

  172. ntah nyer rash… bg laluan la… aku lama nonggeng tunggu kau ari tuh…

    thehehehe

    Comment by eddie — Thursday, February 26, 2009 @ 2:20 pm

  173. Eddie – Sorry… tadik aku bz cuci toilet kat ofc berahi ni… From wat Ameer told me… seems like u’ve passed round one… Round two … will be on the fone with you tmrw… lepas sembahyang jumaat….

    Comment by Tiara — Thursday, February 26, 2009 @ 2:25 pm

  174. cuci toilet??

    thehehehee…. naper tak panggil i tolong u… kena pulak masa u cuci toilet tu, mesti menonggeng kan.. wallaweh… mesti tonggek gile lah…

    kalau i basuh toilet, biasanya i telanjang… baru senang nak basuh… kena pulak u cuci toilet sebelah kan…

    Comment by eddie — Thursday, February 26, 2009 @ 2:39 pm

  175. ..huhu mimeen..mimeen..bile nk update nie? nk tgu smpai abis bulan ke..huhu lamenye..xkcian same anje ke..huhu dhlh mmendam brahi..abis calar2 dh skrin hp nie haa..huhu mimeen..update lor..update lor..mimeennnnnn…rheeeennnduuuuuuu looooooorrrrtr…

    Comment by rash — Thursday, February 26, 2009 @ 5:11 pm

  176. bz ar sori

    Comment by Yasmeen — Thursday, February 26, 2009 @ 7:36 pm


RSS feed for comments on this post.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: